|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
Najgorsze są takie pożegnania... Nawet o tym nie myślę.Cytat:
Zalewajka juz zrobiona! Teraz robię keksa czekoladowego z bananami, bo chodzi to za mną już strasznie długo. |
||
|
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
Ja dziś mam łososia grilowanego i sałatkę z pomidorków z cebulką i papryką. Reszta rodziny gulasz z kaszą i ogórkiem
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ADUNIA! to moze ja sie wprosze - takie pysznosci u Ciebie. ja sie dopiero do sklepu wybieram a Ty juz tyle zrobiłaś!!!! |
|
|
|
|
#2344 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
eeh
na papierze nic, przy kąpieli też nic, od tamtej pory cisza. dzisiaj coś mnie kłuje w brzuchu wzięłam nospę i nigdzie się dzisiaj nie wybieram. mam złe przeczucia. niby to nie pierwsze złe przeczucia w tej ciąży, sama już nie wiem a jutro idziemy na wesele...
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po co masz się denerwować i rozmyślać.
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Monika jak masz się denerwować to jedź do gina albo na IP
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem już sama, bo teraz ani krwi, ani ból nie jest silny, to co powiem w szpitalu, że mam złe przeczucia? mąż w pracy. sama nie wiem co robić, czy czekać, czy szukać jakiegoś lekarza, który by zrobił dzisiaj/jutro USG? ale miałam robione 1,5 tygodnia temu.
|
||
|
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
pokazałam wyżej ich zdjęcie. Mam cavaliery.
Cytat:
ale na pewno zrobiłaś wszystko co mogłaś... |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W szpitalu zrobią Ci usg, zbadają i puszczą do domu jak będzie ok a Ty odzyskasz spokój |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie ok spokojnie...trzeba wszsytko sprawdzic tym bardziej,ze masz jutro impreze Ja sie zwijam z bólu...mam@ od wczoraj ale chyba dlatego, ze biore acard nie mam w ogole skrzepów! Sama woda leci...dziwne to... |
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Monika dobrze, że się zapisałaś, będziesz spokojniejsza
A ta plamka krwii to może jakieś zadrapanie w okolicy pochwy albo z golenia Bierz nospę 3x1 |
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
wrrrrrr chyba jednak nie na dzisiaj się zapisałam, ta strona tak muli, że nic nie mogę sprawdzić. zaraz coś mnie trafi.
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
walczę ze stroną przychodni ani na dzisiaj ani na jutro nie da się zapisać na usg. póki co czekamy... mąż w pracy, więc nawet nie ma mnie kto gdziekolwiek zawieźć. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2012-09-21 o 13:16 |
|
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
jedź do szpitala, teraz się i tak stresujesz (co nie jest wskazane dla fasolinki)
a tak od razu w szpitalu będziesz wiedziała co się dzieje
|
|
#2357 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Emilka cudna Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę podróżowaniaa odnośnie spacerówki to ja musiałam już Olka przełożyć ze względu na moją mamę (spacerówka lżejsza do zniesienia z 3 piętra) jeszcze trochę w gondoli by pojeżdził Cytat:
żle zinterpretowałam Twój podpis Cytat:
Cytat:
![]() Kocurku trzymam kciuki pozytywne nastawienie jest bardzo ważne ![]() Monika podjedz do lekarza i uspokisz się
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|||||||
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało się trochę moczu do woreczka złapać
Dziś Daria ma wysypkę na tułowiu... ![]() moni - oby to nic groźnego, trzymam.anita - cudny sen, oby się spełnił.
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
agatko
amilcia a może mała dostała jakiejś alergii od leków może wapno by jej pomogło![]() Mamusie mam znowu dylemat. Zaczyna mi twardnieć brzuch i to trochę boli, potrzyma kilka sekund i puszcza, mam tak kilka razy w ciągu dnia. To są skurcze przepowiadające ![]() A i sutki, a konkretniej brodawki zaczynają mnie boleć, to źle
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
adunia ja nawet nie chcę ,mysleć ile kasy wydałam na leczenie swojej suczki... oddałabym 2 razy więcej gdyby to coś dało. niestety była w takim stanie, że musiałam ją na siku wynosić na rękach na podwórek 2 razy dziennie, 2 razy dziennie podawałam jej kroplówkę, musiałąm wstwać wtedy po 5 rano, żeby dopilnować, zeby sobie jeje nie zerwała i wyszykować się do pracy. i niestety z każdym dniem było coraz gorzej, codziennie byłam z nią u weterynarza, czasem 2 razy dziennie, bo myślałam, ze już umiera bo nie chciała odzyskać przytomności. koszmar. jak ją usypiali przytulałam ją bardzo mocno do siebie, teraz spoczywa w naszym sadzie.
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Fiolusiek
![]() Kochana ![]() Amilcia u mnie panuje różyczka....
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wyniki moczu są w porządku
Cytat:
Tak, to skurcze przepowiadające a brodawki mnie nie bolały, ale to chyba nic złego. - a tutaj jakiś wirus z wysypką i trzydniówka ale jak na trzydniówkę to zbyt długo miała gorączkę
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-09-21 o 14:06 |
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Amilcia super
Fiolusiek Twój organizm przygotowuje sie juz do porodu
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-09-21 o 14:14 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
![]() FIO! ja tez mysle ze to przepowiadające!!! |
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Maksi, sto lat dla Kacpra
:prosi : aaa! ![]() ![]() jak my z Mlodym. choc jest to inne pokolenie ![]() ![]() Monika, rozumiem jak sie denerwujesz...
|
|
#2369 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Przeziębiłam się i jestem strasznie osłabiona w dodatku od jakiś 4 dni boli mnie podbrzusze podobnie jak na @, a termin dopiero 2.10. Nie wiem co jest grane Strasznie obolała jestem i nic mi się nie chce, pewnie weekend spędzę w łóżku ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Monika mam nadzieję, że wszystko ok z Dzidzią i że to tylko zadrapanie Amilcia mam nadzieję, że mała szybko wyzdrowieje, super że wyniki moczu są w normie Fioluś Staś już się przygotowuje do powitania rodziców |
|
|
|
#2370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bylam dzisiaj w przychodni zeby odebrac wyniki cytologii i babki mowia ze poloznej juz nie ma bo jest tak dlugo jak gin przyjmuje (na drzwiach napisane ze ok 8-15) iec sie pytam czemu na drzwiach tak a wy mowicie ze gin do 10 jest, to stwierdzily ze nie wiedza... ja pierdziele.... w ogole juz tam nie pojde, bo poszlam tam na 1 wizyte jak bylam w ciazy a okazalo sie ze nawet usg nie maja i trzeba sie zapisac, zapisana bylam na 14 wrzesnia, heh moje dziecko nie dozylo do tego dnia. moj gin na szczescie jest wyposazony w dobry sprzet. ewcik, zbliza sie @? w ogole jak sapomoczucie? ja wcozraj plakalam przy mezu bo juz nie moglam... dzis rano sie budze, wlaczam tv a tak takie malutkie dzieciatko z czarnymi bujnymi wloskami, od razu sobie pomysllam ciekawe jakie moje mialoby... normalnie wszedzei w tv i dookola mnie came dzieci. przez chwile wczoraj czy przedwczoraj ogladam rozmowy w toku o surogatkach. nie bede juz sie wypowiadac na temat tych dziewczyn... ![]() ja czekam za kasa od goscia od laptopa, dzownilam do nigo i mowil mi ze wieczorem wczoraj wyslal, a na koncie nic nie mam, jak dlugo idze przelew? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Najgorsze są takie pożegnania... Nawet o tym nie myślę.

na papierze nic, przy kąpieli też nic, od tamtej pory cisza. dzisiaj coś mnie kłuje w brzuchu
Po co masz się denerwować i rozmyślać.

nie wiem już sama, bo teraz ani krwi, ani ból nie jest silny, to co powiem w szpitalu, że mam złe przeczucia? mąż w pracy. sama nie wiem co robić, czy czekać, czy szukać jakiegoś lekarza, który by zrobił dzisiaj/jutro USG? ale miałam robione 1,5 tygodnia temu.
ale na pewno zrobiłaś wszystko co mogłaś...
(przepraszam za nieład na drugim planie
)
zazdroszczę podróżowania
wybacz jeśli wporwadziłam w bląd. Co wiecej, wciąz przeszkadzamy w rozmnażaniu w oczekiwaniu na kolejną @. U lekarza mialam byc w minionym tygodniu, ale nie poszłam bo stchorzyłam. Same starania o potomka zamierzam odłożyc do nowego roku, bo nie mam ochoty na kolejne #.

pozytywne nastawienie jest bardzo ważne