|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
anne buziczek
jestem jestem i nie znikam oj nie![]() Klaudek Ty wygladasz jak milion dolców, weź nie wklejaj tych zdjęć bo Cie lubić przestane za TAKĄ figure przy Tobie jak wieloryb się czuje i nie zaprzaczaj a specjalnej róznicy w staniku czy bez to nie widze, tylko focie pod innym kątem robione a cycki w każdej odsłonie są powalające![]() belsenko śliczne te staniczki, niestety przez ten nędzny net nie mogę otworzyć dużych zdjęć w pierszy sama chętnie wleze, drugi koniecznie mierzyć trzeba i zwrócić uwage na mostek, u mnie takie nie wchodzą bo mam cycki za blisko. cięcia mają dobre i ładnie cycki eksponują a wiecie że E.Bień to nasza gwiazda narodowa Siwiec Natala reklamuje i to jej cycuchy mamy na fociach?
|
|
#3932 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Chyba nie, moja znajoma ma dziecko rok po powiększeniu i lekarz nic nie odradzał. Druga koleżanka jest pół roku po i będą się starać o dziecko teraz albo się już starają ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() Spokojnie można się zapisać, ale termin czekania to ok tygodnia czasami 2 tygodnie, ale termin operacji ja miałam chyba po 2,5 tyg ![]() Nie lubię długo czekać ![]() ![]() Teraz jak już będę w USA i będę się już sprawnie czuła i bezpiecznie z piersiami zacznę ćwiczyć nogi i tyłek na siłowni Może uda mi się je wymodelować bo nie jestem zadowolona po schudnięciu z nich ale nie będę usuwała skóry bo szkoda mi ogromnych blizn aby mieć, wolę spróbować sama tym bardziej, że w sumie akceptuje siebie bez problemu taką jaką jestem
|
|
#3933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o i teraz mam pytanie bo spokoju mi to nie daje.... bo właśnie wtedy jak jej mówił, że maść po pół roku to ona: no to fajno... i teraz moje pytanie. dlaczego "fajno"? a nie "fajnie" od jakiegoś czasu już zauważyłam, że sporo ludzi zaczęło mówić "fajno". szukałam kiedyś odpowiedzi ale nigdzie nie znalazłam. u nas na śląsku można np. powiedzieć "fajno frela" ale to jest akurat dobrze
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Hej dzięki za odpowiedzi
Umówiłam się na przyszła środe do dr Kubasika,wstępnie z nim rozmawiałam ale musi zobaczyć piersi itp. ![]() Nie mogę się doczekać już
|
|
|
|
#3935 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i tak myślę, że jakbym miała jeszcze raz decydować czy tego chcę to nie ma gadania w ogóle ![]() Cytat:
![]() i tak w ogóle to marzy mi się karnet półroczny na siłownię. rodzinę już nastawiłam, żeby mi kupili na urodziny
|
||
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Katarsis wiadomo kazdy lekarz ma inne zalecenia ja od swojego uslyszalam ze 2 lub 3 lata zeby piersi sie dobrze wygoily, osobiscie bym nie ryzykowala
![]() Toniu ja Ci powiem ze pochodze z malego miasta wokol rozne wsie, i zauwazylam ze np starsi ludzie mieszkajacy na wsi to mowia tez inaczej np"poszlim" zamiast "poszlismy", "bylim" itd. Nie wiem od czego to zalezy ![]() Dziewczyny napatrzylam sie na te staniki i tez bym sobie kupila cos ladnego bo te moje sportowce juz mi sie znudzily ale jeszcze musze czekac :rolleyes :
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
jak bylam na konsultacji to lekarz zaproponowal mi 290 , ale JOASI i inne dziewczynki kazaly mi od niego uciekac
|
|
|
|
#3938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Katarsis pewnie, że są przypadki, że dziewczyny po paru mc w ciąże zachodzą i nikt im tego nie zabroni ale chyba nie po to piersi robimy żeby je zniszczyć zanim się jeszcze wygoją i "wrosną".chcemy się cieszyć nimi dłuuuugi czas
![]() pół roku po op no to włos mi się na głowie jeży i powiem otwarcie, że to skrajna głupota, ledwo jej się w środku zagoiło a je hormonami i rozrastającą tkantką rozpieldzieli. nie każdy plastyk o tym informuje i nie każda dziewczyna o to dopyta ale to jest taka wiedza podstawowa, ciąża 2-3lata po op. nie znaczy też, że jak te 3lata odczekamy to potem nic się piersią nie stanie. tak jak bez implantów biust połowie obwiśnie, połowie zaniknie a kilku nie zaszkodzi to identycznie piersi z implantami się zachowają. napewno ciążą tak nie zniszczy piersi jak zmiana wagi -50kg ale przy takim wachnięciu jak u edzi +30 i skłonności do opadania to raczej cudów nie będzie. Olivcia na noszenie jeszcze za szybko ale możesz spokojnie chodzić po sklepach i mierzyć i oglądać i wiedzę zdobywać co Twoje cycki lubią i w czym im do twarzy, już wkrótce się przyda a nie jest to takie oczywiste, że to co nam się podoba na wieszaczku polubią nasze piersi ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() a jak on to lubi hohohoo![]() ![]() i tego sie trzymaj
|
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, napisałam w klubie, zajrzyjcie proszę.
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłam na rozmowie u szefa ale ja mam za☠☠☠istego szefa!!! już dawno to wiedziałam a w takich sytuacjach życiowych, prywatnych jest mega ludzki z resztą sam jest lekarzem i pogadaliśmy sobie szczerze. Mówi do mnie "ale Ty jesteś taka szczupła, tylko nie przesadź" ![]() wyznaczyliśmy wspólnie, że grudzień będzie najodpowiedniejszym miesiącem, bo wczesniej jestem potrzebna w pracy. ![]()
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasiu ja to tylko tak sobie marze narazie, za dlugo czekalam i za dlugo cierpnialam zebym teraz cos sie stalo bo zachcialo mi sie fiszbin
zimno jest w golfach chodzic trzeba i w kurtkach wiec na sportowce jestem jak najbardzej na tak a fiszbiny zaloze dopiero za 4 miesiaceAgatko witaj kochana
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko to muszisz Nas nadrobic
choc ciezko bedzie bo duzo tego jest codziennie po kilka stron ale mam nadzieje ze zostaniesz z Nami
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3946 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
|
#3947 |
|
Raczkowanie
|
Belseno, Tonia, Kasikk, Anne dzieki sliczne za odpowiedzi. Zadzwonie do pani dr zeby upewnic sie na 100% co i jak z tymi bliznami.
|
#3948 | |||||
|
Zadomowienie
|
jooasi witaj
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
A na jej żelkach każdy staniorek prezentuje się rewelacyjnie ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Cytat:
olivka o co chodzi z tymi fiszbinami, mi lekarz powiedział, że mogę już chodzić w czym chce. Jestem 3 miesiące po ale czy to znaczy ze fiszbinami mogę coś popsuć? ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-02 o 18:22 |
|||||
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
belseno ja powstrzymam sie od noszenia fiszbin do 6 miesiecy
wiec sama wole nie ryzykowac. Jakos ta fiszbina mnie nie przekonuje do siebie na dzien dzisiejszy, nawet jak je przymierzam to czuje ze nie pasuje mi jeszcze one. Mam miekkie piersi ale jeszcze nie sa ruchome tak jakbym ja tego oczekiwala. Wiec spokojnie poczekam nie wiem czy cos moze stac sie z piersiami od noszenia fiszbin. Moze dziewczyny z wiekszym doswiadczeniem sie wypowiedza a moze nic nie grozi tylko sobie tak w glowie poukladalam
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
Witam!czy można chodzić po powiększeniu piersi na saune?jak tak to po ilu miesiacach od operacji mozna iść
|
#3951 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
Ale miałam zaległości do nadrobienia po kilku dniach nieobecności Klaudeczka cudownie wyglądasz, sama chyba w kompleksy popadnę![]() Byłam na konsultacjach u 2 lekarzy, wybrałam jednego (bez wahania jednego odrzuciłam) i w zasadzie podjęłam już decyzję - będą cyce!!! Teraz tylko muszę ustalić termin, ale chciałabym jak najszybciej ![]() Co do ciąży, to też słyszałam, że niby książkowo jest miesięcy zalecane, ale to stanowczo za mało. Ja mimo że nie mam jeszcze implantów, nie zaryzykowałabym ciąży po pół roku. |
|
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3953 |
|
Wtajemniczenie
|
falena wg prawie wszystkich lekarzy po 3mc ale Wasza dr ma inne zalecenia to pytać musisz. jako, że żelek nie można przegrzewać to nie polecam siedzieć bardzo długo i temp też nie tak na maksa. ja byłam 2,5mc po op pierwszy raz bo do Spa pojechaliśmy i się oprzeć nie mogłam pokusie ale cykora miałam przy tym
![]() Olisia no i bardzo dobre masz zamiary dopuki cycki nie zmiekną i ruchome się nie zrobią to dopasowanie do nich fiszbinek graniczy z cudem a źle dopasowane to same kłopoty.belsenko noszenie fiszbinek jako takich wygojonym piersiom nie szkodzi problem jest z dopasowaniem stanika, sama już wiesz, że to niełatwe, a źle dobrany stanik ściskający pierś, źle ją układający, fiszbina uciskająca implant to właśnie może doprowadzić do kłopotów.
|
|
#3954 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ogrooomna prośba
Byłam dziś u pana doktoraa konsultacji,jedna pierś mi sie bardzo obsunela w stronę pachy,mam sobie kupić za tydzień stanik z miseczkami bez fiszbin,tak by mi piersi przesuwalo do środka. Czy któraś z was zna sklep albo ma link do takiego stanik?(rozmiar d)? ![]()
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Na ostatniej kontroli po 3 miesiącach od op. pytałam o saunę i mój dr powiedział, że moge i z sauny i z kriokomory korzystać.
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
belsenko oj dłuuugo mi to zajęło, dobre pół roku. dziewczyny tu pisały jedna po drugiej, ze te żelki to jak swoje piersi czują a ja się męczyłam i męczyłam, miękkie były szybko bo koło 2mc ale wciąż implant w środku czułam i jak z jajkiem chodziłam.
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki! wreszcie rozumiem w czym rzecz
|
|
#3958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecamy TRiumph Trophy N znajdziesz na allegro za około 100zł
|
|
|
#3959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak się zastanawiam czy ten mięsień to kiedyś na tyle się zrośnie, że np. bez problemu będzie można ćwiczyć ostro na siłowni? (nie żebym ćwiczyła, ale na rękach np. chciałabym stanąć a nawet nie śmiem próbować)
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-02 o 21:05 |
|
|
|
|
#3960 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a powiezdcie mi ile miesiecy po op puszczaja miesnie??bo wiem tylko ze basen im w tym pomaga
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- I chyba zazwyczaj 2 rzadko puszczaja w tym samym czasie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

jestem jestem i nie znikam oj nie
przy Tobie jak wieloryb się czuje i nie zaprzaczaj
w pierszy sama chętnie wleze, drugi koniecznie mierzyć trzeba i zwrócić uwage na mostek, u mnie takie nie wchodzą bo mam cycki za blisko. cięcia mają dobre i ładnie cycki eksponują

:rolleyes :

zimno jest w golfach chodzic trzeba i w kurtkach wiec na sportowce jestem jak najbardzej na tak