|
|
#3811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Pęsetą - za to ma plusa. Cytat:
Cytat:
![]() Dlatego powiem jej, że jestem gotowa zapłacić jak za normalny makijaż, a nie za próbny, żeby umalowała mnie tak jakby malowała mnie w dzień ślubu. I wtedy zdecyduję. Jak się wkurzę to sama się umaluję i trudno. |
|||
|
|
|
|
#3812 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Pozwala , narzeka, że boli, ale ogólnie nie ma nic przeciwko. Nawet mówi, że ładniej z wyskubanymi Ale sama wiesz, że on ma naprawdę mocną i grubą i szeroką linię brwi No i robię to bardzo rzadko, cały czas zapominam ![]() Cytat:
Wstrząs? Ło matko Dobrze, że sytuacja opanowana Ja z nudów przeglądam sobie zawsze wieczorne programy i często na coś trafiam. Najwięcej na Fox Life. Teraz TVN coś tam nowego dał w temacie seriali. O, i na TVP HD też się fajne trafiają. Teraz mnie naszło na Filary Ziemi, wcześniej oglądaliśmy Pitbull'a [ciągle go powtarzają] Cytat:
A jak potwierdził dentysta, że to miazga? Może to pomyłka jakaś
|
|
|
|
#3813 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pierwszy raz mi się zdarzyło. Jak to nigdy nie wiadomo co może się zdarzyć. Cytat:
Po raz chyba trzeci oglądam Life, ale to dla Damiana Lewisa ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ja wiem, że "plus", tak mi się jakoś napisało Wszyscy piszą/mówią "plusa" i mnie też się udzieliło
|
||
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze,że do spzitala szybko trafiłaś i wszystko jest ok Spróbuj "Krew z krwi" jeśli masz Canal+. Jak dla mnie dobry serial
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ja dzisiaj mam "rwanie". Cytat:
![]() Mnie jutro tortury czekają. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3817 | ||
|
|
Cytat:
A co do seriali, to ogólnie jest tragedia i coraz gorzej. W TVN teraz nowy niby hit - Lekarze. Łomatko, porażka. Gdzie jemu do Chirurgów . Prawo Agaty [dzisiaj] jeszcze daje radę na mój gust. Jutro będę oglądać Dochodzenie II [wersja amerykańska] - polecam. Dobry i naprawdę klimatyczny, mroczny a do tego daleki od tych wszystkich SiEsAjów. pewnie niedługo będą powtórki [na Fox Life] - to obejrzyj koniecznie [o ile masz ten kanał?]. Zaczęłam też siódmy sezon House'a oglądać . No i klasyki - Mentalista, Fringe [bajeczka, ale lubię ]. W kolejce PLL 2 ![]() Poszukaj koniecznie tego Pitbulla, myślę, że spodobałby Ci się Cytat:
Tak TVP HD ma trochę inny program. Nie mylić z TVP1 HD, który jest taki sam ![]() A lubisz "rwanie"? ![]() Ja uwielbiam generalnie lubie bardzo, jak się mną ktoś zajmuje - oczyszczanie, malowanie... ![]() Współczuję Jesień idzie. Siedzę w pracy o nogi dogrzewam dmuchawą.
