Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 12:58   #3781
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

LunaO zapędził się i zapomniał, że wrzesień ma 30 dni :P
Ale wiesz, zawsze możecie świętować 1 października. a Co!

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:01   #3782
karolina2121
siedzę i myślę

Hej wstyd się przyznać, ale dopiero o 12 wstałam spałam jakieś 13 godzin...
Straszny śpioch się ze mnie zrobił

Mam takie dziwne pytanie: chodzę do gina prywatnie, dał mi skierowanie na badania i nie wiem czy te badania, które są refundowane przez NFZ będą refundowane? Na skierowaniu jest jego pieczątka - wiem też, że przyjmuję w jakiejś wiosce państwowo.

Badania : morfologia, mocz, VDRL , Glukoza, anty HIV i toksoplazmoza.
Stary 2012-10-01, 13:02   #3783
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja przed chwila próbowałam wyczuć te ruchy ale dupa
może i coś tam pulsuje ale pieron wie co, trzeba czekać

a o dniu chłopaka zapomniałam i jak TŻ mnie zapytał czy pamiętam to powiedziałam że "wiem" chociaz zapomniałam więc mogłam się nie przyznawać że wiem, wszystko przez ten głupi facebook, bo tam wszyscy sobie składają życzenia i dlatego się dowiedzial, więc mu mówie "napisać Ci życzenia na FB? " haha no to mi mowi ze ja dostałam kwiaty na 8 marca a ja no to ze o 8 marca wszyscy pamietaja a o dniu chlopaka nikt i sam nie wie kiedy jest a on ze wie, no to kiedy? "yy 1 października" bo się zapedził i zapomniał ze wrzesień ma 31 dni no to powiedziałam że nawet dzisiejszej daty nie zna a co dopiero jakies świeto
Mój pamiętał, ale złożyłam mu tylko życzenia i byliśmy kwita heheh.

Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
zrobiła test,nie wytrzyamałam -niestety kolejna próba nieudana....
A może za wcześnie?

Ja uciekam pomału do pracy laseczki.Miłego Dnia

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:03   #3784
dedra
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:

a o dniu chłopaka zapomniałam i jak TŻ mnie zapytał czy pamiętam to powiedziałam że "wiem" chociaz zapomniałam więc mogłam się nie przyznawać że wiem, wszystko przez ten głupi facebook, bo tam wszyscy sobie składają życzenia i dlatego się dowiedzial, więc mu mówie "napisać Ci życzenia na FB? " haha no to mi mowi ze ja dostałam kwiaty na 8 marca a ja no to ze o 8 marca wszyscy pamietaja a o dniu chlopaka nikt i sam nie wie kiedy jest a on ze wie, no to kiedy? "yy 1 października" bo się zapedził i zapomniał ze wrzesień ma 31 dni no to powiedziałam że nawet dzisiejszej daty nie zna a co dopiero jakies świeto
O dniu chłopaka też nie pamiętałam, mój TŻ też, ale jego siostra się wygadała jak byliśmy u teściów popołudniu. No i głupio mi się zrobiło... Przyniosę mu dziś jakąś czekoladę na pocieszenie może chociaż.
Już trochę lepiej się czuję, wypiłam herbatę i zjadłam jabłko i żołądek przestał boleć. Krwawienie jest, ale tylko jak podcieram się. Zobaczymy czy to się rozwinie. Bo normalnie przy @ to już bym z bólu się zwijała...
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:08   #3785
vanessa1781
Zakorzenienie

A mi o dniu chłopaka przypomniał tż, bo mówili w radiu i ten mi mówi, "wiesz ze mam dziś święto"? a ja konsternacja i mówię "to wszystkiego najlepszego" i po świętowaniu
Stary 2012-10-01, 13:13   #3786
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Krew jest jak się podcieram i to sporo, natomiast na podpasce nie ma. Szyjka otwarta jak przy @, więc nie mam złudzeń.

Mi sie tak wiekszość miesiączek zaczynało , ze na papierze widać a na wkładce nie i tak przez 2-6 dni Ostatnia @ była bez ani jednej kropelki plamienia i to mnie zszkokowało.Siedze sobie przy stole i fruuuuu poszło pełną mocną. To do mnie nie podobne. Jak już wczesniej pisałam nie czuje kiedy przyjdzie @. Tzn piersi mnie bolą przy dotyku juz ok 14-10 dni wcześniej ale poza tymi plamieniami nie mam zadnych typowych objawów @ .

Dziś jest 24 dc , a cykle mam ok 31-32 dni a nadal czuje się fatalnie. Wiem ze zbieg okoliczności działa i wkreca mi niezłe fazy Jelitówkę zakończylam 27 września czyli 4 dni temu a do dziś zostały mi delikatne mdłości. W sumie dziś są takie aby aby..są tylko po zjedzeniu. Tj budze sie i jest ok , pierwszy posiłek i mdłosci towarzyszą mi aż do pójścia spać. zaparcia tez ale to akurat chyba skutek zjedzenia wielu tabletek nifuraxazydu przy jelitówce. Generalnie czuje sie beznadziejnie ...jak zawsze gdy robi sie zimno i ciemno
.
W piątek zaczynamy akcje rozdawanie zaproszeń ślubnych..i nie wiem teraz czy napić się % czy nie..w piątek bedzie 28dc za wcześnie na testowanie wypić czy nie wypić??
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:17   #3787
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Mi sie tak wiekszość miesiączek zaczynało , ze na papierze widać a na wkładce nie i tak przez 2-6 dni Ostatnia @ była bez ani jednej kropelki plamienia i to mnie zszkokowało.Siedze sobie przy stole i fruuuuu poszło pełną mocną. To do mnie nie podobne. Jak już wczesniej pisałam nie czuje kiedy przyjdzie @. Tzn piersi mnie bolą przy dotyku juz ok 14-10 dni wcześniej ale poza tymi plamieniami nie mam zadnych typowych objawów @ .

Dziś jest 24 dc , a cykle mam ok 31-32 dni a nadal czuje się fatalnie. Wiem ze zbieg okoliczności działa i wkreca mi niezłe fazy Jelitówkę zakończylam 27 września czyli 4 dni temu a do dziś zostały mi delikatne mdłości. W sumie dziś są takie aby aby..są tylko po zjedzeniu. Tj budze sie i jest ok , pierwszy posiłek i mdłosci towarzyszą mi aż do pójścia spać. zaparcia tez ale to akurat chyba skutek zjedzenia wielu tabletek nifuraxazydu przy jelitówce. Generalnie czuje sie beznadziejnie ...jak zawsze gdy robi sie zimno i ciemno
.
W piątek zaczynamy akcje rozdawanie zaproszeń ślubnych..i nie wiem teraz czy napić się % czy nie..w piątek bedzie 28dc za wcześnie na testowanie wypić czy nie wypić??
Mi też się tak zaczynały, dlatego złudzeń nie mam. Ale martwi mnie to, że @ przyszła o tydzień za wcześnie. Raptem 9dpo. Jak się skończy to idę do gina.
Możesz spróbować zatestować 28dc, ale może być też za wcześnie. Jednak ja bym się nie przejmowała za bardzo. Trochę alkoholu nie zaszkodzi. I tak w razie ciąży przez jakiś czas zarodek jest żywiony przez ciałko żółte, więc nie masz się co martwić.
Stary 2012-10-01, 13:25   #3788
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się tak zaczynały, dlatego złudzeń nie mam. Ale martwi mnie to, że @ przyszła o tydzień za wcześnie. Raptem 9dpo. Jak się skończy to idę do gina.
Możesz spróbować zatestować 28dc, ale może być też za wcześnie. Jednak ja bym się nie przejmowała za bardzo. Trochę alkoholu nie zaszkodzi. I tak w razie ciąży przez jakiś czas zarodek jest żywiony przez ciałko żółte, więc nie masz się co martwić.
Mnie sie wydaje ze 9 dni po dzigi dzigi to miała być implantacja ... wiec albo to zwykła implantacja z krwią co sie zdarza albo nieudana implantacja..choc to zabrzmi okropnie.

Więc mowisz napić się ?:P pierwszych zapraszamy świadków więc z nimi w piątek usiądzemy do stołu..
Stary 2012-10-01, 13:26   #3789
Goyya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

A może za wcześnie?

może,choć to 33 dzień cyklu więc myślę że powinno się już pokazać....jakoś mi się nie chce wierzyć,że za 2 dni może wyjść coś innego....choć ostatni ykl miałam 35 a wcześniej 36 dni,wcześneij 32.... myślicie,że jesli ten miałby mieć 35 to jak zrobiłam w 33 dniu to mógł nie wyjść??
Goyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:31   #3790
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Mnie sie wydaje ze 9 dni po dzigi dzigi to miała być implantacja ... wiec albo to zwykła implantacja z krwią co sie zdarza albo nieudana implantacja..choc to zabrzmi okropnie.

Więc mowisz napić się ?:P pierwszych zapraszamy świadków więc z nimi w piątek usiądzemy do stołu..
No własnie, no nic. Czekam, niech się rozkręca. Na implantację to mi nie wygląda, bo chyba zbyt obfite. Pożyjemy zobaczymy.
Ja bym się napiła. Póki co jeszcze nic nie zaszkodzi. Oczywiście w miarę rozsądku.

Cytat:
może,choć to 33 dzień cyklu więc myślę że powinno się już pokazać....jakoś mi się nie chce wierzyć,że za 2 dni może wyjść coś innego....choć ostatni ykl miałam 35 a wcześniej 36 dni,wcześneij 32.... myślicie,że jesli ten miałby mieć 35 to jak zrobiłam w 33 dniu to mógł nie wyjść??
Goyya, wszystko jest możliwe. Póki nie ma @ jest nadzieja jak to mówią
Stary 2012-10-01, 13:34   #3791
Goyya
Raczkowanie

ja myślę,że już by wyszło-choć słaba linia...........
Stary 2012-10-01, 13:35   #3792
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
W sumie zależy kiedy miałaś owulkę, jeśli to miałby być cykl 35-36 dni to może być za wcześnie.
Stary 2012-10-01, 13:52   #3793
Goyya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
W sumie zależy kiedy miałaś owulkę, jeśli to miałby być cykl 35-36 dni to może być za wcześnie.
nie wiem co z tą owulką,bo u mnie jest bezobjawowa mam wrażenie.... a ponieważ są takie nieregularne cykle-to nawet nie umiem zgadnąć......
naprawdę zrobiony test 3 dni wcześniej może nie wyjść?
Stary 2012-10-01, 14:02   #3794
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Przyszła @ Przeziebienie i zabieganie, generalnie w czarnej dupie jestem . Ale cóż co mam poradzić
Dzastinko, plis zmień mi cs, jak możesz, czy obowiązakowo na pw Cię zaatakować ?
Wstrętna obleśna małpa
Zdrówka życzę kochana!!!

Cytat:
Teraz dopiero witam, bo wcześniej nadrabiałam

Parapetówka fajna, fajnie się siedziało, gadało bardzo się cieszyli z mojej ciąży i powiedzieli że przyszli usłyszeć to oficjalnie

Oczywiście w sobote TŻ znów mnie wkurzył, bo mieliśmy zrobić listę zakupów, iśc pod prysznic i jechać na zakupy, ale nawet nie zauważył jak poszłam pod prysznic bo się zawiesił na kompie..
ale w koncu mu wybaczyłam i kupiliśmy nową lampe , ale szał co nie?
Wieczorem porozmawialiśmy i powiedziałam mu ze wkurza mnie ten komputer cały i że wolałabym żebyśmy sobie ustalili że np. w pon i czw siedzi na komputerze i nadrabia zaległości a ja zamiast czekać na niego to wciągne się w jakiś film czy poczytam książkę bo jak się tak nastawie to wcale mi to nie bedzie przeszkadzac
Także się dogadali

Niedziela była wspaniała
Cały ranek "kochania się" bo wiecie... to takie pół na pół, potem współny prysznic i pojechaliśmy na mecz, także ciekawie było
Wróciliśmy do domu, zamówiliśmy kebaby i oglądaliśmy filmy mielismy wyjsc na "piwko" ale zanów zaczeliśmy się "bawić" ze zrobiło się ciemno i zostaliśmy już w domu...
Naprawdę wspaniała niedziela.. naładowaliśmy się miłościa na czały tydzień..
I teraz jestem taka.. szczęśliwa

a teraz leżę w łóżku i nikt mnie z niego nie wyciągnie
na szczęście brzydka podoga to powinni mi dać spokoj...

aaa i jeszcze mam takie dziwne uczucie bo dziś pierwszy dzień szkoły.. a ja zamiast na uczelni to w domu.. hm ciągnie mnie tam ale to przez pierwszy tydzień, później bym tego ostro żałowała
Super,że parapetówka doszła do skutku i powiedzieliście już znajomym o dzidziolu No i szczera rozmowa z Tż się przydała
Fajnie,fajnie.... Ty się nie będziesz wkurzać,a i on będzie po części zadowolony

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Kochane jesteście. Kurcze wiem że ona to jest w sumie nikt, że on kocham nie i ze mną jest już nie długo minie trzeci rok. Pogadam z nim dzisiaj tak na spokojnie bez nerwów. Kurcze nie chce mu dawać ultimatum bo to jest bardzo nie fer ale ja znowu zaczynam być zazdrosna i boję się że coś tam se będą pisać a ja nie będę wiedzieć o czym i boję się tego strasznie. Mimo że wiem że to nic takiego.

A u mnie dziewczyny nie wiem co się dzieje normalnie okres u mnie trwał trzy cztery dni w to wliczam to plamienie końcowe a teraz już siódmy dzień a ja dalej krwawię. Może nie obficie może coś jak plamienie ale krew jest bardzo czerwona Przed wczoraj i wczoraj myślałam ze już koniec, bo nie było nic na wkładce ale jak tylko skończyliśmy się kochać z Tż to zaraz znowu krwawiłam. i tak już teraz kolejny dzień budzę się rano a krew dalej jest

No widzicie jest ogólnie dobrze teraz. Ja wiem że on mnie kocha i chce ze mną być. Nawet chce mi kupić drugi pierścionek zaręczynowy bo ten który mam jak się okazało gdy dałam go do naprawy to mi go podmienili No ale jak nie mieć tego lęku w sobie, jak przestać być zazdrosną? Wiem że on mnie nie zostawi, że nigdy pewnie nawet się z tamtą nie spotka ale kurcze okłamał mnie. Po co Co z tymi facetami jest?
Anti ja bym poszła do gina na Twoim miejscu bo widać coś Ci się pomieszało z tą @:/
Co do tż to faktycznie pogadajcie na spokojnie Trzymam kciuki za Was!

Cytat:
Napisane przez kasiula199 Pokaż wiadomość
Siemka dziewczynki moje drogie

Leżę chora w łóżku. Nie mam już gorączki, ale za to bardzo bolą mnie płuca weekend minął szybko i spokojnie. Całą sobotę pociłam się w łóżku, a w niedzielę pojechaliśmy do kościoła, potem do teściów na obiad i kawkę. Wczoraj czułam się ok i myślałam, że juz mi przeszło. A tu du...

Ogólnie taka jakaś przybita jestem. nie wiem dlaczego. Nie wydaje mi się, żeby coś się u mnie zafasolkowało. Mam raczej życiowego pecha, więc wątpię żeby za pierwszym razem nam się udało
Życzę duuużżżżooo zdrówka kochana!!! I nie trać nadzieji póki @ nie ma

Cytat:
Krew jest jak się podcieram i to sporo, natomiast na podpasce nie ma. Szyjka otwarta jak przy @, więc nie mam złudzeń.
Ale to nadal plamienie
Jak się skończy to może machnij test,albo idź do gina bo 20dc to dużo za wcześnie na @ jak na moje oko

Cytat:
Poczekaj z 2-3 dni i powtórz.Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość

Mam takie dziwne pytanie: chodzę do gina prywatnie, dał mi skierowanie na badania i nie wiem czy te badania, które są refundowane przez NFZ będą refundowane? Na skierowaniu jest jego pieczątka - wiem też, że przyjmuję w jakiejś wiosce państwowo.

Hejka. Ja za to mam problemy ze snem. Kłade się raczej późno, 2 noce z rzędu się kręciłam jak głupia,tak źle i tak nie dobrze i grom wie czemu, a po 6 rano już spać mi się nie chce i wyspana jestem.
Co do badań to chyba jak prywatnie chodzisz to za badania płacisz niestety:/

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
A mi o dniu chłopaka przypomniał tż, bo mówili w radiu i ten mi mówi, "wiesz ze mam dziś święto"? a ja konsternacja i mówię "to wszystkiego najlepszego" i po świętowaniu
Mi o dniu chłopaka Facebook przypomniał. Dałam mężulowi buziala słodkiego i gitara eheh

Cytat:

.
Poczekamy i zobaczymy co z tego wyniknie
Co do alkoholu to wydaje mi się,że nie zaszkodzi nie wielka ilość bo póki co to nie ma jeszcze łożyska więc ok

MARU poczekaj te kilka dni i zrób jeszcze raz test. Wydaje mi się,że mogło być za szybko i beta miała prawo nic nie wykazać. Ja wiem,że równie dobrze może i nic nie być, ale nie chcę abyś odrazu się załamywała,że napewno NIC nie ma. Bo tego to nie możesz być pewna
Ja tam czekam na II kreski

No a ja wróciłam od gina, nie byłam na badaniu,byłam tylko u położnej się zapisać na wizytę na 15.10 na rano
PZU też "zaliczyłam" oczywiście telefonicznie bo w tym punkcie co tu jest to nie można zgłaszać takich rzeczy. No ale zgłosiłam telefonicznie. Teraz muszę podjechać do innego miasta do oddziału i złożyć dokumentacje medyczną całą i czekać chyba na komisje lekarską:/

Herbatka u chrzesnej zaliczona, chatka po części ogarnięta, obiadek zrobiony i zjedzony
Pranie jedno wisi,drugie poskładane czeka na wędrówkę do szafek

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:07   #3795
karolus17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
matko,ja mam chyba zgagę... nigdy nie miałam, więc zgaduję,że to zgaga...

Możesz dokladnie opisac ta zgage.. ja nigdy jej nie mialam i nie bardzo wiem jak ja rozpoznac.. bo ponoc taka gula w gardle ktorej nie da sie przelknac to nie zgaga.

W ogole czy jakas mama moglaby opisac poczatki swojej ciazy.. tzn ja do okresu mam jeszcze tydzień i chcialam sie zapytac czy zdarza sie tak, ze nie ma sie zadnych objawow ani na okres ani na ciaze..
karolus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:57   #3796
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolus17 Pokaż wiadomość
Możesz dokladnie opisac ta zgage.. ja nigdy jej nie mialam i nie bardzo wiem jak ja rozpoznac.. bo ponoc taka gula w gardle ktorej nie da sie przelknac to nie zgaga.

W ogole czy jakas mama moglaby opisac poczatki swojej ciazy.. tzn ja do okresu mam jeszcze tydzień i chcialam sie zapytac czy zdarza sie tak, ze nie ma sie zadnych objawow ani na okres ani na ciaze..
Od lat jestem 'zgagowcem'wiec może powiem jaki to bol. To jest pieczenie i może ono wystąpić tylko w przełyku albo tylko w nadbrzuszu albo w obu miejscach naraz. Zaczyna się najczęsciej i wzmacnia wieczorami.

Początki ciązy są tak różne ile jest ciąż jedna ma apetyt druga brak , jedna czuje sie jak balon a druga nie czuje nic..
Stary 2012-10-01, 15:21   #3797
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Witam kobietki

Co tam u was?Ja kupiłam sobie lakier do pazurów w odcieniu hmm czerwonego wina?coś takiego.Piękny kolor
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 15:25   #3798
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
LunaO zapędził się i zapomniał, że wrzesień ma 30 dni :P
Ale wiesz, zawsze możecie świętować 1 października. a Co!
haha teraz to ja sie zapedzilam no tak 30 dni

ej slyszalyscie ze kobiety w ciazy maja obnizone IQ? bo moim zdaniem to prawda.. na niczym nie moge sie skupic, jak mnie cos rozsmieszy to chichram sie jakbym byla pijana, a jakbym miala teraz cos liczyc itp. to sobie wogole nie wyobrazam

Cytat:
Wypiiiić

Cytat:
- boli brzuch jak na @
- uczucie mokrych majtek chociaz nie koniecznie wiecej sluzu
- mi bulgotało w brzuchu jakbym miala ciagle pusty zoładek
mysle ze mozna nie miec objawow, bo np jak ktos bierze magnez to pewnie nie poczuje tego bolu jak na @

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 15:42   #3799
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Może właśnie powinni widzieć to by przestali strzelać uwagami nie na miejscu:/ ehh
Wolę nie mówić... Wiesz, ten wujek ma tak specyficzny sposób bycia, że mi się wydaje jakby na każdym kroku chciał kogoś zawstydzić albo poniżyć. Założę się, że jakby wiedział że nam nie wychodził padałyby teksty typu że mój TŻ strzela ślepakami albo jeszcze bardziej chamskie. Jestem normalnie chora jak ten TŻta wujek przyjeżdża
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Kochane jesteście. Kurcze wiem że ona to jest w sumie nikt, że on kocham nie i ze mną jest już nie długo minie trzeci rok. Pogadam z nim dzisiaj tak na spokojnie bez nerwów. Kurcze nie chce mu dawać ultimatum bo to jest bardzo nie fer ale ja znowu zaczynam być zazdrosna i boję się że coś tam se będą pisać a ja nie będę wiedzieć o czym i boję się tego strasznie. Mimo że wiem że to nic takiego.

A u mnie dziewczyny nie wiem co się dzieje normalnie okres u mnie trwał trzy cztery dni w to wliczam to plamienie końcowe a teraz już siódmy dzień a ja dalej krwawię. Może nie obficie może coś jak plamienie ale krew jest bardzo czerwona Przed wczoraj i wczoraj myślałam ze już koniec, bo nie było nic na wkładce ale jak tylko skończyliśmy się kochać z Tż to zaraz znowu krwawiłam. i tak już teraz kolejny dzień budzę się rano a krew dalej jest

No widzicie jest ogólnie dobrze teraz. Ja wiem że on mnie kocha i chce ze mną być. Nawet chce mi kupić drugi pierścionek zaręczynowy bo ten który mam jak się okazało gdy dałam go do naprawy to mi go podmienili No ale jak nie mieć tego lęku w sobie, jak przestać być zazdrosną? Wiem że on mnie nie zostawi, że nigdy pewnie nawet się z tamtą nie spotka ale kurcze okłamał mnie. Po co Co z tymi facetami jest?
A ja ci powiem, że bym postawiła ultimatum. Skoro jest z Tobą i to Ciebie kocha, to ona ani rozmowy z nią nie powinny mu być w ogóle do szczęścia potrzebne. On już nie raz zawiódł Twoje zaufanie, więc czemu to Ty masz być wyrozumiała. Jak mu zależy to zakończy tą znajomość.

A tak swoją drogą co to w ogóle za historia żeby pierścionek podmienili. Próbowaliście coś z tym zrobić? Ja to bym chyba na policję zgłosiła....
Cytat:

O dniu chłopaka też nie pamiętałam, mój TŻ też, ale jego siostra się wygadała jak byliśmy u teściów popołudniu. No i głupio mi się zrobiło... Przyniosę mu dziś jakąś czekoladę na pocieszenie może chociaż.
Już trochę lepiej się czuję, wypiłam herbatę i zjadłam jabłko i żołądek przestał boleć. Krwawienie jest, ale tylko jak podcieram się. Zobaczymy czy to się rozwinie. Bo normalnie przy @ to już bym z bólu się zwijała...
Ja sobie przypomniałam jak TŻta siostra zadzwoniła złożyć mu życzenia. Oczywiście też nic nie miałam, ale wybrnęłam jakoś i powiedziałam mu że wieczorem spełnię każdą jego zachciankę Także przytulanki zaliczone
Stary 2012-10-01, 16:35   #3800
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz , a ja to raczej szok zaliczyłam bo byłam wręcz pewna,że @ przyjdzie. Wszystkie objawy na to wskazywały. I wodnisty śluz a potem susza, okropne nerwy na wszystko i wszystkich,bóle brzucha i krzyża. A tu II kreski
Także,nawet jak nie masz żadnych objawów to też może być ok

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Co tam u was?Ja kupiłam sobie lakier do pazurów w odcieniu hmm czerwonego wina?coś takiego.Piękny kolor
Szalejesz kochana

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Wolę nie mówić... Wiesz, ten wujek ma tak specyficzny sposób bycia, że mi się wydaje jakby na każdym kroku chciał kogoś zawstydzić albo poniżyć. Założę się, że jakby wiedział że nam nie wychodził padałyby teksty typu że mój TŻ strzela ślepakami albo jeszcze bardziej chamskie. Jestem normalnie chora jak ten TŻta wujek przyjeżdża

A ja ci powiem, że bym postawiła ultimatum. Skoro jest z Tobą i to Ciebie kocha, to ona ani rozmowy z nią nie powinny mu być w ogóle do szczęścia potrzebne. On już nie raz zawiódł Twoje zaufanie, więc czemu to Ty masz być wyrozumiała. Jak mu zależy to zakończy tą znajomość.

A tak swoją drogą co to w ogóle za historia żeby pierścionek podmienili. Próbowaliście coś z tym zrobić? Ja to bym chyba na policję zgłosiła....

Ja sobie przypomniałam jak TŻta siostra zadzwoniła złożyć mu życzenia. Oczywiście też nic nie miałam, ale wybrnęłam jakoś i powiedziałam mu że wieczorem spełnię każdą jego zachciankę Także przytulanki zaliczone
To faktycznie:/ Lepiej unikać konaktu. Co za człowiek

Nasmażyłam góre naleśników z dżemem bo pomidorówka moim facetom nie starczyła Która chętna???

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-01, 16:48   #3801
iza243
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
udzielałam się w poprzedniej części wątku,więc nie wiem,czy ktoś mnie jeszcze pamięta,zaczynam właśnie 8 TC,termin 14.05 udało się za pierwszym razem po pokonaniu pewnych problemów, o dziwo w cyklu,w którym zaciążyłam było bardzo niewiele 'przytulanek"
Witaj
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Cześć laseczko moje kochane powróciłam do Was
Myślałam że będą jakies nowe fasolki a tu lipa
Maru a aja nadal wierzę że będzie ta fasolka i koniec nie ma innej opcji
Miałam do nadrobienia 5 stron że teraz nie pamiętam co komu odpisać
Mokka jak już poczujesz jak dzidolek się rusza to będziesz wiedziała że to to że jesteś mamusią
Color kiedy Twoje chłopaki się dowiedzą że im przybędzie brat lub siostra
Co do mojej pracy to postanowiłam że nie wracam pogadaliśmy z Tż i z mama i z siostrą i chyba z każdym dużo by tu pisać na forum chyba z godzinę by trwało zanim bym to Wam przelała to na kompa ale na prawdę nie widzę tam przyszłości bo jesli bym miała do pracy blisko to bym została żeby przekonac się jak jest na prawdę i kij z tym że straciłabym tam swój cenny czas i bym wypłaty nie dostała nic trudno.
Ale ja do pracy mam 35 km w jedną stronę czyli 70 km w sumie. Miesięcznie dojazdy koszt ok 500-600 i jakby się okazało że wydałam je na marne a pieniędzy nie dostanę to było by mi bardzo nie miło tak mówiąc delikatnie. a pensja wcale nie duża bo najniższa krajowa czyli 1100 zł miesięcznie także kokosów nie ma eh życie

A u nas dziś 11dc i czuje że powoli owulka idzie więc trzeba podziałać troszku z Tż
Młego wieczorka kochane Wam życze
No szkoda że tak to wyszło z tą pracaObyś szybko znalazła coś innego
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
U mnie weekend dosyć męczący, sprzątanie + goście i dziś ledwo na oczy widzę.
Dzięki za kciuki za mój cykl, ale chyba nie ma już sensu, odkąd zrobiłam betę (a nawet wcześniej) wszystkie ewentualne objawy minęły, nic mnie nie boli, nic się nie dzieje.
Tylko tempka ładna, no ale to normalne przed @.
Więc czekam na tą @ i tyle
A za wszystkie trzymam kciuki
I witam nowe staraczki
Maru dopóki nie ma @ jest nadzieja

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Przyszła @ Przeziebienie i zabieganie, generalnie w czarnej dupie jestem Ale cóż co mam poradzić
Dzastinko, plis zmień mi cs, jak możesz, czy obowiązakowo na pw Cię zaatakować ?
SzkodaAle w następnym cyklu na pewno sie uda
Cytat:
No to fajny weekend mieliście U nas w sobotę był mój brat, posiedzieliśmy przy piwku do 2-giej w nocy. Sympatycznie było

Nawet nie słyszałam o tym filmie, ale ciekawie brzmi

Oj tam, może wytrzymają plemniczki. Bądź dobrej myśli

Oj Maru, szkoda, że ta beta nic nie wykazała.

No własnie tak wyglądał, ale dziś jest już żywa krew. Dziwne to wszystko, bo nic nie zapowiadało @. Zawsze przed mam bóle w krzyżu na tydzień przed @ i coś czuję w podbrzuszu, że się święci. Tym razem nic takiego się nie zdarzyło. Dopiero wczoraj krzyż zaczął boleć i tak jak pisałam wcześniej wszystko od pasa w dół. Dziś to już całkowicie wygląda jak @, no może poza tym, że mnie brzuch nie boli, jedynie lekko ćmi. No i niedobrze mi jakoś. Coś się rozregulowało kompletnie

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Współczuję sytuacji z TŻ. Też bym była podłamana, nadużył Twojego zaufania i powinien definitywnie zerwać tą znajomość. Sam powinien do tego dojść. A kocha Cię na pewno, skoro planuje z Tobą dzidzię i ślub. Musi się wszystko poukładać, ale raczej na Twoich warunkach. Trzymam kciuki
Może to implantacja jednak?
Cytat:

Cytat:

Jeżeliskierowanie dostajesz z wizyty prywatnej to niestety musisz normalnie zapłacić za badania.

Cytat:

.
Ja bym sie napiła

Ja dopiero po pracy.Odebrałam dzis farbe i dekoloryztator i po obiedzie robie sie na blond.Mam nadzieje ze nie wyjda zielone

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-10-01 o 16:50
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:57   #3802
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:

hmmm... no ja jestem ciekawa czy mojemu Tżtowi fb nie zdradził, że byl dzień chłopaka.. W każdym razie nic się nei zdradził
Cytat:
przykro mi
Cytat:

będziesz musiala za te badania zaplacic. Ja chodze do gin prywatnie i tez płacę za to wszystko
Cytat:
dedra, mi sie nie chce wierzyc żeby @ przylazła tak szybko
Cytat:
ej slyszalyscie ze kobiety w ciazy maja obnizone IQ? bo moim zdaniem to prawda.. na niczym nie moge sie skupic, jak mnie cos rozsmieszy to chichram sie jakbym byla pijana, a jakbym miala teraz cos liczyc itp. to sobie wogole nie wyobrazam
słyszałam... i całe szczęście że ktoś to zbadał i potwierdził... bo inaczej to już bym się zestresowała, że na stałe na mózg mi padło
Cytat:
Nasmażyłam góre naleśników z dżemem bo pomidorówka moim facetom nie starczyła Która chętna???
jaaaa.... i na to śmietanka i cukier
Stary 2012-10-01, 17:00   #3803
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
hmmm... no ja jestem ciekawa czy mojemu Tżtowi fb nie zdradził, że byl dzień chłopaka.. W każdym razie nic się nei zdradził

przykro mi

będziesz musiala za te badania zaplacic. Ja chodze do gin prywatnie i tez płacę za to wszystko

dedra, mi sie nie chce wierzyc żeby @ przylazła tak szybko

słyszałam... i całe szczęście że ktoś to zbadał i potwierdził... bo inaczej to już bym się zestresowała, że na stałe na mózg mi padło

jaaaa.... i na to śmietanka i cukier
noooooo bez śmietanki nie jem
No to częstuj się

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-01, 17:05   #3804
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
noooooo bez śmietanki nie jem
No to częstuj się
Stary 2012-10-01, 17:22   #3805
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Z tym ultimatum to chyba faktycznie mu je postawię może nie tak dosłownie no ale jednak.

Co do pierścionka to tak robiłam niby u "Zaufanego" jubilera" najpierw niby wszystko było ok nie zwróciłam nawet uwagi na niego ale później patrze i widzę że może i kształt pierścionka jest ten sam ale w środku było białe złoto którego teraz nie widzę... Niestety jakoś późno to dostrzegłam bo będąc już w Austrii i temu tak wyszło.
Stary 2012-10-01, 17:47   #3806
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym ultimatum to chyba faktycznie mu je postawię może nie tak dosłownie no ale jednak.

Co do pierścionka to tak robiłam niby u "Zaufanego" jubilera" najpierw niby wszystko było ok nie zwróciłam nawet uwagi na niego ale później patrze i widzę że może i kształt pierścionka jest ten sam ale w środku było białe złoto którego teraz nie widzę... Niestety jakoś późno to dostrzegłam bo będąc już w Austrii i temu tak wyszło.
Daj znac po rozmowie.Mam nadzieje że sie dogadacie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:50   #3807
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Daj znac po rozmowie.Mam nadzieje że sie dogadacie

Też mam taką nadzieję. Mam nadzieje że to w końcu zrozumie...
Stary 2012-10-01, 18:03   #3808
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Ja też chce taki Gdzie kupiłaś ? W ogóle muszę wreszcie pomalować pazurki, bo są już nieźle obdrapane Nie mogę siebie zaniedbywać, muszę być Sexy Mama niczym z programu Cichopek

Cytat:
haha teraz to ja sie zapedzilam no tak 30 dni

Ja jeszcze tego nie zauważyłam (może za wczesna ciąża ). Zauważyłam za to, że jestem bardzo rozśpiewana Może urodzę jakiegoś małego muzyka

Cytat:

Ja !!

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jeżeliskierowanie dostajesz z wizyty prywatnej to niestety musisz normalnie zapłacić za badania.

Cytat:
Hejka. Ja za to mam problemy ze snem. Kłade się raczej późno, 2 noce z rzędu się kręciłam jak głupia,tak źle i tak nie dobrze i grom wie czemu, a po 6 rano już spać mi się nie chce i wyspana jestem.
Co do badań to chyba jak prywatnie chodzisz to za badania płacisz niestety:/

Trudno - na dziecko nie będę żałować Ciekawe tylko ile te badania mogą kosztować bo nie mam pojęcia ile kasy zabrać ze sobą

Ja śpię spokojnie dopóki nie obudzę się na siku, lub tak jak dzisiaj gdy nie obudzi mnie kocur chodząc mi po brzuchu i domagając się pieszczot

Edytowane przez karolina2121
Czas edycji: 2012-10-01 o 18:04
karolina2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 18:12   #3809
Linka1984
Zakorzenienie

mega pryszcz mi wyskoczył...jak przed @
Stary 2012-10-01, 18:17   #3810
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
mega pryszcz mi wyskoczył...jak przed @
Mi też wyskakiwały (do tej pory są ) i byłam pewna, że @ nadchodzi, tym bardziej, ze miałam tak jak zawsze przed @ ochotę na czekoladę

Mdłości również miałam, ale dosłownie 2 dni i to w mniej więcej w terminie zagnieżdżenia, poza tym ból kości i stan podgorączkowy.

Na szczęście @ nie przyszła, czego i Tobie życzę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości