|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
![]()
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Jakaś nieogarnięta dziś jestem
nie nadążam za Wami, a pranie, naczynia, sprzątanie wszystko odłogiem leży, masakra, poproszę o lanie ![]() Kamilka śliczności wyprawkowe DeKajka a która to nescafe bezkofeinowa? Anitka kurcze ja bym poważnie porozmawiała z mężem, nie ma co pochopnie podejmować decyzji Immortal a to złośnik no, ale grunt, że się rozruszał i uspokoił mamusię ![]() marti ja bym sie ucieszyła z kosza różności: herbatki, słodycze, małe kosmetyki, wszystko w jednym pudle czy koszyku ![]() happy_eve kurcze żeby szybko przeszło |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#664 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witan sie z ogromna zgaga!!! juz mam jej dosc;/ jestem bez silna... juz p0lacze z tej bezradnosci...;/
( tak mnie pali ze masakra (( gratuluje nastepnych tygodni 3mam kciuki za wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
i wszystkiego najlepszego fajnie ze Kasia sie odezwala ) i ze u Niej wszystko ok ) Cytat:
) wiec zostalo mi 2 tyg duzo czasu;p Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) |
||||||
|
|
|
#665 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na grzybki tez bym poszla mniaaaam! Tylko boje sie jesc grzybki teraz w ciazy.... nie wiem jakos na wszelki wypadek ich unikam - a uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Ale tak jak dziewczyny mowia - ciemna podloga szybko moze Cie wkurzyc |
||||
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#667 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiscie gdyby to byla szansa na lepsze zycie to bym pojechala,ale musialabym wiedziec,ze ma to rece i nogi,a nie na wariata. Cytat:
![]() dzieki Cytat:
buziaki dla nich Cytat:
Cytat:
gratulacje hej dziewczynki to i ja sie witam w pazdzierniku za 19 dni slub ![]() jutro przywioza mebelki dla malej, tylko mam maly problem, bo kierowca wypakuje przy samochodzie i baj baj a jak ja to wciagne??? paczka 70kg !! nawet tego nie dotkne Nie znam zadnych sasiadow,zeby o pomoc prosic,a moi wszyscy bracia,tata i cala rodzina mieszka w Plocku poszulam sie samotna
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-10-01 o 11:22 |
|||||
|
|
|
#668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale takie falowe bole mam juz od jakis 2 miesiecyco do bratowej to wlasnie nie ma sprecyzowanych zainteresowac nie chce mala powiedziec-mowi do mnie nowego chlopa(przy moim bracie ) albo samochod![]() Cytat:
ja nigdy ciasta nie upieklam ale jak tak was czytam to kurde mam bakcyla na pieczenie...chyba jak tz przyjedzie to cos upieke-jakiegos zaklca![]() Cytat:
![]() stanelam dzis na wage-od 3 dni moge wiecej pojesc i od razu kg poszybowaly w gore-az w szoku jestem bo na wadze 61,2 a bylo 59,2
|
|||||
|
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Witamy sie tak w ogole w pazdzierniku
![]() Powiem Wam ze mam ostatnio wrazenie ze nie dotrwamy do terminu porodu.... brzuszek coraz czesciej boli, w ogole to zaczyna mi byc troszke niedobrze... pewnie to przez duzy brzuszek i ucisk na zoladek :/ Musimy szybko te zdjecia zrobic ![]() Pilka dalej nie napompowana a tak by sie juz przydala, takie bujanie biodrami pomaga mi w tym bolach Chyba tez musze zrobic tak jak ktoras z Was - plan obiadowy na tydzien, przynajmniej bym miala to bardziej ograniete Lece sniadanko robic bo tz wrocil z zakupow, ja sie juz boje sama wychodzic do sklepu bo mi non stop slabo....ale co tam , jest cudnie, damy rade
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w srode zamawialam paczuszke na allegro i cisza... ani widu ani slychu;((.. a zawsze przychodzi mail ze paczke ma juz kurier czy nie?
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na zgage polecam MALOX-jest bardzo dobry.mozna kupic w syropie i w saszetkach-mozna napewno w ciazy go pic.jest najskuteczniejszy.wszytsk ie ciezarowki u nas go pija.ja z ulotka bylam u gina i powiedzial ze smialo moge brac.
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki
Marti- tak rożki mam dwa z Amy a pościel mam jedną z Netto i kupiłam drugą, ale firmy Feretti. Droga, ale świetna jakościowo.. Taką mam: http://www.feretti.pl/kolekcje/33-ko...pink-2012.html
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-10-01 o 11:26 |
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Happy bidulko
Dziekuje za pomysly ale alko odpada bo matka karmiaca i nie przepada za trunkami-woli raczej piwko saczyc |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 42 (34 użytkowników i 8 gości)
![]() |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila a ile dalas za rozek??bo u mnie w hurtowni taniej niz na allegro
50zl za sztuke wyszlo-ja bralam ten z ptaszkami.tzn tz.wisialy te tanie ale jemu sie ten podobal i tak jak Twoj maz nie przebieral i nie zalowal
|
|
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Gratuluję rozpoczetych tygodni w sobotę byliśmy na ślubie i przyjeciu weselnym brata Tża i wynudziłam się strasznie inni pili, bawili się a ja nic |
|
|
|
#678 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piękna wyprawka ![]() Cytat:
za wagę
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tak patrzę, że mam jeszcze prześcieradło z Amy takie z falbanką..kosztowało 89 zł ..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-10-01 o 11:32 |
|
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
A i jeszcze jedno. Znacie może jakis lek na chrypę bo wystarczy ze wypowiem kilka słów i skrzypię jak stare drzwi
Nie chce wypowiadac slow przysiegi takim glosem bo chyba pod ziemie sie zapadne |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Kaaamila boskie ciuszki, a komplecik z Tesco tez mam
![]() Wczoraj czytałam ze na zgage rennie niby można ale jakoś sie boje, pomimo ze mam w domu, no nic ciepłe mleko jakoś dało radę.
|
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz sprawdzić.
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Isla porzeczkowa, można w ciazy
|
|
#684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja dostalam teraz spiworek z kuusiem puchatkiem.(mam tez kilka innych) i bede w spiworku malego klasc i jeszcze przykrywac kocykiem bawelnianym z tesco bo wydaje mi sie ze jak raczki bedzie mial na wierzchu to bedzie mu chlodno
|
||
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie ! Ja ją brałam nawet w I trymestrze ciąży
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
bylam na wizycie powiedzialam ginowi o skurczach , to sie przejal i powiedzial ze jak co mam lezc co akurat nic odkrywczego boi to robie, zbadal mi i zmierzyl szyjke no i idealnie 4 cm, brak rozwarcia , ale powiedzial ze trzeba uwazac bo to chwila i sie moze zmienic, roznie bywa.zrobil mi dokladne usg , pomiary, wszystko ok mały w normie wazy ponad 2 kilo, cos ok 2.500 dokladnie, wiec w normie na szcescie bo juz sie balam ze nie wiadomo ile pan doktor stwierdzil ze na jego oko w pazdzierniku nei urodze![]() bo mu jeczalam, ze sie tego bojeniestety żelazxo do du..py i zapisal mi tardyferon czy cos takiego czy ktoras z was brala ile to kosztuje??, ale wyniki ogolnie idealne oprocz żelaza tzn mam 11,8 a norma od 12 wiec tez tragedii nei ma i troche sie poprawilo, ale i tak za niskie teraz bede chodzila na wizyty czesciej-kolejna mam 25tego pazdziernika a potem jesli zdązymy jeszcze jedna po dwoch tygodniach (ta za 3 tyg to juz 9 miesiac bedzie) tak wiec ogolnie jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny wiedziałam, że jak zawsze mozna na Was liczyc
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ten http://allegro.pl/amy-stadko-becik-r...620528113.html byly tez tansze wlasnie te niekompletowe(te co mozna skompletowac do poscili od razu drozsze:/)
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się prawie z rana
![]() Za godzinę zmykam do lekarza, a tak mi się nie chce ![]() No i zaczynamy dziś 33 tydzień Mały kopie jak szaleniec
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

nie nadążam za Wami, a pranie, naczynia, sprzątanie wszystko odłogiem leży, masakra, poproszę o lanie 
( tak mnie pali ze masakra

czuję się fatalnie

o jaaaaa....
co ja się strachu najadłam... już chciałam jechać na IP ale chrabia się obudził i ruszył kilka razy dupskiem... ale byłam zła ...
Jeszcze nie kupiliśmy bo są na zamówienie

ale takie falowe bole mam juz od jakis 2 miesiecy
ja nigdy ciasta nie upieklam ale jak tak was czytam to kurde mam bakcyla na pieczenie...chyba jak tz przyjedzie to cos upieke-jakiegos zaklca

Nie chce wypowiadac slow przysiegi takim glosem bo chyba pod ziemie sie zapadne