|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI
I dosyć dużo miejsca
rolek było sporo, więc może dotrwają do obniżek
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#273 |
|
Kocia i psia mama :)
|
U mnie w dużej biedronce już nie ma łososia
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było sporo w rozpiętości od 800g do ponad kilograma. Chwyciłam 2 lżejsze i się teraz zastanawiam, czy nie za mało
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Również wróciłam z połowów łososia
u mnie były tylko takie powyżej kilograma, więc wzięłam jeden 1,3kg. Ludzie brali w dużych ilościach |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Obleciałam całą Biedronkę i nie znalazłam ani organizerów na kosmetyki ani ceny po nich. Może też nie dojechały
|
|
|
|
#277 | |
|
Moderator
|
A u mnie łososia brałam tylko ja i taki młody chłopak. Totalna zlewa ze strony kilientów na tego łososia
Wzięłam takie ledwo ponad kilo, no nie trafiłyśmy z typowaniem że to będa te małe tacki co zwykle. I dobrze, sie tam rozdrabniać, a tak to siup to koszyka całe kilo i już. Zcwaniali się u mnie i w ogóle go nie oznaczyli że produkt dnia, cena widniała ponad 30kg za kg, ale plakat był że dziś łosoś. Nie napisali na nim ceny, to może dlatego nikt się nie rzucał. Teraz się zastanawiam czy jeszcze z jeden kilogram by się nie przydał, sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Tego też nikt nie brał ![]() Koniec moich porannych wypraw do Biedro, koniec wstawania bladym świtem po produkt poranka, KONIEC, KONIEC! Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-09-27 o 07:38 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Moje połowy też udane, wzięłam 1,2kg ale się zastanawiam czy nie za mało.. u mnie zainteresowanie z rana małe, pewnie też dlatego, że duże porcje. Gdyby byly małe to by każdy chwycił tackę "na spróbowanie".
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Tz z samego rana po słuchawki i kupił mi białe
Dużo tych słuchawek jest u was, bo chciałam popołudniu je wymienić? Czemu takich informacji nie pisze w gazetce, że będą inne kolory do wyboru? Aby wymienić te słuchawki to mam podejść do kasjerki (w mojej Biedronce jest osobne wejście i wyjście i drzwi wyjściowe otwierają się tylko dla osób wychodzących) czy moge z tymi słuchawkami i paragonem wejść na sklep i tam poprosić ekspedientkę o wymianę? Edytowane przez britnay Czas edycji: 2012-09-27 o 07:51 |
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy raz byłam pod sklepem 6.55
. Przy łososiu pierwsza. A po pracy na spokojne zakupy kosmetyczne.
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Też się zerwałam z rana po tego łososia. Wzięłam 2kg i jak wychodziłam to już było pusto w lodówce ale rzucili tylko jeden karton więc może później dołożą. Prócz tego wzięłam tę odżywkę do rzęs eveline i organizer na kosmetyki - całkiem fajny choć moglby byc staranniej wykonany no ale za 7,99 to nie bede wybrzydzac
|
#282 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie również małe zainteresowanie, ale co sie dziwić cena dnia została z wczoraj więc ludzie tylko z reklamy mogli wiedziec lub z wizażu
![]() Tylko ja i 1 pan braliśmy łososia po 2 sztuki nieco ponad 1kg Już się rozprawiłam z nimi, każdego na 4 cześci i do zamrażarki. Ciągle myślę czy sie nie wrócić po kolejne 2 ![]() Woda Żywiec po 1.59 pomarańczowa niegazowana, wziełam 1 ale nikt poza mną nie był zainteresowany ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
U mnie było sporo póki co nikt nie wziął, myśle ze wytrzymają dziś trochę, więc masz szanse
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Co do Regenerum to w aptece kosztuje ok. 17 zł. W rossmanie tego nie ma, bo to tylko w aptece.
Ja już w B. byłam o 7. U mnie łosoś to ponad 1 kg. Oczywiście wylądował w koszyku. Może popołudniu znajdę jeszcze 1 szt to kupie. |
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
To u Was fajnie, ja kupiłam 1,68 kg mniejszych nie było, same kolosy. Ludzie się interesowali, ale jak zobaczyli jakie to odchodzili z niczym. Żałuję, że tak wcześnie wstałam. TŻ znowu mi powiem "a nie mówiłem"
Jakby u mnie były takie po 800g czy chociaż kilogram to wzięłabym dwie tacki, a tak same kolosy i 1,6 to dwie by było dla mnie za dużo. Nawet nie stać mnie było na 3kg (koniec miesiąca). Nie wyspałam się i tyle. Pewnie wieczorem u mnie też będą wrrr. No ale trudno. Oporządziłam już go. Oskrobałam z łusek, tylko jak byłam w trakcie pracy i postanowiłam umyć ręce, to zobaczyłam, że nie ma wody Dobrze, że mama trochę napuściłam Jeszcze mam takie spostrzeżenie, że albo łosoś był mrożony, albo w bardzo niskiej temperaturze przechowywany, bo tak trochę mi chrupał pod nożem. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- U mnie jeszcze sprzedawczynie nie mogły drzwi otworzyć, bo coś się zacięło i tak od 6:50 do 7:15 stałam pod Biedronką. Jeszcze otworzyły się te pierwsze drzwi to ludzie ruszyli, pchają się stłoczyli się w tym przedsionku, a tu bum, drzwi się zamknęły i siedzieli tak z 10 minut tam Ale później im otworzyli, a reszta, razem ze mną zaraz po nich weszła przez drzwi wyjściowe bo tylko te się otworzyły. Poza tym strasznie się zmachałam na tym rowerku, pod wielką górę i jestem niewyspana ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Jak tak Was poczytałam, to teraz żałuję, że kupiłam takiego kolosa, bo popołudniu będę w innym mieście i może tam byłyby mniejsze Chciałam takiego ładniutkiego, małego, a tu taki olbrzym. P.S gdzie kupić ryż do sushi?
|
#286 |
|
Moderator
|
Ja się właśnie zastanawiałam czy nie pójść dokupić jeszcze jeden kilogram, ale mama mnie skutecznie przekonała. Otóż zadzwoniła powiedzieć że dorwała ostatni kawał
Jestem w szoku, bo jak ja byłam na otwarciu to leżało tego od groma i nikt nie brał. A pół godziny później podobno były krzyki i przepychanki. Jakiś facet przyszedł specjalnie po łososia i wykrzykiwał że "Kur.. to są chwilówki a nie produkty dnia! Gdzie jest kierownik?!" Boże ![]() Mama mówi że stał za nia przy kasie i mierzył ja zabójczym wzrokiem za ten ostatni kawałek co wzięła Dobrze że jej nie napadł po wyjściu
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-09-27 o 08:34 |
|
|
|
#287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozumiem wzieła byś dwie tacki po 800g a wkurzasz się że masz tylko jedna która ma 1,6kg ale przecież to wychodzi na to samo Ja bardzo bym chciała łososia ale niestety jestem sama w domu z dzidziusiem i nie będę małej ciągnąć tak wcześnie na spacer a później pewnie już nic nie zostanie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
ale pędzicie ;p melduję się
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy u Was w biedronce podrożało masło 200g? Ja wczoraj doznałam szoku bo jeszcze przed weekendem kupowałam je po 2,85zł za kostkę a wczoraj moim oczom ukazała się cena 3,19zł
trochę się zdziwiłam bo to całkiem spora podwyżka jak na ten sklep
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatecznie to nie wzięłam tego łososia, u mnie były same olbrzymy, w zamrażalce nie mam miejsca,a w domu tylko ja i mama jemy ryby, więc wolę iść do zwykłego rybnego bo odpowiednią ilość. I po cóż wstawałam tak wcześnie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Nie, tak jak pisałam, to była pomarańczowa z produktu dnia. Wczoraj po 2.29, dzis po 1.59.
Tego też nikt nie brał ![]() Byłam dziś rano po łososia. Oglądałam cenę za wodę pomarańczową a tu cena dnia 1,99 za 1,5l. |
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale numer
poszłam do jednej B. mojej standardowej i nie bylo łososia. Przypomniało mi sie, że otwieraja nową biedronkę tuż niedaleko. Podjechalam. Patrze tłumy i myśle aha po łososiu, Zaglądam do lodowki a tam do koloru do wyboru - nikt sie nie interesował I chyba wracam po kolejnego....
|
|
|
|
#293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie jak przeczytałam to nie dziwię się, że mnie nikt nie zrozumiał Jakby były takie po 800g to bym kupiła 3 tacki, po kilogramie dwie, chodziło mi, że na ponad trzy kilo (co dałyby u mnie dwie tacki) nie byłoby mnie stać, a miałam zamiar kupić tak około dwóch kilogramów, może dwóch i pół.
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zalapalam lenia i nie chcialo mi sie wstac wiec nie poszlam po tego łososia
Przed 8 dzwoni mama, ze skoczyla u nich do biedrony i czy chce bo jeszcze sa i takim cudem mam dwie tacki bez wychodzenia z domu Mowila, ze tak waza kolo 800g takze fajnie
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
No ja po Łososia nie szlam, bo znajoma mi powiedziala ze bedą same "koniasy"- to ja dziękuje za nie.
Za to mama w drodze do pracy tyrknela mi z B, ze sa czarne słuchawki
|
#296 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja na paragonie mam jak na stronie, 1.59.---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Mój łosoś już oprawiony i poporcjowany. 4 kawałki w zamrażarce, piąty mały na dzisiejszy obiad lezy już w ziółkach
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
O jakich słuchawkach mowa ? Jaka jest ich cena ?
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
o jakiej gazetce mowa? Bo w tej nowej rosmannowej widzę tylko same promocje na wszystkie ichniejsze rosmanowe marki...
Ja koło południa przelecę się do biedry po parę rzeczy i obejrzę te kosmetyki Eveline. Eveline to Polska firma? Co do odżywek to polecam diamentową
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

rolek było sporo, więc może dotrwają do obniżek

u mnie były tylko takie powyżej kilograma, więc wzięłam jeden 1,3kg. Ludzie brali w dużych ilościach
trochę się zdziwiłam bo to całkiem spora podwyżka jak na ten sklep
Ja na paragonie mam jak na stronie, 1.59.