Adresy wrocławskich lumpeksów - zbiór . - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 10:48   #3061
slomka
in the dark of night

Dot.: Adresy wrocławskich lumpeksów - zbiór .

Cytat:
Napisane przez karinam6 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam dokładnych numerów, wytłumaczyć tez cieżko więc zaznaczyłam Ci na mapie :P

A - Pomorska B - Dubois

pozdrawiam i miłego buszowania
dziękuję
Stary 2012-09-23, 09:36   #3062
misiadk
Raczkowanie

Witam, mam prośbę odnośnie lumpka skandynawia na Komuny Paryskiej, czy mógł by mi ktoś napisać dokładny adres lub czym i jak dojechać, i coś napisać jakie tam rzeczy można znaleźć?
misiadk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 10:14   #3063
benitomruffkolin
Raczkowanie

Wczoraj byłam na łowach!
Złowiłam
śliczną bluzkę takie kwiaty i na to doszyty jest sweterek taki różowy firma TU
Dżinsową kamizelkę nie pamiętam nazwy była najdroższa ze wszystkich rzeczy
Koszulę nocną Secret Possession na wakacjach kupiłam w tym samym lumpku identyczną ta co złowiłam wczoraj jest jedynie rozmiar mniejsza i z kokardkami nadrukowanymi tamta jest granatowa i z serduszkami ale przy dekolcie identyczne są
dla babci apaszkę czarną z różyczkami takimi małymi
za te rzeczy zapłaciłam około 26,7 było 25 zł za kg
benitomruffkolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 11:07   #3064
maadziak
Raczkowanie

Witam dziewczyny.
Jestem zupełnie nowa we Wrocławiu. Chciałabym zacząć buszować po tutejszych sh, ale nie wiem, gdzie co i jak... Mieszkam w pobliżu Jedności Narodowej. Poszukuję lumpeksów, które są w pobliżu (nie znam jeszcze miasta). Ucieszyłaby mnie także informacja odnośnie dużego lumpeksu, w którym wszystkie rzeczy są na wagę (chociaż w większości)
maadziak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 13:31   #3065
medzia104
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadk Pokaż wiadomość
Witam, mam prośbę odnośnie lumpka skandynawia na Komuny Paryskiej, czy mógł by mi ktoś napisać dokładny adres lub czym i jak dojechać, i coś napisać jakie tam rzeczy można znaleźć?
Najlepiej oczywiście jest w dzień dostawy, w poniedziałek. Otwierają o 9. Dużo rzeczy atmosphere, dorothy perkins, topshop, h&m...
Dojechać... zależy skąd. Z dworca głównego, tramwajem 0 można dojechać na przystanek KOMUNY PARYSKIEJ. Wysiadasz, idziesz kilka metrów prosto i na rogu będzie sklep spożywczy. Od tego sklepu skręcasz w prawo i ten sh jest tam, gdzie sklep z rowerami.
medzia104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 16:37   #3066
misiadk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez medzia104 Pokaż wiadomość
Najlepiej oczywiście jest w dzień dostawy, w poniedziałek. Otwierają o 9. Dużo rzeczy atmosphere, dorothy perkins, topshop, h&m...
Dojechać... zależy skąd. Z dworca głównego, tramwajem 0 można dojechać na przystanek KOMUNY PARYSKIEJ. Wysiadasz, idziesz kilka metrów prosto i na rogu będzie sklep spożywczy. Od tego sklepu skręcasz w prawo i ten sh jest tam, gdzie sklep z rowerami.
Dzięki wielkie za informację
Stary 2012-09-23, 16:44   #3067
zoila
Klientka w krawacie

Widziałyście, że od października przenoszą jeden z lupeksów pod Arkadami (tam chyba 2 są) na Kościuszki 19?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 16:53   #3068
misiadk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maadziak Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
Jestem zupełnie nowa we Wrocławiu. Chciałabym zacząć buszować po tutejszych sh, ale nie wiem, gdzie co i jak... Mieszkam w pobliżu Jedności Narodowej. Poszukuję lumpeksów, które są w pobliżu (nie znam jeszcze miasta). Ucieszyłaby mnie także informacja odnośnie dużego lumpeksu, w którym wszystkie rzeczy są na wagę (chociaż w większości)
Najlepiej jak przeczytasz ten wątek może nie cały, ale tak od połowy(mi to pomogło rozeznać się w lokalizacji lumpków) do tego przestudiować mapę co gdzie znajdziesz i ruszyć w miasto, a korzyści masz na pewno dwie znajdziesz ciekawe sklepy i poznasz miasto.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Widziałyście, że od października przenoszą jeden z lupeksów pod Arkadami (tam chyba 2 są) na Kościuszki 19?
Jak przechodziłam to coś mi mignęło na drzwiach, że przenoszą w miejsce hotelu Sawoy(czy jak to tam się pisze), a może obok, bo by hotel zlikwidowali . No ale to w sumie i tak w pobliżu od obecnej lokalizacji.
Stary 2012-09-24, 00:45   #3069
okropniczka
Przyczajenie

a czy w każdym z SH dostawa jest w poniedziałki? może znajdą się jakieś ze środową ?
okropniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-24, 07:40   #3070
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez okropniczka Pokaż wiadomość
a czy w każdym z SH dostawa jest w poniedziałki? może znajdą się jakieś ze środową ?
Stylownia na Pl. Legionów ma w środy.
Stary 2012-09-24, 18:10   #3071
marta0609
Przyczajenie

Witam serdecznie!
Tak jak koleżanka wyżej jestem nowa we Wrocławiu. Jestem tu od dwóch tygodni i przejeżdżając tramwajem czy to autobusem widziałam sporo szyldów lumpeksów, ale może Wy mogłybyście mi coś doradzić.
Szukam takiego, w którym mogłabym znaleźć ubrania w rozmiarach ok.46-48 i to nie takie typowo babcine. A może oprócz tego znacie takie, gdzie w tym rozmiarze mogłabym znaleźć kurtki, płaszcze itp? Zawsze miałam problem z tą częścią garderoby i mam taką tyci nadzieję, że może we Wrocławiu to się zmieni....

Pozdrawiam
Marta
marta0609 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-25, 13:18   #3072
medzia104
Zadomowienie

103 strony na temat lumpeksów we Wrocławiu, a co chwilę pojawia się ktoś nowy, kto dopiero zamieszkał we Wro i znowu musimy wymieniać nazwy lumpeksów, naprowadzać, pisać co gdzie mają i o której otwierają. To było wałkowane tutaj 1000000001 razy. Wystarczy cofnąć się kilkanaście, w porywach kilkadziesiąt stron wstecz.
Stary 2012-09-25, 13:46   #3073
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

musze uaktualnic 1 post ale nie jestem na biezaco tweraz...

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-25, 14:30   #3074
nieznajoma19
Zakorzenienie

Cotynato jakie ty śliczne pazurki robisz muszę się do Ciebie umówić

A w ogóle to mieszkam zaraz obok Stylowni na kołłątaja i jak wczoraj wychodziłam o 8 do pracy to już mały tłum stał przed lumpkiem
W czwartek chcę iść na dostawe do starej koli na dworcowej może mnie nie stratują
- Zoeva Bamboo

wymianka

Edytowane przez nieznajoma19
Czas edycji: 2012-09-25 o 14:34
nieznajoma19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-25, 14:37   #3075
sskers
batonik

Cytat:
103 strony na temat lumpeksów we Wrocławiu, a co chwilę pojawia się ktoś nowy, kto dopiero zamieszkał we Wro i znowu musimy wymieniać nazwy lumpeksów, naprowadzać, pisać co gdzie mają i o której otwierają. To było wałkowane tutaj 1000000001 razy. Wystarczy cofnąć się kilkanaście, w porywach kilkadziesiąt stron wstecz.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Tak samo mam wrażenie, że niektórzy nie rozumieją idei lumpeksów. Przecież to nie sieciówki z pełną rozmiarówką

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cotka, rzęsy Po ile robisz?

sskers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-25, 17:18   #3076
medzia104
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Tak samo mam wrażenie, że niektórzy nie rozumieją idei lumpeksów. Przecież to nie sieciówki z pełną rozmiarówką
No pewnie! To, że raz trafi się sporo rzeczy w rozmiarze S, to nie znaczy, że przy następnej dostawie będzie tak samo. To jest właśnie magia lumpeksów - nie wiesz co i kiedy możesz wyłapać

W załącznikach moje ostatnie łupy. Głównie Stylownia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03540.jpg (22,5 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0010.jpg (15,4 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0011.jpg (19,6 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0013.jpg (33,1 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0023.jpg (27,3 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0014.jpg (23,0 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0012.jpg (23,7 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0016.jpg (17,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0025.jpg (18,3 KB, 103 załadowań)
Stary 2012-09-25, 17:22   #3077
sskers
batonik

Cytat:
No pewnie! To, że raz trafi się sporo rzeczy w rozmiarze S, to nie znaczy, że przy następnej dostawie będzie tak samo. To jest właśnie magia lumpeksów - nie wiesz co i kiedy możesz wyłapać

2, 3 i ostatnia Tęsknię za Stylownią

Stary 2012-09-25, 17:31   #3078
margueri
Zadomowienie

Cytat:

Pudrowa bluzeczka liczna, tez chce taka ;p

Chodzicie do margo na Hubska, rzeczywiscie jest taki cennik jak na stronce???

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 15:21   #3079
loksa
Raczkowanie

w margo jest tak pon ,wt. 2 zl /szt.
sr,czw. 1 zl/szt.
pt. sob. 3 zl sztuka
ogolnie chodze tam zadko....
loksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 22:12   #3080
czarna_kiecka
Zakorzenienie

To ja też się witam, do tej pory zaglądałam do wątku 'ogólnopolskiego', ale odkryłam, że jest też temat o wrocławskich lumpkach, także chętnie poczytam i pooglądam , co udało Wam się wyszperać i sama też coś wrzucę : )
Ja najczęściej z braku czasu zaglądałam do stylowni na Legionów, bo tam mogłam byc pewna, że nie wyjdę z niczym, zwłaszcza że zwykle chodziłam w dzień dostawy, a raz nawet zdarzyło mi się stać w tej gigantycznej kolejce i razem z nią zostałam dosłownie wtłoczona do środka - niezapomniane przeżycia ; )

I dzisiaj po długiej przerwie też byłam w stylowni ok 13, i trochę się zawiodłam, kupiłam tylko jedną bluzkę z new looka za 9zł, wrzucam zdjęcie z neta, bo moja się pierze

bluzka1.jpg

bluzka2.jpg

mam wrażenie, że tam najlepsze rzeczy znikają już teraz dosłownie w ciągu godziny po otwarciu, a kiedyś nawet w czwartki udawało się upolować cuda, a dzisiaj kiepsko, bo same duże rozmiary, a jak już były jakieś fajniejsze rzeczy na jesień/zimę to bardzo ciężkie i cenowo za płaszczyk wychodziło tyle, co w sklepie, jedyne co mi jeszcze wpadło w oko to bandażowa jeansowa spódniczka, ale był r38, także za duża na mnie, a którąś z Was była dzisiaj w stylowni, jakieś łupy ? : )
Stary 2012-09-27, 09:53   #3081
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
To ja też się witam, do tej pory zaglądałam do wątku 'ogólnopolskiego', ale odkryłam, że jest też temat o wrocławskich lumpkach, także chętnie poczytam i pooglądam , co udało Wam się wyszperać i sama też coś wrzucę : )
Ja najczęściej z braku czasu zaglądałam do stylowni na Legionów, bo tam mogłam byc pewna, że nie wyjdę z niczym, zwłaszcza że zwykle chodziłam w dzień dostawy, a raz nawet zdarzyło mi się stać w tej gigantycznej kolejce i razem z nią zostałam dosłownie wtłoczona do środka - niezapomniane przeżycia ; )

I dzisiaj po długiej przerwie też byłam w stylowni ok 13, i trochę się zawiodłam, kupiłam tylko jedną bluzkę z new looka za 9zł, wrzucam zdjęcie z neta, bo moja się pierze

Załącznik 4904325

Załącznik 4904326

mam wrażenie, że tam najlepsze rzeczy znikają już teraz dosłownie w ciągu godziny po otwarciu, a kiedyś nawet w czwartki udawało się upolować cuda, a dzisiaj kiepsko, bo same duże rozmiary, a jak już były jakieś fajniejsze rzeczy na jesień/zimę to bardzo ciężkie i cenowo za płaszczyk wychodziło tyle, co w sklepie, jedyne co mi jeszcze wpadło w oko to bandażowa jeansowa spódniczka, ale był r38, także za duża na mnie, a którąś z Was była dzisiaj w stylowni, jakieś łupy ? : )
o, mam taką samą bluzkę, ale w innym kolorze fajnie się nosi
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 10:22   #3082
triflee
Zakorzenienie

Ja byłam wczoraj. Przyjeżdżam rowerem, więc zwykle jestem albo chwilę przed otwarciem, albo chwilę po - wczoraj byłam przed i powiem Wam, że ten tłum przyciśnięty do drzwi mnie przeraża

Co do zdobyczy: kupiłam spódnicę, sweter i pluszowy termofor w kształcie kota a jakiś miesiąc temu upolowałam Monopoly za 4 złote No i zauważyłam, że faktycznie fajne ciuchy znikają w tempie ekspresowym, kobiety (handlary?) biorą jak leci. Najgorsza jest jedna - ta to chyba kupuje sobie i córce, zawsze ma pełne wory (kiedyś widziałam ją z trzema) i zawsze głośno narzeka, że ona to nic dzisiaj nie ma
triflee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 11:55   #3083
czarna_kiecka
Zakorzenienie

triflee piszesz o stylowni? ja wlasnie ok 8.30 przejezdzalam wczoraj obok i tak jak mowisz, malo ze byl tlum, to on byl doslownie przycisniety do drzwi, a moim zdaniem to, ze sie wejdzie minute wczesniej niz jakas inna babka ma serio takie znaczenie chyba tylko w przypadku butow, ktorych w stylowni nie jest wcale tak duzo i oprocz srody to nigdy tam zadnych fajnych nie widzialam, wiec pewnie to one znikaja jako pierwsze, a handlary to swoja droga, ja tez kojarze taka jedna, ktora jest doslownie zawsze jak jestem w stylowni, a na pewno tam nie pracuje ; )

svamp jest kilka takich ciuszków, które ja też widziałam już kilka razy u dziewczyn, aż byłam w szoku, że nawet ubierając się w SH można mieć z kimś identyczne ubranie : ) ja czekam aż ta moja wyschnie i dopiero przymierze, bo to r38 i obawiam się, że może byc za duża pod pachami, a nie chciało mi się mierzyć w stylowni

a mam jeszcze pytanie o te 3 SH, które są teraz w rynku, 2 zdaje się na świdnickiej, a jeden na oławskiej - któryś szczególnie polecacie ? bo będę teraz miała blisko z uczelni, to zajrzałabym, wczoraj przechodziłam obok tego robana to na wystawie były nawet ładne rzeczy, min taka zielona parka, ale ciekawa jestem jak cenowo
Stary 2012-09-27, 12:52   #3084
Serendipity
Zakorzenienie

Roban ma fajne rzeczy, tylko jakiś dziwaczny tryb dostaw (co 3 tygodnie) i nigdy nie wiadomo na jakie ceny się trafi.
Stary 2012-09-27, 13:37   #3085
krolowa zurawin
Zadomowienie

kto wie kiedy będzie dostawa w Robanie na żelaznej? ostatnie fajne rzeczy tam kupiłam,w najbliższym czasie wrzucę tu zdjęcia
krolowa zurawin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 14:08   #3086
czarna_kiecka
Zakorzenienie

krolowazurawin a jakie ceny sa w tym robanie ? tam sa wycenione rzeczy tylko, tak ?

w razie czego to w robanie w rynku dostawa byla 24.09 bo widzialam wystawiony potykacz z info, czyli do kolejnej z tego co piszecie jeszcze dlugoo...
Stary 2012-09-27, 15:05   #3087
krolowa zurawin
Zadomowienie

gdzie jest roban w rynku?
ceny to różnie... w dzień dostawy 69/kg
ja kupiłam świetny sweter za 17,koszulkę za 8 i krótkie spodeki za 12,a byłam następnego dnia,czyli było 65/kg
krolowa zurawin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 17:44   #3088
korawroclaw
Raczkowanie

W robanie na nowym towarze kilogram kosztuje 65 a nie 69 ;P są promocje na rzęczy zimowe. Na żelaznej nowy towar będzie 8.10. Ciuchy są wycenione i na wagę (tylko waga jest na Żelaznej, Ładnej i Strzegomskiej)
korawroclaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 18:08   #3089
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:

O nieeee. Błagam jak się będziesz pozbywać princeski daj mi namiary

A na rzęsy i paznokcie zapraszam cennikjest

Może pomożecie uaktualnić 1 post bo ja już zalesiona i dawno nie4 byłam i sama nie dam rady.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 18:11   #3090
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A na rzęsy i paznokcie zapraszam cennikjest
Gdzie,bom ślepa?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości