|
|
#1711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
Oo dziewczyny ja też mam ciągłego smaka na chipsy tylko u mnie to pringelsy paprykowe i muszę całą siłę woli wkładać w to by ich nie kupować (co za dużo to nie zdrowo a pozatym w te nadprogramowe kg by szło ale czasami i tak nie mogę się powstrzymać
)
|
#1713 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i wlaśnie gdyby na te tak jakby podgrupy patrzeć to ja po miesiącu mam gorsze badania ma LYMP 17,9 a mxd u neut za duzo i za mało mpv. Ale gdyby nie patrzeć na te tak jakby podgrupy to po miesiącu mam lepsze wyniki krwi mimo iż chorowałam na grypę biorę tylko kwas foliowy i obecnie mam zakażenie dróg moczowych. Leonikowa a najważniejsze dla kobiet w ciąży są całkiem inne przedziały a maszyna nie wie że jesteś w ciąży i ci zaznaczy jak dla normalnego człowieka, bo my w ciąży to podobno nienormalne jesteśmy tak powiedział mój lekarz mam nadzieję że z babcią lepiej zdrowia życzę dużo babci Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Któraś wcześniej pytała czy mam zdjęcia mieszkanka wkleję linka tutaj ale później usunę ok. Tylko część umeblowana obecnie w niebieskim pokoju jest kino domowe projektor wielkie głośniki itp. czyli raj dużego dziecka brak zdjęć poddasza bo pusty i sypialnia bo nie ma się czym chwalić
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2012-10-04 o 19:59 |
||||
|
|
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak zabiegi kosmetyczne i mi by się przydały...nawet ostatnio chciałam zawitać do kosmetyczki...ale w ciąży to chyba nie za wiele można robić??? czy myślicie, że jakieś maseczki, pillingi itd nie zaszkodza???
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak z włosami ja się wybieram na farbowanie za 3 tygodnie choć nieświadomie farbowałam w 3 tygodniu ciąży ale nie wiedziałam. Dzięki Bogu moja fryzjerka robi mi taką farbą że do niej nawet rękawiczek nie musi zakładać bo jest tak delikatna i nic jej się z dłońmi nie dzieje farba jest jak szampon do włosów i mogła bym co miesiąc chodzić ale przecież nic się nie stenie jak poczekam do końca I trymestru, |
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np.tu przykładowe zabiegi w spa : http://www.spalarnia.com.pl/artykul/...kna-ciaza.html ale też odrazu widoczne takie np.pazurki -pedicure,mani-, rzęski..... nie można kwasów, zabiegów ultradżwiękowych-prądowych i z kofeiną......
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Masz super mieszkanie
![]() I genialne akwarium (;
|
#1718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a sama w domu jestem właśnie mąż idzie po Julcię i będą za 10min w domu. Cytat:
już więcej nie było, a z 20min temu dzidziol zawalił takiego kopniaka, że aż mi ręka podskoczyła co do zachcianek to ja też nie mam takich, ale jak czytam że np zajada chrupki serowe, to nagle chce mi się ich tak samo jak dziewczyny pisały o sałatce jarzynowej dziś Cytat:
nie kopiowałam z linkiem, by potem nie było problemu, że Ty usuniesz, a zostanie w innych postach
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1720 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dragusia88;36906996
a którą część Zmierzchu? ja dziś oglądałąm pierwszą i też jadłam lody :P hehe już się listopada nie mogę doczekać premiery najnowszej części [/QUOTE] Pierwszą, bo oglądne sobie codziennie jedną ![]() też czekam na najnowszą ![]() Cytat:
![]() Najbardziej lubie 1cz czwartej części ![]() Tak wszystkie dajesz rachunek a Pani Ci daje wyniki, jak robie rano to o 13-14 już przyjeżdzam po wyniki i są ![]() Polecam bo naprawdę dużo mniej zachodu i oszczędniej niż gdziekolwiek indziej.. bo w szpitalu to są mega kolejki.. i chociaż Pani mówią że można na aleja to i tak ludzie uparcie chodzą do szpitala ![]() Jeśli jest jakies poważniejsze badanie to wysyłają do Krakowa i to trwa dłużej po ok 2tyg ale chyba wszędzie tak jest, mi chodzi o badania antyTPO itp czyli bardziej skomplikowane Cytat:
mi chodzi własnie o tą kromkeCytat:
![]() Nie ma to nic wspolnego z jakimkolwiek fajnym stanem... i naprawdę na drugie dziecko będzie mi ciężko się zdecydować właśnie przez ten stres Cytat:
a z tym modleniem przed kiblem mam to samo.. i za kazdym razem patrze na piekny biały śluz na papierze jakbym wygrala w totolotka ![]() Co do schiz i osiwnienia to czuje dokładnie to samo... ![]() Cytat:
ale to chyba dom a nie mieszkania piękne, gratuluje ![]() Cytat:
![]() można wyregulować brwi ![]() z tym że nie ma szans na zabiegi tj prądy, galwanizacje itp. ale chyba da się bez tego żyć
|
||||||
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurczę ale fajne spa nawet niedaleko 40 km to jak do Poznania |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super chacjenda!
|
|
|
#1723 |
|
Rozeznanie
|
Strpippi LunaO uważajcie na siebie i dużo odpoczywajcie
oliwka_ dziękuję za odpowiedź troszeczkę się uspokoiłam (wiadomo człowiek jak odbiera wyniki to pierwsze co to patrzy czy się w normie mieści a jak nie to już się martwi )dziewczyny pojechaliśmy dzisiaj z Tż do centrum handlowego i weszliśmy do GAP -a zobaczyć jakie mają ubranka dla maluszków, wchodzimy i wiadomo dzień dobry dzień dobry itd. oglądamy podchodzi pani i pyt. czy może nam pomóc, odpowiadamy pani, że nie dziękujemy i nic dalej kobieta stoi koło nas i miałam uczucie jakbym nas pilnowała bo chce jej te wszystkie ubranka do torebki wsadzić, dotknęłam wieszaka a ona już a jaki numer pani szuka itd. nie mielismy żadnej możliwości spokojnie sobie pooglądać tych ubranek kurcze wiadomo kultura kultura ale czuliśmy się z Tż bardzo osaczeni przez tą kobitę, że wyszliśmy ze sklepu.....
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
dragusia88 CO MASZ W SRODKU !!!!
qrde powiem wam ze ja to ost jakas glupia jestm, wszytsko co zle mnie spotyka, wczoraj ten bus a dzis jak szlam do pracy to widzialam jak ban (tramwaj) potraca chlopaka - w sumie troche jego wina bo przebiegal przez jezdnie tam gdzie nie wolno, ale dziwi mnie ze nie popatrzal na strony i nie widzial ze cos jedzie w jego kierunku NA SZCZESCIE nic wielkiego mu sie stalo, no ale i tak sie do pracy spoznilam ( na szczescie az tylko 15 min - szef zrozumial) bo musialam policji powiedziec co widzialam, http://www.ba.no/nyheter/article6268014.ece dzis nie wiem chyba z tego calego stresu na dole po lewej mnie pobolewa, ciagnie kloje ehhh zyc nie umierac
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze jak tak sie czuje to wychodze ze sklepu... w kosmetycznych typu natura się czuje jak złodziejka czasami.. jakby nie mogły dykretniej mnie obserwować.. a z ciuchami jak ktoś nie przyjmuje mojej odmowy "nie dziękuje" to wychodze obrazona bo nienawidze narzucania i chodzby nie wiem co to nie kupie w takim sklepie.. tego typu sklep to house i cropp |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ojjj to faktycznie nieprzyjemna sytuacja ale dobrze, że nic mu się nie stało, miał chłopak wielkie szczęście
|
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane Mamuśki
Kurcze mam taki szalony tydzień mimo iż od wczoraj na urlopie niedawno wróciłam do domu. W sobotę jest ślub mojej młodszej siostrzyczki i jest... totalne szaleństwo zakupy, sprzątanie, dopinanie wszystkiego na ostatni guzik, odbiór kreacji itp Więc wybaczcie że ostatnimi czasy troszkę ucichłam ale po niedzieli obiecuję poprawę.I wiecie co! odkryłam dziś że już jestem w II trymestrze
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
kupilibyscie
http://allegro.pl/spodnie-ogrodniczk...673442295.html zastanawiam sie by siostra w pl musiala zamowic a jak polece yhhm to akurat jak sie znalazl
|
|
|
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepięknie urządzony dom
|
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i gdzie Ty jesteś? Ja chcę iść spać, a Ciebie dalej z żadną informacją nie ma.. ![]() ![]() Cytat:
i kciuki za jutrzejszą wizytę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Olivka piękny dom.. ![]() zazdraszczam, zwłaszcza łazienki.. cudna.. Cytat:
Cytat:
raz mówię, że dziękuję, oglądam, w ta łazi i łazi.. szlag mnie trafia i też wychodzę, a o housie i croppie to już nie wspomnę.. grrr...
|
|
#1732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie miałaś przeżycia, teraz musisz się zrelaksować Cytat:
za 2 trymestr Cytat:
Dragusiaaa!! Czekamy na Ciebie!!!
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiec było 30minut opoznienia. wchodze i usg mi robila chyba z pol godziny bo u mnie siedzi leń! leży dziecko dupą do świata zgięte nogi zgięte łokcie twarzy nie widać bo patrzy do środka mnie tak jakby. wierci mi po brzuchu, kurde liczyłam na zdj buzi a tu lipa plec tez nie widac ;/ to juz spodnie prawie na dole zeby jakos sie do niego dostać i juz miala rezygnowac i mówi JEST! odsłonił się na sekunde bach zatrzymała (ale bez foty) i mówi CHŁOPAK!!!!!! :JUPI: STARCZYŁO I DLA MNIE SIUSIAKÓW :JUPI: HEHEHEHE I ODDYCHNELAM Z ULGA ZE CHOCIAŻ TO WIEM JUZ tak więc mój synek leży nogi ma na dole dupsko z boku po lewej a glowa wyzej. jak sie nie odwroci to raz bedzie mnie walił po pęcherzu a dwa cc. ale to jeszcze czas. do tego trzeba powtorzyc co z ta infekcja. eh kamien z głowy. z głowa ok tylko twarzy i wargi nie widac, serce bije. stopy widziałam :d możecie iść spać Strippi prosze synka o wpisanie na liste ![]() a i waży 313 gram co wskazuje na 19tydzien 3 dzien i tp 25 luty. rośnie leń jak na drożdzach
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-10-04 o 21:37 |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobranoc..
|
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
sałatkę jarzynową robiłam w sobotę i jakoś stoi w lodówce pewnie będzie do wyrzucenia. Dziękuję Cytat:
i uspokoił No domek, mieszkanko w domku Dziękuję LiwkaO dziękuję Cytat:
wiem, że one też muszą bo są obserwowane ale bez przesady.
|
|||
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest siusiak i dzięki Ci wielkie, możemy już iść spać mnie już oczy pieką, paa
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() brawoooo za wizytę ![]() Gratulacje siusiaka!!! Leniwy ten Twój maluszek, ale wyczuł spraw że mamusia i całe forum chce poznać kim jest hehe
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz mysle ze bedzie grzecznie dlugo spal jak mamusia a tatusia rano do pracy wyslemy hihiale mam non stop usmiech na twarzy
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Leonikowa w jakiś 90% sama z tż, nie mieliśmy za dużego manewru więc tylko jedna ściana wyleciała. Problem był z ułożeniem płytek w łazience i tu wzięliśmy projektantkę która zrobiłam nam wizualizację tak jak my chcieliśmy i według swojej koncepcji. Sami wybieraliśmy płytki prysznic wannę itp. ona tylko wizualzacje robiła. Lecz dzięki niej mamy np. barysol w dużym pokoju i ładną tapetę na ścianie bo nawet o tej marce tapet nie słyszałam. Akwarium to koncepcja tż. Przepraszam ale nie pamiętam która z Was pisała , że się buduje i tż też hobby to akwarystyka my mamy zrobione bezobsługowe akwarium. Woda się sama podmienia jest już tak po takim czasie dojrzałe że ewentualnie glony z szyby się zetrze raz na mc i ryby karmi tyle obsługi No i raz na parę mc może raz na 3 mc gąbki się wypłucze watę wymieni i dalej żyje swoim życiem.---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Hmm ciekawe czy dla mnie uchowa się jakiś siusiak :P ale ja to dopiero pewnie będę wiedzieć w listopadzie jak i nie na początku grudnia a to daleko normalnie wlecze mi się ten czas od kiedy wiem o ciąży |
||
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedziałam super kochana już dopisałam Cytat:
mogłaś podesłać trochę, ja bym zjadła ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

)

i wyniki mam normalnie w ten sam dzien do odebrania w szpitalu. A no i dużo taniej niż pywatnie bo wczesniej chodzilam dodiagnostyki na słoneczko, ale w szpitalne cenu duzo nizsze a na to samo wychodzi 

ehhh 
)