|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzilam Roberta o 12:58. Ma 3640g i 56cm. Czujemy sie dobrze i czekamy na wyp
Cytat:
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
Ayliah wielkie gratulacje! To Wy od razu do domku wyjść możecie?? Dzwoniłam do położnej,mam przyjść w środe,zobaczymy co słychać
już sie doczekać nie mogę dobranoc na dzis![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Ayliah wielkie gratulacje! To Wy od razu do domku wyjść możecie?? Dzwoniłam do położnej,mam przyjść w środe,zobaczymy co słychać już sie doczekać nie mogę dobranoc na dzis Ayliah wielkie gratulacje! To Wy od razu do domku wyjść możecie?? Dzwoniłam do położnej,mam przyjść w środe,zobaczymy co słychać już sie doczekać nie mogę dobranoc na dzis
|
|
|
|
#3723 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudne to słoneczko Cytat:
Cytat:
W dodatku głodna jestem masakrycznie a jeść przecież nie można. Na izbie dziś w szpitalu mega kolejka była, całe szczęście, że mnie zawołali poza kolejnością, bo chyba do północy bym tam siedziała, zanim by mnie na oddział wzięli Cytat:
Cytat:
Dobra robota z tym pokojem. Brawo! Gratulacje!!! |
|||||||
|
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak szybko do domu się wybieracie?Cytat:
![]()
|
|
|
#3725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
sliczny !!!! jak wszystko zorganizowane
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
dobranockam na dziś!
jutro pewnie się odezwę, jak już dojdę do siebie |
|
|
|
#3727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to trzymaj sie kochana!!! ja tez zmykam do wyrka,ale chyba długo nie poleze,bo Polcia spi od 18:30 i zaraz jej sie głodomorek wlączy
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzilam Roberta o 12:58. Ma 3640g i 56cm. Czujemy sie dobrze i czekamy na wyp
Cytat:
Świetna wanienka! Cytat:
![]() Nam szybko się wyleczyło .Smarowałyśmy na zmianę Termentiolem oraz Clotrimazolum. Do tego pupę przemywałyśmy wodą lekko zabarwioną (na kolor różowawy!) fioletem. Położna kazała Nam odłożyć chusteczki, dopiero po wyleczeniu grzybka wrócić do nich. Zaraz napiszę |
||
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Lidka trzymam kciuki za szybkie cc
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Konczita sliczne te smoczusie z Lovi
chyba sie skusze i tez takie kupie mimo ze maly az takim ssakiem nie jest narazie ma 3 smoki,ale jak bedzie mial 5 to nic sie nie stanie![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Kraven super pokoik ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ayliah
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy za Was kciuki.Przyszłam się pożalić... Moja piękna w czasie ciąży cera, zaczyna wracać do stanu "z przed"... Coraz więcej czerwonych krostek wyskakuje! Jestem załamana, bo karmiąc piersią, nie mogę używać kremu, który zawsze ratował sytuację. A Acnosan też nie działa! |
|
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuję z telefonu więc pogratuluję na gorąco nowych cudnych dzieciaczków! Brawo dziewczyny !
|
|
|
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rany nie strasz, ze wraca... moja w ciazy tez super wyglądała i niech tak zostanie, niechce zadnych krostek ![]()
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Gda ja też w ciąży póki co mam piękną cerę - jak nigdy. I właśnie obawiam się że po porodzie wszystko wróci do stanu sprzed ciąży
![]() Zmykam spać. Dobranoc
|
#3735 | ||
|
Raczkowanie
|
No to namęczyliście się oboje, ale najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze i już jesteście w domku.
Cytat:
Cytat:
No właśnie ja mam to paskudztwo i bardzo się boję, ale lekarz mnie uspokaja i twierdzi, że dostanę antybiotyk przed porodem i będzie wszystko dobrze. Mam taką nadzieję, bo historiach które poczytałam w necie jestem przerażona... Na dokładkę dorobiłam się jeszcze przepukliny pępkowej Z resztą dziś przyznałam się małżonkowi, że tgo drugiego porodu boję się jakoś bardziej ale sama sobie tłumaczę, że to na pewno dlatemu, że już wiem jak to wygląda. Aalyah ![]() ![]() klask i:![]()
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest ta przepuklina?
|
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesć kochane
Wczoraj pojechalismy do szwagra w odwiedziny, a dzisiaj bylam chwile w pracy. Jutro bede miala wiecej czasu na odpisywanie. GRatuluje kolejnych dzieciaczkow ![]() Kraven ja mam snuze. Kupilam 2 lata temu. ale nie wzielam pod uwage ze dziecko moze spac na brzuszku |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Czy którejś z Was dzieciaczek ma naczyniaka jamistego?
![]() Moja Melcia ma dwa, jeden ogromny na plecach Kazali mi obserwować go tylko, ale zachciało mi się głupot czytać i Bóg wie co sobie wkręcam |
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku my w trakcie pierwszej nocy w domu i nie jest wesoło
mały budzi się co 2,5h potem męczy się żeby zasnąć bo ma straszny katar w szpitalu to tym sprzętem raz dwa odsluzowali a aspiratorem to tak się nie da ... wydaje mi się jakby gdzieś w zatokach mu to wszystko siedzialo :/ czuje że będzie trzeba pójść d o pediatry . Może uda mi się teraz zasnąc chociaż na chwilę
|
#3740 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My musimy już przerzucać się w 62 pomalutku oczywiście ... dzisiaj w nocy wyciągłam część ciuszków 62, muszę wyprasować i włożyć do komody by były pod ręką ![]() super !!!!jaki album masz pochwal się! Cytat:
![]() ![]() klask i: gratuluję!!oo szybko do domku! Cytat:
Śliczności maleńkie .. wercia opis też pięknie Cytat:
Witajcie w domu Cytat:
Cytat:
niestety nie pomogę ale nie czytaj bzdur w necie sama wiesz że można tylko sobie zaszkodzić ja też już nie czytam Cytat:
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu jestem przerażona... Wczoraj wieczorem zasypiając, miałam taki ostry, kłujący atak bólu brzucha. Poszłam do toalety i w męczarniach się wypróżniłam i po jakimś czasie przeszło. Ale teraz sobie czytam, że po cesarce może wystąpić niedrożność jelit! I że to jest niebezpieczne i do leczenia operacyjnego
Strasznie się boję...
|
|
|
|
#3742 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam się z samego rańca,
Polcia w brzuszku szaleje od 5 rano i spać mamusi nie daje ![]() a ogólnie noc spokojna, bez zadnych skurczy. wieczorem jeszcze grzybki marynowane robiłam, bo tż przywiózł trochę z lasu. raptem 2 słoiczki wyszły takie 600 ml, no ale są, a ja uwielbiam. ciekawe jak długo postoją Lidka trzymam ![]() Kraven pokoik rewelacyjnie urządzony . Ja jeszcze nie mam kącika dla malucha bo mój małż się nie garnie a sama mebli przenosic nie bede. tż wszystko chce zrobić jak mała się urodzi Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
. my już po śniadanku i Fabianek buszuje w brzuszku a na wyjście nic nie zapowiada,ale już bliżej niż dalej kostki mi zaczęły puchnąć u nóg w dodatku smoczki tez kupiłam z Lovi Converty witajcie w domku! Weronika zdrówka dla Jasia |
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za kciuki kobietki! Jednak nie zatrzymali mnie w szpitalu, a bałam się tego. Dla mnie to większy stres, jechałam tam jak na szpilkach
A operacja brata poszła świetnie, teraz dochodzi do siebie ![]() Zastanawiam się czy to prawda że przed samym porodem dzieciaczek jest mniej ruchliwy. Zaobserwowalyscie coś takiego? Albo czy miałyście bóle jak na okres pare dni przed? U mnie nic z tych opisywanych objawów nie wysrepuje. Nawet tą obfitsza wydzieline miałam tylko raptem 3 dni. Weronika, wspaniale że Jasio już w domku. Zdrowka dużo!! Wiecie co, cały czas podziwiam Was, że dalyscie radę podczas poridu. Mnie ogarnął strach, jak patrzę na swój wielki brzuch i wąską miednicę to nie wiem jak to się uda...
Edytowane przez Agnes!84!! Czas edycji: 2012-10-02 o 08:27 |
|
|
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
bo ja już nie mam siły do niej wszystkiego próbowałam i cały czas wychodzą straszne mazaje |
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj tez wstawie mojego krzykacza
|
|
|
|
#3748 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
przyszłam się zameldować, bo kilka dni mnie nie było ale mam usprawiedliwienie - festyn integracyjny w przedszkolu oraz 3 urodzinki mojej starszej córki gratulacje dla nowych mamusiek
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin no to super, że znalazłaś sposób na małego
u nas tez smok poszedł w ruch, bo mała nawet gdy dokarmimy ją butlą chce ciumkac cyca![]() kochane mam pytanie co do zmiany mleka modyfikowanego przy karmieniu piersią. Jagódkę dokarmiamy bebiko, bo męzul je kupił zamiast bebilonu gdy wyszłyśmy ze szpitala dziś to normalnie mi szkodea małej było, bo prwie wszystko co zjadła to ulała i to prawie godzinę po jedzonku c mimo to, że porzadnie się jej odbiło czytałam właśnie w necie, że to "uroki" bebiko:/jakie inne mm polecacie i jak ma wyglądać to przejście o którym piszą na opakowaniach? więcej nowego mm, a mniej bebiko? mam jeszcze pytanko ile Wam się udaje odciągnąć z piersi pokarmu? bo mi z jednej 20/40 max konczita to widzę, że Dusia rośnie jak na drożdżach. My też już ubranka na 50 schowaliśmy i cześć na 56. Jeszcze troszkę i małą w 62 przeskoczy, no teraz półspiochy nosi na 62, bo ma nie proporcjonalnie długie nogi i stópki także chyba będzie wysokasandra ja nie miałam jej w ciąży także się nei wypowiem ![]() colds aliyah zaciskam kciuki---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- anusia ś.iczniutki no ja muszę w tym tyg nowe foty Jagódki zgrac, bo 5 skonczy nam miesiac
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj jak słodko
nasza w szpitalu pierwszy raz spała ze smokiem, bo już mi cyce odpadały oto foto
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Jestem żonką 

Cze kamy w takim razie.A gdzie w końcu rodziłaś?

od czego to sie bierze??cieżko to wyleczyc??

klask i:
2 sierpnia 2018 
Kupiłaby mi któraś, a ja bym wtedy wysłała pieniążki?
dziś to normalnie mi szkodea małej było, bo prwie wszystko co zjadła to ulała i to prawie godzinę po jedzonku