Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-26, 09:20   #4591
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

witam Siostra już w pociągu do domu więc ja do diety wracam i zaraz będę nadrabiać uwielbiam Was czytać może przez te kilka dni jadłam trochę więcej ale i ruchu było o 200% więcej więc sądzę, że waga w miejscu stoi ,a może nawet ciut spadła ale to się jutro okaże. Dobra, idę czytać
Stary 2012-09-26, 10:52   #4592
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej Margot To ta siostra z Lublyna tak? ;>
Ja też lubię tutaj zaglądać. Przede wszystkim mam motywację żeby "ładnie" jeść Pomimo tego że już nie spowiadam się z tego co zjadłam to jednak mam ciągle wewnętrzne poczucie dyscypliny
Stary 2012-09-26, 11:56   #4593
Like_a_women
Zadomowienie

Hej.Ja znowu umieram,mam mega zawalone zatoki a gardło mnie tak boli,ze wcinam tabletkę za tabletką Nie wiem co ze mną jest nie tak.To chyba ta niewyleczona angina z września daje mi w doopsko
Dżaga No La La Land wymiata,ogólnie wszystkie piosnki Timbalanda są zawsze hitowe a z tym "ukaż kozy" to myślałam,że padnę
Zooska Ja wiem,ze pod wieczór owoców się nie powinno spożywać,ale ja znając swój organizm wiem,ze to mi nie zaszkodzi czasem zdarzało mi się zjeść jakiś owoc przed snem,a waga i tak spadała.Dla mnie nie ma znaczenia kiedy białko,kiedy węglę-ważne żeby nie przekraczać 1000,to looz
Monia Jak Meedzik coś tam do Ciebie napsizę to daj znać i przekaż pozdrówka
Stary 2012-09-26, 13:14   #4594
makaron91
Zadomowienie

Hej, mogę się dołączyć?

Mam 21 lat, 163 cm wzrostu, waga w podpisie. Jestem na diecie 1000 kcal, codziennie liczę kalorie, zapisuję do zeszytu itd Są wzolty i upadki z jedzeniem, także potrzebuję trochę motywacji Oprócz diety to trochę ćwiczę: dzisiaj robiłam 22 dzień A6W, 15 dzień 8-minutówek buns i legs, 9 dzień 8 minutówki arms oraz kręciłam 20 min hula-hop (dopiero się uczę kręcić) W bieganiu jestem cienka, ale postaram się dziś pobiegać minimum 30 min
Stary 2012-09-26, 13:18   #4595
Ladywithweapon
Zadomowienie

Zośka wiem, że jadłospis zły, ale na ilośc ruchu jaką wczoraj miałam i jak zaspana byłam to nie chciało mi się nic więcej szukać :P Choć myślę, że zupa gulaszowa+bułka nadrobiła wszelkie straty ;p
Nim teraz znwou wróce do starych zwyczajów chwila minie ;p

Dziś też słabo wcinam, więc nie bijcie ;p Ale lżej się czuję nie głodzę się oczywiście ;p Ale organizm trochę mi odpoczywa i nawet pomimo tego że nie jem to już dwa razy toalete zaliczyłam :P Na śniadanki dwa jogurty truskawkowe z płatkami, potem na przekąskę batona i teraz wcinam jogurt waniliowy (miałam lenia i nie zrobiłam kanapek ) a za godzine zjem faszerowaną paprykę Wieczorem coś z warzyw będę wcinać, bo papryki zostało :P

Skromne moje jadłospisy teraz będą, więc nie będę ich rozpisywać :P Ale kilka dni i sie unormuje Jak się tylko wyśpie i w ogóle :P

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hej, mogę się dołączyć?

Mam 21 lat, 163 cm wzrostu, waga w podpisie. Jestem na diecie 1000 kcal, codziennie liczę kalorie, zapisuję do zeszytu itd Są wzolty i upadki z jedzeniem, także potrzebuję trochę motywacji Oprócz diety to trochę ćwiczę: dzisiaj robiłam 22 dzień A6W, 15 dzień 8-minutówek buns i legs, 9 dzień 8 minutówki arms oraz kręciłam 20 min hula-hop (dopiero się uczę kręcić) W bieganiu jestem cienka, ale postaram się dziś pobiegać minimum 30 min
Serio przy tylu ćwiczeniach jesz tylko 1000 kcal? przecież ty to wszystko spalasz :P

Ale ilość podziwiam Ja muszę tyłek zacząc robić
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 13:27   #4596
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Jeny ja musze się ogarnąc bo mój ruch spadł do zera ;/ dzisiaj obiecuje chociaz 15 minut hh i pocwicze coś albo p90x albo skalpel.

Dzaga napisze do Ciebie na PW bo mam pytanko
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 13:59   #4597
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć i czołem Dziś za mną dość zabiegany dzień. Rano wprawdzie trochę się poleniłam, oglądałam programy śniadaniowe, przeglądałam bloga i trzasnęłam odcinek serialu. A potem pognałam na miasto. Kupiłam torebkę i pasek do kiecki. Jutro jeszcze pójdę po bransoletkę, bo nie mam żadnej fajnej, a z zegarkiem za ciężko wszystko wygląda.
Potem robiłam obiad, zrobiłam pranie, pościerałam kurze, uzupełniłam brakujące rzeczy w dzienniku praktyk i ćwiczyłam. O 19 piastowałam trochę TŻ aż do 21, kiedy poszedł do pracy. I teraz tak czytam i odpisuje (pisze to już po tym jak Wam wszystkim odpisałam). Zaraz nałożę Perełkę i obejrzę kolejny odcinek serialu. A potem lulu bo chcę jutro wstać o 7 30 żeby isć na 9 do lumpa.

Like a women, nie byłam dziś na tej grzywce. Myślałam że jeszcze przetrzymam ale nie da rady. Ale dziś włosków na jutro nie będę myła, wiec dopiero w czwartek pobiegnę.

Like a women, widzę że La la land lubisz Ja często też tego słucham. Ale ostatnio prawdziwą fazę mam na Lanę Początkowo jej nie lubiłam a teraz

Cocktail, ja czasem dziwię się dlaczego niektóre fryzjerki zachowują sie tak jak zachowują. Ja kiedyś dzwoniłam do jednego salonu, odebrała fryzjerka, była baaardzo miła przez telefon. A jak już weszłam do salonu to była taka wredna! Też szarpała moje włosy, prosiłam żeby podcięła max. 1cm, to ścięła 3cm jak nie więcej Ale to z 3 lata temu było. Już nigdy przenigdy tam nie poszłam ponownie.
A w innym ścinałam kiedyś grzywkę (z 2 lata temu) to prosiłam żeby mi tak poziomo ścinała bo podobno wtedy lepiej się grzywka układa, to ona powiedziała że podważam jej kompetencje. A ja naprawdę grzecznie poprosiłam i wytłumaczyłam że takie mam po prostu włosy

Cindy, hahahaha padłam przez ten scenariusz Ale wiesz...ja też już się zaczynałam niepokoić. Nie dość że ostatnio TŻ trochę zdziwaczał to jeszcze w ogóle nagle ta druga praca. I myślę: na co mu ta kasa?! Może ja o czymś nie wiem...I w sumie dalej nie wiem. Podobno robi to dla nas...ale nam w zupełności wystarczyła jego jedna wypłata a przecież teraz ja będę też zarabiać. Nie wiem tylko ile bo nie wiem ile grup dostanę - 2 czy 3.

A z tym Irlandczykiem - no co Tyyyyy! Ale spoko że udało Wam się spotkać! Cindy, ale wiesz, to że starszy to nie zawsze jest problem. Ja mam "na koncie" kilka związków z równolatkami bądź rok starszymi. Z żadnym mi nie wyszło :/ A jak poznałam TŻ to od razu mi się spodobał z charakteru. Mieliśmy o czym gadać. Podobała mi się jego dojrzałość. Fakt, 9 lat to nie 5 (tak jak u nas) ale nie jest to też duża różnica. Na razie nie oceniaj. Niech wydarzenia biegną sobie swoim torem Koniecznie zdawaj relację z kolejnych spotkań!

Cindy, ale Ci zazdroszczę tej Irlandii! Kuuuuurde Chyba jednak wyślę tego mojego TŻ do Anglii Niech jedzie! W Lublinie zrobili lotnisko, będę do niego latać

Zooska, noo to smakowo pojadłaś Sałatki, owocki. Same pyszności!
Nie wiem czy doczytałaś ale za cynk o pasztecie sojowym to Ci się u mnie pochwalny ołtarzyk należy!
Pyyyychaaaaaa Na razie wypróbowałam zwykły i z papryką - a papryką bardziej mi smaczy

Basiu, poleciłabym grzane piwko, ale wiadomo czemu tego nie robię. Kuruj się tym czym możesz Kochana Teraz najłatwiej złapać przeziębienie. Też myślałam że już mnie coś bierze, ale wypiłam herbatę z sokiem malinowym, wzięłam Cerutin i przeszło A teraz są takie nagłe przypływy zimna. Ja wczoraj to zasnąć nie mogłam. Ojjj w sumie nie mam żadnych ciepłych śpiochów - jutro pójdę na złotówkę to sobie nakupię długich bluzek, bo wczoraj wzięłam jakiś shirt od TŻ Teraz już naprawdę nie moge sobie pozwolić na chorowanie

Moniczko, daję sobie czas do piątku. Jeśli do piątku nie "przyjdzie" to zrobię test. Idziemy przecież na chrzciny, będzie alko, dobrze wiedzieć wcześnie takie rzeczy.
Wiesz, myślę, że dzidzia to będzie samo szczęście Jakoś na pewno wszystko pogodzę. Z resztą doktorantom przysługuje urlop macierzyński Po prostu dłużej bym wtedy studiowała. Wiesz że ja już rok temu poważnie myślałam o dziecku. Teraz faktycznie ten dr zaczęłam, ale naprawdę wydaje mi się że jakby co to damy radę

Haha...międzynarodowe znajomości faktycznie są bardzo fajne. Mój TŻ jak pracował w Anglii to takie kwiatki przynosił. Oczywiście połowa to przekleństwa i nazwy części ciała (nie wiem czemu faceci się tak tym jarają). Pracował ze Słowakami i Brazylijczykami i oni go tak szkolili Później mówi do mnie "Ukaż kozy" a ja No bo jakie kozy?! A okazało się że to po słowacku "Pokaż cycki"

O tych 30 stopniach to już słyszę od jakiegoś czasu. Moja sąsiadka to mówiła, moja mama to mówiła, nawet pani w lumpie to mówiła A my akurat w niedzielę na te chrzciny idziemy. A niech będzie ciepło bo nie chcę brać niczego na wierzch na sukienkę
Hmmm może po prostu chce żebyście mieli więcej kasy Jak na razie z irlandczykiem cisza. Wszystko było super, pisał, że jest o mnie zazdrosny itd. aż tu nagle przedwczoraj wieczorem byl ostatni sms i do dzis cisza. Ja do niego nie napisze, bo nie chce zeby myslal, ze sie za nim uganiam. On ma o mnie zabiegac a nie ja o niego, a jesli nie chce to jego strata jestem na tyle wartosciowa, madra, inteligentna i ladna dziewczyna, ze kolesie powinni sie za mna uganiac a nie ja za nimi i kropka

Sory ale jestem wsciekla na moich rodzicow !!

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Spalisz przy szurowaniu podłogi ;p
tylko ze ja myje podlogi tylko w pon i czw
dzis w 20 min wszystko zrobilam, bo nie mialam prasowania. Za to wyprasowalam sobie rzeczy.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:21   #4598
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Hej, mogę się dołączyć?

No hej Widziałam,ze udzielasz się też na innym wątku.Napisz coś o sobie ile masz wzrostu,ile do zgubienia
Stary 2012-09-26, 16:10   #4599
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Chciałam Wam pokazać jak sie prezentują moje ząbki po 3 miesiacach aparatu Dodam do albumu zdjecie
Stary 2012-09-26, 17:20   #4600
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej laski! Aaaaale mam lenia :/ Kurde nic nie chce mi się robić Już niech ten rok się zacznie, bo jak się obijam to od razu mam wyrzuty sumienia.
Idę zaraz ćwiczyć. A później może TŻ wyślę po lody jak wstanie, bo na razie śpi. Ma chwilowo wolne w II pracy :/
Dziś byłam w Pepco. Kupiłam sobie fajną bransoletkę, taką "żyłkę" do tych bransoletek modułowych, pozłacaną. Kiedyś nawet prosiłam TŻ żeby mi kupił taką złotą na urodziny ale nigdzie nie mógł znaleźć. Fajna, skromna, będzie na niedzielną imprezę.
A tak to serial oglądałam, trochę w GTA pograłam, no i się lenię i lenię :/ I jakoś ciągle spać mi się chce. Was też to jesienne zmęczenie dopada?
Stary 2012-09-26, 17:46   #4601
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dzaga lody?

Zabicie mnie z mapą. Opanowałam już chyba rzeki, jeziora, krainy i góry w Polsce. Chyba Cały czas robie powtórki i potem sprawdzian z całości sama sobie zrobię. Przede mną jeszcze puszcze i parki. Mord! Normalnie rozłożyłabym a tak dziś musiałam zaliczać inny spr. I wiem, ze powinnam być przy ksiązkach i kompa zamknąć ;p ale zwariować można ciągle kując... juz 3h siedze na geo i jeszcze ze 2 sie zapowiada, wiec z cwiczen chyba dupa ;p
Stary 2012-09-26, 18:33   #4602
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Serio przy tylu ćwiczeniach jesz tylko 1000 kcal? przecież ty to wszystko spalasz :P

Ale ilość podziwiam Ja muszę tyłek zacząc robić
Sztywno się nie trzymam tych 1000 kcal, najczęściej wychodzi mi 1100-pare, max 1200 kcal i czuję się dobrze
Hehe, dzięki. Polecam 8 minutówki buns- po dwóch tygodniach mogę szczerze powiedzieć, że tyłek mi się fajnie ujędrnił, ale i tak jeszcze trochę pracy nad nim jest

Cytat:
Napisane przez Like_a_women
No hej Widziałam,ze udzielasz się też na innym wątku.Napisz coś o sobie ile masz wzrostu,ile do zgubienia
A witam w takim razie pewnie w jakimś innym o odchudzaniu Jestem z tych niskopodłogowych, tak jak pisałam wcześniej mam 163 cm wzrostu, na dzień dzisiejszy ważę 57,9 kg (wiem, że to prawie nie ma różnicy jakbym napisała 58, ale ta 7 z przodu mnie motywuje ) Mój cel to 50-48 kg Czyli jeszcze duuuużo przede mną. 4 lata temu ważyłam 45 kg, niby czyłam się dobrze, ale jak teraz o tym myślę, to nie ładnie to wyglądało. Teraz zmierzam do wagi 48 kg też z tego względu, że jak bede starała się utrzymywać wagę to mogą być wachania na wadze +/- 2 kg także powinno byc dobrze

Oglądałam dziś ćwiczenia z Tiffany, mega pozytywna kobieta No i ćwiczenia fajnie wygladają, może je jakoś wkomponuje w mój "grafik"

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2012-09-26 o 18:35
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 21:49   #4603
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, mogę się dołączyć?
Heeeeloł !

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jeny ja musze się ogarnąc bo mój ruch spadł do zera ;/ dzisiaj obiecuje chociaz 15 minut hh i pocwicze coś albo p90x albo skalpel.
Omg...ja też się rozleniwiłam z ćwiczeniami W Bułgarii mnóstwo spacerów miałam, codziennie minimum 5 godzin łażenia było, teraz @ mam i leci ze mnie jak z kranu, brzuch napuchnięty masakrycznie to i nic się nie chce, ale jutro fit. Ćwiczysz ze mną!!!!!!!!!!!!!!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:27   #4604
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Heeeeloł !

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Omg...ja też się rozleniwiłam z ćwiczeniami W Bułgarii mnóstwo spacerów miałam, codziennie minimum 5 godzin łażenia było, teraz @ mam i leci ze mnie jak z kranu, brzuch napuchnięty masakrycznie to i nic się nie chce, ale jutro fit. Ćwiczysz ze mną!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja pokreciłam dzisiaj 15 minut hula hopem i to by było na tyle Ale jutro postaram sie tż wyciągnąć na rolki i pocwicze brzuch.
Stary 2012-09-26, 23:29   #4605
Margot85
Wtajemniczenie

Przeczytałam wszystko i nie do uwierzenia, że tyle się przez te kilka dni wydarzyło jako, że wszystkie pytania i podjęte tematy znalazły odpowiedzi to daruje Wam swoje przemyślenia
zooska, LadyWW ale Wam zazdroszczę wyjazdów ciekawe kiedy Milena wróci
Paula ale Ty masz pamięć owszem moja siostra w Lublinie studiuje ale i nasz rodzinny domek też w tym województwie

Coctail jak dla mnie masz idealnie ząbki a tak "okrutnie szczerze" to widać, że kły się elegancko układają

monia pokazałam mojej sister Twoje fotki przed i po oraz zdjęcia meeedzik i była, tak jak i ja w zeszłym roku, w szoku(pozytywnym) i pełen szacun za utrzymanie dla Ciebie i dla meeedzik też przekaż 3 miesiące już w Niemczech jesteś i nie tyjesz więc się da nawet tam

Like powiedz mi proszę kto/co ten "hasiok" gdzie oddałaś zepsutą wagę od rana mnie to fascynuje

heroine z tym chodzeniem wokół butów to jakbym siebie widziała. Oswoić się trzeba i dopiero po 3 przymierzeniu brać

Moja dieta byłaby by ok ale nadal ze słodyczami przesadzam i mnie to gubi. Moja dieta to zdrowe odżywianie plus słodycze, nawet nie mam co eliminować oprócz sklepowych słodkości. Alko okazjonalnie(tzn kilka razy w roku), kawy nie pije, cukru i soli nie używam, sosów, śmietan i majonezów nie znoszę, żadnych pseudo-soków, tortów i domowych wypieków , chipsy i hamburgery mogą dla mnie nie istnieć ale te słodkie sklepowe ulepki mnie gubią i normalnie nie wiem już jak z tym walczyć żadne bakalie itd mi nie rekompensują tej sztucznej dawki barwników aromatów tłuszczy trans i cukru Słaba jestem ale cóż będę walczyć dalej.
Stary 2012-09-27, 08:59   #4606
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Przeczytałam wszystko i nie do uwierzenia, że tyle się przez te kilka dni wydarzyło jako, że wszystkie pytania i podjęte tematy znalazły odpowiedzi to daruje Wam swoje przemyślenia
zooska, LadyWW ale Wam zazdroszczę wyjazdów ciekawe kiedy Milena wróci
Paula ale Ty masz pamięć owszem moja siostra w Lublinie studiuje ale i nasz rodzinny domek też w tym województwie

Coctail jak dla mnie masz idealnie ząbki a tak "okrutnie szczerze" to widać, że kły się elegancko układają

monia pokazałam mojej sister Twoje fotki przed i po oraz zdjęcia meeedzik i była, tak jak i ja w zeszłym roku, w szoku(pozytywnym) i pełen szacun za utrzymanie dla Ciebie i dla meeedzik też przekaż 3 miesiące już w Niemczech jesteś i nie tyjesz więc się da nawet tam

Like powiedz mi proszę kto/co ten "hasiok" gdzie oddałaś zepsutą wagę od rana mnie to fascynuje

heroine z tym chodzeniem wokół butów to jakbym siebie widziała. Oswoić się trzeba i dopiero po 3 przymierzeniu brać

Moja dieta byłaby by ok ale nadal ze słodyczami przesadzam i mnie to gubi. Moja dieta to zdrowe odżywianie plus słodycze, nawet nie mam co eliminować oprócz sklepowych słodkości. Alko okazjonalnie(tzn kilka razy w roku), kawy nie pije, cukru i soli nie używam, sosów, śmietan i majonezów nie znoszę, żadnych pseudo-soków, tortów i domowych wypieków , chipsy i hamburgery mogą dla mnie nie istnieć ale te słodkie sklepowe ulepki mnie gubią i normalnie nie wiem już jak z tym walczyć żadne bakalie itd mi nie rekompensują tej sztucznej dawki barwników aromatów tłuszczy trans i cukru Słaba jestem ale cóż będę walczyć dalej.
a no to tak profesjonalnie to nazywa się kontener na śmieci

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Sztywno się nie trzymam tych 1000 kcal, najczęściej wychodzi mi 1100-pare, max 1200 kcal i czuję się dobrze
Hehe, dzięki. Polecam 8 minutówki buns- po dwóch tygodniach mogę szczerze powiedzieć, że tyłek mi się fajnie ujędrnił, ale i tak jeszcze trochę pracy nad nim jest

A witam w takim razie pewnie w jakimś innym o odchudzaniu Jestem z tych niskopodłogowych, tak jak pisałam wcześniej mam 163 cm wzrostu, na dzień dzisiejszy ważę 57,9 kg (wiem, że to prawie nie ma różnicy jakbym napisała 58, ale ta 7 z przodu mnie motywuje ) Mój cel to 50-48 kg Czyli jeszcze duuuużo przede mną. 4 lata temu ważyłam 45 kg, niby czyłam się dobrze, ale jak teraz o tym myślę, to nie ładnie to wyglądało. Teraz zmierzam do wagi 48 kg też z tego względu, że jak bede starała się utrzymywać wagę to mogą być wachania na wadze +/- 2 kg także powinno byc dobrze

Oglądałam dziś ćwiczenia z Tiffany, mega pozytywna kobieta No i ćwiczenia fajnie wygladają, może je jakoś wkomponuje w mój "grafik"
Oj 45kg.to już skrajna waga,ja też tyle ważyłam 6 lat temu i wyglądałam starsznie Także te 48-49kg.to chyba waga idealna
Stary 2012-09-27, 09:02   #4607
heroine86
Zakorzenienie

Dobry

Jakoś ostatnio nie mam czasu na kompa i wizaż latam po sklepach, bazarkach i sh i kupuję po trochu rzeczy na wyjazd jeszcze kosmetyki i mogę jechać dzisiaj urwałam się na pół godziny z pracy żeby wyskoczyć do Lidla, bo były Nike Revolution w promocji no i mam! nowe śliczne Najeczki będą i do biegania i chodzenia po terenach podgórskich we Francji

Monia, jadę do Lyonu i okolic na 10 dni

Losing, jadę do "przyszywanej" ciotki mojego TŻ-ta także spanie mam za dramochę i jedzenie pewnie też, bo ciotka lubi ugościć kurde, jacy oni są sympatyczni! W dzisiejszych czasach rzadko się spotyka osoby, które nie mogą się doczekać czyjegoś przyjazdu, bo zawsze jest jakieś "ale", jakiś problem a ciotka cały czas pisze, że nie może się doczekać, bo już tyle zaplanowała i do zwiedzania i do jedzenia jest tak pozytywnie nastawiona, że głowa mała!

Cindy, trzymam za rozwój sytuacji z Irlandczykiem dobre masz podejście

Margot, no w końcu jesteś ja też jestem słaba ale walczę dalej damy radę Słońce!

makaron91 witam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 10:02   #4608
zooska
Zakorzenienie

Margot Skoro tak ładnie trzymasz się wszystkiego, tej całej diety i tylko na słodkim się gubisz, to i tak jest bardzo ladnie, a słodycze przecież w normalnych ilościach nie zaszkodzą

Stary 2012-09-27, 10:37   #4609
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dobry

Jakoś ostatnio nie mam czasu na kompa i wizaż latam po sklepach, bazarkach i sh i kupuję po trochu rzeczy na wyjazd jeszcze kosmetyki i mogę jechać dzisiaj urwałam się na pół godziny z pracy żeby wyskoczyć do Lidla, bo były Nike Revolution w promocji no i mam! nowe śliczne Najeczki będą i do biegania i chodzenia po terenach podgórskich we Francji

Monia, jadę do Lyonu i okolic na 10 dni

Losing, jadę do "przyszywanej" ciotki mojego TŻ-ta także spanie mam za dramochę i jedzenie pewnie też, bo ciotka lubi ugościć kurde, jacy oni są sympatyczni! W dzisiejszych czasach rzadko się spotyka osoby, które nie mogą się doczekać czyjegoś przyjazdu, bo zawsze jest jakieś "ale", jakiś problem a ciotka cały czas pisze, że nie może się doczekać, bo już tyle zaplanowała i do zwiedzania i do jedzenia jest tak pozytywnie nastawiona, że głowa mała!

Margot, no w końcu jesteś ja też jestem słaba ale walczę dalej damy radę Słońce!

makaron91 witam!
No to super,a że jedziecie to ciotki i to jeszcze sympatycznej to pewnie wyjazd będzie wyjątkowo udany
Stary 2012-09-27, 10:53   #4610
zooska
Zakorzenienie

Pokłóciłam sie z Tż dzien przed wyjazdem....

Stary 2012-09-27, 11:14   #4611
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

.
Te kły to moja najwieksza zmora właśnie

Cytat:
Dobry

Widziałam te Nike fajne, ale juz mam 2 pary adidasków i wystarczy

Cytat:
Pokłóciłam sie z Tż dzien przed wyjazdem....
Ooo nie
Stary 2012-09-27, 12:23   #4612
Margot85
Wtajemniczenie

Like kontener mówisz a ja bym dała rękę uciąć , że mechanik jakiś
zooska dla mnie reszta diety to żadne wyrzeczenie bo nie lubię po prostu tego o czym pisałam ale jak zrobić, żeby jeść rozsądne ilości słodyczy 2-3 dni daje rade w 300kcal słodkie zamknąć, czasami 2 dni bez przeżyje a potem jak się rzucę to pochłaniam jak odkurzacz. Ale dziś do 12 wygrywam
Kłótni współczuje ale może ten wyjazd dobrze Wam zrobi

heroine przygotowanie widzę idą elegancko, zazdroszczę wyjazdu , należy Ci się odpoczynek

Coctail tylko bez przesady z tymi kłami bo już są na dobrej drodze i wcale najgorsze na świecie nie były ja sama widzę u siebie i u innych każda wadę ale prawda taka , że nikt po za nami tego nie dostrzega, bo są osoby co mają każdy ząb na inną stronę i to widać z daleka a Twoja wada malutka i zaraz nie będzie śladu

Kuzyn Tż przywiózł mi wczoraj z 20kg jabłek więc już wiecie co u mnie na śniadanie obiad i kolacje
Stary 2012-09-27, 16:12   #4613
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

Oj 45kg.to już skrajna waga,ja też tyle ważyłam 6 lat temu i wyglądałam starsznie Także te 48-49kg.to chyba waga idealna
Też tak myślę
Stary 2012-09-27, 16:17   #4614
ChocoMonster
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, niedawno wróciłam ze szkoły i zaraz się idę uczyć...
Mam 150 słówek do nauczenia (niem+ang), odpowiedź na historię i polski
Stary 2012-09-27, 16:30   #4615
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
nie mogę!!

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
a no to tak profesjonalnie to nazywa się kontener na śmieci

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Jesuśku takie wagi... mi się marzy ale jakoś nie umiem

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Dobry

Udanej zabawy!! Zwiedzaj jak najwięcej

No oczywiście, że mam wiedziałam, że to zadziała. Teraz mnie błaga o sptkanie kolesie to zawsze tacy są. Jak olejesz to lecą na Ciebie a jak latasz za nimi to Cię olewają. Mogę się z nim spotkać dziś, w sob lub niedz. Napisałam, że może w niedziele będę miała czas i dam mu znać. Niech czeka

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Powodzenia

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:28   #4616
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Nie jesteś sama ;p Ja zaraz też siadam do angola, bo jutro krk, a i z polskiego musze trochę powtórzyć, bo za nasze dzisiejsze nieprzygotowania <> bardzo się zdenerwowała nasza <cudowna> "nauczycielka" :P

W ogóle muszę wpisac jakiś temat na maturę z polaka- myślałam, że jest topos wędrówki, ale nie mam czasu az tak przeglądać tematów to poki co dam konflikt pokolen :P coś łatwego i nie bede musiala za dużo szukać :P

Miałam dziś maturkę z matmy akurat z tego z czego mnie nie było, a nie zdązyłam nadrobić... Trudno- pierwsza ocena nie bedzie za ładna. Za teo geo ładnie mi poszła- wstałam dziś o 5 do ksiązek...

Ś: dwie grzanki z serem i szynką +herbata
II Ś: dwa jogurciki,ciasteczka zbożowe, batonik nestlli (kupiłam takie pyszne gumy, ale tylko jedna zjadłam :P silna wola, bo je po prostu kocham- to jest wielka milosc!)
O: faszerowana papryka
K: serek wiejski z jakimś warzywkiem

Dziś już lepiej mi szło :P Zapomniałam sobie musli kupić- rano zjem bułkę. Ale byłam już na zakupach i jakieś "białe" produkty dokupiłam, bo nic w domu nie było.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

http://allegro.pl/torba-z-cwiekami-s...672135805.html

Strasznie mi się podobała i się zaczynam zastanawiać poważnie- normanie kosztuje ponad 300zł- co myślicie? za taką kaskę? Ostatnia czarna torba podobnie mnie wyniosła i użytkowałam ją bardzo dużo przez 2 lata- już się jej wyczerpał czas ;p

Tak myślę, czy jak kupię tutaj to i tak żadnej reklamacji nie moge składać, co nie?

czy taką?
http://allegro.pl/torba-miejska-shop...642157091.html
Stary 2012-09-27, 17:46   #4617
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

http://allegro.pl/torba-z-cwiekami-s...672135805.html

Strasznie mi się podobała i się zaczynam zastanawiać poważnie- normanie kosztuje ponad 300zł- co myślicie? za taką kaskę? Ostatnia czarna torba podobnie mnie wyniosła i użytkowałam ją bardzo dużo przez 2 lata- już się jej wyczerpał czas ;p

Tak myślę, czy jak kupię tutaj to i tak żadnej reklamacji nie moge składać, co nie?

czy taką?
http://allegro.pl/torba-miejska-shop...642157091.html
Ja mam tą drugą i jestem zadowolona. Tylko jest duża i póki co jej na codzień nie nosze, ale od poniedzialku bedzie jak znalazł A ten pasek co niby przez ramie to mój jest króciutki i nawet nie używam.
Stary 2012-09-27, 18:02   #4618
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ruszyli pełną parą w tych liceach:/ masakra!!!

Stary 2012-09-27, 18:11   #4619
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ruszyli pełną parą w tych liceach:/ masakra!!!
Zoska nam sie zacznie to samo od poniedziałku
Stary 2012-09-27, 18:16   #4620
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zoska nam sie zacznie to samo od poniedziałku
Wieeeeeem A ja jeszcze podjęłam specjalizację dodatkowo w weekendy masakra, jak ja przeżyję na 2 kierunkach i pracy?!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości