|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
|
|
#3242 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niedługo idę kończyć ,,Kleo i ja''
|
||
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo vitę ![]() http://www.play.pl/pl/promocja/przej...lay-z-rodzina/ |
|
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
Jak tak mówisz Gumisiek, to chciałabym jeszcze bardziej
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć zupy są pyszne, ale ja nigdy nie jadłam i nie wiem jak się robi
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3247 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
. często siedzę na LC czytając opisy książek. Stąd tyle u mnie w dziale- chcę przeczytać.Cytat:
i na karcie egzaminacyjnej też? łał, farcik
|
||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Od wydawnictwa dostałam I jestem przeszczęśliwa ![]() Znowu Was nadrabiać muszę |
||
|
|
|
#3250 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta, proszę trzymać kciuki za Gumiśka, bo właśnie rusza na uczelnię
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3252 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Rozeznanie
|
Ja też trzymam kciuki i życzę powodzenia. Ruszaj tanecznym krokiem
|
|
|
|
#3254 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny!
Się dołanczam do wątku !![]() Również dużo czytam (chociaż ostatnio z tym ciężko):P Co lubię? Prawie wszystkie rodzaje książek: fantasy, obyczajowe, horrory, poradniki, wszystko jak leci Aktualnie kończę (dosłownie za góra pół godzinki-zobiłam przerwę) "Bez mojej zgody". Czytał ktoś?
|
|
|
|
#3255 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja nie czytałam, ale są tu osoby, które to czytały U mnie wciąż czeka na swoją kolej
|
|
|
|
#3256 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Codziennie wrzucał po 10 zł (równowartość jednej paczki, jeśli się nie mylę), a po miesiącu będziesz mogła sobie kupić tyyyyle książek! Albo markowe perfumy![]() Cytat:
Ja w szkole mam librus i bardzo się z tego cieszę Od razu widać oceny, czy nauczyciel dobrze wpisał itp.Cytat:
W końcu mam leczyć ludzi, a nie ich zabijać![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż i ja mamy już numer w jednej sieci od 7 lat.a roku na rok coraz gorsze telefony i pakiety nam proponują mimo tego że straszymy że odejdziemy.koniec końców chyba faktycznie zmienimy siec. Cytat:
![]() do tego w moim przypadku działa prawo- im wiecej się uczysz tym większe prawdopodobieństwo że nie zdasz ![]() Im mniej się uczę i kuję tym lepszą ocenę mam z egzaminu ![]() Sukcesem była 5 z psychologii na którą notatki i pytania czytałam jadąc pociągiem na egzamin- ani jedna rzecz nie była z notatek ani z pytań z lat wcześniejszych (notatki wszyscy mieli takie same, do tego nie byłam na ani jednym wykładzie ).Ludzie co kuli pozdawali na 3 i 3,5. Koleżanka która odemnie ściagała też dostaął 5.0 Do tej pory nie wiem jak to się stało Cytat:
![]() Cytat:
Latanie za durnymi wpisami, do profesorów którzy robią wielką łaskę że wpiszą ocenę. Jak ja zazdrościłam studentom na uczelniach na których znieśli indeksy... Cytat:
![]() [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36745420]Cześć dziewczyny! Się dołanczam do wątku !![]() Również dużo czytam (chociaż ostatnio z tym ciężko):P Co lubię? Prawie wszystkie rodzaje książek: fantasy, obyczajowe, horrory, poradniki, wszystko jak leci Aktualnie kończę (dosłownie za góra pół godzinki-zobiłam przerwę) "Bez mojej zgody". Czytał ktoś? [/QUOTE]Ja zaczęłam czytac, bardzo fajna książka
|
|||||
|
|
|
#3258 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko u nas zazwyczaj hurtem zanosił starosta i nie było nigdy większych problemów Indeksy mają swój urok według mnie.
|
||
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam się do kciuków
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36745420]Cześć dziewczyny! Się dołanczam do wątku !![]() Również dużo czytam (chociaż ostatnio z tym ciężko):P Co lubię? Prawie wszystkie rodzaje książek: fantasy, obyczajowe, horrory, poradniki, wszystko jak leci Aktualnie kończę (dosłownie za góra pół godzinki-zobiłam przerwę) "Bez mojej zgody". Czytał ktoś? [/QUOTE]no pewnie jesteś na medycynie?
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz rady ![]() [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36745420]Cześć dziewczyny! Się dołanczam do wątku !![]() Również dużo czytam (chociaż ostatnio z tym ciężko):P Co lubię? Prawie wszystkie rodzaje książek: fantasy, obyczajowe, horrory, poradniki, wszystko jak leci Aktualnie kończę (dosłownie za góra pół godzinki-zobiłam przerwę) "Bez mojej zgody". Czytał ktoś? [/QUOTE]Witamy
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów, nakupiłam świeczek
![]() byłam w rossmannie, kupiłam zestaw 6 podgrzewaczy, oczywiście zapomniałam jaka firma, ta sama co w ikei a tam zestaw 18 pachnących podgrzewaczy za.. 3,50 aż z wrażenia nie obejrzałam książek, złapałam 2 opakowania świeczek i poleciałam do kasy poza tym kupiłam olejek do kąpieli z afrodyzjakiem zobaczymy czy zadziała ![]() jaka piękna pogoda ![]() a i wymyśliłam po drodze, że wezmę się za Harrego Pottera mam już swoje lata, a przeczytałam tylko 4 części, mimo że 5 i 6 czeka na półce muszę nadrobić
|
|
#3262 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I plastusiowy pamiętnik
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest taka przejrzysta. Kiedyś tam szukałam inspiracji, ale mam już taaaaaka listę że nie muszę. A jak chcę - to są polecanki sprawdzają się super, bo np. teraz na pierwszej stronie (najwyżej polecane dla mnie) są takie które mam pod ręką i faktycznie czekają na przeczytanie. Cytat:
A ja wczoraj poczytałam trochę "A thousand splendid suns". I zaczyna się przemoc... Jaka to jest chora kultura... Kobieta własnościa faceta
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam 5 razy z rzędu, z wielkim bólem i żalem oddawałam do biblioteki.. bardzo mi się podobała, strasznie żałowałam, że moja nauczycielka zrezygnowała z omawiania jej
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz, a nie każdy jest na tyle ofiarny żeby latać z tymi indeksami. Jeszcze jak zdajesz wszystko w pierwszym terminie to ok, ale potem przy drugim terminie musisz sobie radzić sam...
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Też bardzo lubię obie
|
#3268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z Wetlibu to bym chętnie kilka książek kucharskich kupiła |
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to była "Ania z Zielonego Wzgórza" (mam wszystkie tomy z całej serii, nigdy się ich nie pozbędę!!!), "Mała księżniczka, "Słoneczko", "Tajemniczy ogród", "Pollyanna", "Emilka ze Srebrnego Nowiu". No i "Dzieci z Bullerbyn"
|
|
|
|
#3270 |
|
Konto usunięte
|
Ale tecza piękna mi przez okno w pracy do ukazała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

patrzę i patrzę na lc na te swoje książki i nie mogę się na nic zdecydować 

?
mi jeszcze 3 zostały i nie wiem jak ja tych ludzi złapie :O
i na karcie egzaminacyjnej też? łał, farcik 

A gdzie wstrzemiężliwość?
na szczęście będzie za to jakaś wypłata , więc może poszaleję w Matrasie 

Pod kocem siedzę