|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A co do tych produktów 0% - lubię oglądać "Wiem, co jem" i był właśnie program o tym - prowadząca porównywała zawartość tłuszczu w normalnych przetworach mlecznych i właśnie "Light" czy 0%. Okazało się, że w tych drugich (tylko nie pamiętam których dokładnie) było więcej tłuszczu niż w normalnych. Do tego o wiele więcej ulepszaczy i tych innych E. Nie znam się na dietetyce więc mogłam coś pokręcić, w każdym razie te normalne produkty były znacznie zdrowsze i mniej kaloryczne od light-ów.
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
o jaaaa, horo to nic strasznego.Cesarke przeżyłaś i operacje ,to to można powiedzieć że takie nic.
Tak jak Anika wspomniała tak to jest że tylko czuć zapaszek,a najbardziej nieprzyjemne to znieczulenie w pieprzyka,choć to też jeszcze zależy w jakim miejscu.Ja usuwałam z twarzy-policzki,czoło,dekolt,ple cy,dłoń. Moja mama znamię z policzka i na nosie, mąż dziwną narośl z ramienia i wszyscy przeżyliśmy ![]() Ja jeszcze usuwałam wrośnięty włosek.Pamiątka po letnim,szybkim goleniu maszynką jednorazową.Urosła mi takafasolka na piszczeli, a włosek rósł,rósł,rósł i zawijał się do środka ![]() Chcę dziś dzw do klinki umówic się na konsultację i na samą myśl mam motyle w brzuchu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() od kilku dni nic innego nie robie jak tylko czytam,przegladam i szukam roznych lekarzy. powysylalm kilka maili i czekam na odpowiedzi... to jest jakas obsesja teraz no ale nigdzie nie moge znalezc kliniki i zdjec,cennika Pani doktor z nad morza dziewczyny macie jakies namiary na nia gdzie moglabym poogladac jej prace i poczytac troche wiecej o niej ?
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie biustu?
Chmiel (385mg), Ekstrakt z Czerwonej koniczyny (150mg), Gryka zwyczajna (60mg), Błonnik jabłkowy (30mg), Soja (50mg), Żyto (50mg), Pszenica (40mg), Kukurydza (60mg), Jęczmień (40mg)
ty mi powiedz co w składzie tych tabletek działa na powiększenie, bo dla mnie to pic na wodę rzeczywiście może i piersi nabrzmiewają jak to twierdzicie ale jest to efekty tymczasowy, tabletki trzeba by było zażywać non stop, już pomijając, że taka ingerencja nie jest obojętna dla zdrowia
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Marzenie, masz na myśli dr E.S? Jeśli tak, to jej cennika ani strony internetowej z galerią nie znajdziesz w necie, bo jej po prostu nie ma . Jest jedynie tel. kontaktowy do jej gabinetu w Gdyni, tam dzwonisz i umawiasz się na konsultacje
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
Cześć DZIEWCZYNY
Trochę mnie tu nie było bo ruszyło mi się w interesach i nie ma już czasu na posiedzenia na wizazu . Ale wszystkie Was gorąco pozdrawiam i całuje Mam malutki problem i pomyślałam , ze Wy napewno coś poradzicie . A więc za kilka dni moja malutka kończy dwa latka , zapraszamy dziadków ,chrzestnych, ciocie i wujków . Plan mam taki , podam obiad z dwóch dań i po obiedzie tort ciasto kawa . Mój Tż twierdzi ze powinny być jeszcze jakieś zakaski, sałatki itd. Ale to urodziny dziecka , nie będzie popijawy jedynie wino do obiadu . Co o tym sądzicie nie będzie głupio ze tylko obiad , tort i kawa ? , bo ja myśle ze nie , ale może się mylę A Wy co byście podały na obiad ? |
|
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra jest taka kolacja, jakby nie patrzeć to urodziny
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
hej Littaleya,Ja bym nie robiła. skoro juz jest obiad i jeszcze deser to po co jeszcze inne dodatki.. Ja i pierwsze i drugie urodziny dziecka robiłam jak opisałaś,i i tak mało kto jadł,a 3 to w ogóle na słodko tylko, (byłam po operacji zatok i przegrody)zaznaczyłam to w zaproszeniach. były słodycze rózne, słone przekąski,ciasta,tort i kanapki. Klaudeczka, Ja poszłam na fitness po połtora miesiąca, ake nie ćwiczyłam z ciężarkami,nie podskakiwałam i nie robiłam pompek, nawet teraz nie robie, czułam sie OK, nic mi sie nie działo wieć czemu nie...?? chodziłam tam w staniku triumpha chyba tym trophy i nie czułam żadnego dyskomfortu. cwiczysz tak jak czujesz ze mozesz.jak na wakacjach kochana?? cycuszki opalone?? wiem ze miałam wkleic zdjecia ale cos nie ogarnięta jestem. poszukam jakiś względnych i dodam byłam na kontroli tej po 3 mieś. i dr powiedział ze wszystko jest super i mogę już spać bez stanika. juppi Ja cały czas męczyłam sie z tym doktorkowym z pasem ;/ zdziwil sie ze tak długo,ale przyznalam sie ze w Maroko smigałam bez często wiec z wyrzutów sumienia spałam ciągle w tym ;D nadal musze te blizny smarowac i masowac ;/ nie chce mi sie... jestem tak mało konsekwentna... nie lubie tego w sobie.
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny
no to szkoda ze nie ma nic w necie, duzo z was ma u niej robione i sa zadowolone wiec musi byc spoko. no nic bede dalej kombinowac |
|
|
|
#3552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja to robie tak...przewaznie xapraszam najwczesniej na 16 i robie jedzenie na cieplo i na zimno. na poczatku jest dmuchanie swieczek na torcie bo dziecko czeka na ten moment od rana...jemy symboliczny torcik - kroje cieniukie kawaleczki zeby goscie sie nie zapchali slodkim...potem kazdy je to na co ma ochote a pod koniec ciasto i torcik znowu ma branie![]() Gdybym robila obiad z dwuch dan ,potem deser i teraz zalezy jakich masz gosci bo jak wiesz ze lubia posiedziec to musisz miec kolacje ....salatki...zakaski...
|
|
#3553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne że jest różnica - i najciekawsze , że same najlepiej ją widzimy na zdjęciach hihi Cytat:
http://e-bielizna.pl/216_Mamabel_Micro_N.html http://e-bielizna.pl/217_Mamabel_Micro_Stretch_N.html ten drugi jest wersją dla ciężarnych i nie ma zapięć clik-clik przy ramiączkach. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
teraz jest już na co popatrzeć bo 7 msc to już dorosłe panienki Kurcze to był korzeń nad korzenie ![]() Ja cie- mleko z kartoniku Pamiętam jak kiedyś w przedszkolu psycholog pytał skąd jest słonina - i nie wiedziłam no ale jak można nie wiedzieć skąd jest mleko Ja swoje wszystkie pieprzyki wymroziłam- jeden się nie kwalifikował trzeba go było wyciąć i zbadać ( tych wymrażanych nie da się zbadać). Wymrażanie nic nie boli ale troszkę trwa zanim pieprzyk odpadnie.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() wpadla na chwile bo dzisiaj mialam ciezki dzien spinam tylek zeby w koncu zakonczyc moj zwiazek ktory juz od dawna z mojej strony byl fikcja..mam nadzieje ze wytrzymam w tym bo jestem strasznie miekka kurde jedno mile slowo i jestem..Mya moj stanik ktory razem kupowalysmy chyba sie robi za maly nakladam go bardzo rzadko bo jest obcisly strasznie a tak chyba nie powinno byc, ten moj drugi jest fajny bo nie uciska tak jakby go nie bylo i to nie wiem tez czy to dobre ![]() Wczoraj odwiedzila mnie kolezanka z ktora sie lata nie widzialysmy no i poznala ze cycki urosly wiec chyba widac
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem że już wyrosaś z pierwszego staniczka Dobrze że kupiłaś ten drugi - który jest z pewnością dobry No jak poznała ? no coś Ty? hihi a może widziałyście się ostatni raz w szkole podstawowej
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie szkoda ze wyroslam bo byl wygodny w nim czulam ze piersi sa bezpieczne lezy na swoim miejscu nakladam czasem jak cos jasnego mam zalozyc jak myslisz moge jeszcze czasem?A z kolezanka widzialysmy sie w liceum na chwile jakos na dyskotece sie zlapalysmy przed moja operacja wiec pewnie poznala dlatego albo na prawde widac duza roznice
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w liceum- to w sumie mogłaś jej powiedzieć że Ci urosły
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi oczywiscie cieszy mnie bradzooo ze urosly ![]() tylko szkoda bo juz takiego drugiego tutaj nie kupie a teraz z rozmiarem tez ciezko no ale przechodze w tym co mam a poszukam czegos innego moze znajde![]() A kolezanka tez zawsze miala kompleks w sumie zawsze we 2 jak sie zgadalysmy to marudzilysmy o piersiach tylko ona chudzinka to jeszcze u nie uszlo a ja baba to gdzie ![]() Uciekam kochane dobrej nocki ![]() ![]()
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny no to jestem juz po operacji,bol jednak byl do zniesienia bo od operacji wzielam tylko 2 ketonale a operacje mialam 20.09. Nawet kiedy pani pielegniarka wyciagala mi dreny to nie bylo tak zle. We wtorek ide na zmiane opatrunku. Na razie wygladaja jak stozki. Moj chlopak byl przy tym jak zakladali mi bandaze i powiedzial ze mam 2 giganty ..ze za duze co do mojej postury.ale wiem ze one dojda do siebie i bedzie wszystko dobrze.
|
|
|
|
#3561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i zazdroszcze oczywiscie pozytywnie
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Chwilę mnie nie było Littaleya, ja bym chociaż jedną sałatkę zrobiła. Bo jak będzie miło i rodzinka się zasiedzi, to źle będziesz się czuła widząc ich przy pustym stole Wiadomo, że to urodziny dziecka, więc popijawy nie będzie, ale tak jak dziewczyny pisały, sałatki i zakąski nie oznaczają, że zaraz musi być wódka![]() Katarsis87, nie ma co się bać usuwania pieprzyków Zero bólu, jedynie na początku mały ślad, smarowanie preparatem na blizny i pięknie![]() Jwoww92 gratulacje!!! Pozdrowionka! Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-09-23 o 11:51 |
|
|
|
#3563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jwoww92 gratulacje
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
moje maluchy koncza dzis 2 miesiace
serio strasznie zmalały ja tak naprawde roznice jesli chodzi o porownanie z wyjsciowka widze nago albo w bluzce z duzym dekoltem bo w ubraniu to szalu nie ma hheh nawet sobie foty porownywalam![]() takze ja nie wiem jak ktos cos mogl skumac jesli bylam ubrana po sama szyje ale wiadomo najwazniejsze ze w koncu je mam a pamela byc nie chcialam dodam 1 fotke maluchow hehe nastepna za miesiac![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- w ogole bylam dzis wkoncu na basenie osttni raz jakies 15 lat temu ehhh ))nic mnie nie rwalao ,nie ciagnelo ale ciezko to nazwac u mnie pływaniem heh ucze sie no ale troche raczkami pomachalam![]() aa i blizny mi sie robia takie fajne kreseczki
|
|
|
|
#3565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
hej kobitki
troche zaniedbalam nasz wizaz ostatnio ale powod znany bo pisalam o tym kilka stron temu no ale wszystko juz gra ![]() w pracy znowu trening na managera i mam nadzieje ze w koncu to ruszy juz na stałe Odliczam dni do listopada i doczekac sie nie moge i sama nie wiem jaka bedzie moja ostateczna decyzja z rozmiarem i profilem implantu jwoww92 gratuluje serdecznie ![]() buziam was kochane
|
#3567 | ||||
|
Zadomowienie
|
jwoww92 gratulacje
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-23 o 21:38 |
||||
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki kasikkk i tonia, ja swój pieprzyk też parę razy naderwałam, więc pozbędę się go jak najszybciej. Zajmę się tym jutro. W sobotę miałam urodziny, mój mąż zorganizował nam miły wieczór, a ja wszystko spie.... wstydzę się przed nim rozebrać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Oczywiście chodzi o cycki - są jak z papieru i takie spompowane i nie chcę, żeby on mnie oglądał a tym bardziej dotykał. Mam blokadę po tym jak przejrzałam historię, a tam galerie z siwiec i innymi cycatymi laskami. Mam żal, że kłamie, że we mnie wszystko mu się podoba, a takie kobiety nie robią na nim wrażenia
(( On nie wie, że go czasem sprawdzam, bo pewnie by się złościł, ale ostatnio mam jakieś głupie myśli. Poryczałam się strasznie.---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Beznadziejny weekend idę otworzyć butelkę wina. |
|
|
|
#3569 |
|
Przyczajenie
|
Wlasnie tak sobie leze,fakt one sa w bandazu ale ja sobie go trochę odchylam i wydaje mi sie ze wzielam za male,ze moglam wieksze zrobic.oczywiscie wszyscy mowia ze mam duze(ten stanik sportowy niby 70d)..no ale..
|
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
spoko, spoko...Ty młodziutka jesteś więc i skóra pewnie bardzo napięta także jest szansa, że jeszcze "urosną" a co to za model staniczka?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

a mam ich sporo...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no ale nigdzie nie moge znalezc kliniki i zdjec,cennika Pani doktor z nad morza
dziewczyny macie jakies namiary na nia gdzie moglabym poogladac jej prace i poczytac troche wiecej o niej ?

hej Littaleya,Ja bym nie robiła. skoro juz jest obiad i jeszcze deser to po co jeszcze inne dodatki.. Ja i pierwsze i drugie urodziny dziecka robiłam jak opisałaś,i i tak mało kto jadł,a 3 to w ogóle na słodko tylko, (byłam po operacji zatok i przegrody)zaznaczyłam to w zaproszeniach. były słodycze rózne, słone przekąski,ciasta,tort i kanapki. Klaudeczka, Ja poszłam na fitness po połtora miesiąca, ake nie ćwiczyłam z ciężarkami,nie podskakiwałam i nie robiłam pompek, nawet teraz nie robie, czułam sie OK, nic mi sie nie działo wieć czemu nie...?? chodziłam tam w staniku triumpha chyba tym trophy i nie czułam żadnego dyskomfortu. cwiczysz tak jak czujesz ze mozesz.jak na wakacjach kochana?? cycuszki opalone?? 

spinam tylek zeby w koncu zakonczyc moj zwiazek ktory juz od dawna z mojej strony byl fikcja..mam nadzieje ze wytrzymam w tym bo jestem strasznie miekka kurde jedno mile slowo i jestem..
i zazdroszcze oczywiscie pozytywnie