|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Celinko fajnie, że masz już termin
![]() Alex super, że z Twoim Tżem wszystko ok ![]() Joasii świetnie wyglądasz, nie odchudzaj się czasem ![]() Katarsis ale Ci zazdroszczę tych Stanów.. ![]() Elminio wg mnie masz ładne piersi, no ale najważniejsze, żebyś dobrze czuła się w swoim ciele Klaudek i Horo chciałabym kiedyś wyglądać tak po ciąży jak Wy ![]() Ja mam jutro egzamin i umieram ze strasu Aż serce mnie boli
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-18 o 18:26 |
|
|
|
#3362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
żadne D z tego nie będzie ani stanikowe ani wizualne nie mam pojęcia czym jest ta gruba podstawa?? sytuacja jak nic mi Tonie przypomina, oj płakała by teraz z takim 290![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
dzięki za orientacyjne cenki, cała seria to jednak spory wydatek. popytam u sibie. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Klaudek tak to to miejsce w którym byc miałam Słoneczny Brzeg w Bułgarii a że piąty raz tam byliśmy to i zdjęć nie cykaliśmy, pare pstryknęłam tylko sobie żeby dla Was było ja też topy uwielbiam w a nich najbardziej cycki widać, naśmigałam się bez stanika na wakacjach![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Fuksja to miło ale zdjęcia tak dobierane by najgorszych rzeczy widać nie było mi nie chodzi o zbicie wagi i zrobienie z siebie patyka tylko o jędrność ciała i wstrętny brzuch z bokami musze zgubić bo jak patrze na taką Klaudeczke to mnie zazdrość pożera
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-09-18 o 18:41 |
||
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Zaraz poczytam, co naskrobałyście, chcę tylko powiedzieć, że wrzuciłam zdjęcia dwumiesięczniaków. Nie wiem, czy jestem z nich zadowolona, ale to dopiero 2 miesiące . Lewy jest sporo większy od prawego, sutki nadal na różnych wysokościach, chociaż ciut chyba się wyrównały. Najbardziej denerwuje mnie różnica w wielkościach obu piersi . Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłam je sama i w dodatku kiepskim telefonem . Na zdjęciu może słabo widoczny, ale jest.
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
OOOO Joasssiii ale masz wieeeeeeeelki brzuuuuch! Z domu nie wychodź! A jak już to szerokie swetry noś
Głupoty pleciesz Dobrze, że nie widziałaś mojej figury-a ciąże jeszcze przede mną Tylko, że ja i tak już zgubiłam 5 kg i nadal jestem gruba
|
#3365 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgrzyty bywają w każdym związku, grunt to rozmowa ![]() Cytat:
Joasi, dziękuję za pocieszenie, bałam się tego ciepełka Elminio, no przydałoby się wypełnienie, masz bardzo ładne piersi, tylko wymęczone bidulki, implanty załatwią sprawę Klaudeczka, buziaaaaaaakkkk, lecę obejrzeć Twoje zdjęcia Horo, całuski dla Niuni i starszych dzieciątek
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
malutką już ucałowałam od cioteczek z forum ... zasnęła
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Hihihi, w razie czego pisz, będziemy tulić i całować, aż zaśnie
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj to jeszcze przydałby mi się ktoś do wstawania w nocy
... padam na twarz ... jakiś taki wyczerpujący dzień
|
|
#3369 | |||||||
|
Zadomowienie
|
klaudeczko Ty... Ty... chuda lasko! Tyyyyy!! Witaj po wakacjach
Cytat:
I zastanawiam się czy od tego mi się nie poprzestawiało coś w organiźmie bo zawsze w lato się męczyłam od upałów a teraz ciągle mi było zimno, nawet w Chorwacji jak byłam to wieczorem wszyscy z krótkim rękawem a ja w bluzie a w jedną noc to wręcz jak by mnie przeziębienie rozkładało tak mnie telepało z zimna. Jak wychodziłam z morza to całe ciałko i góra cycków szybciutko się nagrzewała a dół zimny. Teraz jak sprawdzam to też góra ciepła dół zimny.Cytat:
Cytat:
Elminio fajne masz te cycki jak troszkę dopompujesz to wyjdą cuuuda ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-18 o 20:23 |
|||||||
|
|
|
#3370 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki mam pytanko, bo wiem, że niektóre z Was powiększały sobie usta: Ile kosztuje taki zabieg? Czym powiększałyście? I czy trzeba uzupełniać je co jakiś czas? Wiem, że kwasem hialuronowym można powiększyć, ale efekt jest krótkotrwały
Pytam, bo zastanawiam się nad powiększeniem swoich. Oczywiście najpierw biust, ale dowiedzieć się za wczasu mogę
|
#3371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam 170cm wzrostu i miałam jakieś 71-73kg żywej wagi ![]() byłam u innego lekarza na początku to mi mówił, że 295 anatomiczne i więcej mi nie wejdzie bo tkanka młoda, jędrna i nie da rady. ale poszłam na konsultację do innego lekarza i zaproponował między 400 a 450 i mam 425 okrągłe. teraz w pasie mam 75cm a w biodrach 106.... i biust mi urósł ostatnio znowu i mam 96cm <fala> także wybijają się cwaniaki właśnie zrobiłam sobie maseczkę na twarz. trochę drożdży, żółtko i mąkę ziemniaczaną, żeby zagęścić. posiedziałam z tym 20min i zmyłam (a raczej zdrapałam pod wodą ) i powiem Wam rewelacja po jednym zabiegu potraciły mi się zaskórniki a skórę mam napiętą i taką milutką ![]() aha i przedtem zrobiłam peeling kawą
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale powiem Wam, że ja na starość strasznie leniwa się zrobiłam. Kiedyś, gdy byłam piękna i młoda to co rusz coś na ryjka i włosy nakładałam, a teraz, gdy koniecznie muszę działać to w ogóle mi się nie chce, chociaż to przecież żaden wyczyn maseczkę położyć . No ale nie chce mi się i koniec A drożdże surowe?
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
Zar4az poszukam jakiejś fotki
A jak ją tutaj dodać?
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-18 o 21:06 |
|
|
|
#3376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ostatnio kupiłam z moimi 425 okrągłymi 75D i jest fajny tak więc z 290 raczej D nie wyjdzie
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale i tak kocham moje cycuszki
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
a jak dasz cytuj to masz tam u góry w ikonkach taki spinacz i możesz dodać plik, tak mi się wydaje, że to to
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
Oto one
![]() Ja ogólnie mam takie dziwne usta, że górna warga jest jakby schowana pod spód I dopiero wyłazi jak się uśmiecham
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-18 o 21:16 |
|
|
|
#3381 |
|
Zadomowienie
|
Klikasz na "odpowiedz" i masz na dole pomarańczowe "zarządzaj załącznikami"
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- A, już są A co Ty tam chcesz wstrzykiwać . Masz ładne, naturalne usteczka Popatrz, jaką śliczną kobietką była N.S. zanim nie zaczęła się upiększać http://www.pudelek.pl/artykul/42353/...mi_byla_ladna/ i tu https://www.google.pl/search?q=siwie...w=1280&bih=707
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-09-18 o 21:19 |
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
i te usta chcesz powiększać? No nie wiem co Ci tam w duszy gra ale one są bardzo ładne, myślałam, że jakieś takie wąskie masz czy cuś.... a tu fajne, pełne usteczka
|
#3383 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze no one na tych zdjęciach wyglądają jakoś tak lepiej niż w rzeczywistości
Jak znajdę jakieś inne zdjęcie to zobaczycie same Bo zawsze robię zdjęcia tak, żeby je optycznie powiększyć. Ale uwierzcie mi-są małe. I to jest mój kompleks drugi po cyckach
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-18 o 21:23 |
|
|
|
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
chyba nie widziałaś moich maleńkich ust
|
#3386 |
|
Raczkowanie
|
Anika usta Natalii Siwiec po operacji wyglądają jak odbyt kury
Poza tym za duże też nie są ładne i nie każdemu pasują
|
#3387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zajrzałam jeszcze do Twojego albumu z cyckami, żeby sprawdzić czy wszystko z głową masz ok ale fakt cycki są małe
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-18 o 21:27 |
|
|
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
Fuksja, ja też mam wąskie usta, znacznie węższe od Twoich, jasny błyszczyk załatwi sprawę
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
popłakałam się ahahaaaa
wyślę meżowi ten link z pudelka, pokazywał mi ostatnio fotke tej pani z mistrzostw i pytal się czy wiem kto to jest ale nie wiedziałam ahahaha i pytał czy na moje oko to ma swój biust czy nie hihiiii i że to jakaś tam mis publiczności mistrzostw. A ja myślałam, że to przypadkowa dziewczyna ahahaaa i że ktoś jej fotke pstryknął, no tak to jest jak się tv nie ogląda
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-18 o 21:36 |
|
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

powiedzial ze mam gruba(4cm)podstawe i wiekszy implant "wylazilby" mi pod pachy...
Słoneczny Brzeg w Bułgarii a że piąty raz tam byliśmy to i zdjęć nie cykaliśmy, pare pstryknęłam tylko sobie żeby dla Was było
. Lewy jest sporo większy od prawego, sutki nadal na różnych wysokościach, chociaż ciut chyba się wyrównały. Najbardziej denerwuje mnie różnica w wielkościach obu piersi
. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłam je sama i w dodatku kiepskim telefonem
Dobrze, że nie widziałaś mojej figury-a ciąże jeszcze przede mną