|
|
#2461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli coś takiego nagle wyłazi po 6 latach, to nie wierzę, że to jest "niespodzianka" - wcześniej musiało być coś nie tak, ale było to ukrywane przez osobę, która porzuca.
Nie wierzę w to, że komuś nagle się odwidzi - chyba, że dziewczyna idealizuje swój związek i dla niej było idealnie, bo facet mówił piękne słówka i nic go to nie kosztowało, a jej to wystarczało - więc czemu teraz facet ma nie odejść, skoro nic oprócz słówek nie ma do zaoferowania? Nic go to nie kosztuje. Powiedzenie dla takiego typa "kocham Cię" jest warte tyle, ile "nie kocham Cię", czyli nic.
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestają kochać boją się odpowiedzialności chcą jeszcze zaszaleć nie chcą być zaobrączkowani takie rzeczy się dzieją i my jesteśmy tego przykładem kim są dla siebie...są obcy .. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
po tylu miesiącach zgadzam sie z Twoją wypowiedzią,osoba porzucające nie była szczera wobec drugiej osoby i ukrywała to żeby mieć kogoś przy sobie, żeby pobzykać jeszcze aż w pewnym dniu pęka i mówi a nie będę dalej tak żył i odejdę ... ona popłacze ale kiedyś jej przejdzie, kiedyś będziemy mogli zostać przyjaciółmi, przecież kiedyś mi wybaczy. Wszystko zależy od tego jak bardzo daną osobę się kocha i jak bardzo została zraniona i czy kiedyś w życiu ta miłość co była zniknie
|
|
#2464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Też tego nie rozumiem. Rzeczywistość jednak jest jaka jest... I nigdy nie jest nic pewne, można żyć jak w bajce nawet, a tu nagle bez happy endu koniec . Teraz będę zawsze myślała, że jakaś para jest super szczęśliwa, a za parę miesięcy nagle nie dowiem, że się rozstali. Niekiedy też jest tak, że pewne osoby szastają wyznaniem "kocham cię" na prawo i lewo, jakby to było zdanie "idę po bułki".
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to w następnym już nie Ale najgorsze jest to, że samemu się nie chce ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- [QUOTE=tatia05;36716814] będę Was podglądać kochane na pewno, spędziłam cudowny weekend z moją dawną miłością, postanowiliśmy spróbować, zresztą ponownie się zakochałam w nim ![]() ![]() klask i: Kochana, gratuluję i życzę Ci szczęścia Czyli co stara miłość nie rdzewieje. A co do Twojego EKSa to już nic mu innego nie pozostało ![]() Szkoda, że moja dawna miłość już ma żonę :/ Zreszto, a po co mi EKS EKS ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
A wg mnie nie odpisuj EKSowi. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() A ja wątpie, że to jakiś Jego kolega. Po prostu chcę może w Tobie zazdrość wzbudzić, bo może chce z Ciebie zrobić "głupka", że zaraz będziesz do Niego z pretensjami pisać, itp. A Ty NIC - CISZA. Zachowujesz się z klasą i wychodzi z całej tej sytuacji twarzą. I najważniejsze, że masz SPOX przyjaciółkę, która nie zrobi Ci żadnego świństwa ![]() Odpuść sobie nie warto, miej teraz na Niego WYJ*BANE!! Dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Nie znam Cię i Twojego EKSa oraz Waszych relacji, ale za taki tekst bym walneła swego w łeb Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-09-24 o 18:16 |
|||||||
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem w rozkroku między myśleniem "zdobądź mnie jeszcze raz" i "daj mi spokój" .
|
|
#2468 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne, zmienił się, a dalej zachowuje się tak samo - przestań! A on się o Ciebie martwił jak Ciebie zostawił? NIE!! Masz za miękkie serce ![]() Dziwie się, że po czymś takim wróciłaś do niego, mimo że na oku już kogoś miałaś Ale sama widzisz, NIE WSZYSTKO MOŻNA MIEĆ ![]() Ale Ty się o niego martwisz ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Myślę, że szybko to nie nastąpi Każdy tak facet mówi, a co do czego to ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() Mnie też to dziwi ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;36726248]Pięknie napisane . Też tego nie rozumiem. Rzeczywistość jednak jest jaka jest... I nigdy nie jest nic pewne, można żyć jak w bajce nawet, a tu nagle bez happy endu koniec . Teraz będę zawsze myślała, że jakaś para jest super szczęśliwa, a za parę miesięcy nagle nie dowiem, że się rozstali. Niekiedy też jest tak, że pewne osoby szastają wyznaniem "kocham cię" na prawo i lewo, jakby to było zdanie "idę po bułki".[/QUOTE]No bo tak jest - takie to jest życie! Nie wiadomo o co chodzi Właśnie wyżej też o tym napisałam ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() :conf used: Musisz sama zadecydować
|
|||||||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelciaczek, NAJGORSZE jest to, że ja to wszystko wiem, a nadal zachowuje sie jak głupia nastka
Nigdy sobie nie wybacze tego, że byłam taka naiwna
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;36726248]Pięknie napisane
. Też tego nie rozumiem. Rzeczywistość jednak jest jaka jest... I nigdy nie jest nic pewne, można żyć jak w bajce nawet, a tu nagle bez happy endu koniec . Teraz będę zawsze myślała, że jakaś para jest super szczęśliwa, a za parę miesięcy nagle nie dowiem, że się rozstali. Niekiedy też jest tak, że pewne osoby szastają wyznaniem "kocham cię" na prawo i lewo, jakby to było zdanie "idę po bułki".[/QUOTE]genialnie to ujęłaś
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
idę ćwiczyć i się pakować jutro znów wyjeżdżam na delegacje i wracam w piątek
|
#2472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie krytyka ludzi, którzy mnie nie znają, a patrzą obiektywnie na sprawę tylko wzmacnia i daje do myślenia Chociaż powiem Ci, że ja przez półtora miesiąca po rozstaniu strasznie zabiegałam o EKS i co i NIC
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ale ciężko jest dać za wygraną
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do niego i powtórka z rozrywki...
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
Fuck!! Spotkać EKSa na ulicy z nową dziewczyną
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
i płaczę
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz nie zawsze udaje się być silną i twardą
ciągle się popełnia błędy i się na nich uczy
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2012-09-24 o 22:56 |
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie stwarza a ja mam tą nadzieję że kiedyś mi też stworzy ..... że wróci, że powie że mnie Kocha
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz chociaż się Tobą interesuje, lepsze to niż cisza i łudzenia się i ranienie się najmocniej jak się da
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2012-09-24 o 23:08 |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Takie zainteresowanie i ciągła wymiana zdań, dialog wcale nie pomagają w "leczeniu ran" po związku.
|
#2486 | |
|
BAN stały
|
e, dziewczyny, będzie ok. jeszcze trochę czasu tylko trzeba.
a jak ktoś się nie może podnieść z ziemi, to zapraszam do mnie! ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
ja mam już w dupie kontakty wszelkie, siemano i hej :P
|
|
|
|
|
#2487 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pewnie że się nią interesuje, zobaczyła go z inną i się przestraszył, że straci furteczkę.
Twój eks jest zdecydowanie bardziej uczciwy w tym przypadku - nie zostawia złudzeń, to Ty sama je produkujesz i się ich kurczowo trzymasz...
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz że nie pomaga ale chociaż wiesz że on tez czasami o Tobie myśli
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowa dziewczyna, żeby zapomnieć o starej... i powiedział Ci to? serio? chyba chyba, jakie chyba? usiadłby zastanowił się poważnie i samo wszystko by się rozwiązało bez nowych dziewczyn
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

