|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]() Co do spania - strasznie zaluje, ze nie moge spac na plecach. Staram sie spac na lewym boku, ale rzadko kiedy uda mi sie cala noc. Poza tym ostatnio obudzilam sie w nocy z uczuciem strasznego kłucia. Moze to przez to, ze za wysoko podnosze jedna noge podczas snu? |
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Doluja mnie te wszystkie poradniki zywieniowe dla przyszlych mam. Staram sie jesc roznorodnie, duzo warzyw, owocow, bialka, rzeczy z pelnego przemialu, ale nie wiem, czy jem tego wystarczajaco.
Czy Wy naprawde codziennie m.in. wypijacie 3-4 szklanki mleka, jecie 8 porcji (po 50g) produktow zawierajacych zboza i 500g warzyw dziennie? |
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/przescieradlo-z-gu...665203582.html
|
|
#1355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
NIE ps. Po mleku jest mi strasznie ciężko, więc w ogóle go nie piję, tyle co do kawy ( piłam tylko jak musiałam pić mleko +czosnek+miód) Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-10-04 o 19:00 |
||
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ją na szybko bo dopiero co wlecialam do mieszkania ale pochwale sie zdobyczami. I idę nadrabiać
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie martwicie sie, ze nie dostarczacie dziecku tych wszystkich waznych skladnikow w odpowiedniej ilosci? Bo mi sie jakies negatywne myslenie wlaczylo
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kupowałam nie wiadomo jakie kremy..za kupę kasy A libido...ogromne...Mi właśnie Emilka też się dzisiaj mało ruszała. Już nawet do tż pisałam, że się lekko niepokoję i oczywiście właśnie przeszło...teraz skacze jak szalona To normalne Ehh..ale jestem padnięta. Wymęczył mnie dzisiaj ten dzień. Byłam po południu u tego drugiego lek med pracy. Badanie trwało 5 minut...lekarz nawet się nie kapnął, że jestem w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
nie przejmuję się tym i już dawno to przestałam czytać jak doszłam do wniosku, że nie jestem w stanie tyle jeść.
|
||
|
|
|
#1360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To źle zrozumiałam Dobrze, że miałaś towarzystwo, ja sama siedziałam prawie 3 godz Mam nadzieję, że wyniki będą ok ![]() Cytat:
moje dziecko chyba oszczędza mój odbyt bo kopniaki czuję tylko na brzuchu ![]() Cytat:
udane łowyJa po wizycie, kręgosłup, żołądek, serduszko, głowa, mózg, nerki ok Maluch waży ponad 700 g czyli według siatki centylowej jest średniakiem i mam nadzieje, że już mu tak zostanie do porodu Dostałam żelazo bo anemia mi się zaczyna, skopolan i nospę w związku z bólami brzucha, ale szyjka ładna wiec to pewnie nic groźnego. Jedynie moja waga mnie zdołowała, ale lekarz twierdzi, że jak na mój wzrost ok, mimo wszystko dałam sobie szlaban na słodycze ![]() Wstawiam do klubu zdjęcie brzucha, 26 tydzień
|
|
#1362 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
spędziłam dzisiaj 5 godzin nad fakturami, które mi koleżanki z pracy podrzuciły szef stwierdził, że tak w sumie to nic mi nie ejst i mogę im trochę pomóc; no ok, ale jak zobaczyłam to co mi przywiozły, to normalniew międzyczasie byłam z piesem na spacerze, bo piękna pogoda była i jak włóczyliśmy się po polach, to nad nami bardzo nisko latał helikopter, kilka razy zawracał i przelatywał, a mój pies go gonił i szzcekał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chyba jutro kupię, bo mam teraz mega wysyp na brodzie i to wyskoczyły mi na drugi dzień po tym, jak mąż mi powiedział, że coś mam wyjątkowo ładną buźkę bez pryszczyCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Nafiqya: Niee, niestety nie umiem jeść w taki "książkowy" sposób. Staram się jeść po prostu więcej warzyw, owoców, więcej pić - i dodaję do tego witaminy w tabletkach + magnez.
|
|
|
|
#1364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Super łowy, a gdzie takie piękności zlowilas?
|
|
|
|
#1366 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To jak ty spisz? tzn. gdzie ty trzymasz ta nogę? ![]() Cytat:
rosnie chłopisko, rosnie ![]() Cytat:
jakas taka małokrwista chyba jestem bo mi słabo ta krew cos leci ![]() Cytat:
ja na przewalanie nie mam zwyczajnie siły i jak juz mam sie przewalic to jest to okupione bardzo duzym wysiłkiem z mojej strony
|
|||||
|
|
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avery to tak nie w moim guście trochę akurat, chociaż go lubię, mi się podoba Hunt. Cytat:
A co do kopów, to ja też czasem czuję takie "odśrodkowe". Cytat:
), a wiadomo, że niczego silnego nie można używać... Mi naprawdę pomógł, nie dość, że pryszcze się zagoiły, to jeszcze nic nowego nie wyskoczyło. Smaruję sobie na noc całą buzię, kremiku nie żałuję , świeci się potem jak psia dupa , ale rano nie ma po kremie śladu, no i skóra jak u niemowlaka.
|
|||
|
|
|
#1369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tam jeszcze ruchów nie czułam, ale czuje pod cyckami i czasem mi niedobrze się robi, a jak leże na boku to mnie kopie po żebrach ![]() Cytat:
Cytat:
Lubie sprzątać, mieć porzadek, ale co z tego jak przyjdzie mój brat, walnie bluze w dużym pokoju, kurtki nie powiesi, butów nie schowa, pasty nie zakręci i w ogóle zlewu nie umyje... daj spokój, smierdziel jeden :[ wrrrrr Cytat:
ale Mark... ach...jak oni mogli... jeszcze jedną z moich ulubionych postaci był O'Malley ale oczywiscie jego tez musieli usmiercic;(
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze nie wiem gdzie miałabym to wszystko zmieścić. Ja jem tyle samo co przed ciążą, dorzucam jakiś owoc lub warzywo i tyle. Nie martwię się. Moja koleżanka rzygała przez 4 miesiące, i nic nie brała wtedy ani witamin, ani magnezu nic, bo tak rzygała. I ma zdrową niunię. Także spokojnie
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
heej
Witam się dopiero , zabiegany dzień dziś miałam bo podpisywaliśmy umowe u notariusza z nowym mieszkankiem. Po drodzę wstąpiłam do fryzjera i straciłam połowe moich włosów ![]() Kupiłam dziś też w lumpku misia i właśnie się pierze. Widziałam dziś w Auchan że jest promocja na proszek Bobas za 21 zl plus drugie opakowanie za 1 zł. Myślę że chyba się opłaca. Powiedzcie mi czy jak sie tego proszku uzyje to do tego tez trzeba jeszcze specjalny płyn do plukania dla maluchów czy moze byc zwykły? |
|
|
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
Debrah To Ty pytałaś o link do ciuszków co kiedyś szaja wstawiała
Bo właśnie się na nie natchnęłam, tzn wydaje mi się, że o te Ci chodziło http://allegro.pl/listing.php/search...0947&country=1
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ładnie! ale jesteś odwazna, ja bym nie skróciła tak moich włosów![]() Wlasnie moja mama przyjechala i mi przywiozła 3 sukieneczki (dostała od jakiejś babki, która szyje takie rzeczy za darmoche ) , 2 do chrztu a 3 to jest rozmiar 80 to nie wiem na ile to miesiecy? moze na jesien jak bedzie jakas okazja to zaloze a jak zdecyduję, którą założe dzidzi na chrzciny to jedną oddam którejś, jak będzie chciala wrzucam fotki chociaz nie umiem zrobić takich ładnych i nie pokazują tego jakie są ładne no ale ach
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-04 o 20:38 |
|
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biala kurteczka z all. a reszta lumpek Dziewczyny jak czytam o tym becikowym to krew mnie zalewa!!! niech se to wsadzą w du*pe ! jeśli ja mam z łaską dostać 1000 bo 1200 to już za duzo to mam ich gdzieś, tylko jak moje dziecko lub ja będziemy chcieli wyjechac z Polski to niech nikt nie ma o to pretensji... Tak samo ludzie mający więcej kasy (już nie mówie o sobie) logicznie myśląc więcej płacą na pańtwo (większe podatki) to czemu im mają odebrać to??? wkurzyłam się tylko..... eh A co do spania to ja uwielbiałam na brzuchu, i na prawym.... teraz czesto budze się na plecach, i ciężko mi się przekolebać na lewy bok..... tak jakby mnie ciągnie wszystko....:/ ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
A jak się wyjasnila sprawa z tamtym mieszkaniem w koncu>?
|
|
#1375 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36906952]Nina, fajny brzucho :d
3 dni szpitalnych "atrakcji" za nami, jutro wreszcie przedszkole! Jak tak piszecie o tygodniach, to ja w szoku jestem :d ze to JUŻ tyle![/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1376 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tamtym mieszkaniem okazało się że jutro jacyś lokatorzy mają się wprowadzić, kaucje mają nam zwrócić po miesiącu bo tak jest w umowie niby. Niech tylko spróbują nie oddać ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
też dziś widziałam piękną sukieneczkę w lumpku ale nie kupiłam bo teraz się ciągle zastanawiam czy moja Blanka to jednak nie Adaś |
|||
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
apropo mojej wagi to pokazała dziś 78 kg
Lekarz mnie pochwalił i powiedział, że prawidłowo (świetnie) przybieram na wadze, o mało nie spadłam z krzesła jak to usłyszałam.... Ale wychodzi na to, że faktycznie ta jego nowa elektroniczna waga (zmienił w trakcie mojej ciąży) dopisuje 3 kg i tym się pocieszam... I tak się czuję jak słoń... Mam 170 cm i zawsze ważyłam dużo, ale teraz to przegięcie. Tyle ważyłam z Karinką w 9 miesiącu a tutaj jeszcze 3 miesiące zostały...---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Moja ma 2 latka i nosi 86/92
|
|
|
|
|
#1378 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36905011]
W temacie polityki prorodzinnej, psia jego mać http://fakty.interia.pl/fakty-dnia/n...kowego,1849369[/QUOTE] o masakra ![]() ![]() Cytat:
no szybciutko zlecialo brawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no a jak z waga?
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no to fajnie, to akurat będzie na wigilie hehe
|
|
|
#1380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

cholibka juz trzeba bylo ten celibat ciagnac do konca ciazy 
((((

Kupowałam nie wiadomo jakie kremy..za kupę kasy 
A libido...ogromne...
To normalne
Dobrze, że miałaś towarzystwo, ja sama siedziałam prawie 3 godz
Mam nadzieję, że wyniki będą ok
udane łowy

szef stwierdził, że tak w sumie to nic mi nie ejst i mogę im trochę pomóc; no ok, ale jak zobaczyłam to co mi przywiozły, to normalnie
chyba jutro kupię, bo mam teraz mega wysyp na brodzie

Bo właśnie się na nie natchnęłam, tzn wydaje mi się, że o te Ci chodziło