|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() wg filologia jest ciekawym kierunkiem ale dobrze spełnia się jako pasja - nie chcę tu nikogo urazić. polecam peeling i wiele innych zabiegów na włosy, ostatnio opisywałam na wątku kręconowłosych :P jestem włosomaniaczką, mogę poświęcać włosom godziny;pp ![]() Cytat:
a łatwiej by mi było zaplanować troche przyszlosć ( i umówić się na jazdy przed egzaminem na prawko:P) jesli chodzi spanie polecam audiobook Sztuka spania i wstawania - bardzo dużo mi pomógł i swietnie się go słucha. ![]() uczysz się metodą Anki? i jak efekty ? ja mysłalam o tym nie raz zeby w taki sposób się uczyć ale nie chce mi sie tych słówek wklepywać;/ ja sie nie mogę zabrać za naukę języka nic a nic ![]() dzisiaj byłam mało efektywna niestety przez chorobę ,ale postaram się to zmienić <efektywność ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz mieć super włosy skoro tak o nie dbasz ![]() ![]() Cytat:
![]() PS. Masz super kolor tła na blogu i fajnego kota! ![]() ![]() PS2 Wyłącz opcję obrazkowej identyfikacji komentarzy! Chciałam to Ci napisać na blogu, ale w pierwszym komentarzu zapomniałam, a drugiego nie mogłam dodać, bo 3 razy wpisałam błędnie kod i się poddałam ![]() Edytowane przez onemorepanda Czas edycji: 2012-09-20 o 18:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() staram się ...ostatnio wrzucałam ich zdjęcie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3628 wg mnie szału nie ma ![]() ![]() niestety gdy wszyscy stali po gęste, grube włosy, ja stałam chyba po cycki ![]() ale zrobiłam off top ;p. wybaczcie , to przez chorobę ;pp dzisiaj zamierzam jeszcze zrobić teściki na prawo jazdy wypic melise, poczytać książkę i pójsć spac;p
![]() |
#4807 |
Raczkowanie
|
Jutte zazdroszczę włosów a szczególnie tego jakie są długie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem z długowłosych
![]() ![]() ![]()
#4809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po tych dwóch, moje włosy stawały się miękkie ![]() a nastepnie kupiłam olejki Alterry polecane na Wizażu. Je również polecam, bo są mieszanką wielu olejków a w dodatku świetnie pachną i można je wykorzystać do ciała i do masażu. ![]() jednak Rossmann chce je wycofać ![]()
![]() |
#4810 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po oleju stosujesz jeszcze odżywkę?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Coś się znajdzie.
![]() https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=10861 - ogólnie o olejach.
#4815 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciesze się, że znalazłam się w gronie włosomaniaczek, bo włosowe dylematy prześladowały mnie całe życie ![]() ![]() Tymczasem wracam do słówek, bo zaraz przyjedzie luby i nie da mi się uczyć. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gubię się w działach poświęconych pielęgnacji ![]()
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4818 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 'Ty, który tu wchodzisz pożegnaj się z nadzieją".. ze z tego wyjdziesz ![]() Cytat:
![]() ( wiesz, gdybym była tak pewna siebie itd to by mnie na tym wątku pewnie nie było :P staram się małymi kroczkami wierzyć w siebie, podobać się sobie :P) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a moze zrobimy sobie jakiś wątek typowo plotkarski babeczek które się zmieniają i ustalają sobie cele ![]() ![]() Cytat:
nie wierzę ze ktoś może tak zachwycać się moimi włosami. mi się one nawet podobają ( bo szalenie o nie dbam ) ale szału wg mnie nie ma . marzą mi się grube ,gęste włosy.. robię co mogę ale z genami się nie wygra ;/ a znajomi ( nie wiem czy złośliwie czy jak)ale ciągle podkreslają - 'masz takie długie włosy, ale takie liche i cienkie. '' demotywuje mnie to i mam ochote je ściąć na krótko.lecz oni tak naprawde nie wiedzą ile im czasu i starań poświęcam ![]()
![]() ![]() dbam o siebie, uśmiecham się, cieszę się życiem! ![]() Edytowane przez Jutte Czas edycji: 2012-09-21 o 19:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4820 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Powoli zdrowieję, ale jak nigdy tak teraz naprawdę nienawidzę być chora! I nie chodzi tu o niechodzenie do szkoły ![]() U mnie dziś do zrobienia: - przepisać zeszyty - wyjść z psem - skończyć książkę (najlepiej 2 też) - Hiszpański ![]() - ogarnąć fiszki - poduczyć się na następny tydzień - posprzątać ![]() A i mam takie małe pytanko. Jak każda z nas ma podpis to jak zrobić, jak np. niektóre mają tam linki, ale inaczej napisane, np. pomagam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
“the problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence” Mój blog minimalistyczno - modowy Edytowane przez Bonjour_tristesse Czas edycji: 2012-09-22 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [url=http://tutaj.wpisujesz.linka.htm l]a.tutaj.co.ma.sie.wyswiet lic[/url Na końcu dajesz ], tutaj musiałam wykasować żeby było widać o co chodzi: ) Edytowane przez onemorepanda Czas edycji: 2012-09-22 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Po tygodniu pracy tak mi się nie chce nic robić. Ale trochę jestem z siebie dumna, że przeżyłam - z bólem nadgarstka (często mi się zdarza, jeśli tylko trochę go nadwyrężę) i codziennym pobolewaniem brzucha. Tak normalnie to zostałabym w domu z byle powodu. Albo z powodu jakiejś wymyślonej dolegliwości.
Dziś wstałam około godziny dziewiątej. Pomogłam w gotowaniu obiadu. O 17 idę do klubu filmowego - będzie wyświetlany "Drive". Poczytam książkę (K. Dąbrowski "Zdrowie psychiczne"), trochę posprzątam (muszę wygospodarować sobie miejsce na że tak powiem działalność twórczą). W dalszej perspektywie mam naukę bezwzrokowego pisania na klawiaturze.
#4825 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj byłam na dniach otwartych Uniwersytetu Warszawskiego i dowiedziałam się, że rekrutacja na moją muzykologię ma wyglądać zupełnie inaczej. Liczony jest tylko polski, matma i język + będzie rozmowa kwalifikacyjna. I NIC poza tym. Czyli nie muszę (choć będę) zdawać historii muzyki, ani zwykłej historii. Ale teraz będzie tak bez stresu, że się nie wyrobię z materiałem. Jestem przeszczęśliwa i kamień spadł mi z serca.
![]() Na dziś planuję jeszcze porządki, choć z 60 stron "Chłopów", przerobienie starożytnej Grecji i Rzymu z historii i początki średniowiecza z historii muzyki. A, i powinnam zgrać mój film i filmy znajomych na płytę i umówić się z naszym reżyserem, żeby mu je dostarczyć. Let's do it! Edytowane przez l4lena Czas edycji: 2012-09-22 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Co jakiś czas zaglądam na ten wątek i wydaje się, że zebrały się tutaj ciekawe osoby, a temat motywacji, mobilizacji także jest mi bliski, niestety nie przychodzi mi to samo. ![]() Wychodzę z ciężkiego dla mnie okresu, powoli, ale do przodu. ![]() Rozpisałam się, a powinnam się uczyć. ![]() Przeczytałam post o olejowaniu włosów i chyba do tego wrócę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Dasz radę z tymi egzaminami, będę trzymać kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Przede mną ostatnio tydzień wakacji i planuję: -umyć okna w pokoju -spakować swoje rzeczy i zawieźć do nowego mieszkania studenckiego -posprzątać w nowym mieszkaniu -iść do fryzjera -zapisać się na egzamin z prawa jazdy -zrobić u fotografa zdjęcie do prawa jazdy -czytać książkę -odpocząć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem z siebie dumna: -od poniedziałku prawie codziennie ćwiczyłam, -uczyłam się w miarę systematycznie, -do wszelakich form sprawdzania wiedzy podchodziłam pozytywnie ( tzn. nie wmawiałam sobie, ze nie dam rady, że nie umiem, że coś pomylę) -codziennie zawzięcie piszę sobie listę "to do" na następny dzień (wiem, chwalipięta ze mnie) ![]() Życzę wam miłej niedzieli i uciekam do budowy chemicznej organizmów i WOSu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też się muszę wziąć wreszcie za siebie, bo mam już dosyć swojego postrzegania pewnych spraw, także pragnę przyłączyć się do Was i do wątku! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Raczkowanie
|
Hejka,
dawno mnie nie bylo (zdaje sie ze az 3 dni ![]() ![]() Ja sie ciesze, bo przyjechala kolezanka, z ktora bardzo chcialam sie zobaczyc a ona zmienia prace (firme) i wiecej w KZ raczej nie bedzie. Wiec 4 dni spedzilam praktycznie z nia, zalegajac ze swoja normalna "praca". Naprawde bylo fajnie (wiecej nie pije ![]() Ja tez zaczelam bardziej dbac o wlosy - na razie tylko mam keratyne i wlasnie mi sie konczy. Na olejkach kompletnie sie nie znam i jakby mi ktos podal mi od czego dobrze zaczac dla wlosow bardzo cienkich, oklaplych, wypadajacych (dlatego walki rzepowe odpadaja bo polowa wlosow mi na nich zostaje prawie). Na szczescie nie mam problemow z koncowkami i nie sa lamliwe. Odkad zaczelam uzywac keratyny i kupilam bardzo rzadki grzebien, przestalam tez miec problemy z ich rozczesywaniem. Aha i mam takie pytanie - czy dobrze robie, ze po umyciu glowy, nakladam keratyne, bez odzywki? Czy po tym jak poloze keratyne i ja splucze powinnam jeszcze nalozyc odzywke na wlosy? Wybaczcie ze was zameczam, ale w chwili obecnej nie chce mi sie przekopywac przez te wszystkie fora i tematy o wlosach. Jest ich strasznei duzo i nie wiem od czego zaczac... Ogolne plany na nastepny tydzien to spotkac sie z dwoma kolezankami na obiad. Poszukac paru agencji rekrutacyjnych i sie do nich przejsc - wyslalam juz do nich pare CV ale nie odpowiedzieli, wiec je sobie wydrukuje i sie przejde a co! Zalatwic sobie w koncu kurs rysowania. I zakonczyc kurs BaA LVL2...
och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie... _________________________ _____ Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia Pozytywnie - watek na forum Moja strona - moje zycie w Kazachstanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.