|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
Gratuluję zakupków ![]() A kurier to jakiś ku.tas Wyślij maila do firmy kurierskiej jak Cię potraktował |
|
|
|
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje śniadanie to 2 kromki wasy z twarożkiem i też czekam do 11,wtedy jabłko albo serek wiejski tylko![]() Cytat:
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
halwaya ja raczej nie zaczęłam chrapać, ale nos w nocy też mam zapchany
Pani_Jasiowa kurierzy to teraz takie cwaniaczki, że masakra, ale ja tam krótko, u mnie zawsze muszą wnieść i jeszcze czekać, aż sprawdzę, czy towar ok. Tak czy siak, gratuluję zakupów Może zdjecia popykaj i pokaż ![]() niteczka83 oj masakra oby kasa wpłynęła jednak prędzej.A ja słucham właśnie nowej płyty Marii Peszek |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wcześniej nie chrapałam. za wizytęAle te 10 dni zleci i może już kolejny dzidziuś ![]() Pani_Jasiowa - co za ![]() Mi ostatnio przywieźli meble i gościu był mało sympatyczny przez tel. Ja się zestresowałam, jechaliśmy z tatą na złamanie karku żeby zdążyć. Ale jak gostek zobaczył mnie w ciąży to od razu zrobił się baaaardzo miły, mówił żebym się nie denerwowała bo mi nie wolno w tym stanie. Był przesympatyczny. Tak niesamowicie zmiękł patrząc na brzuszek. I jakie piękne życzenia mi na dowiedzenia złożył. rozpoczęcia 37 tygodniaKamalika - z tego co kojarzę to chyba Ty masz mieć cc??? Czy to nie jakoś niedługo (skoro zaczynasz 37tc - a z tego co kojarzę to cc są wcześniej) - chyba że cos mi się pomieszało.... |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
mam taką nadzieje ja o 11 zjem grejfruta ale przed nim cukier do zmierzenia otem obiad o 13
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Aerien a zostało mi chyba ze 100 stron, spodziewalam sie czegoś innego po tej książce ale juz dam radę
![]() Nastawilam właśnie pranie przescieradel i ręczników dla Małej. Pieką mnie sutki jakoś
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Jadę zaraz do dziekanatu załatwić wszystkie formalności! Pięknie proszę, 3 majcie kciuki, żeby administracja mnie nie przerosła
Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam właśnie ze sklepu ze świeżymi bułeczkami
ale już jesień na dworze, normalnie czuć w powietrzu Coś brzuch mnie pobolewa, aż wzięłam nospę ![]() Gabi2 o, czyli nie mam czego żałować a 100 stron to już z górki
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja się zbieram.. zajrzę później
![]() Cytat:
i oby panie w dziekanacie miały dobry humor
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochaniutkie
Dzisiaj wstałam troszeczkę szybciej, bo mam wizytę i już stresik od rana mnie trzyma Idę na 11:40Ela- dzięki za info. od Kasi ! Oby jeszcze troszeczkę wytrzymała ![]() Dorotka- współczuje Kochana szpitala..no, ale najważniejsze aby utrzymali jeszcze malucha w brzuszku Micia- brawo za wizytkę Mam podobne zdjecie cipeczki, ale bardziej z oddali, bo moja mała ma dupeczkę od strony mojego kręgosłupa ![]() Ania- trzymam kciuki za oddanie mgr ( tzn. związanych z nią formalnosci) !!! Gratuluje wszystkim nowych tygodni i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wczoraj miałam Was nadrobić i padłam. Chyba po tej wycieczce na porodówkę, bo tam było od 2godzin chodzenia i stania, mało się siedziało i nogi mnie strasznie bolały, a ja wcześniej jeszcze rajd po sklepach urządziłam, więc już w ogóle.
tak się naoglądałam tej porodówki, że całą noc mi się śniło, że rodzę. Dorcia, fajnie że jesteś już w domku. Przerąbane macie z tym cukrem, ale jeszcze troszkę i będzie OK Madziuś, oby to nie czop. Ja ostatnio też miałam schizę, że mi odchodzi, ale to śluz był. Ania, zebyś szybko wszystko w dziekanacie załatwiłai dla wszystkich, które mają dziś wizyty ![]() a wczoraj się nie pochwaliłam, zaczęłam 35tydzień
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
ja jeszcze przed sniadaniem..dopiero mi zgaga przeszla..brrrr gratuluje nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty ![]() aerien, wlasnie w roxy fm od paru dni leci duzo piosenek z tej płyty-nawet mi sie podoba chociaz wczesniej nie przepadalam jakos specjalnie
|
|
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni. Ja w poniedziałek też 30 zaczynam i jeszcze z tydzień i żadna dwójki z przodu nie będzie miała, bo my tu na samym ogonie jesteśmy. Pozdrawiam i lecę do pracy
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja myslke ze za dwa tyg to juz bedą bobaski
|
|
|
|
|
#2387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogromne za wizytkę Cytat:
|
||
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nadrobiłam co nie co, gratuluję kolejnych tygodni, zastanawiam się czy ktoś ma jeszcze dwójkę z przodu i myślę że koło 15 października to zacznie się już rozpakowywanie na dobre![]() teraz lecę splądrować lodówkę
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
niteczko dobrze kojarzysz - w poniedziałek jestem umówiona w szpitalu na wyznaczenie daty cc - mam już skierowanie, więc zobaczymy kiedy będą mnie ciachać.
A może Warszawianki byśmy się jeszcze spotkały w przyszłym tygodniu zanim mnie pociachają? A dzisiaj już sobie spakuję torbę - małżon mi wczoraj wyprał. Jedna dla mnie a druga dla malutkiej
|
|
#2390 | |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
Coś nie mam weny ostatnio do pisania,ale czytam regularnie. Agaczila bardzo współczuje sytuacji,wiem,że to ogromny stres,ale tak jak dziewczyny pisały,dzisiejsza medycyna jest na takim poziomie,że po rozszczepie nie będzie śladu Co do czopu to przed ostatnim porodem odszedł mi dwa dni wcześniej,ale wiem,że może odejść nawet dwa tyggodnie przed tak,że bez nerwów. U mnie była to bardzo gęsta,galereta beżowa,,zabarwiona niteczkami krwi,taka zwarta klucha. Marti,jeśli sprzedający zwróci Ci należne pieniążki,powinnaś wystawić mu komentarz pozytywny A jaj jutro mam wesele,więc dzisiaj muszę zamknąc się na dwie godziny w łazience i zrobić salon piękności.Wczoraj byłam u fryzjera,włoski zafarbowane,skrócone.Suki enka leży idealnie,nawet musiałam troszkę zwężać a kupowałam chyba 1,5 miesiąca temu.Jak się jutro zrobie to wrzucę fotkę ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Kamilka wielkie kciuki za udaną wizytę! |
|
|
|
|
#2391 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
za wszystkie nowe tygodnieA ja przeziębiona Coś ostatnio chorowita jestem. Leczę się naturalnymi metodami i mam nadzieję, że szybko przejdzie ![]() Kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O małowodziu niestety nic nie wiem Kciuki ![]() za wizytęKolejna donoszona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytęCiekawe, co u Dojotki...
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas jeszcze ładna pogoda, więc idę się ogarnąć i zmykam na lumpka ![]() Musze znaleźć jeszcze jedną koszulę do szpitala no i jakiś płaszczyk albo kurtkę na jesień ![]() Miłego poranka i południa ![]() Wpadnę potem
|
|
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------
|
||
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Micia mnie tez przepowiadaja synka bo sie na buzi nie zmieniłam i ładnie wygladam ze jak na chłopca, a mam to gdzies
ja widziałam 4 razy cipulke mojje małej wiec wiem ze to córa![]() Tez mma zatkany nos wnocy;/ raz jedna dziurka raz druga a kataru brak;/ nie wiem o co chodzi;/ ale mnie to wkurza straszniew nocy. A tak w ogóle to czesc wam dzis , mnie cos brzuch dzis boli jak chodze jak siedze, leze to nie ale jak chodze to mnie tak na dole ciagnie mam nadzieje ze jeszcze nie rodze.... wezme nospe forte bo i tak mmabrac ja 3x dziennie chociaz mi sie wydaje ze 3 razy dzienie po nospie forte to trofhe duzo, no ale skoro ginka mi tak nakazała.W ogóle to jak sie w☠☠☠☠ilam dzis dzwonid o mnie mój pracodawca o 6.30 niewiedziałam co sie dzieje odbieram a okazałao sie ze na zwolnenieniu które dostałam od ginki w srode nie ma daty wypisania, nosz ☠☠☠☠a;/ , a maz wczoraj zawiózł to zwolenieni do mojje pracy i co ? znowu musi jechac odebrac to zwolenienie ?? czy jak?? i moze mam jeszcze do ginki jechac zeby mi wypisała znowu?;/ Boze same problemy, kasy z zusu dalej na koncie ani widu ani słychu, jak mnie to w☠☠☠☠ia wszystko.
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wszystkie dzisiejsze wizytyTez cos czuje ze niedługo zacznie sie wielkie rozpakowywanie, no ja do grudnia jeszcze mam czas a na razie organizuje sobie sesje z brzuszkiem, tylko muszę jeszcze chwile poczekać no bo ten brzuch co by nie mówić od poniedziałku 8 miesiąc a nie widać go tak w pełni
|
|
|
#2398 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hej kochane ![]() a wieczorem idziemy do kina, kolezana zostanie z Tomkiem a my myk na film ![]() i dla Ma_Majki i Tai za 30 tc ![]()
Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-10-05 o 10:48 |
|||||
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktos wie co z dojotką?:zostala w szpitalu??
jasiu no ja tez czekam na twoja sesje ![]() judkama gratuluje 33 tyg
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-10-05 o 10:46 |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na jaki kolor pomalować paznokcie??? Czerwony, pastelowy róż czy miętowy???
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Judkama za 33 tc
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Gratuluję zakupków
Wyślij maila do firmy kurierskiej jak Cię potraktował 
Moje śniadanie to 2 kromki wasy z twarożkiem i też czekam do 11,wtedy jabłko albo serek wiejski tylko

Nos jakby zapchany, a kataru nie mam.
za wizytę

i myślę że koło 15 października to zacznie się już rozpakowywanie na dobre
Adam 18.11.2012