|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
teściowa za to świruje, na porządku dziennym sa teksty, ze ubranka to po porodzie i wózek tez, zeby się nie łapac po wystraszeniu i zeby absolutnie nie mówic nikomu iedy jest termin porodu A jak przywiezlismy do domu wózek miesiąc temu to mało co zawału nie dostała (mieszkamy w jednym domu- my na piętrze). ale olewam to totalnie i kompletuje wyprawkę po swojemu.
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bishonka gratuluje pięknej i zdrowej córeczki
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brzuszek to mnie ostatnio tak swedzi, ze co godzinę smaruję , prawie się ciuchy lepią.... ale inaczej nie mogę wytrzymac z drapaniem się ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() w sumie jak raz nie posprzątam to mi od razu Małgosia Rozenek na inspekcję nie wpadnie z moich ambitnych planów zrealizowałam tylko podlanie kwiatków, a teraz wcinam fasolkę po bretońsku oglądam własnie "Mamuśki"- i wyję , jak za każdym razem, kiedy lecą |
||
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta
dołączam do tych rozlazłych,ja dziś tylko pomylam podłogi i zrobiłam mężowi obiad. Aaaa jeszcze zrobiłam sobie makijaż bo chęć mnie naszła ale teraz mam większa chęć go zmazać bo już mnie gały napier... Czasem przelaze cały dzień wymalowana i jest ok a czasem mam wrażenie ze nie wytrzymam nawet chwili w tym dziadostwie. I weź tu się staraj być piękna. W ogóle wszystko mi ostatnio przeszkadza. Zapuszczałam włosy już od dawna ( mam tak za połowę pleców) i teraz coraz częściej nachodzi mnie myśl żeby je ściać bo mnie denerwują. Placza się,nie mogę ich ułożyć po ludzku... Eh ale jak zatnę pewnie będę żałować. Już sama nie wiem. Co do tego kremu BAMBINO polecam również z tlenkiem cynku,jest rewelacyjny i konsystencja,taka jaka lubię. Z resztą - reszta kremów mnie uczula,ten jedyny nie. BOKEH- Już pewnie po wszystkim ale jej zazdroszczę chciałabym jeszcze raz przeżyć swój ślub. Piękny moment który bardzo zbliża do partnera. Bokeh- kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Samych pięknych chwil razem. Trwajcie w tym szczęściu i szanujcie miłość która was połączyła,tak jak przysiegaliście sobie dzisiaj - tak niech będzie już wiecznie
|
#486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzidzia zdrowa, waży 421g. Tylko nieśmiała jest bo się zasłaniała rączką. No i jak cudnie pokazywała języczek Pstryczku niestety najprawdopodobniej tak będzie. Lekarka mi powiedziała, że będę mocniej odczuwać jak Maleństwo się gdzieś będzie układać, bo będzie uciskać na nerwy. |
||
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś pojechałam z siostrą popatrzeć za jakimiś butami, ale jakoś mnie żadne nie przekonały ![]() Nogi mi do dupy wchodzą ![]() Tak mi się nic nie chce nawet leżeć mi się nie chce Lady do nas się pewnie lada dzień wypoczęta odezwie
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ale wczoraj się wybawiliśmy z mężem było super, w końcu troszkę rozrywki nawet w kręgle grałam i szło mi całkiem nieźle niestety ból kości łonowej nasila się, nie mogę prawie chodzić dobrze,że w środę do gina Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca...extiles/18730/ Bokeh- dużo miłości Ci życzę z całego serca! |
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi: u mnie nie ma Ikei
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wy piszecie o swoich dołach, a ja nie mogę dogadać się z mężem. No tak mnie denerwuje, że najchętniej bym się go pozbyła. Ciągle coś chce ode mnie i wydaje mi polecenia. Nie wiem, chyba jakaś za bardzo nerwowa się zrobiłam
![]() Cytat:
Cytat:
bokeh WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! |
||
|
|
|
#491 | |
|
BAN stały
|
bishonka super, że wszystko ok. I powiem Ci, że jak poznałam płeć to też miałam takie odczucia jak Ty. Tak jakbym na nowo zaczęła się cieszyć ciążą i jakby znowu do mnie mocniej dotarło, że będę miała dziecko
Cytat:
![]() Szklanka cieszę się, że wszystko dobrze. No i kolejną dziewczynkę mamy hehe
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha W ogóle jaka śmieszna sytuacja, ide do sklepu a pod sklepem stoi grupka dzieciaków w sumie sami chłopcy, podstawówka/gimnazjum i do mnie jeden z nich " przepraszam, pani jest w ciązy? a ja mówie że tak, a co? a on że ooo a jak pani da na imie? a ja mówie ze Pola albo Patrycja, a drugi mówi ooo nie! Pola! mam siostre Pole! haha a następny do mnie.. a dasz chipsa? " hahaha ![]() Kurdeeeeeeee musze buty kupić bo zostałam w balerinkach i tenisówkach
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-09-29 o 19:02 |
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#494 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#496 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja w poniedziałek jadę. Zobaczę jak moja Ola wygląda.Chałupa wysprzątana, w całym domu pięknie pachnie świeżo wypranymi firankami. Prańsko zrobione, jutro leżę i kwiczę i mam wszystko w Acha, już chyba wiem skąd moje dolegliwości jelitowe. Prawdopodobnie od pieczarek.Pierwszy raz jak zjadłam nad morzem, to myślałam, że umrę i ojciec do szpitala wiózł, a teraz sos pieczarkowy jadłam no i wczoraj lipa, cały dzień cierpień. Póki co koniec z pieczarkami i innymi grzybami.
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z ogniska, dodam zaraz do klubu fotkę z TŻem, bo chyba tylko jedną tam wstawiłam.
Zjadłam kiełbaskę, ziemniaczka i ogólnie fajnie było. ![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze widuję te wersję z nim w składzie. Fajnie się wchłania, myślałam, że jest cięższy i ma bardziej tępą konsystencję, a jest puszysty, lekki i nie zostawia tłustej warstwy. No i cudnie pachnie. A co do Twojego brzuszka, to podobno swędzenie nie jest dobrą oznaką, niestety.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-29 o 19:54 |
||
|
|
|
#498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurdę pisałam odp, nacisnęłam coś i mi wszystko skasowało
Cytat:
Cytat:
![]() też musze cos sobie kupic, najlepiej wciąganego tylko na nogę. u mnie juz za późno na wiązanie buciczków jak coś znajdziesz to sie pochwal ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() o, jak ja uwielbiam zapach wypranych firanek roznoszący sie po domu ![]() ja grzybki mogłabym jeść tonami, szczególnie maślaczki mniam mniam szkoda ze w tym roku mało grzybków
|
|||
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black, pokaż to zdjęcie
|
|
|
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja tez mam w pon wizytę heheh mmmm uwielbiam zapach wypranych firanek, też mialam uprać dzisiaj i umyć okno, no ale przyjechała przyjaciółka ![]() Cytat:
A Ty byś tez jakies wrzucila! i bebzolka
|
|
|
#501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze ze i tak robicie swoje ![]() Cytat:
superrrrr ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Deli swietnie wygladasz BOKEH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA !!!!! A ja dzis zaczynam 6 miesiac jejku jak to leci
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Mój lekarz mówił, że jeśli swędzi podczas rozciągania się, to znaczy, że skóra jest wysuszona albo podrażniona i żeby uważać na takie objawy.
Jużem wstawiła. Tylko mój TŻ śmiesznie wyszedł, jak misiek, a nie jest przy kości, normalny z niego facet.
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie zdjecie brzuszka ?
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem tego zdania. Wczoraj sie z tztem pokłóciłam o ten zestaw avent, po co mi laktator skoro nie wiadomo czy bede miec pokarm, no ale ok ;] najwyzej bedzie latał po sklepach.
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
hejka Dziewczynki ...
Nic dzis nie pisalam, bo bylam ogladac mieszkanko i znalazlam .. ale jestem szczesliwa ... piekne 79 metrow, wiadomo do remontu, bo korytarz i kuchnia jest w takiej boazerii, ale mieszkanie baja: 3 duze pokoje, 2 sypialnie tak kolo 15-16 metrow + 24 metrowy salomn, duza kuchnia, lazienka i kibelek oddzielnmie, ale maly balkon ... Juz sa plany, zeby kuchnie przebic na salon i zrobic taki aneks .. lazienke z kibelkiem polaczyc i zrobic pokoj kapielowy ... bosko ... teraz tylko formalnosci i musza wyliczyc doplate ... bo my nie mamy mieszkania wlasnosciowego tylko komunalne .... juz w myslach urzadzam pokoj Blaneczki ![]() ![]()
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o superr, brzmi jak bajka faktycznie
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
bishonka, szklanka19, gratuluje udanych wizyt
Ja niedawno wróciłam do domu i padam na pyszczek, trochę się nabiegałam za chrześniakiem
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2012-09-29 o 21:32 |
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze duzo dziewczyn ma wizyte w poniedzialek
![]() a ma ktoras we wtorek ?? (poza mna )
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

dobrze ze u mnie nie wierzy nikt w te zabobony, tzn tylko w jeden jak się przestrasze to żebym sie nie lapala za brzuch czy cos;p
A jak przywiezlismy do domu wózek miesiąc temu to mało co zawału nie dostała (mieszkamy w jednym domu- my na piętrze). ale olewam to totalnie i kompletuje wyprawkę po swojemu.

ślub 28.04.2012
Wojciech 22.02.2013
Chcę go przetestować na sobie, żeby wiedzieć, czy będzie dobry dla Oliwki. 
, jak za każdym razem, kiedy lecą

no nie mów że chuderlaki bardziej będą cierpieć?! 
nawet leżeć mi się nie chce 

A tż się śmieje, że ja tylko o żarciu myślę
dobrze ze i tak robicie swoje