Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 11:12   #661
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny braowa ma za kilka dni 30 podrzuccie jakis pomysl na prezent bo nie mam pojecia
Moja mama na 50tkę od swojego brata dostała butelkę whisky z karteczką: "ten trunek byłby bardzo drogi, gdyby miał tyle lat co Ty - OSIEMNAŚCIE"
Stary 2012-10-01, 11:14   #662
aerien83
Zadomowienie

Jakaś nieogarnięta dziś jestem nie nadążam za Wami, a pranie, naczynia, sprzątanie wszystko odłogiem leży, masakra, poproszę o lanie

Kamilka śliczności wyprawkowe
DeKajka a która to nescafe bezkofeinowa?
Anitka kurcze ja bym poważnie porozmawiała z mężem, nie ma co pochopnie podejmować decyzji
Immortal a to złośnik no, ale grunt, że się rozruszał i uspokoił mamusię
marti ja bym sie ucieszyła z kosza różności: herbatki, słodycze, małe kosmetyki, wszystko w jednym pudle czy koszyku
happy_eve kurcze żeby szybko przeszło
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:14   #663
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Moja mama na 50tkę od swojego brata dostała butelkę whisky z karteczką: "ten trunek byłby bardzo drogi, gdyby miał tyle lat co Ty - OSIEMNAŚCIE"
Super

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:15   #664
Dojotka1987
Zakorzenienie

witan sie z ogromna zgaga!!! juz mam jej dosc;/ jestem bez silna... juz p0lacze z tej bezradnosci...;/ ( tak mnie pali ze masakra((
gratuluje nastepnych tygodni
3mam kciuki za wizyty

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
No nie wierze .. juz prawie 3 a ja nie spie . znowu meczy mnie zgaga . oszalaje

Jestem taaaka zmeczona a nie moge spac , nie da sie jak pali w przelyku . nie da

''Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (1 użytkowników i 0 gości)
DeKajka'' ehh ..
wiem, znam ten bol... ja juz placze przez ta ☠☠☠@na zgage!!! no oszaleje;/ a tu jeszcze miesiac... a z dnia na dzien coraz gorzej...
Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej kochane

obchodzimy dziś z mężem 1 rocznicę ślubu Kubę wieziemy do dziadków, a sami na wytworny obiad do restauracji . A w prezencie kupiliśmy sobie obraz na płótnie ze ślubnego zdjęcia i już wisi w sypialni nad łóżkiem

Wszystkie macie też pozdrowienia i buziaki od Kasi_11_83. U niej i Nelci wszystko dobrze, wizytę mają w czwartek.
i wszystkiego najlepszego
fajnie ze Kasia sie odezwala) i ze u Niej wszystko ok)
Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość

Moja wyprawka nie jest skompletowana ale daje sobie czas do końca października...to chyba dobry termin przy założeniu ze urodze zgodnie z USG czyli na koniec listopada
ja chce zeby miesiac przed terminen miec juz wszystko) wiec zostalo mi 2 tyg duzo czasu;p
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
witam
myślałam, że wymioty mnie już nie dopadną, a jednak obudziłam się i żołądek coś nie teges, pomyślałam że jestem głodna, bo wczoraj zasnęłam bez kolacji, zjadłam, a tu zonk czuję się fatalnie
zgagi nie masz, rozstepow nie masz, celulitu nie masz, prawie nic nie przytylas wiec nie masz co nazekac;p a tak na powaznie to bidulka moja
Cytat:
Napisane przez AnitkaKotek Pokaż wiadomość
Mam mały problem dziewczyny ;/
Nie wiem co robić... Od rana juz płakałam.
Mąż chce abym rodziła w niemczech.
Jest gotowy w ten weekend po nas przyjechac.
A co najgorsze juz nie chce nas przywieźć do Polski;/
a przeciez mebelki kupiłam nowe dla dzieci, posprzątaliśmy,
wszystko gotowe na przyjście Franusia;(
Nie wyobrażam sobie tam mieszkać...
A wszystko dlatego ze za urodzenie dziecka w niemczech dostaniemy
ok 4 tys. Euro. To przecież nie jest aż takie ważne nie? ;(
nie chce zeby sobie tż pomyslał ze nie chce z nim siedzieć
ale tak mi ciężko;(
tym bradziej tam jest mieszkanie 2 pokojowe kuchnia i lazienka.
Mielibyśmy dla siebie tylko jeden pokój na 2 ludzi i 2 dzieci.
MIeszkanie dzielilibyśmy z moim tatą na ktorego mam uczulenie ;/
Pomocy bo chyba zwariuje...<placze>
trudna decyzja... niestety sam musisz ja podjac...
Cytat:
a ja mam wiadomość od anett234:

Hej! Myślałam, że dzisiaj wyjdę, ale nic z tego. Doktor się uparł, żeby jutro porobić jeszcze jakieś badania i do środy, czwartku mnie potrzymać. Wczoraj miałam lekkie skurcze, ale dali mi nospę i przeszło. Od wczoraj też mamy 33 tydzień! Pozdrów wszystkie mamuśki, buziaki
dobrze ze jest ok)
Stary 2012-10-01, 11:16   #665
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Anitko ciężka sprawa.. wiadomo, że chciałabyś byc przy swoim TŻ. no, ale rzeczywiście sytuacja mieszkaniowa byłaby bardzo cieżka.. musicie to dobrze przeanalizowac i szczerze porozmawiac

Anetko czekamy na Wasz powrót ! Najważniejsze aby Was dobrze przebadali i spokojnie wypuścili do domku

......................

Dziewczynki zgodnie z obietnicą załączam zdjęcia wyprawki ( wszystko w kupie, ale nie mam jak tego rozłożyc i jak będę miała już komody to ładnie poukładane pokaże), ciuszki z H&M które zakupił mój mąż

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
o jaaaaa....

gratulacje

ojej biedna ty

peperonik śliczne zdjęcia

Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni i za wizyty

A my meldujemy się w 30 tygodniu jak ten czas leci... Mały wczoraj mnie nastraszył i cały dzień praktycznie się nie ruszał co ja się strachu najadłam... już chciałam jechać na IP ale chrabia się obudził i ruszył kilka razy dupskiem... ale byłam zła ...

Co do bezsenności ciążowych- wylądowałam na kanapie bo nie potrafię się ułożyć i miejsca sobie znależć... mało śpię i później się czuję jak zombiee
Gratuluje tygodni i nie zazdroszcze stracha.... sama sie tak martwilam i polazlam na ta IP, mialam wczasy 2dniowe a juz po 2h maly sie zaczal ruszac

Cytat:
Hej kochane

obchodzimy dziś z mężem 1 rocznicę ślubu
Kubę wieziemy do dziadków, a sami na wytworny obiad do restauracji . A w prezencie kupiliśmy sobie obraz na płótnie ze ślubnego zdjęcia i już wisi w sypialni nad łóżkiem

wczoraj byliśmy na grzybach w domu cudowny zapach suszonych...mmm...kocham jesień

Na grzybki tez bym poszla mniaaaam!
Tylko boje sie jesc grzybki teraz w ciazy.... nie wiem jakos na wszelki wypadek ich unikam - a uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Do kuchni i łazienki. Do kuchni kupiliśmy, takie neutralne beże na ścianę i brązy na podłogę. A do łazienki miałam piękną koncepcję na szarości ale mój szanowny Małż się uparł że nie chce szarej i wybrał też coś w brązach. Wrzucam foto, co o nich myślicie??? Jakoś nie mogę się przekonać do nich Jeszcze nie kupiliśmy bo są na zamówienie

1 cała łazienka
2 do obudowania wanny
3 podłoga
4 pasek na ścianę nad wanną i blat pod umywalkę
5 przykładowa łazienka w tych płytkach, tylko że u nas płytki mają być w poziomie
Laaadne brazy
Ale tak jak dziewczyny mowia - ciemna podloga szybko moze Cie wkurzyc
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:17   #666
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Cześć w październiku

A, i jeszcze Wam powiem, że na chrzcinach nie pojadłam...ogólnie, straszna lipa była.
Październik, mmm, mój ulubiony miesiąc

A teraz opowiadaj o chrzcinach, czemu nie pojadałaś
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:19   #667
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnitkaKotek Pokaż wiadomość
Mam mały problem dziewczyny ;/
Nie wiem co robić... Od rana juz płakałam.
Mąż chce abym rodziła w niemczech.
Jest gotowy w ten weekend po nas przyjechac.
A co najgorsze juz nie chce nas przywieźć do Polski;/
a przeciez mebelki kupiłam nowe dla dzieci, posprzątaliśmy,
wszystko gotowe na przyjście Franusia;(
Nie wyobrażam sobie tam mieszkać...
A wszystko dlatego ze za urodzenie dziecka w niemczech dostaniemy
ok 4 tys. Euro. To przecież nie jest aż takie ważne nie? ;(
nie chce zeby sobie tż pomyslał ze nie chce z nim siedzieć
ale tak mi ciężko;(
tym bradziej tam jest mieszkanie 2 pokojowe kuchnia i lazienka.
Mielibyśmy dla siebie tylko jeden pokój na 2 ludzi i 2 dzieci.
MIeszkanie dzielilibyśmy z moim tatą na ktorego mam uczulenie ;/
Pomocy bo chyba zwariuje...<placze>
musicie to sobie dokladnie omowic i przemyslec plusy i minusy. Czy to a byc na chwile,czy na dluzej, jak tam ze sluzba zdrowia, co tak przyjedziesz i dzien dobry rodze, ale chyba jakies formalnosci trzeba wczesniej zalatwic, do lekarza tam pewnie isc. Do tego to mieszkanie na chwile by bylo do przezycia,ale co dalej? Wynajmiecie cos? Duzo pytan - trudna decyzja. Musicie na spokojnie usiasc i sobie to obgadac.
Osobiscie gdyby to byla szansa na lepsze zycie to bym pojechala,ale musialabym wiedziec,ze ma to rece i nogi,a nie na wariata.

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
o jaaaaa....

gratulacje

ojej biedna ty

peperonik śliczne zdjęcia

Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni i za wizyty

A my meldujemy się w 30 tygodniu jak ten czas leci... Mały wczoraj mnie nastraszył i cały dzień praktycznie się nie ruszał co ja się strachu najadłam... już chciałam jechać na IP ale chrabia się obudził i ruszył kilka razy dupskiem... ale byłam zła ...

Co do bezsenności ciążowych- wylądowałam na kanapie bo nie potrafię się ułożyć i miejsca sobie znależć... mało śpię i później się czuję jak zombiee
gratulaje 30 tyg
dzieki
Cytat:
Dzięki dziewczyny za gratulacje i życzenia jesteście kochane
ja serdecznie gratuluję wszystkim zaczynającym dzis nowe tygodnie i zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty

Hej! Myślałam, że dzisiaj wyjdę, ale nic z tego. Doktor się uparł, żeby jutro porobić jeszcze jakieś badania i do środy, czwartku mnie potrzymać. Wczoraj miałam lekkie skurcze, ale dali mi nospę i przeszło. Od wczoraj też mamy 33 tydzień! Pozdrów wszystkie mamuśki, buziaki
gratulacje dla anett nowego tygodnia,dobrze,ze skurcze przeszly, niech dzieciaczki jeszcze troche posiedza buziaki dla nich
Cytat:
Anitko ciężka sprawa.. wiadomo, że chciałabyś byc przy swoim TŻ. no, ale rzeczywiście sytuacja mieszkaniowa byłaby bardzo cieżka.. musicie to dobrze przeanalizowac i szczerze porozmawiac

Anetko czekamy na Wasz powrót ! Najważniejsze aby Was dobrze przebadali i spokojnie wypuścili do domku

......................

Dziewczynki zgodnie z obietnicą załączam zdjęcia wyprawki ( wszystko w kupie, ale nie mam jak tego rozłożyc i jak będę miała już komody to ładnie poukładane pokaże), ciuszki z H&M które zakupił mój mąż
świetne zakupy, ten rozowy dresik boski
Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej witamy się z wami po weekendzie
W sobotke zaczęliśmy 29 t.c

Zostawić Was na weekend i już tyle do nadrabiania, streści mi któraś co się działo ?
gratulacje

hej dziewczynki
to i ja sie witam w pazdzierniku
za 19 dni slub
jutro przywioza mebelki dla malej, tylko mam maly problem, bo kierowca wypakuje przy samochodzie i baj baj a jak ja to wciagne??? paczka 70kg !! nawet tego nie dotkne bde stala jak glupia przy tym do 1.00 w nocy,az tz wroci. kurcze moze pan kierowca bedzie laskawy mi to chociaz do klatki wprowadzic, to wtedy moze tesciowa zaciagnie do windy,bo to juz blisko.
Nie znam zadnych sasiadow,zeby o pomoc prosic,a moi wszyscy bracia,tata i cala rodzina mieszka w Plocku
poszulam sie samotna

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-10-01 o 11:22
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:19   #668
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć w październiku

Mam prawie identyczne płytki w łazience na dole Co prawda nie wybierałam ich sama, bo były już, jak się wprowadzaliśmy, ale wyglądają na prawdę ładnie...Jedyny minus - na tym ciemnym brązie widać każdą plamkę.

Aerien, miłości, miłości i jeszcze raz pieniędzy na dostatnie małżeńskie życie
Jasiowa, ja też smarkula jestem dalej...

---------------dopisane 10:53---------------poprzedni post 10:51--------------

A, i jeszcze Wam powiem, że na chrzcinach nie pojadłam...ogólnie, straszna lipa była.
a czemu nie pojadlas??nie dali??

Cytat:
Dzięki Hehe, super ! Pierwszy raz widziałam mojego męża jak z entuzjazmem wydawał pieniądze.. zwłaszcza, że jest strasznie oszczędny..

Cały dzień nam zeszło kupowanie Byliśmy w milionie sklepów dziecięcych Na zjęciu tego tak nie widac, ale tych rzeczy jest full

.......................

Dodam jeszcze fotki sukienek z lumpka i Tescowego zestawiku.
piekne ciuszki!! widze chyba rozek z amy?? kupilas posciel z tej formy??bo pamietam ze pytalas o nia

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
hmm.. no ten ból to mnie ładnie dopadł.. niewygodnie mi chodzić - siedzieć - nie wiem jak sobie pomóc

a co do prezentu to ja na 30-tke dostałam od znajomego lekcje jazdy konnej i bardzo mi się podobało ale wiem, że to nie prezent dla wszystkich.. powiedz czym bratowa się interesuje, co lubi - znasz jej gust?

No, ale czy Cię tam tak przyjmą od ręki? Musisz mieć chyba kartę EHIC - bo nie pracujesz w Niemczech.. nie wiem jak to jest jeśli mąż pracuje.. nie znam się - więc nie chcę doradzać, ale nie wiem czy to nie byłobby dla Ciebie bardziej stresujące przeżycie - zwłaszcza, że tam po szwabsku świergoczą :/

i niech mały już nie straszy mamy! ja też czasami tak mam.. też się wtedy martwie.. są dni, że jest żywsza, są dni, że już się martwię - dopiero wieczorem coś tam się poruszy.. no ale może będzie spokojne dziecko
ja tez mam dni ze ciezko mi sie schylic, usiasc, chodzic bo boli mnie miedzy nogami.ale potem przechodzi.nie wiem czy cos sie tam rozciaga czy co ale takie falowe bole mam juz od jakis 2 miesiecy
co do bratowej to wlasnie nie ma sprecyzowanych zainteresowac myslalam o portfelu skorzanym??ja za swoj dalam 170 zl i mam juz 2 lata i jestem bardzo zadowolona-wiem ze ona sobie takiego nie kupi bo jakby nie patrzec to drogi a posluzylby przez kilka lat.albo jakies kolczyki, lub zawieszke zlota nie chce mala powiedziec-mowi do mnie nowego chlopa(przy moim bracie ) albo samochod

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
mala sie wycisza zrobilam kawke i nadrabiam

majus ja kocham brazy i bede miec salon brazowo czerwoany i korytarz chce w brazach ale jak zauwazyla martuska to na tym zdj wyszla srokata moze jak mniej tych plytek to byloby lepiej i zastanow sie faktycznie nad podloga ja wybierajac patrzylam wlasnie na to ze nie bede scierac co 10 minut lubie porzadek ale przy 1 dzieci sie nie da

anitka ehhhhh ciezka decyzja

anetka trzymamw kciuki zeby was wypiuscili

kamila piekne zakupy

aaaa moj maly sie tak rozpycha ze szooooookkkk

karolcia noooo juz nie dlugoooo jak sobie pomysle ze za tydz mam odstawic leki i moze ruszyc to masaaaasakr anic nie poprasowane ani nie gotowe

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

martus a moze poprstu zrob jej torta niespodzianke noooo chyba ze sama sobie zrobi
ja i tort ja nigdy ciasta nie upieklam ale jak tak was czytam to kurde mam bakcyla na pieczenie...chyba jak tz przyjedzie to cos upieke-jakiegos zaklca

Cytat:

Zostawić Was na weekend i już tyle do nadrabiania, streści mi któraś co się działo ?

stanelam dzis na wage-od 3 dni moge wiecej pojesc i od razu kg poszybowaly w gore-az w szoku jestem bo na wadze 61,2 a bylo 59,2

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:20   #669
justa86
Zadomowienie

Witamy sie tak w ogole w pazdzierniku
Powiem Wam ze mam ostatnio wrazenie ze nie dotrwamy do terminu porodu.... brzuszek coraz czesciej boli, w ogole to zaczyna mi byc troszke niedobrze... pewnie to przez duzy brzuszek i ucisk na zoladek :/
Musimy szybko te zdjecia zrobic
Pilka dalej nie napompowana a tak by sie juz przydala, takie bujanie biodrami pomaga mi w tym bolach

Chyba tez musze zrobic tak jak ktoras z Was - plan obiadowy na tydzien, przynajmniej bym miala to bardziej ograniete
Lece sniadanko robic bo tz wrocil z zakupow, ja sie juz boje sama wychodzic do sklepu bo mi non stop slabo....ale co tam , jest cudnie, damy rade
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:21   #670
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Usnelam grubo po 4 rano i wlasnie przed chwila obudzil mnie kurier .. zaraz bedzie .. ciekawe co ma dla mnie
Otepiala jestem strasznie ..
a ja w srode zamawialam paczuszke na allegro i cisza... ani widu ani slychu;((.. a zawsze przychodzi mail ze paczke ma juz kurier czy nie?
Stary 2012-10-01, 11:22   #671
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
świetny pomysł

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:23   #672
marti86
Zakorzenienie

Dziewczyny na zgage polecam MALOX-jest bardzo dobry.mozna kupic w syropie i w saszetkach-mozna napewno w ciazy go pic.jest najskuteczniejszy.wszytsk ie ciezarowki u nas go pija.ja z ulotka bylam u gina i powiedzial ze smialo moge brac.

Stary 2012-10-01, 11:23   #673
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczynki

Marti- tak rożki mam dwa z Amy a pościel mam jedną z Netto i kupiłam drugą, ale firmy Feretti. Droga, ale świetna jakościowo..

Taką mam:

http://www.feretti.pl/kolekcje/33-ko...pink-2012.html

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-10-01 o 11:26
Stary 2012-10-01, 11:24   #674
marti86
Zakorzenienie

Happy bidulko

Dziekuje za pomysly ale alko odpada bo matka karmiaca i nie przepada za trunkami-woli raczej piwko saczyc

Stary 2012-10-01, 11:25   #675
Dojotka1987
Zakorzenienie

Ten wątek obecnie przeglądają: 42 (34 użytkowników i 8 gości)

Stary 2012-10-01, 11:26   #676
marti86
Zakorzenienie

Kamila a ile dalas za rozek??bo u mnie w hurtowni taniej niz na allegro 50zl za sztuke wyszlo-ja bralam ten z ptaszkami.tzn tz.wisialy te tanie ale jemu sie ten podobal i tak jak Twoj maz nie przebieral i nie zalowal

Stary 2012-10-01, 11:27   #677
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Hej dziewczyny

Gratuluję rozpoczetych tygodni w sobotę byliśmy na ślubie i przyjeciu weselnym brata Tża i wynudziłam się strasznie inni pili, bawili się a ja nic bylo tyle dzieci ze szlo oszalec od tego hałasu i strasznie duszno mimo otwartych okien co chwila wychodzilam na dwor zeby zlapac troche swiezego powietrza. Po tym wszystkim zastanawiam sie jak ja dam rade na wlasnym przyjeciu tym bardziej ze dojdzie mi do tego jeszcze stres.

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:28   #678
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
witam
myślałam, że wymioty mnie już nie dopadną, a jednak obudziłam się i żołądek coś nie teges, pomyślałam że jestem głodna, bo wczoraj zasnęłam bez kolacji, zjadłam, a tu zonk czuję się fatalnie
Oj biedna, oby nie jelitówka jak u mnie :/ Mnie wymioty na szczęście omijają jak na razie, ale biegunka też przyjemna nie jest

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Do kuchni i łazienki. Do kuchni kupiliśmy, takie neutralne beże na ścianę i brązy na podłogę. A do łazienki miałam piękną koncepcję na szarości ale mój szanowny Małż się uparł że nie chce szarej i wybrał też coś w brązach. Wrzucam foto, co o nich myślicie??? Jakoś nie mogę się przekonać do nich Jeszcze nie kupiliśmy bo są na zamówienie

1 cała łazienka
2 do obudowania wanny
3 podłoga
4 pasek na ścianę nad wanną i blat pod umywalkę
5 przykładowa łazienka w tych płytkach, tylko że u nas płytki mają być w poziomie
Podobać mi się podobają, ale jak mają być niepraktyczne, to może lepiej coś innego?

Cytat:

Biedna, oby szybko wyszła

Cytat:
Dodam jeszcze fotki sukienek z lumpka i Tescowego zestawiku.
Piękna wyprawka

Cytat:
piekne ciuszki!! widze chyba rozek z amy?? kupilas posciel z tej formy??bo pamietam ze pytalas o nia

stanelam dzis na wage-od 3 dni moge wiecej pojesc i od razu kg poszybowaly w gore-az w szoku jestem bo na wadze 61,2 a bylo 59,2
Ja kupiłam pościel z Amy - ładna i dobra jakościowo

za wagę
Stary 2012-10-01, 11:30   #679
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila a ile dalas za rozek??bo u mnie w hurtowni taniej niz na allegro 50zl za sztuke wyszlo-ja bralam ten z ptaszkami.tzn tz.wisialy te tanie ale jemu sie ten podobal i tak jak Twoj maz nie przebieral i nie zalowal
Ja je kupowałam również w hurtowni - Akpol i wziełam jeden z wkładem kokosowym za 48 zł a drugi miękki za 32 zł.

Teraz tak patrzę, że mam jeszcze prześcieradło z Amy takie z falbanką..kosztowało 89 zł ..

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-10-01 o 11:32
Stary 2012-10-01, 11:30   #680
perelka_np
Zadomowienie

A i jeszcze jedno. Znacie może jakis lek na chrypę bo wystarczy ze wypowiem kilka słów i skrzypię jak stare drzwi Nie chce wypowiadac slow przysiegi takim glosem bo chyba pod ziemie sie zapadne

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Stary 2012-10-01, 11:31   #681
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Kaaamila boskie ciuszki, a komplecik z Tesco tez mam
Wczoraj czytałam ze na zgage rennie niby można ale jakoś sie boje, pomimo ze mam w domu, no nic ciepłe mleko jakoś dało radę.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:32   #682
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno. Znacie może jakis lek na chrypę bo wystarczy ze wypowiem kilka słów i skrzypię jak stare drzwi Nie chce wypowiadac slow przysiegi takim glosem bo chyba pod ziemie sie zapadne
Zawsze na chrypkę pomagała mi Isla, ale nie wiem, czy można w ciąży Musisz sprawdzić.
Stary 2012-10-01, 11:32   #683
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Isla porzeczkowa, można w ciazy

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:32   #684
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

Gratuluję rozpoczetych tygodni w sobotę byliśmy na ślubie i przyjeciu weselnym brata Tża i wynudziłam się strasznie inni pili, bawili się a ja nic bylo tyle dzieci ze szlo oszalec od tego hałasu i strasznie duszno mimo otwartych okien co chwila wychodzilam na dwor zeby zlapac troche swiezego powietrza. Po tym wszystkim zastanawiam sie jak ja dam rade na wlasnym przyjeciu tym bardziej ze dojdzie mi do tego jeszcze stres.
na Twoim bedzie inaczej bo to bedzie Wasz dzien

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Oj biedna, oby nie jelitówka jak u mnie :/ Mnie wymioty na szczęście omijają jak na razie, ale biegunka też przyjemna nie jest

Podobać mi się podobają, ale jak mają być niepraktyczne, to może lepiej coś innego?

Biedna, oby szybko wyszła

Piękna wyprawka

Ja kupiłam pościel z Amy - ładna i dobra jakościowo

za wagę
ja tez mam z Amy i jest swietna.no i antyalergiczna a jak mlody pojdzie w tatusia tow szytsko bedzie lapal niesety to ze jest anty sprawia ze jest z tego sztywnego wlokna w srodku ale poszewki mega przyjemne
ja dostalam teraz spiworek z kuusiem puchatkiem.(mam tez kilka innych) i bede w spiworku malego klasc i jeszcze przykrywac kocykiem bawelnianym z tesco bo wydaje mi sie ze jak raczki bedzie mial na wierzchu to bedzie mu chlodno

Stary 2012-10-01, 11:33   #685
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Isla porzeczkowa, można w ciazy
Dokładnie ! Ja ją brałam nawet w I trymestrze ciąży

Stary 2012-10-01, 11:35   #686
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej laseczki

bylam na wizycie powiedzialam ginowi o skurczach , to sie przejal i powiedzial ze jak co mam lezc co akurat nic odkrywczego boi to robie, zbadal mi i zmierzyl szyjke no i idealnie 4 cm, brak rozwarcia , ale powiedzial ze trzeba uwazac bo to chwila i sie moze zmienic, roznie bywa.

zrobil mi dokladne usg , pomiary, wszystko ok mały w normie wazy ponad 2 kilo, cos ok 2.500 dokladnie, wiec w normie na szcescie bo juz sie balam ze nie wiadomo ilepan doktor stwierdzil ze na jego oko w pazdzierniku nei urodze bo mu jeczalam, ze sie tego boje

niestety żelazxo do du..py i zapisal mi tardyferon czy cos takiego czy ktoras z was brala ile to kosztuje??, ale wyniki ogolnie idealne oprocz żelaza tzn mam 11,8 a norma od 12 wiec tez tragedii nei ma i troche sie poprawilo, ale i tak za niskie

teraz bede chodzila na wizyty czesciej-kolejna mam 25tego pazdziernika a potem jesli zdązymy jeszcze jedna po dwoch tygodniach (ta za 3 tyg to juz 9 miesiac bedzie)

tak wiec ogolnie jestem bardzo zadowolona
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 11:35   #687
perelka_np
Zadomowienie

dzięki dziewczyny wiedziałam, że jak zawsze mozna na Was liczyc

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Stary 2012-10-01, 11:36   #688
marti86
Zakorzenienie

ja mam ten http://allegro.pl/amy-stadko-becik-r...620528113.html byly tez tansze wlasnie te niekompletowe(te co mozna skompletowac do poscili od razu drozsze:/)

Stary 2012-10-01, 11:36   #689
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Witam się prawie z rana
Za godzinę zmykam do lekarza, a tak mi się nie chce

No i zaczynamy dziś 33 tydzień
Mały kopie jak szaleniec
Stary 2012-10-01, 11:37   #690
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hej laseczki

bylam na wizycie powiedzialam ginowi o skurczach , to sie przejal i powiedzial ze jak co mam lezc co akurat nic odkrywczego boi to robie, zbadal mi i zmierzyl szyjke no i idealnie 4 cm, brak rozwarcia , ale powiedzial ze trzeba uwazac bo to chwila i sie moze zmienic, roznie bywa.

zrobil mi dokladne usg , pomiary, wszystko ok mały w normie wazy ponad 2 kilo, cos ok 2.500 dokladnie, wiec w normie na szcescie bo juz sie balam ze nie wiadomo ilepan doktor stwierdzil ze na jego oko w pazdzierniku nei urodze bo mu jeczalam, ze sie tego boje

niestety żelazxo do du..py i zapisal mi tardyferon czy cos takiego czy ktoras z was brala ile to kosztuje??, ale wyniki ogolnie idealne oprocz żelaza tzn mam 11,8 a norma od 12 wiec tez tragedii nei ma i troche sie poprawilo, ale i tak za niskie

teraz bede chodzila na wizyty czesciej-kolejna mam 25tego pazdziernika a potem jesli zdązymy jeszcze jedna po dwoch tygodniach (ta za 3 tyg to juz 9 miesiac bedzie)

tak wiec ogolnie jestem bardzo zadowolona
Super wieści Kochana

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości