Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-23, 20:09   #3811
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
U mnie leje i po raz pierwszy wczoraj włączył się piec. Zima nadchodzi .
U mnie też zaczęli grzać. Chociaż z drugiej strony nie jest jeszcze aż tak zimno, żeby musieli grzać, bo okno mam cały dzień uchylone.

Cytat:
Woskiem czy pęsetą ?
Pęsetą - za to ma plusa.

Cytat:
A komu się chce w taką pogodę ?
W TV nic, robić nic się nie chce. Ja podsypiam cały czas. I za sprawą pogody i za sprawą otumaniających ździebko piguł. Osa mnie ukąsiła i miałam wstrząs anafilaktyczny. Przeżyłam
O kurcze, dobrze, że nic Ci się nie stało Nienawidzę os, pszczół i innych takich żądlących.

Cytat:
Jak Wy trafiacie na takie coś ? U mnie Kloss i Czterej Pancerni Już nawet Sherlocka Holmesa nie mam.
To o zombiakach na jedynce było

Cytat:
Mnie też byłoby baaardzo trudno w to uwierzyć.
Dlatego powiem jej, że jestem gotowa zapłacić jak za normalny makijaż, a nie za próbny, żeby umalowała mnie tak jakby malowała mnie w dzień ślubu. I wtedy zdecyduję. Jak się wkurzę to sama się umaluję i trudno.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-24, 00:54   #3812
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jaki badziewiasty? Mój TŻ uwielbia ten serial

Ja nie miałam pojęcia. Dlatego przeraziłam się jak zobaczyłam swoją twarz (może poza oczami), zwłaszcza ten za ciemny i źle nałożony podkład. Po czymś takim trudno mi tak w ciemno zaufać, że ten normalny makijaż będzie lepszy.

TŻ pozwala Ci regulować sobie brwi?
Serio? Mnie taki badziewiasty się wydał, robiony trochę na siłę i do tego powtórzony pomysł. To wyjście ze szpitala żywcem zerżnięte z 28 dni później. Teraz trochę się rozkręca.

Pozwala , narzeka, że boli, ale ogólnie nie ma nic przeciwko. Nawet mówi, że ładniej z wyskubanymi Ale sama wiesz, że on ma naprawdę mocną i grubą i szeroką linię brwi No i robię to bardzo rzadko, cały czas zapominam
Cytat:

A komu się chce w taką pogodę ?
W TV nic, robić nic się nie chce. Ja podsypiam cały czas. I za sprawą pogody i za sprawą otumaniających ździebko piguł. Osa mnie ukąsiła i miałam wstrząs anafilaktyczny. Przeżyłam

Jak Wy trafiacie na takie coś ? U mnie Kloss i Czterej Pancerni Już nawet Sherlocka Holmesa nie mam.
Z tym podsypianiem to ja mam tak samo przez cały weekend. Wczoraj nie mogłam się podnieść, dziś zasnęłam z Dzidą, TŻ też zdrzemnął się usypiając małą wieczorem.

Wstrząs? Ło matko Dobrze, że sytuacja opanowana Aż mi się słabo zrobiło, jak o tym napisałaś.

Ja z nudów przeglądam sobie zawsze wieczorne programy i często na coś trafiam. Najwięcej na Fox Life. Teraz TVN coś tam nowego dał w temacie seriali. O, i na TVP HD też się fajne trafiają. Teraz mnie naszło na Filary Ziemi, wcześniej oglądaliśmy Pitbull'a [ciągle go powtarzają]
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u dentysty, bo w piątek jedynka reagowała na zimno/ciepło. Myślałam,że to może jakaś nadwrażliwość. Okazało się,że uszkodzona miazga i nie wiadomo co dalej. Oczywiście już sobie wmawiam,że zęba trzeba zatruć i ćwiczę mówienie i uśmiechanie się bez pokazywania zębów(zresztą i tak nie mogę normalnie mówić,bo zimne powietrze powoduje ból)
Oj, współczuję
A jak potwierdził dentysta, że to miazga? Może to pomyłka jakaś

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-24, 02:34   #3813
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Myślałam,że to może jakaś nadwrażliwość. Okazało się,że uszkodzona miazga i nie wiadomo co dalej.
Jak to - nie wiadomo ? Co wyrwiząb powiedział ? Będzie rwał czy wyleczy ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
Pęsetą - za to ma plusa.
No to chociaż za to ma "plus".

Cytat:
Napisane przez Finlora
O kurcze, dobrze, że nic Ci się nie stało

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wstrząs? Ło matko
Użądliła mnie w Lidlu. Z Psiapsiółką byłam, do szpitala około dziesięć minut, samochód na parkingu i ja wiem co w takim przypadku robić. No, ale strachu najadłam się porządnie. W głowie cały czas myśl : co będzie {w razie czego} ze zwierzakami ? Jeszcze łykam mocne antyalergeny.
Pierwszy raz mi się zdarzyło. Jak to nigdy nie wiadomo co może się zdarzyć.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja z nudów przeglądam sobie zawsze wieczorne programy i często na coś trafiam.
Wczoraj obejrzałam odcinek polskiego serialu "Przyjaciółki". Jak na mój gust - tragedia.
Po raz chyba trzeci oglądam Life, ale to dla Damiana Lewisa

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-24, 07:37   #3814
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? Mnie taki badziewiasty się wydał, robiony trochę na siłę i do tego powtórzony pomysł. To wyjście ze szpitala żywcem zerżnięte z 28 dni później. Teraz trochę się rozkręca.
Mój TŻ traktuje ten serial jak odmóżdżacz po pracy, więc może dlatego go uwielbia

Cytat:
Ja z nudów przeglądam sobie zawsze wieczorne programy i często na coś trafiam. Najwięcej na Fox Life. Teraz TVN coś tam nowego dał w temacie seriali. O, i na TVP HD też się fajne trafiają. Teraz mnie naszło na Filary Ziemi, wcześniej oglądaliśmy Pitbull'a [ciągle go powtarzają]
To TVP HD ma inny program niż zwykłe TVP? Nawet nie wiedziałam

Cytat:
No to chociaż za to ma "plus".
No ja wiem, że "plus", tak mi się jakoś napisało Wszyscy piszą/mówią "plusa" i mnie też się udzieliło
Stary 2012-09-24, 13:45   #3815
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to - nie wiadomo ? Co wyrwiząb powiedział ? Będzie rwał czy wyleczy ?

Użądliła mnie w Lidlu. Z Psiapsiółką byłam, do szpitala około dziesięć minut, samochód na parkingu i ja wiem co w takim przypadku robić. No, ale strachu najadłam się porządnie. W głowie cały czas myśl : co będzie {w razie czego} ze zwierzakami ? Jeszcze łykam mocne antyalergeny.

Wczoraj obejrzałam odcinek polskiego serialu "Przyjaciółki". Jak na mój gust - tragedia.
Powiedziała,że nie wie co to może być skoro nie było urazu. Zrobiłam dziś zdjęcie i nie widzę tam nic takiego(jakbym się znała ). Mam nadzieję,że wystarczy lakierowanie,a nie żadne wyrywanie czy leczenie kanałowe

To dobrze,że do spzitala szybko trafiłaś i wszystko jest ok

Spróbuj "Krew z krwi" jeśli masz Canal+. Jak dla mnie dobry serial

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-25, 00:47   #3816
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
No ja wiem, że "plus", tak mi się jakoś napisało Wszyscy piszą/mówią "plusa" i mnie też się udzieliło
Aga, mnie nie o to chodziło. Nawet nie zwróciłam uwagi. Miałam na myśli metodę zastosowaną przez kosmetyczkę.
Ja dzisiaj mam "rwanie".

Cytat:
Mam nadzieję,że wystarczy lakierowanie,a nie żadne wyrywanie czy leczenie kanałowe

Mnie jutro tortury czekają.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Pewnie nie mam, bo mam tylko pakiet Familijny.

Stary 2012-09-25, 10:33   #3817
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

Po raz chyba trzeci oglądam Life, ale to dla Damiana Lewisa

Miłego dnia
Najważniejsze, że zakończenie szczęśliwe. Ale współczuję Ci tego stresu i całej sytuacji

A co do seriali, to ogólnie jest tragedia i coraz gorzej.
W TVN teraz nowy niby hit - Lekarze. Łomatko, porażka. Gdzie jemu do Chirurgów . Prawo Agaty [dzisiaj] jeszcze daje radę na mój gust.
Jutro będę oglądać Dochodzenie II [wersja amerykańska] - polecam. Dobry i naprawdę klimatyczny, mroczny a do tego daleki od tych wszystkich SiEsAjów. pewnie niedługo będą powtórki [na Fox Life] - to obejrzyj koniecznie [o ile masz ten kanał?]. Zaczęłam też siódmy sezon House'a oglądać . No i klasyki - Mentalista, Fringe [bajeczka, ale lubię ]. W kolejce PLL 2

Poszukaj koniecznie tego Pitbulla, myślę, że spodobałby Ci się
Cytat:
Mój TŻ traktuje ten serial jak odmóżdżacz po pracy, więc może dlatego go uwielbia

To TVP HD ma inny program niż zwykłe TVP? Nawet nie wiedziałam
No, odmóżdżający to on jest Jak CSI'je

Tak TVP HD ma trochę inny program.
Nie mylić z TVP1 HD, który jest taki sam
Cytat:
Ja dzisiaj mam "rwanie".

A lubisz "rwanie"?
Ja uwielbiam generalnie lubie bardzo, jak się mną ktoś zajmuje - oczyszczanie, malowanie...

Współczuję

Jesień idzie. Siedzę w pracy o nogi dogrzewam dmuchawą.

Stary 2012-09-25, 10:59   #3818
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

To i za Ciebie

Cytat:
A co do seriali, to ogólnie jest tragedia i coraz gorzej.
W TVN teraz nowy niby hit - Lekarze. Łomatko, porażka. Gdzie jemu do Chirurgów . Zaczęłam też siódmy sezon House'a oglądać . No i klasyki - Mentalista, Fringe [bajeczka, ale lubię ].
Mnie się podoba,bo nie porównuję do Chirurgów Prawa Agaty nie oglądałam,więc nie wiem. House z jednej strony szkoda,że już się skończyła produkcja, z drugiej dobrze,bo już się wątki konczyły Fringe nie oglądałam nigdy

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-09-25, 20:58   #3819
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam
Obejrzałaś w końcu ostatni odcinek PLL?

Cytat:
Aga, mnie nie o to chodziło. Nawet nie zwróciłam uwagi. Miałam na myśli metodę zastosowaną przez kosmetyczkę.
Aaaaa, bo napisałaś w cudzysłowie i myślałam, że mnie poprawiasz
A jak mi zrobiła te brwi to wiedziałam, że pochwalisz, że pęsetą

Cytat:
Współczuję i trzymam kciuki

Padnięta jestem
Stary 2012-09-25, 22:33   #3820
'Estelle'

Cytat:
Mnie się podoba,bo nie porównuję do Chirurgów Prawa Agaty nie oglądałam,więc nie wiem. House z jednej strony szkoda,że już się skończyła produkcja, z drugiej dobrze,bo już się wątki konczyły Fringe nie oglądałam nigdy
Ja już mam umysł spaczony Chirurgami, bo bardzo lubię i Lekarze wydają mi się po prostu nudni. I jeszcze te drętwe teksty Małaszyńskiego,które niby mają być zabawne

BTW, mam zamiar oglądać"wszystko przed nami", codziennie o 18.15 jest w Jedynce. Nie oglądam w zasadzie żadnych tasiemców publicznej telewizji [Klany i takie tam], ale ten kręcą u mnie, to chcę zobaczyć. Może nawet się gdzieś w kadrze załapałam, bo często mijałam ekipę
Cytat:
Nie znam

Padnięta jestem
A to taki ostatni-ostatni odcinek? Czy tylko ostatnio nakręcony?

Ja dla odmiany dzisiaj jeszcze całkiem w formie, choć ostatnie dni były kiepskie.

Idę lać do słoiczków

Stary 2012-09-25, 22:53   #3821
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już mam umysł spaczony Chirurgami, bo bardzo lubię i Lekarze wydają mi się po prostu nudni. I jeszcze te drętwe teksty Małaszyńskiego,które niby mają być zabawne
Strasznie dawno nie oglądałam Chirurgów, z tego co pamiętam to trochę mnie ten serial wkurzał

Cytat:
A to taki ostatni-ostatni odcinek? Czy tylko ostatnio nakręcony?
Ostatni odcinek sezonu - na końcu coś (a raczej kogoś) pokazali i byłam w szoku, ja tak nie chcę

Cytat:
Idę lać do słoiczków
Zawsze jak to piszesz to chce mi się śmiać

Wyżłopałam właśnie drugą szklankę Sangrii i zaczynam przysypiać

Aha, zapomniałam napisać - z tego co widziałam to ta wizażystka pracuje na Kryolanie
Stary 2012-09-26, 05:04   #3822
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Prawo Agaty [dzisiaj] jeszcze daje radę na mój gust.
Na Lekarzy nawet nie zerknęłam. A Prawo Agaty lubię i oglądam jak trafię

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jutro będę oglądać Dochodzenie II [wersja amerykańska] - polecam.
Jakiś FOX mam. Poszukam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A lubisz "rwanie"? Ja uwielbiam generalnie lubie bardzo, jak się mną ktoś zajmuje - oczyszczanie, malowanie...
Nie bardzo, bo mam niską granice bólu. Wczoraj trochę poskakałam, bo jakoś dziwnie ekstra wrażliwa byłam. Ale przeżyłam
Ja też bardzo lubię te wszystkie głaskające zabiegi. Fryzjera - też.

Cytat:
A jak mi zrobiła te brwi to wiedziałam, że pochwalisz, że pęsetą

Mam osobisty uraz do woskowania, bo nie trafiłam jeszcze na taką, która by tą metodą dobrze zrobiła.

Cytat:
Idę lać do słoiczków
Lej Dziewczę, lej !

Cytat:
Aha, zapomniałam napisać - z tego co widziałam to ta wizażystka pracuje na Kryolanie
To dobrze. Powinien się porządnie trzymać.
Jak przygotowania ?

Dziewczyny, dziękuję za kciuki. Jadę do wyrwizęba na 12-tą. Pewnie ze trzy szyjki zrobi.

Miłego dnia
Stary 2012-09-26, 14:58   #3823
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam
Chodzi Ci o Tobyego? Ja czytałam,że Caleb też ma coś wspólnego A.

Cytat:
BTW, mam zamiar oglądać"wszystko przed nami", codziennie o 18.15 jest w Jedynce. Nie oglądam w zasadzie żadnych tasiemców publicznej telewizji [Klany i takie tam], ale ten kręcą u mnie, to chcę zobaczyć. Może nawet się gdzieś w kadrze załapałam, bo często mijałam ekipę
Siostra oglądała i stwierdziła,że żenada Później ktoś też mi mówił,że lepiej to omijać,więc jak na razie omijam

Stary 2012-09-26, 21:20   #3824
'Estelle'

Cytat:
Strasznie dawno nie oglądałam Chirurgów, z tego co pamiętam to trochę mnie ten serial wkurzał
A czym Cię wkurzał ? Ja uwielbiam
Cytat:
Ostatni odcinek sezonu - na końcu coś (a raczej kogoś) pokazali i byłam w szoku, ja tak nie chcę
Hmmmmm
Może w kolejnym sezonie to odkręcą
Cytat:
Zawsze jak to piszesz to chce mi się śmiać
Hehehehe i o to chodzi

Cytat:
Wyżłopałam właśnie drugą szklankę Sangrii i zaczynam przysypiać
Cytat:

A ja wyżłopałam kieliszek [a wlaściwie kubeczek, bo nie chciałoby mi się potem kieliszka zmywać ] weselnego wińska mojego brata, co to jeszcze w lodówce sobie stało
Cytat:
Dobra marka
Pomyślałam sobie ostatnio, że fajnie byłoby dorobić sobie na makijażach dla jakichś małolat ale gdzie ja z tymi moimi cienkimi cieniami do ludzi
Cytat:

Jakiś FOX mam. Poszukam .
Poszukaj
Nie wiem, czy Chirurgów oglądałaś, ale też tam wiecznie jakieś sezony powtarzają Warto się zainteresować, nawet jeśli oglądasz od środka, to szybko się wkręcisz

Cytat:
Lej Dziewczę, lej !
Dziś też leję

Cytat:
Dziewczyny, dziękuję za kciuki. Jadę do wyrwizęba na 12-tą. Pewnie ze trzy szyjki zrobi.

Miłego dnia
Jak tam? Żyjesz? Dałaś radę ?
Cytat:
Siostra oglądała i stwierdziła,że żenada Później ktoś też mi mówił,że lepiej to omijać,więc jak na razie omijam
Obejrzałam dzisiaj i faktycznie, trochę żenada.
Jak to w dzisiejszej gazecie napisali - Lublin urzekający, bohaterowie wymuskani
Zobaczymy, może się rozkręci.
No i będę swój wzrok wypatrywać, może w kadrze się załapałam

Trochę mnie dziś łeb pobolewa. Pewnie z niewyspania. Dzida chyba ząbkuje na całego - czwórki [a może i trochę trójki?] i sra po trzy razy w środku nocy, co jej się od wielu miesięcy nie zdarzało Odkąd skończyła 4 miesiące takie 'przyjemności' zostawiała jednak na aktywność w środku dnia, więc totalnie nie wiem o co chodzi... I tak już mam w zasadzie od tygodnia. Mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy... O tyle dobrze, że się nie wybudza i po załatwieniu sprawy mogę spać dalej

No to się wyżaliłam

Stary 2012-09-26, 21:48   #3825
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

A wiecie kto mi się przypomniał ?! Lanessa . Nie wiem czy dobrze pamiętam. Ta z Norwegii czy też Danii . Swego czasu blog prowadziła . Rzuciła się Wam w oczy ?

Miłego dnia
Żyję, żyję Aczkolwiek mimo regularnych wizyt na wizażu, to niekoniecznie rzucam się w oczy. Ciepło mi, że pamiętacie
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 21:53   #3826
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukaj
Nie wiem, czy Chirurgów oglądałaś, ale też tam wiecznie jakieś sezony powtarzają Warto się zainteresować, nawet jeśli oglądasz od środka, to szybko się wkręcisz

No i będę swój wzrok wypatrywać, może w kadrze się załapałam

Mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy... O tyle dobrze, że się nie wybudza i po załatwieniu sprawy mogę spać dalej
Zgadzam się oglądałam na samym początku jak leciało, później zapomniałam. I teraz od współlokatorki zgrałam- wciągnęło mnie na tyle,że oglądałam po kilka odc dziennie Nie rozumiem nawet, dlaczego podoba mi się tak strasznie dr Owen Hunt Asia też się tak czasem rozklejasz? Ja potrafię przepłakać pół odcinka

Miałam tak z "Julią" też patrzyłam,czy mnie nie ma

Stary 2012-09-27, 00:09   #3827
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubię Prawo Agaty, tylko najczęściej nie trafiam

Cytat:
Nie bardzo, bo mam niską granice bólu.
Ja też. Kilka razy poleciała mi łza przy regulowaniu. Ale kosmetyczka robiła to bardzo szybko i dało się przeżyć, bo jak próbowałam sama to po paru włoskach miałam dość

Cytat:
To dobrze. Powinien się porządnie trzymać.
Jak przygotowania ?
Powoli, jeszcze parę rzeczy mam do załatwienia i muszę się pospieszyć

Cytat:
Jak poszło?

Cytat:
Chodzi Ci o Tobyego? Ja czytałam,że Caleb też ma coś wspólnego A.
O nie, tylko nie on! Niech się jeszcze okaże, że Ezra też ma z nią coś wspólnego to już będzie komplet

Cytat:
A czym Cię wkurzał ? Ja uwielbiam
Nie pamiętam, bo to dawno było

Cytat:
Hmmmmm
Może w kolejnym sezonie to odkręcą
Mam nadzieję.

Cytat:
Trochę mnie dziś łeb pobolewa. Pewnie z niewyspania. Dzida chyba ząbkuje na całego - czwórki [a może i trochę trójki?] i sra po trzy razy w środku nocy, co jej się od wielu miesięcy nie zdarzało Odkąd skończyła 4 miesiące takie 'przyjemności' zostawiała jednak na aktywność w środku dnia, więc totalnie nie wiem o co chodzi... I tak już mam w zasadzie od tygodnia. Mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy... O tyle dobrze, że się nie wybudza i po załatwieniu sprawy mogę spać dalej

No to się wyżaliłam
Stary 2012-09-27, 02:56   #3828
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A ja wyżłopałam kieliszek weselnego wińska mojego brata
Właśnie się zastanawiałam ile czasu nie ćwiczyłam. Wyszło mi, że ponad pół roku.

Cytat:
Napisane przez Estelle
gdzie ja z tymi moimi cienkimi cieniami do ludzi
Nie masz Sleeków ? Ja na mój gust - fajniutkie.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Nie wiem, czy Chirurgów oglądałaś
Parę odcinków, w różnym czasie. Zupełnie mnie ten serial nie wciągnął.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Trochę mnie dziś łeb pobolewa. Pewnie z niewyspania.

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Aczkolwiek mimo regularnych wizyt na wizażu, to niekoniecznie rzucam się w oczy.
To się rzucaj ! Ciekawe jesteśmy jak Ci się układa.

Cytat:
Z tą polską "Julią" ?

Cytat:
Kilka razy poleciała mi łza przy regulowaniu.
Przed depilowaniem posmaruj łuk brwiowy kremem. Trudniej chwycić, ale mniej boli.

U dentysty ok. Żadnego hardkoru . Tylko dwie plomby. Przy drugiej nagimnastykowała się, bo od środka zęba. W poniedziałek znowu. Taką dobrą kość zębową miałam. Przez lata tylko na kontrole chodziłam, a teraz przez tę mendowao - upierdliwą chorobę wszystko się sypie. Nawet inne, niż u normalnego człowieka, środki trzeba stosować. Dobrze nazywają tą przypadłość : cichy morderca.
Miałam jechać dzisiaj na badania. Nie jadę. Kopytek się wczoraj nażarłam. Jak świnia. Po raz pierwszy jadłam kopytka, do których zamiast jajek, mąka ziemniaczana była dodana. Dobre.

Tylko się nie śmiejcie. Z obiegu wypadłam. Wybieram się z Psiapsiółką na potupajkę, na łowy. Dziewczyny, co Wy z torebkami robicie jak idziecie na parkiet ?

Miłego dnia
Stary 2012-09-27, 11:57   #3829
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Żyję, żyję Aczkolwiek mimo regularnych wizyt na wizażu, to niekoniecznie rzucam się w oczy. Ciepło mi, że pamiętacie

Cytat:
Zgadzam się oglądałam na samym początku jak leciało, później zapomniałam. I teraz od współlokatorki zgrałam- wciągnęło mnie na tyle,że oglądałam po kilka odc dziennie Nie rozumiem nawet, dlaczego podoba mi się tak strasznie dr Owen Hunt Asia też się tak czasem rozklejasz? Ja potrafię przepłakać pół odcinka

No, Owen ma coś w sobie, nie mój typ, ale wypadł nieźle
Nie rozklejam się , choć bywały momenty, ale raczej rzadko.
Najbardziej chyba wtedy kiedy zginął ten policjant, co bombę wynosił i epizody z mężem Izzie, no i oczywiście Bambi po wypadku... i jeszcze motyw dzieciątka, co miało tyle operacji...
Cytat:

Cytat:

Właśnie się zastanawiałam ile czasu nie ćwiczyłam. Wyszło mi, że ponad pół roku.
Hehehe
Cytat:
Nie masz Sleeków ? Ja na mój gust - fajniutkie.
Ano nie mam, ciągle sie opieram
Cytat:
Parę odcinków, w różnym czasie. Zupełnie mnie ten serial nie wciągnął.
Naprawdę? Mnie od pierwszego odcinka , może spróbuj zrobić kolejne podejście, tylko bardziej regularne?
Cytat:

Cytat:
U dentysty ok. Żadnego hardkoru . Tylko dwie plomby. Przy drugiej nagimnastykowała się, bo od środka zęba. W poniedziałek znowu. Taką dobrą kość zębową miałam. Przez lata tylko na kontrole chodziłam, a teraz przez tę mendowao - upierdliwą chorobę wszystko się sypie. Nawet inne, niż u normalnego człowieka, środki trzeba stosować. Dobrze nazywają tą przypadłość : cichy morderca.
Miałam jechać dzisiaj na badania. Nie jadę. Kopytek się wczoraj nażarłam. Jak świnia. Po raz pierwszy jadłam kopytka, do których zamiast jajek, mąka ziemniaczana była dodana. Dobre.

Tylko się nie śmiejcie. Z obiegu wypadłam. Wybieram się z Psiapsiółką na potupajkę, na łowy. Dziewczyny, co Wy z torebkami robicie jak idziecie na parkiet ?

Miłego dnia
Ooooo, to dobrze, że obyło sie bez masakry na fotelu dentystycznym

Dawno nie byłam na żadnej
Jak wychodziłam, to starałam się zazwyczaj chować wszystko do kieszeni - telefon w kurtce w szatni, kasa przy sobie, żeby sie własnie o to nie martwić. Niektórzy zostawiają przy stoliku i ida tańczyc niedaleko niego [to raczej w ciasnych dyskotekach], żeby miec na oku.
Ale widziałam też dziewczyny tańczące z wielkimi torebkami na ramieniu.
Może weź po prostu jakąś maleńką, żeby Ci nie przeszkadzała za bardzo?

Stary 2012-09-27, 13:19   #3830
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

O nie, tylko nie on! Niech się jeszcze okaże, że Ezra też ma z nią coś wspólnego to już będzie komplet
Powiem Ci,że już miałam taką teorię,że wszyscy w towarzystwie dziewczyn mają coś wspólnego z A

Cytat:
Z tą polską "Julią" ?

U dentysty ok. Żadnego hardkoru .

Tak kręcą w Krakowie, czasem na Rynku

To dobrze,że bez hardkoru A kopytek bym wszamała

Sama zawsze mam z tym problem, więc z reguły zabieram takie przewieszane przez ramię, małe i tańczę z nimi Chyba,że jest jakiś znajomy-cieć to zostawiam jemu

Cytat:
No, Owen ma coś w sobie, nie mój typ, ale wypadł nieźle
Nie rozklejam się , choć bywały momenty, ale raczej rzadko.
Najbardziej chyba wtedy kiedy zginął ten policjant, co bombę wynosił i epizody z mężem Izzie, no i oczywiście Bambi po wypadku... i jeszcze motyw dzieciątka, co miało tyle operacji...
Ten co Meredit asystowała? ja najbardziej ryczałam przy śmierci Izzie i O'Malleya

Stary 2012-09-27, 22:31   #3831
'Estelle'

Cytat:

Ten co Meredit asystowała? ja najbardziej ryczałam przy śmierci Izzie i O'Malleya
A nie pamiętam, kto asystował. Karev się zajmował bardzo tym dzieckiem jeśli dobrze kojarzę. To był chyba wcześniak. I miał problem z jeliktami, martwica
Najbardziej to mi właśnie O'Malleya było szkoda. Przez długi czas miałam go nawet na tapecie w kompie, bo generalnie lubię faceta Szkoda, że gej... chociaż, nie, nie szkoda Jak ja go mieć nie mogę, to dobrze, że inna baba też nie

Stary 2012-09-28, 02:52   #3832
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ano nie mam, ciągle sie opieram .
To się nie opieraj. Mnie odpowiadają. A specjalistką od tych cieni jest chyba Aga. Parę ma. Ja - tylko jedną paletkę.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Naprawdę? Mnie od pierwszego odcinka, może spróbuj zrobić kolejne podejście, tylko bardziej regularne?
No to zrobię jeszcze jedno podejście.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Może weź po prostu jakąś maleńką, żeby Ci nie przeszkadzała za bardzo?
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Sama zawsze mam z tym problem, więc z reguły zabieram takie przewieszane przez ramię, małe
Muszę taką małą przez ramię kupić. To chyba najlepsze rozwiązanie. A telefony w kurtce w szatni.

Cytat:
A kopytek bym wszamała
Wczoraj też jadłam Na razie mam dosyć.

Asia, pies ogrodnika !

Miłego dnia
Stary 2012-09-28, 09:45   #3833
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

To się nie opieraj. Mnie odpowiadają. A specjalistką od tych cieni jest chyba Aga. Parę ma. Ja - tylko jedną paletkę.
Może w nadchodzącym miesiącu... O ile nie spłuczę się na kolejnych limitkach Essence i Catrice bo ładne są...

Cytat:
No to zrobię jeszcze jedno podejście.
Ano koniecznie Jest naprawdę fajny. Dynamiczny i emocjonalny. Bo TVN'owska podróba jest nudna strasznie. I taka wymuszona.

Cytat:
Asia, pies ogrodnika !

Miłego dnia
Hehehehehehe
Jak pooglądasz, to będziesz wiedziała dlaczego
Mam słabość do takiego typu mężczyzny

Stary 2012-09-28, 12:59   #3834
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A nie pamiętam, kto asystował. Karev się zajmował bardzo tym dzieckiem jeśli dobrze kojarzę. To był chyba wcześniak. I miał problem z jeliktami, martwica
Najbardziej to mi właśnie O'Malleya było szkoda. Przez długi czas miałam go nawet na tapecie w kompie, bo generalnie lubię faceta Szkoda, że gej... chociaż, nie, nie szkoda Jak ja go mieć nie mogę, to dobrze, że inna baba też nie
Chyba kojarzę,ale może mi się mylić z Housem
Mnie z wyglądu najbardziej pasuje Karev no i Hunt też coś ma w sobie. Z damskiej części to chyba Izzie,bo Meredit jak dla mnie jest za stara na tę rolę
Hahahahaha nigdy nie podchodziłam do tego w ten sposób,ale chyba zacznę

Cytat:
Muszę taką małą przez ramię kupić. To chyba najlepsze rozwiązanie. A telefony w kurtce w szatni.
Bałabym się zostawić telefon w szatni

Stary 2012-09-28, 22:39   #3835
Finlora
Zakorzenienie

Wy też nie miałyście wczoraj wizażu?

Cytat:
Trzeba nadrobić

Cytat:
Przed depilowaniem posmaruj łuk brwiowy kremem. Trudniej chwycić, ale mniej boli.
Skoro trudniej chwycić to pewnie dłużej by to trwało, już wolę, żeby kosmetyczka mnie torturowała, będzie szybciej

Cytat:
Dobrze nazywają tą przypadłość : cichy morderca.
Pamiętam, że podobnie nazywaliśmy drinki (odrobina wódki na dnie, reszta soku), bo wchodziły jak soczek, w ogóle nie czuć było w nich alkoholu i zanim człowiek się zorientował już był ściorany i zasypiał Nazywaliśmy je "hunter killer"

Cytat:
Byłaś już czy dopiero będziesz? Jak dopiero będziesz to udanych łowów

Cytat:
Ano nie mam, ciągle sie opieram
To czas najwyższy przestać

Cytat:
Jak wychodziłam, to starałam się zazwyczaj chować wszystko do kieszeni - telefon w kurtce w szatni, kasa przy sobie, żeby sie własnie o to nie martwić. Niektórzy zostawiają przy stoliku i ida tańczyc niedaleko niego [to raczej w ciasnych dyskotekach], żeby miec na oku.
Na tych 2 ostatnich imprezach tak robiłam, torebkę zostawiałam na parapecie przy stoliku i tańczyłam blisko, żeby mieć ją na oku

Cytat:
Sama zawsze mam z tym problem, więc z reguły zabieram takie przewieszane przez ramię, małe i tańczę z nimi Chyba,że jest jakiś znajomy-cieć to zostawiam jemu
Też tak robię, jeśli przy stoliku nie zostaje nikt ze znajomych, albo jak parkiet jest w większej odległości od stolika

Cytat:
No dzięki, nawet nie wiedziałam, że oni zginęli

Cytat:
Kasia dobrze gada, mam 3 paletki i je uwielbiam

Cytat:
Może w nadchodzącym miesiącu... O ile nie spłuczę się na kolejnych limitkach Essence i Catrice bo ładne są...
Tez mi się podobają, zwłaszcza Wild Craft

Dziewczyny, mam dylemat - szukam biżuterii na ślub, znalazłam identyczne kolczyki jakie już mam (tylko ze szmaragdem). I nie mogę się teraz zdecydować czy brać te z rubinem czy z granatem, które będą bardziej pasowały do bordowej sukienki, doradźcie coś
Rubin http://topsilver.pl/Szukaj.aspx?query=ravena
Granat http://topsilver.pl/Szukaj.aspx?query=savini
A na co dzień noszę te http://topsilver.pl/patra---srebrne-...-4-id-342.aspx. Tyle czasu szukałam do nich zawieszki aż w końcu znalazłam Najchętniej bym cały komplet kupiła tylko cena mnie przeraża

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-09-28 o 22:40
Stary 2012-09-29, 02:19   #3836
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ano koniecznie Jest naprawdę fajny. Dynamiczny i emocjonalny.
Jeśli tak - będę oglądać.

Cytat:
Nie wiem. Rano był.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Skoro trudniej chwycić to pewnie dłużej by to trwało, już wolę, żeby kosmetyczka mnie torturowała, będzie szybciej
Aż tak trudno, to nie. I mniej boli.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jak dopiero będziesz to udanych łowów

Nie dziękuję.
To dopiero w fazie pomysłu. Nie wiemy za bardzo gdzie iść.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Dziewczyny, mam dylemat

Te z granatem. Mroczniejsze. No i wzięłabym jednak komplet. Ty lubisz takie cacka, to Ci przyda się. Nie znam się na srebrze, ale o ile wiem jest jakaś metoda sprawiająca, że srebro nie czernieje .

Mam trzeciego kota. Ktoś mi wczoraj w południe podrzucił. Małe toto jak dłoń. Jak na moje oko - dziewczynka. Charakterek - drugi El Diablo. "Agatka" {takie imię do głowy mi wpadło} jest biała, w szare plamki. Ładniutka. Psy już prawie ustawione do pionu. Większy problem z kotami. Nie zaakceptowały jeszcze. Obawiam się wojny. Nie bardzo mam możliwość zatrzymania kocurka. Przynajmniej do wiosny nie może wychodzić na dwór. Nie wiem co będzie jak będę musiała wyjść i zostawię ich samych sobie. Tu na wsi nikt nie będzie chciał, bo kotów multum. Za mało problemów mam.

Miłego dnia

Stary 2012-09-29, 08:04   #3837
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, mam dylemat - szukam biżuterii na ślub, znalazłam identyczne kolczyki jakie już mam (tylko ze szmaragdem).
Dlatego pisałyśmy na biało

Zgadzam się z Kasią- lepiej zainwestować w komplet,bo pewnie i tak będziesz go później używać

Byłam znowu u dentysty i jest ok Polakierowała i powiedziała,że musiałam się gdzieś uderzyć albo w nocy zagryźć zęby za mocno

Stary 2012-09-29, 21:20   #3838
'Estelle'

Cytat:
U mnie był
Cytat:
Pamiętam, że podobnie nazywaliśmy drinki (odrobina wódki na dnie, reszta soku), bo wchodziły jak soczek, w ogóle nie czuć było w nich alkoholu i zanim człowiek się zorientował już był ściorany i zasypiał Nazywaliśmy je "hunter killer"
O, a to drineczki w butelkach typu Sobieski albo Bacardi to takie same W smaku oranżadka, no nic % nie czuć, a tak się kiedyś nimi skułam, a bodaj tylko dwa wypiłam
Cytat:
To czas najwyższy przestać

Cytat:
Trza było nie czytać
Izzie nie zginęła z tego co pamiętam
Cytat:

Dziewczyny, mam dylemat - szukam biżuterii na ślub, znalazłam identyczne kolczyki jakie już mam (tylko ze szmaragdem). I nie mogę się teraz zdecydować czy brać te z rubinem czy z granatem, które będą bardziej pasowały do bordowej sukienki, doradźcie coś
Rubin http://topsilver.pl/Szukaj.aspx?query=ravena
Granat http://topsilver.pl/Szukaj.aspx?query=savini
A na co dzień noszę te http://topsilver.pl/patra---srebrne-...-4-id-342.aspx. Tyle czasu szukałam do nich zawieszki aż w końcu znalazłam Najchętniej bym cały komplet kupiła tylko cena mnie przeraża
Aga!!!!!
Ja Ci zrobię takie, a nawet może ładniejsze? Mam bardzo podobne elementy
Mam czerwone kamyczki i tylko brakuje mi srebrnych bigli, ale może je u Siebie dorwiesz, to byś tylko przyczepiła zawieszkę
Cytat:
Jeśli tak - będę oglądać.
Zachęcam
Cytat:
Mam trzeciego kota. Ktoś mi wczoraj w południe podrzucił. Małe toto jak dłoń. Jak na moje oko - dziewczynka. Charakterek - drugi El Diablo. "Agatka" {takie imię do głowy mi wpadło} jest biała, w szare plamki. Ładniutka. Psy już prawie ustawione do pionu. Większy problem z kotami. Nie zaakceptowały jeszcze. Obawiam się wojny. Nie bardzo mam możliwość zatrzymania kocurka. Przynajmniej do wiosny nie może wychodzić na dwór. Nie wiem co będzie jak będę musiała wyjść i zostawię ich samych sobie. Tu na wsi nikt nie będzie chciał, bo kotów multum. Za mało problemów mam.
Oj faktycznie niekomfortowo.
Mam nadzieję, że się kotki polubią
A jak trzeba będzie wyjść, to po prostu zamknij małe w oddzielnym pokoju. Ja tak robiłam z Ryrem, jak mały był, żeby go Psota nie zjadła Siedział jak trusia . Jak wracałam z pracy to go zastawałam w takim samym stanie, jak wychodziłam
Cytat:
Byłam znowu u dentysty i jest ok Polakierowała i powiedziała,że musiałam się gdzieś uderzyć albo w nocy zagryźć zęby za mocno
No to super

Stary 2012-09-30, 01:24   #3839
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem. Rano był.
Cytat:
U mnie był
To w takim razie tylko u mnie takie szopki

Cytat:
Aż tak trudno, to nie. I mniej boli.
I tak wolę pójść na łatwiznę, żeby było szybko

Cytat:
Nie dziękuję.
To dopiero w fazie pomysłu. Nie wiemy za bardzo gdzie iść.
Jak już się zdecydujecie to proszę nam opowiedzieć wszystko ze szczegółami.

Cytat:
Te z granatem. Mroczniejsze. No i wzięłabym jednak komplet. Ty lubisz takie cacka, to Ci przyda się. Nie znam się na srebrze, ale o ile wiem jest jakaś metoda sprawiająca, że srebro nie czernieje .
Też myślałam o tych z granatem, chociaż te rubiny takie śliczne są Kolor sukienki to takie ciemne wino - wydaje mi się podobna do tego http://3.bp.blogspot.com/_gdFeOm_r67.../s320/wino.jpg. I te z granatem chyba będą bardziej pasowały, rubin jest chyba zbyt jasny
Mam syndrom osiołka i zazwyczaj kiedy nie mogę się zdecydować na jedną rzecz to kupuję obie Tutaj miałabym ochotę kupić kolczyki i wisiorek z rubinem, to samo z granatem plus wisiorek ze szmaragdem, do tych kolczyków, które już mam - co razem daje 350 zł

Cytat:
O kurcze, to niewesoło. Fajnie by było gdybyś mogła go zatrzymać, ale domyślam się, że już jest wystarczająco ciężko z tym zwierzyńcem, który masz. Zwłaszcza jeśli koty nie zaakceptują nowego domownika.

Cytat:
Zgadzam się z Kasią- lepiej zainwestować w komplet,bo pewnie i tak będziesz go później używać
Całego kompletu to może nie, bo pierścionek na pewno byłby na mnie za duży (chude palce mam), broszek nie noszę, więc z kompletu ewentualnie bransoletka, bo też jest śliczna

Cytat:
O, a to drineczki w butelkach typu Sobieski albo Bacardi to takie same W smaku oranżadka, no nic % nie czuć, a tak się kiedyś nimi skułam, a bodaj tylko dwa wypiłam
Nie piłam nigdy, trzeba nadrobić

Cytat:
Trza było nie czytać
Nie mogłam się powstrzymać

Cytat:
Aga!!!!!
Ja Ci zrobię takie, a nawet może ładniejsze? Mam bardzo podobne elementy
Mam czerwone kamyczki i tylko brakuje mi srebrnych bigli, ale może je u Siebie dorwiesz, to byś tylko przyczepiła zawieszkę
Dobry pomysł Może nie na ślub, bo już powiedziałam TŻ'owi, że będę miała któreś z tych (on mi je znalazł, zresztą te ze szmaragdem to też prezent od niego), ale już dawno miałam Cię poprosić o zrobienie mi jakichś ślicznych kolczyków, bo strasznie mi się podobają Twoje dzieła

Cytat:
A jak trzeba będzie wyjść, to po prostu zamknij małe w oddzielnym pokoju. Ja tak robiłam z Ryrem, jak mały był, żeby go Psota nie zjadła Siedział jak trusia . Jak wracałam z pracy to go zastawałam w takim samym stanie, jak wychodziłam
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Psoty zjadającej Ryra

Byłam dzisiaj w kwiaciarni załatwić bukiet (plus kwiat do włosów i butonierki) - jak usłyszałam cenę to padłam... 2 stówy Nic dziwnego, kurde, skoro sobie storczyki wymyśliłam

Poza tym słowo "ślubny" sprawia, że cena automatycznie szybuje w górę
Stary 2012-09-30, 03:59   #3840
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Byłam znowu u dentysty i jest ok
To masz fajnie. Ja jadę jutro.

Cytat:
drineczki w butelkach typu Sobieski albo Bacardi to takie same
Nigdy nie piłam.

Cytat:
Jak już się zdecydujecie to proszę nam opowiedzieć wszystko ze szczegółami.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Tutaj miałabym ochotę kupić kolczyki i wisiorek z rubinem, to samo z granatem plus wisiorek ze szmaragdem

Nie kupuj dwóch. Są kolorystycznie prawie takie same. Lepiej coś w innym kolorze.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Poza tym słowo "ślubny" sprawia, że cena automatycznie szybuje w górę
To właśnie miałam napisać.

W domu nadal wojna. "Stare" koty warczą i pufają na "nowego". Nadpobudliwy i zdenerwowany Max gania je wszystkie. A ja latam za nimi jak durnowata.

Miłego dnia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości