Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-18, 18:23   #3361
Fuksja132
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Celinko fajnie, że masz już termin
Alex super, że z Twoim Tżem wszystko ok
Joasii świetnie wyglądasz, nie odchudzaj się czasem
Katarsis ale Ci zazdroszczę tych Stanów..
Elminio wg mnie masz ładne piersi, no ale najważniejsze, żebyś dobrze czuła się w swoim ciele
Klaudek i Horo chciałabym kiedyś wyglądać tak po ciąży jak Wy

Ja mam jutro egzamin i umieram ze strasu Aż serce mnie boli

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-09-18 o 18:26
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 18:49   #3362
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
dawno mnie nie bylo ale bylam na wakacjach tu i tam. ale co najwazniejsze to BYLAM NA KONSULTACJI . w Warszawie dr MC. mam nadzieje ze ktoras cos o nim wie? jak tak to bardzo prosze o wiadomosci na priva

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

powiedzial mi kilka rzeczy i prosze Was o porady na te tematy :
proponuje mi CPG 333 290CC- powiedzial ze to najwiekszy rozsadny rozmiar dla mnie. nie wiem co o tym myslec powiedzial ze mam gruba(4cm)podstawe i wiekszy implant "wylazilby" mi pod pachy...
wyliczyl mi : wys.11
szer.9,5-10
dbw.13
acha i powiedzial ze z tego implanu bedzie takie dobre D...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

acha i wiecie ja nie jestem taki szczuplaczek jak wiekszasc z Was, no i nie wiem czy wogole bedzie cos widac, mam 170cm,i waze niestety 68km.
Marzenie nie wiem o jakim lekarzu mowa ale zwiewaj prędziutko stamtąd, 290cc to implant dla szczupłego maleństwa a nie takiej dorodnej kobiety żadne D z tego nie będzie ani stanikowe ani wizualne nie mam pojęcia czym jest ta gruba podstawa?? sytuacja jak nic mi Tonie przypomina, oj płakała by teraz z takim 290

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Koszt endermologii 120 zł za zabieg ok 1godziny, elektrostymulacji 80 zł za zabieg 40 min - to u mnie. Ponieważ jedną ręką robię obiad, a drugą piszę to będzie krótko... no to już, koty za płoty czy jak tam...
CYCKI W ZAŁĄCZENIU...
smutne wspomnienie kiedyś napewno wspaniałych piersi, to widać. fajnie, że nie ma zwiska ale piersi są puste i trzeba je teraz porządnie wypełnić, nie moze być mowy o jakiś mikrych implantach.
dzięki za orientacyjne cenki, cała seria to jednak spory wydatek. popytam u sibie.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Klaudek tak to to miejsce w którym byc miałam Słoneczny Brzeg w Bułgarii a że piąty raz tam byliśmy to i zdjęć nie cykaliśmy, pare pstryknęłam tylko sobie żeby dla Was było ja też topy uwielbiam w a nich najbardziej cycki widać, naśmigałam się bez stanika na wakacjach

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Fuksja to miło ale zdjęcia tak dobierane by najgorszych rzeczy widać nie było mi nie chodzi o zbicie wagi i zrobienie z siebie patyka tylko o jędrność ciała i wstrętny brzuch z bokami musze zgubić bo jak patrze na taką Klaudeczke to mnie zazdrość pożera

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-09-18 o 18:41
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 18:54   #3363
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Zaraz poczytam, co naskrobałyście, chcę tylko powiedzieć, że wrzuciłam zdjęcia dwumiesięczniaków. Nie wiem, czy jestem z nich zadowolona, ale to dopiero 2 miesiące . Lewy jest sporo większy od prawego, sutki nadal na różnych wysokościach, chociaż ciut chyba się wyrównały. Najbardziej denerwuje mnie różnica w wielkościach obu piersi . Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłam je sama i w dodatku kiepskim telefonem . Napiszcie mi, proszę, co to za dołek mam w rowku przy lewej piersi . Na zdjęciu może słabo widoczny, ale jest.
Stary 2012-09-18, 19:07   #3364
Fuksja132
Raczkowanie

OOOO Joasssiii ale masz wieeeeeeeelki brzuuuuch! Z domu nie wychodź! A jak już to szerokie swetry noś Głupoty pleciesz Dobrze, że nie widziałaś mojej figury-a ciąże jeszcze przede mną
Tylko, że ja i tak już zgubiłam 5 kg i nadal jestem gruba
Stary 2012-09-18, 19:07   #3365
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
zaczęłam pracę.Co prawda tylko na mc,góra dwa ale na urlopie mac. urządza mnie taki zastrzyk.Będę zaglądać
No to super, gratuluję

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Hej kobitki

U mnie juz wsio dobrze, ulozylo sie z TŻ i jestem happy kamien z serca... ja po pracy ledwo zyje jeszcze jutro i 2 dni wolnego

Celino no to bedziemy we dwie w tym samym dniu

buziam was kochane
No i widzisz . Wszystko się ułożyło
Zgrzyty bywają w każdym związku, grunt to rozmowa

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam bilety na wylot do Stanów Zjednoczonych
Ale się cieszę, nie mogę się już doczekać.
Może tam uda się zacząć nowe życie
Jestem dobrej myśli, na forum oczywiście będę zaglądała
Oooooo, nowe życie w US, super. Powodzenia . A kiedy wylatujesz?

Joasi, dziękuję za pocieszenie, bałam się tego ciepełka

Elminio, no przydałoby się wypełnienie, masz bardzo ładne piersi, tylko wymęczone bidulki, implanty załatwią sprawę

Klaudeczka, buziaaaaaaakkkk, lecę obejrzeć Twoje zdjęcia

Horo, całuski dla Niuni i starszych dzieciątek . Jak ja Cię kobietko podziwiam
Stary 2012-09-18, 19:22   #3366
horo_2
Zadomowienie

Dziewczynki,
malutką już ucałowałam od cioteczek z forum ... zasnęła

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 19:33   #3367
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
malutką już ucałowałam od cioteczek z forum ... zasnęła
Hihihi, w razie czego pisz, będziemy tulić i całować, aż zaśnie
Stary 2012-09-18, 19:37   #3368
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hihihi, w razie czego pisz, będziemy tulić i całować, aż zaśnie
Dzisiaj to jeszcze przydałby mi się ktoś do wstawania w nocy ... padam na twarz ... jakiś taki wyczerpujący dzień

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 19:48   #3369
belseno
Zadomowienie

klaudeczko Ty... Ty... chuda lasko! Tyyyyy!! Witaj po wakacjachJak super, że wróciłaś cała i zdrowa popatrz tu, może znajdziesz coś co Ci spasuje www.blizny.pl

Cytat:
I jeszcze jedno - czy te piersi długo jeszcze będą takie ciepłe? Cieplejsze od reszty ciała? Czy to w ogóle normalne, że one takie cieplutkie są? Też tak miałyście?
a ja mam zimne I zastanawiam się czy od tego mi się nie poprzestawiało coś w organiźmie bo zawsze w lato się męczyłam od upałów a teraz ciągle mi było zimno, nawet w Chorwacji jak byłam to wieczorem wszyscy z krótkim rękawem a ja w bluzie a w jedną noc to wręcz jak by mnie przeziębienie rozkładało tak mnie telepało z zimna. Jak wychodziłam z morza to całe ciałko i góra cycków szybciutko się nagrzewała a dół zimny. Teraz jak sprawdzam to też góra ciepła dół zimny.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie: masuje sobie te blizny ale lewa troszke omijalam jak mi sie ranka zrobila i prawa mam juz taka fajna i ta piers juz taka ruchoma a moja lewa blizna przy samym koncu dalej taka twarda i ta piers ani sie ruszy, troche sie martwie ze mi zrost sie tam zrobil bo wydaje sie mi ze i piers ma tam inny ksztal jak myslicie mozliwe takie cos?
Olivko ja tez masuje i masuje i jakoś mi to zmięknąc nie chce i tak jakby w tym miejscu skóra była od spodu przyrośnięta i cycka wciąga do środka, no zapadnięty trochę jest, i jak masuje to boli, w przyszłym tyg. mam konsultacje to dopytam doktorka o co chodzi.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
belseno dzieki ciesze sie straszniei szczerze mowiac to mam dosc tcyh spoprtowych stanikow marza mi sie piekne staniczki no ale czekam mysle ze tak po pol roku odwaze sie zalozyc cos innego niz sportowe
Tobie też lekarz pół roku kazał w sportowcach chodzić?

Elminio fajne masz te cycki jak troszkę dopompujesz to wyjdą cuuuda

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczynki bo dr kazala mi nosic tego triumpha przez pol rokuale tak mysle przez ten czas moge tez jakis inny stani9k okazjonalnie nosic co nie mowie oczywiscie o fiszbinach??
a powiedzcie mie bo wiele z was narzeka na te fiszbiny z reguly mozna je zakladac po pol roku no czasami wczesniej?staja sie pozniej wygodne czy nie bardzo???
pół roku? O kurcze, musze dopytać mojego bo coś pamiętam, że mi kazał 3 miesiące...no nic w przyszłym tyg. rozwieje swoje wątpliwości i dopytam się o spanie bo nie wiem w czym ja mam spać po tych 3 miesiącach

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam bilety na wylot do Stanów Zjednoczonych
Ale się cieszę, nie mogę się już doczekać.
Może tam uda się zacząć nowe życie
Jestem dobrej myśli, na forum oczywiście będę zaglądała
tak na zawsze planujesz opuścić nasz "cudny" kraj?

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
no muszę kupić, a nawet dwa ponieważ mówi ze musze codziennie go zmieniać i codziennie sie obmywać woda, dlatego zebym miala na zmiane i codziennie prała sobie stanik..
ale Ty masz je kupić przed zabiegiem? Jaki rozmiar?

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
MAM TERMIN !!! 12 listopada )) godzinke dr potwierdzi jutro.
Lalalalaaaaa...ciesze sie))
Kochana no GRATULUJE

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-18 o 20:23
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 20:46   #3370
Fuksja132
Raczkowanie

Kobietki mam pytanko, bo wiem, że niektóre z Was powiększały sobie usta: Ile kosztuje taki zabieg? Czym powiększałyście? I czy trzeba uzupełniać je co jakiś czas? Wiem, że kwasem hialuronowym można powiększyć, ale efekt jest krótkotrwały

Pytam, bo zastanawiam się nad powiększeniem swoich. Oczywiście najpierw biust, ale dowiedzieć się za wczasu mogę
Stary 2012-09-18, 20:52   #3371
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Kobietki mam pytanko, bo wiem, że niektóre z Was powiększały sobie usta: Ile kosztuje taki zabieg? Czym powiększałyście? I czy trzeba uzupełniać je co jakiś czas? Wiem, że kwasem hialuronowym można powiększyć, ale efekt jest krótkotrwały

Pytam, bo zastanawiam się nad powiększeniem swoich. Oczywiście najpierw biust, ale dowiedzieć się za wczasu mogę
a pokaż jakie masz teraz?
Stary 2012-09-18, 20:55   #3372
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
powiedzial mi kilka rzeczy i prosze Was o porady na te tematy :
proponuje mi CPG 333 290CC- powiedzial ze to najwiekszy rozsadny rozmiar dla mnie. nie wiem co o tym myslec powiedzial ze mam gruba(4cm)podstawe i wiekszy implant "wylazilby" mi pod pachy...
wyliczyl mi : wys.11
szer.9,5-10
dbw.13
acha i powiedzial ze z tego implanu bedzie takie dobre D...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

acha i wiecie ja nie jestem taki szczuplaczek jak wiekszasc z Was, no i nie wiem czy wogole bedzie cos widac, mam 170cm,i waze niestety 68km.
witaj koleżanko o podobnych parametrach

ja mam 170cm wzrostu i miałam jakieś 71-73kg żywej wagi
byłam u innego lekarza na początku to mi mówił, że 295 anatomiczne i więcej mi nie wejdzie bo tkanka młoda, jędrna i nie da rady. ale poszłam na konsultację do innego lekarza i zaproponował między 400 a 450 i mam 425 okrągłe. teraz w pasie mam 75cm a w biodrach 106.... i biust mi urósł ostatnio znowu i mam 96cm <fala> także wybijają się cwaniaki

właśnie zrobiłam sobie maseczkę na twarz. trochę drożdży, żółtko i mąkę ziemniaczaną, żeby zagęścić. posiedziałam z tym 20min i zmyłam (a raczej zdrapałam pod wodą ) i powiem Wam rewelacja po jednym zabiegu potraciły mi się zaskórniki a skórę mam napiętą i taką milutką
aha i przedtem zrobiłam peeling kawą
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 21:01   #3373
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
właśnie zrobiłam sobie maseczkę na twarz. trochę drożdży, żółtko i mąkę ziemniaczaną, żeby zagęścić. posiedziałam z tym 20min i zmyłam (a raczej zdrapałam pod wodą ) i powiem Wam rewelacja po jednym zabiegu potraciły mi się zaskórniki a skórę mam napiętą i taką milutką
Ooo, to fajnie, muszę kiedyś spróbować . Ale powiem Wam, że ja na starość strasznie leniwa się zrobiłam. Kiedyś, gdy byłam piękna i młoda to co rusz coś na ryjka i włosy nakładałam, a teraz, gdy koniecznie muszę działać to w ogóle mi się nie chce, chociaż to przecież żaden wyczyn maseczkę położyć. No ale nie chce mi się i koniec
A drożdże surowe?
Stary 2012-09-18, 21:03   #3374
belseno
Zadomowienie

Cytat:
tonia samą kawą? Bo jakąś taka tą buzie mam dziwną i co chwila coś mi wyskakuje... do ładu z nią dojść nie mogę
Stary 2012-09-18, 21:04   #3375
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a pokaż jakie masz teraz?
Zar4az poszukam jakiejś fotki A jak ją tutaj dodać?

Czas edycji: 2012-09-18 o 21:06
Stary 2012-09-18, 21:07   #3376
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Marzenie nie wiem o jakim lekarzu mowa ale zwiewaj prędziutko stamtąd, 290cc to implant dla szczupłego maleństwa a nie takiej dorodnej kobiety żadne D z tego nie będzie ani stanikowe ani wizualne nie mam pojęcia czym jest ta gruba podstawa?? sytuacja jak nic mi Tonie przypomina, oj płakała by teraz z takim 290
oj tak byłby płacz i lament
ostatnio kupiłam z moimi 425 okrągłymi 75D i jest fajny tak więc z 290 raczej D nie wyjdzie
Stary 2012-09-18, 21:10   #3377
belseno
Zadomowienie

Cytat:
witaj koleżanko o podobnych parametrach

ja mam 170cm wzrostu i miałam jakieś 71-73kg żywej wagi
byłam u innego lekarza na początku to mi mówił, że 295 anatomiczne i więcej mi nie wejdzie bo tkanka młoda, jędrna i nie da rady. ale poszłam na konsultację do innego lekarza i zaproponował między 400 a 450 i mam 425 okrągłe. teraz w pasie mam 75cm a w biodrach 106.... i biust mi urósł ostatnio znowu i mam 96cm <fala> także wybijają się cwaniaki
oo tak, tak marzenie3 koniecznie zobacz cycunie toni, są cudnie krągłe ale czy ja wiem... wcale się nie wydają tak duże jak by wskazywały na to te ml, które tam są. Toniu no i serdecznie gratuluje nowych centymetrów, skubańce jedne po takim czasie dają czadu...nieźle, nieźle
Stary 2012-09-18, 21:11   #3378
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczynki
Zaraz poczytam, co naskrobałyście, chcę tylko powiedzieć, że wrzuciłam zdjęcia dwumiesięczniaków. Nie wiem, czy jestem z nich zadowolona, ale to dopiero 2 miesiące . Lewy jest sporo większy od prawego, sutki nadal na różnych wysokościach, chociaż ciut chyba się wyrównały. Najbardziej denerwuje mnie różnica w wielkościach obu piersi . Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłam je sama i w dodatku kiepskim telefonem . Napiszcie mi, proszę, co to za dołek mam w rowku przy lewej piersi . Na zdjęciu może słabo widoczny, ale jest.
ja jestem 7. miesięcy po i dalej mam krzywe sutki ale i tak kocham moje cycuszki
Stary 2012-09-18, 21:13   #3379
belseno
Zadomowienie

Cytat:
a jak dasz cytuj to masz tam u góry w ikonkach taki spinacz i możesz dodać plik, tak mi się wydaje, że to to nie dawałam tu fotek hihihi
Stary 2012-09-18, 21:13   #3380
Fuksja132
Raczkowanie

Oto one
Ja ogólnie mam takie dziwne usta, że górna warga jest jakby schowana pod spód I dopiero wyłazi jak się uśmiecham
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4306.jpg (36,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brazowe - Kopia.jpg (5,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie070.jpg (4,7 KB, 40 załadowań)

Czas edycji: 2012-09-18 o 21:16
Stary 2012-09-18, 21:15   #3381
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Klikasz na "odpowiedz" i masz na dole pomarańczowe "zarządzaj załącznikami"

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

A, już są
A co Ty tam chcesz wstrzykiwać . Masz ładne, naturalne usteczka

Popatrz, jaką śliczną kobietką była N.S. zanim nie zaczęła się upiększać
http://www.pudelek.pl/artykul/42353/...mi_byla_ladna/

i tu
https://www.google.pl/search?q=siwie...w=1280&bih=707

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-09-18 o 21:19
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 21:16   #3382
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Oto one
i te usta chcesz powiększać? No nie wiem co Ci tam w duszy gra ale one są bardzo ładne, myślałam, że jakieś takie wąskie masz czy cuś.... a tu fajne, pełne usteczka
Stary 2012-09-18, 21:19   #3383
Fuksja132
Raczkowanie

Kurcze no one na tych zdjęciach wyglądają jakoś tak lepiej niż w rzeczywistości Jak znajdę jakieś inne zdjęcie to zobaczycie same Bo zawsze robię zdjęcia tak, żeby je optycznie powiększyć. Ale uwierzcie mi-są małe. I to jest mój kompleks drugi po cyckach
Stary 2012-09-18, 21:21   #3384
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A co Ty tam chcesz wstrzykiwać . Masz ładne, naturalne usteczka

Popatrz, jaką śliczną kobietką była N.S. zanim nie zaczęła się upiększać
http://www.pudelek.pl/artykul/42353/...mi_byla_ladna/

i tu
https://www.google.pl/search?q=siwie...w=1280&bih=707
ale numer! Zupełnie inna laska. Na niektórych fotach to jakby ją coś użądliło....taka jakby napuchnięta

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-18 o 21:23
Stary 2012-09-18, 21:23   #3385
anne001
Raczkowanie

chyba nie widziałaś moich maleńkich ust
Stary 2012-09-18, 21:25   #3386
Fuksja132
Raczkowanie

Anika usta Natalii Siwiec po operacji wyglądają jak odbyt kury
Poza tym za duże też nie są ładne i nie każdemu pasują
Stary 2012-09-18, 21:26   #3387
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze no one na tych zdjęciach wyglądają jakoś tak lepiej niż w rzeczywistości Jak znajdę jakieś inne zdjęcie to zobaczycie same Bo zawsze robię zdjęcia tak, żeby je optycznie powiększyć. Ale uwierzcie mi-są małe. I to jest mój kompleks drugi po cyckach
no zrób, zrób bo nie uwierzę jak nie zobaczę a na tym 2 zdjęciu to poprostu ideały zajrzałam jeszcze do Twojego albumu z cyckami, żeby sprawdzić czy wszystko z głową masz ok ale fakt cycki są małe

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-18 o 21:27
Stary 2012-09-18, 21:26   #3388
anika75
Zadomowienie

Fuksja, ja też mam wąskie usta, znacznie węższe od Twoich, jasny błyszczyk załatwi sprawę . Nie dajmy się zwariować
Stary 2012-09-18, 21:28   #3389
belseno
Zadomowienie

Cytat:
popłakałam się ahahaaaa dooobreeee

wyślę meżowi ten link z pudelka, pokazywał mi ostatnio fotke tej pani z mistrzostw i pytal się czy wiem kto to jest ale nie wiedziałam ahahaha i pytał czy na moje oko to ma swój biust czy nie hihiiii i że to jakaś tam mis publiczności mistrzostw. A ja myślałam, że to przypadkowa dziewczyna ahahaaa i że ktoś jej fotke pstryknął, no tak to jest jak się tv nie ogląda

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-18 o 21:36
Stary 2012-09-18, 21:34   #3390
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Poza tym za duże też nie są ładne i nie każdemu pasują
Z hemoroidami

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości