Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-19, 00:08   #3421
marzenie3
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dodam ze dla mnie to jest tez sprawa finansowa, na cycki musze sie zciupiac zeby odlozyc wiec na takie latanie do Polski tez troche kosztuje
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 00:11   #3422
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

gwen no jaja normalnie to można by stwierdzić, że to przez @ ale facet???
to jak juz Ci zrobią to poproszę o super fotkę
Stary 2012-09-19, 00:13   #3423
gwendolinka
Zadomowienie

tymbardziej jeśli łatwo ci to nie przychodzi to efekt może cie rozczarować. Jeśli byłyby za male.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 00:14   #3424
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
Dodam ze dla mnie to jest tez sprawa finansowa, na cycki musze sie zciupiac zeby odlozyc wiec na takie latanie do Polski tez troche kosztuje
jak się dobrze z lekarzem przez emaila dogadasz to może Ci się uda zrobić to za jednym przyjazdem, czyli konsultacje ostateczną zaliczysz kilka dni przed operacją
Stary 2012-09-19, 01:09   #3425
Elminio
Raczkowanie

Kochane Kobiety, dziękuję Wam. Ja wiem, ze po stracie jeszcze 6 kg niewiele z tego zostanie... Nie będę się rozpisywała, bo nie wiem jak się nazywam... 2jka dzieci po szczepieniu.
jooasi nie przejmuj się wagą - patrz na obwody - powinny się zmniejszać, wprawdzie ćwicząc spalasz tkankę tłuszczową, ale przybywa Ci mięśni, a to musi swoje ważyć. Polecam Ci spodenki termoaktywne - z takiej specjalnej pianki. Przy CW jest pewien dyskomfort, bo okropnie się pod nimi pocisz. Koszt ok 50 zł. Musisz tylko najpierw zrobić rozgrzewkę, później zakłdasz to cudo i intensywnie ćwiczysz, jak tylko skończysz zdejmujesz i natychmiast wycierasz się ręcznikiem, żeby toksyny, które wydalił wraz z potem Twój organizm nie wyschły, lub ponownie się nie wchłonęły. Najlepsze spodenki są z wysokim stanem - zasłaniają też brzuch i muszą być dobrze dopasowane, lepiej kupić za ciasne niż za duże, bo cm i tak ubędzie. trzymam kciuki, trochę systematyki i będą efekty. Pod koniec tyg skontaktuję się z polecaną przez Was kliniką dr M. Sz. z Warszawy.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 07:07   #3426
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Ja tylko na chwilkę przed pracą...
Dziękuję za miłe komentarzyki
Kurdę, one mi się w sumie podobają (te moje cycki), no ale są spore i jak Klaudeczka pisała - pewnie jeszcze wylazą, tak czuję . Najgorzej będzie latem, matko kochana, jak ja je ukryję . Będę chyba jakimiś bandażami elastycznymi je ściskać . Aha, na zdjęciach wyszły równiej niż w rzeczywistości, sutki mam naprawdę na różnych wysokościach, tak z 1,5 - 2 cm różnicy, ale może jeszcze prawy się wyrówna .
Buziaki, do wieczorka

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Ach, jeszcze jedno - napiszcie mi proszę (jeśli wiecie), co to za wgłębienie na górze rowka przy lewej piersi
Stary 2012-09-19, 09:53   #3427
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
nie ma co podziwiać... uwierzcie, że przy każdym kolejnym dziecku jest łatwiej ... większa cierpliwość i lepsza organizacja ... no i duuużoooo więcej miłości

Gwen,
mi kiedyś szewc odmówił wykonania usługi ... powiedział, że z księżną Dianą łatwiej byłoby mu się dogadać

piszecie o maseczkach... polećcie jakieś "domowe" wygładzające, ujędrniające
większość czasu spędzam teraz w domku, więc mogłabym coś sobie powklepywać

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...07977096_n.jpg

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 10:02   #3428
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czescc kobietki

Klaudeczko ja to tak bede sie starac za 6 lat mozeeogolnie pierwsze dziecko bym chciala urodzic w wieku 30 lat oczywiscie chlopcaa potem dziewczynke mamusiale co zycie da to sie okaze wazne zeby zdrowe bylo!

marzenie3 no ja powiem to samo co dziewczyny uciekaj jak najdalej od tego doktora! ja mam 168cm i waze 66kg wiec mysle wymiary mamy podobne, wyjscowo bylo zero a mam 485cc i nosze staniki z miska C jak dla mnie moglyby byc wieksze moje piersi

belseno wlasnie ja z ta blizna mam podobnie kawalek jakby byl przyczepiony do ciala i tak mysle ze to ten zrost...ja sama sobie zalecilam tylko w sportowcach chodzic jestem dlugo tu na forum i wiem ze pospiech wcale nie jest taki dobry. Teraz robi sie zimno w kurtkach bedzie sie chodzic to moge i w sportowcach a na sylwestra zaszaleje w pieknym staniczkui w pieknym dekoldzie

Fuksja masz ladne ustaa ceny powiekszania to zalezy gdzie czym i u kogo kazdy ma inne ceny w mojej wiosce robia juz za 890zl ale chyba bym sie nie odwazyla powiekszyc tutaj usta gdzie indziej biora nawet 1800zl. I usta co jakis czas trzeba dopelniac niestety

Gwen no co za burak z tego faceta!a spodenki jak zrobisz to poprosze zdjecieja to mam swoje lateksy z zamkami kupilam je bo podobaly mi sie zamki no i co leza sobie z metka grzecznie

Ja to Wam powiem ze jestem na diecie od wczoraj no koniec bo spaslam sie znowu tyle pracy wlozylam w to zeby schudnac przed operacja a tu znowu te kilogramy leca Taka bylam zla na siebie wczoraj ze nie macie pojecia. Wieczorem zrobilam sobie za to spa dla relaksu no i pomoglo ostatnio roilam sobie stopy i zaszalalam z parafina cudowne mialam stopy jak u dzieckateraz na raczki planuje zrobic

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2;36615455[URL
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/c17.0.403.403/p403x403/430868_361366083873847_30 7977096_n.jpg[/URL]
dobre

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 10:55   #3429
gwendolinka
Zadomowienie

anika jestem pod wrazeniem, piekny biust

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-09-19, 11:07   #3430
korinka
BAN stały

Katarsis to tak na zawsze jedziesz do Stanów? masz jakieś konkretne plany czy po prostu ułożyć tam sobie nowe życie?
To kiedy wielki wylot?

W sumie to trochę zazdroszczę Ci tego wyjazdu, bo zawsze marzyłam żeby pojechać...ale zawsze jakieś większe wydatki były, m.in. właśnie cycki (chociaz uważam ze ta decyzja była mega trafiona!)

Fuksja, ale Twoje usteczka są ładne! No chyba nie chcesz mieć takich napompowanych war jak właśnie Natalia S.!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:38   #3431
Katarzyna 41
BAN stały

Dot.: Powiekszanie biustu?

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
A ja bym chyba spróbowala Biust Up bo jest w mojej aptece i jest nie dosc drogi.. moze akurat. A slyszala ktoras z was o kuracji hormonami?
Ja stosuję tę kurację od kilku miesięcy i udało mi się zmienić miseczkę A na pełne B. Wiem, że to nie jest jakiś imponujący biust, ale dla kogoś kto zawsze miał A jest to wielkie osiągnięcie.
Tabletek nie kupuję w aptece, bo się wstydzę
Zamawiam je przez stronę joyusa.eu.
Katarzyna 41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 15:12   #3432
cycatka
Raczkowanie

Ja mam okrągłe 390 eurosilikony

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Kobietki mam pytanko, bo wiem, że niektóre z Was powiększały sobie usta: Ile kosztuje taki zabieg? Czym powiększałyście? I czy trzeba uzupełniać je co jakiś czas? Wiem, że kwasem hialuronowym można powiększyć, ale efekt jest krótkotrwały

Pytam, bo zastanawiam się nad powiększeniem swoich. Oczywiście najpierw biust, ale dowiedzieć się za wczasu mogę
Najlepiej jak piersi wkładkami silikonowymi są 3 rozmiary 3,4,i 5 mm. i różnej szerokości komplet góra i dół około 4500zł, , raz zrobione i na zawsze
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 16:03   #3433
jwoww92
Przyczajenie

To już jutro dziewczyny, mam nadzieję że wszystko pojdzie dobrze.. i nie bedzie tak bolało najbardziej boje się igieł.. ;( po operacji prześle zdjęcia. jak wyglądają moje skarby
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 16:32   #3434
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
To już jutro dziewczyny, mam nadzieję że wszystko pojdzie dobrze.. i nie bedzie tak bolało najbardziej boje się igieł.. ;( po operacji prześle zdjęcia. jak wyglądają moje skarby
Trzymam kciukasy za jutro. Badz dzielna dziewczynka i pisz jak bedziesz po...
Stary 2012-09-19, 16:43   #3435
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Bedzie dobrze nie ma co sie nastawiac ze bedzie zle, nie wiem czy bedzie Cie bolec czy nie ale powiem na swoim przykladzie ze panicznie boje sie igiel ale tak mnie bolalo ze mogla bym im dac w kazda czesc ciala sie wkuc zeby mi dali tylko cos przeciwbolowegostrach przeszedl mi szybko
Dla mnie pobieranie krwi bylo okropne, a pobieralam dwa razy i to z nadgarstka!a igle tylko bedziesz czula jak beda Ci wkuwac welfronsekunda i po bolu. Powodzenia jutro.

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Najlepiej jak piersi wkładkami silikonowymi są 3 rozmiary 3,4,i 5 mm. i różnej szerokości komplet góra i dół około 4500zł, , raz zrobione i na zawsze
Bardzo fajnie to wyglada cenowo, bo patrzac na to ile kasy trzeba wydac na powiekszanie kwasem lub czym innym to az glowa bolino ale nie wiem czy bym sie odwazyla na wlozenie implantow w usta jakos sobie tego nie wyobrazam ale wiem ze juz coraz częsciej jest to wykonywane, tylko ciekawe jakie to uczucie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-19, 17:31   #3436
issabel1
Raczkowanie

Witam kobietki

Dawno mnie nie bylo ale juz jestem i wszystko z cycorkami moimi pieknymi jest wporzadeczku Troche mi sie w zyciu poprzewracalo no ale coz zycie
Cycorki moje cale i zdrowe w piatek lece do Polski na kontrole bo co fachowe lapki pomacaja to wiecie same .Dzieciaki wrocily do szkoly wiec teraz bede miala wiecej czasu na forum no i jakies foteczki wrzuce

ANIKA kochana jak sie ciesze ze u Ciebie wszystko dobrze sliczne masz cycuchy no jak na 380 anatomki przystalo :P buziaki dla wszystkich

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

AAAAAA HORO gratuluje kochana i dla malusiej mam nadzieje ze u Ciebie wszystko wporzadku i malutka zdrowiusienka jak rybka buziaki dla mamusi i corci
Stary 2012-09-19, 18:54   #3437
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Dawno mnie nie bylo ale juz jestem i wszystko z cycorkami moimi pieknymi jest wporzadeczku Troche mi sie w zyciu poprzewracalo no ale coz zycie
Cycorki moje cale i zdrowe w piatek lece do Polski na kontrole bo co fachowe lapki pomacaja to wiecie same .Dzieciaki wrocily do szkoly wiec teraz bede miala wiecej czasu na forum no i jakies foteczki wrzuce

ANIKA kochana jak sie ciesze ze u Ciebie wszystko dobrze sliczne masz cycuchy no jak na 380 anatomki przystalo :P buziaki dla wszystkich
Ooooo, Issabelka kochanie, jesteś . Martwiłam się, dlaczego Cię nie ma na forum. A dr zapakowała mi 390cc, pomylili się przy wysyłce w Mentorze . Buziaki dla córeczek . Mam nadzieję, żeu Ciebie wszystko już w porządku, życie często jakieś figle nam płata, grunt to się nie poddawać

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Hihihi, ale się powtórzyłyśmy z tym porządkiem

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

jwoww92, powodzenia jutro . A przypomnisz, jaki masz mieć rozmiar? Aaa, już doczytałam

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-09-19 o 18:55
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 21:49   #3438
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

issabel1 nareszcie wróciłaś do nas. Ja jakiś czas tylko podczytywałam co piszecie bo miałam miliony rzeczy do zrobienia, jakiś taki chaos u mnie zapanował.
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 22:01   #3439
klaudeczka2010
Zadomowienie

HEJOS!!

GWEN..;ale jaja...żeby klienta tak potraktować...ale bym się wkur....i dzięki za coment w albumiekochana jesteś

witaj RODZYNECZKOrzadko tu do nas zaglądasz cośwłaśnie..wrzucił abyś jakieś foty żebyśmy mogły zobaczyć co u WAS

JOASI no to dajjjjeszz!!! a co Cię tak wzięło???super oczywiście ale nie chudnij za bardzobo znikniesz

mam pytanie do WAS i do ŻABCI..żabo halooo jesteś gdzieś???bo chcę na fitness wrócić04 paźdz minie 4miesiące więc chyba luz jak po weekendzie wrócę co???jedynie co to nie mam aż tak obcisłego stanika na fitness,mam takie topy do ćwiczeń i teraz,wiadomo są trochę obcisłewięc i lepiej trzymają,czy wystarczy że w tym będę ćwiczyć???bo tam podskoki,wypady,tańce i wygibasy będąmam ochotę się bandażem obwiązać żeby w ogóle się nie ruszały to wtedy czuję się najpewniej

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-09-19 o 22:12
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 23:26   #3440
gwendolinka
Zadomowienie

Klaudeczka ja myślę że conajmniej mocny sportowy stanik! Tymbardziej jak beda podskoki i tańce.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-09-19, 23:42   #3441
tasha2
Raczkowanie

Trzymaj sie! Nie bedzie zle. Ja tez sie boje igiel a joakos przetrwalam. Skunda nieprzyjemnosci a potem w kimke a obudzisz sie juz ze skarbami!

Cytat:
Stary 2012-09-20, 00:22   #3442
olcikk_92
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Witam się z tzw "grubej rury" bowiem juz za tydzień mam operację w jednej z klinik we Wrocławiu.
Dodam że po schudnięciu 50 kg będe miec nie tylko powiększane piersi ale i zabieg liftingu (mastopeksja).
No i tu mam pare pytań dla tych które mają już to za sobą :

1. Jak radzicie sobie z bólem ? Ketonal starczy ?
2. Czy miałyście dreny? Ja mam mieć dreny od 2 do 5 dni, to dobrze , to dużo/mało?
3. I może dziwne pytanie ale ... miałyście przed operację lewatywe ?

Ja sama operacji się nie boję, wiem że w moim przypadku jest to konieczne bo chodzi tu o plastykę i doprowadzanie cycków do normy. Mam 20 lat a defekty są spore , stad też zabieg złożony. Pojęcia nie mam jakie będe mieć sylikony, wiem jedynie że C i okrągłe no i jeden większy od drugiego, to pewnie źle że nie mam pełnej informacji , prawda?

Dziękuje z góry i dodam że czytanie waszych postów dodaje otuchy

Edytowane przez olcikk_92
Czas edycji: 2012-09-20 o 00:30
olcikk_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 00:28   #3443
gwendolinka
Zadomowienie

Ja dostawałam ketonal doźylnie. Lewatywy nie robilam
@

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-09-20, 00:34   #3444
olcikk_92
Raczkowanie

To mnie z tą lewatywą pocieszyłas

jeśli ketonal pomoże to super,bo mam pare tabletek w domu, bałam się że tu trzeba czegoś mocniejszego

Dzięki wielkie !
Stary 2012-09-20, 08:32   #3445
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olcikk_92 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Witam się z tzw "grubej rury" bowiem juz za tydzień mam operację w jednej z klinik we Wrocławiu.
Dodam że po schudnięciu 50 kg będe miec nie tylko powiększane piersi ale i zabieg liftingu (mastopeksja).

2. Czy miałyście dreny? Ja mam mieć dreny od 2 do 5 dni, to dobrze , to dużo/mało?

Ja sama operacji się nie boję, wiem że w moim przypadku jest to konieczne bo chodzi tu o plastykę i doprowadzanie cycków do normy. Mam 20 lat a defekty są spore , stad też zabieg złożony. Pojęcia nie mam jakie będe mieć sylikony, wiem jedynie że C i okrągłe no i jeden większy od drugiego, to pewnie źle że nie mam pełnej informacji , prawda?

aaa sprawdziłam co to jest ta mastopeksja i wygląda na to, że na jednej piersi to i ja miałam ten cudny zabieg Z drenami to chyba od metod kliniki zależy bo ja ich nie miałam, lewatywy nie miałam, dostałam receptę na ketanol ale wzięłam 1 czy 2 tabletki i to bardziej zapobiegawczo niż z bólu, więcej nie brałam nic przeciwbólowego, nie było takiej potrzeby u mnie i Tobie tego samego życzę. Zrzuciłaś 50kg? Kochana no wykonałaś przeogromna pracę, gratuluję A co do wielkości implantów to napisz do nich emaila z zapytaniem, niech ci napiszą jakie masz planowane - to żaden problem sprawdzić w karcie, nawet pielęgniarka może to zrobić bez fatygowania doktorka.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HEJOS!!
mam pytanie do WAS i do ŻABCI..żabo halooo jesteś gdzieś???bo chcę na fitness wrócić04 paźdz minie 4miesiące więc chyba luz jak po weekendzie wrócę co???jedynie co to nie mam aż tak obcisłego stanika na fitness,mam takie topy do ćwiczeń i teraz,wiadomo są trochę obcisłewięc i lepiej trzymają,czy wystarczy że w tym będę ćwiczyć???bo tam podskoki,wypady,tańce i wygibasy będąmam ochotę się bandażem obwiązać żeby w ogóle się nie ruszały to wtedy czuję się najpewniej
będę w przyszłym tyg. na kontroli to mogę o to zapytać mojego dr
Stary 2012-09-20, 09:20   #3446
korinka
BAN stały

Olcikk_92 - nie miałam lewatywy no a na ból to ketanol. Nie zakładaj z góry ze będzie Cię bardzo boleć - ból jest do wytrzymania A lekarz przepisze Ci pewnie ketanol
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:00   #3447
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Celinko fajnie, że masz już termin
Alex super, że z Twoim Tżem wszystko ok
Joasii świetnie wyglądasz, nie odchudzaj się czasem
Katarsis ale Ci zazdroszczę tych Stanów..
Elminio wg mnie masz ładne piersi, no ale najważniejsze, żebyś dobrze czuła się w swoim ciele
Klaudek i Horo chciałabym kiedyś wyglądać tak po ciąży jak Wy

Ja mam jutro egzamin i umieram ze strasu Aż serce mnie boli
Trzeba coś zrobić ze swoim życiem i musiałam się w końcu na coś zdecydować
26.09 idę na wycięcie pieprzyków...
sama nie wiem czy się bać.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
No to super, gratuluję

No i widzisz . Wszystko się ułożyło
Zgrzyty bywają w każdym związku, grunt to rozmowa

Oooooo, nowe życie w US, super. Powodzenia . A kiedy wylatujesz?

Joasi, dziękuję za pocieszenie, bałam się tego ciepełka

Elminio, no przydałoby się wypełnienie, masz bardzo ładne piersi, tylko wymęczone bidulki, implanty załatwią sprawę

Klaudeczka, buziaaaaaaakkkk, lecę obejrzeć Twoje zdjęcia

Horo, całuski dla Niuni i starszych dzieciątek . Jak ja Cię kobietko podziwiam
wylot 22 październik

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
malutką już ucałowałam od cioteczek z forum ... zasnęła
Zazdroszczę Ci tego Skarbu
Musi być cudny.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Anika usta Natalii Siwiec po operacji wyglądają jak odbyt kury
Poza tym za duże też nie są ładne i nie każdemu pasują
Kurcze chciałabym wyglądać jak Natalia Siwiec

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Fuksja, ja też mam wąskie usta, znacznie węższe od Twoich, jasny błyszczyk załatwi sprawę . Nie dajmy się zwariować
Ja mam wąskie usta i używam malinowych szminek w których moim zdaniem i innych wyglądam bardzo dobrze. Na szczęście ust nie poprawiam Ile można w sobie zmieniać

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Katarsis to tak na zawsze jedziesz do Stanów? masz jakieś konkretne plany czy po prostu ułożyć tam sobie nowe życie?
To kiedy wielki wylot?

W sumie to trochę zazdroszczę Ci tego wyjazdu, bo zawsze marzyłam żeby pojechać...ale zawsze jakieś większe wydatki były, m.in. właśnie cycki (chociaz uważam ze ta decyzja była mega trafiona!)

Fuksja, ale Twoje usteczka są ładne! No chyba nie chcesz mieć takich napompowanych war jak właśnie Natalia S.!
W Stanach mamy dom i firmę, tata spędza tam 90% roku więc lecę do niego.
Na dłuższy czas, ale raz na rok pewnie będę wracała do Polski

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez olcikk_92 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Pełnej informacji o wielkości nie masz ponieważ nie wiedzą jakie będą w stanie włożyć po podciągnięciu piersi.
Ja najpierw podciągałam a po 2 latach powiększyłam ponieważ jak robi się to za jednym razem można włożyć dużo mniejsze implanty ponieważ jest za duże naprężenie skóry i ryzyko, że blizny mogą się rozejść.
Też schudłam 50kg więc trochę mogę doradzić

1. Ja nie stosowałam nic przeciwbólowego.
2. Nie miałam drenów.
3. Nie było lewatywy.

Ile dni masz być w klinice?
Jeszcze jakieś operacje będziesz robiła?
Stary 2012-09-20, 11:45   #3448
jwoww92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Trzymam kciukasy za jutro. Badz dzielna dziewczynka i pisz jak bedziesz po...
dziękuję bardzo ;* chciałabym mieć to już za sobą, a najgorsze jest to że musze czekac do 15.. z tego wszystkiego zaczęłam sprzątać moj pokoj, a uwierzcie mi nienawidze sprzątać..zawsze robie wszystko byle by moi rodzice zrobili to za mnie :P

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Trzymaj sie! Nie bedzie zle. Ja tez sie boje igiel a joakos przetrwalam. Skunda nieprzyjemnosci a potem w kimke a obudzisz sie juz ze skarbami!
oby to była sekunda.. bo na badaniach pobierania krwi płakałam jak bóbr.. az mi pielegniarka dała czekolade za to ze bylam dzielna

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:

[/COLOR]jwoww92, powodzenia jutro . A przypomnisz, jaki masz mieć rozmiar? Aaa, już doczytałam
dziękuję.. 345 wysoki profil. oby sutki zostały tam gdzie były bo ostatnio się napatrzyłam na te nieudane operacje..
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:50   #3449
Katarsis87
Raczkowanie

Ja właśnie siedzę w kuchni, szykuję wątróbkę w jabłkach
Stary 2012-09-20, 13:05   #3450
Olivkaa200
Zakorzenienie

jwow za 2 godziny juz bedzie operacja, nie zazdroszcze tego czekania. Ja mialam byc o 10, pol godziny podpisywalam papiery potem rozmowa z doktorem i anestezjologiem i na stolto musisz miec blisko klinike? ja to juz o 6 jechalam po swoje marzenia pwodzenia!

dziewczyny ale dzis mam mam straszy dzien wszysko mnie wkurzaide sprzatac w domu to mnie zrelaksuje

Katarsis jak schudlas 50kg?podziel sie swoim sekretem ja przed operacja pozbylam sie 7 kg po operacji schudlam kolejne 4 bo mialam duzo stresow i bylo fajnie a teraz kilogramy leca do gory z predkoscia swiatla.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości