Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 13:47   #3061
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam wynik, ale nie wiem czy to nie za mało
HCG 60,00 mUI/ml
Normy Ciąża:
1,3-2 tydzień: 16-156
2-3 tydzień: 101-4870
3-4 tydzień: 1110-31500
no jak za mało jak Ty przed terminem @ jesteś jeszcze!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:49   #3062
ewel28
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
no jak za mało jak Ty przed terminem @ jesteś jeszcze!!
Już schizuję, że to mało @ powinnam mieć (nie mieć) jutro dzisiaj 27 dc
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:51   #3063
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Alfa planuje zakup Angelcare z 2 plytkami i niania elektryczna.
Ewel ja 2 dni po terminie miaalm 114 bodajze, i myslalam ze malo, a Ty przed terminie 60 mysle ze jest ok

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:52   #3064
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Już schizuję, że to mało @ powinnam mieć (nie mieć) jutro dzisiaj 27 dc
dobrze jest Kochana!! zrób pojutrze jeszcze raz!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-10-01, 13:55   #3065
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
HCG 60,00 mUI/ml
Normy Ciąża:
EWEL! Przed terminem @ jestes wiec jest git! Spokojnie za 2 dni powtórzyć!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:00   #3066
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
będzie Bolerioz albo Bolerioza w takim razie
Adnunia cudownie zaciskam kciuki

Cytat:
HCG 60,00 mUI/ml
Za mało to by było 3 a nie 60 piękna jest

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:02   #3067
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

lece do lekarza, trzymajcie kciuki abym wrocila z samymi dobrymi wiadomosciami

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-10-01, 14:02   #3068
adunia89
Zadomowienie

Ewel, piękny wynik! Gratulacje

Kundzia, trzymamy

Ja lecę na korki, biedne dzieci, dzisiaj to chyba same będą lekcje prowadzić, ja mam mega zawiechę...

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:03   #3069
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

aaaa i powiedzcie mi jakie polecacie baterie lazienkow, mielismy wybrane z hansgrohe ale dzis stwierdzilismy ze trzeba wybrac chyba jednak cos tanszego...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-10-01, 14:07   #3070
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Kciuki zaciśnięte, ale na pewno będzie dobrze

Cytat:
Ja lecę na korki
Ja też zaraz zaczynam

Cytat:
aaaa i powiedzcie mi jakie polecacie baterie lazienkow, mielismy wybrane z hansgrohe ale dzis stwierdzilismy ze trzeba wybrac chyba jednak cos tanszego...
Mamy Kludi, baterie jak baterie, nie znam się, patrzyłam na wygląd

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:07   #3071
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
HCG 60,00 mUI/ml
Normy Ciąża:
luuzz
ja zaczynałam od 16 dwa dni później było 56, ponoć na usg widać coś gdy beta ma koło 1000
tu nie ważny jest wynik początkowy (to wczesna ciąża i to dlatego) a ważny przyrost, mówi się że po 48godzinach powinien wynosić minimum 60% więcej (o ile dobrze pamiętam)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 14:13   #3072
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
KUNDZIA! Kciuki zacisniete! Bez l4 nie wychodz z gabinetu@!

Cytat:
Ja lecę na korki, biedne dzieci, dzisiaj to chyba same będą lekcje prowadzić, ja mam mega zawiechę...
ADUNIA! oj cos im tam zabowowego wymyslisz?

Cytat:
a w jakim stylu?

ZOSIA
Stary 2012-10-01, 14:54   #3073
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Dziewczyny, nie nadrabiam, bo nie mam głowy. Zrobiłam test. Dwie grube krechy. Siedzę i płaczę. Jestem przerażona... Jutro idę na betę.
Cytat:
Cudowne, ale ja już mam czarne myśli. I jestem w szoku przy okazji - przecież nie miałam owulki i tydzień temu byłam u gina. Powinien mi chyba zwrócić uwagę na rozpulchnioną macicę (nie robil USG). Wczoraj świętowałam urodziny mojej siostry, wypiłam trochę winka... Schizy!
Ale gdzieś tam głęboko ryczę ze szczęścia...
gratuluję ja wino też piłam na początku, na wczasach, bo w tamtym cyklu nie staraliśmy się, potem miałam schizy bo 2 dni po powrocie coś mnie tknęło, zrobiłam test i II krechy. nie jedna kobieta piła zanim dowiedziała się o ciąży. będzie dobrze!

Cytat:
HCG 60,00 mUI/ml
Normy Ciąża:
dobry jest, zwłaszcza, że jesteś przed @. ja robiłam chyba dopiero w 33-34 dniu cyklu betę (ale i cykle miałam 32 dniowe), to była wyższa, Twoja jest dobra.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 15:47   #3074
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Aaa, wcięło mi wszystkooo

Adunia ja piłam wino i drinki dwa dni przed testem. Julek ma się dobrze
Kundzia Daj znać co lekarz powiedział na te bakterie, ale chyba w szpitalu by coś Ci powiedzieli na ten temat... ja miałam monitor i nianię z Angelcare, leżu w szufladzie od ciąży. ALe dostałam używkę od siostry.
Ewel zrób za dwa dni to zobaczymy jak ładnie przybiera

Zmykam robić obiad. Co jecie dzisiaj? Szukam inspiracji, bo pomysłów brak ostatnio
Stary 2012-10-01, 16:10   #3075
agatkaa1
Zakorzenienie

Tak sobie myślę że niektórym ładnie się 1 października zaczął

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-10-01, 16:10   #3076
iza243
Zakorzenienie

Hej nadrobiłam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36843429]Pewnie, Zeberko. Tym razem jestem mocno zdeterminowana, bo wiem, że czeka mnie super efekt. Po drugie, w tym pokoju spędzamy dużo czasu, a pomieszczenie jednak bardzo na nas wpływa. Poza tym nieźle idzie panom robotnikom praca, są bardzo sprawni i dyskretni (w sensie nie muszę do nich chodzić, doglądać, przychodzą o 8, witamy się, wychodzą o 16, żegnamy się, jakieś drobnostki ustalamy i tyle).[/QUOTE]
Pokażesz fotki?
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Cześć

Mega Twoje sobotnie streszczenie jest po prostu mega Jak się czujesz? Maluszek buszuje intensywnie w brzuszku?

Ewela cóż za cudne wiadomości Gratulacje kochana!

Kunegunda biedaczko ile stresu musiałaś przejśćOdpoczywa j sobie spokojnie.

Perse czyli już niedługo koniec remontu. Lampa bardzo elegancka, a beże bardzo mi się podobają, nadają wnętrzu taki ciepły i przyjemny klimat. W ogóle to uwielbiam ten czas już po remoncie, gdy wszystko jest takie nowe i świeże A jeśli można spytać: co ze starankami? odważyliście się z Tż???

A u mnie lipa totalna.. Weekend fatalny.. pokłóciłam się z Tż.. tzn. ciężko to nazwać kłótnią, to była po prostu bezsensowna wymiana zdań na zupełnie nie istotny temat po której tż stwierdził że go zdenerwowałam.. i się praktycznie do mnie nie odzywa od soboty.. Mówi że ma zły humor, że wszystko go wkurza.. próbowałam być dla niego naprawdę miła, myślałam że po prostu mu przejdzie, ale niestety nie Nie chce ze mną rozmawiać, nie chce ze mną nawet przebywać w jednym pokoju.. Nie wiem co mu jest i nie wiem co zrobić.. więc czekam cierpliwie aż mu minie Z tego wszystkiego wpadłam w straszny dół emocjonalny.. mam tak destrukcyjne myśli że szkoda gadać.. każde jego odburkniecie na moje pytanie kończyło się moim wybuchem płaczu w zaciszu łazienki .. dlatego też zarówno sobotni jak i wczorajszy wieczór zakończyłam zażywając moje antydepresanty zapijając je whisky z colą.. no normalnie żyć mi się nie chce.
Nie łącz leków z alkoholem....Mam nadzieje że pozrozmawiacie na spokojnie z tż i wszystko sobie wyjaśniecie
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36846
149]Anitko, nie rób tak z lekami.... To bardzo niebezpieczne Nie powiem Ci, że masz cieszyć się życiem, bo byłaby to z mojej strony hipokryzja; po prostu - nie rób tak

Ja też beże wybierałam z myślą o przytulności tego pokoju. Już się nie mogę doczekać piątku

I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada....

Tak, potem podeślę fotki [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Co do nas... Julek jest coraz bardziej szalony, na szczęście nie raczkuje jeszcze i mamy względny spokój
Alergia nadal jest, ostatnio dałam mu do spróbowania kleik ryżowy (łyżeczkę) z owockiem i był konkretnie wysypany, więc prób już nie robię. Jakoś dajemy radę chociaż jak w sklepie ze zdrową żywnością powiedziałam pani, że uczuliła go moja zupka z dyni (od niej) i ziemniaka (z pola od babci) to powiedziała, żeby sprawdzić czy nie uczulają go opryski ma ludzi, którzy przychodzą do niej po warzywa bo są uczuleni nie bezpośrednio na owoc czy warzywo ale na chemię/opryski. no nic. kiedyś sprawdzimy. Jakoś na spokojnie do tego podchodzę. Na razie cieszę się, że Julek wcina brzoskwinie z drzewa od znajomej, które sobie tylko rosną tam (nikt im w tym nie pomaga).

no i Julek (nie mogłam się zdecydować )
Śliczy jest
Cytat:
Dziewczyny, nie nadrabiam, bo nie mam głowy. Zrobiłam test. Dwie grube krechy. Siedzę i płaczę. Jestem przerażona... Jutro idę na betę.
O kurcze ale superr!!!Jejku tak ci gratuluje:jup i:
Cytat:
Adunia super
Robiłam dzisiaj betę i czekam na wyniki, już sobie wmawiam że pewnie wyjdzie, że jednak się nie udało, bo już raz wychodziły mi takie testy i nic z tego nie wyszło
Cytat:
HCG 60,00 mUI/ml
Normy Ciąża:
To jest bardzo wczesna ciaża,moim zdaniem wynik jest dobryPowtórz dla pewnosći jeszcze pojutrze
Cytat:
Kciuki zacisniete

Ja dopiero po pracy.Odebrałam dzis farbe i dekoloryztator i po obiedzie robie sie na blond.Mam nadzieje ze nie wyjda zielone

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:12   #3077
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Jestem
Melduję, że nie wróciłam z zakupów z pustymi rękami, nie kupiłam wszystkiego co chciałam, bo nie było tego co chciałam, a jak było to ceny kosmiczne, jak to w małym mieście.
Zaopatrzyłam się w butelkę Aventu, nożyczki do obcinania paznokci, pieluszki tetrowe, kombinezon, husteczki nawilżające. Jutro pewnie ciąg dalszy zakupów
ciesze się ze się przełamałaś

Cytat:
najcudowniejszy na świecie powiedziałam, że jak wszystko będzie dobrze to około 12.06 zostanie tatą
aaaa, ale niespodzianka Gratuluje

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
w marcu, chyba, że się przeterminujemy, bo ja i pani mamy na 19.03 a luna chyba na 24.
Jaka pamięć 24 marzec

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ale nam się trafiło
Mi w niedziele palmową i Narodowy Dzień Życia

Cytat:
tak, cos nie cos kupilam, klika uzywanych ciuszkow, kilka na promocji w smyku, przez allegro, spiworek do spania uzywany ale wyglada jak nowy, reczniki z kapturkiem. Te najwazniejsze i nadrozsze zostawiam na listopad (fotelik, lozeczko, monitor oddechu, laktator, wanienka, kosmetyki...) wozek pewnie w styczniu i tak na poczatku nie bedzie nam potrzebny...a wlasnie czy Ktoras miala wozek firmy Tutek?
Zależy który Tutek, mi się bardzo podoba Tutek Grander, Alfa ma i nie narzeka

Cytat:
No nie wierzę, ale super Gratulacje

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
kundzia ,my kupujemy Tutka,własnie ten czerwony ,tj nannowszy model tej firmy,koloezanka ma i jest bardzo zadowolona

adunia-codowne wieści przynosisz:ju pi:
Bardzo ładny, my też chcemy czerwono czarny tylko Grander, ale jeszcze mamy czas

Cytat:
HCG 60,00 mUI/ml
Normy Ciąża:
Nie za mało, moja pierwsza beta to 30 i w ten sam dzien badanie USG gdzie gin powiedział że gdyby nie miał w rece wyniku to by powiedział że ciąży nie ma, ale wynik jest więc jest rosła prawidłowo a to najważniejsze no i dzidziol też rośnie
także nie stresuj się już

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:35   #3078
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa, wcięło mi wszystkooo

Adunia ja piłam wino i drinki dwa dni przed testem. Julek ma się dobrze
Kundzia Daj znać co lekarz powiedział na te bakterie, ale chyba w szpitalu by coś Ci powiedzieli na ten temat... ja miałam monitor i nianię z Angelcare, leżu w szufladzie od ciąży. ALe dostałam używkę od siostry.
Ewel zrób za dwa dni to zobaczymy jak ładnie przybiera

:
nie uzywalas monitora oddechu??
a wogle mamy, czy Wy kladziecie/kladlyscie swoje maluchy na boczkach rowniez w wozku na spacerze??

Jestem juz po lekarzu - lekarz jak zobaczyl moj wypis ze szpitala to oczy postawil - powiedzial ze mnie teraz absolutnie nie pusci do pracy - l4 na 2tyg, drugi raz postawil oczy jak zobaczyl na wypisie paciorkowca - powiedzial ze chcialby zobaczyc dokladnie jak wyszedl tzn czy miano jest male czy duze, czy jak duze to chce antybiotykogram zeby wlaczyc antybiotyk - mam nadzieje ze bedzie tego ustrojstwa drobina jutro przed SR sprobuje zlapac ta pania lekarz ktora mnie wypisywala ze szpitala. W SR moge tylko wykonywac cwieczenia relaksacyjne - dobrze ze w czwartek nie robilam wszystkich cwiczen. Zbadal mi szyjke jest ok przynajmniej naocznie, zbadal tetno dzidziusia - bylo

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

a co do baterii to chcemy nowoczesne tzn jedna musimy miec taka dluga bo mamy umywalke nablatowa, oczywiscie styl baterii taki sam w wc i w lazience. Wlasnie dzwonil Tz ze moze dzis do castoramy podskoczymy co tanszego wybierzemy.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Ciekawe czy Kajaja juz urodzila

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-10-01, 17:05   #3079
amilcia
Wtajemniczenie

adunia - moje gratulacje

ewel - super beta, będzie przyrastać - wiary !

czekamy na kolejne II krechy

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 17:06   #3080
agatkaa1
Zakorzenienie

amilcia jak tam Dareczka?? i jak TY??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-10-01, 17:09   #3081
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
amilcia jak tam Dareczka?? i jak TY??
- dzieki za troskę, u nas bez zmian

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:14   #3082
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- dzieki za troskę, u nas bez zmian
Kurcze mam nadzieje że szybko się uporacie z tym choróbskiem....ehh terz ten czas najgorszy jest

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-10-01, 17:15   #3083
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A ciekawe, jak tam Tesiek
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:23   #3084
agatkaa1
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36855947]A ciekawe, jak tam Tesiek [/QUOTE]

też o niej myślę....zaginęła Nam gdzieś....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-10-01 o 17:25
Stary 2012-10-01, 18:42   #3085
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Zeberka ale u mnie wykryto streptococcus agalactiae - i z tego co czytalam na necie jest to grozny paciorkowiec podczas porodu przede wszystkim dla dziecka, dla matki nie
dobrze, że dzisiaj miałaś wizytę

Cytat:

Oby więcej cykli bezowulacyjnych na wątku!

Perse, będzie Bolerioz albo Bolerioza w takim razie

ja teraz też mam bezowulacyjne....

Cytat:
nie uzywalas monitora oddechu??
a wogle mamy, czy Wy kladziecie/kladlyscie swoje maluchy na boczkach rowniez w wozku na spacerze??
na początku kładłam Kasię tylko na boczkach 9potem się dowiedziałam, że to szkodzi bioderkom)
w łóżeczku tez zasypiała na boku bo nie była nauczona na plecach
monitora oddechu nie miałam
nianię mam - ale uszkodzona i zero szans na reklamację...

kunegunda- może baterie ferro?

byłam z Kasią w przychodni
uczekałyśmy się godzinę wśród dzieci z ospą...
pediatra osłuchała i stwierdziła, że tylko(dla nas aż) katar (oby nie poszło dalej) w związku z tym Kasia nic nie dostała - aspirator+sól fizjologiczna ...
dla mnie i tz-eta przepisała groprinosin (bagatela 110zł)
wykupiłam a teraz zastanawiam się czy na pewno to mogę brać
niby pediatra wie, że karmię ale pamiętam jak moja gin (która na wiele pozwala) wprowadzając u mnie kurację na odporność groprinosinem powiedziała abym w tym czasie nie zachodziła w ciążę
na ulotce oczywiście jest napisane, że w ciąży i podczas karmienie tylko na wyraźne wskazanie lekarza...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 19:00   #3086
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem juz po lekarzu - lekarz jak zobaczyl moj wypis ze szpitala to oczy postawil - powiedzial ze mnie teraz absolutnie nie pusci do pracy - l4 na 2tyg, drugi raz postawil oczy jak zobaczyl na wypisie paciorkowca - powiedzial ze chcialby zobaczyc dokladnie jak wyszedl tzn czy miano jest male czy duze, czy jak duze to chce antybiotykogram zeby wlaczyc antybiotyk - mam nadzieje ze bedzie tego ustrojstwa drobina jutro przed SR sprobuje zlapac ta pania lekarz ktora mnie wypisywala ze szpitala. W SR moge tylko wykonywac cwieczenia relaksacyjne - dobrze ze w czwartek nie robilam wszystkich cwiczen. Zbadal mi szyjke jest ok przynajmniej naocznie, zbadal tetno dzidziusia - bylo
KUNDZIA! no widze ze sie lekarz opamietał i grzeczny był! dobrze ze zainteresował sie tym paciorkowcem- dowiesz sie co i jak!

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

byłam z Kasią w przychodni
uczekałyśmy się godzinę wśród dzieci z ospą...
pediatra osłuchała i stwierdziła, że tylko(dla nas aż) katar (oby nie poszło dalej) w związku z tym Kasia nic nie dostała - aspirator+sól fizjologiczna ...
dla mnie i tz-eta przepisała groprinosin (bagatela 110zł)
wykupiłam a teraz zastanawiam się czy na pewno to mogę brać
niby pediatra wie, że karmię ale pamiętam jak moja gin (która na wiele pozwala) wprowadzając u mnie kurację na odporność groprinosinem powiedziała abym w tym czasie nie zachodziła w ciążę
na ulotce oczywiście jest napisane, że w ciąży i podczas karmienie tylko na wyraźne wskazanie lekarza...
ZEBERKA! oby Kasia szybko sie smarka pozbyła!!! Mam nadzieje ze ospy nie załapała. Nie wiem co Ci doradzic odnosnie tego leku!

ZOSIA
Stary 2012-10-01, 19:21   #3087
ewel28
Rozeznanie

Kundzia dobrze, że dostałaś L4, odpoczywaj kochana
Zeberko mam nadzieję, że Kasia się nie zarazi ospą i szybko wyzdrowieje

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Dziewczyny KAJAJA wczoraj urodziła przez cc o 16.25, Julitka wazy 3600 i ma 55cm przeczytałam wątku mam IX-X
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 19:33   #3088
BERBIE
Zakorzenienie

anitaxas przerabiałam to co ty, dużo siły ci życzę.
wczoraj też miałam gorszy dzień, co rusz łzy w oczach bez powodu i podobnie jak ty miałam przemyślenia typu jak by to było...
co do mężów i ich przeżywania. mój w ogóle nie wspomina o ciąży(ani poprzedniej, ani ewentualnej przyszłej), u niego nie ma tego tematu. najwyraźniej nie czuje potrzeby posiadania potomstwa, a co gorsza mi to odpowiada .
agatko powodzenia z prawej jazy
adunia gorące gratulacje.
ewel
ładna beta.

ciekawe gdzie sofcia, kasiahexe?
Stary 2012-10-01, 19:45   #3089
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
gratuluję!!! tradycja wątkowa podtrzymana

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 19:56   #3090
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny KAJAJA wczoraj urodziła przez cc o 16.25, Julitka wazy 3600 i ma 55cm przeczytałam wątku mam IX-X
To Gratulacje dla KAJAJi i Julitki!!!!

FIO!!!!!!! Gdzie Ty jestes? Nie melodwałas sie chyba od soboty ( chyba ze cos przeoczyłam?).....

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2012-10-01 o 20:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości