|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8131 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() on się sam pilnuje heh ![]() kiedyś jakieś fotki wrzucę - obiecuję ![]() będziesz, będziesz... eh, trzymaj się Em |
||
|
|
|
#8132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale i tak całokształt się liczy hehe ![]() Właśnie się umawiam ze znajomymi na wieczór, trzeba uczcić ferie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
|
|
#8133 |
|
Zakorzenienie
|
W Sumie co mi szkodzi
hehe dołączam się do Was kochane 18stolatki(prawie lub już)...ja za 2 miesiące dołączę do ich grona hihi cieszyć się czy nie!?... hmm... sama nie wiem
|
#8134 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem z grudnia więc sobie jeszcze poczekam :P Wiecznieee młoda
|
|
|
|
#8135 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy dziewczyny!
![]() Wiecie co, muszę się Wam pochwalić. Pierwszy raz od baaaardzo dawna jestem już prawie gotowa do wyjścia, a mam jeszcze godzinę czasu ![]() Bo przeważnie, to wszystko robię na ostatnią chwilę i się spóźniam. Tyle
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurczę, może mi ktoś polecić krem na zmarszczki?
|
|
|
|
|
#8137 |
|
Zadomowienie
|
Witam nowe dziewczyny
uhahana gratulacje Mi się chyba nigdy nie zdarzyło być godzinę wcześniej gotową
|
#8138 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#8139 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje wam dziewczynki moje kochane za życzonka! Najważniejsze, że przeżyłam własną imprezę urodzinową-a denerwowałam się jak nigdy. Bałam się, że ludzie nie będą się dobrze bawić, albo będą się nudzić, ale wszystko było w porządku. A teraz trochę statystyki... ![]() Gości: 22 (z zaproszonych)+ja+7 nieplanowanych Służby "pomocnicze": 2 panie w kuchni od gotowania, 1 ochroniarz, 1 DJ. Zgonów: 1 porządniejszy, mniejsze-nieliczone Poszły: -3 szampany, -48 piw, -6 butelek wódki, -1 butelka Cin Cin (czerwonego vermoutha). Straty: 2 wygięte w spiralki (!) łyżeczki, 1 słuczony kubek, 1 słuczona szklanka, 1 stłuczony kieliszek, 1 zagubiony męski pasek do spodni, 1 zagubiony damski sweter, 1 zerwana bransoletka i zapięcie do kolczyka (to już moje osobiste). Znalezione: 1 damska kamizelka, 1 zawieszka otwierane serduszko, 1 kolczyk (już oddany). Ogólna ocena: impreza udana. Poszłam spać o 5 nad ranem, a 8.15 wstałam, zeby ogarnąć się i iść na 10 na orkiestrę. Dobrze, że nie musiałam sprzątać .A tak a propos poprzednich tematów waga ok. 45-46 kg (teraz po imprezie pewnie więcej ) wzrost 150 cm ideał TŻ-a-brunet, ciemna karnacja, wysportowany, ciemna oprawa oczu... czyli mój były... (wysłał mi wczoraj o 7.35 rano życzenia urodzinowe!! ... ale silniejsza była myśl, że rozmaże mi się makijaż .
|
|
|
#8140 |
|
po prostu Em :)
|
Agosek, suuper! Gratuluję udanej imprezy.
|
|
#8141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam problem. Kolega z którym mialam robić moja osiemnastke przed chwilą stwierdził, ze mu sie to nie opłaca i zostałam sama z koleżanką urodzoną tego samego dnia... Nie wiem co teraz zrobie. chciałam zeby moje urosziny były wyjątkowe, planowałalismy je juz od roku ![]() A mi sie wlasciwie juz ferie skończyły. Ale nie jestem załamana, bo dzieki temu, ze uczyłam się w trochę w ferie, jestem w miarę w drożona. Choć trochę mnie wkurza, ze mało ta historię przyswoiłam ![]() ślimaczku- powiem tylko o tym chłopaku, że był przystojny i taki fajnie niesmialy Więcej nie na pisze, bo to i tak bez sensu.
|
|
|
#8142 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
wyszłam po 8 z domu i wrocilam dopiero teraz bylam na angielskim, u babci i na zakupach, kupilam tylko longa za 19,90 mam taka mala prosbe - podajcie swoje ulubione piosenki, rodzaj muzyki nie wazny kompletnie nie wiem co sciagac, a cierpie na niedosyt mp3
|
#8143 |
|
Zadomowienie
|
laylaaa Udany dzień widzę
![]() Nieśmiało proponuję piosenkę, której słucham dzisiaj w kółko i naokrągło: Fall Out Boy - "Bang the doldrums"
|
#8144 |
|
Zadomowienie
|
Agosek ale impreza
też tak chce laylaaa aż włączyłm MP3 bo nie pamiętam Najczęściej słucham Paolo Nutini ,T.Love i Beyonce ("zdaniem odtwarzacza"), zwykle ściągam całe płyty lub dyskografie i później do znudzenia słucham.
|
#8145 |
|
Zakorzenienie
|
o, lubię fall out boy'a (i wszystkie zespoly tego typu), najbardziej pretty in punk, a tej piosenki nie znam wiec szukam i sciagam
|
#8146 |
|
Zadomowienie
|
Punk to mój ulubiony typ
|
#8147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wlasnie od dzisiaj, nareszcie mam dzialającą MP3. Mialam z nia niezłe przeboje, ale teraz jest juz ok. Sama musze jeszcze zgrac na nia muzyke. Ale u mnie to będzie pewnie: Myslovitz, Ben Harper, Frou frou, Raz dwa trzy, Anna Maria Jopek, G.Tornau, Grechuta, Placebo, Beatlesi, Bjork,C.Bailey Rea, Morissey... Na razie tp przychodzi mi do glowy.musze sobie jeszcze trochę pościagac. Policja nas zamknie
|
|
|
#8148 |
|
Zadomowienie
|
Krówko chodzi Ci jak ściągam całe dyskografie?
Więc w Emule wpisuje to co mnie interesuje , zaznaczam żeby szukał tylko Archiwa i później wyszukuje tylko takich typu"Complete Discography".A zamknąć nas nie zamknie bo za samo ściąganie nie zamyka tylko z udostępnianie
|
#8149 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek Zazdroszczę tak udanej osiemnastki
Fajnie, że się tak udała ![]() Co do tego co słucham to u mnie jeden wielki mix. Rzadko kiedy ściągam całe płyty wykonawców, zazwyczaj tylko poszczególne kawałki które mi się podobają. Ale ostatnio najczęsciej słucham Nelly Furtado, Shakira, Pink, Beyonce, Coldplay, Robbie Williams. Ostatnio wzięło mnie i ściagam mase starszych kawałków Beatelsów, Queen, La Bambe itd Aa ostatnio na okrągło słucham Craig Armstrong- "this love" Jutro wypad na narty klasowe, wracamy w środę wieczorem więc wtedy postaram się odezwać. Trzymajcie się cieplutko na tą brzydką pogodę
|
|
|
|
#8150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłej zabawy i postaraj się nie połamać
|
|
#8151 |
|
Rozeznanie
|
ja polecam do ściągania Bearshare, wydaje mi się szybszy niż emule. A co do zamykania to ostatnio cos o tym słyszałam w tv, że to tak samo jak kradzież w sklepie.. wiec mają prawo zamknąc i że cały czas kontrolują co kto ściąga, ale wątpie, że to prawda
![]() kasia89, udanego wyjazdu
|
|
|
|
#8152 |
|
Zadomowienie
|
kasia89 Udanego wyjazdu życzę
I strasznie zazdroszę
|
#8153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pokłóciłam sie z przyjacielem... ale jakoś nawet smutno mi nie jest. Zawsze jak sie z nim widze na poczatku jest ok, a pozniej klocimy sie nawet nie wiem o co no ale trudno ![]() EDIT: Agosek gratuluje udanej imprezy
|
|
#8155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/1473881,18,item.html Agosek to sporo jakbym robiła z koleżanką to by jeszcze uszło, mam nadzieje że się nie wycofa ślimaczek i za to Cię lubie, za optymizm ![]() Edit:Ide spać , więc nie piszcie zbyt dużo ...
|
|
#8156 |
|
Zadomowienie
|
fajny chłopak, szkoda, że mieszka 340 km ode mnie ( a skubany miał 182 cm właśnie )
|
#8157 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam
![]() Agosku to fajnie, że się dobrze bawiłaś ![]() Ja też jak chyba każdy ściągam muzykę i jestem okropnym piratem, no ale cóż... wolałabym nie ale takie jest życie, sobie tłumaczę. Mniejsza... Oj jak ja uwielbiam czas spędzać z przefajnymi ludźmi, tak jak dziś. Niby zwykły wypad sobotni, ale tak poprawia humor. Ojej... powinnam iść spać
Choose life.' |
|
|
|
#8158 |
|
Rozeznanie
|
Amanda, dzięki za linka
dobrze wiedzieć
|
|
|
|
#8159 |
|
Zadomowienie
|
Agosek, fajnie że Ci się udała 18
.Kasia baw się dobrze .Durga Czy Was też wkurza ta reklama pomiędzy postami? |
|
|
|
#8160 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
Sama ściągam sporo szczególnie filmy które cięzko spotkać u kogoś a mnie interesują.Zapomniałam o urodzinach Durgi, a jeszcze wczoraj pamiętałam. Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin ![]() Mnie bardziej irytuje jej treść,sama jakoś mniej.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

ja najdluzej z facetem bylam 5 miesiecy
mialam wtedy 13 lat 

wszystkiego czego tylko chcesz i zdania bardzo dobrze matury ;*
... ale silniejsza była myśl, że rozmaże mi się makijaż