. Też tego nie rozumiem. Rzeczywistość jednak jest jaka jest... I nigdy nie jest nic pewne, można żyć jak w bajce nawet, a tu nagle bez happy endu koniec
. Teraz będę zawsze myślała, że jakaś para jest super szczęśliwa, a za parę miesięcy nagle nie dowiem, że się rozstali. Niekiedy też jest tak, że pewne osoby szastają wyznaniem "kocham cię" na prawo i lewo, jakby to było zdanie "idę po bułki".
no i uszlachetnia ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale najgorsze jest to, że samemu się nie chce 
klask i: Kochana, gratuluję i życzę Ci szczęścia 

Nie znam Cię i Twojego EKSa oraz Waszych relacji, ale za taki tekst bym walneła swego w łeb 

i że dla mnie chyba to coś więcej, a u niego wszystko szybko się zmienia... Czyli prawie identyczna sytuacja jak rok temu. Gdyby nie jego przeszłość od razu wysłałabym go na drzewo, ale wiem, że sam dużo przeszedł... Zupełnie go nie rozumiem. Naprawdę znam go bardzo dobrze i wiem, że to co mówił jeszcze nie dawno to nie były kłamstwa. Nie wiem po prostu co się z nim dzieje, boje się że chce wrócić do ćpania... Napisał wczoraj także, że postara się wpaść do mnie dzisiaj... Jestem w totalnej rozsypce, czuje się jak głupia debilka, która drugi raz pozwoliła się zabawić sobą. Ale potrafię z niego zrezygnować...

nowa dziewczyna, żeby zapomnieć o starej... i powiedział Ci to? serio?