|
|
#1051 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Cytat:
a Tż normalnie że piła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję męża, mój na razie tlko włosy mi farbuje ale za malowanie pazurków tez będzie musiał się wziąść ![]() Cytat:
![]() No pisałam wcześniej że w Auchan właśnie nei mam już tych w kropki. Biedactwo, powinnaś natrzeć się vikiem i w łóku poleżeć a nie podróże służbowe.
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale dziś mi się dzień zaczął- KTOŚ MI ROZPIEPRZYŁ LAPTOPA zostawiłam wczoraj kompa w biurze, nie wiem gdzieś o 17, otwarty, przychodzę dziś rano patrzę zamknięty mówię, kurde coś nie halo bo nie da się go zamknąć bo ma lekko obudowę pękniętą na zawiasie otwieram, patrzę matryca rozpi......d o lona na pół oczywiście nikt się nie przyzna, poryczałam się bo mam tam sporo ważnych dokumentów i troszkę ważnej pracy na dziś ZABIJE, UDUSZE, SKOPIE ![]() wyć mi się chce ze złości dobrze, że synuś pożyczył mi swojego odradzam gruszkę ponieważ łatwo uszkodzić śluzówkę wiem,że frida jest mało przyjemna ale naprawdę skuteczna i nie bój się, nic nie łykniesz mój syn jak był mały miał poważnie zapchany nos, ciągłe zapalenia ucha i nawet oskrzeli bo nie dawał radę wydmuchiwać frida właśnie zakończyła wszelkie infekcje pokatarowe- nobel dla nich za ten wynalazek Szaja- ale Twoja córunia dzielna,szkoda mi biduleczki nazeczona ja zabkę kupiłam w pasażu grunwaldzkim ale to ze dwa miesiące temu,najlepiej niech sprawdzą w sklepie dostępność i powiedzą gdzie możesz odebrać Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-10-03 o 09:30 |
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewoje.
Mam ochotę podskoczyć dziś do miasta, bo fajne promocje są w Rossmanie i chętnie bym coś z nich kupiła, ale z drugiej strony nie chce mi się jechać busem, a samochód do jutra na warsztacie stoi. Cytat:
Moja siostra tez u córci gruszkę stosowała, ja tej fridy nigdy na oczy nawet nie widziałam, tylko tyle, co w necie. Nikt jej w moim otoczeniu nie używał nigdy. ![]() A co do laptopa, to ktoś jest niezłym cwelem... Naprawa matrycy to nie jest mały koszt, czasem bardziej się opłaca kupić nowego laptopa, niż bawić się z samym ekranem, niestety. Chyba, że masz go na gwarancji, to inna sprawa, chociaż takiej usterki pewnie nie uznają...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-03 o 09:55 |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpię takich sytuacji.Pogoda dziś okropna, deszcz leje całą noc aż się z łóżka nie chce wychodzić. Taką mi ochotę któraś na pyzy zrobiła że chyba na obiad dziś będą! Uduszę
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć dziewczynki dziś kolejny pochmurny dzień życze dużo uśmiechu ! Marsi ! Tobie to zawsze sie cos przydarzy...co za ludzie serio hamstwo ! ![]() jak mozna komus zniszczyc i sie nie przyznac? nie rozmiem..... a to sluzbowy laptop czy wlasny?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mnie tak TŻ wkurzył!!! Pojechał tydzień temu we wtorek i mówi mi że przyjedzie poniedziałek/wtorek. W weekend już powiedział wtorek/środa, a dziś rano mi mówi, że wyjedzie dopiero wieczorem. I co? Będzie tu w nocy?! Ja na niego czekać nie będę. Za chwilę to będzie, że jutro. Tak mnie ten człowiek wkurza. Pieprzy jedno a robi drugie! ☠☠☠☠☠☠☠enie o Szopenie!!!!!!! |
|
|
|
|
#1059 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
Najgorzej, że jutro mam glukozę i nie wiem jak ją przeżyję Do lidla podjadę oblookać jutro. Mam nadzieję, że po USG mój kochany szkrabek się ujawni i łatwiej mi będzie kolor wybrać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Caffee, bardzo mi przykro. 3mam kciuki za Ciebie i męża, żeby następnym razem wszystko było ok. bokeh, śliczne zdjęcia No i gratki z powodu ostatnich wizyt, poznanych płci i ślicznych brzuszków |
|||||
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
aniolekKB a Ty kiedy wizyta i jakieś szanse na poznanie płci?
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro idziemy na USG 3d i mam nadzieję, że będziemy mogli zerknąć co ma bejbik między nogami
Już się doczekać nie mogę
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny
ja wpadłam się tylko przywitać, bo dziś trochę pospałam i się oczywiście nie wyrobię właśnie staram się ogarnąć dom i lecę na uczelnię wpadnę do was wieczorem, a tymczasem życzę wszystkim miłęgo dnia!
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
musze wam się pożalić otóż zauważyłam że troche mniej rusza mi się dzidzia, tzn na dzień to poruszy się ale tak mocno to moze raz lub dwa w ciagu dnia, ale kiedys zawsze rano a teraz nie zawsze i nie wiem czy się martwić tym ?
|
#1065 |
|
BAN stały
|
nazeczona przechodziłam przez przeziębienie całe ostatnie 2 tygodnie. Polecam syrop z cebuli. Ja piłam też mleko z czosnkiem i miodem. W końcu postawiło mnie to na nogi.
Co do żabki, też kupiłam Najpierw znalazłam ją w magnolii, ale nie mieli mniejszego rozmiaru, babeczka mi zadzwoniła z zapytaniem gdzie jest...i ostatecznie kupiłam w galerii na Arkadach hope01 a co robi Twój Tż na tych wyjazdach? Tzn chodzi mi o to, czy to od niego jest zależne kiedy wróci? Nie denerwuj się
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile taka frida kosztuje bo jeszcze nie jestem na nic zdecydowana, tylko rozeznanie robię?? Taka pościel mi się podoba, jest do niej jeszcze rożek, tylk droga, ale na jadną taką chyba się skuszę
|
|
#1067 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzymam kciuki, bo wiem co to znaczy nie wiedzieć Sama szłam w piątek na wizytę z wieeelką nadzieją i stwierdziłam, że nie wyjdę z gabinetu póki się nie dowiem jaka płeć Cytat:
|
||
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!!! Wpadłam się tylko przywitać i lecę na zakupy. Jadę moją Olę obkupić...
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hope nie przejmuj sie mój co prawda pracuje na miejscu ale ma własną działalność i też od niego zalezy kiedy bedzie ile bedzie i zdarzalo sie ze mowil ze wroci np o 16 a wracal o 22 bo mu sie zasiedzialo.... strasznie mnie to irytuje takie robienie z geby dupy ale, moj jest pracoholikiem i nic na to nie poradze
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski!
Oj, cos mi dziś wizaz muli Pokaże Wam moje ostatnie paczuszki dla młodego, czekam jeszcze na niebieski kombinezonik Doprowadze się do ładu i zmykam do rodzinnego po skierowanie na awidnośc toxo. Myslicie ze wypisze? dzwonilam do laba, to jest koszt 180 zl!!! czujecie akcję? od razu wezme drugie skierowanie na pozniej, bo na nastepna wizytę mam zrobic standardowke czyli mocz i krew oraz HBS, HCV i HIV |
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/aspirator-do-nosa-...649049367.html http://allegro.pl/nosalek-aspirator-...667718686.html http://allegro.pl/aspirator-do-noska...670172403.html a tu taki do odkurzacza ![]() http://allegro.pl/abakus-aspirator-d...678515583.html |
|
|
|
|
#1074 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj przesiedziałam cały dzień u Rodziców bo mój mąż pojechał na czeską stronę. I ile przepysznych słodyczy dostałam potem, ja w ogóle uwielbiam czeskie czekolady, wafelki, mogłabym je jeść non stop A dzisiaj idziemy do teściowej na urodziny, muszę jeszcze jakieś ciastko upiec, żeby było świeże. W ogóle to najadłam się w nocy strachu, bo leżę i ok. północy czuję dym. W sypialni i w przedpokoju. Wołam TŻ, że chyba coś się pali, oblataliśmy po całym domu, nic, tylko dym, na klatce też trochę dymu, TŻ obskoczył wszystkie piętra, czy komuś się z drzwi nie dymi i nic. Chyba po prostu ktoś w nocy coś przypalił, jakiś garnek czy patelnię i wietrzył mieszkanie na klatkę. Ale co się zestresowałam to moje ![]() Caffe strasznie współczuję, trzymajcie się dzielnie i oby już nigdy Was to nie spotkało! Bokeh ja zauważyłam, że moja Mała ma w tygodniu takie dwa dni kiedy jest bardziej ospała, potem znowu wszystko wraca do normy. Może Twoja też teraz tak ma? Kiedy masz wizytę znowu? Dziewczyny nie wiecie co się dzieje z Kasia_heaven? Bo chyba dawno jej nie było, nie wiem czy coś przeoczyłam? |
|
|
|
#1075 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kartoflak, to chyba to samo co insolito napisała, czyli babka ziemniaczana. Trze się ziemniaki, dodaje jajko, boczku smażonego razem z tłuszczem i zapieka się w piekarniku A przycieraki, czy tam siwe kluski, to to co napisała bokeh - trze się ziemniaki, dodaje jajko, mąkę i rzuca się je łyżką na gotującą się wodę. Ja jem ze smażonym boczkiem i twarogiem. I je po prostu kocham ![]() Cytat:
Łupów ciucholandowych niestety nie pokażę, bo zawiozłam wszystko mamie do prania
|
||||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja sie tego najbardziej boje, bo oni biora chyba srednią z 12 miesięcy. A jak ja od wrzesnia mam podwyżkę z mianowania no i ta podwyzka wrzesniowa 3/4% to powinnam miec "sporo" wiecej niz w czerwcu a jak mi policza srednia z 12 ostatnich miesiecy to bede kupe kasy w plecy... ![]() Powodzenia! |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko już zjadłaś? ![]() Kasi heaven już baaaardzo dawno nie widziałam. |
|
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ale sie wystraszyłam. Wstałam od stołu i nagle ciemno mi przed oczami sie zrobiło i szum w uszach. Ledwo doszłam do kanapy. Dopiero jak wypilem szklankę wody przeszło mi. Położyłam się chwilę jeszcze poszumialo w uszach, zimny pot mnie oblał i teraz już ok. Nigdy w życiu nie zemdlalam czy tak to wygląda? Czy tak coś ze mną nie tak? Boje sie wsawać
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wizyte mam 15.10.... właśnie nie wiem bo to nie jest tak ze sie nie rusza niby dopiero po 28 tc trzeba liczyc ruchy a teraz tylko pilnować żeby dluzej niz 12h nie bylo przerwy no to u mnie nie ma. Może sie jakos obrocila inaczej ze nie czuje? A co do omdlenia to tak to mniej wiecej wygląda ja kiedys szlam po domu normalnie nagle ciemno przed oczami i obudzialam sie na podlodze ...... nie wstawaj zbyt szybko i powoli chodź....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

A znacie określenie "krajzega" ?
a Tż normalnie że piła 
chciałam kupić jakieś żółte też ubranka ale nie widzialam nic ladnego;(
22.05.2008
14.08.2011

dziś kolejny pochmurny dzień 

Bo ja sie tego najbardziej boje, bo oni biora chyba srednią z 12 miesięcy. A jak ja od wrzesnia mam podwyżkę z mianowania no i ta podwyzka wrzesniowa 3/4% to powinnam miec "sporo" wiecej niz w czerwcu a jak mi policza srednia z 12 ostatnich miesiecy to bede kupe kasy w plecy...