Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 08:58   #3871
Katarzyna 41
BAN stały

Dot.: Powiekszanie biustu?

Dzięki Tigressa tak też zrobię.

Wybiorę kilka najbardziej "sensownych" według mnie i podjadę do mojej ginekolog. Skoro z tabletkami na powiększenie biustu mi pomogła i doradziła, (w sumie to nawet sama mi je wyszukała, więc na pewno i w tym temacie będzie pomocna.
Katarzyna 41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:29   #3872
paularetka
Przyczajenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ach, no naprawdę zadziałało to na mnie piorunująco:x_b lada:
oprócz doboru impalntu etc to głównie interesuje mnie wycena,a potem wszystkie razem naradzimy się jak zdobyć potrzebną kwotę

paularetka czy w tej klinice jest możliwość kredytowania?
napiszesz dlaczego akurat na niego się zdecydowałaś?

a czy któraś z was brała kredyt w klinice?jakie kryteria należy spełnić?

thx
ja tam się nie gniewam chciałabym tu już wisieć tak na serio

Cześć dziewczynki, wczoraj mialam jakies problemy z odpisaniem i nie widac zeby moja odpowiedz została zamieszczona....a wiec tak odpowiadajac na pytanie w kwestii kredytowania... Kochana nie mam pojecia bo interesowała mnie forma płatnosci dr M.K. powiedział ze standardowa procedura to wplata 2 tys zaliczki jako potwierdzenie terminu operacji a reszta wyglada to tak ze pacjentki w wiekszosci placa w dniu zbiegu gotowka...u mnie pewnie i tak z racji przyzwyczajenia bedzie to przelew na kilka dni przez zabiegiem..... co do decyzji to zostala podjeta po paru miesiacach szukania na forach ale przede wszystkim doglebnie przeszperałam Polskie Towarzystwo Chirurgii Plastycznej ( tak wiem bardzo długa lista nazwisk) ale gdzies usłyszałam w jakims programie ze bezpieczniej jednak sprawdzic sobie chirurga .... tak wiec opcje byly nastepujace... JJ Wrocław, MK Poznań, PN Wrocław, dodam uczciwie ze jestem z trojmiasta ale jakos... tak nie bylam przekonana zeby tutaj robic...szperałam po forach i tak naprawde glownym czynnikiem pod wzgledem tych nazwisk był fakt ze bylo naprawde wiele opinii zdecydowana wiekszosc pozytywnych i estetyka jesli chodzi o piersi (na stronach ogladalam efekty przed i po). Przyznam ze nie wszystkie piersi mi sie podobaly ;p ale to juz kwestia gustu.... tak wiec nie koniecznie pod wzgledem odleglosci jest to wygodne...ale mam tak jakos zaufanie a bynajmniej to pierwsze wrazenie po konsultacji, konkretne odpowiedzi na moje pytania.... a do trojmiasta zrazona jestem bo bylam u jednej pani chirurg plastycznej ktora zostawila mi piekny slad po zabiegu (dodam ze nie po operacji plastycznej) tak wiec kolejno bede erobic powiekszenie...potem korekcje blizny ;/
paularetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:13   #3873
korinka
BAN stały

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja dalej drążę temat staników, jakiś czas temu Horo podsunęła firmę Ewe Bień i padłam z zachwytu, znalazłam tam modele z różnymi cięciami misek. Jeszcze nie udało mi się ich na żywo namierzyć i nie wiem czy te fasony nadają się do żelków? Szczególnie ta Amelia czarno-biała mnie urzekła. Co myślicie?
Staniki są piękne! ten zielony jest piękny
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:17   #3874
Olivkaa200
Zakorzenienie

Mya tak takw czwartek wieczorem bede Was pouszczac a w niedziele wieczorem bede wracac
Co do tego USG zadzwonie i umowie sie do tej pani ktora robila mi USG przed operacja zobacze co mi tam powie jak nie bedzie umiala mi nic stosownego powiedziec to bede szukac gdzie indziej choc w moim malym miescie watpie zeby ktos sie znal na zelkach
Walizke mam ogolnie na koleczkach wiec ciagnelam za soba ale jak musialam wsiasc do autobusu lub pociacu niestety musialam ja podniesc to byla w sumie tylko chwila i staralam sie dwoma rekoma ja podnoscic, i niestety raz musialam z dworca PKS na dworzec PKP przejsc po ogromych schodach wchodzilam po jednym schodku i mniej wiecej co 7 robilam mala przerwe teraz martwie sie ze cos mi tam sie stalo no ale co 2 tygodnie bede musiala sie z ta waliza borykac
a piersi swedza niesamowicie mnie az mam ochote je zadrapac ale sie powstrzymuje kiedy to minie?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

horo mam jednak nadzieje ze moj bedzie sie znal cos, ogolnie fajna babka jak bylam u niej to pogadalysmy sobie troche na temat implantow wydawalo mi sie ze wie cos na ten temat wiec jestem dobrej mysli

Klaudeczko oczywiscie ze wspaniale uczucie kolezanka z nutka zazdrosci zerkala jak odnosilam i powiedzialam ze za maly

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:24   #3875
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
witaj Klaudeczko - tak jak mówiłam byłam na kontroli po 3 miesiącach i wg mojego lekarza takie ćwiczenia o jakich piszesz można wykonywać, jak pytałam go o np. o dźwiganie to teraz mogę tyle ile udźwignę. Nie mam już żadnych zakazów ani nakazów więc te 0,5 kg na rękę to nie powinien być problem

ooo widzisz kolejne cenne rady

marzenie 3 to trzymam kciuki, zeby wszystko się poukładało tak jak sobie zaplanujesz

Horo dzięki za info. Zorganizuję się i pójdę poprzymierzać, może w tym sklepie będą mieli interesujące mnie modele, zastanawiałam się nad zamawianiem z netu ale nie wiem czy jeśli mam dobrany rozmiar stanika z innej firmy 70E to np. u Ewy Bień będzie ten sam rozmiar? Firmy biustonoszowe trzymają się tych rozmiarówek? Bo z ciuchami to mam o 1 czasami 2 rozmiary rozrzut w zależności od firmy
lepiej będzie poprzymierzać
nawet w samej ewie bień, w zależności od rodzaju modelu, możesz mieć ciut inny rozmiar... na pewno jest różnica w rozmiarze pomiędzy softem z cięciem miski na skos, a stanikami miękkimi poziomymi... sama się o tym przekonałam

Olivko,
to fajnie, że kobietka ma pojęcie. Dr na którego trafiłam ja okazał się laikiem i gdyby nie konsultacja z moim dr od cycków, pewnie załamałabym się opisem wykonanym przez tego od usg

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 12:28   #3876
olcikk_92
Raczkowanie

Boże,dziewczyny,ja dzisiaj mam chyba gorszy dzień. Normalnie mam łzy w oczach i strasznie żałuje tej operacji. Boli mnie wszystko,plecy, pachy, a najbardziej cieciampod biustem. Mam dosyc tego ze nie moge sie normalnie poruszać. Jutro mam zajęcia na studiach i pewnie muszę je olac.
A najgorsze ze wczoraj przyjechał mój ukochany a ja nie mogłam go przytulicmprzez te bolace cycki.

Mam tego dosyc, naprawdę...
Stary 2012-10-01, 13:00   #3877
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
OLCIKK ty nie mozesz sie doczekac kiedy ci piersi opadna, a ja nie moge sie doczekac kiedy termin wyznacze takze ciesz sie kochana ze juz jestes po i cierpliwie czekaj napewno minie ci jak pieron
hej a czemu nie dodalas wyjsciowki do albumu??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:44   #3878
olcikk_92
Raczkowanie

Nie dodalam zdjecia piersi przed operacja bo widok byl straszny. Powiem tylko ze różnica miedzy jedna a druga piersią była 130ml, piersi podniesiono mi o 8 cm, wycięto nadmiar skory,bowiem gruCzolu było jak na rozmiar b ale przez skórę nosilam stanik d/c. Skutki zrzucenia 50kg.
Jestem młoda ,mam 20 lat skończone niedawno i jak łatwo sie domyśleć - taki widok to koszmar.
Stary 2012-10-01, 14:17   #3879
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Hej dziewczyny. mam straszny problem. Ehh zdeczdowalam sie na operacje powiekszenia piersi, juz czytalam mnostwo watkow mam wybranego chirurga i co... Moj chlopak sie nie zgadza. powiedzial ze nie bedzie mnie wspieral w tej glupocie i nie chce wiecej o tzm slyszec bo podobam mu sie taka jaka jestem. Kiedy kolejny raz o tym wspominam znow mowi ze mi odbilo i nie chce o tym slyszec. Myslalam ze bedzie mnie w tzm wspieral itp a tu takie zaskoczenie Co ja mam zrobic? Jak go przekonac? Woli sie gapic na obce duze cycki niz na moje? Nie rozumiem, przeciez podobaja mu sie duze piersi, zreszta jak 99% facetom...
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:22   #3880
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olcikk_92 Pokaż wiadomość
Boże,dziewczyny,ja dzisiaj mam chyba gorszy dzień. Normalnie mam łzy w oczach i strasznie żałuje tej operacji. Boli mnie wszystko,plecy, pachy, a najbardziej cieciampod biustem. Mam dosyc tego ze nie moge sie normalnie poruszać. Jutro mam zajęcia na studiach i pewnie muszę je olac.
A najgorsze ze wczoraj przyjechał mój ukochany a ja nie mogłam go przytulicmprzez te bolace cycki.

Ty się nie dołuj i nie załamuj Musisz być cierpliwa. Dasz radę- zobacz ile dziewczyn przez to przechodzi Taki mały kryzys jest zrozumiały- jesteś zmęczona i obolała, dużo przeszłaś Ale teraz na prawdę z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej. Zapomnij na chwilkę o operacji, nie zaglądaj do piersi i nie przyglądaj im się Zrób coś miłego-pomaluj paznokcie na różowo może jakaś zaległa książka z kubkiem owocowej herbatki może album ze starymi zdjęciami a może z Tż zróbcie sobie miły wieczór przy sałatce owocowej i filmie który chciałaś zobaczyć Trzymaj się cieplutko i głowa do góry

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Olivko Ty spokojnie możesz iść do tej kobiety. Masz jakąś zmianę w tkance więc każdy radiolog ją opisze

Ło u mnie pada

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:34   #3881
Olivkaa200
Zakorzenienie

Mya zapisalam sie do tej kobietki ale dopiero na 16.10 troche dlugo jak dla mnie wiem ze jest jeszcze facet ktory robi USG u mnie w miescie ale nie dosc ze to chlop to jeszcze arab i wiem ze sceptycznie nastawiony jest do pan z implantami piersi nie chce zeby mi tu gadal ja i tak wystarczajaco wystaszona

guzek wydaje sie mniejszy dzis, piersi sa na swoim miejscu lewa blizna luzuje sie wiec moze wszysko jest dobrze?czekac do tego 16 czy szukac dalej?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-01, 15:43   #3882
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Aaaaaa, mów mi tak jeszcze . Fajnie jest być królową, chociażby i siniaków .
A na basenie byłam już z 10 razy, może ciut mniej, może więcej - nie pamiętam . Wcześniej nie pływałam bo basen mam daleko, muszę do sąsiedniego miasta jechać, ale za to na orbitreku naparzałam, co prawda krótko - przez miesiąc, widać strasznie te moje mięśnie przymulone

I pytanko jeszcze mam...:
Czy już mogę odkurzać? Taką większą powierzchnię... Na razie rodzinę ganiam, ale wszyscy mają mnie już dość!
ja juz dawno odkurzam na poczatku straralam sie to robic powoli ale ja jestem dosc energicznie i jakos mi nie wychodzilo ale jak czulam ze cos tam mnie ciagnie to zwalnialam ja robie juz wszystko no dywanow np nie trzepie ala okna tez mylamzaraz wracam do pracy a tam tez musze czasami cos podniesc ale czuje ze juz moge chociaz pamietam ze trzeba uwazac

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:

powiem Ci ze ja op zalowalam chyba 9 dni iedy sie tak fatalanie czulam,na5 min z domu nie moglam wyjsc tak bolalo,czulam sie jak kaleka normalnie,bolaly piersi,sutki,plecy
co do przytulania to wiadomo ja tez tego unikalam pamietam ze dlugo po op przytualanie bylo malo przyjemne...szcegolnie moj maz narzekal ze nie dosc ze przytulic sie nie mozemy,to jeszcze spie na wznak i spimy razem a jakby osobno hehe teraz jest oczywiscie ok i mimo ogromnego bólu cyckow nie oddam a i maz zadowolony

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
BELSENO no u mnie to chodzi o kase czas i ogolnie licze tylko na siebie w tej kwestii wiec troche to potrwa. musze zgrac jakos to wszystko ,praca tz, dzieci,kaske no i ten wyjazd do kraju na kilka chociaz dni , takze nie jest za wesolo no ale caly czas dzialam i mam nadzieje ze jakos na poczatku nowego roku dozbieram i cos sie ruszy
marzenie a jakie TY masz piersi wyjsciowo??dadaj fotke
Stary 2012-10-01, 17:19   #3883
Katarsis87
Raczkowanie

Trzeba uważać, trzeba

Mi moje wyszło dopiero po 3 miesiącach i nawet nie znam przyczyny
Stary 2012-10-01, 19:06   #3884
olcikk_92
Raczkowanie

Dziewczyny,potrzebuje porady od tych które są już po.
Nie pokoi mnie bardzo jedna sprawa.
Lewa pierś jest ładna,okrągła,nie opada w ogóle,sutek jest prosto, cała pierś skierowana jest przed siebie. Tu jest implant 300
Prawa pierś natomiast jest stozkowa, opadla troszkę,sutek jest niżej i jest skierowany w kierunku pachy. Tu jest implant 450
Różnica jest zauważalna.

Powiedzcie mi proszę czy to normalne ? Czy piersi sid wyrównaja?

Dodam jeszcze ze ta dziwna prawa pierś bardzo boli,a wlasciwie nie pierś a szczwy i cięcia.
Stary 2012-10-01, 19:33   #3885
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Rodzyneczku, buźka

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
aktualnie jest w trakcie zmiany pracy, ale w poprzedniej to chyba nie mieli czegoś takiego.
U mnie poważna firma,ale nigdy nie słyszałam o takiej pożyczce.Poza tym jestem na urlopie wych.i nie przewiduję powrotu tam.
Największy problem to taki że mamy duży kredyt na 30lat i to obniża nam zdolność.Przynajmniej na 100% cycków
Katarzynka, ja pracuję w budżetówce i mamy coś takiego jak pożyczka na remont, czy coś podobnego . Nie wiem, jak jest w innych firmach . Może warto spytać?

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Aniko- hihi Ty jeszcze nie odkurzasz? ja nie mogę, a jak Ty się uchowałaś tyle czasu? Ja bym się nie wychylała tak długo jak się da hihi
Nieeeee . Pani dr podczas zdejmowania szwów wzięła mojego starego w obroty i kazała mu wyręczać mnie we wszystkich domowych czynnościach . No i wyręcza naiwniak . Ale już mu chyba troszkę daruję

Cytat:

Oj, robaczku , dasz radę i zobaczysz, jeszcze będziesz się z tego śmiać . Ty miałaś niezłą demolkę, więc i boli bardziej i wygląda nieciekawiej. Jeszcze tylko kilka dni i z dnia na dzień będzie coraz lepiej, uwierz

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Trzeba uważać, trzeba

Mi moje wyszło dopiero po 3 miesiącach i nawet nie znam przyczyny
Dokładnie. Tylko właściwie nie wiadomo na co uważać, skoro nie wiadomo, dlaczego tak się stało . Ważne, że już jesteś po wszystkim. A dostałaś ten sławetny lek zapobiegający obkurczaniu się torebki? Acolate, czy jak mu tam

Muszę Wam napisać, że ostatnio cycki bolą mnie bardziej niż wcześniej - wciąż czuję jakieś kłucia, mostek jest bolesny przy dotyku, a gdy głaskam sobie piersi (tak, tak, głaskam je ), to czuję bolące miejsca. Pewnie tak ma być, bo nerwy wracają do swoich funkcji, ale trochę jednak się boję...
Aha, dziś dojechał mój nowy Trophy 75 D, w obwodzie ciut za szeroki, więc muszę go zszyć. Na piersiach leży idealnie, tylko nie formuje ich tak ładnie jak ten poprzedni 75 C. Gdy dotykałam piersi w mniejszym staniku były takie równe i okrągłe, w tym większym jednak czuję swoją starą pierś - nie są takie okrąglutkie, tylko jakieś dziobate . No i sama nie wiem, czy nosić ten większy, czy mniejszy

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Olcik, moje też nie są równe, miałam sporą asymetrię i wiem, że identyczne na pewno nie będą. A Twoje są świeżutkie więc naprawdę na razie niczym się nie przejmuj . A najlepiej wstaw zdjęcia

Gdzie jest JOASIA ???

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-10-01 o 19:41
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 19:57   #3886
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny a ja mam takie glupie pytanie czy oprocz basenu nalezy wykonywac te cwiczenia ktore wczesniej robilam zeby sie rozruszacwiem ze to glupie ale nie wiem
Stary 2012-10-01, 20:16   #3887
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka słonka!!

ANICZKO dziękujęza infodziś wymachiwaliśmy tak rękami i poćwiczyłam na wszystkie partie że mi wystarczya na marginesie..ale wychowalaś chłopamój pomagał mi kilka dni tylko tak porządnie,później opylał już!!!

OLIVKO a koleżanka nie chce sobie zrobić..hi hi???bo kilka moich się napaliło a jedna idzie na 100% jużjesteśmy jak żywe reklamy naszych dr

BALSENO Ty mnie prosiłaś o te zdjęcia tego nowego stanika w dekoldzie???wstawię w załączniku!!a to ostatnie jest bez stanika..dla porównania!!!!

OLCIKK nie zamartwiaj się!!!to minieja też miałam masakrę ale 5 doba była przełomowa i już później z górki!!!i wierzę że jest ciężko..ech..jak sobie przypomnęale zrobiłabym to jeszcze raz i kolejny i kolejny itd....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA011361.jpg (62,6 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA011362.jpg (68,9 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA011363.jpg (82,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA011395.jpg (94,8 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-10-01 o 20:17
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:40   #3888
olcikk_92
Raczkowanie

Boże jakie piękne piersi ... Aż mi łezka sie zakrecila,chciałabym już takie mieć, zazdroszczę bardzo.
Widze ze robilas je u pana doktora u którego byłam na konsultacji . Świetny facet,ale niestety nie dałam rady sie u niego ciąć,byłam u innego ostatecznie.
Stary 2012-10-01, 20:53   #3889
celina777
Rozeznanie

Hej dziewczny ,jak wrzucam wylicznke to jak sie zmienia ilosc dni i jak sie wogole wrzuca ta wyliczanke ? ...hm....pewnie wyjde teraz na osiołka ale co tam...nie wiem i juz
OLCIK ja jeszcze przed i nie wiem jakie to cierpienie ale za pare dni bedzie juz dobrze. Wytrzymasz kobieto ,trzymaj sie

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-01 o 20:55
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:53   #3890
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dodalam zdjecia piersi przed operacja bo widok byl straszny. Powiem tylko ze różnica miedzy jedna a druga piersią była 130ml, piersi podniesiono mi o 8 cm, wycięto nadmiar skory,bowiem gruCzolu było jak na rozmiar b ale przez skórę nosilam stanik d/c. Skutki zrzucenia 50kg.
Jestem młoda ,mam 20 lat skończone niedawno i jak łatwo sie domyśleć - taki widok to koszmar.
a ja zapytam cię z ciekawości czy uprawiałaś jakiś sport przy spadku kg?
u mnie akurat biust ani drgnął w każdej z ciąży,a kilo przybierałam ok 30 w odstępie 2 lat
Wczoraj sumowałam moje zmagania.Wyszło 38kg,ale na aktywność poświęciłam wiele czasu i na dobrą sprawę niewiele byłoby do wycięcia.Czuję że dopracuję brzuch sama.
W zasadzie z tyłka i nóg już jestem zadowolona ach ta skromność
I dumam czy to zasługa genów czy sportu,stąd moje pytanie.

Klaudeczka
.....
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:57   #3891
olcikk_92
Raczkowanie

Ponieważ schudlam zaraz po operacji woreczka żółciowego pierwsze 15-20kg przelezalam w łóżku i to wtedy cycki ucierpiały najbardziej.
Po tym czasie zaczęłam bardzo ostro ćwiczyć. Nogi i pupe wyrzezbione mam fajnie, zgrabnie to wyglada,natomiast brzucha i piersi nie udało sie uratować, stad tez ta operacja.

Klaudeczka - jesli moje piersi bedą wyglądać chociaż w 50% tak dobrze jak twoje to dam radę,zacisne zeby i sie nie poddam,bo warto.
Stary 2012-10-01, 21:19   #3892
celina777
Rozeznanie

cyk cyk i dzień znikł
katarzynka00 05.10 -za 3 będzie termin
celina777 12.11-41COLOR="Silver"]
Alexo912 12.11-41

No i nie wiem jak zrobic

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-01 o 21:24
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:47   #3893
Olivkaa200
Zakorzenienie

Celinko juz pomagam musisz wejsc we wczorajszy posy Myi i tam wybrac opcje odpowiedz cytujac, nastepnie usunac z tego okienka co Ci sie otworzy i zostawic tylko kolowa odliczanke zmieniajac w niej dni mam nadzieje ze cos pomoglam?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-01, 21:48   #3894
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki!!!kat arzynko i olcikk

aa olcik początki są trudne ale będziesz szczęśliwa na pewnomamy tu BALSENO po większych przejściach i tak się zamartwiała ale wyszły jej CUDA!!!może widziałaśtakże będą piękne!!!a na ostateczne efekty trzeba czekać kilka miesięcy do roku!a twoje zdjęcia można gdzieś zobaczyć??masz album???
Stary 2012-10-01, 21:49   #3895
Olivkaa200
Zakorzenienie

Klaudeczko uciekaj mi z tym chudym brzuchem i takimi melonikamibo w kompleksy idzie popasc slicznie jak zawsze a kolezanka mowi ze by sie nie zdecydowala bo by bala sie narkozy ale mysle ze jakby miala fundusze to by sie nie zastanawiala bo tez ma kompleksik

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-01, 21:54   #3896
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Klaudeczko uciekaj mi z tym chudym brzuchem i takimi melonikamibo w kompleksy idzie popasc slicznie jak zawsze a kolezanka mowi ze by sie nie zdecydowala bo by bala sie narkozy ale mysle ze jakby miala fundusze to by sie nie zastanawiala bo tez ma kompleksik
noo to działa jak fala..zauważyłam!!!wiem że gdyby niektóe koleżanki miałyby fundusze,jak mówisz i odwagę to już by miały zelki

i OLCIK noo widzisz..a mój doktorek super facet i super fachowiec...jak wszyscy(na szczęście)od dziewczynek z naszego forum!!
Stary 2012-10-01, 21:59   #3897
edzia1985
Raczkowanie

Od 13 miesięcy jestem szczęśliwa mamą ale mniej szczęśliwą kobietą z powodu moich piersi. Karmiłam tylko miesiąc a i tak moje piersi to flaczki heheh o rozmiarze a albo małe b. Dziś zapadła ostateczna decyzja robie piersi ciesze sie strasznie
Kogo poelacie z okolic Poznania?
Musze zrobić na poczatku roku, a pózniej po roku od operacji 2 dzidzia
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 22:04   #3898
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Od 13 miesięcy jestem szczęśliwa mamą ale mniej szczęśliwą kobietą z powodu moich piersi. Karmiłam tylko miesiąc a i tak moje piersi to flaczki heheh o rozmiarze a albo małe b. Dziś zapadła ostateczna decyzja robie piersi ciesze sie strasznie

Gratuluje szczesliwej mamie ale musze Cie zmartwic po roku od operacji jest zdecydowanie za wczesnie na 2 dzidzie. Trzeba odczekac od 2 do 3 lat.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-01, 22:06   #3899
MilciaAa
Zadomowienie

Cytat:
a nie wolisz najpierw 2 dzidzi a potem operacji? cycki też jakiś czas dochodzą do siebie, więc nie wiem czy to do końca dobry pomysł

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 22:15   #3900
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Powtórzę to co Olivka - po operacji 2-3 lata trzeba odczekać.

O tuńczyku się tu wcześniej coś rozchodziło? Oficjalnie donoszę, że widziałam tuńczyka w sosie własnym w całości w Kauflandzie. 4 puszeczki po chyba 80 g (nie jestem teraz pewna jakie były duże, ale były chyba nawet dwa rozmiary ) za ok 14 zł. W składzie 70% tuńczyka, 29% wody i 1% soli. Nie kupiłam, bo ja tak średnio na rybki, ale jakby ktoś chciał, to wydaje mi się, że możecie go śmiało spróbować Na półce na samej górze (przynajmniej w moim kauflandzie) nad puszkami z tuńczykiem rozdrobnionym.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości