|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#3692 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tyle szczescia nie mialam jezeli chodzi o bol cierpialam miesiac po miesiacu wyszlam pierwszy raz z domu na dluzej. Potem juz jakos lecialo, nawet glowy sama nie potrafiam myc do miesiaca potem niestety bylam zmuszona sama sobie radzic bo osoby ktore sie mna opiekowaly wyjechali . Wiec u mnie kilka dni to niestety nie trwalo ale niedlugo stuknie mi 3 miesiace i zapominam o bolu czasem cos zakuje zaswedzi ale jzeli miala bym sie zdecydowac 2 raz na operacje teraz moge powiedziec ze TAK na poczatku tej czesci pisalam ze w zyciu z tego bolu![]() kasik ja sie cieszylam jak sie obudzilam ze cos mi wystaje z klaty pozycji lezacej
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym powiększyć biust, ale trochę się boję. Naoglądałam się programów na tlc i tvn style i tam to wszystko tak strasznie wygląda, jak człowieka kroją i wkładają jakieś rzeczy pod skórę.. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że przez moje małe piersi nikt nie traktuje mnie poważnie, ciągle proszą mnie w sklepach o dowód, choć minęła prawie dekada od osiemnastki...
Czy operacja i czas po są bardzo bolesne? Czy utrudniają życie? I jak wygląda kwestia L4? Na ile się je dostaje? |
|
|
|
#3696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3697 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wypowiem sie aczkolwiek sama jestem przed, co do bolu to kazda z dziewczyn przechodzi inaczej jedne bardziej to czuja drugie mniej a inne prawie wogole, kazda jest inna wiec i inne odczucia sa. czy utrudnia zycie? hm... na poczatku napewno ale z czasem wraca wszystko do normy i zyjesz tak jak przed operacja. a co do L4 to na taki zabieg zwolnienia lekarskiego raczej nie dostaniesz od chirurga.
|
|
#3699 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
I jak się ciuchy przymierza to jest zupełnie inaczej, wszystko nagle jakoś tak ładnie leży a tam gdzie była wolna przestrzeń i zapadnięcia teraz fajne wypełnienie. No bez dwóch zdań życie jest pieknę jak się ma cycki.... ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-26 o 22:44 |
||||
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
MATI mnie też bolało ale zrobiłabym to jeszcze ze 100razy jakby było trzeba!!!to najcudowniejsze co mi się przydażyło ostatnio!!!niesamowite i cudowne uczucie co potwierdzą dziewczyny i jeśli nie ma przeciwskazań i są fundusze to każdej kobiecie powiem RÓB TO!!!!
nawet miałam wam powiedzieć ale powiecie ze jestem nienormalna!!śmiać mi się chciało bo któraś kiedyś pisała to samo ,przechodzę koło lustra w domu i jak jestem bez stanika to sobie muszę zerknąć na te moje cycki i mi się japa cieszy jak cholera...ja pierdziu...próżne strasznie...no ale to jest rzecz która mi się najbardziej we mnie podoba to nie mogę się nacieszyć ???a co mi tam....mogęMILENKO koooochaaana jesteś ![]() BALSENO szalonaaa/...ja to diabeł!!!!hahahha ale chyba tylko na wizażu raczej ...raczej ...powtarzam mają mnie za anioła i zdjęcie cyknę jutro jak prosiłaś ..specjalnie dla Ciebie!!!joaś ...stanik nie bardzo usztywniany...miękki!!w sumie ![]() SABA daj znać!!!trzymam kciuki za podjęcie trafnej decyzji ![]() aa teraz doczytałam...PRECELKA wie o czym mówię....też tak robi...
|
#3701 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Naprawdę po operacji jakoś tak bardzo szybko przyzwyczajamy się do tego co mamy Szczerze mówiąc to jak by były jeszcze większe to też by było suuper Bałam się, że jak zrobie za duże cycki to moja sylwetka będzie przysadzista i ze grubo moge wyglądać a tu hmmm...nabrała seksapilu ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Albo je obejmuję i mówię, kurcze jakie mam zarąbiste cycorki...zaglądam sobie w dekolt i sprawdzam jak wyglądają i za każdym razem jest suuper no one cały czas dają radość i do tego ciągle się zmieniają wiec co chwila jakaś niespodziankaA czy to jest próżność? Ja tak nie uważam, jak dla mnie to każda kobieta powinna dostawać porządne cycki od natury w pakiecie urodzinowym! A skoro nie dostała czegoś co niejako z urzędu jej się należy i skoro może sobie je zrobić i cieszy się tym, to jaka to próżność?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-26 o 23:29 |
|||
|
|
|
#3702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc nie widzisz jak Cię otwierają ![]() co do bólu, jak Alex pisała, to jest dość indywidualne. większość po jakiś 2 tygodniach w miarę ok funkcjonuje. tylko ja i Olivka ![]() L4 chirurg niestety Ci nie wystawi. jeśli masz fajnego swojego rodzinnego lekarza to Ci wystawi
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy Wasze piersi doszly do normalnego stanu, ? Troche martwia mnie sutki,sa nabrzmiale,bola przy lekkim dotknieciu,i sa takie wypukle. To normalne?
|
|
|
|
#3704 |
|
Rozeznanie
|
jesteś dopiero po operacji. ja do miesiąca czasu nie umiałam się zbytnio poruszać a Ty się martwisz po tygodniu (?) że masz sutki nabrzmiałe.... wiadomo, że była ingerencja i opuchnięte to one będą jeszcze długo długo...
|
|
|
|
#3705 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszanie biustu?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3706 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piersi tak, bo z nimi nic bym nie dała rady zrobić, ale reszty ciała nie położę pod skalpel Cytat:
operacja bezbolesna, bo w narkozie ![]() a czas po... różnie Najgorsze jest pierwsze parę dni, a po miesiącu zapominasz o bólu Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Olivko, miałam Tobie napisać o tych szamponach ... nie służą mi... włosy po umyciu były jakieś takie szorstkie, puszyły się ![]() Ale uparłam się, zeby znaleźć coś bez silikonów i w aptece kupiłam z l'biotica - szampon i odzywka z jedwabiem i keratyną ![]() ale szczerze polecam
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja przed op dlugoooo czytalam to forum zbieralam w glowie wszystkie info i potem juz wiedzialm czego sie spodziewac nawet liczylam sie z tym ze beda krzywe ale cierpliwie poczekam tak dziewczynki kazaly a tu hee prosciutkie takze cierpliwa byc nie musialam
|
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
|
|
#3709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie super, a przyznam, ze moje włosy są wybredne, jesli chodzi dobór czegoś odpowiedniego
|
|
|
#3710 | ||
|
Zadomowienie
|
Horo, mam nadzieję, że szybko wrócisz do takiej sylwetki, z jaką będziesz się dobrze czuła, ale daj sobie czas, niewiele czasu mięło od porodu. Jak to ktoś gdzieś napisał, ciało zmieniało się w 9 m-cy, więc nie może wrócić do poprzedniego wyglądu w 1 dzień
Będzie dobrze, zwłaszcza, że pisałaś, że zawsze stosunkowo szybko wracałaś do idealnej sylwetki Głowa do góry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3711 |
|
BAN stały
|
A mogę wiedzieć jakie suplementy do picia wybrałaś Tigressa?
Ja przyjmuję tabletki Bust Up od joyusa.eu. Czy picie takich substancji i branie tabletek wyklucza się? Orientujesz się może? |
|
|
|
#3712 |
|
Przyczajenie
|
Martwie sie,bo dla mnie to jest dziwne.. Ja wyjatkowo to dobrze przezylam,po operacji w szpitalu sama wstalam sisiu..pielegniarka mi tylko dreny trzymala.. A takto w domu wszystko sama.. A dopiero tydzien dzis mija.a ja czuje sie swietnie
|
|
|
|
#3713 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny a wiec tak zdecydowalam sie na termin i 3go stycznia ide pod noz ;] tak jak lekarz doradzil Eurosilicone 320M3 i 270M2 - wczesniej chyba pisalam ze 290 (juz zakrecona jestem) w kazdym razie ustalony rozmiar i termin... powiem Wam szczerze ze nie chce juz szukac informacji o powiklaniach, efektach lub niezadowoleniu pacjentek....aaaa raz kozie smierc raz sie zyje....zrobie teraz takie jak lekarz radzi - bo jak stwierdzil beda bardzo ladnie wygladac i bede bardzo zadowolona... jesli nie bede to trudno moze za kilka lat bedzie mnie stac na inne teraz bynajmniej poprawie sobie wyglad bankowo beda wieksze niz te ktore posiadam ;p nie mam jakis wielkich wymagan ;p lekarz mega fajny. Jade az do Poznania bo po przeszperaniu forow i wszelkich mozliwych informacji o lekarzach ten moj M.K. i J.J. mieli mega duzo dobrych opinii trafily sie jakies szczegolne przypadki ale ogolnie jakos tak pewniej sie czuje ) na bank dam Wam na forum znac jakie efekty wyszly i jak tam znioslam bol bo chyba kazda z nas jest ciekawa ;] a jak ktos bedzie zainteresowany to i fotki przesle a co tam w koncu CYCKI beda moja DUMĄ chcialam negocjowac wieksze ale doktorek powiedzial kategryczne NIE ;]BUZIAKI i pozdrowienia aaaa i jeszcze one more bede raportowac jak wyniki badan przed operacja bo moze sie okaze ze nie moge miec? cholera wie usg chyba milion lat nie robilam a mam tylko 26/albo aż ;p |
|
|
|
#3714 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Wzizzażystki! Szukam odważnej przebojowej Pani, która bardzo, by chciała powiększyć sobie biust, ale mąż nie chce jej na to dać pieniędzy.
Lub też młodej nastolatki, która marz o większych piersiach, ale rodzice są temu przeciwni. Przychodzi wam ktoś taki do głowy? Liczę na was drogie forumowiczki! Pozdrawiam Anka
|
|
|
|
#3715 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Wzizzażystki! Szukam odważnej przebojowej Pani, która bardzo, by chciała powiększyć sobie biust, ale mąż nie chce jej na to dać pieniędzy.
Lub też młodej nastolatki, która marzy o większych piersiach, ale rodzice są temu przeciwni. Przychodzi wam ktoś taki do głowy? Liczę na was drogie forumowiczki! Pozdrawiam Anka
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem
![]() ![]() dzisiaj podczas mycia piersi wyczulam guzka bardzej na dole troche wyzej niz blizna co to moze byc? martwie sie strasznie![]() ![]() ![]() jutro wyjezdzam na studia i neta nie bede miala wiec mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz od Was dzis![]() nie widac tego ale czuc jak sie dotyka![]() ![]()
|
#3717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zrób usg piersi... to na pewno nic groźnego, a przynajmniej będziesz spokojna
|
|
|
#3719 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po
! Miałam mastopeksje,implanty,zmia nę położenia i wielkości sutek. Operacja od 19:30 do 3 rano. Obecnie jestem już w domu, ból jest ale praktycznie żaden, ketonalu nie brałam, kroplowki tez. 3h po operacji byłam na nogach. Próg bólu mam wysoki, sama przyjemnosc póki co. Cycki są twarde jak skala,mam krwiaka i ogromne,brazowo-czarne since. Zobaczymy jak bedzie dalej
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
ja też marzę o piersiach, implant okrągły, ale operacja dopiero za jakieś dwa lata
a jak na razie chcę się skupić na odchudzaniu ![]() Olivka, Jwowww wysłałam Wam zaproszenia do znajomych
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

po miesiacu wyszlam pierwszy raz z domu na dluzej. Potem juz jakos lecialo, nawet glowy sama nie potrafiam myc do miesiaca potem niestety bylam zmuszona sama sobie radzic bo osoby ktore sie mna opiekowaly wyjechali . Wiec u mnie kilka dni to niestety nie trwalo ale niedlugo stuknie mi 3 miesiace i zapominam o bolu czasem cos zakuje zaswedzi ale jzeli miala bym sie zdecydowac 2 raz na operacje teraz moge powiedziec ze TAK
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi