Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-18, 15:19   #3571
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Hmm zebra chyba gotowa...wsadzałam wykałaczkę i nie wiem czy już się upiekło...

Ale śmierdzi trochę spalenizną, więc nie wiem czy spód się nie przyfajczył, bo z wierzchu wygląda ładnie...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 15:23   #3572
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hmm zebra chyba gotowa...wsadzałam wykałaczkę i nie wiem czy już się upiekło...

Ale śmierdzi trochę spalenizną, więc nie wiem czy spód się nie przyfajczył, bo z wierzchu wygląda ładnie...
No po patyczku przecież zobaczysz

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 15:23   #3573
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Pisałyście o Zebrze i teraz mam straszną ochotę na właśnie takie mega proste ciasto. A problem jest tej natury, że na tym mieszkaniu piekarnika nie mam - tylko konwekcyjny sobie kupiłam, Halogen Owen, nie wiem czy ryzykować z ciastem w tym - ciężko mi się przekonać do tego, że się ciasto upiecze, jeśli nie ma grzania na dole urządzenia - tylko od góry.

Ja po połówkowym. Dziecko zdrowe, z tym, że okazało się, że zamiast Adasia będzie Amelka Trochę szok, ale i tak jestem uradowana, bo najważniejsze, że wszystko w porządku! Waży 386gr w 20 tygodniu i 6 dniu ciąży.

Ja zakupy ubraniowe bardzo lubię niestety, ślinię się do tegorocznej jesiennej kolekcji Stradivariusa, ale niestety teraz takie rzeczy nie dla mnie za bardzo (chyba, że oversizowe swetry ) bo brzuszek robi się sporyy, przy mojej drobnej sylwetce. Kupiłam wczoraj spodnie ciążowe w Mothercare - ale one są na gumie i "pod brzuch" - dziewczyny w ciąży - czy to się sprawdza w praktyce???

Madzia : marsz do lekarza!!
Myślę, że teraz lepsze będą te z golfem wyciąganym na brzuch, bo po pierwsze będzie co raz chłodniej, a po drugie, ja praktycznie cały czas w takich chodzę a na górę zakładam wszystkie elastyczne bluzki sprzed ciąży i brzuch mi dołem nie wychodzi jak zakładałam takie na gumie pod brzuch to wcześniej czy później się zsuwały i brzuszek dołem wystawał..... no ale to też zależy od długości bluzki. Ogólnie dla mnie te z golfem są wygodniejsze, ale to też zależy od golfa - fajnie jak zakrywa cały brzuszek - wtedy nie uciska, a mam też takie, gdzie golf kończy się w połowie brzuszka - wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale teraz już mnie uwiera.....
nosz kurde, ale się ugadałam i to o spodniach.....

Gratuluję Amelki

Halogen owen kiedyś miałam i z przyjemnością się go pozbyłam tyle na ten temat
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 15:49   #3574
Debrah
Zakorzenienie

No wlaśnie te z golfem jedne tylko były i jeszcze najmniejszy rozmiar wisiał na mnie strasznie, a miałam wrażenie, że ten golf, mnie ściska, dopiero jak te spodnie założyłam i golf naciągnęłam to zobaczyłam jaki mam wielki brzuch
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 16:02   #3575
mysia1986
Zakorzenienie

To jest w 100% jeden z moich ostatnio najgorszych dni. Nie dość, że prawie dzisaj nic je zjadłam, cały dzień miałam do bani to jeszcze tu prawie 16 a ja musze zostać Zastrzelcie mnie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 16:04   #3576
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Mrowinko,
Cytat:
Też się zdziwiłam. Lekarka powiedziała, że albo owulacji nie było w ogóle, albo była parę dni wcześniej i pęcherzyk już zanikł. Tylko skąd w takim razie pozytywne testy 12 i 13 dnia cyklu?
strasznie to skomplikowane....

Bika, nie mogę uwierzyć w historię ze złodziejem torebek! karygodne! w biały dzień...

Amani, a co z psem, zostaje jednak u TŻ? czy przywiózł go tylko tak żebyś go zobaczyła?

Kochana Stokrotko

Cytat:
wiecie co wam powiem mimo, że chcę strasznie być w ciąży to z jednej strony widzę plus, że teraz nie jestem. Mam teraz zabiegany okres, ciągły stres w pracy i na praktykach, kontakt z dziećmi i ich zarazkami. Pewnie bym się źle czuła, nie mam czasu na odpoczynek i tym mogłabym skrzywdzić dzidziusia, a tak pojawi się pewnie w momencie kiedy wszystko się uspokoi w moim życiu. Tak sobie wszystko tłumaczę
bardzo prawdopodobne że masz rację

Ile godzin tych praktyk masz do zrobienia?

Żabcia, dobrze ze Dominiczkowi się nic nie stało niestety, takie rzcezy się zdarzają... to tylko małe człowieczki.

Malamaluczka
Cytat:
o biedna;-( i tak masz stalowe nerwy, że tak to znosisz. Mnie by chyba to zagięło
co zrobić odpłacą się mi pięknym uśmiechem

Kotek, jak było na podwójnej randce?

metka, przykro mi z powodu choroby synka waszej znajomej

Madzia,
Cytat:
A w ogóle to w sobotę mąż miał egzamin. I na 60 osób zdających zdała.. 1 teraz czekają na decyzje dziekana. Czy 59 osób będzie miało warunek (dodam, ze na roku jest 70 osób) czy dadzą jeszcze jeden termin. Mąż na szczeście ma ćwiczenia zaliczony, więc tylko ten egzamin
jakaś paranoja...

Agnusek, super że SPA udane nie wiem kiedy my się dorobimy takich atrakcji

Aaby,
Cytat:
Niestety mąż oblał Pojutrze (19.09.) ma absolutnie ostatnie podejście - musiałby się zdarzyć cud, żeby tego dnia zdał i ćw, i egzamin Baba niestety nie ułatwia, a wręcz utrudnia ukończenie studiów. 20. września zamykany jest system, więc jeśli w środę nie zaliczy, to może się pożegnać z ukończeniem tej specjalności.
Także wróciliśmy załamani i tak nas przygnębienie trzymało
no nieeee

i Twojej promotorki nie lubię! za to libido.... huhuh
bransoletkę pokaż, pokaż!

Cytat:
Kochana, tu nie ma co klaskać, zaczynam mieć zakwasy
pochwowe?

Cytat:
Nie chcę, żeby mój mąż kiedyś na mój widok poczuł obrzydzenie
a to jest okropne - nasza związkowa zmora... nie tolerancja TŻ plus moje zaniedbanie.

Dodaja, też bym się na jakiś koncert wybrała ale ostatni raz to byłam chyba w czerwcu w wodzisławiu na varius manx a zakopawer gdzie grało?

Butter, nie dobra chrzestna że Cię tak naciska.... przecież to działa odwrotnie!

Cytat:
Ja Wam mówiłam, że kiedyś mąż mojej przyjaciółki wywalił tekst u nas, wchodząc do świeżo wyremontowanej jadalni 'nie widzę nigdzie pokoju dla dziecka, nie chcecie dzieci?' to mu odpaliłam 'chcemy, ale na razie bardziej chcemy mieć jadalnię'...od razu się zamknął....
super

maleństwo...czego oni Cię tak wykorzystują? Co to taksówka jesteś?!
Stary 2012-09-18, 16:05   #3577
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde
Cytat:
Odebrałam Sebe ze zlobka, zmienilam mu plan ze srody rano na popołudnie i od przyszlego tyg w srody bedzie chodzil tam na 13.30Teraz juz wszystkie zajecia mamy dopasowane
Weszlam tez do sklepu i kupilam sobie bluzeczke, Sebie bluzke i bluze z przecen

Brawa za zakupy i dopasowanie planu dla Sebusia

I mialam miec dzis pierwsze zajecia w szkole po wakacjach, ale podobno nie ma takiej ilosci osób w grupie i musza jeszcze poczekac az ktos dolaczyw zeszlym roku bylo to samo i ruszylismy dopierow pazdzierniku

Oby Wam tylko nie rozwiązali klasy jak u nas...

Seba spi po wielkim płaczuStrasznie sie przerazilam, bo niewiedzialam co sie dzieje, w jednej chwili wskoczyl mi na recei mocno zaczal sie tulic, az mnie szczypal mocno krzyczacI nagle poczulam cos w majtochachtaka bombe strzelił ze sam sie przerazil, ale dobrze bo od 2 dni nic nie robiłtakze od razu po tym zasnal

jak to byle gów.no może męczyć
Nikita, aleś się obkupiła same firmówki ho ho ale kto bogatemu zabroni

Cytat:
Panowie naprawde zyja w krainie iluzji i nie maja pojecia o cenie butow np.
też żyję w takiej iluzji bo nie dam za buty więcej niż stówkę. Większość moich butów mieści się w cenie do 60zł. Raz może miałam takie za 100 ale to zimowe. Nie jestem kobietą która wydaje na siebie kupę kasy bo uważam to za zbędne skoro moge się ubrać ładnie za niską cenę to po co wywalać kasę na metki? Ale gto moje zdanie

Gucia, świetnie że w sprawie dziecka się ze sobą z TŻ zgadzacie.

Kotek, napewno sobie poradzisz z samochodem
i raz dwa zdasz prawko

Tomalinko, kochana uważaj na siebie

Cytat:
Nawet chciałam kupic testy owulacyjne ale w sumie mąż mi to wybił z głowy, że mamy sobie odpuścić i starać się na kompletnym luzie. Jak przez pół roku nie wyjdzie to będziemy się martwić.
no i dobrze

Madzia, koniecznie zrób badania
mój syn musi mieć zdrową teściową
Stary 2012-09-18, 16:06   #3578
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Tasia,
Cytat:
Mój na spotkaniu u księdza zaprzeczył, że ma dzieci =) Może jednak powinnam go podpytać czy mówi mu coś imię- Kamil =)
a mi się zdawało że kamil jakiś do mojego TŻ nie podobny a tak na powaznie, to ksiądz się tak wypytuje? Na co jeszcze mam sie przygotowac jeśli chodzi o kościelne, przed ślubne formalności?

Cytat:
Od dwóch dni nie rozmawiam z TŻ. Strasznie się pokłóciliśmy. Mijamy się cały czas, śpimy oddzielnie... Wymiękam. Rozklejam się na każdym kroku...
jak to?

Today, przyzwyczaisz się do zostawiania Filipka w szkole ale rozumiem że Ci ciężko

Madzia, mi torebka żadna niestety obie takie babcine...

Aaby
Cytat:
Zwłaszcza ostatnio, jak przytyłam, każda wyprawa na zakupy kończy się dołkiem, często nawet łzami w oczach. Nie mogę siebie takiej zaakceptować
jak u mnie... mam ochotę zakryć wszystkie lustra świata.

Natalko, bardzo mi przykro z powodu tego co się u Ciebie wydarzyło ale nie obwiniaj się że to dlatego że chciałaś wszystko zaplanować... to niestety okrutny los... a nie nasze marzenia...

ooo Madzia, ta torebka co Nikita wstawiła jest o wiele lepsza

Gucia, wstaw zdjęcie ze ślubu chce widzieć sukienkę

Dodaja i co z zalewaniem sąsiadów? co będziecie z tym robić?

Mysia, ile płaciliście za sesje ślubną? Ja własnie szukam fotografa.

Mona, super że na wizycie okej i uważaj teraz na siebie bo po co ma wychodzić jak może się jeszcze trochę pogrzać u mamy pod serduszkiem

Tomalinko super że u lekarza wszystko ładnie i pięknie

Maleństwo, jak tą zebrę się robi? Wklej jakiś przepis

a widzę że już jest to idę do k.

Stripi, straszna ta historia z Twoją przyjaciółką. wierze że było Ci ciężko a jeszcze chciałam zapytać, dlaczego napisałaś że już nie chciałaś dyskutować z jej byłym? On coś zawinił czy coś?

Kotek, ja mam ten sam problem z tortem na chrzciny nie wiem czy czekoladowy, kokosowy, śmietankowy czy owocowy.. ale narazie najbardziej skłonna jestem na kokos tylko że ja zamawiam

super mieliście w zeszłym roku

Ana, ukarać Cię za te pieczone ziemniaczki?

Kotek, ja też chce na taki fitness, super cena... u nas w cholere drogo

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Dziewczyny, ile trwa ten trening Chodakowskiej? w sensie ile dziennie trzeba na to przeznaczyć?
Stary 2012-09-18, 16:09   #3579
Malensstfo
Zakorzenienie

Hmmm nawet bardzo nie opadła...

Chyba się nie powstrzymam i zaraz będę jeść!
Z mleczkiem!
Stary 2012-09-18, 16:17   #3580
mysia1986
Zakorzenienie

Strong - Mielismy fotografa plus dwoch kamerzystów. Z Warszawy przyjechał do Krakowa. Oczywiscie robili zdjecia i krecili przygotowania, błogosławienstwo, slub, na weselu byli chyba do 3nad ranem. Do tego poniedziałkowa sesja, nie pamietam ile tych zdjec bedzie ale w cholerę, do tego album tez z duża iloscia. Nie pamietam dokładnie tych wyszysktich ilosci, ale naprawde duzooo tego. Wyszło Nas 5tyś. Nie wiem czy to dużo czy mało. Z czystym sumieniem mogę ich polecić, chcociaz jeszcze nie widziałam efektu koncowego. Ale widziałam ich inne zdjecia i filmy i naprawde mi sie osobiscie bardzo podoba.
Marcel <3

Stary 2012-09-18, 16:22   #3581
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Mysiu, ja akurat nie bedę nikogo z warszawy sprowadzać tylko interesowało mnie jakie są tego koszty. Ja bym chciała tylko, przygotowania w domu ale to popołudniu bo w kościele jest o 16. Potem w kościele i na sali ale my nie robimy wesela tylko takie "przyjęcie", no i sesje plenerową bym chciała i tyle. Bez kamerzysty. to może zmieścimy się w tysiączku?! no i nie muszę mieć nic wywołanego, sama sobie wywołam, foto książek tez nie chce. No a z tym plenerem to też nie wiem, chciałabym w dniu ślubu żeby fryz itp. były tak jak mają być, a z drugiej strony, to nie wiem kiedy niby. że z rana? bo chyba nie po kościele albo jak będa goście skoro mamy ich tylko około 30tki.
Stary 2012-09-18, 16:26   #3582
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Mysiu, ja akurat nie bedę nikogo z warszawy sprowadzać tylko interesowało mnie jakie są tego koszty. Ja bym chciała tylko, przygotowania w domu ale to popołudniu bo w kościele jest o 16. Potem w kościele i na sali ale my nie robimy wesela tylko takie "przyjęcie", no i sesje plenerową bym chciała i tyle. Bez kamerzysty. to może zmieścimy się w tysiączku?! no i nie muszę mieć nic wywołanego, sama sobie wywołam, foto książek tez nie chce. No a z tym plenerem to też nie wiem, chciałabym w dniu ślubu żeby fryz itp. były tak jak mają być, a z drugiej strony, to nie wiem kiedy niby. że z rana? bo chyba nie po kościele albo jak będa goście skoro mamy ich tylko około 30tki.
Musisz poszukać, napewno coś znajdziesz co ci bedzie pasować. A z tą sesją to nie wiem jak wykombinować. Byłam na weselu gdzie młodzi na 3h znikneli bo robili sesje zdjeciową, moim zdaniem to tak średnio fajnie. Ucieka zabawa, goście sami..
Marcel <3

Stary 2012-09-18, 16:27   #3583
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Mysia, 3h? Tóż to u nas się już impreza skończy z rana znów nie chce za bardzo bo co? w obrączkach? tak przed ślubem? będę się czuła taka rozdziewiczona
Stary 2012-09-18, 16:29   #3584
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia, 3h? Tóż to u nas się już impreza skończy z rana znów nie chce za bardzo bo co? w obrączkach? tak przed ślubem? będę się czuła taka rozdziewiczona

To też zalezy jakie zdjecia chcecie, bo od tego jest uzalezniony czas takiej sesji. My wczoraj spedzilismy prawaie 10h Myslalam, że umre, ale wierze , że efekt bedzie przezaje.bisty
Marcel <3

Stary 2012-09-18, 16:30   #3585
karolina2121
siedzę i myślę

Witam ponownie... czy to możliwe, żeby mdłości pojawiły się już kilka dni po domniemanym zagnieżdżeniu ? Źle się czuję i mam nadzieję, że to z tego właśnie powodu
Stary 2012-09-18, 16:37   #3586
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O matko, Strippi, tak mi przykro Nie dziwię się, że ciężko Ci z tym
Nie wiadomo co jej było?
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
strasznie mi przykro
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Strippi, straszna historia
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
d
jezu to jest straszne co piszesz bardzo Ci wspolczuje

Dziewczyny, nie chciałam dołujących rzeczy pisać, ale od kilku dni ciągle o niej myślę, czytam jej posty i tak mnie naszło

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Pamiętam ją, miałam okres takie, ze co chwila mi się przypominała.
ja właśnie teraz mam

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Ja po połówkowym. Dziecko zdrowe, z tym, że okazało się, że zamiast Adasia będzie Amelka Trochę szok, ale i tak jestem uradowana, bo najważniejsze, że wszystko w porządku! Waży 386gr w 20 tygodniu i 6 dniu ciąży.
Oooo!! ciekawe jak u mnie, bo już jestem przyzwyczajona do synka i wszyscy też mówią o chłopcu.

Cytat:
Stripi, straszna ta historia z Twoją przyjaciółką. wierze że było Ci ciężko a jeszcze chciałam zapytać, dlaczego napisałaś że już nie chciałaś dyskutować z jej byłym? On coś zawinił czy coś?
Niee, ja po prostu nie przepadam za nim..
Stary 2012-09-18, 16:37   #3587
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Strong
My mielismy sesje w dniu slubu, okolo południa, z 2 godzSlub mielismy na 16, było szybko, ale wyrobilismy sie. Miejsca gdzie chcemy zdjecia mielismy obcykane, wiec poszlo sprawnie I fryzura i wszystko było takie jak w dniu slubuA zdjecia wyszły piekne

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-09-18 o 16:39
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 16:40   #3588
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde, widzę że nie dość że mamy podobne daty to i scenariusz podobny powiedz mi, mieliście obrączki na tej sesji normalnie na palcu?

Stripi, rozumiem.. bo ja to jakoś opacznie zrozumiałam.

Karolina, ja nie mam pojęcie.
Stary 2012-09-18, 16:45   #3589
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde, widzę że nie dość że mamy podobne daty to i scenariusz podobny powiedz mi, mieliście obrączki na tej sesji normalnie na palcu?

[

nie, nie zakładalismy, aczkolwiek mielismy przy sobie bo dzieci mojego brata niosly Nam do oltarza i były tez z Nami na sesji
Jakos nie za bardzo chcialam zakladac przed...
Ale wiele moich kolezanek miala normalnie na palcuJa mialam nieco inne zdanie
Stary 2012-09-18, 16:47   #3590
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bo właśnie Blonde mi jakoś tak głupi przed ślubem zakładać... tak nie ceremonialnie a potem w kościele już to nie będzie takie fajne..
Stary 2012-09-18, 16:49   #3591
Malensstfo
Zakorzenienie

Łooo matko zjem go całego zaraz!
Trochę mizernie może wygląda, ale się upiekł i nie ma dziury w środku!

Mniam...i chyba wyszło mi za dużo masy czarnej i jest bardziej kakaowy, ale pyszny!

Smacznego!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5439_zmniejszacz-pl_451911.jpg (97,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5446_zmniejszacz-pl_560692.jpg (93,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5447_zmniejszacz-pl_757948.jpg (168,9 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-09-18, 16:51   #3592
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Bo właśnie Blonde mi jakoś tak głupi przed ślubem zakładać... tak nie ceremonialnie a potem w kościele już to nie będzie takie fajne..
no wlasnie
Dla mnie slub to przezycie duchowe a sesja to tylko sesja

Cytat:

Mniam...i chyba wyszło mi za dużo masy czarnej i jest bardziej kakaowy, ale pyszny!

Smacznego!
mniam
W przekroju wyglada pieknie i napewno jest smaczny
Stary 2012-09-18, 16:55   #3593
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
mniam
W przekroju wyglada pieknie i napewno jest smaczny
Jakoś tak na początku boki ładnie urosły i w ogóle cały jakoś ładnie urósł..a teraz został stożek w środku...a boki opadły...dziwne...
Stary 2012-09-18, 16:56   #3594
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Maleństwo, jestem na diecie ale i tak niebawem zrobię tę zebrę
Stary 2012-09-18, 17:07   #3595
xxKasiax
Wtajemniczenie

Hej
Wlasnie siedze z zasypiajacym Oliverkiem na mojej piersi
Cudowne uczucie
U nas jakos leci,ale cierpie na brak czasu
Oliverek ostatnio ma bole brzuszka i placze, a najgorsze te ulewanie To jakas masakra jest. Ja mokra,on mokry i wszystko wokolo tez.to jest takie meczace..

STRONG ja mialam super fotografa z Zor,jak chcesz podam ci linka do jego stronki.Placilismy naprawde malutko a zdjecia zajefajne.

MALENSTFO ale ciacho

STRIPPI przykro mi z powodu kolezanki...

BAO MOJE NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!!
Stary 2012-09-18, 17:26   #3596
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Madzia ja nic nie chce mówić...ale czy Maję przypadkiem nie zrobiliście też złotym strzałem??
ale by było
Cytat:
najlepszego

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
kaska87 najlepszego.

Cytat:
Ja lekarzem nie jestem, ale przy tarczycy właśnie się tak chudnie... I to zawsze jest sygnał, żeby ją zbadać...
zależy czy masz nadczynność czy niedoczynność ja mam niedoczynność i tyję ale mam wizytę więc czekam

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Kompletnie nie brałam pod uwagę, że coś może pójść nie tak, bo przecież nic na to nie wskazywało, a ciąża z Marysią była totalnie bez problemowa. A życie pokazało, jak bardzo drwi z moich planów.... Niesamowita lekcja pokory, tylko czemu taka bolesna
kochana trzynmaj się, wstyd sie przynzać, ale ja też odliczam żeby się dziecko na wiosnę urodziło, żeby wtedy i wtedy do pracvy wrócić, to chyba nic złego? trzeba po prostu jakoś zaplanować sobie życie z bejbim

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
kaska wszystkiego dobrego z okazji rocznicy

zrobiłam sałatkę warzywną i spadam, zaraz do rodziców podjedziemy po gruszki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 17:27   #3597
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
To ja bym skupiła się na ramionach, plecach i brzuchu

Podoba mi się Twoja energia i optymizm!!!
brzuszki juz byly oczywiscie z obciazeniem w postaci Mai

a z tym optymizmem i energia nie przesadzajmy toz to dopiero drugi dzien

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ale super u nas to wstęp na jedne zajęcia wychodzi 15zł a karnet i tak ważny tylko miesiąc, no i tylko na wybrane zajęcia się chodzi...... ale Ci dobrze
no wlasnie wszedzie ponizej 100zl za karnet nie schodzilo az przypomnialysmy sobie o tym fitnessie bo juz tam kiedys chodzilysmy tyle ze na silownie i bylo super
Cytat:
Kotek, jak było na podwójnej randce?
a dziekuje bylo super dziewczynki mega grzeczne az nie poznawalam mojej corki hahaha ale porcje zabojcze!!!!! zamowilam salatke z kurczakiem i bekonem i dostalam MISE salatki taka jaka bym zrobila na impreze dla gosci a nie dla jednej osoby i juz wiemy ze nastepnym razem trzeba brac jedna porcje na pol

no i zastanawialismy sie czy "szarlotka z lodami i bita smietana" to dadza pol blachy i pol litra lodow bo tak by wynikalo z porcji
Cytat:
Kotek, napewno sobie poradzisz z samochodem
i raz dwa zdasz prawko
no mam nadzieje ze przynajmniej rusze za pierwszym razem ale tego sie podobno nie zapomina haha

a z egzaminem to sie nie nastawiam bo wiem jacy sa egzaminatorzy
Cytat:
Kotek, ja mam ten sam problem z tortem na chrzciny nie wiem czy czekoladowy, kokosowy, śmietankowy czy owocowy.. ale narazie najbardziej skłonna jestem na kokos tylko że ja zamawiam

my na chrzciny mielismy wlasnie kokosowy a gora byla z dodatkiem jakiegos aromatu truskawkowego (bosko pachniam i smakowal truskawkami)

Kotek, ja też chce na taki fitness, super cena... u nas w cholere drogo
to przyjezdzaj do mnie w grupie razniej

Dziewczyny, ile trwa ten trening Chodakowskiej? w sensie ile dziennie trzeba na to przeznaczyć?
wiesz co cala plyta trwa jakies 42 minuty

na poczatku jest wstep ale nie trwa on dluzej niz 5 minut
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie chciałam dołujących rzeczy pisać, ale od kilku dni ciągle o niej myślę, czytam jej posty i tak mnie naszło
kochana ale my tu jestesmy po to zeby sie wygadac i o wesolych i o smutnych rzeczach
Cytat:

Smacznego!
wiesz co gdyby nie Dzidziole w brzucholu Twym to normalnie bym Cie sprala na kwasne jablko i jak tu czlowiek ma byc na diecie jak wstawiaja takie pysznosci

Strongus my sesje mielismy po obiedzie. Slub mielismy na 17 wiec kolo 19 pojechalismy na sesje

nie wytrzymam z tym moim dzieckiem......ma 100 pomyslow na minute...wlasnie przyniosla mi "sciotke"(szczotke) i "gumge"(gumke a raczej dwie gumki) i mialam jej zrobic "kucie" (kucyki) zrobilam ale nie o takie jej chodzilo i sie poplakala i zeby pocieszyc me dziecie zapytalam ja co ja uszczesliwi i nie bedzie plakac o ona mi mowi "lulka" (rurka z Biedry)

a dzis rano jak Tz zadzwonil z pracy to Maja mu powiedziala "Mama pac koka eden" co w wolnym tlumaczeniu bedzie "Mama zabila jednego komara"

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 17:29   #3598
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

a dzis rano jak Tz zadzwonil z pracy to Maja mu powiedziala "Mama pac koka eden" co w wolnym tlumaczeniu bedzie "Mama zabila jednego komara"
w życiu bym na to nie wpadła!
Stary 2012-09-18, 17:32   #3599
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

nie wytrzymam z tym moim dzieckiem......ma 100 pomyslow na minute...wlasnie przyniosla mi "sciotke"(szczotke) i "gumge"(gumke a raczej dwie gumki) i mialam jej zrobic "kucie" (kucyki) zrobilam ale nie o takie jej chodzilo i sie poplakala i zeby pocieszyc me dziecie zapytalam ja co ja uszczesliwi i nie bedzie plakac o ona mi mowi "lulka" (rurka z Biedry)

Ja tam myślę, że Twojej małej żadne kucyki by nie spasowały - to po prostu był taki pretekst żeby tylko rurkę dostać

Apropo jedzenia...... ja ostatnio żrę jak świnka
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 17:38   #3600
onyks
Zakorzenienie

Hej kochane, żadna nie tęskniłabuuuuu

Nadrabiam Was w wolnej chwili.
Ogólnie to jestem zmęczona i zdecydowanie za dużo mam na głowie

W pracy cały czas mi mówią wprost, że mają nadzieję że będę do końca roku.... Pamiętacie jak kiedyś pisałam w k. że nie wiem czy starań nie przełożyć ze względu na ten projekt z francuzami, to właśnie przez to chcą żebym pracowała do końca grudnia

Nawet jakbym poszła na chorobowe to będzie biuro w domu, czyli wieczne telefony, tłumaczenie maili i wyjazdy (1 lub częściej w miesiącu) na tłumaczenie spotkań rady budowy (tak było na tamtym miesięcznym chorobowym)

No to się wyżaliłam

Praca, korki (zarabiam na wózek) i potem padnięta jestem, do tego tż ma nie za bardzo w pracy, był na rozmowie u prezesa o zmianę stanowiska na kosztorysanta to wzięli gościa po zarządzaniu transportem, który nie ma zielonego pojęcia.... i wychodzi na to, że mamy bezużytecznego pracownika, który bez fachowej wiedzy budowlanej raczej się nie przyda, ehhhh

Mąż trochę zdołowany, nie wiem jak go pocieszyć, a może wyolbrzymiam przez te hormony już sama nie wiem, jakiś dołek chwilowy

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości