Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-21, 11:40   #2341
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Jeju.. jak sobie pomysle że 3 lata temu usypiałam mojego najwiekszego małego przyjaciela to rycze nawet w tej chwili z tym nie da się pogodzić.. mój przyjaciel był tak świetnym psem.. miał 10 lat jak padła mu wątroba.. do dziś myśle że może coś by się dało zrobić chociaz codziennie jezdzil do kliniki i wydalismy majatek to w tydzien zostały kosci zamiast mojej czarnej parówki

Dopuki nie cierpi to naprawdę nie ma żadnego sensu...
a jak zacznie to moge Ci jedynie wspolczuc. Mama jak usypiała mojego to napisała weterynarzowi kartke z podziekowaniem za to jak probowal go ratować bo nie była w stanie mówić... jeju jakie to straszne
No i się usmarkałam Najgorsze są takie pożegnania... Nawet o tym nie myślę.

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
U mnie dodaje sie do gotowania zalewjki ziemniaki pokrojone w kosteczke. a najlepsza jest za skwarkami na wierzchu!!!!
Esko, u mnie tak samo. I skwarki na wierzchu obowiązkowo!
Zalewajka juz zrobiona! Teraz robię keksa czekoladowego z bananami, bo chodzi to za mną już strasznie długo.

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:43   #2342
amilcia
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Zalewajka juz zrobiona! Teraz robię keksa czekoladowego z bananami, bo chodzi to za mną już strasznie długo.
-skwarki obowiązkowe

Ja dziś mam łososia grilowanego i sałatkę z pomidorków z cebulką i papryką.
Reszta rodziny gulasz z kaszą i ogórkiem

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:45   #2343
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość

Esia - córeczka będzie mieć na imię Zosia? Ładnie. Jak urządzisz kącik małej to zrób zdjęcie
AMILCIA! Tz imie wybierał dziękuje! obiecuje!

Cytat:
ADUNIA! to moze ja sie wprosze - takie pysznosci u Ciebie. ja sie dopiero do sklepu wybieram a Ty juz tyle zrobiłaś!!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:52   #2344
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
-skwarki obowiązkowe

Ja dziś mam łososia grilowanego i sałatkę z pomidorków z cebulką i papryką.
No to już wiem co będę jadła w przyszłym tygodniu! Chce mi się łososia

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
ADUNIA! to moze ja sie wprosze - takie pysznosci u Ciebie. ja sie dopiero do sklepu wybieram a Ty juz tyle zrobiłaś!!!!
Zapraszam A wszystko tak wcześnie bo mialam do gina iść i się tam nasiedzieć. A tu gin chory, zakupy zrobione, więc mam z głowy. Później posprzątam i będę się byczyć przed TV

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:02   #2345
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

eeh do wszystko. wczoraj było coś na wkładce, jakby odrobina krwi, ale nie konkretna plama tylko jakby rozmazane, teraz już sama nie wiem na papierze nic, przy kąpieli też nic, od tamtej pory cisza. dzisiaj coś mnie kłuje w brzuchu wzięłam nospę i nigdzie się dzisiaj nie wybieram. mam złe przeczucia. niby to nie pierwsze złe przeczucia w tej ciąży, sama już nie wiem a jutro idziemy na wesele...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:06   #2346
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
eeh do wszystko. wczoraj było coś na wkładce, jakby odrobina krwi, ale nie konkretna plama tylko jakby rozmazane, teraz już sama nie wiem na papierze nic, przy kąpieli też nic, od tamtej pory cisza. dzisiaj coś mnie kłuje w brzuchu wzięłam nospę i nigdzie się dzisiaj nie wybieram. mam złe przeczucia. niby to nie pierwsze złe przeczucia w tej ciąży, sama już nie wiem a jutro idziemy na wesele...
Moniczko jeśli czujesz niepokój to idź do lekarza i niech sprawdzi czy wszystko ok. A jak nie lekarz to zawsze możesz pojechać na IP do szpitala. Dla własnego spokoju. Po co masz się denerwować i rozmyślać.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:13   #2347
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Masz mozliwosc isc gdzies dzis do gina?A jak nie to podjedz o szpitala.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:26   #2348
Maga83
Zakorzenienie

Monika jak masz się denerwować to jedź do gina albo na IP

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:27   #2349
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Moniczko jeśli czujesz niepokój to idź do lekarza i niech sprawdzi czy wszystko ok. A jak nie lekarz to zawsze możesz pojechać na IP do szpitala. Dla własnego spokoju. Po co masz się denerwować i rozmyślać.
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Masz mozliwosc isc gdzies dzis do gina?A jak nie to podjedz o szpitala.
gin dzisiaj nie przyjmuje, do szpitala się boję nie wiem już sama, bo teraz ani krwi, ani ból nie jest silny, to co powiem w szpitalu, że mam złe przeczucia? mąż w pracy. sama nie wiem co robić, czy czekać, czy szukać jakiegoś lekarza, który by zrobił dzisiaj/jutro USG? ale miałam robione 1,5 tygodnia temu.
Stary 2012-09-21, 12:30   #2350
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
A Ty jakie masz psiaki?
pokazałam wyżej ich zdjęcie. Mam cavaliery.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Jeju.. jak sobie pomysle że 3 lata temu usypiałam mojego najwiekszego małego przyjaciela to rycze nawet w tej chwili z tym nie da się pogodzić.. mój przyjaciel był tak świetnym psem.. miał 10 lat jak padła mu wątroba.. do dziś myśle że może coś by się dało zrobić chociaz codziennie jezdzil do kliniki i wydalismy majatek to w tydzien zostały kosci zamiast mojej czarnej parówki
straszne ale na pewno zrobiłaś wszystko co mogłaś...

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Monika jak masz się denerwować to jedź do gina albo na IP
będziesz spokojniejsza
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:35   #2351
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
gin dzisiaj nie przyjmuje, do szpitala się boję nie wiem już sama, bo teraz ani krwi, ani ból nie jest silny, to co powiem w szpitalu, że mam złe przeczucia? mąż w pracy. sama nie wiem co robić, czy czekać, czy szukać jakiegoś lekarza, który by zrobił dzisiaj/jutro USG? ale miałam robione 1,5 tygodnia temu.
Plamienie, nawet jednorazowe i ból to naprawdę wystarczające powody by jechać na IP. Ja, znając siebie to już dawno bym pojechała, ale ja jestem panikara. Zrobisz jak uważasz, ale stres i rozmyślanie czy wszystko jest ok na pewno nie jest wskazany. Wg.mnie lepiej jak to się mówi "dmuchać na zimne".
W szpitalu zrobią Ci usg, zbadają i puszczą do domu jak będzie ok a Ty odzyskasz spokój Usg nie powinno szkodzi maluszkowi, więc nic że miałaś 1,5 tygodnia temu.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:38   #2352
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Plamienie, nawet jednorazowe i ból to naprawdę wystarczające powody by jechać na IP. Ja, znając siebie to już dawno bym pojechała, ale ja jestem panikara. Zrobisz jak uważasz, ale stres i rozmyślanie czy wszystko jest ok na pewno nie jest wskazany. Wg.mnie lepiej jak to się mówi "dmuchać na zimne".
W szpitalu zrobią Ci usg, zbadają i puszczą do domu jak będzie ok a Ty odzyskasz spokój Usg nie powinno szkodzi maluszkowi, więc nic że miałaś 1,5 tygodnia temu.
strasznie mi muli strona przychodni, ale chyba zapisałam się na usg na dzisiaj na 18...
Stary 2012-09-21, 12:55   #2353
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie mi muli strona przychodni, ale chyba zapisałam się na usg na dzisiaj na 18...
Bardzo dobrze!
Będzie ok spokojnie...trzeba wszsytko sprawdzic tym bardziej,ze masz jutro impreze

Ja sie zwijam z bólu...mam@ od wczoraj ale chyba dlatego, ze biore acard nie mam w ogole skrzepów! Sama woda leci...dziwne to...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:56   #2354
fiolusiek
Zakorzenienie

Monika dobrze, że się zapisałaś, będziesz spokojniejsza
A ta plamka krwii to może jakieś zadrapanie w okolicy pochwy albo z golenia Bierz nospę 3x1
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:04   #2355
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

wrrrrrr chyba jednak nie na dzisiaj się zapisałam, ta strona tak muli, że nic nie mogę sprawdzić. zaraz coś mnie trafi.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Monika dobrze, że się zapisałaś, będziesz spokojniejsza
A ta plamka krwii to może jakieś zadrapanie w okolicy pochwy albo z golenia Bierz nospę 3x1
golenie odpada, zadrapanie prędzej, niby biorę luteinę dopochwowo, więc może..

walczę ze stroną przychodni

ani na dzisiaj ani na jutro nie da się zapisać na usg. póki co czekamy... mąż w pracy, więc nawet nie ma mnie kto gdziekolwiek zawieźć.

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2012-09-21 o 13:16
Stary 2012-09-21, 13:14   #2356
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
walczę ze stroną przychodni
jedź do szpitala, teraz się i tak stresujesz (co nie jest wskazane dla fasolinki)
a tak od razu w szpitalu będziesz wiedziała co się dzieje
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:24   #2357
Dasti80
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
u nas wszystko w porządku, Emilka wyzdrowiała - to najważniejsze!
Pracuję cały czas na drugą zmianę (zwykle od 13:00), więc brakuje mi czasu na komputer. Zresztą na cokolwiek. Każdą wolną chwilkę poświęcam Emisi.

Emilka - pożeracz gumowych zwierzątek (w tym przypadku różowej foczki) pozdrawia wszystkie e-ciotki (przepraszam za nieład na drugim planie )
Super ze Emilka zdrowa!!! nie dziwię się że nie masz czasu na kompa, ja gdybym w pracy nie miała to nie zaglądała bym prawie wogłule

Emilka cudna

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
kathe nie zgodzę się z tobą, że głupie jest decydowanie się na dziecko z powodu drugiego dziecka. ja jestem jedynaczką i przeaża mnie wizja przyszłości, kiedy to moich rodziców nie będzie i zostanę sama na świecie. jeśli zdecyduje się kiedyś na dziecko to będę dążyła za wszelką cenę, żeby nie było jedynakiem.
Też tak myślę i cieszę się że mam siostrę
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
każdy ma prawo do własnego zdania, poza tym życie pokaże jak będzie. uważam, że duży wpływ na to jakie są stosunki między rodzeństwem zależy od wychowania rodziców, ale oczywiście to jest tylko moje zdanie. jedno wiem na pewno, dużo, bardzo dużo bym teraz oddała za rodzeństwo.....
i znowu się z Tobą zgadzam różnica wieku też jest ważna i może wpłynąć na wzajemne relacje rodzeństwa, mój tż ma brata 9 lat młodszego i kontaktu nie mają ze sobą, a moja koleżanka ma brata o 8 lat młodszego i mają super kontakt.

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Dasti, czytasz w moich myślach. odpaliłam forum bo wcześniej nie miałam kiedy i miałam właśnie do Ciebie pisać czy Olek jeszcze chce jeździćź w gondoli hehe Miki świruje, poczuł podnoszenie się do siadania i w gondoli jest jeden wielki ryk. i dzisaj wyciągnęłam spacerówkę i w domu siedział zadowolony ale miałam stresa czy juz go przenieść na dobre. ale chyba nie będę męczyć dzieciaka tym bardziej, że w gondoli jest już na styk a poza tym podziwiam Cię za powrót do pracy i to na takich obrotach

dziewczyny, pędzicie jak szalone a moje szalone dziecko nie daje mi ani na moment usiąść do kompa. w dodatku mąż zarzucił mnie robotą bo uruchomiliśmy strone internetową skelepu i mam mega dużo uzpełniania i siedzę po nocach jak juz Miki uśnie.
trochę o mnie bo będę dopiero nadrabiać - mieliśmy szczepienie dzisiaj mały dzielny, dopiero przy ostatnim ukłuciu zapłakał chwilke. waż 7660 i ma 68cm - kluseczka moja. rozszerzamy dietę - mamy za sobą już jabłuszko i marchewkę i za marchewką Miki pooszedłby w ogień
poza tym szykujemy siędo kolejnej podróży jedziemy do austrii do mojej mamy na 2 tyg, także znowu będę mniej aktywna

esia super zakupy, i cena po prostu bombowa!!!
Super zazdroszczę podróżowania
a odnośnie spacerówki to ja musiałam już Olka przełożyć ze względu na moją mamę (spacerówka lżejsza do zniesienia z 3 piętra) jeszcze trochę w gondoli by pojeżdził
Cytat:
Napisane przez _Trufla_ Pokaż wiadomość
Aloha! nie bardzo mam czas nadrabiac, przyszłam zyczyc miłego dnia i zobaczyłam wiadomośc od Dasti

Musze naprostowac, że ja nie mam II kresek na teście. wybacz jeśli wporwadziłam w bląd. Co wiecej, wciąz przeszkadzamy w rozmnażaniu w oczekiwaniu na kolejną @. U lekarza mialam byc w minionym tygodniu, ale nie poszłam bo stchorzyłam. Same starania o potomka zamierzam odłożyc do nowego roku, bo nie mam ochoty na kolejne #.
I tak to wygląda u mnie.

MIłego dużo
Przepraszam żle zinterpretowałam Twój podpis teraz już wiem o co chodzi
Cytat:

Nowotwór złośliwy. Ale świetnie się trzyma - dlatego jej nie usypiam, bo aż weterynarz powiedział, że po niej nie widać. Czasem ma tylko gorszy dzień jak jej temperatura skoczy i nie chce mi jeść. Mam ją od podstawówki, w zimie stuknie nam 12 lat razem

Współczuję dobrze robisz póki dobrze się czuje to nie usypiaj.
Cytat:
Miałam dzisiaj dziwny sen - śniłam że karmię piersią moje dziecko.. dziewczynkę.. taka byłam w tym śnie szczęśliwa, taka dumna, wszystkim mówiłam że tak, to moje dziecko.. wybudzenie ze snu przyniosło niemiły powrót do rzeczywistości..
Odkąd # często zasypiając proszę moje dzieci żeby mi się przyśniły i ten dzisiejszy sen był pierwszy

Właśnie przeczytałam, że gdy kobieta śni o karmieniu piersią to odzwierciedla to jej instynkt macierzyński." Młoda kobieta, która śni o tym, że karmi piersią niemowlę być może niedługo zostanie matką. " żebym jeszcze wierzyła w znaczenie snów

Piękny sen, może proroczy już kiedyś pisałam że miałam taki sen w ciąży z Olkiem

Kocurku trzymam kciuki pozytywne nastawienie jest bardzo ważne

Monika podjedz do lekarza i uspokisz się

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:27   #2358
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym jechala do szpitala.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:37   #2359
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja sie zwijam z bólu...mam@ od wczoraj ale chyba dlatego, ze biore acard nie mam w ogole skrzepów! Sama woda leci...dziwne to...
też tak miałam w pierwszym cyklu jak zaczęłam brać acard.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:37   #2360
amilcia
Wtajemniczenie

Udało się trochę moczu do woreczka złapać Mam nadzieję, że to wystarczy, TŻ pojechał do labu. zrobią od razu, czekamy na wyniki...
Dziś Daria ma wysypkę na tułowiu...

moni - oby to nic groźnego, trzymam.

anita - cudny sen, oby się spełnił.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-09-21, 13:41   #2361
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
MONIKA! moze byc tak ze llutka Ci deliktanie wydzieline podbarwia. Dla spokojności jedz na IP lub skosultuj sie z lekarzem!

ZOSIA
Stary 2012-09-21, 13:44   #2362
fiolusiek
Zakorzenienie

agatko

amilcia a może mała dostała jakiejś alergii od leków może wapno by jej pomogło

Mamusie mam znowu dylemat. Zaczyna mi twardnieć brzuch i to trochę boli, potrzyma kilka sekund i puszcza, mam tak kilka razy w ciągu dnia. To są skurcze przepowiadające
A i sutki, a konkretniej brodawki zaczynają mnie boleć, to źle
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:50   #2363
BERBIE
Zakorzenienie

adunia ja nawet nie chcę ,mysleć ile kasy wydałam na leczenie swojej suczki... oddałabym 2 razy więcej gdyby to coś dało. niestety była w takim stanie, że musiałam ją na siku wynosić na rękach na podwórek 2 razy dziennie, 2 razy dziennie podawałam jej kroplówkę, musiałąm wstwać wtedy po 5 rano, żeby dopilnować, zeby sobie jeje nie zerwała i wyszykować się do pracy. i niestety z każdym dniem było coraz gorzej, codziennie byłam z nią u weterynarza, czasem 2 razy dziennie, bo myślałam, ze już umiera bo nie chciała odzyskać przytomności. koszmar. jak ją usypiali przytulałam ją bardzo mocno do siebie, teraz spoczywa w naszym sadzie.
Stary 2012-09-21, 13:50   #2364
agatkaa1
Zakorzenienie

Fiolusiek Kochana

Amilcia u mnie panuje różyczka....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:03   #2365
amilcia
Wtajemniczenie

Wyniki moczu są w porządku

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość

amilcia a może mała dostała jakiejś alergii od leków może wapno by jej pomogło

Mamusie mam znowu dylemat. Zaczyna mi twardnieć brzuch i to trochę boli, potrzyma kilka sekund i puszcza, mam tak kilka razy w ciągu dnia. To są skurcze przepowiadające
A i sutki, a konkretniej brodawki zaczynają mnie boleć, to źle
- biorę to pod uwagę.

Tak, to skurcze przepowiadające a brodawki mnie nie bolały, ale to chyba nic złego.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

Amilcia u mnie panuje różyczka....
- a tutaj jakiś wirus z wysypką i trzydniówka ale jak na trzydniówkę to zbyt długo miała gorączkę

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-09-21 o 14:06
Stary 2012-09-21, 14:12   #2366
Dasti80
Zakorzenienie

Amilcia super

Fiolusiek Twój organizm przygotowuje sie juz do porodu ja miałam bezbolesne twardnienia

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-09-21 o 14:14
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:13   #2367
eseska
Zakorzenienie

Cytat:

FIO! ja tez mysle ze to przepowiadające!!! a to juz niedługo!!!

ZOSIA
Stary 2012-09-21, 14:18   #2368
pani22ka
Zakorzenienie

Maksi, sto lat dla Kacpra!!!! pokaz roczniaka!!!:prosi :

Cytat:
-
aaa!

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
a moja koleżanka ma brata o 8 lat młodszego i mają super kontakt.
jak my z Mlodym. choc jest to inne pokolenie

Cytat:

Monika, rozumiem jak sie denerwujesz... mysle o Tobie goraco!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:24   #2369
ewel28
Rozeznanie

Hej
Przeziębiłam się i jestem strasznie osłabiona w dodatku od jakiś 4 dni boli mnie podbrzusze podobnie jak na @, a termin dopiero 2.10. Nie wiem co jest grane Strasznie obolała jestem i nic mi się nie chce, pewnie weekend spędzę w łóżku

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Monika mam nadzieję, że wszystko ok z Dzidzią i że to tylko zadrapanie
Amilcia mam nadzieję, że mała szybko wyzdrowieje, super że wyniki moczu są w normie
Fioluś Staś już się przygotowuje do powitania rodziców
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:49   #2370
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Hej
Przeziębiłam się i jestem strasznie osłabiona w dodatku od jakiś 4 dni boli mnie podbrzusze podobnie jak na @, a termin dopiero 2.10. Nie wiem co jest grane Strasznie obolała jestem i nic mi się nie chce, pewnie weekend spędzę w łóżku [COLOR="Silver"]
mnie od wczoraj gardlo boli, dzis troche glowa, mam andzieje, ze weekend nie bede musiaal lezec, tym abrdziej, ze umowilismy sie ze znajomymi na jakis wypad...
bylam dzisiaj w przychodni zeby odebrac wyniki cytologii i babki mowia ze poloznej juz nie ma bo jest tak dlugo jak gin przyjmuje (na drzwiach napisane ze ok 8-15) iec sie pytam czemu na drzwiach tak a wy mowicie ze gin do 10 jest, to stwierdzily ze nie wiedza... ja pierdziele....
w ogole juz tam nie pojde, bo poszlam tam na 1 wizyte jak bylam w ciazy a okazalo sie ze nawet usg nie maja i trzeba sie zapisac, zapisana bylam na 14 wrzesnia, heh moje dziecko nie dozylo do tego dnia.
moj gin na szczescie jest wyposazony w dobry sprzet.
ewcik, zbliza sie @? w ogole jak sapomoczucie? ja wcozraj plakalam przy mezu bo juz nie moglam... dzis rano sie budze, wlaczam tv a tak takie malutkie dzieciatko z czarnymi bujnymi wloskami, od razu sobie pomysllam ciekawe jakie moje mialoby... normalnie wszedzei w tv i dookola mnie came dzieci. przez chwile wczoraj czy przedwczoraj ogladam rozmowy w toku o surogatkach. nie bede juz sie wypowiadac na temat tych dziewczyn...
ja czekam za kasa od goscia od laptopa, dzownilam do nigo i mowil mi ze wieczorem wczoraj wyslal, a na koncie nic nie mam, jak dlugo idze przelew?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości