Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-29, 15:10   #481
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ojej dobrze ze u mnie nie wierzy nikt w te zabobony, tzn tylko w jeden jak się przestrasze to żebym sie nie lapala za brzuch czy cos;p
u mnie też mama nie cuduje z zabobonami- jedynie zabrania mi patrzec na ludzi kalekich....
teściowa za to świruje, na porządku dziennym sa teksty, ze ubranka to po porodzie i wózek tez, zeby się nie łapac po wystraszeniu i zeby absolutnie nie mówic nikomu iedy jest termin porodu A jak przywiezlismy do domu wózek miesiąc temu to mało co zawału nie dostała (mieszkamy w jednym domu- my na piętrze). ale olewam to totalnie i kompletuje wyprawkę po swojemu.
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 15:26   #482
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
u mnie też mama nie cuduje z zabobonami- jedynie zabrania mi patrzec na ludzi kalekich....
teściowa za to świruje, na porządku dziennym sa teksty, ze ubranka to po porodzie i wózek tez, zeby się nie łapac po wystraszeniu i zeby absolutnie nie mówic nikomu iedy jest termin porodu A jak przywiezlismy do domu wózek miesiąc temu to mało co zawału nie dostała (mieszkamy w jednym domu- my na piętrze). ale olewam to totalnie i kompletuje wyprawkę po swojemu.
Co do wyprawki nikt nie ma zastrzeżeń tylko..... TŻ Ja nie wiem jak ja to wszystko wytrzymuję
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 15:36   #483
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Ajcccccc, jakiego złapałam dzisiaj lenia.... nie zrobiłam kompletnie nic..... a obiecałam sobie ze posprzątam w domu wykorzystujac nieobecnosc męża - pojechal do pracy na 12. Strasznie nie lubie sprzątac jak on jest w domu bo mi paskuda kwęka, ze znowu sprzątam jak przeciez czysto jest.... Ja wiem, że do domów uczestniczek perfekcyjnej pani domu baaaaaaaaaaaaaardzo mi daleko, ale kocham porządek i czystosc

A dzisiaj chyba ograniczę się tylko do podlania kwiatów, bo inaczej zdechną. Nawet obiadu nie gotowałam, dla siebie mam wczorajszą fasolkę po bretońsku a mąłż i tak nic nie jadł oprócz sniadania. Także cały dziń słodkiego lenistwa i włóczenia się po domu z kąta w kąt.
Nic się nie martw porządki nie zając nie uciekną czasami trzeba sobie odpocząć i poleniuchować

Bishonka gratuluje pięknej i zdrowej córeczki
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 16:44   #484
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj rozlazła jestem, ale zrobiłam pranie - wszystkie Oliwkowe ciuszki uprałam, teraz się suszą na tarasie... Czekamy na rodziców i idziemy na ognicho. Muszę sobie jeszcze położyć tapetę, ale czekam wciąż na grunt, rodzice mają mi przywieźć krem Bambino. Chcę go przetestować na sobie, żeby wiedzieć, czy będzie dobry dla Oliwki. Wzięłam przed chwilą gorący prysznic, ogarnęłam się, posmarowałam brzuszek kremikiem i teraz siedzę pod kołderką, czekając, aż się on wchłonie w skórę. Także szczerze mówiąc, jestem chwilowo w proszku.

Lenova, to normalne, że tak zareagowałaś, nie miej do siebie pretensji.

Ewulka, będzie dobrze, jutro o tej porze już dawno będzie po temacie i szybko o tym zapomnisz, TŻ Cię przecież kocha i na pewno nie zrobi niczego głupiego. Zaufaj mu i nie martw się tym.
jesli chodzi o krem Bambino to polecam ten z tlenkiem cynku- wspaniale wycisza buzię i koi podrażnienia- sama muszę się zaopatrzyc bo mi wywaliło na twarzy pelno dziadostwa

a brzuszek to mnie ostatnio tak swedzi, ze co godzinę smaruję , prawie się ciuchy lepią.... ale inaczej nie mogę wytrzymac z drapaniem się

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Nic się nie martw porządki nie zając nie uciekną czasami trzeba sobie odpocząć i poleniuchować

Bishonka gratuluje pięknej i zdrowej córeczki
masz rację
w sumie jak raz nie posprzątam to mi od razu Małgosia Rozenek na inspekcję nie wpadnie z moich ambitnych planów zrealizowałam tylko podlanie kwiatków, a teraz wcinam fasolkę po bretońsku

oglądam własnie "Mamuśki"- i wyję , jak za każdym razem, kiedy lecą
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 17:22   #485
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej dziewczęta dołączam do tych rozlazłych,ja dziś tylko pomylam podłogi i zrobiłam mężowi obiad. Aaaa jeszcze zrobiłam sobie makijaż bo chęć mnie naszła ale teraz mam większa chęć go zmazać bo już mnie gały napier... Czasem przelaze cały dzień wymalowana i jest ok a czasem mam wrażenie ze nie wytrzymam nawet chwili w tym dziadostwie. I weź tu się staraj być piękna. W ogóle wszystko mi ostatnio przeszkadza. Zapuszczałam włosy już od dawna ( mam tak za połowę pleców) i teraz coraz częściej nachodzi mnie myśl żeby je ściać bo mnie denerwują. Placza się,nie mogę ich ułożyć po ludzku... Eh ale jak zatnę pewnie będę żałować. Już sama nie wiem. Co do tego kremu BAMBINO polecam również z tlenkiem cynku,jest rewelacyjny i konsystencja,taka jaka lubię. Z resztą - reszta kremów mnie uczula,ten jedyny nie. BOKEH- Już pewnie po wszystkim ale jej zazdroszczę chciałabym jeszcze raz przeżyć swój ślub. Piękny moment który bardzo zbliża do partnera. Bokeh- kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Samych pięknych chwil razem. Trwajcie w tym szczęściu i szanujcie miłość która was połączyła,tak jak przysiegaliście sobie dzisiaj - tak niech będzie już wiecznie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 17:27   #486
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Szklanka19 no to trzymam kciukasy! Może poznasz płeć? Jakie masz przeczucia?
Cytat:
No to trzymam
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Szklanka, trzymam kciukasy

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Czymane są!
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
U mnie podobnie, szczególnie tymi pachwinami no nie mów że chuderlaki bardziej będą cierpieć?!
Powodzenia!!!!!
Dzięki dziewczyny! Kciuki się przydały bo wszystko jest w porządku Dzidzia zdrowa, waży 421g. Tylko nieśmiała jest bo się zasłaniała rączką. No i jak cudnie pokazywała języczek I potwierdziło się z genetycznego z 12 tygodnia, że będzie dziewczynka Moja mała, śliczna córeczka

Pstryczku niestety najprawdopodobniej tak będzie. Lekarka mi powiedziała, że będę mocniej odczuwać jak Maleństwo się gdzieś będzie układać, bo będzie uciskać na nerwy.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 18:09   #487
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny! Kciuki się przydały bo wszystko jest w porządku Dzidzia zdrowa, waży 421g. Tylko nieśmiała jest bo się zasłaniała rączką. No i jak cudnie pokazywała języczek I potwierdziło się z genetycznego z 12 tygodnia, że będzie dziewczynka Moja mała, śliczna córeczka

Pstryczku niestety najprawdopodobniej tak będzie. Lekarka mi powiedziała, że będę mocniej odczuwać jak Maleństwo się gdzieś będzie układać, bo będzie uciskać na nerwy.
to gratuluję zdrowej córci

Ja dziś pojechałam z siostrą popatrzeć za jakimiś butami, ale jakoś mnie żadne nie przekonały
Nogi mi do dupy wchodzą
Tak mi się nic nie chce nawet leżeć mi się nie chce
Lady do nas się pewnie lada dzień wypoczęta odezwie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 18:10   #488
marsi11
Zakorzenienie

Hej,
ale wczoraj się wybawiliśmy z mężem
było super, w końcu troszkę rozrywki
nawet w kręgle grałam i szło mi całkiem nieźle

niestety ból kości łonowej nasila się, nie mogę prawie chodzić
dobrze,że w środę do gina

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam w sklepie popatrzeć na pościel do łóżeczka Ceny mnie poraziły - sama poszewka na poduszkę i kołdrę prawie 50 zł

Pewnie wezmę z Allegro razem z ochraniaczem : http://allegro.pl/komplet-3-el-piekn...637552805.html krówki fiolet i może pszczólki zielone?
kochana, a ikea? kupiłam ostatnio komplet chyba za 40 zeta
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca...extiles/18730/

Bokeh- dużo miłości Ci życzę z całego serca!
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 18:25   #489
Hosenka*
Zakorzenienie

Marsi: u mnie nie ma Ikei Kompletnie mi się nie opłaca jechać specjalnie po pościel (po meble tak - byliśmy tak raz na spontanie po stoliczki i regał Expedit).

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 18:38   #490
Ewik86
Zakorzenienie

Wy piszecie o swoich dołach, a ja nie mogę dogadać się z mężem. No tak mnie denerwuje, że najchętniej bym się go pozbyła. Ciągle coś chce ode mnie i wydaje mi polecenia. Nie wiem, chyba jakaś za bardzo nerwowa się zrobiłam

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Witajcie

Jestem po połówkowym.
Moja córeczka,piękna i zdrowa
Wszystko w normie.
Serduszko,żołądek,pępowin a itd
"Dzidzia strasznie nie cierpliwa"-słowa mojego doktora
Do tego stopnia że nie dała sobie zmierzyć kręgosłupa i zrobimy to przy następnym badaniu.

Lekarz pokazał mi bułeczkę tak dla potwierdzenia.

No ale w praktyce różne rzeczy się zdarzały i niejeden ptaszek odleciał bądz przyleciał

Ja myślę o tym to aż mam motylki w brzuchu.Wszystko TO się dzieje,staje się realne.
Nie wiem ale ... teraz dopiero zaczynam mówić do brzucha.Wierzyć że jestem mamą.
Wcześniej miałam obawy że coś złego się (nie daj Panie Boże) wydarzy.
Trochę nie dowierzałam w to że będę miała dziecko.Że ona będzie moja
Jeszcze jak zobaczyłam jak rusza buzią,ma odruch ssania
Kocham jak się rusza i kopie mnie w brzuch.

Ja muszę przyjmować żelazo
No i kupić syrop od przeziębienia i brać witaminę C
Dostałam skierowanie na wynik z glukozy.
Ciekawe ile on kosztuje?
Musze się dowiedzieć.

Chciałam zamieścić fotki ze zdjęciami ale nie mogę cos załączyć załączników już 5 razy próbowałam
Cytat:

Gratuluję Wam zdrowych córeczek

bokeh WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 18:39   #491
ilkas
BAN stały

bishonka super, że wszystko ok. I powiem Ci, że jak poznałam płeć to też miałam takie odczucia jak Ty. Tak jakbym na nowo zaczęła się cieszyć ciążą i jakby znowu do mnie mocniej dotarło, że będę miała dziecko

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Co do wyprawki nikt nie ma zastrzeżeń tylko..... TŻ Ja nie wiem jak ja to wszystko wytrzymuję
hm, a czemu ma zastrzeżenia?

Szklanka cieszę się, że wszystko dobrze. No i kolejną dziewczynkę mamy hehe
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 18:57   #492
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Deli to pochwal się potem zdjęciem w klubie

Ja chyba jutro zabiorę farbę do mamy i poproszę żeby mnie pomalowała. Bo też już mam widoczny odrost.
a proszę bardzo, juz wstawiam haha

W ogóle jaka śmieszna sytuacja, ide do sklepu a pod sklepem stoi grupka dzieciaków w sumie sami chłopcy, podstawówka/gimnazjum i do mnie jeden z nich " przepraszam, pani jest w ciązy? a ja mówie że tak, a co? a on że ooo a jak pani da na imie? a ja mówie ze Pola albo Patrycja, a drugi mówi ooo nie! Pola! mam siostre Pole! haha a następny do mnie.. a dasz chipsa? " hahaha

Kurdeeeeeeee musze buty kupić bo zostałam w balerinkach i tenisówkach

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-09-29 o 19:02
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:03   #493
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi: u mnie nie ma Ikei Kompletnie mi się nie opłaca jechać specjalnie po pościel (po meble tak - byliśmy tak raz na spontanie po stoliczki i regał Expedit).

gdyby Ci jednak coś wpadło w oko mogę Ci kupić i przesłać
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:15   #494
ilkas
BAN stały

Cytat:
wow, ale blond fajny
włosy włosami, ale jaki Ty masz piękny brzuchol...taki krąglutki, a cała reszta chudziutka. Prawdziwa sexy mama
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:30   #495
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
wow, ale blond fajny
włosy włosami, ale jaki Ty masz piękny brzuchol...taki krąglutki, a cała reszta chudziutka. Prawdziwa sexy mama
Potwierdzam każde słowo! Delicjanko wyglądasz super

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:44   #496
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tez gdzies tyle
A pasztet to juz w ogole. Gdzies w dziecinstwie ostatni raz mi sie zdarzylo

Ale ladna dzis pogoda
Zaraz zjem sniadanko, potem biore sie za siebie (maseczka na wlosy, maseczka na twarz, peeling stop, itp - nie moge sie zaniedbac ).
Mamy isc dzis do kina na "Jestem Bogiem" - zobaczymy czy TZ sie nie wykreci
A wieczorem na urodziny do znajomych.
Daj znać czy film ci się podobał. Słyszałam, że za☠☠☠isty i też chcę jutro męża do kina wyciągnąć. Jak nie będzie chciał, to może sama pojadę.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki za wyniki
Cytat:
Daj znać jak tam wyniki

My dzisiaj na obiad robimy przepis z lidla Pascala, schab zapiekany pod beszamelem z pieczarkami Nie mogę się doczekać A tż się śmieje, że ja tylko o żarciu myślę
Cytat:
Witajcie

Maluchna30 trzymam za wyniki będą na pewno dobre.
Dziewczyny dziękuję za kciuki. Moim nieprofesjonalnym okiem to wyniki chyba dobre. HTC troszkę zaniżone i duuuużo bakterii w moczu, ale z tego co wiem, to normalka u kobiet w ciąży. A może się mylę

Cytat:
Witajcie

Jestem po połówkowym.
Wszystko w normie.
Do tego stopnia że nie dała sobie zmierzyć kręgosłupa i zrobimy to przy następnym badaniu.

No ale w praktyce różne rzeczy się zdarzały i niejeden ptaszek odleciał bądz przyleciał

Ja myślę o tym to aż mam motylki w brzuchu.Wszystko TO się dzieje,staje się realne.
Nie wiem ale ... teraz dopiero zaczynam mówić do brzucha.Wierzyć że jestem mamą.

Ja muszę przyjmować żelazo
No i kupić syrop od przeziębienia i brać witaminę C
Dostałam skierowanie na wynik z glukozy.
Ciekawe ile on kosztuje?
Musze się dowiedzieć.

Chciałam zamieścić fotki ze zdjęciami ale nie mogę cos załączyć załączników już 5 razy próbowałam
Ja w poniedziałek jadę. Zobaczę jak moja Ola wygląda.

Chałupa wysprzątana, w całym domu pięknie pachnie świeżo wypranymi firankami. Prańsko zrobione, jutro leżę i kwiczę i mam wszystko w

Acha, już chyba wiem skąd moje dolegliwości jelitowe. Prawdopodobnie od pieczarek.Pierwszy raz jak zjadłam nad morzem, to myślałam, że umrę i ojciec do szpitala wiózł, a teraz sos pieczarkowy jadłam no i wczoraj lipa, cały dzień cierpień. Póki co koniec z pieczarkami i innymi grzybami.
Stary 2012-09-29, 19:53   #497
BlackSanctum
Zakorzenienie

Wróciłam z ogniska, dodam zaraz do klubu fotkę z TŻem, bo chyba tylko jedną tam wstawiłam. Zjadłam kiełbaskę, ziemniaczka i ogólnie fajnie było.

Cytat:
Pewnie wezmę z Allegro razem z ochraniaczem : http://allegro.pl/komplet-3-el-piekn...637552805.html krówki fiolet i może pszczólki zielone?
Śliczne. Wzięłabym dla mojej niuni numer 7 i 13. Będę obserwować.

Cytat:
jesli chodzi o krem Bambino to polecam ten z tlenkiem cynku- wspaniale wycisza buzię i koi podrażnienia- sama muszę się zaopatrzyc bo mi wywaliło na twarzy pelno dziadostwa

a brzuszek to mnie ostatnio tak swedzi, ze co godzinę smaruję , prawie się ciuchy lepią.... ale inaczej nie mogę wytrzymac z drapaniem się
No ja to nawet nie wiedziałam, że jest krem Bambino bez tlenku cynku. Zawsze widuję te wersję z nim w składzie. Mam ten, co jest w Biedronce, bo jest bardzo tani - 5,79zł za 150ml, a właśnie na syfki i przebarwienia mi jest potrzebny... Fajnie się wchłania, myślałam, że jest cięższy i ma bardziej tępą konsystencję, a jest puszysty, lekki i nie zostawia tłustej warstwy. No i cudnie pachnie.

A co do Twojego brzuszka, to podobno swędzenie nie jest dobrą oznaką, niestety.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-09-29 o 19:54
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 20:04   #498
pstryczek84
Zakorzenienie

Kurdę pisałam odp, nacisnęłam coś i mi wszystko skasowało

Cytat:

Gratuluję córeczki

Cytat:

W ogóle jaka śmieszna sytuacja, ide do sklepu a pod sklepem stoi grupka dzieciaków w sumie sami chłopcy, podstawówka/gimnazjum i do mnie jeden z nich " przepraszam, pani jest w ciązy? a ja mówie że tak, a co? a on że ooo a jak pani da na imie? a ja mówie ze Pola albo Patrycja, a drugi mówi ooo nie! Pola! mam siostre Pole! haha a następny do mnie.. a dasz chipsa? " hahaha

Kurdeeeeeeee musze buty kupić bo zostałam w balerinkach i tenisówkach
He he, podryw na czipsa

też musze cos sobie kupic, najlepiej wciąganego tylko na nogę. u mnie juz za późno na wiązanie buciczków jak coś znajdziesz to sie pochwal

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość

Ja w poniedziałek jadę. Zobaczę jak moja Ola wygląda.

Chałupa wysprzątana, w całym domu pięknie pachnie świeżo wypranymi firankami. Prańsko zrobione, jutro leżę i kwiczę i mam wszystko w

Acha, już chyba wiem skąd moje dolegliwości jelitowe. Prawdopodobnie od pieczarek.Pierwszy raz jak zjadłam nad morzem, to myślałam, że umrę i ojciec do szpitala wiózł, a teraz sos pieczarkowy jadłam no i wczoraj lipa, cały dzień cierpień. Póki co koniec z pieczarkami i innymi grzybami.
Ja tez mam w pon wizytę
o, jak ja uwielbiam zapach wypranych firanek roznoszący sie po domu
ja grzybki mogłabym jeść tonami, szczególnie maślaczki mniam mniam szkoda ze w tym roku mało grzybków

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 20:07   #499
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

A co do Twojego brzuszka, to podobno swędzenie nie jest dobrą oznaką, niestety.
swędzi, bo się skóra rozciąga

Black, pokaż to zdjęcie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 20:10   #500
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Daj znać czy film ci się podobał. Słyszałam, że za☠☠☠isty i też chcę jutro męża do kina wyciągnąć. Jak nie będzie chciał, to może sama pojadę.

Film polecam . Ja tez mam w pon wizytę heheh

mmmm uwielbiam zapach wypranych firanek, też mialam uprać dzisiaj i umyć okno, no ale przyjechała przyjaciółka

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

He he, podryw na czipsa

też musze cos sobie kupic, najlepiej wciąganego tylko na nogę. u mnie juz za późno na wiązanie buciczków jak coś znajdziesz to sie pochwal

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------
ja też wiązanych nie chce, ale nic nie widzę ciekawego;/;/

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Black, pokaż to zdjęcie
A Ty byś tez jakies wrzucila! i bebzolka

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-09-29, 20:35   #501
eff8
Zakorzenienie

Czesc Wam

Cytat:
Co do tych hormonów i nastroju, Tragedia jakaś, ostatnio się popłakałam, bo kotlet był bardziej słony niż zwykle, nie żeby niezjadliwy.. ale wybuchłam płaczem. TŻ widząc co się dzieje, chciał jakoś pomóc, ale nie wyszło, bo jak usłyszałam o okrągłym brzuszku, to wybuchłam jeszcze bardziej, ze jestem gruba i brzydka. A potem się popłakałam, że się tak zachowuję i sobie sama ze sobą nie radzę.
ja tez sie dzis poryczalam bo nie wiedzialam w co sie ubrac bo takaa gruba jestem - masakra

Cytat:
Witajcie

Jestem po połówkowym.
Wszystko w normie.

super wiesci

Cytat:
te zabobony sa straszne, jak mozna w to wierzyc dobrze ze i tak robicie swoje

Cytat:

superrrrr

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Deli swietnie wygladasz

BOKEH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA !!!!!

A ja dzis zaczynam 6 miesiac jejku jak to leci

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 20:41   #502
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Black, pokaż to zdjęcie
Mój lekarz mówił, że jeśli swędzi podczas rozciągania się, to znaczy, że skóra jest wysuszona albo podrażniona i żeby uważać na takie objawy.

Jużem wstawiła. Tylko mój TŻ śmiesznie wyszedł, jak misiek, a nie jest przy kości, normalny z niego facet.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 20:46   #503
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Mój lekarz mówił, że jeśli swędzi podczas rozciągania się, to znaczy, że skóra jest wysuszona albo podrażniona i żeby uważać na takie objawy.

Jużem wstawiła. Tylko mój TŻ śmiesznie wyszedł, jak misiek, a nie jest przy kości, normalny z niego facet.
Fajna para z Was
a gdzie zdjecie brzuszka ?

Stary 2012-09-29, 21:14   #504
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
hm, a czemu ma zastrzeżenia?
bo on jest z tych, co to twierdzą, żeby nic nie kupować, dopiero po porodzie Ale nie martwcie się, nie zwracam na niego uwagi i robię swoje
Stary 2012-09-29, 21:19   #505
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
bo on jest z tych, co to twierdzą, żeby nic nie kupować, dopiero po porodzie Ale nie martwcie się, nie zwracam na niego uwagi i robię swoje
ja też jestem tego zdania. Wczoraj sie z tztem pokłóciłam o ten zestaw avent, po co mi laktator skoro nie wiadomo czy bede miec pokarm, no ale ok ;] najwyzej bedzie latał po sklepach.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-09-29, 21:22   #506
aska27adopcje
Zadomowienie

hejka Dziewczynki ...
Nic dzis nie pisalam, bo bylam ogladac mieszkanko i znalazlam .. ale jestem szczesliwa ... piekne 79 metrow, wiadomo do remontu, bo korytarz i kuchnia jest w takiej boazerii, ale mieszkanie baja: 3 duze pokoje, 2 sypialnie tak kolo 15-16 metrow + 24 metrowy salomn, duza kuchnia, lazienka i kibelek oddzielnmie, ale maly balkon ... Juz sa plany, zeby kuchnie przebic na salon i zrobic taki aneks .. lazienke z kibelkiem polaczyc i zrobic pokoj kapielowy ... bosko ... teraz tylko formalnosci i musza wyliczyc doplate ... bo my nie mamy mieszkania wlasnosciowego tylko komunalne .... juz w myslach urzadzam pokoj Blaneczki
Stary 2012-09-29, 21:25   #507
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hejka Dziewczynki ...
Nic dzis nie pisalam, bo bylam ogladac mieszkanko i znalazlam .. ale jestem szczesliwa ... piekne 79 metrow, wiadomo do remontu, bo korytarz i kuchnia jest w takiej boazerii, ale mieszkanie baja: 3 duze pokoje, 2 sypialnie tak kolo 15-16 metrow + 24 metrowy salomn, duza kuchnia, lazienka i kibelek oddzielnmie, ale maly balkon ... Juz sa plany, zeby kuchnie przebic na salon i zrobic taki aneks .. lazienke z kibelkiem polaczyc i zrobic pokoj kapielowy ... bosko ... teraz tylko formalnosci i musza wyliczyc doplate ... bo my nie mamy mieszkania wlasnosciowego tylko komunalne .... juz w myslach urzadzam pokoj Blaneczki

o superr, brzmi jak bajka faktycznie

Stary 2012-09-29, 21:30   #508
insolito
Zadomowienie

bishonka, szklanka19, gratuluje udanych wizyt super, że z dzieciaczkami wszystko dobrze

Ja niedawno wróciłam do domu i padam na pyszczek, trochę się nabiegałam za chrześniakiem

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2012-09-29 o 21:32
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 21:33   #509
eff8
Zakorzenienie

widze ze duzo dziewczyn ma wizyte w poniedzialek
a ma ktoras we wtorek ?? (poza mna )

Stary 2012-09-29, 21:36   #510
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hejka Dziewczynki ...
zazdroszczę! kiedy ja się doczekam swojego mieszkania...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości