Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 14:14   #4231
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Kojarzycie na pewno taki program na TLC "Ciąża z zaskoczenia" ? Ja miałam taki przypadek w rodzinie. Mój kuzyn urodził się jako 3 dziecko, bo ciotce się właśnie zdawało, że jak karmi piersią to jest zabezpieczona. Wyobraźcie sobie, że zaszła w ciążę z Marcinem nic o tym nie wiedząc- choć nie wiem jak kobieta, która urodziła już dwójkę może nie odczuć ciąży, ruchów dziecka itp.
W każdym razie kiedy złapały ją bóle myślała, że to zatrucie pokarmowe, bo poprzedniego dnia jadła śledzie. Czuła się tak źle, że przyjechał do niej lekarz, ale może dlatego że to było ponad 30 lat temu i malutkie miasteczko- lekarz popatrzył, pogadał, dał coś na żołądek i pojechał. Ciocia się meczyła cały dzień i na następny rano powtórka z rozrywki- telefon na pogotowie. Ale przyjechała jakaś kumata pielęgniarka i postawiła diagnozę... Ale ciotka całe życie wspominała, że po słowach: "Pani rodzi ! " mało nie zeszła. A Marcin urodził się już w domu, bo czasu nie było na jazdę na porodówkę....
O kurcze!!! Szok że takie rzeczy dzieją się naprawdę
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:16   #4232
Karla1983
Zadomowienie

[/QUOTE] aaa własnie ja od jakis dwóch tygodni dostaję takie kopniaki, że też czasem zdarzy mi się krzknąć, co prawda może nie z bólu ale z zaskoczenia tak nagle dostanę i się wystaszę a ostatnio mam tak, że czuję, że mała w brzuszku rusza się tak, jakby ktoś nią potrząsał O_O czy to jest normalne? to jest czkawka?[/QUOTE]

Chodzi Ci może o takie uczucie jakby trzepot skrzydeł motyla ? Hmmm śmiesznie brzmi, ale też mam takie wrażenie czasami, bo czkawka ta raczej takie miarowe, regularne stuk-puk, jak normalna czkawka
Stary 2012-09-27, 14:16   #4233
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Jak to się mówi: nigdy nie mów nigdy
hhe moja kolezanka miala 29 lat, dzeci i męża gdy sie dowiedziala, że jej mama 48 letnia -zreszta dobra znajoma mojej mamy, jest w ciązy co najsmieszniejsze,m ta jej mama dowiedziala sie o ciązy pod koneic drugiego trymestru, jak tarfila do szpitala , bo ją gastrolog wysłała. ruchy dziecka wzięła za cos z jelitami, a ten debil gastrolog sie nie skapnal ze to ciąża no bo baba 48 lat i trojka doroslych dziecizwłaqscza ze ona wetdy w trakcie rozwodu byla wiec sobie wyobrazcie jaki szok w rodzinie

ale urodzila zdrowa coreczke, teraz już ma ta corczka pare lat
rozne rzeczy się dzieją heh
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:16   #4234
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Jak to się mówi: nigdy nie mów nigdy

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Też znam takie historie, ale mimo to nie mieści mi się to w głowie Sąsiadka moich rodziców (i jak się później okazało mama mojej koleżanki z klasy) miała już 3 odchowanych dzieci, powiedzmy po kilkanaście lat. Normalnie miesiączkowała, ale okropnie wymiotowała, a po kilku miesiącach wręcz zaczęła czuć bardzo mocne skurcze jelit...Tak przynajmniej twierdzili lekarze, do których chodziła z dolegliwościami od początku. Dopiero trzecia z naszych sąsiadek, świętej pamięci już, położna, oświeciła ją co jest grane...chyba w 6 miesiącu! I takim sposobem ja urodziłam się 21 marca, a koleżanka 26 Wszystko jest możliwe, ale ja sobie nie potrafię wyobrazić, że kobieta mająca trójkę dzieci nie wie, że jest w ciąży. Przecież ruchów dziecka nie da się z niczym pomylić
Też tak myślałam a jak widać takie historie się zdarzały
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:16   #4235
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
GRATULACJE

Ja to jakiś cykor jestem.. bo rozglądam się za własnymi 4 kątami, ale boję się, że nie damy rady kredytu spłacać.. zwłaszcza jak za 2-3 lata stopy wzrosną do poprzedniego poziomu.. na tę chwilę rata byłaby tyle co teraz za wynajem płacimy, ale jak stopa wzrośnie to będzie to rata 80% większa A nie wiem jak to będzie z pracą jak urodzę, bo teoretycznie cały etat na mnie czeka, ale nie wiem jak to z wychowaniem dziecka pogodzę.. więc i chciałabym i boję się
kto nie zaryzykuje ten nie zyska, tak naprawdę. do odważnych świat należy. a jak już bedziesz miała ten kredyt to jakoś sobie poradzicie, bo będziecie musieli

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:18   #4236
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hhe moja kolezanka miala 29 lat, dzeci i męża gdy sie dowiedziala, że jej mama 48 letnia -zreszta dobra znajoma mojej mamy, jest w ciązy co najsmieszniejsze,m ta jej mama dowiedziala sie o ciązy pod koneic drugiego trymestru, jak tarfila do szpitala , bo ją gastrolog wysłała. ruchy dziecka wzięła za cos z jelitami, a ten debil gastrolog sie nie skapnal ze to ciąża no bo baba 48 lat i trojka doroslych dziecizwłaqscza ze ona wetdy w trakcie rozwodu byla wiec sobie wyobrazcie jaki szok w rodzinie

Też niezła historia
Stary 2012-09-27, 14:18   #4237
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
hej hej

ja mam na imię Aniela , jestem z Poznaniabardzo milo ze jesteś-szkoda ze dopiero w koncowce ale lepiej poźno niż wcale

a ktoy masz teraz tydzien i co bedziesz miec-sorry ale jestem zagubiona w czasoprzestrzeni bo robie obiad i znowu wchodze a tu tyle do nadrobienia , ze mózg za mały
Hej
myślę, że jeszcze niejedno przed nami teraz to dopiero się zacznie tak naprawdę
ja jestem w 27 + 4 tak dokładnie, a na kalkulatorach pokazuje mi, że to 28 i będzie Julia lub Zuzia
kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:19   #4238
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Czarnamadonna - już to ustaliłyśmy że nasze mózgi w ciąży się skurczyły także jesteśmy usprawiedliwione
moj to ma chyba wielkość rodzynka
Stary 2012-09-27, 14:19   #4239
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Zrobiłam tą pizzę ziemniaczaną. Ale pyszna Nie chciało mi się iść po pieczarki, więc dałam na wierzch cebulkę, paprykę, szynkę, ser, ser pleśniowy i mozzarellę. Pychota, polecam

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
To wszystko jest okropne.....
Ja nie używałam tamponów, tzn bardzo rzadko, zresztą mój okre to trwa 4 5 dni i naprawdę ledwo co leciało. a teraz 6 tygodni
a ja zawsze miałam 3 dni i malutko, a teraz mnie to trochę też przeraża, bo niecierpię podpasek ale najważniejsze, żeby Miki był zdrowy

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Kojarzycie na pewno taki program na TLC "Ciąża z zaskoczenia" ? Ja miałam taki przypadek w rodzinie. Mój kuzyn urodził się jako 3 dziecko, bo ciotce się właśnie zdawało, że jak karmi piersią to jest zabezpieczona. Wyobraźcie sobie, że zaszła w ciążę z Marcinem nic o tym nie wiedząc- choć nie wiem jak kobieta, która urodziła już dwójkę może nie odczuć ciąży, ruchów dziecka itp.
W każdym razie kiedy złapały ją bóle myślała, że to zatrucie pokarmowe, bo poprzedniego dnia jadła śledzie. Czuła się tak źle, że przyjechał do niej lekarz, ale może dlatego że to było ponad 30 lat temu i malutkie miasteczko- lekarz popatrzył, pogadał, dał coś na żołądek i pojechał. Ciocia się meczyła cały dzień i na następny rano powtórka z rozrywki- telefon na pogotowie. Ale przyjechała jakaś kumata pielęgniarka i postawiła diagnozę... Ale ciotka całe życie wspominała, że po słowach: "Pani rodzi ! " mało nie zeszła. A Marcin urodził się już w domu, bo czasu nie było na jazdę na porodówkę....
wow, ale historia

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
dziewczyny co powiecie o tych spodniach?? http://allegro.pl/next-jeansy-ciazow...671499792.html kupiłam je ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam ze względu na to że nie maja panela u góry... nosi z Was któraś tylko na gumeczkach z boku?? są wygodne?
ja mam takie. Praktycznie na początku ciąży je kupiłam w lumie i są boskie.

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wpadłam tylko powiedzieć, że właśnie dzwoniła pani z banku i zapadła ostateczna decyzja o przyznaniu kredytu!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mamy mieszkanie!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! nasze własne 4 kąty : DDDDDDDDD ale się cieszę, a jak mi się humor poprawił : DDDDDDDD
ale super

Cytat:
a do tego wygrałam komplet 16 garów : DDD
na nowe mieszkanie jak znalazł : DDD
gratuluję w ogóle widziałam, że Ty ciągle w jakichś konkursach bierzesz udział, kiedyś też miałam na to zajawkę, ale odechciało mi się wymyślać te różne rzeczy

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ja już mam takie duże cycki, ze nie wiem czy znajdę taki duży rozmiar Hehe.. bez mierzenia się nie obejdzie w moim przypadku..
ja też dlatego postanowiłam, że się wstrzymam do końca października

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
A tak wtrącę się na temat "ciąż z zaskoczenia" (może nie tak masakrycznych jak w programie) ale moja ciocia dowiedziała się że jest w ciąży jakoś w 5-6 miesiącu. Miała 42 lata. Bardzo chcieli z wujkiem mieć dzieci ale przez 20 lat się nie udawało, kiedyś nawet lekarz powiedział im że nigdy nie będą mieli dzieci - są bezpłodni i tyle. I ciocia jak zatrzymał jej się okres w wieku 42 lat to stwierdziła że chyba zaczęła wcześniej przekwitać. Po paru miesiącach poszła kontrolnie do gina a on do niej że jest w ciąży. Wyobrażacie sobie zaskoczenie i szok. Potem jeszcze raz zaszła w ciążę w wieku 46 lat (ale już wiedziała ).
ooooo, i kolejne potwierdzenie, że cuda się zdażają

tż nadal walczy z obsadzaniem parapetów zewnętrznych i klnie jak szewc
Stary 2012-09-27, 14:19   #4240
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
mnie też ostatnio jakieś czarne myśli nachodzą
Każda z nas ma chyba czasem takie myśli. Niestety nie mamy na to wpływu

Cytat:

Mnie też to się w głowie nie mieści, ale może myślała, że to menopauza
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:19   #4241
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
aaa własnie ja od jakis dwóch tygodni dostaję takie kopniaki, że też czasem zdarzy mi się krzknąć, co prawda może nie z bólu ale z zaskoczenia tak nagle dostanę i się wystaszę a ostatnio mam tak, że czuję, że mała w brzuszku rusza się tak, jakby ktoś nią potrząsał O_O czy to jest normalne? to jest czkawka?
haha mnie tez czasem kopnie tak, że sie wystrasze :P
a i też mam takie jakby drgania. Takie to dziwne. czkawka to nie jest bo to takie pukanie puk puk puk równe. A to takie drgania nie wiem co to ;]

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:20   #4242
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
myślę, że jeszcze niejedno przed nami teraz to dopiero się zacznie tak naprawdę
ja jestem w 27 + 4 tak dokładnie, a na kalkulatorach pokazuje mi, że to 28 i będzie Julia lub Zuzia
ooo zuzia bardzo mi się zawsze podobało

no to gratuluje 7 miesiąca)
Stary 2012-09-27, 14:20   #4243
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Zrobiłam tą pizzę ziemniaczaną. Ale pyszna Nie chciało mi się iść po pieczarki, więc dałam na wierzch cebulkę, paprykę, szynkę, ser, ser pleśniowy i mozzarellę. Pychota, polecam

Stary 2012-09-27, 14:23   #4244
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie ja się podepnę pod Twoje słowa bo u mnie taka sama sytuacja
Witam wszystkich
Karla mam nadzieję, że jednak się wbijemy i dziewczyny przyjmą nas do swojego grona
Pozdrawiam
Oooo, następna Mamusia, jak miło

Dziewczynki (tzn. Karolina i Monika) napiszcie mi na PW wszystkie dane to Was dopiszę później na listę na pierwszej stronie. Tylko później to zrobię bo teraz mam jakiegoś dziwnego kompa i ledwo piszę

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wpadłam tylko powiedzieć, że właśnie dzwoniła pani z banku i zapadła ostateczna decyzja o przyznaniu kredytu!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mamy mieszkanie!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! nasze własne 4 kąty : DDDDDDDDD ale się cieszę, a jak mi się humor poprawił : DDDDDDDD
klask i: Super, szybko poszło
Stary 2012-09-27, 14:23   #4245
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Mi ostatnio doszedł problem z podejmowaniem decyzji. Niedawno, będąc w sklepie, nie mogłam się zdecydować jaki wziąć żel pod prysznic. W końcu tż wybrał za mnie na moja prośbę
Dobrze, że to przejściowe
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:25   #4246
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

co do cycków to mój mąz nadal żyje nadzieją, że może mi cos z nich zostanie pyta sie czy Tymon mi wszystko wyssie a ja mowie-a skad ja mama iwedziec przygotuj się , ze będa meduzy tez bym je zostawila tak w polowie bo teraz za wielkie, ale co zrobic no
jak mialam 16 lat to sie modlilam autentycznie wieczorami, zeby mi urosly no i w koncu urosly , może teraz tez sie pomodle

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

ide wstawic papryczki do piekarnika
Stary 2012-09-27, 14:27   #4247
Neipys
Zadomowienie

Zapomniałam jeszcze dopisac, że od 3 dni odkładamy do puszki dla Dominika wszystkie 5 i 2zł - jak to cieszy! Będzie na chrzciny Dzięki za pomysł
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:28   #4248
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
jak mialam 16 lat to sie modlilam autentycznie wieczorami, zeby mi urosly no i w koncu urosly , może teraz tez sie pomodle
Hahaha "Panie Boże, co prawda stworzyłeś mnie na Twój obraz i podobieństwo, ale wiesz...z przodu tak trochę zostaw"
Stary 2012-09-27, 14:29   #4249
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję w ogóle widziałam, że Ty ciągle w jakichś konkursach bierzesz udział, kiedyś też miałam na to zajawkę, ale odechciało mi się wymyślać te różne rzeczy
a mnie tak jakoś to pochłoneło i lubie od czasu do czasu coś sobie wygrać ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-27, 14:29   #4250
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
rodzynka

Cytat:
ooooo, i kolejne potwierdzenie, że cuda się zdażają
pizza ziemniaczana

A cuda to zdarzają się i to często
Moja koleżanka parę lat temu chciała zajść w ciążę. Po roku starania zaczęli chodzić do lekarza. I miała robione badania (nie wiem dokładnie się nie znam ale tłumaczyła że miała jakieś 3 ważne elementy tych badań). I wg tych 2 elementów nie mogła zajść w ciążę a 3 miał być tylko gwoździem do trumny - rozumiecie. I poszła do lekarza z tym 3 wynikiem (wg którego nigdy nie będzie mogła mieć dzieci; tak wyszło wg badania) i z 2 testami ciążowymi potwierdzającymi że właśnie jest w ciąży. Lekarz nie mógł uwierzyć. Stwierdził że to nie możliwe, wg badań ona nigdy nie zajdzie w ciążę. Ale była w ciąży I gdy 2 lata później pojawiła się w kolejnej ciąży u tego samego lekarza to powiedział że będzie z nią szczery - gdy pierwszy raz przyszła mając takie wyniki myślał że to jakiś cud, wybryk natury że się udało, przypadek jeden na miliony, coś nie wyjaśnionego w medycynie. Ale teraz on wie że gdyby tylko chciała to może mieć każde kolejne dziecko mimo iż wyniki badań są jednoznaczne. I nigdy już żadnej kobiecie nie powie że nie może mieć dzieci.
Stary 2012-09-27, 14:29   #4251
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
co do cycków to mój mąz nadal żyje nadzieją, że może mi cos z nich zostanie pyta sie czy Tymon mi wszystko wyssie a ja mowie-a skad ja mama iwedziec przygotuj się , ze będa meduzy tez bym je zostawila tak w polowie bo teraz za wielkie, ale co zrobic no

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

ide wstawic papryczki do piekarnika
od dziś modlimy sie o cycki

ej w pierwszej miłości gra teraz ta laska co grała w galeriankach. Ale jej sie przytyło

Stary 2012-09-27, 14:29   #4252
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Kia, ja jestem z Poremby, a teraz mieszkam w Mikulczycach Także same najlepsze dzielnice
Ja wcześniej na Biskupicach.. haaaaaa jestem lepsza ale na szczęscie na spokojnej ulicy i nigdy nic mi się nie stało a za to tu po nocach bez mojej obrończyni bym się nie ruszyła nawet... chyba gorsza patologia niż tam... :/ o 3 w nocy jakies imprezy pod blokiem, budzą wszystkich, policja jezdziła w wakacje non stop, muza z auta na cały full (0 3 ;| gdzie lato i wszyscy okna pootwierane bo nie dało się wytrzymać), auta próbują przewracac :|... ostatnio kontener na papier podpalili i wyjechali takim zwykłym metalowym ze śmietnika na drogę gdzie pozniej policja o 4 wjeżdżała nim znów do śmietnika - dzwięk cudowny kilka razy w ciągu dnia jakiś facet krzyczy " kuuur......" O_o i naprawdę nie udało mi się jeszcze zlokalizować skąd te cudne dźwięki się biorą ale pewna jestem, że całe osiedle to słyszy...
eh rozpisałam się

Chodzi Ci może o takie uczucie jakby trzepot skrzydeł motyla ? Hmmm śmiesznie brzmi, ale też mam takie wrażenie czasami, bo czkawka ta raczej takie miarowe, regularne stuk-puk, jak normalna czkawka [/QUOTE]

niee nie trzepot motyla normalnie jakby ktoś potrząsał tak szybko

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
haha mnie tez czasem kopnie tak, że sie wystrasze :P
a i też mam takie jakby drgania. Takie to dziwne. czkawka to nie jest bo to takie pukanie puk puk puk równe. A to takie drgania nie wiem co to ;]

kurde..to ja czkawki nie umiem wyczuć a teraz te "trzęsienie" mnie trochę zmartwiło.... łota fak? co to może być. Normlanie jakby ktoś mi wziął dziecko i nim trząsł... nie trwa to jakos długo no ale kilka razy już coś takiego czułam
kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:30   #4253
Karla1983
Zadomowienie

Cytat:
Haha ostatnio mężowi mówię, że kobietom w 3 trymetrze kurczy się mózg... a on mi na to , że niemożliwe, żebym tak długo była w ciąży.... hahaha
No bardzo śmieszne

Też mi się nie chce wracać do pracy.... i mimo, że ją nawet lubię, i wiem że nie muszę się teraz o nic martwić.... Rozleniwiłam się i nie wyobrażam sobie zostawienia w żłobku małego dziecka... Ale cóż... będę musiała.
Stary 2012-09-27, 14:30   #4254
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha "Panie Boże, co prawda stworzyłeś mnie na Twój obraz i podobieństwo, ale wiesz...z przodu tak trochę zostaw"

Stary 2012-09-27, 14:32   #4255
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Zapomniałam jeszcze dopisac, że od 3 dni odkładamy do puszki dla Dominika wszystkie 5 i 2zł - jak to cieszy! Będzie na chrzciny Dzięki za pomysł
My też tak odkładamy wszystkie "resztki" z wypłaty...Drobniaki i grube, w zależności ile zostanie. W 4 miesiące uzbieraliśmy 1800zł, więc na prawdę warto Co prawda trochę musieliśmy zacisnąć pasa, ale prawda jest taka, że gdyby tego nie odkładać, to by się te pieniądze zwyczajnie przejadło. A tak będzie na wózek.
Stary 2012-09-27, 14:32   #4256
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wcześniej na Biskupicach.. haaaaaa jestem lepsza ale na szczęscie na spokojnej ulicy i nigdy nic mi się nie stało a za to tu po nocach bez mojej obrończyni bym się nie ruszyła nawet... chyba gorsza patologia niż tam... :/ o 3 w nocy jakies imprezy pod blokiem, budzą wszystkich, policja jezdziła w wakacje non stop, muza z auta na cały full (0 3 ;| gdzie lato i wszyscy okna pootwierane bo nie dało się wytrzymać), auta próbują przewracac :|... ostatnio kontener na papier podpalili i wyjechali takim zwykłym metalowym ze śmietnika na drogę gdzie pozniej policja o 4 wjeżdżała nim znów do śmietnika - dzwięk cudowny kilka razy w ciągu dnia jakiś facet krzyczy " kuuur......" O_o i naprawdę nie udało mi się jeszcze zlokalizować skąd te cudne dźwięki się biorą ale pewna jestem, że całe osiedle to słyszy...
eh rozpisałam się

Chodzi Ci może o takie uczucie jakby trzepot skrzydeł motyla ? Hmmm śmiesznie brzmi, ale też mam takie wrażenie czasami, bo czkawka ta raczej takie miarowe, regularne stuk-puk, jak normalna czkawka
niee nie trzepot motyla normalnie jakby ktoś potrząsał tak szybko

kurde..to ja czkawki nie umiem wyczuć a teraz te "trzęsienie" mnie trochę zmartwiło.... łota fak? co to może być. Normlanie jakby ktoś mi wziął dziecko i nim trząsł... nie trwa to jakos długo no ale kilka razy już coś takiego czułam[/QUOTE]
ja to miałam ostatnio jak sie położyłam na chwile. Trwało pare sekund

Stary 2012-09-27, 14:32   #4257
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
U mnie to nie zadziałało - nie urosły a też się modliłam, jadłam "dupki" od chleba bo niby urosnąć miały i nic. Chyba byłam niegrzecznym dzieckiem
Stary 2012-09-27, 14:32   #4258
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
My też tak odkładamy wszystkie "resztki" z wypłaty...Drobniaki i grube, w zależności ile zostanie. W 4 miesiące uzbieraliśmy 1800zł, więc na prawdę warto Co prawda trochę musieliśmy zacisnąć pasa, ale prawda jest taka, że gdyby tego nie odkładać, to by się te pieniądze zwyczajnie przejadło. A tak będzie na wózek.

Stary 2012-09-27, 14:33   #4259
emylka86
Zakorzenienie

dobra, muszę się zbierać... trzeba się pomalować, uczesać, by ludzi na mieście nie przestarszyć ; p

później do banku po ksero umowy, co by ją dokładnie przejrzeć, i do sr poćwiczyć trochę i pooddychać ; p

a na koniec biedronka i zakupy... więc do wieczora zejdzie jak nic

do zobaczenia później : )

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-27, 14:33   #4260
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Córcia Zuzia lub Julia. Mąż obstawia pierwsze imię ja drugie.
Piesek - amstaff

Witam i dzięki za przyjęcie to jest na prawdę bardzo miłe tym bardziej, że czytam Was codziennie i na prawdę czuję się jakbym Was znała ze sto lat
Mi brzuch twardnieje nawet jak leżę.. dziś akurat położyłam się na chwilkę i cały czas był twardy... teraz jak siedzę jest już w miarę ok. Jak postoję czy pochodzę to już w ogóle tragedia... twardy jak kamień
A bierzesz jakieś leki na ten twardniejący brzuch?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości