|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
dopsz będzie, lekarze nie gryzą Cytat:
![]() Miećka kiepsko, wet włączył jej sterydy, a Mam mówi, że ledwo chodzi i dalej spuchnięta i słabato już ponad miesiąc leczenia
|
|
|
#2912 | |
|
BAN stały
|
Tylko bez wycieczek osobistych, złośliwa istoto
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2913 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Książkę biorę, w sumie tylko skierowania potrzebuję, ciekawe czy mi da
Może dziś wyslę przesył, więc nie podskakuj
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2914 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
joł, nawet jedna z traw wygląda jak sik
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- chyba z ebaya... |
|
|
|
|
#2916 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam 2 noł nejmy do zgadnięcia w przesyle
![]() Boli mnie oko, w nocy sobie przjechałam rąbkiem poduszki centralnie po siatkówce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2917 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A wyniki krwi mojej Atrur sa OK, zatem za tydzień usuwanie kamienia... Dżizas, w pracy pracy jak na lekarstwo, a nie wolno nic innego poza pracą...
|
|
#2918 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
dobry traf = nowa kurteczka czy insza bluzkaad2. niefajnie ale przejdzie
|
|
#2919 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2920 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ofszę
To za kudły i w krzaki! ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie też czeka wybór koloru, podoba mi sie ze dwadzieścia Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że Ty robisz tak porządki jak ja
O Kochana ja już od daaawna na nogach tylko tyyyyle załatwień że nie ma jak siedzieć w Barze ![]() Cytat:
dziś pierwszy dzień zażyłam żelazo i boję się jak go będę tolerować![]() A ja sobie mahoń szczeliłam i.......zapomniałam że mam dużo siwych kudłów szczególnie na odrostach i teraz mam czerwone kłaki przy skórze I zła jezdem bo wczoraj specjalnie pojechałam do Ikei po komódkę dla moich odlewek i nie było
|
|
#2922 |
|
Nindżopesz
|
Ju, wez na przeczekanie, jestem pewna, ze za jakis czas bedziesz az narzekac na nadmiar ulubionych zapachow
![]() Do filmomaniakow jesli nie widzieli, wlasnie obejrzalam Kieł i wgniotlo mnie w fotel. Chociaz opinie ma mocno skrajne, od pseudoartystyczny, nudny i nieudolnie zagrany film dla perwersow (w sumie to ja ) po "mocny, przerazajacy obraz" . Tak czy siak polecam przekonac sie osobiscie.
|
|
|
|
#2923 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Taa, i nie wygląda to najlepiej
ale przynajmniej reszty nie mam czarnej
|
#2925 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
fogle ficiałem faszyn wiktim oraz pana-ujdzie |
|
|
|
|
#2926 | |
|
|
Cytat:
![]() Moda i dobry wygląd niekoniecznie idą w parze
|
|
|
|
#2927 |
|
Nindżopesz
|
Tak? Nie zauwazylam, mam za to zapisane Twoje dwie dlugasne listy i sobie powoli odhaczam. Czesci juz wiem, ze nie strawie, jak np. Tetsuo - dla mnie zbyt niszowe
|
|
|
|
#2928 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() pan od Kła właśnie wypuścił kolejny film - Alpy - może już u was dają (ja jeszcze nie trafiłem) |
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, nawet nie wiedziałam że taka modna jestem
![]() Czy brak żelaza wpływa na ból głowy?już trzeci dzień mnie boli
|
#2930 |
|
To ja :)
|
Taki mi się suchar przypomniał
![]() The National Poetry Contest had come down to two, a Yale graduate and a redneck from Texas. They were given a word, then allowed two minutes to study the word and come up with a poem that contained the word. The word they were given was "Timbuktu." First to recite his poem was the Yale graduate. He stepped to the microphone and said: Slowly across the desert sand Trekked a lonely caravan; Men on camels, two by two Destination Timbuktu. The crowd went crazy! No way could the redneck top that, they thought. The redneck calmly made his way to the microphone and recited: Me and Tim a huntin' went. Met three whores in a pop up tent. They was three, and we was two, So I bucked one, and Timbuktu.
|
#2931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba się na tego Nikona zdecyduję, tylko zobaczę jak pójdą moje flachony z All Niecyfrowe to już totalna magia dla mnie
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Wpisz tu zomzing
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36906632]Niecyfrowe to już totalna magia dla mnie
[/QUOTE]? ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- ładny |
|
|
|
#2933 | |||||
|
Panaroja
|
Znad zielonej herbatki
Cytat:
![]() :brzyda l:![]() ![]() 2.jakiż Ty perfidnie wyrachowany jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wbiłaś se poduszke aż do dna oka ![]() Cytat:
2. może - wszak niedotlenioną ją masz . Dziś piękna złota jesień ![]() Ju , powiadasz że w Mad et Len terpentyna taka piękna ? Lepsza niż w Maszkarelli ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2934 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
uuups, sampiel dla Skrbitka
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ty mnie nie głaskaj tylko podpowiedz dzie mam kupić:P szukam na necie ale wolałabym pomacać ![]() 3. Już zaczynam ją dotleniać 4. U mnie też pięknie a ja leże b
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie nie trafiłam najlepiej bo lokatorka w wieku mocno starszym, po endoprotezie biodra, już była po zabiegu jak ja przyszłam, pierwszą noc kazała to światło o 20 zgasić., to ja poszłam na hol czytać, ale zimno było, więc przeniosłam się do kibla z którego do Was pisałam ale ileż można w kiblu się konspirować więc w końcu poszłam do gtgo łóżka i prawie całą noc nie spałam bo lokatorka cierpiała na głos mówiła do siebie i wzywała pielęgniarki co chwila.... tylko jak słuchawki zakładałam na uszy to na chwilę przysypiałamZa to wczoraj spanie nadrobiłam z nawiązką nawet jest nieźle Jestem już w domu ), tylko do łazienki kursuję ale nie ma jak dom... chociaż pewnie będę go mieć dość bo L4 mam na 4 tygodnie Zabieg zaczął sie zaiste przed 8 rano, ale mnie naćpali tak że niewiele z niego pamiętam za to dostałam płytkę to se mogę obejrzeć co mi robili Później spałam do 14, o 16 przyszedł małż w odwiedziny i jak poszedł to znowu poszłam spać i tym sposobem dziś o 6 byłam wyspana jak dziecko
|
|
|
|
|
#2938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() silna z niej kota nadal Cytat:
Cytat:
przeczytałam opis i mam wątpliwości czy oglądać
|
|||
|
|
|
#2940 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.poszukaj w sklepach netowych do dekupażu , np.drewlandia i inne takie , macać to nie ma co - dżewno to jest znaczy sklejka zwykle ![]() 3. Cytat:
![]() zapomniałam dzis zrobic sobie kanapkę do pracy i musiałam po drodze kupić drożdżówkę zwaną niedźwiedzią łapą , ale to mało i głodna jestem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

dopsz będzie, lekarze nie gryzą 

i dalej spuchnięta i słaba

niefajnie ale przejdzie 

mówiła do siebie i wzywała pielęgniarki co chwila.... tylko jak słuchawki zakładałam na uszy to na chwilę przysypiałam