|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zaliczyliśmy pierwszy spacer! ![]() Ja ledwo szłam, te cholerne pętelki od szwów mi się tak wbijają w skórę! Tylko jak zwykle o czymś zapomnieliśmy i nie posmarowaliśmy buźki niczym... Chyba się mu nic nie stanie, prawda?
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie jaka bujna fryzurka jaaaa
coś pięknego!Musze spróbowac mojego tak ułożyć na brzuchu u mnie bo na łóżku potrzymam go 30 sekund to nurkuje w nie główką i potem płacze. Zresztą jak nie śpi to wiecznie marudzi albo płacze ![]() Konczi sliczna ta Wasza Dusia |
|
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
hej mamusie
![]() ja na kolki i bóle brzuszków polecam sab simplex.moja Pola nie ma problemów z brzuszkiem (odpukac
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne macie dzieciątka.
Ja teraz poleguje bo coś mnie pachwiny bolą i dół brzucha też zaczyna.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2012-09-25 o 15:39 |
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nikt mi nie pomoże z tymi wynikami.
A ja zaczynam się stresować, że dostanę jutro skierowanie do szpitala, bo oczywiście naczytałam się, że erytrocyty w moczu wskazują na krwiomocz, który może być wynikiem jakiegoś stanu zapalnego układu moczowego.
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry. Ale mi dziś dzień zleciał.
Mati ma dupkę zaczerwienioną prze te kupy. Każda pielucha z kupą jest. Cytat:
Cytat:
No i ruszaj tyłek i wydzwaniaj
|
||
|
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
i jak Tamllin wiesz już coś może więcej jak z tym zaprzeczeniem??
|
#2919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odkąd łykam urosept to wyniki mam idealne, a tak to i białko i azotyny się pojawiały. ciężko stwierdzić co na to Twój lekarz, ale raczej powinien przepisać Ci jakieś leki a nie kierować do szpitala. nie denerwuj się na zapas, będzie dobrze Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-09-25 o 16:35 |
|
|
|
|
#2920 |
|
Konto usunięte
|
wybraliśmy jeszcze w ciąży i byliśmy w zeszłym tygodniu na pierwszej wizycie.kochana jest nasza pani dr,taka złota kobieta.tak się ładnie z Leosiem przywitała i tak słodko do niego cały czas mółwiła przy badaniu
|
|
|
|
#2921 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do porodu, to dasz radę, wyjścia nie ma Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No ten, tego zamiast do sądu doszłam do Biedrony Jutro pójdę... przynajmniej mam taki plan
|
||||||||
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Dearline takie wyniki mogą wskazywać na infekcje dróg moczowych. Lekarz pewnie zapisze Ci leki.
Dziewczyny a Wy czym smarujecie pupydzieciakom, co sie sprawdza?
|
#2923 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do koleżanki to przesadza, ja bym nie potrafiła rodzić taka samotna . Mój TŻ jest wrażliwy dosyć i najwyżej jak w czasie najgorszej akcji nie wytrzyma to pójdzie na korytarz, ale chociaż będę wiedziała, że jest niedaleko... Cytat:
. Też się staram o siebie dbać i mam nadzieję, że po porodzie mi sił wystarczy . Włosów nie farbuję, więc przynajmniej jeden problem z głowy , a Tobie w blondzie bardzo ładnie, ja bym nic nie zmieniała .Cytat:
|
|||
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2925 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Twój da Ci jakieś wspomagacze tudzież leki. Bo nie mam pojęcia co oznaczają takie wyniki. Nie czytaj nic na necie do wizyty bo będziesz się niepotrzebnie stresować a i tak nic nie poradzisz Cytat:
bo skąd w ogóle pomysł, że ja modelka do figury idealnej mi sporo brakuje a poza tym ten wzrost... 162 w kapeluszu![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja piję do 3 dziennie i nawet się już przyzwyczaiłam do tego paskudztwa i aż tak mnie nie odrzuca. Dobrze, że efekt jest i kolek nie mai lecą bączki jak zajączki bez problemu Cytat:
coś nam się cisza porodowa zaczyna? Agaton, dalej nic? W ogóle jak Lucia się czuje? Też nie smaruję niczym. Powinnyśmy? Bo teraz różnie mówią. w szpitalu mówili, żeby sobie odpuścić. No ale na zimę to jakiś tłusty kremik nie? Cytat:
Cytat:
Polecam Wam dla Maluszków kołyskanki z mini mini. Ja się w nich zakochałam
|
|
|
#2926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi położna polecała jednak smarowanie tyłka przy każdej zmianie pieluchy, jej zdaniem samo wietrzenie pupy i tzw. "pielęgnacja na sucho" nie zdaje egzaminu a ze smarowideł polecała nivea baby, Alantan lub Alpikę |
|
|
|
|
#2927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
też używam zwykłego pudru i dupka jak malinka różowiutka
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie no pewnie się zaczynają skurcze przepowiadające. Chwilowo wszystko przeszło. Brzuch mi jeszcze nie opadł. Maluch musi jeszcze 2 tygodnie wytrzymać bo dopiero wtedy będe miała wszystko zapięte na ostatni guzik, przynjamniej mam taką nadzieje.
Po tym remoncie jest tyle do zrobienia w domu, TŻ wiecznie w pracy a ja nie mam siły nic robić i chyba to mnie najbardziej stresuje
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nieważne co jem czy piję, taki mi kwas podchodzi go gardła, że aż mnie pali żywym ogniem... nawet przełykanie śliny sprawia ból... nic nie pomaga, ani domowe sposoby ani specyfiki z apteki... mam dość maggie, a skąd masz te kołysanki? kupowałaś płytkę czy można je skądś ściągnąć? Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-09-25 o 17:33 |
|
|
|
|
#2931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No piękne jesteście dziewczyny Malutka czuprynkę ma świetną, jeszcze trochę i obie do fryzjera będziecie chodzić moja Lenka też miała taką czarną czuprynę, a potem stopniowo zaczęła jej jaśnieć i oczywiście wytarła się.I tak trochę z innej beczki... Super popatrzeć na zadbaną mamusię... Ja pamiętam moje początki bycia mamą... Oj było okropnie... Baby blues jakiś się przypałętał i czasem nawet nie chciało mi się z pidżamy przebrać Nie mówiąc już o zrobieniu czegokolwiek "przy sobie" Trochę czasu mi zajęło odnalezienie w sobie... "kobiecości' po tym wszystkim.Ale teraz jesteśmy mądrzejsi o to wszystko ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Oj wiem co znaczą remonty w ciąży, man jakoś tak wszystko się układało, że co ciąża, jakieś przeróbki w domu były. Śmieję się di męża, że teraz już więcej remontów nie będzie bo i ciąży nie planujemy kolejnej A maluch niech faktycznie jeszcze trochę poczeka i pozwoli mamie chwilkę odpocząć!!
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
.GRcorrect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRSpellingCor rect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRspelling { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRline { POSITION: absolute; BOTTOM: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; HEIGHT: 3px; RIGHT: 0px; LEFT: 0px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-TOP: transparent 0px solid; BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px}.GRcontour { POSITION: absolute; MARGIN: 0px}.GRrichText { BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-COLOR: transparent; MARGIN: 0px; DISPLAY: block; WHITE-SPACE: pre-wrap; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BOX-SIZING: content-box; POSITION: relative; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 8px; WIDTH: 108px; PADDING-RIGHT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FLOAT: left; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL LI { FONT: 12px/18px tahoma; WHITE-SPACE: nowrap; FLOAT: left; COLOR: #484848; CLEAR: left; CURSOR: pointer}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid; BOTTOM: -6px}.GRcorner_cnt { POSITION: absolute; WIDTH: 112px; BACKGROUND: #fff; HEIGHT: 7px; LEFT: 6px}#GRcontact { Z-INDEX: 1; POSITION: relative; TEXT-ALIGN: center; WIDTH: 100%; BOTTOM: -4px; DISPLAY: inline-block; FONT: 11px/18px tahoma; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; HEIGHT: 19px; COLOR: #fff; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { COLOR: #fff; FONT-SIZE: 12px}.GRcorner { POSITION: absolute; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png)}.GRmenu_tl { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; LEFT: -8px}.GRmenu_tr { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; HEIGHT: 7px; RIGHT: -8px; TOP: -2px}.GRmenu_bl { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; HEIGHT: 21px; LEFT: -8px}.GRmenu_br { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; HEIGHT: 21px; RIGHT: -8px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; BACKGROUND: #e5e5e5; HEIGHT: 1px; CURSOR: default}#GRmenuList #GRignore { TEXT-INDENT: -999px; WIDTH: 31px; BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; HEIGHT: 15px; OVERFLOW: hidden}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; POSITION: fixed; WIDTH: 100%; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); HEIGHT: 100%; TOP: 0px; LEFT: 0px}Maggie lekarz ktory prowadzi moja ciaze pracuje na Staszica
Czy takie ciagliwe gluty podbarwione na braz to moga byc kawałki czopa????
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozostaje mi mieć nadzieję, że jednak mnie ominą... TŻ będzie przy porodzie, to w razie czego każę mu się masować....Kiedyś, jak jeszcze wszystkie byłyśmy w dwupakach, kilka z Was pisało, że ma zamiar brać espunisan, żeby przy porodzie nie puszczać bąków.... Brałyście? Zadziałało? Maggie Twoja Malutka ma po prostu BOSKIE włoski Ja już po wizycie i Mały ma główkę wstawioną w kanał, szyjki już praktycznie nie ma.... Tylko kiedy się wszystko zacznie????
|
|||
|
|
|
#2935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj żeby z tym rozpoczęciem było takie proste Najgorsze to czekanie Ja mam jutro wizytę i KTG i pewnie znów usłyszę od lekarza " no jeszcze pani nie urodziła?!" Bo On myśli, że ja tak specjalnie chyba
|
|
#2936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze dodaje, no tak Cię ginekolog straszył, że grozi Ci poród przed czasem a Ty już po terminie jesteś... i tak zawsze, kiedy się widzimy... kochana mamusia |
|
|
|
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36746991]wybraliśmy jeszcze w ciąży i byliśmy w zeszłym tygodniu na pierwszej wizycie.kochana jest nasza pani dr,taka złota kobieta.tak się ładnie z Leosiem przywitała i tak słodko do niego cały czas mółwiła przy badaniu
No właśnie szukamy zależy mi żeby był w miarę blisko, tzn. w śródmieściu, ale przede wszystkim żeby lekarz był kompetentny. Napiszesz mi na priv kto to taki? Dearlie, mnie też ciężko coś powiedzieć na temat wyników, moje nie są idealne ale gin mówi że te wahnięcia od normy są w ciąży naturalne i żebym nie próbowała dociekać analizy w internecie więc spokojnie czekaj na jutrzejszą wizytę i wariuj bez potrzeby bo inaczej klaps!
|
|
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i mam nadzieję, że teraz baby blues Cię ominie i będziecie się wspólnie cieszyć ze swego szczęścia.Ach.. jak mnie ciągnie na zakupy.. zakochałam się w tej sukieneczce z tesco, ale niestety mojego rozmiaru (nie wiem zresztą jakiego według tej rozmiarówki) nie ma
|
|
|
#2939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ja też blondi kiedys zafarbowałam na brąz i wyglądałam 5 lat starzej,nie polecam |
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór.
piszę jedna reka bo na drugiej lezy Zuzia,chyba brzuszek ja boli. Maggie ja bym została na Twoim miejscu przy blondzie,bardzo Ci w nim do twarzy. Dzisiaj nie nadrobię zostawie sobie na rano. ja po kazdej zmianie pieluchy smaruje pupke i jest piekna
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

mój to za każdym razem prawie ma kupsko w pampku 

A ja zaczynam się stresować, że dostanę jutro skierowanie do szpitala, bo oczywiście naczytałam się, że erytrocyty w moczu wskazują na krwiomocz, który może być wynikiem jakiegoś stanu zapalnego układu moczowego. 
którejś nocy obudziłam męża i kazałam mu powędrować do łazienki wziąć prysznic, bo śmierdział, a potem dopiero odkryłam, że to nie on tylko ja...
fuj.. i antyperspiranty na niewiele pomagają

bo skąd w ogóle pomysł, że ja modelka
ja piję do 3 dziennie i nawet się już przyzwyczaiłam do tego paskudztwa i aż tak mnie nie odrzuca. Dobrze, że efekt jest i kolek nie ma
2 sierpnia 2018