|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
dzień dobry
![]() ja dziś już chyba od 5 się wierciłam w łóżku... :/ w końcu poprzytulałam się z TŻem wysłałam go do pracy, zjadłam śniadanko i właśnie zaczynam pić kawkę no i zabieram się za tą nieszczęsną magisterkę Marsi, uważaj na siebie, a w zasadzie na Was ps. aaa w ogóle to dziś jedziemy na USG 4d
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2012-10-04 o 07:36 |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc lale
ja jestem wlasnie po pobraniu krwi i czekam 2 godziny na kolejne. Dzis mialam glukozę. Jeszcze sie trzymam ale ciekawe w piciu to nie bylo moj szkrab sie po niej obudził kopał jak wariat o 9 20 znowu ide upuscic krew i w koncu do domu, a ze nie wolno mi za duzo chodzic siedze z dupa na miejscu przy ciepłym kaloryferku
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, byłam w lidlu
masakra jakaś! poszłam tak wcześnie, bo jak już wcześniej pisałam nie umiałam spać. Zachodzę a tam zgraaajaaaa starych bab przed wejściem czeka jak się rzuciły na te ubranka! w ogóle nie patrzyły, że ja w ciąży, ze trzy razy z łokcia dostałam więc odpuściłam jak już poszłam po inne zakupy, patrzę, a przy tych koszach stare omy zniknęły i nagle pełno ciuszków! one po prostu zgarnęły wszystko co było, coby im nikt tego nie wziął, a potem poodkładały co im niepotrzebne no więc kupiłam tą misiową bluzę beżową w rozmiarze 62/68, ale ona chyba jednak bardziej 62 jest rozważałam jeszcze rajstopy, ale rozmiar był dziwaczny, bo 62/68 a wyglądały w pasie na 62 a na długość na 68 a poza tym wzór nie był jakiś urzekający, więc nie wzięłam.No to tak jakby napisałam recenzję ciuszków Lidlowskich
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
dziś pospałam troszkę dłużej bo aż do 8 Dzidzia mnie rano skopała, bo głodna była. A jak zjadłam to się uspokoiła Słoneczko świeci Miałam iść do lidla zobaczyć na te ciuszki, ale jakoś nie mogę się zebrać
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi! oszczędzaj się jak tylko możesz, kurde zawsze coś;/ Ja juz nie spie od 6.30 tzt pojechal w delegacje na szczescie jutro wróci, ew w sobote... no ale juz koniec laby, juz od przyszlego tygodnia bedzie znowu w delegacji ;( ;( ;( jeszcze się pokłóciłam rano z wujkiem, przychodzi rano i chodzi mi w butach po domu! i mowie mu spokojnie- Wujas buty zdejmij, zaczął się na mnie dewota wydzierac, to mi nerwy puscily i sie wydarlam i poplakalam;/... idę zaraz sprzątać bo juz sie lepiej czuje, ale wczoraj to była jakas masakra.. tzt mi samochód zostawił to pojade buty kupić bo nie mam w czym chodzić hehe... najgorzej ze kurtki nie mam.. bo w plaszczyku wyglądam jak balonikW jakiej pozycji śpicie? mi to cięzko się przewrócic z boku na bok... a najlepiej mi się spi na prawym, wiem ze ponoć na lewym jest ale jakoś tak niedobrze mi na tym lewym. tęskno mi za spaniem na brzuchu heh ;] kupilam chrzesniakowi na 3 urodziny - http://allegro.pl/super-warsztat-z-z...642907038.html mam nadzieje ze mu się spodoba
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-04 o 09:49 |
|
|
|
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane! Napiszę tylko, że noc nieudana, pół spędziłam na kiblu i myślałam, że skręt jelit mam albo rodzę. Nospa pomogła i o 2 w nocy dopiero jako tako usnęłam.
Zaraz zmykam do pracy, ale tylko na ciacho, bo koleżanka ma urodziny i w przerwie sobie podjemy. Marsi, 3maj się kochana. Czy my w tych ciążach to musimy tak cierpieć??? Jak nie urok to sraczka i ten II trymestr wcale nie taki wesoły, przynajmniej dla wielu z nas.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-10-04 o 09:14 |
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wreszcie wczoraj udało się was nadrobić i jestem na bieżąco.
|
|
|
|
#1269 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam inne pytanie: na pleckach czy na boku kładzie sie takiego malca?? Cytat:
Co do tej morfologii to porażka, przeciez po coś te składki płacimy a jak przyjdzie co do czego to trzeb płacic jeszcze raz Babka na uczelni jakaś nienormalna, tez przeciez kobieta to powinna większym zrozumieniem się wykazać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super te ciuszki, zwłaszcza skarpetki, po ile były?? Cytat:
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
No i dla synusia, swoje już waży! mój pewnie też z tyle ma Co do spania to mi tez sie najlepiej spi na prawym boku ale staram sie w miare mozliwości jak najwiecej spac na lewym. z tym ze jak śpię na lewym to mnie po niedlugim czasie boli kość, hmm. chyba biodrowa albo udowa, sama nie wiem i znow ląduje albo na plecach albo na prawym boku
|
|
|
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie musiała pomacać. Stwierdziłam że nie będę ubranek kupowała.Termometr całkiem fajny, trochę popróbowałam na sobie i wyniki ma powtarzalne. Myślę że będzie dobry. |
||
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W weekend byliśmy na ostatniej dłuższej wycieczce z mężem. Byliśmy w odwiedzinach u rodzinki męża w świdnicy, w sobotę pojechaliśmy do Skalnego miastach Czechach - szliśmy delikatnym szlakiem i normalnie z moim brzuchem przeszłam 7km. Długość idealna, bo więcej już bym nie dała rady, nogi odmówiły posłuszeństwa. Wrzucę parę fotek do klubu. A majdan mk uwadze jest to, ze jak wracaliśmy to wjechaliśmy do ikei na bielanach we Wrocławiu i kupiliśmy komodę dla małej. I tym sposobem zaoszczedzilam 85 zł. Wczoraj poukladalam ciuszki do niej i wreszcie mam gdzie swoje ubrania układać, bo zwolnili się moje półki. |
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
mąż mnie tak wkurzyl z samego rana, że dobrze, że z domu wyszedł bo bym go chyba pogryzła pogoda u mnie dziś cudna, miałam odkurzyc mu w aucie a teraz to niech sie wali- bedzie jezdzil w tym syfie, który sobie sam zrobił
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Hej, właśnie jem śniadanko pyszną sałatkę ryżową z kurczakiem z wczoraj
. Dzisiaj czuję się dziwnie obudziłam się dopiero po 9 bo mnie syn skopał chyba był głodny bo zawsze 1 posiłek o 8 jemy hehe. Wczoraj apać do 1 w nocy nie mogłam, a teraz jak wrak się czuję. marsi oszczędzaj się i wypoczywaj dużo
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
a ja jak się wczoraj po 19 obudziłam tak potem usnąć nie mogłam ale leciał świetny film I love you Phillip Morris i kolo pierwszej dopiero próbowałam zasnąć no ale co z tego jak teściowa o 2 zrobiła w nocy pobudki bo jej w nocy ręcę drętwieją i zaczęła garki zmywaćw międzyczasie weszła do mojego synusia zabrać kubek z nocną herbatką, obudziła przy tym jego, mnie i dwa psy no i potem to dopiero przed 5 usnęlismy ale i tak mimo to humorki dopisują zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć- jak mi tego kompa ktoś rozwalił to wczoraj z nerwów kompnęłam w drzwi do kibla i ...... rozwaliłam je no skąd miałam wiedzieć że to jakieś gówno z papieru- aż mi but w środku został Tz jeszcze nie widział,teściu lekko zaszpachlował |
|
|
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1277 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki Cytat:
Fajnie, że wybrałaś coś dla Ani Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
|
|
#1278 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
U nas znów ładna pogoda dzisiaj, zaraz idę z TŻem na śniadanko, a potem jedziemy po samochód na warsztat do wujka. Cytat:
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio na prawym bo na lewym mi troszkę mięśniak uciska
ale fakt,że teraz z moją wagą przerzucić się z jednego boku na drugi to mega akrobacja |
|
|
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie nie wiem myślałam, że to ze mną coś nie tak bo ledwo mi się przeturlać z jednego na drugi, a brzuch wcale nie taki wielki. Najgorzej jest mi wstawać do kibelka hehehe
|
#1282 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, mam silne postanowienie że nie będę brac do łózka Cytat:
Cytat:
Bluza wydaje się być dobra gatunkowo taka grubsza.Cytat:
Ja tez właśnie wolę na prawym co dziwne bo prze ciążą wolałam na lewym. Ale tez tęsknię do spania na brzuszku ![]() Cytat:
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
taaa,ja też takie miałam ale tak dla zabawy to dziewczyny, które mają pierwsze dziecko proponuję Wam napisać już teraz listę Waszych postanowień i oczekiwań co do macierzyństwa schowajcie ją gdzieś głęboko i wyciągnijcie za rok i za dwa ![]() będzie taaaka impreza! |
|
|
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale teraz to mi tylko przypomniało, jak się posprzaczałam z moją teściową w poniedziałek, byłam u niej an kawie i cośtam o Ani rozmawiałyśmy, ja mówię, że ja ani moje rodzeństwo nigdy nie byliśmy bite (raz dostałam pasem to płakałam ja, mój brat,moja siostra i moja mama ) i ja swojego dziecka też bić nie będę, a ta mi, że przecież dziecko ma czuć szacunek do rodziców ona już nic nie powiedziała, ja też nie...ale kurde, ja rozumiem klapsa, który ma być wychowujący, ale on nie ma boleć!!! a nie jak to ona mi powiedziała, że mój TŻ też kiedyś dostał lanie i jakoś żyje, a ja na to: właśnie dlatego on też uważa, że swoich dzieci bić nie będzie to już w ogóle chyba jej dałam do myślenia... no bo kurde, może i trochę przegięłam, ale nikt mi nie będzie mówił, że bicie dzieci jest ok
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka-brawo za postawę
![]() moja teściowa swoich nie biła a i wnuków nigdy nie tknęła ja byłam regularnie lana przez starych i raczej bym powiedziała,że mam ich w dupie niż czuje respekt ![]() wiem,że mojego syna by nigdy nie uderzyli ale i tak mój syn woli dziadków ze strony TZ bo teściowa jest bardzo ciepła do dzieci za to starsza siostra TZ strasznie lała swoje dzieci- ona miała dużo swoich problemów i wiem,że to by była czysta frustracja, rodzina strasznie z tym walczyła dziś dzieciaki są duże i bardzo fajnie i też widzę,że to nie respekt tylko raczej strach przed rodzicami- dziś oczywiście już ich nie piorą bo są duzi myślę,że ona też zrozumiała,że źle robiła Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-10-04 o 11:27 |
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chodzę po domu i się chichram, a mój kot patrzy na mnie jak na debilkę ![]() edit: ja dostałam dlatego, że nie chciałam iść do kościoła, bo leciało disco relax mój TŻ też nie raz dostał, powiedział mi kiedyś, że do tej pory jak patrzy na trzepaczkę do dywanów to mu się dziwnie robi (bo tym najczęściej dostawał )
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2012-10-04 o 11:52 |
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), moje rodzeństwo klaspa może dostało ale nie żeby zaraz to bicie było...Dziewczyny kupiliśy wczoraj wozek, znalazłam na tablicy z krakowa babka maritę za gosze sprzedawała (gondola + spacerowka), moja siostra była ją oglądnąć i mówiła że super stan więc ją zaklepała, dziś idzie płacić. No i w zaiązku z zakupem wózka, termometra i tych wszystkich ciuszków w tym miesiacu daje sobie już zakaz kupowania czegokolwiek ![]() Tym bardziej że moja bratowa poleciała dziś do rodziców do anglii i ma mi znaleźć i kupić: karuzelę, uspokajacz i jak znajdzie kombinezon tatty teddy, więc muszę na to kase przygotować.
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super przykładem jest bratanica mojego męża. Posłuszeństwo sobie u niej wypracowałam, właśnie wyznaczeniem jej granic na co może sobie pozwolić i pokazaniem jej, że to moje zdanie jest ostateczne. U nas jest grzeczniutka a u teściowej dom wywraca do góry nogami, bo babcia pozwala jej na wszystko. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

ja jestem wlasnie po pobraniu krwi i czekam 2 godziny na kolejne. Dzis mialam glukozę. Jeszcze sie trzymam ale ciekawe w piciu to nie bylo
moj szkrab sie po niej obudził 

masakra jakaś! poszłam tak wcześnie, bo jak już wcześniej pisałam nie umiałam spać. Zachodzę a tam zgraaajaaaa starych bab przed wejściem czeka
jak się rzuciły na te ubranka! w ogóle nie patrzyły, że ja w ciąży, ze trzy razy z łokcia dostałam więc odpuściłam
jak już poszłam po inne zakupy, patrzę, a przy tych koszach stare omy zniknęły i nagle pełno ciuszków! one po prostu zgarnęły wszystko co było, coby im nikt tego nie wziął, a potem poodkładały co im niepotrzebne
a poza tym wzór nie był jakiś urzekający, więc nie wzięłam.

22.05.2008

dla synusia, swoje już waży! 

. Dzisiaj czuję się dziwnie obudziłam się dopiero po 9 bo mnie syn skopał chyba był głodny bo zawsze 1 posiłek o 8 jemy hehe. Wczoraj apać do 1 w nocy nie mogłam, a teraz jak wrak się czuję.