Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 09:00   #2971
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Jak to jest, że 4, a w wydatkach jest wypisane 7 kosmetyków?
bo ja kolorówkę liczę do wydatków, ale z niej nie odwykuję, jak chodzi o ilość sztuk wpisuję w tabelce zbiorczej osobno wydatki na kolorówkę, a osobno na pielęgnację. I ilość sztuk tylko z pielęgnacji.

gani: ja nie lubię żadnej z tych firm
Stary 2012-10-03, 09:31   #2972
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Czemu? Nie radzisz sobie, czy po prostu jesteś już zmęczona? Na którym jesteś roku i ile jeszcze przed Tobą (nie wiem, jak to jest we Włoszech)?
mam do zdania ten niezaliczony egz z prawa pracy i potem jeszcze 4 duze egzaminy wedlug dostepnych mozliwych dat ktore wkrotce sie ukaza. We Wloszech student sam sobie dobiera kiedy co zdawac, ale egzaminy sa tak duze ze na 1 ucze sie ponad miesiac i czasem sie juz tym zanudzam
no ale musze wziac sie w garsc, bo juz tyle za mna ze i koncowke przezyje. Chcialabym znalesc promotora przed koncem roku zeby rownoczesnie zajac sie pisaniem pracy.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 09:40   #2973
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
mam do zdania ten niezaliczony egz z prawa pracy i potem jeszcze 4 duze egzaminy wedlug dostepnych mozliwych dat ktore wkrotce sie ukaza. We Wloszech student sam sobie dobiera kiedy co zdawac, ale egzaminy sa tak duze ze na 1 ucze sie ponad miesiac i czasem sie juz tym zanudzam
no ale musze wziac sie w garsc, bo juz tyle za mna ze i koncowke przezyje. Chcialabym znalesc promotora przed koncem roku zeby rownoczesnie zajac sie pisaniem pracy.

Biedulka Rozumiem, że do jednego egzaminu masz pewnie kilka książek przygotować albo jedną po 500-1000 stron? Później tylko obrona i już koniec?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 09:45   #2974
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam wreszcie półlitrowy szampon z odżywką Joanny! Już tak mi zbrzydł, że szok
Wczoraj za to dostałam paczuszkę z balsamem do ust Figs&Rouge w prezencie od znajomej, więc bilans to na razie 2:2.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:35   #2975
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Biedulka Rozumiem, że do jednego egzaminu masz pewnie kilka książek przygotować albo jedną po 500-1000 stron? Później tylko obrona i już koniec?
o 500 stronach to ja marze
mam zwykle po 2 takie grubiaste ksiazki plus jeszcze notatki albo jakies ksera pisane po chinsku przez profesorow
najgorsze jest to ze egz sa same ustne wiec nie ma zmiluj

tak, obrona tu to niby czysta formalnosc, bo wyliczaja srednia z ocen i od tego sie zaczyna a jesli dobrze pojdzie to mozna sobie troche poddzwignac punktacje. Obrona jest bardzo uroczysta, komisja siedzi w togach a potem sie chodzi po miescie w koronie z lisci laurowych

Stary 2012-10-03, 10:57   #2976
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
tak, obrona tu to niby czysta formalnosc, bo wyliczaja srednia z ocen i od tego sie zaczyna a jesli dobrze pojdzie to mozna sobie troche poddzwignac punktacje. Obrona jest bardzo uroczysta, komisja siedzi w togach a potem sie chodzi po miescie w koronie z lisci laurowych
No tak, po takiej męczarni to radość z obrony jest pewnie niesamowita!

Ja dziś byłam na zdjęciu szwów z kolana i spotkały mnie same przykrości. Nie dość, że wczoraj okazało się, że na zdjęcie szwów muszę mieć skierowanie i musiałam jechac do lekarza po nie, to dziś chirurg stwierdzil, ze to ortopeda powinien mi zdejmowac szwy a nie on. Łaskawie mnie przyjął, na co pielęgniarka, która mi te szwy miała zdjąć też zaczęła wymyślać, że dlaczego jej to przypadło i że ona teraz musi w cudzych ranach grzebać. Jakich ranach? To są małe szwy, które sama bym sobie zdjęła. Poza tym to chyba jej obowiązek skoro pracuje w sluzbie zdrowia na chirurgii. Co za ludzie! Potem jeszcze zaczeła się wypytywać kto mi zalecił noszenie stabilizatora, skoro po artroskopii się nie nosi. Dopiero jak jej powiedziałam co dokładnie miałam robione to przyznała mi rację. I na koniec jakaś baba mnie na ulicy zaczepiła i zaczeła wypytywać co mi jest i dlaczego chodzę o kulach. To jej mowie, że miałam wypadek i operację przyszywania łąkotki i że chodze o kulach dopiero 2 tygodnie. Tak się dziwiła, że tyle czasu, bo ona jak miała tez chore kolano to po 3 dniach odrzuciła kule. Tylko, że każdy przypadek jest inny i nie można się porównywać. Ona z tego co mówiła to miała wycinaną łąkotkę, a po tym zabiegu rzeczywiście po 3 dniach już się chodzi. Ja miałam ją przyszywaną i czas na dojście do siebie to nawet 12 tyg.

Nie mam czasem siły do tych wszystkich ludzi, którzy patrzą z politowaniem na mnie. Tak jakbym była trędowata czy coś. Niestety nie ma w Polsce tolerancji dla takich osób które są tymczasowo mniej sprawne czy od urodzenia niepełnosprawne. Mało kto otworzy ci drzwi czy pomoze przejść... W jakim my świecie żyjemy...

Musiałam odreagować i wracając do domu zaszłam do drogerii i kupiłam kosmetyki , wydałam 71 zł...

Kupiłam w sumie rzeczy potrzebne, bo te które mam już się kończą lub nie mam takich w ogóle:

1. Peeling ogórkowy w kremie Ziaja - to akurat zachcianka
2. Krem na szyję i dekolt Ziaja Aretina Q - nie mam nic takiego, chcę wypróbować
3. Krem do stóp rozgrzewajacy Ziaja - mam teraz słabe krążenie w chorej nodze i moja stopa cały czas jest zimna więc może cos pomoże
4. Krem BB Eveline - nie mam nic takiego, chcę wypróbować czy rzeczywiście jest taki fajny jak niektorzy mowia
5. Krem pod oczy Mincer - moj stary się konczy
6. Matowy lakier - odcien benzynowy
7. Zmywacz do paznokci - aktualnie nie mam
8. platki kosmetyczne - koncza sie stare

Za duze zakupy dostałam smyczkę na klucze Eveline i kilka próbek kremów, szamponu
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:12   #2977
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Nie mam czasem siły do tych wszystkich ludzi, którzy patrzą z politowaniem na mnie. Tak jakbym była trędowata czy coś. Niestety nie ma w Polsce tolerancji dla takich osób które są tymczasowo mniej sprawne czy od urodzenia niepełnosprawne. Mało kto otworzy ci drzwi czy pomoze przejść... W jakim my świecie żyjemy...
Rozumiem Cię doskonale, tylko ja mam tak od 27 lat i do końca życia a Ty najwyżej 12tyg ... zazdroszczę

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 16:59   #2978
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Słyszałam, że nie podrażniają jak Pampersy no i duży plus za cenę.

W Rossmannie kupiłam 3 kosmetyki dla dziecka: płyn-żel, krem ochronny do twarzy i oliwkę (wszystko z Babydream) - niech czekają, w zimie nie będę musiała za tym latać
Chciałam sobie kupić wkładki laktacyjne (4,99 zł w promocji), ale w 3 Rossmannach pustki po nich
moja mała po jednych i drugich ma krostki na pupie
czy w rossmanie jest taki krem?
http://allegro.pl/hipp-krem-do-buzi-...618222995.html

Cytat:
Czy to taki odchudzajacy? Widziałam w Rossku blyszczyk do ust chyba z Eveline hamujacy łaknienie , nie wiem na jakiej zasadzie dziala, ale chyba z ciekawosci go kupie zeby sie przekonac
też to widziałam ostatnio w aptece i śmiać mi się chciało
Cytat:
Orlico chcialam ci pogratulowac samodyscypliny w odchudzaniu z podpisu wynika ze juz prawie osiagnelas swoj cel, brawo!
też zwróciłam na to uwagę i podziwiam Orlico ile masz wzrostu?
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Zaszłam dziś do drogerii Aster, która jakiś czas temu przechodziła lifting i... ujrzałam szafę Essence, Catrice, My Secret A ja się dotychczas śliniłam do tych szaf, gdy udawało mi się przy wolnej sobocie u TŻ napaść Naturę
nawet u mnie na prowincji jest aster ale jak byłam ostatnio to limitki jakieś stare były...
[QUOTE=ganimedea;36876943
macie jakieś swoje "must have" z Catrice czy My Secret? Z wcześniejszej wypowiedzi Lusi już wyłuskałam fixer z MS, a może za czymś jeszcze warto się teraz w Astrze rozejrzeć... [/QUOTE]
też chętnie się dowiem czy mają jakieś perełki
Cytat:
Ja dziś byłam na zdjęciu szwów z kolana i spotkały mnie same przykrości. Nie dość, że wczoraj okazało się, że na zdjęcie szwów muszę mieć skierowanie i musiałam jechac do lekarza po nie, to dziś chirurg stwierdzil, ze to ortopeda powinien mi zdejmowac szwy a nie on. Łaskawie mnie przyjął, na co pielęgniarka, która mi te szwy miała zdjąć też zaczęła wymyślać, że dlaczego jej to przypadło i że ona teraz musi w cudzych ranach grzebać. Jakich ranach? To są małe szwy, które sama bym sobie zdjęła. Poza tym to chyba jej obowiązek skoro pracuje w sluzbie zdrowia na chirurgii. Co za ludzie! Potem jeszcze zaczeła się wypytywać kto mi zalecił noszenie stabilizatora, skoro po artroskopii się nie nosi. Dopiero jak jej powiedziałam co dokładnie miałam robione to przyznała mi rację. I na koniec jakaś baba mnie na ulicy zaczepiła i zaczeła wypytywać co mi jest i dlaczego chodzę o kulach. To jej mowie, że miałam wypadek i operację przyszywania łąkotki i że chodze o kulach dopiero 2 tygodnie. Tak się dziwiła, że tyle czasu, bo ona jak miała tez chore kolano to po 3 dniach odrzuciła kule. Tylko, że każdy przypadek jest inny i nie można się porównywać. Ona z tego co mówiła to miała wycinaną łąkotkę, a po tym zabiegu rzeczywiście po 3 dniach już się chodzi. Ja miałam ją przyszywaną i czas na dojście do siebie to nawet 12 tyg.

współczuję... takie rzeczy to chyba tylko w Polsce

dziewczyny nie mam zielonego pojęcia co sobie kupić na chrzciny obiad robimy w domu, tylko 14 osób, nasi rodzice i rodzeństwo a ja nie mam się w co ubrać
Stary 2012-10-03, 17:34   #2979
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
moja mała po jednych i drugich ma krostki na pupie
czy w rossmanie jest taki krem?
http://allegro.pl/hipp-krem-do-buzi-...618222995.html

też to widziałam ostatnio w aptece i śmiać mi się chciało
A pieluchy z Rossmanna miałaś?

Ta seria jest, ale nie wiem czy krem też

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 17:44   #2980
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny nie mam zielonego pojęcia co sobie kupić na chrzciny obiad robimy w domu, tylko 14 osób, nasi rodzice i rodzeństwo a ja nie mam się w co ubrać
Jakaś garsonka byłaby odpowiednia - żakiet + spódnica lub zwykła prosta princeska i marynarka. Najlepiej stawiać na klasykę

Właśnie wróciłam z Natury, kupiłam:
- korektor Essence
- żel pod prysznic Fruttini Liczi i Wanilia
- krem do rąk Cztery Pory Roku poziomkowy

Wszystko potrzebne bo lada dzień zużyję stare.
Stary 2012-10-03, 18:56   #2981
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
bo ja kolorówkę liczę do wydatków, ale z niej nie odwykuję, jak chodzi o ilość sztuk wpisuję w tabelce zbiorczej osobno wydatki na kolorówkę, a osobno na pielęgnację. I ilość sztuk tylko z pielęgnacji.
Aha Teraz kojarzę, że już kiedyś o tym pisałaś To rzeczywiście bardzo ładnie Ci poszło.

Cytat:
No tak, jak już niewiele Ci zostało, to trzeba się zmobilizować, nauczyć i pozdawać Potem sobie odpoczniesz. Szkoda, że u nas tak nie ma

Cytat:
najgorsze jest to ze egz sa same ustne wiec nie ma zmiluj

Współczuję, dobrze że ja miałam same pisemne. Dla mnie to byłby masakryczny stres
Hehe, jak fajnie

Cytat:
Ja dziś byłam na zdjęciu szwów z kolana i spotkały mnie same przykrości.

Musiałam odreagować i wracając do domu zaszłam do drogerii i kupiłam kosmetyki , wydałam 71 zł...
No niestety nasz służba zdrowia kulturą ani uprzejmością zazwyczaj nie grzeszy Nie przejmuj się tym.
Nie dziwię Ci się. Ale skoro większość i tak potrzebna, to dobrze

Cytat:
Sukienkę, albo elegancką spódnicę/spodnie + marynarkę

Przyszedł mi dziś Ruboril, szybciutko Dostanę też dwie miniaturki Biodermy z akcji na fb Sebium Pore Refiner i Sebium Gel Gommant.

EDIT: Lynn, stosujesz Ruboril rano czy/i wieczorem? Nadaje się pod makijaż? Kojarzysz mniej-więcej, kiedy mogę się spodziewać jakichś pierwszych efektów?

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-10-03 o 18:59
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 19:31   #2982
Konto usunięte

Cytat:
też zwróciłam na to uwagę i podziwiam Orlico ile masz wzrostu?
Tu nie ma nic do podziwiania, bo waga skoczyła w górę i się nie rusza, ale choć centymetrów dalej ubywa
Mam 169cm wzrostu, ale nie patrz na BMI, bo wyglądam na znacznie cięższą. No, może teraz już nie, ale wyglądałam.

Kiepsko mi się październik zaczął.
Przyszła dziś paczka z wygraną odżywką do włosów w spray'u Pilomax, a na zakupach natknęłam się na krem do rąk Verony za niecałe 4zł, obłędnie pachniał, więc... siostra mi go kupiła, bo ja nie miałam portfela
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 19:39   #2983
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36893320]Tu nie ma nic do podziwiania, bo waga skoczyła w górę i się nie rusza, ale choć centymetrów dalej ubywa
Mam 169cm wzrostu, ale nie patrz na BMI, bo wyglądam na znacznie cięższą. No, może teraz już nie, ale wyglądałam.

Kiepsko mi się październik zaczął.
Przyszła dziś paczka z wygraną odżywką do włosów w spray'u Pilomax, a na zakupach natknęłam się na krem do rąk Verony za niecałe 4zł, obłędnie pachniał, więc... siostra mi go kupiła, bo ja nie miałam portfela [/QUOTE]

Rozumiem, że "sekret" diety nadal ściśle tajny?

Nie przejmuj się, u mnie tylko 2 zużycia i 6 na plus... I coś się nie zanosi na zużyciowy październik.
Stary 2012-10-03, 19:53   #2984
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem, że "sekret" diety nadal ściśle tajny?

Nie przejmuj się, u mnie tylko 2 zużycia i 6 na plus... I coś się nie zanosi na zużyciowy październik.
Tu nie ma żadnego sekretu
Ściągnęłam z różnych źródeł kilka jadłospisów na określoną przez dietetyczkę ilość kalorii, poczytałam i starałam się nimi wzorować, ale nie jakoś ściśle. Nie liczyłam kalorii, ale zaczęłam stosować się do zasad zdrowego odżywiana i odstawiłam śmieci i efekty były No i zaczęłam sporo ćwiczyć na siłowni. Teraz mam na to mniej czasu, ale raz-dwa razy w tygodniu staram się chodzić. Poza tym dużo spaceruję szybkim marszem, zamiast wsiadać w samochód czy autobus
Jak masz ochotę to poczytaj sobie dietetyczną serię u mnie na blogu. Co dwa tygodnie robiłam "sprawozdanie" i raz też pokazałam przykładowy tydzień z jadłospisu w zdjęciach
Stary 2012-10-03, 19:57   #2985
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36893773]Tu nie ma żadnego sekretu
Ściągnęłam z różnych źródeł kilka jadłospisów na określoną przez dietetyczkę ilość kalorii, poczytałam i starałam się nimi wzorować, ale nie jakoś ściśle. Nie liczyłam kalorii, ale zaczęłam stosować się do zasad zdrowego odżywiana i odstawiłam śmieci i efekty były No i zaczęłam sporo ćwiczyć na siłowni. Teraz mam na to mniej czasu, ale raz-dwa razy w tygodniu staram się chodzić. Poza tym dużo spaceruję szybkim marszem, zamiast wsiadać w samochód czy autobus
Jak masz ochotę to poczytaj sobie dietetyczną serię u mnie na blogu. Co dwa tygodnie robiłam "sprawozdanie" i raz też pokazałam przykładowy tydzień z jadłospisu w zdjęciach [/QUOTE]

Aaaa to takie buty Bo pamiętam jak zaczynałaś się odchudzać to mówiłaś, że to jadłospis od jakiejś znajomej i że nie wolno Ci go dalej rozpowszechniać. Chyba, że coś pomyliłam
Stary 2012-10-03, 20:03   #2986
Konto usunięte

Cytat:
Aaaa to takie buty Bo pamiętam jak zaczynałaś się odchudzać to mówiłaś, że to jadłospis od jakiejś znajomej i że nie wolno Ci go dalej rozpowszechniać. Chyba, że coś pomyliłam
No bo tak było, ale szybko stwierdziłam, że takie ścisłe trzymanie się jadłospisu to nie dla mnie i pościągałam sobie inne, tylko żeby mieć wzór
Stary 2012-10-03, 20:54   #2987
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Szkoda, że u nas tak nie ma
hihi no niby to jest fajne takie wybieranie sobie kiedy pojsc na egzamin ale trzeba miec super samodyscypline i motywowac sie samemu bo inaczej to mozna tu studiowac wiecznie.

Stary 2012-10-03, 21:25   #2988
KonikGarbusek
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36893773]
Jak masz ochotę to poczytaj sobie dietetyczną serię u mnie na blogu. Co dwa tygodnie robiłam "sprawozdanie" i raz też pokazałam przykładowy tydzień z jadłospisu w zdjęciach [/QUOTE]

Ja czytałam już nie raz, posłałam nawet linki do Twoich osiagniec w swiat. Mnie zmotywowałas swoimi wynikami i już postanowiłam, że jak tylko z nogą bedzie lepiej to zaczynam dietowac tak jak Ty. Mam super jeansy, ktore zalozylam 1 raz, bo po wakacjach juz w nie nie weszłam. Mam cel, zeby znow je załozyc
Stary 2012-10-03, 21:49   #2989
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

EDIT: Lynn, stosujesz Ruboril rano czy/i wieczorem? Nadaje się pod makijaż? Kojarzysz mniej-więcej, kiedy mogę się spodziewać jakichś pierwszych efektów?
Na noc, ale stosowałam też pod makijaż i bardzo dobrze się sprawował Co do efektów to nie pamiętam, ale na pewno przed koncem opakowania, skoro zdecydowałam się na kolejne
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 22:08   #2990
Koshatka
Zakorzenienie

Lynn Ty zamawiałaś prenumeratę Pani?
Stary 2012-10-03, 22:14   #2991
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Stary 2012-10-03, 22:21   #2992
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
a warto zaprenumerowac?
Stary 2012-10-03, 22:50   #2993
Konto usunięte

Cytat:
Ja czytałam już nie raz, posłałam nawet linki do Twoich osiagniec w swiat. Mnie zmotywowałas swoimi wynikami i już postanowiłam, że jak tylko z nogą bedzie lepiej to zaczynam dietowac tak jak Ty. Mam super jeansy, ktore zalozylam 1 raz, bo po wakacjach juz w nie nie weszłam. Mam cel, zeby znow je załozyc
Cieszę się bardzo, że kogoś to motywuje
Mój cel, czyli studniówkowa kiecka, jest już niestety nieosiągalny. Dopinam się w niej na dupsku i brzuchu, ale na żebrach nie da rady, a tu po prostu urosłam, nie mam czego zrzucać
Stary 2012-10-03, 22:53   #2994
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
hihi no niby to jest fajne takie wybieranie sobie kiedy pojsc na egzamin ale trzeba miec super samodyscypline i motywowac sie samemu bo inaczej to mozna tu studiowac wiecznie.
W sumie tak. Jak się ma z góry narzucony termin, to nie ma zmiłuj.

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Na noc, ale stosowałam też pod makijaż i bardzo dobrze się sprawował Co do efektów to nie pamiętam, ale na pewno przed koncem opakowania, skoro zdecydowałam się na kolejne
Ok, dzięki za odpowiedź
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 23:00   #2995
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Zamawiałaś przez stronę? Miałaś tam jakieś pole do wpisania od którego numeru chcesz?

Cytat:
a warto zaprenumerowac?
Nie wiem czy warto. Wygląda ciekawie ale nigdy nie miałam czasu przeczytać. Moja Mama kupuje i postanowiłam jej sprezentować prenumeratę.
Stary 2012-10-03, 23:05   #2996
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Orlica tez tak mialam jak przegladalam stare ciuchy, pomyslalam sobie "kurcze przeciez ja az tyle nie przytylam zeby sie nie miescic w stare ciuchy". A jednak nie jestem juz prosta jak slupek, kobiece ksztalty mi doszly i nie da rady.

Najwazniejsze zebys sie dobrze czula we wlasnym ciele, to wtedy sukces bedzie osiagniety.

Stary 2012-10-04, 08:46   #2997
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
4. Krem BB Eveline - nie mam nic takiego, chcę wypróbować czy rzeczywiście jest taki fajny jak niektorzy mowia
te polskie BB są podobno badziewne (tak słyszałam, nie używałam). Lepiej zamawiać oryginały. Ja miałam skin79 ten różowy (najbardziej znany) i bosko się sprawdził jako korektor, a na co dzień używam skinfood red bean
Stary 2012-10-04, 09:43   #2998
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Zamawiałaś przez stronę? Miałaś tam jakieś pole do wpisania od którego numeru chcesz?
Tak Ja zamówiłam od kolejnego numeru. W ubiegłym tygodniu dostałam pierwszy egzemplarz. Można zamówić od innego numeru,ale wtedy chyba lepiej im dodatkowo wysłać wiadomość przez profil na stronie.
Stary 2012-10-04, 10:01   #2999
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Ja zamówiłam od kolejnego numeru. W ubiegłym tygodniu dostałam pierwszy egzemplarz. Można zamówić od innego numeru,ale wtedy chyba lepiej im dodatkowo wysłać wiadomość przez profil na stronie.
A ja tam nie zauważyłam żadnego pola do wyboru/wpisania od którego numeru. Napisałam im zapytanie ale jak na razie cisza w eterze. Jak mi przyślą październikowy to się wkurzę z lekka.
Stary 2012-10-04, 10:05   #3000
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tam nie zauważyłam żadnego pola do wyboru/wpisania od którego numeru. Napisałam im zapytanie ale jak na razie cisza w eterze. Jak mi przyślą październikowy to się wkurzę z lekka.
Jest tam w profilu i potem odp też ci się wyświetla w profilu. Jaki prezent wybrałaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości