|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
ech Szaja, nie chce mi się ciągle kłócić
będę chyba robić zakupy przez net wiem,że na pewno będzie miała kupę roboty bo brałam dużo rzeczy na wagę,mięsa, wędliny,sery troszkę już mi przeszło ale z tych nerwów to jak się położyłam to aż usnęłam ![]() za to mam fajną książeczkę na popołudnie i troszkę kolorowych szmatławców do czytania |
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36700734]Ja bez prawka daję radę, ALE w ścisłym centrum mieszkamy, wszystko pod nosem [/QUOTE]Ja niby tez tylko u Ciebie P. Ma prawko u nas ani ja ani D. Ktory zbiera sie juz rok zeby robic.... wiec czasem jak cos potrzeba to mamy utrudnienie...Ale jakos dziwnie sie czuje, mdi mnie i wogole. Jutro mam tez wizyte u ginki musze jej powiedziec ze mi ten brzuch w nocy twardnieje. Ciekawe co mi powie.... Bo na razie lece na nospie
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
Marsi Co za sklep??
Nie dziwię się nerwom....Dziś niby ładnie ale mroźny powiew jest. Sąsiadka karpatke wczoraj przyniosła i mogłam zjeść 1 kawałek... Super O kurcze to niedługo w torebce: telefon, notatki i laktator ![]() Mi się zaczyna pojawiać raz po raz żółta wydzielina z piersi..... Wam też? |
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
ja miałam troszke zalatany weekend bo robilam imprezke uroszinową córci wczoraj ![]() chyba troszke za duzo sie orobilam bo mnie brzuch bolal ale odespalam w nocy i jest ok... niestety na imprezce obie bylysmy przeziebione ;/ no ale i tak bylo fajnie i mala dostala mnostwo prezentow i byla zachwycona ![]() co do pępka to mi też już wyłazi ;/ w pierwszej ciazy tez mi wyszedl wiec nie spodziewalam sie niczego innego ![]() tylko tesciowa mnie wczoraj wkurzyla bo mi mowi ze bede musiala go sobie zaklejac bo niby co mam sie wstydzic pepka
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh jak Twój kaszel, trochę już lepiej??? No i jak panieńskie się udało???
|
#4446 |
|
Zadomowienie
|
Współczuję dziewczyny takich nerwów ostatnio
![]() Lady miłego wypoczynku ![]() Eff ale po co zaklejać pępek? Jak w tym sens? Ja mam wklęsły i myślę, że mi nie wyjdzie, a jak wyjdzie to trudno.Ja myślałam ostatnio, że mam rozstępy na brzuchu, ale jak sobie podłożyłam lusterko to okazało się, że mam takie dwie żyłki sine, właściwie od samego dołu idą do góry ohydnie to wygląda, ta żylastość
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja tez nie mam zamiaru, coz taki moj urok
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też się to pojawia, ale to już kawałek czasu... Często, jak wstaję rano, to mam takie nieduże plamy na koszulce. To normalne.
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A panienski calkiem milo tak jak chcialam spokojnie, najpierw poszlysmy do pizzeri mialam ubrana korone i baloniki na rekach z ktorymi musialam robic wszystko dziewczyny byly ubrane na mesko koszule spodnie i muszki a ja mialam ubrac spodniczke, potem dostalam zadanie znalesc faceta z imieniem na M i wziac od niego nr telefonu, nastepnie mialam zdobyc prezerwatyywe od jakiegos chlopaka na upojna panienska noc ![]() Haha to bylo smieszne jak ich pytalam niektorzy nawet oburzeni byli w stylu ze coooo??? Gumka???? Co to takiego hah a normalni by sie zdawalo na szczescie spotkalam kumpla ktory mnie poratowal....Potem pojechalysmy do domu mojej swiadkowej gdzie czekal na mnie pokoj pelen balonow swiieczek owocow jedzenia i z wielkim transparentem "wieczor panienski Magdy" byly potem pytania dotyczace mojego tz na ktore on wczesniej juz odpowiedzial i za kazda zla odpowiedz musialam jesc gume do zucia potem mialam ich 8 w buzi pewnie nieciezarowki pija wodke czy cos no i dostalam w prezencie bon do intimisimi na bielizne takze baaaardzo milo mial jeszcze byc jakis goly facet ktory nie dotarl za sprawa nieporozumienia, jak sie potem okazalo mial to byc moj TŻ ![]() Na szczescie obylo sie bez szcztucznych penisow i kroliczych ogonkow
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale jakoś mi przeszła ochota. Załamałam się, że taka niemota ze mnie. A wczoraj wyskoczył z kursem na pilota, żebyśmy razem poszli. W samochodzie sobie nie radzę, a ten mnie w samolot chce pchać.
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie zapomnialam powitac nowe mamusie
i dzisiaj zaczelam 22 tydz jeszcze tydzien i 6 miesiac masakra
|
#4453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
ja jeszcze 2 tyg i 7 miesiąc zaczynam czyli III trymestr ;o
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój TŻ też będzie miał swój wieczór?
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Zmarzłam dzisiaj strasznie i właśnie się grzeję pod kocykiem. Zaraz kawa inka z mlekiem przestygnie to sobie jeszcze dodatkowo się rozgrzeję.
Pisałyście o prawku. Ja zdałam 3 miesiące przed zrobieniem testu i powiem wam, że teraz nie wsiądę za kierownicę. Przez pierwsze 2tygodnie jeździłam jeszcze do pracy ale jako początkujący kierowca stres mnie zjadał na maksa i za mocno się denerwowałam, więc stwierdziliśmy z TZ, że po porodzie zacznę znowu prowadzić a teraz sobie darujemy. Za krótko jeździłam i za mało pewnie się czułam jeszcze. Dziewczyny znalazłam pare ciekawych informacji, zerknijcie i może na 1 stronę dać jak stwierdzicie, że przydatne???????????????, chba, ze to już było to przepraszam za dublowanie ![]() http://www.mama.na6.waw.pl/wyprawka/...itala-spacery/ ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
|
|
#4456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem po 2godzinnym spacerze i padam na pysk.Wszyscy zresztą padli mąż i pies też. Ku pamięci mego brzuszka trochę zdjęć porobiliśmy. Zaraz może coś do klubu wrzucę.
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do wystajacego pępka to ja mam, fakt głupio tak odstaje ale ja sie nie przejmuje co do prawka to ja zdalam za pierwszym razem, ale bylo to bardzo stresujące, chyba nawet bralam ziolową tabletkę uspakajającą u nas wczoraj burza a dzis przyjemnie sloneczko świeci, poszłabym na spacer ale niestety nie mam gdzie, a po chodniku tam i z powrotem to co to za spacer, a do lasu nie bo kleszcze są, z psem to tylko na trawnik na osiedle wychodzę ja wlasnie napisalam opinię dla mojej praktykantki i teraz siedzę i oglądam tv, nie mogę czytać książek nie wiem czemu, zawsze pochłaniałam je tonami a teraz siedzę jak taki gamoń przed tv i się uwsteczniam, co zrobić?? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- aaaa i zaczęłam dziś 25 tydzień
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi : ja też bym pewnie zareagowała podobnie, złością i emocjami. Straszne chamstwo!
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Aleee bym sobie to zjadła
http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...m/przepis.html
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny witam się weekendowo. Dziś dzień leniwca, byliśmy tylko u teściowej -robiła spotkanie z okazji urodzin. Wróciłam jakaś śpiąca i teraz leżę.
Wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie kurtkę jesienną w SH i 4 dłuższe swetry na zimę. Za 3 tyg do szkoły a ja tylko miałam jedna bluzę. Dla małej kupiłam jedne body i bluzeczkę. Jestem zadowolona z wczorajszych zakupów i zaoszczedzilam trochę pieniążków. Pisaliście o prawie jazdy. Ja mam prawo jazdy już prawie 4 lata. Zdałam za 6 razem. Ja się bardzo denerwowalam się i robiłam głupoty. Po nie zdanym się popłakałam i miałam już dość. Na 6 egzamin poszłam z założeniem, ze i tak nie zdam i zdałam. Instruktor mi powiedział, ze szybko jeżdżę i dlatego nie mogłam zdać. A ja poprostu przez nerwy tak jeździłam. Po zdaniu jeździłam dużo, ale teraz mniej jeżdżę to z tego powodu, ze pas mnie upina jak mam zapięty bo fotel muszę blisko kierownicy odzyskiwać. Jak jeżdżę obok męża to pas sobie przytrzymuje ręką. A bez pasa się czuję mało bezpiecznie.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-09-23 o 18:51 |
|
|
|
#4461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teśc już pojechał jutro może tatę ze szpitala wypisza i bedzie już w domku troche nerwów z głowy dobrze że wszystko ok ale stresu co niemiara ja strasznie wrazliwa jestem na takie sprawy
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
dzisiaj nie mogłam sobie miejsca w domu znaleźć więc wysprzątałam pokój na błysk. Poza tym i mi hormony zaczęły szaleć... Mąż obraził się na mnie wczoraj wieczorem,a ja w zamian zrobiłam to dzisiaj bez powodu,po prostu za karę. Nie rozumiem swojego zachowania i wiem ze go ranie,jestem wściekła na siebie za to ale nadal to robię... A on po pracy kupił mi słodkości żeby mi dogodzić a ja taka zimna suka! Docenić nawet nie umiem... Co ta ciąża robi z kobieta? :/
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4464 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, ostatni raz jako dziewica... tfu, jako niemężatka
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36709896]Bokeh, ostatni raz jako dziewica... tfu, jako niemężatka
[/QUOTE]taaaa niepokalane poczęcie ![]() ![]() Słucham sobie właśnie kołysanek a raczej chce żeby mała słuchała ale efekt taki że zaraz sama usne ![]() Szaja jak Agu? W ogóle mam(y) problem... co do imienia, żadne z nas nie chce odpuścić i stoi twardo przy swoim.... on przy Laurze ja przy Mariannie no i dupa zbita chyba się nie dogadamy
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
Hejka mamusie
![]() W koncu idzie was nadrobic, jakos tak spokojnie dzis i nie szalejecie z rozmowami ... Ja dzis kupilam swoj 1 kombinezon http://allegro.pl/pitter-patter-komb...638083322.html ale nie wiem czy taki miskowy nie bedzie zxa zimny, chyba powinnam szukac cos pikowanego i ocieplanego ... w sumie takiego miska ta nie wiem czy tak zaloze i wiecie co zalozylam, ze to jest rozmiar 0-3 mies 62 cm, ale w opisie aukcji, dl;ugosc calkowita jest ponizej 50 cm, w sumie na innych jak patrzylam tez ... to ja juz nie rozumiem ..... skoro rozmiar jest na 62 cm, to czemu dlugosc taka mala :O
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-09-23 o 20:27 |
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro rano wybieram się na badania.. Nie wiecie co to jest WR i ile kosztuje ?? Rozumie ze do tego badania tez sie krew pobiera ?
|
|
#4468 |
|
Konto usunięte
|
Odczyn Wassermana, czyli badanie wenerologiczne
jako USR też skrót funkcjonuje od niedawna.
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest to badanie Wassermana. Wspólną cechą wszystkich badań serologicznych kiły jest wykrywanie w surowicy krwi badanego pacjenta obecności przeciwcia, które świadczą o zakażeniu krętkiem bladym. Ten wskaźnik własnie o tym moze cie poinformowac. cytat z internetu. Tak tylko moje imie jest dla mnie ważne, a on chyba se tak wybrał jakieś tam żeby zanegować moje w sumie ma prawo mu sie ono nie podobać....
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36710702]Odczyn Wassermana, czyli badanie wenerologiczne
jako USR też skrót funkcjonuje od niedawna.[/QUOTE]Cytat:
Dzieki tez zaczelam szukac o tym badaniu na internecie i nawet cene znalazlam ze od 7 - 20 zl ![]() Bokeh wiem ze dla Ciebie wazne dlatego TY nie ulegaj
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

wracamy w niedziele albo poniedzialek, bo moze nocleg jeszcze machniemy w krakowie

[/QUOTE]
Nie dziwię się nerwom....
bo niby co mam sie wstydzic pepka 

Ma problemy teściowa, nie ma co 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)