Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-23, 12:01   #4441
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

ech Szaja, nie chce mi się ciągle kłócić
będę chyba robić zakupy przez net

wiem,że na pewno będzie miała kupę roboty bo brałam dużo rzeczy na wagę,mięsa, wędliny,sery

troszkę już mi przeszło ale z tych nerwów to jak się położyłam to aż usnęłam

za to mam fajną książeczkę na popołudnie i troszkę kolorowych szmatławców do czytania
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:05   #4442
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kochane, my jedziemy!!! wracamy w niedziele albo poniedzialek, bo moze nocleg jeszcze machniemy w krakowie
Milego tygodnia i uwazajcie na siebie
Udanego wyjazdu i super pogody!! Jak wrocisz bede juz mężata

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36700734]Ja bez prawka daję radę, ALE w ścisłym centrum mieszkamy, wszystko pod nosem [/QUOTE]

Ja niby tez tylko u Ciebie P. Ma prawko u nas ani ja ani D. Ktory zbiera sie juz rok zeby robic.... wiec czasem jak cos potrzeba to mamy utrudnienie...

Ale jakos dziwnie sie czuje, mdi mnie i wogole.

Jutro mam tez wizyte u ginki musze jej powiedziec ze mi ten brzuch w nocy twardnieje. Ciekawe co mi powie.... Bo na razie lece na nospie
Stary 2012-09-23, 12:09   #4443
meduzza
Zadomowienie

Marsi Co za sklep?? Nie dziwię się nerwom....

Dziś niby ładnie ale mroźny powiew jest. Sąsiadka karpatke wczoraj przyniosła i mogłam zjeść 1 kawałek... Super

O kurcze to niedługo w torebce: telefon, notatki i laktator
Mi się zaczyna pojawiać raz po raz żółta wydzielina z piersi..... Wam też?
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:10   #4444
eff8
Zakorzenienie

Witam się

ja miałam troszke zalatany weekend bo robilam imprezke uroszinową córci wczoraj
chyba troszke za duzo sie orobilam bo mnie brzuch bolal ale odespalam w nocy i jest ok...
niestety na imprezce obie bylysmy przeziebione ;/ no ale i tak bylo fajnie i mala dostala mnostwo prezentow i byla zachwycona

co do pępka to mi też już wyłazi ;/ w pierwszej ciazy tez mi wyszedl wiec nie spodziewalam sie niczego innego
tylko tesciowa mnie wczoraj wkurzyla bo mi mowi ze bede musiala go sobie zaklejac bo niby co mam sie wstydzic pepka

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:17   #4445
maluchna30
Zadomowienie

Bokeh jak Twój kaszel, trochę już lepiej??? No i jak panieńskie się udało???
Stary 2012-09-23, 12:26   #4446
szklanka19
Zadomowienie

Współczuję dziewczyny takich nerwów ostatnio

Lady miłego wypoczynku

Eff ale po co zaklejać pępek? Jak w tym sens? Ja mam wklęsły i myślę, że mi nie wyjdzie, a jak wyjdzie to trudno.

Ja myślałam ostatnio, że mam rozstępy na brzuchu, ale jak sobie podłożyłam lusterko to okazało się, że mam takie dwie żyłki sine, właściwie od samego dołu idą do góry ohydnie to wygląda, ta żylastość I też miałam wczoraj problem z "nożnymi paznokciami"
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:32   #4447
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Współczuję dziewczyny takich nerwów ostatnio

Lady miłego wypoczynku

Eff ale po co zaklejać pępek? Jak w tym sens? Ja mam wklęsły i myślę, że mi nie wyjdzie, a jak wyjdzie to trudno.

Ja myślałam ostatnio, że mam rozstępy na brzuchu, ale jak sobie podłożyłam lusterko to okazało się, że mam takie dwie żyłki sine, właściwie od samego dołu idą do góry ohydnie to wygląda, ta żylastość I też miałam wczoraj problem z "nożnymi paznokciami"
no wydaje mi sie ze jej chodzilo o to zeby nie bylo widac ze tak brzydko wychodzi
no ja tez nie mam zamiaru, coz taki moj urok

Stary 2012-09-23, 12:41   #4448
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

O kurcze to niedługo w torebce: telefon, notatki i laktator
Mi się zaczyna pojawiać raz po raz żółta wydzielina z piersi..... Wam też?
No dokładnie, hehe, trzeba będzie większą torbę ze sobą nosić na uczelnię.
Mi też się to pojawia, ale to już kawałek czasu... Często, jak wstaję rano, to mam takie nieduże plamy na koszulce. To normalne.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:42   #4449
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Bokeh jak Twój kaszel, trochę już lepiej??? No i jak panieńskie się udało???
Dzis o dziwo od rana w ogole nie kaszlalam ale leze sobie spokojnie w lozku... Zauwazylam ze mam napady kaszlu jak jest zmiana temp. Albo sie spiesze lub mecze, lub mi za goraco ....chcialabym tylko na slubie nie kaszlec....

A panienski calkiem milo tak jak chcialam spokojnie, najpierw poszlysmy do pizzeri mialam ubrana korone i baloniki na rekach z ktorymi musialam robic wszystko dziewczyny byly ubrane na mesko koszule spodnie i muszki a ja mialam ubrac spodniczke, potem dostalam zadanie znalesc faceta z imieniem na M i wziac od niego nr telefonu, nastepnie mialam zdobyc prezerwatyywe od jakiegos chlopaka na upojna panienska noc
Haha to bylo smieszne jak ich pytalam niektorzy nawet oburzeni byli w stylu ze coooo??? Gumka???? Co to takiego hah a normalni by sie zdawalo na szczescie spotkalam kumpla ktory mnie poratowal....
Potem pojechalysmy do domu mojej swiadkowej gdzie czekal na mnie pokoj pelen balonow swiieczek owocow jedzenia i z wielkim transparentem "wieczor panienski Magdy" byly potem pytania dotyczace mojego tz na ktore on wczesniej juz odpowiedzial i za kazda zla odpowiedz musialam jesc gume do zucia potem mialam ich 8 w buzi pewnie nieciezarowki pija wodke czy cos no i dostalam w prezencie bon do intimisimi na bielizne takze baaaardzo milo mial jeszcze byc jakis goly facet ktory nie dotarl za sprawa nieporozumienia, jak sie potem okazalo mial to byc moj TŻ

Na szczescie obylo sie bez szcztucznych penisow i kroliczych ogonkow
Stary 2012-09-23, 12:42   #4450
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
no wydaje mi sie ze jej chodzilo o to zeby nie bylo widac ze tak brzydko wychodzi
no ja tez nie mam zamiaru, coz taki moj urok
E tam brzydko, widywałam brzydsze rzeczy niż wystające pępki u ciężarnych Ma problemy teściowa, nie ma co
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:44   #4451
Krowa1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
A prawkiem się nie przejmuj ja za 6 razem zdalam dzień po zrobieniu testu ciązowego i było mi wszystko jedno czy zdam czy nie i się udało trzeba wrzucić na luz wiem że to cięzkie bo ja zawsze na jakiejś głupocie ulałam a teraz smigam codziennie do pracy i po mieście
Wszystko ładnie pięknie, ale mój facet jest instruktorem nauki jazdy, więc lekki obciach jest . Ja już 2 razy próbowałam. Za pierwszym razem przejechałam stop (aczkolwiek ja uważam, że się zatrzymałam, ale podobno tylko dohamowałam), a za drugim przy parkowaniu prostopadłym pięknie zmieściłam się między samochodami, ale zapomniałam zahamować i wylądowałam przednimi kołami na chodniku . I to wszystko robią ze mną nerwy, dlatego TŻ powiedział, że kolejne podejście dopiero po ciąży. Stwierdził, że pojedzie z kijanką (tak nazywa nasze dziecię) i będą się śmiali z mamusi, jak daje czadu po placu . Ale jakoś mi przeszła ochota. Załamałam się, że taka niemota ze mnie. A wczoraj wyskoczył z kursem na pilota, żebyśmy razem poszli. W samochodzie sobie nie radzę, a ten mnie w samolot chce pchać.
Krowa1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:50   #4452
eff8
Zakorzenienie

a właśnie zapomnialam powitac nowe mamusie

i dzisiaj zaczelam 22 tydz jeszcze tydzien i 6 miesiac masakra

Stary 2012-09-23, 13:03   #4453
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krowa1989 Pokaż wiadomość
Wszystko ładnie pięknie, ale mój facet jest instruktorem nauki jazdy, więc lekki obciach jest . Ja już 2 razy próbowałam. Za pierwszym razem przejechałam stop (aczkolwiek ja uważam, że się zatrzymałam, ale podobno tylko dohamowałam), a za drugim przy parkowaniu prostopadłym pięknie zmieściłam się między samochodami, ale zapomniałam zahamować i wylądowałam przednimi kołami na chodniku . I to wszystko robią ze mną nerwy, dlatego TŻ powiedział, że kolejne podejście dopiero po ciąży. Stwierdził, że pojedzie z kijanką (tak nazywa nasze dziecię) i będą się śmiali z mamusi, jak daje czadu po placu . Ale jakoś mi przeszła ochota. Załamałam się, że taka niemota ze mnie. A wczoraj wyskoczył z kursem na pilota, żebyśmy razem poszli. W samochodzie sobie nie radzę, a ten mnie w samolot chce pchać.
Ja zdalam za 4 razem, nigdy nie próbowałam zaprzestać bo po 1. Zawiodłabym siebie i tzta, straciłabym dużo kasy i czasu. Co do nerwów, dla mnie zdanie prawa jazdy jak na razie było najbardziej stresujące, matura to przy tym pikuś( pewnie się to zmieni jak będę rodziła ). Jak podchodziłam za 3 razem to wzielam dwie tabletki neopersenu, chwała Bogu ze mój egzamin się opóźnił o godzine bo nie mogłam się ruszyć z miejsca, sparaliżowało mnie. No a za 4 razem poszłam z tztem tak na luzie, nastawiona ze nie zdam i zdałam

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
a właśnie zapomnialam powitac nowe mamusie

i dzisiaj zaczelam 22 tydz jeszcze tydzien i 6 miesiac masakra
Leci szybko co nie? ja jeszcze 2 tyg i 7 miesiąc zaczynam czyli III trymestr ;o

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 13:07   #4454
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
A panienski calkiem milo tak jak chcialam spokojnie, najpierw poszlysmy do pizzeri mialam ubrana korone i baloniki na rekach z ktorymi musialam robic wszystko dziewczyny byly ubrane na mesko koszule spodnie i muszki a ja mialam ubrac spodniczke, potem dostalam zadanie znalesc faceta z imieniem na M i wziac od niego nr telefonu, nastepnie mialam zdobyc prezerwatyywe od jakiegos chlopaka na upojna panienska noc
Haha to bylo smieszne jak ich pytalam niektorzy nawet oburzeni byli w stylu ze coooo??? Gumka???? Co to takiego hah a normalni by sie zdawalo na szczescie spotkalam kumpla ktory mnie poratowal....
Potem pojechalysmy do domu mojej swiadkowej gdzie czekal na mnie pokoj pelen balonow swiieczek owocow jedzenia i z wielkim transparentem "wieczor panienski Magdy" byly potem pytania dotyczace mojego tz na ktore on wczesniej juz odpowiedzial i za kazda zla odpowiedz musialam jesc gume do zucia potem mialam ich 8 w buzi pewnie nieciezarowki pija wodke czy cos no i dostalam w prezencie bon do intimisimi na bielizne takze baaaardzo milo mial jeszcze byc jakis goly facet ktory nie dotarl za sprawa nieporozumienia, jak sie potem okazalo mial to byc moj TŻ

Faaaaaajnie, to dobrze, że się dobrze bawiłaś. A Twój TŻ też będzie miał swój wieczór?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 15:59   #4455
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Zmarzłam dzisiaj strasznie i właśnie się grzeję pod kocykiem. Zaraz kawa inka z mlekiem przestygnie to sobie jeszcze dodatkowo się rozgrzeję.

Pisałyście o prawku. Ja zdałam 3 miesiące przed zrobieniem testu i powiem wam, że teraz nie wsiądę za kierownicę. Przez pierwsze 2tygodnie jeździłam jeszcze do pracy ale jako początkujący kierowca stres mnie zjadał na maksa i za mocno się denerwowałam, więc stwierdziliśmy z TZ, że po porodzie zacznę znowu prowadzić a teraz sobie darujemy. Za krótko jeździłam i za mało pewnie się czułam jeszcze.

Dziewczyny znalazłam pare ciekawych informacji, zerknijcie i może na 1 stronę dać jak stwierdzicie, że przydatne???????????????, chba, ze to już było to przepraszam za dublowanie
http://www.mama.na6.waw.pl/wyprawka/...itala-spacery/

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ech Szaja, nie chce mi się ciągle kłócić
będę chyba robić zakupy przez net

wiem,że na pewno będzie miała kupę roboty bo brałam dużo rzeczy na wagę,mięsa, wędliny,sery

troszkę już mi przeszło ale z tych nerwów to jak się położyłam to aż usnęłam

za to mam fajną książeczkę na popołudnie i troszkę kolorowych szmatławców do czytania
Dobrze tak krowie, niech sobie układa na miejsce . Nie dziwię się, że ci nerwy puściły wrrrr

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 16:26   #4456
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Dzis o dziwo od rana w ogole nie kaszlalam ale leze sobie spokojnie w lozku... Zauwazylam ze mam napady kaszlu jak jest zmiana temp. Albo sie spiesze lub mecze, lub mi za goraco ....chcialabym tylko na slubie nie kaszlec....

Nie no, impreza jak ta lala. Super zabawa była.

A ja jestem po 2godzinnym spacerze i padam na pysk.Wszyscy zresztą padli mąż i pies też. Ku pamięci mego brzuszka trochę zdjęć porobiliśmy. Zaraz może coś do klubu wrzucę.
Stary 2012-09-23, 17:09   #4457
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej

dziś w markecie baby doprowadziły mnie do łez
nowy, piękny market, pojechałam przed 8 żeby nakarmić moich chłopaków i nastawić obiad bo idą dziś na mecz o 14
wszystkie kasy pozamykane czynne jedynie samooobsługowe- przy których paraliż, wiecie jak to jest, starsi ludzi nie potrafią ich za bardzo obsługiwać
między nimi biega jedna pani- zapytałam czy mogą otworzyć kasy bo są straszne kolejki - odpowiedź NIEEEEE bo nikogo nie ma na sklepie- a obok krowy piją kawę
dobre, myslę sobie poczekam, przyszła moja kolej, oczywiście kasa się zacięła, ja góra zakupów, podchodzi Pani i wypie..r...ala mi mi rzeczy z koszyki i mówi że tego, tego i tego nie sprzeda mi bo to na kase nie wchodzi, powiedziałam jej że mi bardzo przykro że przyjechałam na zakupu i te rzeczy są mi bardzo potrzebne, znowu odpowiedź NIEEE, bo ona jest sama i nie może pójśc po kody- pominę już fakt,że przede mną jej koleżka wpieprzył mi się w kolejkę bo kupował sobie bułkę słodką
w końcu wybuchłam powiedziałam Pani że jest jak dupa od srania żeby po te kody pójśc,że nie ogarniają sklepu i wogóle to nie do pomyślenia żeby kasy były zamknięte i wielki paraliż w sklepie- pieprznęłam zakupami, powiedziałam,że bardzo dziękuję, zostawiłam jej to wszystko i wyszłam

wiecie co i się rozryczałam nie wiem czy to hormony, czy fakt,że straciłam jakąś godzinę i wyszłam z pustymi rękami bo nie potrafiłam zapanować nad emocjami albo nie potradfiłam sobie poradzić z niemiłą wrzeszczącą babą
w każdym bądź razie udało jej się - zepsuła mi dzień
więcej tam moja noga nie postanie
i bardzo dobrze, ze wyszlas, i jestes górą bo to ona musiala to wszystko odnosić i jeszcze pewnie inni ludzie też to slyszeli i byc moze dojdzie do kierownictwa, takze ona tez ma zepsuty dzien i bardzo dobrze i sie nie przejmuj

co do wystajacego pępka to ja mam, fakt głupio tak odstaje ale ja sie nie przejmuje

co do prawka to ja zdalam za pierwszym razem, ale bylo to bardzo stresujące, chyba nawet bralam ziolową tabletkę uspakajającą

u nas wczoraj burza a dzis przyjemnie sloneczko świeci, poszłabym na spacer ale niestety nie mam gdzie, a po chodniku tam i z powrotem to co to za spacer, a do lasu nie bo kleszcze są, z psem to tylko na trawnik na osiedle wychodzę

ja wlasnie napisalam opinię dla mojej praktykantki i teraz siedzę i oglądam tv, nie mogę czytać książek nie wiem czemu, zawsze pochłaniałam je tonami a teraz siedzę jak taki gamoń przed tv i się uwsteczniam, co zrobić??

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

aaaa i zaczęłam dziś 25 tydzień
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 17:23   #4458
Debrah
Zakorzenienie

Marsi : ja też bym pewnie zareagowała podobnie, złością i emocjami. Straszne chamstwo!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 17:35   #4459
bokeh
Zakorzenienie

Aleee bym sobie to zjadła Chyba jutro zrobie coś czuje....
http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...m/przepis.html
Stary 2012-09-23, 18:15   #4460
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cześć dziewczyny witam się weekendowo. Dziś dzień leniwca, byliśmy tylko u teściowej -robiła spotkanie z okazji urodzin. Wróciłam jakaś śpiąca i teraz leżę.
Wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie kurtkę jesienną w SH i 4 dłuższe swetry na zimę. Za 3 tyg do szkoły a ja tylko miałam jedna bluzę.
Dla małej kupiłam jedne body i bluzeczkę. Jestem zadowolona z wczorajszych zakupów i zaoszczedzilam trochę pieniążków.
Pisaliście o prawie jazdy. Ja mam prawo jazdy już prawie 4 lata. Zdałam za 6 razem. Ja się bardzo denerwowalam się i robiłam głupoty. Po nie zdanym się popłakałam i miałam już dość. Na 6 egzamin poszłam z założeniem, ze i tak nie zdam i zdałam. Instruktor mi powiedział, ze szybko jeżdżę i dlatego nie mogłam zdać. A ja poprostu przez nerwy tak jeździłam.
Po zdaniu jeździłam dużo, ale teraz mniej jeżdżę to z tego powodu, ze pas mnie upina jak mam zapięty bo fotel muszę blisko kierownicy odzyskiwać. Jak jeżdżę obok męża to pas sobie przytrzymuje ręką. A bez pasa się czuję mało bezpiecznie.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015

Edytowane przez ninagg
Czas edycji: 2012-09-23 o 18:51
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 18:58   #4461
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jakbys nie miala prawka to problem.... Ja nie mam probowalam 2 razy i sie zrazilam mega sie stresuje wiec chyba tez bede probowac po ciazy bo teraz to chyba dupa....

U mnie zakupy przewaznie robie ja lub razem ale wtedy strasznie sie na siebie wkurzamy
Właśnie jakbym nie miała to dalej autobusem bym do pracy jezdziła a tak pozwolili mi się wyspać i jeżdze dopiero na 8 a nie na 6,30 zawsze to coś
Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ja zdałam za drugim razem.
za pierwszym oblałam podczas wyparkowywania prostopadłego....normalni e i.diotka ze mnie...jak można umieć wjechać między 2 samochody na parkingu, a nie umieć wyjechać eheheh
gdyby nie to, to nie musiałabym tyle tracić kasy za kolejne jazdy, egzaminy i podstawienie samochodu (ja musiałam płacić, bo pord automatów nie ma)
2gi egzamin miałam o 21 i była zima..elegancko mi się jechało..zero aut na drodze

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Wiesz co...jak byłam w ciąży z Sade, to nie mieliśmy auta i latałam z siatami po zakupy..było ciężko ale dawałam radę...
Teraz jakbym nie miała to już bym nie dała rady zapakować dziecko do busa, ja z brzuchem i jechać kawałek drogi...mieszkamy na obrzeżach miasta..
także kochana nie poddawaj się!!! próbuj jak już tylko się rozpakujesz!
Niestety prawko swoje kosztuje ja kurs miałam za free ale potem nadrobiłam na egzaminach i jazdach dodatkowych

Cytat:

Ale fajnie pobawiłaś się oststni raz

Cytat:
Napisane przez Krowa1989 Pokaż wiadomość
Ja też raz stop przejechałam według egzaminatora i pare innych kwiatków mi się przydażyło

Teśc już pojechał jutro może tatę ze szpitala wypisza i bedzie już w domku troche nerwów z głowy dobrze że wszystko ok ale stresu co niemiara ja strasznie wrazliwa jestem na takie sprawy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 19:17   #4462
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kochane dzisiaj nie mogłam sobie miejsca w domu znaleźć więc wysprzątałam pokój na błysk. Poza tym i mi hormony zaczęły szaleć... Mąż obraził się na mnie wczoraj wieczorem,a ja w zamian zrobiłam to dzisiaj bez powodu,po prostu za karę. Nie rozumiem swojego zachowania i wiem ze go ranie,jestem wściekła na siebie za to ale nadal to robię... A on po pracy kupił mi słodkości żeby mi dogodzić a ja taka zimna suka! Docenić nawet nie umiem... Co ta ciąża robi z kobieta? :/
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 19:48   #4463
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Właśnie jakbym nie miała to dalej autobusem bym do pracy jezdziła a tak pozwolili mi się wyspać i jeżdze dopiero na 8 a nie na 6,30 zawsze to coś

Niestety prawko swoje kosztuje ja kurs miałam za free ale potem nadrobiłam na egzaminach i jazdach dodatkowych

Ale fajnie pobawiłaś się oststni raz

Ja też raz stop przejechałam według egzaminatora i pare innych kwiatków mi się przydażyło

Teśc już pojechał jutro może tatę ze szpitala wypisza i bedzie już w domku troche nerwów z głowy dobrze że wszystko ok ale stresu co niemiara ja strasznie wrazliwa jestem na takie sprawy
Jaki tam ostatni raz
Stary 2012-09-23, 19:53   #4464
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, ostatni raz jako dziewica... tfu, jako niemężatka
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 20:01   #4465
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36709896]Bokeh, ostatni raz jako dziewica... tfu, jako niemężatka [/QUOTE]

taaaa niepokalane poczęcie

Słucham sobie właśnie kołysanek a raczej chce żeby mała słuchała ale efekt taki że zaraz sama usne

Szaja
jak Agu?

W ogóle mam(y) problem... co do imienia, żadne z nas nie chce odpuścić i stoi twardo przy swoim.... on przy Laurze ja przy Mariannie no i dupa zbita chyba się nie dogadamy
Stary 2012-09-23, 20:26   #4466
aska27adopcje
Zadomowienie

Hejka mamusie
W koncu idzie was nadrobic, jakos tak spokojnie dzis i nie szalejecie z rozmowami ... Ja dzis kupilam swoj 1 kombinezon http://allegro.pl/pitter-patter-komb...638083322.html
ale nie wiem czy taki miskowy nie bedzie zxa zimny, chyba powinnam szukac cos pikowanego i ocieplanego ... w sumie takiego miska ta nie wiem czy tak zaloze

i wiecie co zalozylam, ze to jest rozmiar 0-3 mies 62 cm, ale w opisie aukcji, dl;ugosc calkowita jest ponizej 50 cm, w sumie na innych jak patrzylam tez ... to ja juz nie rozumiem ..... skoro rozmiar jest na 62 cm, to czemu dlugosc taka mala :O

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-09-23 o 20:27
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 20:27   #4467
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
taaaa niepokalane poczęcie

Słucham sobie właśnie kołysanek a raczej chce żeby mała słuchała ale efekt taki że zaraz sama usne

Szaja
jak Agu?

W ogóle mam(y) problem... co do imienia, żadne z nas nie chce odpuścić i stoi twardo przy swoim.... on przy Laurze ja przy Mariannie no i dupa zbita chyba się nie dogadamy
Oba imiona są ładne więc może ktoreś w końcu ulegnie

ja jutro rano wybieram się na badania.. Nie wiecie co to jest WR i ile kosztuje ?? Rozumie ze do tego badania tez sie krew pobiera ?

Stary 2012-09-23, 20:33   #4468
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Odczyn Wassermana, czyli badanie wenerologiczne jako USR też skrót funkcjonuje od niedawna.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 20:34   #4469
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Oba imiona są ładne więc może ktoreś w końcu ulegnie

ja jutro rano wybieram się na badania.. Nie wiecie co to jest WR i ile kosztuje ?? Rozumie ze do tego badania tez sie krew pobiera ?

Jest to badanie Wassermana. Wspólną cechą wszystkich badań serologicznych kiły jest wykrywanie w surowicy krwi badanego pacjenta obecności przeciwcia, które świadczą o zakażeniu krętkiem bladym. Ten wskaźnik własnie o tym moze cie poinformowac.
cytat z internetu.

Tak tylko moje imie jest dla mnie ważne, a on chyba se tak wybrał jakieś tam żeby zanegować moje w sumie ma prawo mu sie ono nie podobać....
Stary 2012-09-23, 20:36   #4470
eff8
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36710702]Odczyn Wassermana, czyli badanie wenerologiczne jako USR też skrót funkcjonuje od niedawna.[/QUOTE]

Cytat:

Jest to badanie Wassermana. Wspólną cechą wszystkich badań serologicznych kiły jest wykrywanie w surowicy krwi badanego pacjenta obecności przeciwcia, które świadczą o zakażeniu krętkiem bladym. Ten wskaźnik własnie o tym moze cie poinformowac.
cytat z internetu.

Tak tylko moje imie jest dla mnie ważne, a on chyba se tak wybrał jakieś tam żeby zanegować moje w sumie ma prawo mu sie ono nie podobać....

Dzieki tez zaczelam szukac o tym badaniu na internecie i nawet cene znalazlam ze od 7 - 20 zl

Bokeh wiem ze dla Ciebie wazne dlatego TY nie ulegaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości