Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 11:55   #4021
Goyya
Raczkowanie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

co do Robienia testu wcześniej,ja zrobiłam 2 dni temu czyli w 33dc i wyszła 1 kreska....i bez sensu,że zrobiłam bo i tak nic nie wiem
tzn.dziś35dc więc powinnam dziś zrobić,ale ja mam te cykle nieregularne więc może byc i dziś i jutro i pojutrze.... nie pozostaje mi nic innego jak czekać,bo ciągle mam nadzieje,że ten test za wcześnie zrobiłam...a boję się zrobić następny bo jak mi znowu wyjdzie 1 krecha,to i tak się będę "oszukiwać"że to dlatego,że za wcześnie....... NIEREGULARNE CYKLE TO JAKAŚ KARA ODGÓRNA!!!!!???!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
Goyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:21   #4022
Linka1984
Zakorzenienie

Mam chwilowe załamanie..i najgorsze jest to ze wyżywam sie na ludziach obok
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:25   #4023
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
chodź do mnie napijemy sie kawusi czy cośi będzie lepiej
Stary 2012-10-03, 12:30   #4024
Goyya
Raczkowanie

też mam załamkę.... trzyma mnie od wczoraj co gorsze.... to może ogólny stan październikowy??
Stary 2012-10-03, 12:38   #4025
nuna2
Zakorzenienie

pogoda do niczego poprostu
Stary 2012-10-03, 12:43   #4026
magdaammm
Raczkowanie

mam nadzieje, ze to przez tą jesien.. bo widze ze nie jestem sama.. powinnysmy sie spotkac i wypic razem kawe albo winka troche na poprawe samopoczucia. musze wyjsc do miasta i kupic pare pierdulek na tort dla tesciowej.. i chyba pojjade autem, bo nawet nie mam ochoty wychodzic..;| jeszcze moj brat z dziewczyna sie do nas wprowadzili na jakies 2 miesiace bo musieli zwolnic mieszkanie a swoje nowe remontują.. nawet po sobie nie sprzatają.. i codziennie wchodze do lazienki a tu jej gacie.. moglaby chociaz do kosza wrzucić..ja bym sie wstydzila.. zeby ktos obcy patrzyl na moje brudne porozwalane gacie.. wkoncu powinna uszanowac to,ze nie jest u siebie.. zrob obiadek, posprzataj, poodkurzaj.. porazka! bo oni sa przeciez tak zapracowani i zmeczeni..;| i mam teraz psa i kota w domu.. i ot! to wszystko tez mnie dobija..
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:44   #4027
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
pogoda do niczego poprostu
A u mnie z kolei jest pięknie. Dość ciepło, świeci słońce. Moja dorywcza praca jest pracą wykonywaną w domu i nie mogę się na niej skupić. Mam ochotę wyskoczyć na spacer zamiast pracować. A tu trzeba się wziąć i dwie godziny jeszcze skupić na robocie...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:47   #4028
Linka1984
Zakorzenienie

to @ i tyle. On mnie dobija. Myślałam ze sie z nim porzegnam na jakis czas a tu dupa
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:48   #4029
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A u mnie z kolei jest pięknie. Dość ciepło, świeci słońce. Moja dorywcza praca jest pracą wykonywaną w domu i nie mogę się na niej skupić. Mam ochotę wyskoczyć na spacer zamiast pracować. A tu trzeba się wziąć i dwie godziny jeszcze skupić na robocie...
a mozna wiedziec, co robisz?? bo wlasnie tez szukam roboty i moglaby byc nawet w domku...
Stary 2012-10-03, 12:49   #4030
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Magda, to wygarnij im wszystko i wymagaj sprzątanie po sobie, nie są gośćmi u Was tylko tymczasowymi lokatorami, więc powinni się przylożyć do utrzymania mieszkania w dobrym stanie.
A i obiadek niech sobie sami robią, albo co 2 dzień wspólny, nie jesteś służbą.
Stary 2012-10-03, 12:50   #4031
MaCherie
Przyczajenie

Hello dziewczyny!! podczytuję Was od jakiegoś czasu i chciałabym się dołączyć- mogę?
Mam na imię Justyna mam 26 lat, mam 6 letniego synka i niedawno stwierdziliśmy z moim Tż, że czas na rodzeństwo dla synka
Właśnie rozpoczeliśmy 4 cs.
MaCherie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:52   #4032
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaCherie Pokaż wiadomość
Hello dziewczyny!! podczytuję Was od jakiegoś czasu i chciałabym się dołączyć- mogę?
Mam na imię Justyna mam 26 lat, mam 6 letniego synka i niedawno stwierdziliśmy z moim Tż, że czas na rodzeństwo dla synka
wiam witam
Stary 2012-10-03, 12:53   #4033
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Magda, to wygarnij im wszystko i wymagaj sprzątanie po sobie, nie są gośćmi u Was tylko tymczasowymi lokatorami, więc powinni się przylożyć do utrzymania mieszkania w dobrym stanie.
A i obiadek niech sobie sami robią, albo co 2 dzień wspólny, nie jesteś służbą.
Dobrze mówisz
Współczuję Ci Magda, ja bym jeszcze tydzień wytrzymała, ale 2 miesiące
A z tymi gaciami to przegięcie... blee

Edytowane przez karolina2121
Czas edycji: 2012-10-03 o 13:00
karolina2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:58   #4034
Goyya
Raczkowanie

to kwestia pogody i 1 kreski................ u mnie .....
Stary 2012-10-03, 12:59   #4035
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Dobrze mówisz
Współczuję Ci Magda, ja bym jeszcze tydzień wytrzymała, ale 2 miesiące
A z tymi gaciami to przegięcie... blee
niech powie, że jej gacie śmierdzą na pół łazienki
Stary 2012-10-03, 13:00   #4036
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
niech powie, że jej gacie śmierdzą na pół łazienki
Ha ha dokładnie

A na poprawę humoru dla wszystkich mamusiek i przyszłych mamusiek piękna piosenka:

http://www.youtube.com/watch?v=ukbBzP0jwdQ

Uwielbiam ją
Stary 2012-10-03, 13:03   #4037
Goyya
Raczkowanie

Cytat:
podziel się jak było przy pierwszym?jakie objawy?bo tu część bez doświadczeń jest
Stary 2012-10-03, 13:08   #4038
MaCherie
Przyczajenie

[QUOTE=Linka1984;36886225]to @ i tyle. On mnie dobija. Myślałam ze sie z nim porzegnam na jakis czas a tu dupa[/QUO

Niestety wiem co czujesz, u mnie też dziś zawitała @ no nic popłakałam sobie ale przypuszczłam, że tak będzie bo zatestowałam sobie 2 dni temu i niestety I krecha ale łudziłam sie oczywiście, że może za wcześnie....

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
podziel się jak było przy pierwszym?jakie objawy?bo tu część bez doświadczeń jest
Moje pierwsze dziecie to klasyczna wpadka moim objawem był brak @ i wrażliwość na zapachy - mój piesek kochany śmierdział mi jak padlina po tygodniu spóźniającej sie @ zrobiłam test i ukazały się mym oczom II piękne krechy ciąża przebiegała książkowo
Stary 2012-10-03, 13:23   #4039
Goyya
Raczkowanie

[QUOTE=MaCherie;36886519]
Cytat:
to @ i tyle. On mnie dobija. Myślałam ze sie z nim porzegnam na jakis czas a tu dupa[/QUO

Niestety wiem co czujesz, u mnie też dziś zawitała @ no nic popłakałam sobie ale przypuszczłam, że tak będzie bo zatestowałam sobie 2 dni temu i niestety I krecha ale łudziłam sie oczywiście, że może za wcześnie....

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Moje pierwsze dziecie to klasyczna wpadka moim objawem był brak @ i wrażliwość na zapachy - mój piesek kochany śmierdział mi jak padlina po tygodniu spóźniającej sie @ zrobiłam test i ukazały się mym oczom II piękne krechy ciąża przebiegała książkowo
z czasem wpadki się docenia i to jest niesamowite....
ja pewnie też do Was wkrótce dołączę,robiłam test 2 dni temu i 1 kreska,ale żyję złudzeniem....no zapewne się to skończy dziś,bądź jutro...
Stary 2012-10-03, 13:24   #4040
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
raczej nie.. to raczej @ ;| a w ogole to jeszcze sie nie witalam a wiec Witam u nas,ostatnio tylko wpadam i wypadam szybko stad bo czasu ni ma.. ale podczytuje wszystko, takze owocnych staranek zycze

color marsz do najlepszego meża potulic sie trochu!
Przytuliłam się grzecznie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ale mnie to wkurza ze mi wszystkiego nie cytuje

Nuna, Anulka witajcie

tak i to dwa razy
a wczoraj "rozmawiałam" na ten temat z TŻ, jakoś tak wyszło że powiedział -dałem Ci to co we mnie najlepsze (dziecko)
-a ja myslalam że najlepszy to Ty masz charakter, ale jak to się najbardziej liczy to mogłam szukać faceta po jakości spermy a nie charakterze
-(obrazona mina)
-aaa no tak, przeciez i tak bym Ciebie wybrała, masz najlepsze żołnierzyki
odrazu z obrażonego zmienil się w dumnego kogucika

Jakie czekam Iza może ten dupek nie jest dupkiem i w końcu jakośm pomoże wiesz że trzymam mocno kciuki za Ciebie

Bidulka

Śliczny
ja to mam prze sajgon, zielone tapety, czerwony naroznik i rózowa pufa Fatty (wiecie taki worek) ale co zrobić jak tamten pokoj miałam różowy i to pasowało, przeciez nie wyrzuce
a ściany chciałabym zmienić na jakiś bez, tym bardziej ze nie lubie tapet a już tym bardziej takich ktore sie odklejaja chociaz byly robione 2 miesiace temu, tyle ze przez jakis idiotow
ale to nie jest takie proste bo pod tapetą nie jest normalna ściana tylko kij wie co i to by trzeba bylo szpachlowac duzo
ale jesli postanowimy zostac w tym mieszkaniu na dluzej to w grodniu to zrobimy bo i tak bedziemy musieli zrobic pokoik dla dziecka

Ja uwielbiam Kwiat pustyni i Białą Masajke, na jej punkcie mam bzika a film jest prze wspaniały, oglądałam ze 100 razy dlatego bardzo polecam dziewczyny oglądnijcie sobie To historia na faktach, niedawno nawet byla ta biała masajka w rozmowach w toku

I dobrze że piszesz, mam nadzieję że nie uda Ci się od nas powstrzymać co do gluta to ja mam nadzieje że Twoj TŻ ma mocne pleminiki i jakaś dziewczynka z tego będzie
a jak nie to może chociaż już ta owulacja będzie taka sama w następnych cyklach...

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

No i dzień dobry
u mnie brzydka pogoda więc jak zawsze się ciesze bo wszyscy mi dadzą spokoj

Dziś mamy skończony 15tc czyli zaczęty 16
ii zapomniałam co miałam napisać

Z tego co pamiętam to bardzo zastanawiam sie nad szpitalem w ktorym mam rodzić.. bo wczoraj spotkałam się z koleżanką i ona rodziła 40 km od mojego miasta...
W moim szpitalu jest straszny syf, ludzie są nielili ogolnie horror jakiś.. ma bardzo złe opinie tylko co z tego jak cały sprzęt i lekarzy..
a tam opowiadała ze znieczulenie za darmo, ze wszyscy mili i sympatyczni, na kazde zawolanie, jak rodzina odwiedzala to wychodzili z sali, dostali dyplom, miala menu i zamawiala co chciala do jedzenia, a na koniec mylala ze to sen i ze kazą jej zaplacic 12 tys za to ale oczywiscie to wszystko za darmo na NFZ
a gdy chciala dac poloznej czekoladki to powiedziala ze oni tu tyle zarabiaja i wykonuja swoja prace wiec nic im sie wiecej nie nalezy..
no ogolnie wspomina porod jak piekny sen... http://www.sw-elzbieta.pl/#aktualnosci

tylko ze ja sie boje ze tam nie ma tylu lekarzy i specjalistow.. i gdyby sie cos podzialo to co ja wtedy zrobie jak mnie z dzieckiem nie przyjma potem do miejscowego.. pozatym TŻ nie ma prawa jazdy więc cieżko by było mu jezdzić.. eh..
ale ja sie tak boje tego miejscowego szpitala.. boje sie tych ludzi najbardziej
Luncia Ty nie masz "prze sajgon", ale jak już to artystyczny nieład
No i gratki 16tc

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Oj kobieto nie fiksuj.Co ma być to będzie. Na pewno będzie dobrze

Witajcie dziewczyny i od razu przepraszam że rzadko się udzielam. Puki co zawieszamy starania, trzeba jakoś poukładać to wszystko od nowa. Jest już dobrze, heh zawieszamy jak zawieszamy nie stosujemy antykoncepcji tylko najwyżej przerywany także jakby co to kto wie

Dzisiaj wstałam przeziębiona znowu,jak ja nie cierpię jesieni. Nos zatkany gardło ściśnięte no masakra jakaś. Ale nie dam się jeszcze dwa tyg do urlopu nie mogę sobie teraz na chorobę pozwolić więc się kurujemy razem z Tż bo on też coś łapie. Będę jednak i tak tu zaglądać bo przywiązałam się do was i nie wyobrażam sobie żebym nie mogla cieszyć się waszymi fasolkami razem z wami.Dlatego prosiłabym o nie wypisywanie mnie z waszego grona.Pozdrawiam
Anti nikt nie ma zamiaru Cię stąd usuwać Wierzę,że szybko wrócisz do nas pogodzona na dobre z tż i II krechami!

Cytat:
Witam!

Już po badaniach zabrali mi dużo krwi złodzieje
Znowu mnie laboratorium zaskoczyła, bo byłam pewna, że wydam ze 300 zł - specjalnie 500zł wzięłam w razie czego, a zapłaciłam tylko 92zł
A to krwiopijcy ehhe. Ooo widzisz jakie miłe zaskoczenie, widać nie wszędzie tak zdzierają

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
zboczeniec!

Isia ty mi się kobieto nie musisz tłumaczyć! Pytałam tylko, bo np teściowa mojej siostry to chciała amolem leczyć moją roczną siostrzenicę "bo to przecież ziółka są" i nie wiedziała, że to na alkoholu...
Ja w akcie desperacji to pewnie i ze 30 kropli bym chlapnęła.

gratuluję

myślę, że trzymałabyś za mnie kciuki nawet jakbym się wczoraj tą cukinią zmolestowała... hmm?

brawa dla TŻta!

oj tam, oj tam nie mów fuj... jeszcze szansa jest

witam z rana
cycki coś mnie zaczynają boleć ....
Hmm a może faktycznie ten wczorajszy glucior to była owulacja, a dzisiejszy ból piersi to już po owulce
Ja trzymam kciuki bo wiem,że jak pukanie było w niedziele , a owulka we wtorek to są bardzo realne szanse
Buzial siostro!!!

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam pierwszy raz dziś mam 14dc, narazie podchodze do tego na luzie, poszłam z ciekawości, żeby zobaczyć co się tam u mnie dzieje

a i jeszcze gin zaproponował mi i Tż, żebyśmy brali witaminy Probaby, sprawdziłam i one kosztują 120 zł osobno dla mnie i dla Tż,czyli razem 240 zł. Jak dla mnie za drogo, chyba dam sobie spokój.
Ja bym zapytała w aptece o jakiś zamiennik tańszy

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Szejda ja tez nie dalabym takich pieniedzy za witaminy, pojdziesz do apteki to znajda cos dobrego i tanszego

dzien dobry. jakiegos dola lapie.. wiem, ze to niby dopiero 3 cykl, ale dla mnie to juz 3 cykl.. nie chce wyjsc na jakas egoistke.. taki jakis glupi dzien mam. ;|
Masz racje kochanie to DOPIERO 3 cykl! Zobaczysz być może w tym lub kolejnym cyklu pochwalisz się nam II kreskami. Uśmiechnij się Madziula

Cytat:
co do Robienia testu wcześniej,ja zrobiłam 2 dni temu czyli w 33dc i wyszła 1 kreska....i bez sensu,że zrobiłam bo i tak nic nie wiem
tzn.dziś35dc więc powinnam dziś zrobić,ale ja mam te cykle nieregularne więc może byc i dziś i jutro i pojutrze.... nie pozostaje mi nic innego jak czekać,bo ciągle mam nadzieje,że ten test za wcześnie zrobiłam...a boję się zrobić następny bo jak mi znowu wyjdzie 1 krecha,to i tak się będę "oszukiwać"że to dlatego,że za wcześnie....... NIEREGULARNE CYKLE TO JAKAŚ KARA ODGÓRNA!!!!!???!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
Powtórz test jutro

Cytat:

Cytat:
Witaj

No dziewczyny nadrobiłam Jakaś nie do życia jestem. Miałam robić kopytka na obiad z sosem i surówką. Stanęło na ziemniakach z sosem i surówką bo mnie jakaś niemoc ogarnęła i nie jestem w stanie robić tych kopytek.
Spać mi się chce przeokrótnie. Kimne się z 30 min. Wstanę,ogarnę troszkę w domu i zabieram chłopców na plac zabaw.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 13:29   #4041
MaCherie
Przyczajenie

Ooo tak mój synek jest kochany!! nie wyobrażam sobie życia bez niego
Może jednak @ nie przyjdzie
Stary 2012-10-03, 13:29   #4042
Goyya
Raczkowanie

no jeśli dziś @ nie będzię,to robię test jutro bo rzecież nie wytrzymama....dziś minie pod znakiem NIE oczekiwania na @ )
Stary 2012-10-03, 13:34   #4043
MaCherie
Przyczajenie

[QUOTE=Goyya;36886968]no jeśli dziś @ nie będzię,to robię test jutro bo rzecież nie wytrzymama....dziś minie pod znakiem NIE oczekiwania na @ )[/QUOTE
Mój wczorajszy dzień tak wyglądał Po odstawieniu tabsów mój kazdy dotychczasowy cykl wyglądał inaczej od poprzedniego i oczywiście nie obyło się bez nakręcania bo co miesiąc @ spóźnia się o 1 dzień
Stary 2012-10-03, 13:46   #4044
Luna0
Zakorzenienie

A ja robie chili con carne i oczywiście za wodniste mi wyszło ale zagescilam mąką
co najlepsze kroiłam papryczki chili i teraz cale rece mnie piekną i jeszcze psikałam wiec chwyciłam się za twarz o ona też mnie piecze

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 13:47   #4045
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!

Już po badaniach zabrali mi dużo krwi złodzieje
Znowu mnie laboratorium zaskoczyła, bo byłam pewna, że wydam ze 300 zł - specjalnie 500zł wzięłam w razie czego, a zapłaciłam tylko 92zł
Jakie badania robiłaś? razem z tokso?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 13:58   #4046
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Cześć wszystkim
O ile się nie mylę niedawno Color i Isia narzekały na ból głowy,to teraz ja ponarzekammęczy mnie to okropnie.W dodatku powinnam kopsnąć się do miasta bo Tż narzeka że szafa mu świeci pustkami a nie mam proszku do prania.Ale chyba się nie zbiorę...ogarnęłam chacjendę,zmyłam naczynia i mam dość.Najchętniej bym się kimnęła.

Tak w ogóle coś mi mówi że tu nowe fasole będą!Maru ,Goyya,chyba o Was chodzitrzymam kciuki za wszystkie testujące
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 14:06   #4047
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Chciałabyyym, chciaaaałaaaa
ale nie czuję się na fasolę no. I już.
Stary 2012-10-03, 14:11   #4048
Goyya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
O ile się nie mylę niedawno Color i Isia narzekały na ból głowy,to teraz ja ponarzekammęczy mnie to okropnie.W dodatku powinnam kopsnąć się do miasta bo Tż narzeka że szafa mu świeci pustkami a nie mam proszku do prania.Ale chyba się nie zbiorę...ogarnęłam chacjendę,zmyłam naczynia i mam dość.Najchętniej bym się kimnęła.

Tak w ogóle coś mi mówi że tu nowe fasole będą!Maru ,Goyya,chyba o Was chodzitrzymam kciuki za wszystkie testujące
a ja się czuję,i nic mnie nie obchodzi,że test mówi inaczej jak równiez fakt,iż nigdy nie byłam w ciąży i nie wiem jak się czuć
Stary 2012-10-03, 14:17   #4049
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
a ja się czuję,i nic mnie nie obchodzi,że test mówi inaczej jak równiez fakt,iż nigdy nie byłam w ciąży i nie wiem jak się czuć
No i tak trzymać! też zawsze wolę żyć z piękną nadzieję, że jednak się udało niż cały cykl pesymistycznie myśleć, że na pewno się NIE udało.

Kobity czy widzicie ile postów mamy natrzaskane???
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 14:18   #4050
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Chciałabyyym, chciaaaałaaaa
ale nie czuję się na fasolę no. I już.
Maru ja też nie czułam się na fasolę.Miałam humory i bóle okresowe jak zawsze.Gdyby mi ktoś powiedział wtedy że zaciążyłam to zabiłabym śmiechem:P poza tym w tamtym miesiącu się wkurzyłam i odstawiłam wszytskie tabsy: duphaston,kwas foliowy i inne duperele.Mój Tż też
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości