|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Hmm zebra chyba gotowa...wsadzałam wykałaczkę i nie wiem czy już się upiekło...
Ale śmierdzi trochę spalenizną, więc nie wiem czy spód się nie przyfajczył, bo z wierzchu wygląda ładnie... |
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosz kurde, ale się ugadałam i to o spodniach..... ![]() Gratuluję Amelki ![]() Halogen owen kiedyś miałam i z przyjemnością się go pozbyłam tyle na ten temat
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
No wlaśnie te z golfem jedne tylko były i jeszcze najmniejszy rozmiar wisiał na mnie strasznie, a miałam wrażenie, że ten golf, mnie ściska, dopiero jak te spodnie założyłam i golf naciągnęłam to zobaczyłam jaki mam wielki brzuch
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
To jest w 100% jeden z moich ostatnio najgorszych dni. Nie dość, że prawie dzisaj nic je zjadłam, cały dzień miałam do bani to jeszcze tu prawie 16 a ja musze zostać
|
#3576 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko,
Cytat:
Bika, nie mogę uwierzyć w historię ze złodziejem torebek! karygodne! w biały dzień... Amani, a co z psem, zostaje jednak u TŻ? czy przywiózł go tylko tak żebyś go zobaczyła? Kochana Stokrotko ![]() Cytat:
![]() Ile godzin tych praktyk masz do zrobienia? Żabcia, dobrze ze Dominiczkowi się nic nie stało niestety, takie rzcezy się zdarzają... to tylko małe człowieczki.Malamaluczka Cytat:
odpłacą się mi pięknym uśmiechem ![]() Kotek, jak było na podwójnej randce? metka, przykro mi z powodu choroby synka waszej znajomej ![]() Madzia, Cytat:
Agnusek, super że SPA udane nie wiem kiedy my się dorobimy takich atrakcji ![]() Aaby, Cytat:
![]() i Twojej promotorki nie lubię! za to libido.... huhuh ![]() bransoletkę pokaż, pokaż! Cytat:
![]() Cytat:
- nasza związkowa zmora... nie tolerancja TŻ plus moje zaniedbanie. ![]() Dodaja, też bym się na jakiś koncert wybrała ale ostatni raz to byłam chyba w czerwcu w wodzisławiu na varius manx a zakopawer gdzie grało?Butter, nie dobra chrzestna że Cię tak naciska.... przecież to działa odwrotnie! Cytat:
![]() maleństwo...czego oni Cię tak wykorzystują? Co to taksówka jesteś?!
|
|
#3577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Blonde
Cytat:
same firmówki ho ho ale kto bogatemu zabroni ![]() Cytat:
Ale gto moje zdanie ![]() Gucia, świetnie że w sprawie dziecka się ze sobą z TŻ zgadzacie. Kotek, napewno sobie poradzisz z samochodem i raz dwa zdasz prawko ![]() Tomalinko, kochana uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() Madzia, koniecznie zrób badania ![]() mój syn musi mieć zdrową teściową
|
|
#3578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tasia,
Cytat:
Cytat:
![]() Today, przyzwyczaisz się do zostawiania Filipka w szkole ale rozumiem że Ci ciężko ![]() Madzia, mi torebka żadna niestety obie takie babcine...Aaby Cytat:
Natalko, bardzo mi przykro z powodu tego co się u Ciebie wydarzyło ale nie obwiniaj się że to dlatego że chciałaś wszystko zaplanować... to niestety okrutny los... a nie nasze marzenia... ooo Madzia, ta torebka co Nikita wstawiła jest o wiele lepsza ![]() Gucia, wstaw zdjęcie ze ślubu chce widzieć sukienkę ![]() Dodaja i co z zalewaniem sąsiadów? co będziecie z tym robić? Mysia, ile płaciliście za sesje ślubną? Ja własnie szukam fotografa. Mona, super że na wizycie okej i uważaj teraz na siebie bo po co ma wychodzić jak może się jeszcze trochę pogrzać u mamy pod serduszkiem ![]() Tomalinko super że u lekarza wszystko ładnie i pięknie ![]() Maleństwo, jak tą zebrę się robi? Wklej jakiś przepis ![]() a widzę że już jest to idę do k.Stripi, straszna ta historia z Twoją przyjaciółką. wierze że było Ci ciężko a jeszcze chciałam zapytać, dlaczego napisałaś że już nie chciałaś dyskutować z jej byłym? On coś zawinił czy coś?Kotek, ja mam ten sam problem z tortem na chrzciny nie wiem czy czekoladowy, kokosowy, śmietankowy czy owocowy.. ale narazie najbardziej skłonna jestem na kokos tylko że ja zamawiam ![]() super mieliście w zeszłym roku ![]() Ana, ukarać Cię za te pieczone ziemniaczki? ![]() Kotek, ja też chce na taki fitness, super cena... u nas w cholere drogo ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Dziewczyny, ile trwa ten trening Chodakowskiej? w sensie ile dziennie trzeba na to przeznaczyć?
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm nawet bardzo nie opadła...
![]() Chyba się nie powstrzymam i zaraz będę jeść! Z mleczkiem! ![]()
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Strong - Mielismy fotografa plus dwoch kamerzystów. Z Warszawy przyjechał do Krakowa. Oczywiscie robili zdjecia i krecili przygotowania, błogosławienstwo, slub, na weselu byli chyba do 3nad ranem. Do tego poniedziałkowa sesja, nie pamietam ile tych zdjec bedzie ale w cholerę, do tego album tez z duża iloscia. Nie pamietam dokładnie tych wyszysktich ilosci, ale naprawde duzooo tego. Wyszło Nas 5tyś. Nie wiem czy to dużo czy mało. Z czystym sumieniem mogę ich polecić, chcociaz jeszcze nie widziałam efektu koncowego. Ale widziałam ich inne zdjecia i filmy i naprawde mi sie osobiscie bardzo podoba.
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu, ja akurat nie bedę nikogo z warszawy sprowadzać tylko interesowało mnie jakie są tego koszty. Ja bym chciała tylko, przygotowania w domu ale to popołudniu bo w kościele jest o 16. Potem w kościele i na sali ale my nie robimy wesela tylko takie "przyjęcie", no i sesje plenerową bym chciała i tyle. Bez kamerzysty. to może zmieścimy się w tysiączku?! no i nie muszę mieć nic wywołanego, sama sobie wywołam, foto książek tez nie chce. No a z tym plenerem to też nie wiem, chciałabym w dniu ślubu żeby fryz itp. były tak jak mają być, a z drugiej strony, to nie wiem kiedy niby. że z rana? bo chyba nie po kościele albo jak będa goście skoro mamy ich tylko około 30tki.
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia, 3h? Tóż to u nas się już impreza skończy
z rana znów nie chce za bardzo bo co? w obrączkach? tak przed ślubem?
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też zalezy jakie zdjecia chcecie, bo od tego jest uzalezniony czas takiej sesji. My wczoraj spedzilismy prawaie 10h
|
|
#3585 |
|
siedzę i myślę
|
Witam ponownie... czy to możliwe, żeby mdłości pojawiły się już kilka dni po domniemanym zagnieżdżeniu ? Źle się czuję i mam nadzieję, że to z tego właśnie powodu
|
#3586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, nie chciałam dołujących rzeczy pisać, ale od kilku dni ciągle o niej myślę, czytam jej posty i tak mnie naszło ja właśnie teraz mam Cytat:
Niee, ja po prostu nie przepadam za nim..
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mielismy sesje w dniu slubu, okolo południa, z 2 godz I fryzura i wszystko było takie jak w dniu slubu A zdjecia wyszły piekne
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-09-18 o 16:39 |
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, widzę że nie dość że mamy podobne daty to i scenariusz podobny
powiedz mi, mieliście obrączki na tej sesji normalnie na palcu?Stripi, rozumiem.. bo ja to jakoś opacznie zrozumiałam. Karolina, ja nie mam pojęcie.
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, nie zakładalismy, aczkolwiek mielismy przy sobie bo dzieci mojego brata niosly Nam do oltarza i były tez z Nami na sesji Jakos nie za bardzo chcialam zakladac przed... ![]() Ale wiele moich kolezanek miala normalnie na palcu Ja mialam nieco inne zdanie
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Bo właśnie Blonde
mi jakoś tak głupi przed ślubem zakładać... tak nie ceremonialnie a potem w kościele już to nie będzie takie fajne..
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo matko zjem go całego zaraz!
![]() Trochę mizernie może wygląda, ale się upiekł i nie ma dziury w środku! Mniam...i chyba wyszło mi za dużo masy czarnej i jest bardziej kakaowy, ale pyszny! ![]() Smacznego!
|
|
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie slub to przezycie duchowe a sesja to tylko sesja ![]() Cytat:
![]() W przekroju wyglada pieknie i napewno jest smaczny
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś tak na początku boki ładnie urosły i w ogóle cały jakoś ładnie urósł..a teraz został stożek w środku...a boki opadły...dziwne...
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, jestem na diecie ale i tak niebawem zrobię tę zebrę
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wlasnie siedze z zasypiajacym Oliverkiem na mojej piersi ![]() Cudowne uczucie U nas jakos leci,ale cierpie na brak czasu ![]() Oliverek ostatnio ma bole brzuszka i placze, a najgorsze te ulewanie STRONG ja mialam super fotografa z Zor,jak chcesz podam ci linka do jego stronki.Placilismy naprawde malutko a zdjecia zajefajne. MALENSTFO ale ciacho STRIPPI przykro mi z powodu kolezanki... BAO MOJE NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!!
|
#3596 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam niedoczynność i tyję ale mam wizytę więc czekam ![]() Cytat:
zrobiłam sałatkę warzywną i spadam, zaraz do rodziców podjedziemy po gruszki
|
|
#3597 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie z obciazeniem w postaci Mai a z tym optymizmem i energia nie przesadzajmy toz to dopiero drugi dzien Cytat:
![]() a dziekuje ![]() no i zastanawialismy sie czy "szarlotka z lodami i bita smietana" to dadza pol blachy i pol litra lodow Cytat:
a z egzaminem to sie nie nastawiam bo wiem jacy sa egzaminatorzy ![]() Cytat:
na poczatku jest wstep ale nie trwa on dluzej niz 5 minut Cytat:
Cytat:
![]() Strongus my sesje mielismy po obiedzie. Slub mielismy na 17 wiec kolo 19 pojechalismy na sesje nie wytrzymam z tym moim dzieckiem......ma 100 pomyslow na minute...wlasnie przyniosla mi "sciotke"(szczotke) i "gumge"(gumke a raczej dwie gumki) i mialam jej zrobic "kucie" (kucyki) ![]() a dzis rano jak Tz zadzwonil z pracy to Maja mu powiedziala "Mama pac koka eden" co w wolnym tlumaczeniu bedzie "Mama zabila jednego komara" |
||||||
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apropo jedzenia...... ja ostatnio żrę jak świnka
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, żadna nie tęskniła
![]() Nadrabiam Was w wolnej chwili. Ogólnie to jestem zmęczona i zdecydowanie za dużo mam na głowie ![]() W pracy cały czas mi mówią wprost, że mają nadzieję że będę do końca roku.... Pamiętacie jak kiedyś pisałam w k. że nie wiem czy starań nie przełożyć ze względu na ten projekt z francuzami, to właśnie przez to chcą żebym pracowała do końca grudnia![]() Nawet jakbym poszła na chorobowe to będzie biuro w domu, czyli wieczne telefony, tłumaczenie maili i wyjazdy (1 lub częściej w miesiącu) na tłumaczenie spotkań rady budowy (tak było na tamtym miesięcznym chorobowym) ![]() No to się wyżaliłam ![]() Praca, korki (zarabiam na wózek Mąż trochę zdołowany, nie wiem jak go pocieszyć, a może wyolbrzymiam przez te hormony już sama nie wiem, jakiś dołek chwilowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

teraz czekają na decyzje dziekana. Czy 59 osób będzie miało warunek (dodam, ze na roku jest 70 osób) czy dadzą jeszcze jeden termin. Mąż na szczeście ma ćwiczenia zaliczony, więc tylko ten egzamin
Baba niestety nie ułatwia, a wręcz utrudnia ukończenie studiów. 20. września zamykany jest system, więc jeśli w środę nie zaliczy, to może się pożegnać z ukończeniem tej specjalności.
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
w zeszlym roku bylo to samo i ruszylismy dopierow pazdzierniku