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
To i
za Ciebie ![]() Cytat:
Prawa Agaty nie oglądałam,więc nie wiem. House Fringe nie oglądałam nigdy
|
|
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałaś w końcu ostatni odcinek PLL? ![]() Cytat:
![]() A jak mi zrobiła te brwi to wiedziałam, że pochwalisz, że pęsetą ![]() Współczuję i trzymam kciuki ![]() Padnięta jestem
|
||
|
|
|
|
#3820 | |
|
|
Cytat:
![]() BTW, mam zamiar oglądać"wszystko przed nami", codziennie o 18.15 jest w Jedynce. Nie oglądam w zasadzie żadnych tasiemców publicznej telewizji [Klany i takie tam], ale ten kręcą u mnie, to chcę zobaczyć. Może nawet się gdzieś w kadrze załapałam, bo często mijałam ekipę A to taki ostatni-ostatni odcinek? Czy tylko ostatnio nakręcony?Ja dla odmiany dzisiaj jeszcze całkiem w formie, choć ostatnie dni były kiepskie. Idę lać do słoiczków
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni odcinek sezonu - na końcu coś (a raczej kogoś) pokazali i byłam w szoku, ja tak nie chcę ![]() Zawsze jak to piszesz to chce mi się śmiać ![]() Wyżłopałam właśnie drugą szklankę Sangrii i zaczynam przysypiać Aha, zapomniałam napisać - z tego co widziałam to ta wizażystka pracuje na Kryolanie |
|
|
|
|
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Na Lekarzy nawet nie zerknęłam. A Prawo Agaty lubię i oglądam jak trafię Cytat:
Cytat:
![]() Ja też bardzo lubię te wszystkie głaskające zabiegi. Fryzjera - też. Mam osobisty uraz do woskowania, bo nie trafiłam jeszcze na taką, która by tą metodą dobrze zrobiła. Lej Dziewczę, lej ! Cytat:
Jak przygotowania ? Dziewczyny, dziękuję za kciuki. Jadę do wyrwizęba na 12-tą. Pewnie ze trzy szyjki zrobi. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o Tobyego?
Ja czytałam,że Caleb też ma coś wspólnego A. ![]() Cytat:
Później ktoś też mi mówił,że lepiej to omijać,więc jak na razie omijam
|
|
|
#3824 | ||||||
|
|
Cytat:
? Ja uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Może w kolejnym sezonie to odkręcą ![]() Hehehehe i o to chodzi ![]() A ja wyżłopałam kieliszek [a wlaściwie kubeczek, bo nie chciałoby mi się potem kieliszka zmywać ] weselnego wińska mojego brata, co to jeszcze w lodówce sobie stało ![]() Cytat:
Pomyślałam sobie ostatnio, że fajnie byłoby dorobić sobie na makijażach dla jakichś małolat ale gdzie ja z tymi moimi cienkimi cieniami do ludzi ![]() Cytat:
Nie wiem, czy Chirurgów oglądałaś, ale też tam wiecznie jakieś sezony powtarzają Warto się zainteresować, nawet jeśli oglądasz od środka, to szybko się wkręcisz Dziś też leję ![]() Cytat:
?Cytat:
Jak to w dzisiejszej gazecie napisali - Lublin urzekający, bohaterowie wymuskani Zobaczymy, może się rozkręci. No i będę swój wzrok wypatrywać, może w kadrze się załapałam Trochę mnie dziś łeb pobolewa. Pewnie z niewyspania. Dzida chyba ząbkuje na całego - czwórki [a może i trochę trójki?] i sra po trzy razy w środku nocy, co jej się od wielu miesięcy nie zdarzało Odkąd skończyła 4 miesiące takie 'przyjemności' zostawiała jednak na aktywność w środku dnia, więc totalnie nie wiem o co chodzi... I tak już mam w zasadzie od tygodnia. Mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy... O tyle dobrze, że się nie wybudza i po załatwieniu sprawy mogę spać dalej ![]() No to się wyżaliłam
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aczkolwiek mimo regularnych wizyt na wizażu, to niekoniecznie rzucam się w oczy. Ciepło mi, że pamiętacie |
|
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem nawet, dlaczego podoba mi się tak strasznie dr Owen Hunt Asia też się tak czasem rozklejasz? Ja potrafię przepłakać pół odcinka![]() Miałam tak z "Julią" też patrzyłam,czy mnie nie ma
|
|
|
#3827 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też. Kilka razy poleciała mi łza przy regulowaniu. Ale kosmetyczka robiła to bardzo szybko i dało się przeżyć, bo jak próbowałam sama to po paru włoskach miałam dość ![]() Powoli, jeszcze parę rzeczy mam do załatwienia i muszę się pospieszyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie pamiętam, bo to dawno było ![]() Mam nadzieję. Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Właśnie się zastanawiałam ile czasu nie ćwiczyłam. Wyszło mi, że ponad pół roku. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tą polską "Julią" ? Przed depilowaniem posmaruj łuk brwiowy kremem. Trudniej chwycić, ale mniej boli. U dentysty ok. Żadnego hardkoru . Tylko dwie plomby. Przy drugiej nagimnastykowała się, bo od środka zęba. W poniedziałek znowu. Taką dobrą kość zębową miałam. Przez lata tylko na kontrole chodziłam, a teraz przez tę mendowao - upierdliwą chorobę wszystko się sypie. Nawet inne, niż u normalnego człowieka, środki trzeba stosować. Dobrze nazywają tą przypadłość : cichy morderca. Miałam jechać dzisiaj na badania. Nie jadę. Kopytek się wczoraj nażarłam. Jak świnia. Po raz pierwszy jadłam kopytka, do których zamiast jajek, mąka ziemniaczana była dodana. Dobre. Tylko się nie śmiejcie. Z obiegu wypadłam. Wybieram się z Psiapsiółką na potupajkę, na łowy. Dziewczyny, co Wy z torebkami robicie jak idziecie na parkiet ? Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3829 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie rozklejam się , choć bywały momenty, ale raczej rzadko. Najbardziej chyba wtedy kiedy zginął ten policjant, co bombę wynosił i epizody z mężem Izzie, no i oczywiście Bambi po wypadku... i jeszcze motyw dzieciątka, co miało tyle operacji... ![]() Cytat:
![]() Ano nie mam, ciągle sie opieram Cytat:
, może spróbuj zrobić kolejne podejście, tylko bardziej regularne?Cytat:
![]() Dawno nie byłam na żadnej ![]() Jak wychodziłam, to starałam się zazwyczaj chować wszystko do kieszeni - telefon w kurtce w szatni, kasa przy sobie, żeby sie własnie o to nie martwić. Niektórzy zostawiają przy stoliku i ida tańczyc niedaleko niego [to raczej w ciasnych dyskotekach], żeby miec na oku. Ale widziałam też dziewczyny tańczące z wielkimi torebkami na ramieniu. Może weź po prostu jakąś maleńką, żeby Ci nie przeszkadzała za bardzo?
|
|
|
|
#3830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze,że bez hardkoru A kopytek bym wszamała ![]() Sama zawsze mam z tym problem, więc z reguły zabieram takie przewieszane przez ramię, małe i tańczę z nimi Chyba,że jest jakiś znajomy-cieć to zostawiam jemu![]() Cytat:
|
|
|
#3831 | |
|
|
Cytat:
![]() Najbardziej to mi właśnie O'Malleya było szkoda. Przez długi czas miałam go nawet na tapecie w kompie, bo generalnie lubię faceta Szkoda, że gej... chociaż, nie, nie szkoda Jak ja go mieć nie mogę, to dobrze, że inna baba też nie
|
|
|
|
#3832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To się nie opieraj. Mnie odpowiadają. A specjalistką od tych cieni jest chyba Aga. Parę ma. Ja - tylko jedną paletkę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj też jadłam Asia, pies ogrodnika ! ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3833 | |
|
|
Cytat:
bo ładne są...Ano koniecznie Hehehehehehe Jak pooglądasz, to będziesz wiedziała dlaczego ![]() Mam słabość do takiego typu mężczyzny
|
|
|
|
#3834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie z wyglądu najbardziej pasuje Karev no i Hunt też coś ma w sobie. Z damskiej części to chyba Izzie,bo Meredit jak dla mnie jest za stara na tę rolę ![]() Hahahahaha nigdy nie podchodziłam do tego w ten sposób,ale chyba zacznę Cytat:
|
|
|
#3835 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wy też nie miałyście wczoraj wizażu?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam, że podobnie nazywaliśmy drinki (odrobina wódki na dnie, reszta soku), bo wchodziły jak soczek, w ogóle nie czuć było w nich alkoholu i zanim człowiek się zorientował już był ściorany i zasypiał ![]() Cytat:
![]() To czas najwyższy przestać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, mam dylemat - szukam biżuterii na ślub, znalazłam identyczne kolczyki jakie już mam (tylko ze szmaragdem). I nie mogę się teraz zdecydować czy brać te z rubinem czy z granatem, które będą bardziej pasowały do bordowej sukienki, doradźcie coś ![]() Rubin http://topsilver.pl/Szukaj.aspx?query=ravena Granat http://topsilver.pl/Szukaj.aspx?query=savini A na co dzień noszę te http://topsilver.pl/patra---srebrne-...-4-id-342.aspx. Tyle czasu szukałam do nich zawieszki aż w końcu znalazłam ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-09-28 o 22:40 |
||||||||
|
|
|
|
#3836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jeśli tak - będę oglądać. Nie wiem. Rano był. Cytat:
Cytat:
Nie dziękuję. To dopiero w fazie pomysłu. Nie wiemy za bardzo gdzie iść. Cytat:
Te z granatem. Mroczniejsze. No i wzięłabym jednak komplet. Ty lubisz takie cacka, to Ci przyda się. Nie znam się na srebrze, ale o ile wiem jest jakaś metoda sprawiająca, że srebro nie czernieje . Mam trzeciego kota. Ktoś mi wczoraj w południe podrzucił. Małe toto jak dłoń. Jak na moje oko - dziewczynka. Charakterek - drugi El Diablo. "Agatka" {takie imię do głowy mi wpadło} jest biała, w szare plamki. Ładniutka. Psy już prawie ustawione do pionu. Większy problem z kotami. Nie zaakceptowały jeszcze. Obawiam się wojny. Nie bardzo mam możliwość zatrzymania kocurka. Przynajmniej do wiosny nie może wychodzić na dwór. Nie wiem co będzie jak będę musiała wyjść i zostawię ich samych sobie. Tu na wsi nikt nie będzie chciał, bo kotów multum. Za mało problemów mam. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z Kasią- lepiej zainwestować w komplet,bo pewnie i tak będziesz go później używać Byłam znowu u dentysty i jest ok Polakierowała i powiedziała,że musiałam się gdzieś uderzyć albo w nocy zagryźć zęby za mocno
|
|
|
#3838 | ||||
|
|
U mnie był
![]() Cytat:
W smaku oranżadka, no nic % nie czuć, a tak się kiedyś nimi skułam, a bodaj tylko dwa wypiłam ![]() ![]() Trza było nie czytać Izzie nie zginęła z tego co pamiętam ![]() Cytat:
Ja Ci zrobię takie, a nawet może ładniejsze? Mam bardzo podobne elementy Mam czerwone kamyczki i tylko brakuje mi srebrnych bigli, ale może je u Siebie dorwiesz, to byś tylko przyczepiła zawieszkę ![]() Zachęcam ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się kotki polubią ![]() A jak trzeba będzie wyjść, to po prostu zamknij małe w oddzielnym pokoju. Ja tak robiłam z Ryrem, jak mały był, żeby go Psota nie zjadła Siedział jak trusia . Jak wracałam z pracy to go zastawałam w takim samym stanie, jak wychodziłam ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3839 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie tylko u mnie takie szopki
![]() I tak wolę pójść na łatwiznę, żeby było szybko Cytat:
Cytat:
![]() Mam syndrom osiołka i zazwyczaj kiedy nie mogę się zdecydować na jedną rzecz to kupuję obie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mogłam się powstrzymać Cytat:
Cytat:
Byłam dzisiaj w kwiaciarni załatwić bukiet (plus kwiat do włosów i butonierki) - jak usłyszałam cenę to padłam... 2 stówy Nic dziwnego, kurde, skoro sobie storczyki wymyśliłam ![]() Poza tym słowo "ślubny" sprawia, że cena automatycznie szybuje w górę
|
|||||||
|
|
|
|
#3840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To masz fajnie. Ja jadę jutro. Nigdy nie piłam. Cytat:
Cytat:
Nie kupuj dwóch. Są kolorystycznie prawie takie same. Lepiej coś w innym kolorze. Cytat:
W domu nadal wojna. "Stare" koty warczą i pufają na "nowego". Nadpobudliwy i zdenerwowany Max gania je wszystkie. A ja latam za nimi jak durnowata. Miłego dnia |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Ale sama wiesz, że on ma naprawdę mocną i grubą i szeroką linię brwi
Wszyscy piszą/mówią "plusa" i mnie też się udzieliło