|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
ale zawsze coś.A drugi to ten w nowej przychodni właśnie, gdzie z marszu możesz się zapisać, bo nie ma w ogóle ludzi. No i tak - pierwszy to Leszek Gottwald, przyjmuje w Remedium na Dąbrowskiego i na nfz chyba jeszcze w Salve na Łokietka, ale tam nie jestem już pewna. A ten drugi, a właściwie przychodnia (bo ginów 3 tam jest i pewnie u każdego pustki) to przychodnia Modra na ul. Wilczej (stary Widzew). Tam na dzień dobry zrobią Ci cytologię z jakiegoś programu państwowego, chociaż nie dam głowy, czy on nie obejmuje czasem kobitek >30. Aa a jaki biznes kręcisz? ![]() Cytat:
Tak na serio to właściwie odkąd biorę to Clo, wtedy już pilnowałam co i jak ![]() A TŻ jeszcze się nie badał, w sumie może czas najwyższy ...
|
|
#3452 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I trzymam kciuki co by Tż nie musiał się badać, bo będzie dzidziol w tym cyklu (albo i dwa ).Biznes - projektowanie wnętrz. Ogólnie to wzięłyśmy się za to z koleżanką, bo jako jedyne z roku (studiujemy architekturę wnętrz) nie mamy żadnych znajomości w tej branży.. A wiadomo - ciężko się gdzieś dostać bez znajomości.. No więc jak na razie chcemy zbierać jakieś doświadczenie, ogłosiłyśmy się, że wykonamy projekty koncepcyjne itp, milionów na tym nie zarobimy jako studentki, ale zależy nam przede wszystkim na doświadczeniu, a po zakończeniu studiów (czyli za rok) chcemy otworzyć już biuro pełną gębą. I szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że w ogóle ktoś zadzwoni - a tu już dwa zlecenia i zaproszenie na konferencję związaną z projektowaniem i wszystko wciągu tygodnia! |
||
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, fajnie
to trzymam kciuki za szybki rozwój firmy
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tyle,żeby był taki na 2-3 blachy bo u mnie to na drugi dzień jeszcze pochłaniają i mniej nie opłaca mi się nawet robić eheh
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam niedawno pizzę ale 1 raz
i nie bardzo trafiłam z przepisem na ciasto.Wyszła w miarę dobra, ale to ciasto nam nie podeszło. Jak macie jakiś dobry przepis to przygarnę chętnie (może być w klubie w kulinarnym nawet)
|
#3457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam kciuki za rozwój firmy co do ciast i pizzy to ja też jakoś nie mam do tego talentu jedyne co umiem piec, i nie przechwalając się wychodzi mi pyyyszne
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
To zaraz napiszę przepis z którego korzystam w klubie
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewojki
Nie było mnie 2 dni ..bo mialam jelitówkę marudzilam ze mnie jajniole bolą od 10 dc to dostalam za to marudzenie karę..2 dni wyjęte z życiorysu.Schudłam ze 2 kilo :P zolądek przeszedł to wróciły bóle jajnikowe nie boli już tak mocno..ale czuje , cholera ciągle czuje. Nie wiem nadwyrężyły sie przy produkowaniu pęcherzyka? dziś jest 20 dc Color GRATUUUUUUUUUUUUUUUUUULUJ E KOCHANA!!!!!!!!!!!! ZAZDROSZCZAM
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() A tak wogóle to na naszym wątku tylko ja będe wielodzietna? Sama , samiuteńka??? Boje sieeeee
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3462 |
|
siedzę i myślę
|
Już jestem razem z wynikami
![]() 1094,o mIU/ml Czyli wychodzi 5-6 tydzień
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No weź mi nawet nie mów, moja babcia miała bliźniaki, najpierw miała mojego tate,później właśnie bliźniaki, ale jedno zmarło przy porodzie no i później 3 syna. Kurka co drugie pokolenie mówisz? A jak padnie na mnie? ![]() Cytat:
![]() klaski :![]()
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To będziesz się cieszyć Nie będziesz miała wyjścia...
|
||
|
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karlinka - Gratuluje!!!! prześlij nam prądki ciążowe pocztą co? albo nie! DHL'em..bedzie szybciej ![]() Cytat:
ok?
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-09-27 o 14:57 |
||
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak szczerze z najbliżej testujących to : Ty,Linka, Kejthx, Maru... Dalej się okaże ![]() Cytat:
|
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie dobrze nie ma co gdybać i martwic się na zapas Ja jako pewniak to raczej nie ale dzięki
|
|
|
|
|
#3470 | ||
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() Jakie to zadziwiające ... w tamtym miesiącu gdy dużo się staraliśmy to się nie udało, a w tym miesiącu gdy męża lub mnie często nie było w domu to się udało Byłam pewna, że ten miesiąc już jest stracony dopóki nie pojawiły się 1 dniowe mdłości, a następnie stan podgorączkowy niezwiązany z chorobą - wtedy już wiedziałam ![]() Uwaga czaruje : Czary mary, czary mary, ciążo nawiedź wszystkie chętne pary ! ![]()
|
|
#3471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobieto to by już dało 4 dzieci. Nieeee.. Jako pierwsza ciąża bliźniaki były by super bo zawsze marzyłam o nich, jako druga ciąża też. Ale nie jak mam już 2 dzieci Zlituj sie ehehehehCytat:
Nie idę na betę, 2 testy pozytywne mi starczą, czekam cierpliwie (no nie dokońca ) na pierwszą wizytę![]() Cytat:
przez kilka dni wieczorami miałam ręce i stopy jak lody a policzki aż mnie parzyły od środka i oczy i byłam pewna ,że gorączke mam, ale nie miałam![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
colorowa ale Ty mnie podbudowałaś kobieto...jesteś moim dobrym aniołem
|
|
|
|
#3475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3476 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się popołudniowo Jak mnie dziś głowa boli W ogóle w pracy mnie zdenerwowali bo przyjechał prezesik i wielkie zmiany wprowadza które mi się nie uśmiechają... U mnie dziś 17 dc więc działamy cały czas z Tż Tak bardzo bym chciała żeby w tym cyklu się udało... Color dawaj pozytywne fluidki ciążowe :PIdę wcinać obiad,później zajrzę. P.S : Ale fajnie- lista mamusiek się Nam powiększa
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-09-27 o 15:36 |
|||
|
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
Maru trzymam kciuki za to Twoje Żółtko
I za moje też trzymam![]() W tym cyklu brałam to nieszczęsne Clo i powiem Wam, że normalnie miałam zaburzenia widzenia, rozmazywał mi się obraz. Więc zgłosiłam to lekarce, a ona mi na to, że to i tak mały skutek uboczny bo często Clo powoduje depresję I chyba teraz też to odczuwam, jakiś obniżony nastrój mam Ale dostałam dwa tygodnie zwolnienia, z racji tego, że u mnie w pracy mononukleoza szaleje i różyczka A po co się narażać, tyle czasu już walczę o tą ciążę, że się boje wśród zarazków siedzieć.Dziś mnie okropnie bolała lewa strona brzucha, a właśnie z lewego jajnika miałam dwa piękne pęcherzyki Zobaczymy.No i głowa też mi dziś daje popalić ![]() Buziaki dla Wszystkich
Edytowane przez dmoc4 Czas edycji: 2012-09-27 o 15:43 |
|
|
|
#3478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#3479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Isia trzymam kciuki za wizytę
![]() Cytat:
ale takie migrenowe bóle sa podobno normalne.. wczoraj oglądnełam 10 min filmu i zasnęłam bo tak bolało, na szczeście ze wogole zasnełam ![]() Ja ja k zawsze frytki bo niczego innego nie tknę ![]() a TŻ schabowe ale to zaczne robic kolo 21 zeby mial swieze jak wroci z pracy... Cytat:
akurat wtedy co jej potrzebuje Cytat:
![]() Cytat:
czyli diabełek mówiąc delikatnie ![]() nawet ostatnio atrzylysmy jak sie dziecko na ulicy strasznie wydziera, baba je szarpie a siostra mowi "kiedys bym pomyslala ze masakra jakie dziecko, a teraz tą babke doskonale rozumiem" i tak sobie przypomniałyśmy że starsza tylko płakała a to całkiem co innego bo ta się wydziera tak ze slychac jak gardło zdziera ![]() Cytat:
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-09-27 o 15:49 |
|||||
|
|
|
#3480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) Tego Ci życzę!!!ehehe Pamiętam o Tobie,pamiętam.. Ale ja tu jedyna chyba poszalałam z ilością eheheh Buźka!!!Cytat:
Przez Was zaczynam się bać pierwszej wizyty i USG
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

ale zawsze coś.
Robie, nie kupuje
I trzymam kciuki co by Tż nie musiał się badać, bo będzie dzidziol w tym cyklu (albo i dwa
).
I w domu jestem, ale gdzie tam, człowiek poleżeć nie może spokojnie, bo zaraz znajduje sobie nowe zajęcia 

nie boli już tak mocno..ale czuje , cholera ciągle czuje. Nie wiem nadwyrężyły sie przy produkowaniu pęcherzyka? dziś jest 20 dc 

klaski :

będzie dobrze nie ma co gdybać i martwic się na zapas 
Czym to się różni od bety ?