Wakacyjne Mamy 2012 - część II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-20, 23:10   #1381
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II

pisze jedna reka

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
no przecież bracia wypierasz się Fabi niech tez zdrowieje
a wiesz że u nas od dwóch dni tez jest spanie od 17, tylko że u nas nie ma nocnej zabawy,
tatuaż bardzo fajny tylko oszczednie z miejscem, kto wie ile jeszcze młodych naprodukujecie szkoły współczuje

bardzo dobra decyzja, a kiedy kto tylko na początku jest skomplikowane, potem nawet się o tym nie myśli, szybko się nauczysz
Moze to przemeczenie? Ale juz wstal, najadl sie, dalam mu leki i siedzi ze mna
Wrozka przepowiedziala mi 3 dzieci wszystko co przepowiedziala (12 lat temu) sie sprawdzilo... Strach sie bac

Mam taką nadzieje jutro chyba pojde sobie zaplacic... 1200 zl, duzo jak na nasz skromny budzet, ale prawko musi byc
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość

Bardzo dobra decyzja. Prawko to inwestycja. Testy są proste, raz dwa sie nauczysz

Oby
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Spoko, za niedługo wakacje

Super, prawko to fantastyczna rzecz. A w zasadzie to jeżdżenie samochodem, ale wtedy prawko się przydaje.
Jak zaczniesz jeździć to szybko pojmiesz kto ma pierwszeństwo
Chociaż mój małż mówi, że duży może więcej.
pocieszylas mnie mam zajecia co drugi weekend (pt-sb-nd) jutro od 16 do 19

Mam nadzieje ze dam rade. Ale boje sie samochodow. Jako dziecko wypadlam z jadacego auta i jakas tam trauma mi zostala

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 23:22   #1382
pumas
Zakorzenienie

Jeszcze raz dzieki Asia
Agunia, nie doczytałam oczywiscie, mea culpa, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ! Czyżby jednak mąż się zreflektował ?
Linka, wow, 30 osób, duuużoooo! No i 120 zł za os. tez sporo, ale w koncu to łódź Linka, taka prywata trochę - nie słyszałaś o jakiejś pracy w łodzi dla młodej dziewczyny z małym doświadczeniem?
Wanilka, jestem do niedzieli, jutro mam czas i trochę w sobotę, w niedzielę po obiedzie spadamy. Ale konkretnie mogę Ci powiedzieć jutro, bo mama atrakcje jakieś szykuje, muszę z nia uzgodnić, jutro wstanę to się rozeznam i się odezwę. Napisz mi na prv proszę, swój nr telefonu, jeśli to mozliwe
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 07:21   #1383
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej hej korzystam z moich porannych 5 minut na wizaż Fakt czasami one się przedłużają, ale dzisiaj na pewno nie bo małż jest w domu No, a potem jedziemy do mojej mamy.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Mam taką nadzieje jutro chyba pojde sobie zaplacic... 1200 zl, duzo jak na nasz skromny budzet, ale prawko musi byc

Mam nadzieje ze dam rade. Ale boje sie samochodow. Jako dziecko wypadlam z jadacego auta i jakas tam trauma mi zostala
Sporo, jednak jest to dobra inwestycja. Pewnie na jakieś raty można płacić, to zawsze będzie lżej.
Na pewno dasz radę, ja miałam wypadek samochodowy - dachowanko, a jeżdżę dalej. Będzie dobrze. Początki są najgorsze a potem to już z górki

Miłego dnia dziewczyny

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 07:27   #1384
prince_polo
Zakorzenienie

hej

mialma koszmarną noc mała co prawda spała od 21 do 3 potem do 6 ale ja ok 3 zaczelam zle sie czuc przeczyscilo mnie, mialam bole brzucha zladka mdlosci wymiotowałam, A teraz to samo bylo. Siusiałam dwoma dziurkami tak mnie czysci... narazie spokoj.... ale brzuch nadal cminie wiem co to i od czego

Mała wlasnie zasneła, amm nadz ze to nie grypa zoladkowa i ze Ona sie nie zarazi tzta tez brzuch rano bolał

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:23   #1385
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:

Rzeczywiście dziwnie wyszło, a z zaproszeniami zdążycie?

To kobieta to b.miła osoba,napisała mi że nie ma problemu,że i tak wyśle zaproszenia dzisiaj, a jak ją oszukałam (w co nie wierzy) to będzie mnie straszyć po nocach .
Teraz sprawdzałam konto- przelew już do niej doszedł .

Ciesze się,bo ta sytuacja była dla mnie bardzo niekomfortowa

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dzieki Asia
Nie ma za co

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej

mialma koszmarną noc mała co prawda spała od 21 do 3 potem do 6 ale ja ok 3 zaczelam zle sie czuc przeczyscilo mnie, mialam bole brzucha zladka mdlosci wymiotowałam, A teraz to samo bylo. Siusiałam dwoma dziurkami tak mnie czysci... narazie spokoj.... ale brzuch nadal cminie wiem co to i od czego

Mała wlasnie zasneła, amm nadz ze to nie grypa zoladkowa i ze Ona sie nie zarazi tzta tez brzuch rano bolał
Ja to zawsze tak miałam przed @ . Kamcia oby to faktycznie nie była ta wstrętna grypa

U nas noc w miare, mały zjadł o 22 ,przebudził się o 2,i później o 7 .
Dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Cieszę się

A zaproszenia wzięłam takie : http://allegro.pl/zaproszenia-na-chr...630868759.html

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:36   #1386
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
To kobieta to b.miła osoba,napisała mi że nie ma problemu,że i tak wyśle zaproszenia dzisiaj, a jak ją oszukałam (w co nie wierzy) to będzie mnie straszyć po nocach .

Nie ma za co

Ja to zawsze tak miałam przed @ . Kamcia oby to faktycznie nie była ta wstrętna grypa

U nas noc w miare, mały zjadł o 22 ,przebudził się o 2,i później o 7 .
Dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Cieszę się

A zaproszenia wzięłam takie : http://allegro.pl/zaproszenia-na-chr...630868759.html
ladne zaprooszenia
kochana ale ja niby @ mialam. Wtedy tez mnie czyscilo. Teraz to zupelnie co innego glowa mi peka

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-09-21, 08:47   #1387
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
ladne zaprooszenia
kochana ale ja niby @ mialam. Wtedy tez mnie czyscilo. Teraz to zupelnie co innego glowa mi peka

Mierzyłaś sobie temperature??Kurcze teraz taka pogoda że b. łatwo złapać jakiegoś wirusa

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:48   #1388
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez allebazi Pokaż wiadomość
co czytam to u Was podobnie. Zazdroszcze tym z Was które przesypiają w nocy ciągiem 5 lub 6 godzin ale to chyba tylko dzieciaczki karmione mm czy się mylę?
Jak długo można nosić dziecko w chuście?
moja przesypia tez tyle tzn.5-6 godzin a nawet ostatnio 7
ortopda mowil mi ze z 45 minut, ale on w ogole nie byl ich zwolennikiem. Ci od chustowania pisza, ze nie ma norm, jest tylko zdrowy rozsądek. Zalezy od mamy i od dziecka jak sie z tym czuja,,, grut zeby bebik mial czas polezec i na pleckach i brzuszku a jak sie chustuje to te zeby dziecu zmieniac poztcje...

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

1. Sprawdź temperaturę na dworze. Pamiętaj przy tym, że najważniejsza nie jest ilość stopni na plusie lub minusie, tylko "czynnik chłodzenia wiatrem". Informuje nas o tym, jaką temperaturę faktycznie odczuwamy i, co za tym idzie, czy możesz wyjść na spacer z niemowlakiem. Przy bezwietrznej aurze wychodźcie nawet gdy jest 10-15 stopni poniżej zera. Za to, jeżeli przenikliwie wieje, to choćby było i 5 stopni na plusie, malec bardzo szybko zmarznie i nałyka się zimnego powietrza. I przeziębienie niemal murowane. W taką pogodę lepiej dobrze wywietrzyć mieszkanie i zostać w domu.
http://www.rodzice.pl/niemowle/piele...iemowlaka.html

nie jest tak zle
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:58   #1389
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Asia ładniutkie zaproszenia

ciastek to pewnie grypa żołądkowa...chyba że zjedliście wczoraj coś co mogło Wam zaszkodzić?

Mamka jak dziś głowa?

Sol super że zapisujesz się na prawko! Tym bardziej że masz samochód. Przy dziecku to super sprawa. Zobaczysz,jak już zaczniesz jeździć to nie będziesz chciała wyjść z samochodu
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:06   #1390
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

Mierzyłaś sobie temperature??Kurcze teraz taka pogoda że b. łatwo złapać jakiegoś wirusa
nom, nie mam, mam 35,9
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
ciastek to pewnie grypa żołądkowa...chyba że zjedliście wczoraj coś co mogło Wam zaszkodzić?
wspolnie jedlismy tylko bagietke czonskową. Ale watpie ze to to

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

zimno mi....

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-09-21, 09:37   #1391
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hejka ja mialam kiepska noc straszne sny. obudzilam sie z bolem glowy. zaraz mi peknie leb.

nie wiem co oni jej wszczepili wczoraj ale moja niunia jak zasnela o 21.45 to obudzila sie 5.10 przewinelam ja nakarmilam poszla spac dalej okolo 5.40 i obudzila sie 8.20. szok. szkoda ze ja sie non stop budzilam...

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:47   #1392
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Agunia
wszystkiego dobrego z okazji rocznicy dobrze że mąż choć trochę się poprawił, mojemu to trzeba wprost powiedzieć bo inaczej sie nie domyśli

dla Amelki i Lusi po szczepieniach, dzielne dziewczyny!
dzięki A mój to nie wiem, czy by na pewno pamiętał jakby jego mama nie zadzwoniła z życzeniami i nie przypomniała jeszcze raz o rocznicy, ale już nie będę wnikać

Cytat:
brzmi nierealnie dla mnie, ale wierzę, ze takie czasy kiedyś nadejdą

Mama mnie ostatnio pocieszyła, że jak ona byla młodą matką (ja jestem jej pierwszym dzieckiem) to najbardziej była przerażona tym, ze to już będzie tak zawsze (byłam dość krzykliwym dzieckiem ) a to wszystko mija przecież
oby nadeszły
no to skoro Tobie przeszło, to i córci przejdzie

Cytat:

Hmm przynajmniej życzenia złożył... Pewnie nie miał czasu kupić prezentu bo wymyślał wymówki dlaczego nie kupił...
eee tam, nawet nie wymyślał, po prostu nie kupił, no ale przecież myślał o wyjściu gdzieś, no ale że z małą się nie da, no to problem z głowy. Jak zwykle sobie wykombinował żeby się za dużo nie narobić... Bo z małą się nie da, więc koniec tematu, ale żeby coś alternatywnego wymyślić to już nie jego broszka

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Agunia, nie doczytałam oczywiscie, mea culpa, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ! Czyżby jednak mąż się zreflektował ?
dzięki zreflektował to za dużo powiedziane, ale przynajmniej wiedział, że nabroił i przeprosił.
Ah, no i zarzucił wczoraj tematem, że może byśmy coś sobie obejrzeli. No ok, więc zjadł, potem siadł do kompa i tak siedział do 21 chyba. Ja się celowo nic nie odzywałam, czekałam na jego inicjatywę, niech się w końcu wykaże, czy będzie chciał ze mną spędzić czas czy komp zwycięży. W końcu zagaduje, że chciał coś oglądać, a on do mnie "no ale zajęłaś się kompem, potem czymś na telefonie, to się nie odzywałem". No padłam, więc znowu to ja bym musiała przejąć inicjatywę jakby on się odezwać nie umiał i znowu na mnie zwalanie

Cytat:
hej

oj bidulko kuruj się i mam nadzieję, że to nie grypa żołądkowa

Cytat:

super

Cytat:
nom, nie mam, mam 35,9

wspolnie jedlismy tylko bagietke czonskową. Ale watpie ze to to

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

zimno mi....
to trochę obniżona temperatura, a to też nie za dobrze.

Mamcia mi pielęgniarka mówiła, że po szczepieniach dzieci mogą być takie senne, a nadmierna senność może być powodem do niepokoju. Ale to chyba jakby dziecko tylko non stop spało dzień i noc. Moja wczoraj też była senna, ale że miała okresy aktywności to nie panikowałam

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2012-09-21 o 09:49
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:01   #1393
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Agunia moja w ciagu dnia spala moze ze dwa razy po pol godziny i to bylo raz jak wracalismy do domu no ale to moze z 15 minut pala w wozku no i pozniej ze dwa razy wlasnie po pol godziny i mrudzenie caly czas pozniej goraczka marudzenie wiec chyba byla bardzo zmeczona...

Amelcia
Stary 2012-09-21, 10:04   #1394
Linka25
Zakorzenienie

Hej
u nas noc spokojna.
Mała obudziła się o 3.30 a potem o 7.00. Spałyśmy razem do 9.

Pumcia my mamy duże rodziny, stąd te 30 osób
Pomyślę o tej pracy, a co by to miało być?

Mamcia dzieci po szczepieniu czasem są senne, moja bezpośrednio po szczepieniu zasnęła na 2 h (to był dzień, a wiec nietypowe dla niej) a potem to już normalnie
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:13   #1395
chce_byc_mama
Zakorzenienie

teraz lezy sobie i strasznie wyzywa :P
oh chyba lewa noga wstalo to moje dziecko dzisiaj

Amelcia
Stary 2012-09-21, 10:15   #1396
agunia82
Zakorzenienie

eee to moja wstała, zjadła i poszła dalej spać daje mamusi powizażować pewnie wieczorem zacznie się marudzenie, ale to już małż będzie w domu to niech sobie marudzi

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:18   #1397
chce_byc_mama
Zakorzenienie

moja juz nie spi ale pozniej pojdziemy na spacerek to pewnie nadrobi

Amelcia
Stary 2012-09-21, 10:33   #1398
prince_polo
Zakorzenienie

narazie jest ok. troche mnie muli ale tylko tyle........zjadłam bulke na sniadanie i narazie nie zwymiotowałam....

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-09-21, 10:36   #1399
nel_a
Zakorzenienie

hej.

u nas coraz lepiej, kropelki na uszka pomagają

mieliśmy wczoraj mysz w domu i wiecie kto ją złapał? Mój pies a kot w ogóle nie był zainteresowany darmozjad

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:48   #1400
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
hej.

u nas coraz lepiej, kropelki na uszka pomagają

mieliśmy wczoraj mysz w domu i wiecie kto ją złapał? Mój pies a kot w ogóle nie był zainteresowany darmozjad
a jak tam brzuszek? lepiej?
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:01   #1401
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
a jak tam brzuszek? lepiej?

co do brzucha.... zeszły Wam się już mięśnie brzucha? Ja mam rozstęp na jakieś 3cm

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:07   #1402
blueberry88
Zakorzenienie

Witam się z Dzieckiem na klacie

Cytat:
Ooo kutwa ,ale jestem zła.
Zamówiłam zaproszenia na chrzciny. Dogadałam się z babką,że ma je zrobić w trybie ekspresowym. Wszystko ładnie,pięknie. Umówiłyśmy się ,że prześle jej potwierdzenie przelewu,żeby jutro zaproszenia były gotowe do wysłania. I co?? Przelew gdzieś zaginął , nie ma go ,nawet saldo konta się nie zmniejszyło . Przelew robiłam z konta męża, więc nawet nie mogę zadzwonić do BOKu aby wyjaśnić sprawe , mąż ma nocke,wróci po 3 nad ranem.
Wyszłam na kompletnego przypała
Widzę, że już załatwione. U nas też tak ostatnio było - małż robił przelew przez wersję mobilną strony - ani widu ani słychu po tym. Jak się skapnęłam, to zlecił przelew natychmiastowy, bo rata za mieszkanie już wisiała...

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
a czemu dada Wam nie odpowiada? mi bardzo pasuje , wczesniej bylam zauroczona pampersami tymi bialymi, ale ostatnia paczka tak smierdziala ze wiecej nie kupie, a dadki u nas sie sprawdzaja... kupilismy trojeczki , sliczne sa te lewki na nich
Nawet po jednej pieluszce Dady Martynka ma odparzenia. A po Pampersach - pupcia jak u niemowlaka

Cytat:

Blu czemu sama składasz papiery do macierzyńskiego? u mnie sami to zrobili, no chyba że powinnam sama też się przejść?
Mieli wysłać wszystko z pracy. Przesłałam im skan aktu urodzenia i zaświadczenie ze szpitala. No, ale coś tam marudziła księgowa, że to tylko skan i musi być oryginał W każdym razie przesłała mi papiery ze swojej strony, ja dołączyłam akt i zaświadczenie i złożyłam. Oczywiście akt i tak skserowała. Przynajmniej mam pewność, że jest załatwione, bo z racji tego, że początek roku, to musiałam ciągle dzwonić i się dopraszać.

Cytat:
aha, chociaż to dość późno

Umowa skończyła się 31 sierpnia. Musiałam dostać świadectwo pracy, żeby to złożyć. Mówisz, że późno?

Edytowane przez blueberry88
Czas edycji: 2012-09-21 o 11:08
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:08   #1403
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

co do brzucha.... zeszły Wam się już mięśnie brzucha? Ja mam rozstęp na jakieś 3cm
JAKI rozstep miesni

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-09-21, 11:11   #1404
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Amelcia

Edytowane przez chce_byc_mama
Czas edycji: 2012-09-21 o 11:15
Stary 2012-09-21, 11:17   #1405
Kasik_12
Zadomowienie

Cześć mamusie

Ja tylko na chwilkę bo zbieram się powoli do dentysty, dzisiaj 2 etap leczenia kanałowego mam nadzieję, że ostatni bo po zatruciu i oczyszczeniu od wtorku mnie nie boli Niestety kolejna kasa wydana

Muszę juro kupić małej jakąś miękką grzechotkę lub takie kółeczka do zabawy dla małej, bo grzechotką którą ma uderza się po główce

Z postępów małej potrafi przewrócić się czasem z pleców na lewy bok i tak sobie leżeć , a z brzuszka na prawy bok

Małą pogryzły komary ma 5 ugryzień czerwonych na buźce , biedactwo

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
eee to moja wstała, zjadła i poszła dalej spać daje mamusi powizażować pewnie wieczorem zacznie się marudzenie, ale to już małż będzie w domu to niech sobie marudzi

Moje dziecię też śpi ,a mamusia na wizażu
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:18   #1406
karolka110
Wtajemniczenie

Hejka
ja już trochę na chodzie, co u mnie dziwneale musiałam z rana biec do apteki po sab simplex, bo na wykończeniu i całą noc miałam stresa czy wystarczy....kupiłam od razu Cerazette-zaczynam dziś się antykoncepcjowaći maść na odparzenie, bo zapomniałam powiedzieć, że się nam zrobiło, przez to chyba, że raz ją przewinęłam na mieście i posmarowałam próbką kremu przeciw odparzeniom i się wstrętne zrobiło....i bepanthen zasypywany mąką nie pomaga....mam jakąś maść z Nystatyną i Cynkiem....zobaczymy....
moja Mała dostała wczoraj dostała od Nas karuzelkę, bo odkryliśmy że lubi obserwować jak coś nad nią dynda-cieszy się i gada sobie
o taką:
http://www.baby-walz.fr/index.php?a8..._wersch=750610

zaznaczam, że kolorki Lilka takie lubi-były spokojniejsze brązy, pastele, ale ona ma ulubioną grzechotkę, właśnie w takich barwach

dziś u mnie chłodno, ale słonecznie, także już robię obiad, potem jak stanie Niunia ogarnę i lecę na spacerek-chyba w końcu kupię sobie spodnie

Cytat:
Darmowa gimnastyka dla mam? No rewelacja. Jak za darmo to ja bym spróbowała. A nuż Liluni się spodoba i będziesz mogła poćwiczyć.
Jak chcesz to mogę Ci wysłać paczkę w prezencie od Amelki
chyba pójdę na te ćwiczenia-chociaż spróbuję jak to jest z moją Lilutką
byłoby miło dostać taką zakamuflowaną paczuszkę, ale nie będę naciągać na przesyłkę do DE....jakieś Durexy chyba zakupię...
Stary 2012-09-21, 11:23   #1407
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Przedstawiam Wam Alibuhanimine szejkowa nad szejkami lozeczka na kasztanowej :P

http://obrazki.elektroda.pl/3453399400_1348219357.jpg

http://obrazki.elektroda.pl/4284582300_1348219533.jpg

Amelcia

Edytowane przez chce_byc_mama
Czas edycji: 2012-09-21 o 11:26
Stary 2012-09-21, 11:24   #1408
phdwao
Zakorzenienie

Dziewczeta! Jedziemy wlasnie na usg bioderek, mamy 40 km w 1 strone a Jas pieknie kima w aucie mozliwe ze zahaczymy o IKEA po badaniu, jestemy wyposazeni po uszy wr wzzystko do malego, jakby jskas awaria byla w nocy Jas dal popis spal 7j bez przerwy na moim mleczku, wiec awans
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:26   #1409
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam Alibuhanimine szejkowa nad szejkami lozeczka na kasztanowej :P

http://obrazki.elektroda.pl/3453399400_1348219357.jpg

http://obrazki.elektroda.pl/4284582300_1348219533.jpg
Słodziak

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Dziewczeta! Jedziemy wlasnie na usg bioderek, mamy 40 km w 1 strone a Jas pieknie kima w aucie mozliwe ze zahaczymy o IKEA po badaniu, jestemy wyposazeni po uszy wr wzzystko do malego, jakby jskas awaria byla w nocy Jas dal popis spal 7j bez przerwy na moim mleczku, wiec awans
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:27   #1410
wanilllka82
Wtajemniczenie

Witajcie u nas nocka spokojna katarek jest nadal ale już dużo lepiej, nie przeszkadza w oddychaniu, będzie dobrze w końcu katar trwa 7 dni albo tydzień

Cytat:
bardzo ładne zaproszenia! cena tez ładna fajnie żę udało się tą stuacje rozwiązać

prince_polo zdrówka życzę, mam nadziej że to nic poważnego

Cytat:

wiem o czym mówisz, też miałam taką "przerwę" prince pomacaj sobie mięśnie na brzuchu, u mnie już się połączyło

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

Mieli wysłać wszystko z pracy. Przesłałam im skan aktu urodzenia i zaświadczenie ze szpitala. No, ale coś tam marudziła księgowa, że to tylko skan i musi być oryginał W każdym razie przesłała mi papiery ze swojej strony, ja dołączyłam akt i zaświadczenie i złożyłam. Oczywiście akt i tak skserowała. Przynajmniej mam pewność, że jest załatwione, bo z racji tego, że początek roku, to musiałam ciągle dzwonić i się dopraszać.
zaświadczanie ze szpitala? ja nic takiego nie donosiłam muszę zadzwonić i zapytać czy wszystko załatwione tylko nie wiem czy do pracy czy do zusu, a podanie o dodatkowe 4 tyg złożyłaś?

Amelcia słodka
Jasiu

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2012-09-21 o 11:30
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości