|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
I to jest beznadziejne, bo kogoś poznam, a potem i tak z takiego głupiego powodu nie utrzymuje kontaktu.Ważniak wymiata ![]() Cytat:
Wiec tylko, ze nas nie musisz sie wstydzić i tak się nie znamy i najważniesze, że się udało. Znaczy, ze sposób skuteczny ![]() Alatienko- ja Ci nie poradze, bo sie nie znam. Nikogo nigdy nie zdobyłam. Fuksjoo- gratuluje takiego zdolenego chłopaka! Lubie muzyków, lubie te ich pasję ![]() Pierwszy dzień po ferich w szkole upłynąl całkiem miło.
|
|
|
#8252 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam wczoraj wiadomość ale jak kliknęłam żeby ją wysłać i się wykasowało
, nie pamiętam dokładnie co tam napisałam a nie mam siły czytać znowu wszystkich wpisów ale pamiętam że miałam pogratulować Fuksji TŻa A teraz lece czyta Newsweeka a później uczyć się z angola
|
#8253 |
|
Zakorzenienie
|
ja powinnam chociaż zacząć czytać lalkę, a tak mi się nie chce
łeh
|
#8254 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie komedia jest jakaś po prostu!
Musimy się nauczyć na pamięć "Ody do młodosći" Dopiero teraz. To świadczy jak jestesmy do tyłu z progamem ![]() Pamiętam, ze Mathilda i Uhahana chyba tez sie tego uczyły.
|
|
#8255 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zaczęłam, ale to takie daremne, że odpuściłam sobie czytanie.
Dzisiaj przyniosłam w biblioteki 4 NORMALNE ksiażki, nad którymi na pewno nie będę zasypiała hehe. A w ogóle... chciałabym już taką na maksa wiosnę
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8256 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Też powinnam czytać Lalkę. Nawet zaczęłam, ale jakoś wolę dokończyć Pchanidło, któe probowano mi bezczelnie przerwać ![]()
|
#8257 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie książkowo niezbyt ambitnie, ale mam ferie w końcu.
Ala Makota, Smak świeżych malin, Ono i Seks w wielkim mieście. Od czego zaczać?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie wiosną powiało hmm aż przyjemnie, cieplutko jest, dziś bazie koło mojego domku widziałam Cytat:
Ono ponoć fajne ale końcówka dziwna, Seks w wielkim mieście też fajny, uwielbiam w każdym razie ten serial
|
|
#8259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam Która cześc Ali?bylam dzisiaj u fryzjera mam sliczna grzywke, ktora strasznie mi sie podoba ![]() Edit: ide spac chyba, strasznie zmeczona tymi feriami jestem
|
|
#8260 |
|
Zakorzenienie
|
fuksja pogratulowac chlopa
uhahana ja mam na feriach do przeczytania tyle lektur, ze czytajac 'normalna' ksiazke chyba mialabym wyrzuty sumienia a i tak na 99% tych lektur nie tkne a 'Lalka' nawet mi sie podobala, co prawda przeczytalam tylko 250 stron i dalej juz streszczenie, ale to i tak jedna z moich ulubionych lektur dzis moja i TZ "rocznica" a on strasznie chory i sie nie widzielismy napisal mi tylko na gg ze mu ciagle zimno i idzie spac a moj dzien byl zabiegany, rano oblecialam okoliczne szmateksy ale nic nie bylo, potem wybralam recepty i zrobilam zakupy dla babci, pojechalam do centrum handlowego polazic i tak zlecialo. zapisalam sie do fryzjera na 14 lutego. obcinam sie, chce cos 'innego' na łbie miec, tz chcial jakas zmiane na rocznice wiec postanowilam, ze po fryzjerze kupie szamponetke na kilka myc i bedzie ciemny braz ale jeszcze nie wiem, bo mam zle doswiadczenia z tymi szamponetkami (nie chce byc brunetka w ciapki)
|
#8261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedym tchem w kilka godzin ![]() Agata Pokaż grzywę ![]() A ja się strasznie przeziębiłam Jutro mam 2 spr z gegry i chemii, więc tylko siedzę w łóżku i zakuwam [z małymi przerwami na wizaż i muzyczkę ].
|
|
#8262 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z pizzy i zakupów spożywczych, usiłuję się doczekać kiedy TŻ zadzwoni, bo pojechał mi kupić prezent na walentynki
![]() Mam w pokoju straszny syf, ale nie chce mi się sprzątać ![]() Pierwszy dzień po feriach nawet spoko, tylko zlewają ze mnie w klasie (znaczy ci co zaskoczyli, o co chodzi ![]() A TŻ zdobyłam po długim wzdychaniu do niego, zdradzając swojego wtedy chłopaka, na wycieczce bezczelnie przytulacją się do niego... i usypiając generalnie na nim... |
|
|
|
#8263 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia no niezły powrót do szkoły
no i Ty z tym zdobywaniem TŻ też niezła jesteś heh
|
#8264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Laylaa jakoś zazwyczaj tak jest, że jak ktoś na gg zagaduje i jeszcze z tej samej szkoły to szybko się człowiek oreintuje kto to A tak poza tym gratuluję rocznicy ![]() Fajnie jest sobie tak powspomniać jak się zaczęło "zadawać" z TŻem... |
|
|
|
|
#8266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokazalabym grzywke, ale nie mam aparatu :/ taka zwykla prosta zawsze mialam na ukos, bo myslalam, ze u mnie zwyklej sienie da, ale fryzjerka pokombinowala i mam zobaczymy jak sie bedzie sprawowac po myciu ![]() Cytat:
![]() a sposób na poderwanie TŻta stary i sprawdozny ![]() mimo późniejszego wstydu
|
|
#8267 |
|
Zadomowienie
|
Chyba mój mózg po 18 znów się obudził, bo uświadomiłam sobie, że 17.02 ów kumpel ma "kalendarzowe" urodziny [w piątek byłą tylko impreza, zresztą 5 osób z lutego] i wymyśliłam sobie, że to świetny pretekst, by dać mu conieco do myślenia
Już nawet wiem co napiszę ![]() I pewnie będziecie pierwszymi, które dowiedzą się, jak mi poszło Jeśli chcecie ofkors
|
#8268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pierwsza chcę wiedzieć
|
|
|
|
|
#8269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To co napiszę to taki szkic narazie Podam wersję ostateczną jak już zostanie nadana
|
|
#8270 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#8271 |
|
Zadomowienie
|
No dobra, napiszę tak w skrócie
![]() Wpierw tradycyjnie - życzenia: że przyszłość zależy od nas samych, a nie od tego, co kto komu pożyczy, więc ja mam nadzieję, że nie zabraknie mu wytrwałości, upartości i zawziętości w dążeniu do szczęścia, marzeń i celów. Bonusowo - jako że to dzień wyjątkowy - chcę dopisać, że ma zielone światło [bez dosłownego tłumaczenia] i że jeśli jest inteligentny to domyśli się, o co chodzi
|
#8272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to w stylu, że skoro wkracza na nową drogę życia (pełnoletność) to teraz to jego życie może się całkiem inaczej niż do tej pory potoczyć
|
|
|
|
|
#8273 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
|
|
#8274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj domyśli się jak to zgrabnie ujmiesz
|
|
#8275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyślę, bo wypadają w sobotę ![]() Będzie napewno zgrabniej niż teraz bo mimo wszystko jestem amroczona przez choróbsko...
|
|
#8276 |
|
Zadomowienie
|
Alatienka - jestem z ciebie dumna . naprawde
. ze sie nie poddałas i wgl ![]() bede 3mać kciuki
|
#8277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dobranoc wszystkim, bo jestem coraz "chorsza" i chcę spać ![]() Do jutra
|
|
#8278 |
|
Wtajemniczenie
|
Alatienka jest naprawdę bardzo dobrze, wiem wiem powtarzam się, a chłopak na pewno zrozumie o co chodzi i trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli
i zdrowiej szybciutko ![]() Chyba zaraz idę spać, bo i tak nie mam nic lepszego do roboty, a jutro jak zwykle na rano do szkoły ![]() EDIT A więc idę spać Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-02-12 o 22:06 Powód: dopisek :) |
|
|
|
#8279 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Tobie nektar żywota..." hehe nieno, z odrobina zaangażowania przypomniałabym sobie chyba całą, w końcu 6 dostałam ![]() Trzymam kciuki Bo w gruncie rzeczy nie jest taka trudna ![]() Cytat:
Ala pierwsza, bo chciałam zacząć od początku. Teraz myślę, że to był zły wybór, to jednak tamta Ala jakaś taka za młoda i zbyt banalne problemy ma, takie... trzynastoletnie Dałam siostrze, bo ona akurat szalona trzynastka, a ja se następnym razem wezmę jedną z końcowych części."Ono" wzięłam, żeby chociaż troche ambitnie było, bo cała reszta raczej ambicją i głębokimi przemyśleniami nie grzeszy. Szkoda, że nie masz jak pokazać grzywy, ale na pewno jest fajna Ja mam na skos, prosta mi nijak nie pasuje, w ogóle mam jakąś śmieszną twarz, jak kółko, okrągłą Cytat:
Może ja też powinnam przestać przejmować się "co sobie ktoś kiedyś gdzieś pomyśli?" Nie no, nie potrafię.A co do szkoły, to moja jest na tyle duża [ok. 1500 uczniów], że mogłabym spokojnie człowieka nie poznać na żywo. Cytat:
![]() Że też ja nigdy nie wpadam na takie pomysły. A jak wpadam, to już po czasie. W ogóle jakaś opóźniona jestem haha. ![]() Kręciłam godzinę i 10 minut hula-hopem, obejżałam od połowy jakiś film o łodzi podwodnej z tatą, a teraz cziluję
Choose life.' |
||||
|
|
|
#8280 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co ?
ja sie nie moge przyzwyczaic ze niektórzy chodza do szkoły :p jak np tu wchodze i cvzytam "ide spac bo mam na rano do szkoły" to najpierw mysle .. "o co chodzi " - dopiero pozniej moj mozg dochodzi do tego ze juz niektórzy mieli ferie :P dzisiaj znowu jade do kina :P byłam juz na "świadku koronnym " na "Rysiu" a dzis "Dlaczego nie" a to dlatego ze na tamtych filmach byłam z kuzynami a juz dawano obiecywałam qmpelkom ze pojedziemy do kina .. mam nadzieje ze bedzie chociaz na co popatrzec ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

I to jest beznadziejne, bo kogoś poznam, a potem i tak z takiego głupiego powodu nie utrzymuje kontaktu.
i już!

napisal mi tylko na gg ze mu ciagle zimno i idzie spac 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)