|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mnie tez tak boli kochana i nie masz czym sie martwic0to normalne Cytat:
powodzenia u zebologa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
DeKajka gratuluje zakupu calej wyprawki wspolczuje nocy bidulko![]() Arien wszytskiego co najlepsze z okazji rocznicy slubu Gratulejszon wszytskim nowych tygodni ![]() Kciuki za wizyty trzymam!! Dziewczyny braowa ma za kilka dni 30 podrzuccie jakis pomysl na prezent bo nie mam pojecia |
|||||||
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Mam mały problem dziewczyny ;/
Nie wiem co robić... Od rana juz płakałam. Mąż chce abym rodziła w niemczech. Jest gotowy w ten weekend po nas przyjechac. A co najgorsze juz nie chce nas przywieźć do Polski;/ a przeciez mebelki kupiłam nowe dla dzieci, posprzątaliśmy, wszystko gotowe na przyjście Franusia;( Nie wyobrażam sobie tam mieszkać... A wszystko dlatego ze za urodzenie dziecka w niemczech dostaniemy ok 4 tys. Euro. To przecież nie jest aż takie ważne nie? ;( nie chce zeby sobie tż pomyslał ze nie chce z nim siedzieć ale tak mi ciężko;( tym bradziej tam jest mieszkanie 2 pokojowe kuchnia i lazienka. Mielibyśmy dla siebie tylko jeden pokój na 2 ludzi i 2 dzieci. MIeszkanie dzielilibyśmy z moim tatą na ktorego mam uczulenie ;/ Pomocy bo chyba zwariuje...<placze> |
|
|
|
#633 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż nie ukrywam że pierwszy wnuk i trochę szaleje tylko tata ją boleśnie uświadamia że ona babcią nie będzie, tylko co najwyżej żoną dziadka Cytat:
Cytat:
![]() a na zgagę coś bierzesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mój tata tak poszedł i taka morfologia zła mu wyszła że szok ![]() musiał powtarzać jak wyzdrowiał ![]() Aerien wszystkiego dobrego ja byłam siku w nocy jakoś co 2h ![]() fajnie że obiad mam z głowy bo mama dała poprasuję tylko i będę się lenić
|
|||||
|
|
|
#634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaaaa....Cytat:
Cytat:
peperonik śliczne zdjęcia Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni i za wizyty ![]() A my meldujemy się w 30 tygodniu jak ten czas leci... Mały wczoraj mnie nastraszył i cały dzień praktycznie się nie ruszał co ja się strachu najadłam... już chciałam jechać na IP ale chrabia się obudził i ruszył kilka razy dupskiem... ale byłam zła ...Co do bezsenności ciążowych- wylądowałam na kanapie bo nie potrafię się ułożyć i miejsca sobie znależć... mało śpię i później się czuję jak zombiee
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za gratulacje i życzenia
![]() ja serdecznie gratuluję wszystkim zaczynającym dzis nowe tygodnie i zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() a ja mam wiadomość od anett234: Hej! Myślałam, że dzisiaj wyjdę, ale nic z tego. Doktor się uparł, żeby jutro porobić jeszcze jakieś badania i do środy, czwartku mnie potrzymać. Wczoraj miałam lekkie skurcze, ale dali mi nospę i przeszło. Od wczoraj też mamy 33 tydzień! Pozdrów wszystkie mamuśki, buziaki
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-10-01 o 10:42 |
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Immortal gratulejszon!!!! a dla malego
za sraszenie matki!!!ANita ale takiej decyzji nie mzona podjac w jeden dzien-to sie wiaze z wielkimi zmianami-musicie na spokojnie usiasc i porozmawiac!!! ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Anett
|
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze nie wiem jak jest u Was, ale u nas taka decyzja na pewno nie bylaby podejmowana z dnia na dzien i przede wszytskim wspolnie pieniadze to nie wszytsko a on tam na stale siedzi? Cytat:
![]() ![]() klask i:dobrze ze maluszek zaczal sie ruszac, strasza nas teraz te dzidziole
|
||
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Marti akurat z koleżanka rozmawiałam o puzzlach ze zdjęcia, moze cos takiego?
Anitka oj ciężka sytuacja, ja np za żadne pieniądze nie chciałabym mieszkać ze swoim tata, zameczylby mnie gadaniem, złotymi radami itd Z kolei pewnie tez cieżko jak Tz sie uprze, musisz koniecznie poszukać jakiś dobrych argumentów za swoimi racjami, moze uda sie go czymś przekonać.
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna, oby do porodu juz jej nie trzymaliz blizniakami jest inaczej i pewnie za miesiac bedzie rozpakowana
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej .
Wreszcie pazdziernik Usnelam grubo po 4 rano i wlasnie przed chwila obudzil mnie kurier .. zaraz bedzie .. ciekawe co ma dla mnie Otepiala jestem strasznie .. Gratuluje nowych tygodni moje kochane .. Aerien - wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ![]() Tai - nie biore nic bo ona czasem jest a czasem jej nie ma. zaskakuje mnie zawsze .. chyba musze zaopatrzy sie w tone migdalow albo cos . ![]() A ja wreszcie mam moja kochana Nescafe bezkofeinowa i mogę ja pic i pic i pic litrami .. uwielbiam
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Anett kciukasy za ciebie i twoje szkraby : )
|
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...................... Dziewczynki zgodnie z obietnicą załączam zdjęcia wyprawki ( wszystko w kupie, ale nie mam jak tego rozłożyc i jak będę miała już komody to ładnie poukładane pokaże), ciuszki z H&M które zakupił mój mąż
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak prowalam zasnac ogarnal mnie jakis dziwny strach . przed porodem .. ze to juz niedlugo .. ze lada chwila ....
Mdlilo mnie strasznie .. chyba jeszcze jednak nie jestem gotowa ..
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka - cuudne rzeczy
.. i jak fajnie bylo ? ja uwielbiam kupowac rzeczy dla mlodego .. moglabym to robic godzinami ..
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć w październiku
Cytat:
![]() Aerien, miłości, miłości i jeszcze raz pieniędzy na dostatnie małżeńskie życie ![]() Jasiowa, ja też smarkula jestem dalej... ![]() ---------------dopisane 10:53---------------poprzedni post 10:51-------------- A, i jeszcze Wam powiem, że na chrzcinach nie pojadłam...ogólnie, straszna lipa była.
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-10-01 o 10:53 |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki
i kciuki dla Anetki ..
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#652 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje z okazji rocznicy udanego obiadu pozdrowienia rowniez dla Kasi gratulacjeCytat:
gratulacjehalwaya 30 dni to juz tak bliziutko ![]() kaaamila dziekuje
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz widziałam mojego męża jak z entuzjazmem wydawał pieniądze.. zwłaszcza, że jest strasznie oszczędny..Cały dzień nam zeszło kupowanie Byliśmy w milionie sklepów dziecięcych Na zjęciu tego tak nie widac, ale tych rzeczy jest full ....................... Dodam jeszcze fotki sukienek z lumpka i Tescowego zestawiku.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do prezentu to ja na 30-tke dostałam od znajomego lekcje jazdy konnej i bardzo mi się podobało ale wiem, że to nie prezent dla wszystkich.. powiedz czym bratowa się interesuje, co lubi - znasz jej gust? Cytat:
Cytat:
i niech mały już nie straszy mamy! ja też czasami tak mam.. też się wtedy martwie.. są dni, że jest żywsza, są dni, że już się martwię - dopiero wieczorem coś tam się poruszy.. no ale może będzie spokojne dziecko
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mojego małża wczoraj tak mały przestraszył, że powiedział że za tydzień jedziemy kupić już wszystko na titobelo ale miał motywację.... Myślę, że gdyby teraz nie pracował na 12 to bylibyśmy w drodze na zakupy :haha:
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2012-10-01 o 11:02 |
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
mala sie wycisza zrobilam kawke i nadrabiam
majus ja kocham brazy i bede miec salon brazowo czerwoany i korytarz chce w brazach ale jak zauwazyla martuska to na tym zdj wyszla srokata moze jak mniej tych plytek to byloby lepiej i zastanow sie faktycznie nad podloga ja wybierajac patrzylam wlasnie na to ze nie bede scierac co 10 minut lubie porzadek ale przy 1 dzieci sie nie da anitka ehhhhh ciezka decyzja anetka trzymamw kciuki zeby was wypiuscili kamila piekne zakupy aaaa moj maly sie tak rozpycha ze szooooookkkk karolcia noooo juz nie dlugoooo jak sobie pomysle ze za tydz mam odstawic leki i moze ruszyc to masaaaasakr anic nie poprasowane ani nie gotowe ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- martus a moze poprstu zrob jej torta niespodzianke noooo chyba ze sama sobie zrobi
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witamy się z wami po weekendzie
W sobotke zaczęliśmy 29 t.c Zostawić Was na weekend i już tyle do nadrabiania, streści mi któraś co się działo ?
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram się kochane... muszę coś na obiad zakupić... a później jeszcze mam do poczytania umowe kredytową, bo dziś idziemy ją omówić do banku...
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#660 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Już wczoraj myślałam, że wydobrzałam, a tu wieczorem znowu biegunka Gorączki przynajmniej nie mam. Dzisiaj jak na razie jest ok, ale boję się jeść normalnie A z dobrych wieści - wygląda na to, że do końca tygodnia ogarniemy się z remontem w końcu ![]() Cytat:
![]() za wizytę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaczyna mnie to przerażać ![]() Cytat:
za rocznicęIdę dalej nadrabiać.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

czuję się fatalnie
Jeszcze nie kupiliśmy bo są na zamówienie 
wspolczuje nocy bidulko

żeby poszło szybko, sprawnie, jak najmniej boleśnie i żebyście wspominały go tak miło jak ja swój (mimo że rodziłam 17 h sn a w końcu skończyło się cc 

za sraszenie matki!!!

klask i:

zaskakuje mnie zawsze 

Gorączki przynajmniej nie mam. Dzisiaj jak na razie jest ok, ale boję się jeść normalnie