|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Cytat:
![]() Ad.2 to dobrze
|
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
acha a tylko sząłwia tak dziala? najlepiej zbey byla cud herbata i rozchulała mi laktacje
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=eninka84;36819660]
Włąsnie, jak dzieciaki płacza to mimo tego kładziecie na brzuszku? /QUOTE] nie, biore ja zaraz...i klade po jakims czasie ... myslalam ze przez to sie nie nauczy, ale dzwiga juz super, coraz dluzej wytrzymuje, a raz nawet sie chichrala lezac na brzuszku
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
nie,a są dobre?
bo jakby mi sie rochulała to bym byla jueszcze wstanie wrocic do kp ![]() ciagle mam przed oczyma jak mała do cycusia przytulona
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć dobre, poczytaj o nich w necie.
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Z tego co piszą to jest mlekopędne http://luskiewnik.strefa.pl/farmakol...rigonella.html |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem chora... Przed kościołem muszę zawitać po coś do apteki...
Młoda dała koncert z rana, a teraz śpi, ufff. Dzięki, wszystko w porządku. Przekimał u nas i z rana poszedł do siebie. Z niego jest porządny chłopak, a ludzie popili, przekimali się i o 3 się obudzili i zaczęli ponownie rozkręcać imprezę. Jakaś dziewczyna dobierała się do śpiącego chłopaka itp. Pewnie wszystkiego nie mówi Raz zaprosił kolegów na noc do siebie - już więcej tego nie zrobi, no i imprezy na wsi też mu się raz na zawsze odwidziały.---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ciastek, widziałaś jaką fotkę wczoraj wstawiłam?
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mieliśmy jechać dziś na carboot, ale tak leje i wieje że się odechciewa z domu wychodzić Pójdę tylko do kościoła-5 minut od domu, żeby dzieci w taką pogodę wieczorem nie targać... Ech, a wczoraj było tak ładnie i myślałam, że cały weekend będzie słoneczny i w miarę ciepły... |
|
|
|
#2919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede miala fazeodciagam wklasnie zobacze ile w ohole jeszcze mam ![]() nie jeszcze nie nadrobilam bo czytalam od rana rozne fora o laktacji![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
gdzie ten mój tz dorabia po godzinach
|
|
#2920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą też ostatnio się tak czułam, ale pewnie pomogłoby rozszerzenie diety. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie odcoaghalam pokarmu juz z jakies 5 dni. i wlasnie odciagnełam 50 ml. To zle? biorac pod uwage z emialam wczesniej 70 z obu?
moze jest szansa jeszcze na rozchulanie? dam sobie tydzien na to. nie ebd emałej karmic (chyba ze bede jadła w dzien tak ze nie ebdzie Jej brzuszek bolał) ale bede sciagac co 2 godziny kupie ejszcze jedna herbatke, Karmi bde piła. I zobaczymy. Jak nie ziwkeszy sie to zostane przy samym mm.
|
#2922 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Co my wczoraj mieliśmy za dzień!mały w ogole nie spał tyklo marudził...jadł i marudził...i tak w kółko!!!! wieczorem aż wyszłam z nim na taras i jeździłam godzinę żeby go uspokoic. Dopiero kąpiel i wieczorna butla mm coś dała...ehh ponadto kupiliśmy nowe łóżko i coś mnie dwie noce z rzędu pogryzło więc wezwalismy firmę do dezynfekcji ale kazali poczekac i poobserwowac. na szczescie dzisiaj bez nowych ugryzień! uff...bo już myslałam, że to jakieś pluskwy czy inne cholerstwo i cały dzień miałam w stresie. Wydaje mi się, że to komary spanikowalam...cóż... Cytat:
ja bym się cykała aaa Dziękuję mamuski za odpowiedź co do owoców. no to teraz sobie pozwolę na winogronko, nektarynki i arbuza bo tak za mną chodzą
|
|
|
|
|
#2923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wow super cena ![]() witamy niedzielnie dziś mamy znowu gości, tym razem imieninowych męża
|
||||
|
|
|
#2924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a swoją drogą wczoraj wypiłam trzy łyki Lecha Shandy (całe 2% alk.!!! szaleństwo!) i musialam malego dokarmic... oczywiście potem stres czy nic mu nie jest. zwariowałam?
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie nie pada i chyba wyjde na spacer mam nadzieje ze sie nie rozpada...
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mała dostała z butli 50ml (sprawdzian jej robiłam
) i wypiła wszystko Pod koniec znowu trochę pomarudziła, ale wydoiła wszystko Cytat:
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze po redsie tez bedzie![]() Cytat:
robie obiad kuraka w smietanie ![]() ale my z tztem sobie zamowilismy obiadek z restauracji
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-09-30 o 13:13 |
||
|
|
|
#2930 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się poobiednio
![]() Nocka standardowa. Poranek zasadniczo też jak zawsze ![]() Cytat:
Cytat:
dla Zosi za sen. Dorośleje dziewczyna ![]() Co do mleka to jeśli chodzi o to którego używa Ciastek to Hipp bio combiotik. Cytat:
![]() Fajne Cytat:
![]() Cytat:
A o 4 to się śpi a nie wizazuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Że dorabia to jedno, ale gdzie ta kasa co zarobi??
|
||||||||
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
Mamcia i Agunia, super, że udało się z tymi butelkami
![]() klask i:Wczoraj mała wyjątkowo zjadła około 19 i zaraz zasnęła. Obudziła się po drugiej na karmienie, przewijanie i dalej spać. Dopiero nad ranem jej się maruda włączyła. Wczoraj miałam gości w domu i przynieśli małej szlafroczek z tygryskiem i śpiworek na zimę na dwór. Dostała też herbatkę z Hippa na uspokojenie. |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie z serii za 100pkt
Czy po kawie mogą wystąpić właśnie wcześniej opisane przeze mnie nudności i lekkie zawroty głowy? Bo właśnie takie samopoczucie pojawiło mi się gdy zaczęłam pić kawę. Rozpuszczalną ze śmietanką ale prawda jest taka że kawoszką nie jestem, nie pijam kawy w ogóle. Tylko tak mi się zachciało od 3 dni. |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
ale poszala lam, odcagnełam wlasnie mleczko az 10 ml
|
#2934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i kupale też...oby tak dalej....mam tę herbatkę....jest nawet smaczna, tylko żeby Lilka chciała ją pić.... nieraz łyknie kilka łyków, jak ma czkawkę inaczej jej nie chce.... kiedy wy podajecie dzieciom herbatki???
|
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
tak karmię
dziś odciągnęłam jej w mękach 100ml i zjadła z butli-niechętnie, czyżby dlatego że zimne![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- muszę się pochwalić, że wczoraj nasz spacer zakończył się zakupem kurtki zimowej dla mnie to się pochwalę:http://www.soliver.de/Parka/49.209.5...maentel&ref=lp a noc mieliśmy dziś zarwaną....Lilutka wczoraj usnęła nam już koło 19, chyba jej się już na noc zachciało i potem jadła co prawda koło 22, ale o 1.40 obudziła się i była chętna do zabaw-buzia uśmiechnięta bujałam ją, nic nie szło, Małż ją przejął i jakoś po 4 usnęła....potem znów koło 5 wstała, dałam cyca(bolało mnie już okropnie) potem znów koło7, dalej ból....potem jakoś koło 8 znów zjadła i na trochę usnęłyśmy....no i teraz już normalnie jadła o 11, 14...teraz tatuś nosi ją w chuście-wiązanie kangurek-dzięki Karolina PW
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie uwierzycie mam wszystkie kurtki na zime za duze niewiem jakim cudem. Przed ciąza bylam chudsza o kilogram niz teraz. A kurtki za duze.![]() co tutaj tak cicho zdazylam obrocic cąłe miasto spacerkiem kupiłam karmi wiec bede sobie pozniej pic.przychodza do nas dzis moi rodzice na wodke. Tzn tata z tztem beda pic, naszą weselną w ramach jutrzejszej rocznicy. Drugą butelke zachowalismy do wypicia z tesciami. no i małą ubrałam w kombinezon o wiele spokojniejsz abyla bo wikeszy jest i swobodnie mogla sie ruszyc niz w tych klusych kurtkach ale nie tenz misia co kupilam tylko taki inny na terqaz dostalam od kuzynki
|
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny Mikołaj kończy dziś 2 miesiące!!! jak ten czas leci
![]() I z tej okazji sprawił mi prezent - po raz PIERWSZY udało mi się go uśpić w jego łóżeczku a nie na cycu czy podczas noszenia na rękach!!! ciekawe ile potrwa drzemka... pewnie krótko ale i tak jestem z niego dumna
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super![]() a ja popijam kawke
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

za to komp chodzi caly dzien jak jestem w domu i z doskoku Was podcztuje
:brzyda l:
Raz zaprosił kolegów na noc do siebie - już więcej tego nie zrobi, no i imprezy na wsi też mu się raz na zawsze odwidziały.

gdzie ten mój tz dorabia po godzinach

na razie nie pada i chyba wyjde na spacer mam nadzieje ze sie nie rozpada...
. Bo mi się tak coś wydaje, że ona spała 9 godzin i 10 minut 
- nie dość, że przespała dziś pięknie noc, to jeszcze za dnia marudziła może jakieś 10% tego, co zawsze. W cuda nie wierzę, że tak zostanie (i że ta herbatka taka czarodziejska), ale coś tam chyba pomogło..
klask i:
niewiem jakim cudem. Przed ciąza bylam chudsza o kilogram niz teraz. A kurtki za duze.