Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 12:34   #2641
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
No tym bardziej, że mąż ma w sobotę urodziny i chciałabym być w domu...z nim...

Muszę jechac do sklepu a tak mi się nie chce
100 lat dla tż

Mi też się dziś nie chce.. lodówka niby pełna, ale nie chce mi się tylko dla siebie gotować.. do sklepu bym się chętnie wybrała, ale bez samochodu to bez sensu.. no i leje..

Chyba się położę do łóżeczka i zrobię sobie leniwy dzień z gazetą - od biedy mam mrożoną pizzę

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:34   #2642
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja staram się tak układać Najlepsze jest to, że ten pomysł mi wpadł jak już poukładałam ubranka i musiałam to robić jeszcze raz
Ja układam nie tyle rozmiarami, co...wielkością. Bo niektóre 56 są większe od 62

Cytat:
Wiadomo najlepiej mieć babcię lub dziadka pod ręką, ale nie każdy ma taki luksus.
Ja tam luksusów mieć nie muszę, wysłać Ci moich teściów? Pod podpisaniu potwierdzenia odbioru reklamacji nie uwzględnia się
Stary 2012-09-24, 12:36   #2643
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Wg tego artykułu to oznacza że Twój mąż nie jest ojcem dziecka
ozesz Tomek blondynek delikatny a tatus przeciwienstwo, ciemny brunet z mocna postura

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
widziałyście to?http://www.youtube.com/watch?v=0IHbE1ae_vk myślałam, że się posikam ze śmiechu

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
No najbardziej szwagra szkoda, bo jest najbardziej pokrzywdzony w tym wszystkim. Jeszcze dzieciak, więc jedyne, co może zrobić, to znosić te jej chore pomysły i czekać na osiemnastkę, jak na zbawienie, żeby się wynieść stamtąd. Zwłaszcza, że to rozsądny chłopak, zapisał się na korki od razu, żeby nie narobić sobie syfu w ocenach, a ta dalej swoje...Co ma w ogóle psycholog do ocen?
Teść się nie odezwał w ogóle, poszedł bawić się z psem, jak ta zaczęła wyć.
A co do sklepu, to TŻ powiedział, że informował, że nikogo nie zastaną, więc mają się wrócić do domu, bo nas jeszcze co najmniej godzinę nie będzie. I takim oto sposobem wieczorem znaleźliśmy się u nich (bo gdybyśmy nie pojechali, przyjechaliby znowu, następnego dnia...w ten największy syf remontowy )
fakt trzeba wspolczuc twojemu szwagrowi, a teść zna juz zagrywki ale nic z tym nie robi

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ojej ale referencję za ostatnią sesję dostalam "Śliczna przyszła mama, obdarzona subtelną urodą, bardzo fotogeniczna i swobodna podczas zdjęć. A do tego zdolniacha, bo potrafi naprawdę dobrze się umalować. Cierpliwa i gotowa do poświęceń, niestraszne jej potwory grasujące wśród trawy "
to mnie rozbawiłaś

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2012-09-24 o 12:38
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:40   #2644
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam luksusów mieć nie muszę, wysłać Ci moich teściów? Pod podpisaniu potwierdzenia odbioru reklamacji nie uwzględnia się
Może nie do końca o to mi chodziło
Chodziło mi o takich w miarę normalnych, bez urazy
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:41   #2645
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej Mamuśki

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Witam,
Pokrzywko, dołek minął po nocce?
Nie, mam dość wszystkiego...

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Hej

Muszę się Wam pochwalić że mały nie leży już w inkubatorze tylko w taki łóżeczku ogrzewanym zaczoł sam się załatwiać, bo tak cały czas miał wlewki dojelitowe żeby smółke zrobił. Boże jaki on jest cudowny i malutki i taki dzielny. Nadia się ogromna zrobiła przy nim.
Super wiadomości
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:41   #2646
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
No najbardziej szwagra szkoda, bo jest najbardziej pokrzywdzony w tym wszystkim. Jeszcze dzieciak, więc jedyne, co może zrobić, to znosić te jej chore pomysły i czekać na osiemnastkę, jak na zbawienie, żeby się wynieść stamtąd. Zwłaszcza, że to rozsądny chłopak, zapisał się na korki od razu, żeby nie narobić sobie syfu w ocenach, a ta dalej swoje...Co ma w ogóle psycholog do ocen?

Teść się nie odezwał w ogóle, poszedł bawić się z psem, jak ta zaczęła wyć.
A co do sklepu, to TŻ powiedział, że informował, że nikogo nie zastaną, więc mają się wrócić do domu, bo nas jeszcze co najmniej godzinę nie będzie. I takim oto sposobem wieczorem znaleźliśmy się u nich (bo gdybyśmy nie pojechali, przyjechaliby znowu, następnego dnia...w ten największy syf remontowy )
A teściówka czasem nie przechodzi teraz menopauzy?
Bo ma takie zajawki
Jak mówisz, że brat tż rozsądny chłopak i chce się uczyć, to ja nie wiem co ta baba wymyśla. Sama robi z igły widły...jeszcze się młodemu odechce uczyć przez nią i potem będzie problem.
Aż się nóż w kieszeni otwiera na prawdę...

Miałam gotować i coś ogarnąć, a i tak z Wami siedzę
Stary 2012-09-24, 12:41   #2647
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
propozycja nie do odrzucenia

uciekam kupic coś na obiad i wypłacić pieniądze - m.in na jutrzejsza wizytę u gina
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:43   #2648
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak to jest z tą solą fizjologiczną i morską. Widzę, że jest w większości wyprawek, ale tego chyba nie używa się na co dzień?

Ja staram się tak układać Najlepsze jest to, że ten pomysł mi wpadł jak już poukładałam ubranka i musiałam to robić jeszcze raz

Jeśli chodzi o mnie i zakupy świąteczne to ja mam termin na początek grudnia, więc nie wiem czy w ogóle będę w stanie robić jakieś zakupy i jak w ogóle spędzę święta.
Nawiasem mówiąc to nie lubię tych tłumów w sklepach przed świętami, męczą mnie.

A w innym okresie to pewnie będę zabierać malucha ze sobą ( może nie tak zaraz po urodzeniu), bo ja nie mam tu rodziców i nie wyobrażam sobie siedzieć cały czas w domu lub wszędzie chodzić sama.

W ogóle w Wawie dużo osób chodzi na zakupy z dziećmi, bo nie ma tu rodziny i mam wrażenie, że te dzieci są przyzwyczajone do zakupów i są grzeczne, bo naprawdę sporadyczne widuję jakieś awantury.

Wiadomo najlepiej mieć babcię lub dziadka pod ręką, ale nie każdy ma taki luksus.
No ja na pewno nie będę miała z kim zostawić dziecko - więc trzeba będzie ze sobą targać - na szczęście mrozów u nas z reguły nie ma - jak temp spada do minus 5 to trąbią o arktycznych mrozach Zresztą tu strasznie zimny chów jest - dzieci z bosymi nóżkami o każdej porze roku.. to wydaje mi się, że my mamy tendencje do przegrzewania dzieci.

Co do ubranek - to ja poukładałam rodzajami przedewszystkim.. w jednej szufladzie body i pajacyki - w drugiej body z długim rękawem i śpichy i półspiochy - żeby tż miał łatwo robić zestawy - wszystkie praktycznie ciuszki mam w rozmiarze 0-3 więc nie ma problemu. Mam trochę ciuchów od koleżanki dla wcześniaka - ale te jak na razie leżą w torbie i nie wkładam ich z innymi ciuchami.

Co do soli morskiej - to na opakowaniu u mnie pisze, żeby stosować 2-6 razy dziennie i można spokojnie przez długi okres czzasu - jak jest w praktyce to nie wiem - dopiero zacznę się interesować tematem

Stary 2012-09-24, 12:44   #2649
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

to mnie rozbawiłaś
hahaha no bo pająki mi biegały po kocyku

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:46   #2650
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak to jest z tą solą fizjologiczną i morską. Widzę, że jest w większości wyprawek, ale tego chyba nie używa się na co dzień?.
soli używalam praktycznie codziennie, zakrapalam oczka, bo ropialy na poczatku i pare kropelek do noska, zeby lepiej sie oczyscil
bo maluszek jeszcze nie potrafi sam tego zrobic
potem lekko zaciagalam frida i wychodzilo to co zalegalo
i to nie chodzi o jakis katar, przeziebienie tylko zwykla wydzielinke, ktora moze zalegac, bo przeciez maluszek caly czas lezy

dopiero pozniej wody morskiej uzywalam do tgeo celu, bo jak jest w sprayu to silne cisnienie moze wystraszyc maluszka i ni ejest to przyjemne

tutaj link o czyszczeniu jak to robic
http://kaszeludzieci.pl/oczyszczanie...niemowlat.html

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-09-24, 12:47   #2651
ausente
Zadomowienie

NOO ,to w końcu jestem i mogę z Wami dłużej posiedzieć niż 5 min ))

miałam dziś piękny sen snila mi sie Amelka ze ja karmiłam . Tylko ze jak sie urodzila mierzyla 80 cm i wazyla 5 kg
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:48   #2652
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
czy Wy tez tak macie ze czujecie sie jakbyscie umieraly?? normalnie czuje sie jak by dusza ze mnie wychodzila;/ masakra... duszno mi.. nie mam czym oddychac... jakos w glowie halo mam... nie wiem co sie dzieje... wczora to samo mialam;/ do tego zgaga jak diabli;/ masakra...
Dzisiaj akurat czuję się nieźle, ale niestety III trymestr to już zdecydowanie nie to samo co I i II. Duszno Ci może dlatego, bo właśnie w ostatnich miesiącach oddech się spłyca, dzidzia niestety coraz więcej zabiera miejsca w brzuszku. Do tego zmiany ciśnienia na dworze i zaraz można się poczuć źle. Mi jedynie dzisiaj doskwiera moja trachykardia zatokowa. Muszę iść w końcu do apteki po Aspargin

Cytat:
ojej ale referencję za ostatnią sesję dostalam "Śliczna przyszła mama, obdarzona subtelną urodą, bardzo fotogeniczna i swobodna podczas zdjęć. A do tego zdolniacha, bo potrafi naprawdę dobrze się umalować. Cierpliwa i gotowa do poświęceń, niestraszne jej potwory grasujące wśród trawy "
No no no Widać od razu, że świetna z Ciebie modelka. Ja też muszę się w końcu wybrać na jakąś sesję. Wypadałoby uwiecznić mój brzuszek jakoś

Magdaef - szczerze współczuję teściowej, strasznie wymyśla z tym psychologiem. Aż szkoda chłopaka. Jak ma się problemy z jakąś częścią materiału w szkole to właśnie idzie się na korki a nie do psychologa Zresztą każdemu może się powinąć na czymś noga, przecież rok szkolny dopiero się zaczął.

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:49   #2653
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Może nie do końca o to mi chodziło
Chodziło mi o takich w miarę normalnych, bez urazy
W OGÓLE mnie to nie uraziło

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
A teściówka czasem nie przechodzi teraz menopauzy?
Bo ma takie zajawki
Jak mówisz, że brat tż rozsądny chłopak i chce się uczyć, to ja nie wiem co ta baba wymyśla. Sama robi z igły widły...jeszcze się młodemu odechce uczyć przez nią i potem będzie problem.
Aż się nóż w kieszeni otwiera na prawdę...

Miałam gotować i coś ogarnąć, a i tak z Wami siedzę
Ona ma chyba wieczną menopauzę, wściekliznę macicy jakąś. Przypuszczam nawet, że ona po prostu ma dwie macice - jedną zamiast mózgu i dlatego wydaje jej się, że jej dzieci są od niej zależne 24h/dobę...jak w życiu płodowym

Ja też odkładam gotowanie, i odkładam...ale teraz lecę kobitki, bo gulasz się sam nie ugotuje, a pies od 10 minut przesuwa pustą miskę nosem.
Stary 2012-09-24, 12:50   #2654
Kamalika
Raczkowanie

No to zamówiłam wózek i fotelik - taki jak w linku kolor 03

http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=3339

Czas oczekiwania około 4 tygodni więc mam nadzieję że zdążą żebyśmy mieli w czym małą zabrać ze szpitala

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:54   #2655
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

Czas oczekiwania około 4 tygodni więc mam nadzieję że zdążą żebyśmy mieli w czym małą zabrać ze szpitala
piękny i kolor śliczny - ja też u nich kupiłam swój wózek - ale byłam osobiście w sklepie. No i nie pomyślałam, żeby torbę do tego kupić (nie była w zestawie) - to musiałam tutaj na miejscu kombinować i jakoś ta torba mi się mała wydaje.. bo ja to lubię ze sobą tachać pół domu - moja torebka to obrazuje

Stary 2012-09-24, 13:00   #2656
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha no bo pająki mi biegały po kocyku
brrrrrrrrrrr jak ja nie cierpie pająków, chyba bym na drzewo wlazła jak bym je zobaczyła

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość

miałam dziś piękny sen snila mi sie Amelka ze ja karmiłam . Tylko ze jak sie urodzila mierzyla 80 cm i wazyla 5 kg
Amelka gigant

co do ciuszkow na razie wypralam część i poukladalam w takich koszach jak wszytskie wypiore to poukladam w szafie rozmiarami rodzajami
nei bedzie to latwe bo fakt co innego na metce, a co innego w rzeczywistosci

przyszla paczka od rodzyneczek wypralam koszule do szpiatla i szlfarok i jakos si ekula wszytsko do przodu

znalazlam dl asiebie nosidełko

najlepsze dla malutkich dzieci http://zachustowani.pl/nosidlo-marsu...tml?cPath=2_29

potem sprzedam i kupie juz dla wiekszych dzieci
ze sprzedaniem nie powinno byc problemu

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:

na pewno zdaza

fajny wozeczek

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-09-24, 13:03   #2657
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

niezły sen haha
Cytat:

piękny

Stary 2012-09-24, 13:04   #2658
ausente
Zadomowienie

A w ogole duży pokój skonczony u nas w końcu
za 2 tygodnie tata przyjdzie skonczyc kuchnie ,mama mi posprzata .
I pozniej przewieziemy moje graty .

a w niedziele bylam na "jesteś bogiem" i bardzo polecam !
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:10   #2659
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogole duży pokój skonczony u nas w końcu
za 2 tygodnie tata przyjdzie skonczyc kuchnie ,mama mi posprzata .
I pozniej przewieziemy moje graty .

a w niedziele bylam na "jesteś bogiem" i bardzo polecam !
za postępy

Stary 2012-09-24, 13:11   #2660
MoOoNiA
Raczkowanie

Pocytowała was i zamknęłam stronę

Dzisiaj byłam w mieszkaniu pokazac moje wizję Dziewczynki będą miały pokoje obok siebei i chce im zrobić takie małe drzwiczki w ścianie co by miały tajemne przejście do siebie i musiałam pokazać gdzie to wykuć. Planuję też zrobić Marcie w pokoju w rogu "domek na drzewie". Drzewa sadzić nie będę ale będzie miała taki domek w tym stylu z drabinką i zjeżdżalnia. Tż się na mnie wkurza, że zamiast wybierać kolory do sypialni i salonu to ja tylko w pokojach dziewczynek siedzę

magdaf wspołczuję teściowej. Z mojego doświadczenia mogę Ci tylko doradzić w miarę się od niej odciąć, bo jak się maleństwo urodzi to dopiero będzie wymyslanie Ja u mojej mieszkałam 3 miesiące i wyprowadziłam się ze śpiącym dzieckiem na rękach o 23

A propo teściowej, to moja chyba przeżywała menopauzę, że jej okres zanikł. I tak jak z nimi mieszkaliśmy to mój tż przybiega do mnie i się pyta jaki wynik ja sobie myślę o co mu chodzi. On mówi no co jestes w ciąży? okazało się, że zobaczył test w śmieciach i myślał, że ja robiłam a to teściowam (50lat ma- późno zaczęła się starać o córkę)
później zawsze ię śmiałam do tż: Nie denerwuj mamy bo Ci siostrę zafunduje.

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:11   #2661
aerien83
Zadomowienie

Uzupełniłam nowy kalendarzyk książkowy: pozakreślałam ważne daty, urodziny i imieniny najbliższych, powpisywałam adresy i numery kont.
Wstawiłam zmywarkę.
Wstawiłam na herbatkę z cytrynką.
I znów zaglądam do Was

Sola1 ja uwielbiam soczewicę, muszę pogrzebać w necie i fajny przepis na zupkę znaleźć co do farszu, to 400g soczewicy, 20 deko boczku, 1 cebula zeszklona na patelni, sól i mnóstwo pieprzu

ausente co za sen

Pokrzywka

znowu brzuch mam twardy
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:13   #2662
agasobo
Zadomowienie

cześć dziewczynki

nasza kochana madzius90 i Bartuś dzisiaj wychodzą ze szpitala ( w dwupaku rzecz jasna )!!!!!
kciuki zadziałały, Madzia później się zamelduje na wątku

mąż mnie wczoraj wyciągnął na imprezę o 1 w nocy
i nawet załapaliśmy się na filmik z klubu
wrzuciłam na moją tablicę na fejsie - jesteśmy w lewym dolnym rogu - nawet jak dostałam buziaka to sfilmowali

idę Was nadrabiać gadulińskie

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:18   #2663
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:

A w czym będziecie "wynosić" dzieci ze szpitala? w takich własnie fotelikach? czy w czym innym? Bo nieraz w wózkach jest takie cos ale nie wiem jak to się nazywa
Stary 2012-09-24, 13:19   #2664
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

nasza kochana madzius90 i Bartuś dzisiaj wychodzą ze szpitala ( w dwupaku rzecz jasna )!!!!!

to jeszcze Weronika została w szpitalu

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-09-24, 13:19   #2665
aerien83
Zadomowienie

MoOoNiA na pewno będzie pięknie czadowy pomysł z tajemnym przejściem, chociaż starsza może się później buntować, że ma małego szpiega

agasobo kurcze podziwiam że na takie imprezy masz jeszcze siły szok a buziak słodki

madzius90 nareszcie
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:24   #2666
Karla1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana Pięknie słonko świeci i jest tak przyjemnie na dworze, że nie chciało mi się wracać do domu po spacerze z Leonardem

No ale wróciłam, zjadłam śniadanie i znowu fatalnie się czuję. Ech... nie wiem czy też tak macie? Ja zawsze po śniadaniu dostaję palpitacji serca... wali mi jak oszalałe i chwilę później bolą mnie dosłownie WSZYSTKIE mieśnie :/ Czuję się jak jeden wielki zakwas i mam wrażenie ze zaraz zemdleję :/ coś strasznego.

POMÓŻCIE mi moje mądre czaimy się z mężem na ten wózek: http://allegro.pl/tako-acoustic-woze...634927684.html jesteśmy między innymi z Częstochowy i bezpośrednio od producenta ceny są przyjemniejsze w każdym razie chodzi nam dokładnie o ten wózek w tym zestawie, w szarej wersji kolorystycznej. Co o tym myślicie? Dobry wybór?
Hej
Ja tez biorę ten wózek pod uwagę, wydaje się solidny i jest fajnie przedstawiony na filmiku na yt. Zastanawiam się jeszcze nad tym : http://allegro.pl/ballerina-leather-...666444162.html

Dziewczyny co polecacie do jedzenia, jeśli zupełnie nie jestem w stanie przełknąć mięsa? A wiem, że teraz maluszkowi szczególnie potrzeba białka, bo twardnieją kości...

Gratuluję Wam wizyt i kolejnych tygodni
Stary 2012-09-24, 13:25   #2667
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Pocytowała was i zamknęłam stronę

Dzisiaj byłam w mieszkaniu pokazac moje wizję Dziewczynki będą miały pokoje obok siebei i chce im zrobić takie małe drzwiczki w ścianie co by miały tajemne przejście do siebie i musiałam pokazać gdzie to wykuć. Planuję też zrobić Marcie w pokoju w rogu "domek na drzewie".
ale będzie pięknie
Cytat:
cześć dziewczynki

Stary 2012-09-24, 13:27   #2668
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
A w czym będziecie "wynosić" dzieci ze szpitala? w takich własnie fotelikach? czy w czym innym? Bo nieraz w wózkach jest takie cos ale nie wiem jak to się nazywa
U nas bez fotelika nie wypuszczą ze szpitala. Do fotelika i do samochodu. Chyba, że nie zrozumiałam pytania..

Stary 2012-09-24, 13:28   #2669
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
cześć dziewczynki

Rewelacyjna wiadomość!!!
--------------------------------------------------------
Kochane mamusie, właśnie robię listę zakupową do szpitala. Powiedzcie mi ile powinnam zamówić podkładów poporodowych? Jeśli w paczce jest 10 sztuk to 3-4 opakowania wystarczą? Bo czytałam, że potem i tak kobiety przerzucają się na duże podpaski.

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:30   #2670
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
mąż mnie wczoraj wyciągnął na imprezę o 1 w nocy
i nawet załapaliśmy się na filmik z klubu
wrzuciłam na moją tablicę na fejsie - jesteśmy w lewym dolnym rogu - nawet jak dostałam buziaka to sfilmowali

idę Was nadrabiać gadulińskie
ha widziałam fajnie fajnie... aż mi sie zachciało iść potanczyc ;d ale pójde jak urodze. już zapowiedziałam tż, że przynajmniej raz w miesiacu musi isć ze mną do klubu na balety samej by mnie nie puścił bo wie jak to sie konczy - poszedł mi po piwo, 3 minuty go nie było. Prawie by sie pobił z gościem
nie bałaś sie, że ktoś Cie potrąci, szturchnie? Wogóle gapili by sie na mnie ludzie dziwnie jakbym z brzuszkiem poszła heh

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
Rewelacyjna wiadomość!!!
--------------------------------------------------------
Kochane mamusie, właśnie robię listę zakupową do szpitala. Powiedzcie mi ile powinnam zamówić podkładów poporodowych? Jeśli w paczce jest 10 sztuk to 3-4 opakowania wystarczą? Bo czytałam, że potem i tak kobiety przerzucają się na duże podpaski.
ja zamówilam jedną paczke na spróbowanie. jak sie skonczą, to bede używać podpasek najwiekszych

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości