|
|
#1411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Blu, wanilko dziekujemy! Kciuki sa bardzo potrzebne, oby nie bylo tej dysplazji!
Co do macierzynskiego jak wysylalsm do pracy akt ur(skan) zasw. Ze szpitala i wniosek o udzielenie urlopu( bo korporacja wymaga) |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Phdwao trzymam mocno
![]() Mamcia Amelka wymiata na tych fotkach
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Phdwao
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
a no mięśnie na środku brzucha się "rozjechały"
![]() połóż się na łóżku lub podłodze połóż dłonie pod żebrami -palcami do siebie, napnij mięśnie i jedź palcami w dół. Jeśli palce naglę się zagłębią to właśnie jest ten rozstęp. Podobno nie wolno przy tym ćwiczyć...
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam taki świstek przy wypisie. Na stronie ZUSu jest też napisane, że chcą papier. Dowiedz się |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wglebia wokol pepka :P
|
|
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
co?
Cytat:
Cytat:
![]() znowu mnie b.. wk.rwila
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Mamcia, co się stało?
Prince, spróbuj się nie przejmować... |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
a ta baba byla bo nie umialam wstawic tych zdjec jako zalacznik pokazywalo mi caly czas blad pliku i dlatego dodalam przez elektrode
|
|
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Mały znów od rana na cycku wisi... Powoli zaczyna mnie wkurzać to mleczne uziemienie ![]() Phdwao za wizytę!
|
|
|
|
#1424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam wam jak się z pampkami przerobiłam, używaliśmy do tej pory premium care 2 i one w sumie miały jeszcze trochę zapasu zanim Lu by z nich wyrosła, a teraz chciałam kupić te zielone więc kupiłam paczkę 2 i 3, bałam się czy 3 nie będą jeszcze za duże, a skoro 2 miały zapas to by Lu z nich zdążyła wyrosnąć wg mnie, bo w sumie pewnie 6kg będzie miała za jakiś miesiąc. A tu się okazało, że zielone 2 są mniejsze niż premium care 2
właściwie wielkościowo są one bardziej zbliżone do 3 zielonych no i 2 okazały się na Lu za małe
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bioderka zdrowe, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii, stawiam torta!!!!
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
super
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wspaniale! |
||
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
no i tak patrząc, że zielone 3 już są na Luśkę w sam raz, to gdzie one się będą nadawały dla 9kg dziecka
(a to niby górna granica, jak dla mnie to one już nawet przy 8kg będą za małe, tak jak 2 są na Lu przymałe przy 5kg)jednak premium care mają normalniejszą rozmiarówkę patrząc na przedziały wagowe
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-09-21 o 12:53 |
|
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak wy dziewczyny dajecie sobie rade ale ja sie nie wyrabiam pisac czytam codzienie wieczorem watek w telefonie jak mała usypiam choć ona ładnie śpi w nocy to w dzień w ogóle więc ledwo daje rady coś zrobić w domu. Mam nadzieje ze niedługo sie jej jakos to unormuje.
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() mój synek cos nie chce spac woli moje ręce
|
#1433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny ja chyba już @ dostałam
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak już mowa o rożnych wielkościach pieluszek to huggisy 3 są troszkę mniejsze niż pampersy 3 |
|
|
|
|
#1436 |
|
Rozeznanie
|
mojej zaczela wylatywac kupa góra
i ma odciski na nozkach z tych dwojek. To samo dzialo sie przy 1 jak byly za male
|
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jak tam minęło przedpołudnie? Bo u mnie całkiem sympatycznie Młody sobie śpi a ja nadrobiłam zaległości w "lekarzach" i "prawie agaty" Teraz oglądam "przyjaciółki" ![]() Pochwalę się - kupiliśmy teewizor Poszliśmy tylko oglądnąć ale nam się spodobał to wzięliśmy Tv rewelacja sterowanie gestami i głosem + podłaczenie do bezprzewodowego internetu Żyć nie umierać ![]() No i mamy ustalone chrzciny - 21 października o godz. 12.00 Prince - oby to tylko chwilowe osłabienie, a nie choróbsko ![]() Mamka - cudna Amelka ![]() wanilka - za małego tv kupiony więc już po sprawie Poza tym jakaś przyjemność się nam należy. Dodatkowo kupiliśmy ubezpieczenie na 5 lat od przypadkowych uszkodzeń mechanicznych. Więc jakby Kuba celował w niego klockiem to spoko - w razie uszkodzenia dostaniemy nowy albo zwrot kasy ![]() Soleilka - za Fabiego Prawko to genialna sprawa Na pewno Ci się wszystko spokojnie poukłada ja jak robiłam to pierwsza lekcja to był też mój pierwszy raz za kierownicą i od razu na karmelickiej w krakowie w największym ruchu - masakryczna sprawa.Któraś pytała o mięśnie na brzuchu - ja nie mam żadnej dziury w mięśniach ![]() Co do spania dziecka w nocy - u mnie zwykle Kuba śpi od 21 do 2-3 w nocy i tak mniej więcej odkąd skończył 2 tygodnie. Tylko, że po kąpieli dostaje mm, a w nocy daję pierś ![]() No i jak zwykle zapomniałam co jeszcze chciałam napisać
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1440 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może trafiłam na jakiś felerny egzemplarz ale mnie to do firmy zniechęciło![]() Cytat:
Mamy dwie łazienki, więc pewnie by się dumą uniósł i do tej "mojej" nie wchodził. Wiem co dostanę na urodziny i rocznicę- kaloryfery do sypialni i pokoju małego! Cytat:
gratuluję i zazdroszczę, u nas tendencja odwrotna- coraz więcej mm podaję niestety, na niekorzyść kp, mały sie nie najada moim, po pół godzinie -45 min aktywnego ssania wyje z głodu i zjada 100ml mm, dobijająceMi też ![]() Cytat:
Co do noszenia w chuście to instruktorka powiedziała, że w najlepszej dla małego niemowlaka pozycji czyli kangurku, można nosić bez ograniczeń, pod warunkiem, że jest prawidłowo zamotany. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to nie jest trudne![]() U nas wczoraj straszny dzień- w łóżeczku ryk, w wózku ryk ,na leżaczku ryk, w chuście się nie dał zamotać tak się rzucał, na rękach to samo, dziś zapowiada sie nie lepiej...porażka |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

muszę zadzwonić i zapytać czy wszystko załatwione tylko nie wiem czy do pracy czy do zusu, a podanie o dodatkowe 4 tyg złożyłaś?

Mały znów od rana na cycku wisi...
Powoli zaczyna mnie wkurzać to mleczne uziemienie 
więc ledwo daje rady coś zrobić w domu. Mam nadzieje ze niedługo sie jej jakos to unormuje.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
gratuluję i zazdroszczę, u nas tendencja odwrotna- coraz więcej mm podaję niestety, na niekorzyść kp, mały sie nie najada moim, po pół godzinie -45 min aktywnego ssania wyje z głodu i zjada 100ml mm, dobijające
Czuję się jak jakiś tuman...