|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
To znaczy że samej bezpieczniej czy taniej?
Znalazłam voucher za pobyt 3 dniowy ( 2 noclegi ) w ładnym hotelu ze śniadaniami i obiadokolacjami z własnym dojazdem ( co nam odpowiada ) w kwocie 350 zł za parę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak się zastanawiam czy to nie zbyt tanio? żeby się jakaś chała nie okazała! ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A i wracam dziewczyny do tematu alkoholu. mamy listę gości jakieś 76 osób w tym około 6 dzieciaków. Zastanawiam się czy 80 butelek wódki na ewentualne bramy i na dzień wesela wystarczy??/ (nie robimy poprawin). Do tego będzie około 25 butelek wina! Mama twierdzi że ok, tato że za mało. A ja nie chce też wydawać kasy na coś co potem (jak zostanie) będzie zalegało... Co myślicie wystarczy?
|
#3812 | |
|
Rozeznanie
|
JJJustynAAA- gratuluję podpisania umowy
![]() Co do ilości alkoholu, to myślę, ze powinno wystarczyć- choć trzeba zastanowić sie jakich mamy gości (a raczej o jakich mocnych głowach ![]() Cytat:
teraz po ślubie już nie stosujemy żadnej metody i czekamy aż nam się uda zajść w ciążęCo do kamerzysty- to skoro termin z umowy minął to warto się odezwać- nie koniecznie z pretensjami, ale miło zapytać czy już jest zrobiony wasz film
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaaa - no właśnie, żeby nie wyszło, że jednak musisz potem coś dopłacić...
na szybko znalazłam miły hotelik na dwie noce za 230 zł za parę ze śniadaniem, obiad można zjeść na mieście bo będziecie zwiedzać i żeby nic was nie poganiało... a w jakim terminie chcecie jechać i czym? a alkoholu na pewno starczy i pewnie jeszcze troszkę wam zostanie. Nam zostało bardzo dużo, ale kupiliśmy na więcej osób... a tym bardziej macie jeszcze winko... ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- właśnie się dowiedziałam, że macie w Wa-wie Bath&Body Works - o matko - niech ten sklep kiedyś otworzą we Wrocku, zostawię tam miliony! (których nie mam, ale zdobędę)
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki tu spokój nananana nic się nie dzieje nananana
![]() ![]()
|
|
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
witam i ja przepraszam że tyle musiałyście czekać tak wiec zapraszam do klubu
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna gratuluję umowy
![]() Malgos a kiedy dokładnie lecicie? ![]() Ja jestem dziś padnięta, po pracy miałam zebranie organizacyjne a później pojechałam ze znajomymi na zakupy, połaziłam po sklepach i dopiero wieczorem byłam w domu. Muszę usiąść i pomyśleć nad usadzeniem gości ale nie mam chyba weny ![]() Wygląda na to, że ostatecznie będziemy mieć imprezę na 51 osób.
|
#3817 |
|
Rozeznanie
|
to ja tylko sprostuję
)uważam że solidnie prowadzony kalendarzyk i rzetelne obserwacje działają - ja po prostu trochę się zagalopowałam, przegapiłam zupełnie przeziębienie i wahania temperatur i byłam pewna, że już jestem 'po' dniach płodnych ) teraz kiedy na spokojnie przeanalizowałam mogę śmiało powiedzieć że przespałam zajęcia i to tylko i wyłącznie moja wina ))Niemniej cieszę się i czekam do 6tygodnia bo to ponoć punkt krytyczny kiedy można rzeczywiście stwierdzić że jest się w ciąży ![]() Jakoś i całe wesele zeszło na drugi plan.. Idę się pakować - powoli będę przenosić rzeczy do nowego M )
|
|
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Małżonek chce jednak niemowlaka - boi się, że nie damy rady z ewentualnymi problemami wychowawczymi ze starszym dzieckiem. Bo to już psychika ukształtowana itd. tp. W mojej rodzinie i wśród znajomych też jest kilkoro dzieci adoptowanych. I są to cudowne dzieciaki - większość adoptowana jako niemowlęta. Ale Koleżanka adoptowała też upośledzoną 5-letnią dziewczynkę i mimo wielu problemów, to uważa ze była to najlepsza decyzja w jej życiu
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam twoja koleżankę, ma wielkie serce i jest bardzo odważna - dobrze wiedzieć, że jeszcze są na świecie tacy ludzie bo z pewnością łatwo nie jest ale najważniejsze, że dała szczęście
|
|
|
|
#3821 |
|
Rozeznanie
|
Wika, ja prawdę mówiąc aż się wzruszyłam i jestem pod ogromnym wrażeniem odwagi i wielkiego serca Twojej koleżanki
![]() I zgadzam się z Tobą i Twoim mężem w 100% co do adopcji. Wiem, że to trudna decyzja, ale wiele razy rozmawiałam z moim narzeczonym i oboje zgodnie twierdziliśmy, że w razie jakichkolwiek problemów z całą pewnością byśmy adoptowali dziecko. Za dużo jest samotnych dzieci, a wszystkie niczym nie zawiniły i aż mi się łzy cisną do oczu kiedy myślę jak smutne jest dzieciństwo bez rodziców/czy choćby rodzica. Wiki, wielkie buziaki za decyzje! Malgos.. to wyjdzie na to, że lecimy w podobnym terminie ;-))) tylko, że my ciągle w kropce jeśli chodzi o miejsce docelowe )
|
|
|
|
#3822 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
![]() My jeszcze musimy się tylko spotkać z zespołem oraz zakupić wino Cytat:
![]() Do tego u mnie w domu wszyscy chorzy ![]() Ja się na razie jakoś trzymam Cytat:
Ostatnio jak byliśmy na weselu to na 120 osób zeszło równo 120 butelek i podobno tak się liczy ,że połówka na głowe więc powinno wystarczyć ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3823 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym na gruponie bała się kupować..... fajnie, że kolejne sprawy za latwione jakie alko kupiliscie?---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- [QUOTE=Malgos_12;36853677]a ty byś chciała jakiegoś niemowlaczka czy już troszkę większe dziecko? [QUOTE] mam znajomych którzy właśnie mają adoptowanego synka. Z niemowlaczkiem jest problem, bo wszyscy chcą i procedury sa koszmarne. Znajomi jak się zdecydowali na dzieciaczka (miał wtedy kilka dni) to zanim pozałatwiali wszystko to dostali go do domu jak miał prawie 1,5 roku To chore że takie problemy robi sie ludziom którzy chcą zaopiekować się dzieckiem którego nikt nie chce. Rozumiem- jakiś wywiad musi być ale taka biurokracja? I wszyscy urzędnicy powtarzają, że mają na uwadze dobro dziecka.... ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
o witaj już lecę do klubu ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
oj zdrówka życzę kochana
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim pochorowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Wczoraj w końcu ustaliliśmy menu oto ono: Obiad: rosół z makaronem, Filet z kurczaka z serem i szynką w sosie pieczarkowo winnym (mała porcja), jakiś schab np nadziewany pieczarką i orzechami (mała porcja) Do tego ziemniaki opiekane, mix sałatek: marchewka z jabłkiem i rodzynkami, z kapusty czerwonej z pestkami słonecznika, z białej kapusty. Deser: sałatka owocowa z jogurtem 2 danie: Bouef Strogonow w chlebowej czarce 3 danie: Ryba pieczona z warzywami, frytki, zestaw surówek. 4 danie: zupa cebulowa z grzankami Zakąski: - wędliny pieczone - śledzie (w ziołach i po japońsku) - roladki z łososia, - schab w galarecie po warszawsku, - jajka z koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta - sałatki (grecka, selerowa z ananasem, makaronowa z kurczakiem) - sałatka capress - owoce - pieczywo Napoje: woda gazowana i niegazowana soki: pomarańczowy, czarna porzeczka, jabłkowy pepsi, fant, sprite Dziś jedziemy po alkohol - zdecydowaliśmy się na Pana Tadeusza. Udało nam się wynegocjować 19.31 za butelkę no i trzeba wybrać jakieś winko. Pozostaje nam dokończenie prezentacji i usadzenie gości. I chyba tyle. No i spowiedź w piątek. A mieliśmy wczoraj spotkanie z facetem od zespołu. Zasugerował nam żebyśmy podczas prezentacji co nieco po opowiadali co jest na zdjęciach bo inaczej będzie trochę sztywno... sama nie wiem co myśleć.
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam, same pyszności ![]() co do prezentacji- nie wiem czy to dobry pomysł opowiadać co jest na zdjęciach.... w jakim momencie będzie ta prezentacja? Długo b ędzie trwała? Żeby właśnie przez opowiadanie nie zrobiło się sztywno.... sama nie wiem
|
|
|
#3826 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam dostawać lub kupować ładną bieliznę szczególnie że Tż cieszy sie z niej tak samo bardzo jak ja ![]() Postaraj się poleżeć trochę i wyzdrowieć. Pisałam Wam ze wróciłam chora z podroży poślubnej tydzień przechodziłam i po tańcach w sobotę juz mnie całkiem rozłożyło ![]() i to 2 noce pod rząd bo w sobotę miałam pokaz a za tydzień bratowa robi urodziny wiec znowu balet ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i nawet jak nie zamierzasz wracać to poprzedniej pracy to super że szef zadzwonił widzisz jaka jesteś dobra w tym co robisz ![]() Cytat:
Super ze wyjazd już blisko znów będziesz nam opowiadać a na ile lecicie i ile Was wyniesie ten wyjazd?Cytat:
Super ze alkohol zamówiony i że plener przełożyliście ![]() Cytat:
Ja bym dokupiła jeszcze wódki ale u mnie ludzi bardzo dużo tańczą i duzo jej idzie poza tym ja uważam ze to co zostanie na pewno się nie zmarnuje bo zaraz mamy mamy imieniny, święta, Sylwester no i po weselu sporo daliśmy ludziom za jakąś weselna przysługę. Cytat:
![]() Tak się cały czas to czy temat o dzieciach i az mnie skręca bo też bym chciała... od wczoraj biorę kwas foliowy |
|||||||||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie mam czasu się wyleżeć ![]() Nie mam pojęcia jak panowie ale mi moja pani doktor zaleciła brać już dwa miesiące przed rozpoczęciem starań.
|
|
#3828 |
|
Rozeznanie
|
Pradip - Ale ja się nie denerwuję ;p trochę wkurzam, że tak długo, ale nie denerwuję ;p Mam nadzieję, że nie tylko wg mnie to się nie wyklucza?? ;p
Po prostu chciałabym już obejrzeć i ew. pokazać znajomym itp ;p zależy czy nie będzie obciachu
|
#3829 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pan Tadeusz- też się nad tym zastanawialiśmy (szczególnie, ze podoba mi sie butelka, ale wybraliśmy coś tańszego- wyborowa) ![]() Cytat:
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-10-02 o 13:42 |
||
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyobraźcie sobie że zadzwoniła do mnie dziś babka z lokalu w którym mamy wesele i pokoje i powiedziała że nie możemy wynająć wszystkich bo na początku chcieliśmy 8 no i ona wynajęła 2 które zostały wolne innym osobom. Ale umawiałyśmy się że dam jej odpwoiedz co do listy gości, pokoi i menu do wtorku, ja to zrobiłam wczoiraj wieczorem mailowo a ona do mnie dziś dzwoni że nie możemy wynająć 10 pokoi bo ona 2 wynajęła ewentulanie ktoś od nas z gości może się przespać u niej w kantorku....
Mama zapytała jak jej opowiedziałam czemu swoich gości właścicielka nie położy w kantorku. Holera... W poniedziałek jeszcze się pytałam czy cały hotel jest dla nas? I co teraz mam zrobić??? chcieliśmy my i goście wspólnie zjeść śniadanie w niedziele a teraz ? Mam się zastanawiać i szukać innych pokoi w mieście i załatwiać im dojazd do nich??? Bez sensu... Jak myślicie powinnam szukać innych pokoi czy upierać się żeby dostać te które chcę w lokalu gdzie mamy mieć wesele ???
|
#3831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak z czystej ciekawości bym zadzwoniła i zapytała. Chociaż sama na swój jakoś tak z wielkim utęsknieniem nie czekam...Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() On jest oczywiście na tak cały czas mówi jak to będziemy dbać i kochać nasz brzuszekAle mi się dziś chce spać- na polu pochmurno i mglisto... aż się nie chce nic
|
|
#3833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła tak: 1. poprosiła (jak trzeba to dobitnie) aby w pokojch mogła spać większa liczba gości- np jeśli jest 3 os pokój niech spią 4 osoby, niech babka jakąś dostawkę łatwi czy coś (rozwiązanie kiedy moożesz połączyć pary albo są dzieci które mogą spać z rodzicami) 2. jak wygląda ten kantorek? Jakoś normalnie w miarę? Są tam jakies łóżka (albo czy baba wstawi?). W ostateczności możesz się na to zdecydować i ulokować tam jakiś młodych ludzi dla których ne będzie problem, że mają takie warunki noclegu (w końcu chodzi o to aby się przekimać, nie?). Oczywiście negocjuj wtedy enę- albo kntorek za darmoo daje albo za np 50% pokoju 3. ostatnia opcja to poszukania pokoi gdziieś w pobliżu- jakiś hotel, kwaterki czy coś ale w takim wypadku nie masz gości w jednym miejscu ale jeśli to niie problem to OK. Wtedy w tej drugiej lokalizacji jakiś młodycch ulokuj aby mogli dojść do pokoi (my mieliśmy pokoje w 3 miejscach bo na sali nie było tyle pokoi i nie było problemu a przynajmniej nie dotarły do mnie tkie słuchy )---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() . Na szczęście udało nam się w miarę blisko pozałatwiać pokoje i było OK
|
|
|
#3834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodziło mi o to, że większość osób będzie nocowało w pokojach w lokalu a 5 osób wydeleguje się do innego hotelu gdzieś daleko to nie fajnie wygląda...
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niby z jedej strony tak ale z drugiej strony goście powinni mieć świadomość,że może nie być takiej liczby pokoi w dane sali . My też do tych innych pokoi oddelegowaliśmy młode osoby, na sali zostały starsze, z dziećmi, itp. Jakoś nam się udało.Pomijam fakt, że za 20 osób płaciliśmy za 2 doby bo rodzina męża z pomorza i w piątek przyjechali.... zapłaciliśmy sami za te noclegi bo nie chcieliśmy potem gadania- oj to długa historia no ale cóż te parę złotych nas nie zbawiło a przynajmniej nie było fochów
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - pewnie, że warto brać... niektórzy polecają nawet do 3 miesięcy przed poczęciem, aby brać kwas foliowy, a także brać wtedy, kiedy jest możliwość zajścia w ciążę. Ja sobie już troszkę łykam, fakt troszkę nieregularnie, ale mam jeszcze czas
![]() Pradip - lecimy na 2,5 tyg... wyjazd wyniesie coś koło 3tys euro, ale będziemy dużo się przemieszczać, w przeciwnym razie moglibyśmy się zmieścić spokojnie w 2 tys euro, noclegi tam są niesamowicie tanie... a tam gadasz głupoty, nie ma co zazdrościć - marzenia się spełniają ... a ja zazdroszczę ci wieku i chciałabym mieć tyle lat co ty ![]() Justynaaa - ja bym się uparła na te pokoje, bo w końcu zrujnuje ci to troszkę plany... a pani nie zachowała się zbyt profesjonalnie - tym bardziej, że dopiero miałaś podać ostateczną liczbę pokoi, więc przynajmniej powinna była cię dużo wcześniej uprzedzić, że tak może się zdarzyć, wtedy byś sobie nawet na zaś zarezerwowała. Mayeczka - wiem, jak to jest jak człowiek czeka z niecierpliwością na takie rzeczy ![]() tak mi się przypomniało - jak moja rodzinka od strony taty robiła sobie spotkanie, to na Podkarpacie aż znad morza przyjechali wojskowi z kuchnią polową i 2 namiotami wojskowymi - a to przez to, że mój wujek (taty kuzyn) dowodzi jedną z jednostek więc mam namiary na namioty wojskowe jakby co hahahahah
|
|
|
|
#3837 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj działo się dużo i intensywnie, ale mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze JJJustynAAA - gratuluję umowy na czas nieokreślony! to jest COŚ super, że macie już tyle załatwionych spraw! myślę, że tyle alkoholu powinno Wam spokojnie starczyć a co do zakupów grupowych - mój brat już dwa razy kupował wycieczki w ten sposób i za każdym razem był zadowolony. a Praga - piękna! też myślę o tym, by wybrać się tam z mężem... Cytat:
Cytat:
uśmiecham się coraz częściej aaa! już nie mogę się doczekać Waszego wyjazdu, a później pięknych zdjęć i zapierających dech w piersiach relacji! jeszcze miesiąc, tak? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
niki19 - życzę zdrówka dla rodzinki! no i oby Ciebie nie dopadło żadne przeziębienie Cytat:
to strasznie przykre, że te wszystkie procedury tak bardzo utrudniają załatwienie tylu ważnych spraw... sama pracuję w instytucji mającej nieść pomoc, a zbyt często ograniczają mnie "procedury", "przepisy" i "regulaminy" i jest to bardzo frustrujące - zarówno dla mnie, jak i dla rodziców tych dzieciaczków potrzebujących pomocy... miejmy nadzieję, że to się będzie zmieniać na lepsze! JJJustynAAA - narobiłaś mi smaka na: zupę cebulową, jajka w cieście francuskim, roladki z łososia i wszystkie sałatki Wasze menu jest dość wykwintne - jeszcze nigdy nie byłam na weselu, na którym byłyby podawane takie mało tradycyjne potrawy, ale mnie się to podoba, bo lubię próbować nowych smaków co do prezentacji - myślę, że opowiadanie o tym, co przedstawiają zdjęcia może być ciekawe. sama prezentacja mogłaby niektórym gościom wydać się zbyt nużąca... a może warto poprosić świadków czy rodzeństwo, aby to oni opowiadali co przedstawiają zdjęcia? ale tak naturalnie - tak, żeby mówili o tym, jak oni pamiętają chwile uwiecznione na zdjęciach... ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
humor mam już lepszy - dziękuję przykro mi, że się rozchorowałaś i mam nadzieję, że prędko wrócisz do zdrowia! mi też ginek powiedział o tym, że mąż też może brać kwas foliowy. ja też zamierzam zacząć go łykać, choć na razie nie potrafimy podjąć decyzji o dziecku, mimo że oboje bardzo chcemy... JJJustynAAA - jestem w szoku, że babka wynajęła te pokoje niezgodnie z Waszymi ustaleniami! tak, jak mówią dziewczyny - masz pełne prawo oczekiwać od niej propozycji rozwiązania tej sprawy. skoro to tylko dwa pokoje, to domyślam się, że sprawa dotyczy już niewielu osób do przenocowania, więc może spośród tych, którym chcesz zapewnić nocleg udałoby się znaleźć takich - najbliższych czy najbardziej wyrozumiałych, którzy nie czuliby się obrażeni, gdyby nocowali w innym miejscu? szkoda, żebyś miała przez to dodatkowe nerwy... Cytat:
będę o Tobie pamiętała, jeśli uznam, że przydadzą mi się namioty wojskowe
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kontaktowałam się raz jeszcze z kobietą od sali. Nie da się nic zrobić w kwestii tych pokoi. Tż mnie uspokaja a ja chodzę cała w nerwach bo mieliśmy już wszystko zaplanowane a tu taki klops...po
No ale zdecydowaliśmy się że jedna babaci pojedzie z rodzicami Tż i nie będzie nocowała w hotelu a druga para zostanie odwieziona do domu po weselu chociaż napewno będzie to dla nich męczące. Kantorek ma sofe biurko jest ok. Ale ja nie byłabym w stanie nikomu proponować nocowania w kantorku. Zapytałam delikatnie tej babki czy ci jej goście by nie mogli przenocować w nim to usłyszałam że potrzebują prysznica... A ja w myślach a co moi goście nie potrzebują się przekompać??? Nic nie będę się denerwowała bo jeszcze pewnie nie raz do soboty coś nas zaskoczy... Zmykam spać. Dobrej nocy
|
#3839 |
|
Rozeznanie
|
Justyna, nie będę w żaden sposób bronić pani z lokalu bo to ewidentnie jej wina, ale Twoje nerwy już nic tu nie pomogą
)) Jakoś rozwiązaliście sytuację i już nie ma co wracać bo nerwów przed ślubem i tak jest za dużo, a denerwować się czymś na co się nie ma wpływu to też głupota. Ja mam 2tyg. opóźnienia w dostawie drzwi do mieszkania, schody na górę owszem już dziś będą montować, ale co z tego skoro stopnie na schody dostanę dopiero po niedzieli? ))Teraz do sypialni trzeba wchodzić po drabinie - wyobraźcie mnie sobie w ślubnej sukni na drabinie ))) a do tego do żadnego pomieszczenia nie ma wstawionych drzwi - gdyby chcieli odwiedzić nas goście i skorzystać z toalety to korzystaliby na naszych oczach )))I mam pytanie, a przy okazji wygrzebałam gdzieś zdjęcie z fryzury próbnej - bo jak wiecie na początku chciałam mieć w ogóle rozpuszczone włosy - ostatecznie będą tak jak na foto, luźno puszczone tylko podpięte z boku. I pytanie - czy do moich doczepić trochę pasm żeby wydawały się dłuższe i gęstsze? |
|
|
|
#3840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U nas powoli coraz blizej W niedziele jedziemy ustalić menu i zapłacić ( jednak całość od razu) a sobote moj wieczór panienski. Swiadkowa chce zebym załozyła sukienke bo wszytskie dziewczyny maja miec ale ja jestem raczej "potężniejsze":rolley es: niz one i obawiam sie że bede sie po prostu zle czuła tak ubrana. Dzis jeszcze skocze do newlook i jakis innych sklepów zobaczyc czy jest cos ciekawego ![]() A i wczoraj zamówiłam biżuterie I policzyłam gosci i razem z dziecmi, nami, zespołem i kamerzysta bedzie 72 osoby. Wiec malutko ale spodziewałam sie, że tak bedzie. I tak sie zastanawiam czy 80 butelek wódki wystarczy? Jak myślicie?
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Ale póki co nie planujemy dzieciątka więc chyba poczekamy, nie jesteśmy w dobrym momencie na dzieci...

szkoda tylko, że nie mam czasu tego wyleżeć, szybciej by przeszło 
no i nawet jak nie zamierzasz wracać to poprzedniej pracy to super że szef zadzwonił widzisz jaka jesteś dobra w tym co robisz