|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
|
|
#8282 |
|
Zakorzenienie
|
I ja
![]() Kurde, nie mam KOMPLETNIE żadnego pomysłu na spędzenie dzisiejszego dnia. Nienawidzę mojego miasta!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8283 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię spaghetti, makaron na bank mi sie rozgotuje albo coś
bylam na miescie kupic skladniki a popoludniu jade do kolezanki.niiic mi sie nie chce, a jeszcze musze dom wysprzatac
|
#8284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam dużo pomysłów, gorzej z ich wykonaniem powinnam pisać pracę na konkurs, za parę dni powinnam ją wysłać mojej polonistce, ale ja, jak to ja, wizażuję, gram na keybordzie (po dłuższej przerwie), pościągałam sobie nuty (Only hope przede wszystkim muszę sobie podpisywać bo nie pozapominałam wszystkich nut ![]() ![]() ![]() ja chcę pianino zaraz idę do koleżanki, pożyczyć filmy, które muszę obejrzeć do tej mojej pracy, kilka ma to zobaczę ![]() no i Quo Vadis chyba mamy to czytać jakaś nowa lektura czy coś? a wy czytacie te wszystkie lektury szkolne? widziałam coś na poprzednich stronach, że nie za bardzo, to dobrze, nie jestem sama takie poczucie jedności ![]() odbija mi przez te ferie ![]() a jutro kolejne samotne walentynki ![]()
|
|
#8285 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa swiata ja czytam wszystkie cienkie lektury a cegly.. przewaznie doczytuje do 200, 300 strony i dalej streszczenie.
![]() a walentynkami sie nie przejmuj jak nie przyjedzie to bede ryczec do wieczora moim zdaniem tych calych walentynek nie powinno byc, bo samotni ludzie tylko sie doluja, nawet jesli dla kogos jest to glupie komercyjne swieto made in usa, to i tak tego dnia na ulicy czy gdziekolwiek indziej zauwaza sie tylko serduszka i zakochane pary. w tamtym roku w walentynki pocieszalam kolezanke, ktora kilka dni przed 14 lutym zostawil facet - sku*****n jeden
|
#8286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martusiu- mam pytanie w wakacje już byłaś ze swoim obecnym TŻem, czy to był poprzedni?? Może to głupie pytanie. ale jakoś frapuje mnie to ![]() Cytat:
Trzymam kciukiCytat:
![]() Uhahana- oby było z byą Odą do młodości tak jak piszesz ![]() Ciekawa świata- podziwiam Cie, jesteś taka ambitna! ![]() Nie martw się, moje to także będą kolejne samotne walnytnki, choć sie n szczęscie samotna nie czuję. ![]() Wiem, że jak w końcu bedę miała okazję spędzić je z kimś, to chyba padne ze śmiechu
|
|
|
#8287 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
no to przyszłam się przywitać, trochę późno, ale jednak
![]() wszystko przez to, że był u mnie TŻ ![]() jak dobrze mieć ferie
|
|
|
|
#8288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i się śmieję z tego, bo ja mieszkam na ul. 3 Maja ![]() Wróciłam ze szkoły i jestem jakaś zmęczona, ale nic to... muszę zaraz posprzątać, a na 18 na angielski lecę (2 godziny bleee). A mam do Was prośbę, bo jutro będzie nadawna u mnie w szkole audycja walentynkowa no i jest mi potrzebna do tego jakaś muzyka... może podpowiecie mi co mam sobie zorganizować, bo w moich zbiorach nie za bardzo nic takiego, z góry wielkie dzięki
|
|
|
|
|
#8289 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
, a u mnie niestety koniec nic nie robienia, zaczeło się Cytat:
A jak ktoś jest samotny to się dołuje .A koleżankę chyba lepiej że zostawił przed niż po, jeżeli już miał zamiar, bo przynajmniej nie udawał. |
|||
|
|
|
#8290 |
|
Zadomowienie
|
uhahana & KBM Dzięki
![]() No i jestem chorsza Na lekcjach tylko siedzę i zasmarkuję chusteczki [hehe fajną literówę zrobiłam ]. Ale na pocieszenie nie było chemii Walę tynki
|
#8291 |
|
Zadomowienie
|
wpadlam tylko na chwile
zaraz spadam na 8nastke kolezanki ![]() bede jutro wieczorem nie lubie walentynek, wiecie?
|
#8292 |
|
Zadomowienie
|
Alatienka - ja tez lubie to okreslenie i jutro "walimy tynki" z qmpelami
bedzie wino , duzo zarcia i najprawdopodobniej "szkoła uczuć" do poryczenia "Dlaczego nie" takie sobie według mnie ...nic nowego tam nie pokazali
|
#8293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja spędzę ten dzień na nauce histoii. O.
|
|
#8294 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wszystkie to znacie, ale co tam...
![]() walę tynki dziś na ścianie ale będzie zamieszanie walentynki jak cudownie niech mi ku*wa ktoś odpowie o co biega o co chodzi a szczególnie ludzie młodzi czemu święto komercyjne jest tak bardzo atrakcyjne me pytanie skierowane do tych co mają nas*ane i raz w roku ich jarają piękne kartki które dają bliskim im osobom właśnie licząc że miłość nie zgaśnie więc w te słowa do was gadam i co myślę opowiadam... jak ja lubię walentynki i te ku*wa słodkie minki ładne kwiatki i uśmiechy na ulicach brzydkie dechy brzydkie panie i panowie zaraz ku*wa coś wam powiem bo mnie śmieszy niesłychanie wasze głupie świętowanie jeden dzień jest w roku taki dla mnie ku*wa jest nijaki ale dla was wy debile dniem by spędzić miłe chwile cały rok robicie nic w walentynki wielki pic jak ja lubię walentynki dużo pudru dużo szminki ładne mini i bluzeczki koronkowe te majteczki te uśmiechy niby szczere i radosne ku*wa trele trele piosnki trele słowa już mnie boli biedna głowa i po c*uja czekoladki fiołki, róże, bratki sratki i kolacje te przy świecach ej i co to za podnieta że komercja bije w twarz dla mnie gó*no oraz fałsz jeden raz do roku taki że jarają się dzieciaki młode panny małolatki dają młodym chłopcom datki młodzi chłopcy uhahani idą ku*wa doń z kwiatkami czułe słówka czułe łkanie i pod oknem ich śpiewanie och jak ku*wa czas im płynie w walentynki i przy winie świece muza napie*dala z radia krzyczą la la la la i tak lecą im godziny i ustają słodkie miny kwiatki więdną, stan opada kończy się już czekolada i nastaje dzionek nowy już nie taki kolorowy i zaczyna się szarówka zwykła szara ku*wa dniówka i dopiero gdzieś za roczek znowu mile się zaskoczą kupią kwiatki kupią wszystko i wybiorą się na disko i pojadą też do kina cały rok chu*owa mina tylko w walentynki właśnie uśmiech z twarzy wam nie gaśnie więc pie*dolta się smarkacze i tak wam nie wytłumaczę żeby kochać cały czas a nie tylko w roku raz i pamiętać zawsze o tym komercyjne walentynki świętem tylko dla idioty A poza tym, to przejadłam się gotowanymi jabłkami. Ble. Przez ostatnie 2 dni zgrubłam pół kilo Hehe, masakra <to już nie tak całkiem poważnie> ![]() EDIT: A co do jutrzejszego dnia, to planuję go spędzić niespecjalnie walentynkowo, bo na kręglach. Ale co z tego wyjdzie, to jeszcze nie wiadomo...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8295 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Beznadziejnie się czuje, przeczytałam ostatnią stronę ale nic nie pamiętam, jedynie coś o Waleniu tynków , szkoła mnie wykończy i jeszcze jutrzejszy dzień .Jak wymyśle coś mądrego i doprowadze swoją psychikę do porządku to później wpadne
|
#8296 |
|
Zadomowienie
|
uhahana Ja tego nie znałam
|
#8297 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie nienajgorzej.![]() ![]()
|
|
|
#8298 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciii wysłać Ci na maila? mam jeszcze parę fajnych ![]() uhahana=> ja też nie znałam ![]() Cytat:
Ja? ambitna? chyba nie pracę piszę bo się głupio zadeklarowałam i teraz muszę... wpłaciłam kasę za udział i piszę, żeby nie przepadło... wiadomo, że "to" musi jakoś wyglądać, ale na nic nie liczę ![]() Eh, ale trochę dobijają kolejne samotne walentynki... zwłaszcza, że jest ktoś kto mi się podoba a kto nawet nie wie, że istnieję... tzn że istnieję wie, ale pewnie nawet przez myśl mu nie przeszło, że ja i coś więcej
|
|
#8299 |
|
po prostu Em :)
|
A chcę.
![]() love4ever@poczta.fm
|
|
#8300 |
|
Wtajemniczenie
|
emememsik => poszło
nie wiedziałam czy wysyłać coś jeszcze w ciemno...
|
#8301 |
|
Zadomowienie
|
uhahana - ja tez nie znałam ..i bardzo mi sie spodobało
![]()
|
#8302 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Wrocilam. Jestem nie do zycia, od 7:00 do 17 caly czasa jazda, ale jestem strasznie zadowolona z wizyty. Zreszta moj brat, bratowa, dzieci i moja rodzinka tez Swietnie bylo tylko mialam juz dosc szwabskiego jezyka Minusem bylo to, ze wpierdzielalam tam wszystko! Doslownie! Mialam taki apetyt, ze.. Brzuchol mam taki wielki, czuje sie okropnie, ciezko. Byle do weekendu bo sa ostatki i od niedzieli zaczynam sie odchudzac, cwiczyc i mysle o zapisaniu sie na cos. Ale na pewno zero slodyczy!!! (a tu jeszcze tlusty czwartek po jutrze.. ech)Ale w ogole to kupilam sobie dwie bokserki-czarna i zielona(jak ja strasznie za bokserkami chodzilam i nie moglam znalezc.. ), czarna opaske plastikowa(Asia,moja bratowa pow ze ladnie wygladam.. to wzielam ) i taka sliczna-biala z brazowa-zlotymi ramiaczkami i paskami po bokach-torebke Strasznie mi sie podoba, choc wiem, ze bdzie sie szybko brudzila ale nie moglm sie powstrzymac Zreszta-od czego sa pralki Jutro do szkoly Okropnie mi sie nie chce
|
|
#8303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś się uczę, jutro całą godzinę pytanie, na szczęście nie mamy trudnego działu, oświecenie, Rewolucja francuska i wojna o niepodległość USA loozik damy redę ![]() Uhahana ja tego nie znałam fajne Em będzie dobrze zawsze możesz wpaść na wizaż i pożalić się nam na to "święto" którego zresztą nie lubie I tak nie zobaczę się z B. jutro jadę na prawko łeh ![]() Dziś miałam masakryczny dzień w ogóle nie wiem czy śmiać sie czy płakać Najpierw siostra nie zostawiła mi kluczy do domu, no więc dzwonie do przyjaciółki, nikt nie odbiera, zadzwoniłam po 10 min była... ok poszłam do niej a że ta wybierała się do kościoła to z nią pojechałam następnie w drodze powrotnej zabrakło nam benzyny ruszyłyśmy jakoś i dojechałyśmy na stację paliw i do domku heheh
|
|
#8304 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim
Ja jestem chora i tydzień spędze w domu ehh miałam iść do kina Dziś u mnie w szkole podobno ogłosili, że od przyszłego roku będziemy mieli mundurki :O ja słyszałam, że maja być w gimnazjach i podstawówkach, ale w LO nie.. o co chodzi? wam też mówili?
|
|
|
|
#8305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiedziałam że dopiero od przyszłego roku hmm w powiecie tatrzańskim już są, nie wiem kiedy u nas będą... Ale wiem że my jako szkoła w której mamy projektowanie Mamy konkurs na te mundurki i zastanawiam się czy nie wziąć udziału żeby coś normalnego nam zrobili
|
|
#8306 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie, że się Wam spodobało
![]() Blaque ja znów bardzo lubię szwabski język, doceniłam go, jak zaczęłam się uczyć przeokropnego ruskiego ![]() A mundurki szczerze mówiąc lecą mi bokiem. Jestem przeciw, ale u nas w szkole to bardzo mało prawdopodobne, żeby wprowadzili. Skończyłam "Smak świeżych malin". Za 2 posiedzeniami, niecała doba właściwie upłynęła Fajne ![]() EDIT: Gladys życzymy powrotu do zdrowia, no chyba że chcesz się pobyczyć
Choose life.' |
|
|
|
#8307 |
|
Raczkowanie
|
A słyszałyście, ze dyrektorzy, którzy nie będą przestrzegać zarządzeń ministra zostaną ukarani, a nawet zwolnieni? Więc lepiej cieszmy się do czerwca z tego co mamy
|
|
|
|
#8308 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mi się nic nie chce, masakra
![]() pytałam koleżankę na gadu, czy to normalne, że jedno zdanie do pracy piszę 10 minut, a ona na to, że pewnie piszę je minutę, a 9 minut zajmuje mi gadu gadu ![]() gatunek: leń pospolity... nawet mam to w opisie na gadu... ![]() nawet filmu mi się nie chciało wczoraj obejrzeć, to już lekka przesada... dobra, wyłączam Wizaż, gadu, i idę coś robić ![]() zobaczę sobie Amelię, a co! ![]()
|
#8309 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa swiata mi sie bardziej nie chce
na szczescie ogolnie mi sie podoba, mam wydegazowane wlosy a grzywke moge miec albo na bok albo zwykla, ze zwykla wygladam duuuzo mlodziej :d wiec bedzie na bok z TZ sie nie zobacze dzis niestety, bo chory ale co tam, jakos strasznie sie tym nie przejmuje..
|
#8310 |
|
Wtajemniczenie
|
I znowu tu jestem wyrzućcie mnie stąd, błagam
![]() Toż to masakra... moja praca swoi w miejscu, powinnam ją jutro wysłać polonistce do sprawdzenia Nieeeeeeeeee, błagam ![]() A co robię? przeglądam komórki na allegro ![]() Amelia niby obejrzana, ale tak, że ja sobie pisałam SMSki z koleżanką i czytałam Avanti, a Amelia leciała na kompie ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

powinnam pisać pracę na konkurs, za parę dni powinnam ją wysłać mojej polonistce, ale ja, jak to ja, wizażuję, gram na keybordzie (po dłuższej przerwie), pościągałam sobie nuty (Only hope
przede wszystkim muszę sobie podpisywać bo nie pozapominałam wszystkich nut 
chyba mamy to czytać
jakaś nowa lektura czy coś? a wy czytacie te wszystkie lektury szkolne? widziałam coś na poprzednich stronach, że nie za bardzo, to dobrze, nie jestem sama ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Hehe, masakra
zawsze możesz wpaść na wizaż i pożalić się nam na to "święto" którego zresztą nie lubie