|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- a co trzeba zrobic, żeby byc w klubie??
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje oko pozytywny. Kolor zbliżony |
|
|
|
|
#4474 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Laski właśnie zerkam na mój test owulacyjny i co? Kreseczki wyrównały się kolorytem więc pozytyw Wczoraj jak obiecałam tak zrobiłam - zaatakowałam TŻ, więc jeśli dzisiaj będzie owulka to od wczoraj żołnierzyki powinny wytrzymać prawda? Nie wiem czy pisałam ale zmieniamy strategię i kochamy się co 2gi dzień żeby jednak była troszke większa objętość wiecie czego . Może żeby nie przegapić to np teraz puknąć się jutro rano a później w niedziele wieczorem... Jak myślicie?---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4475 |
|
Zadomowienie
|
ja też pomyślałam, że ciążowy i chciałam gratulować...
chyba pozytywny - popukać się nie zaszkodzi ![]() ps. pszczoua dawaj foty do klubu! nuna o kryteriach przyjęcia do klubu pisałyśmy już wcześniej - trza było przeczytać wątek
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jest możliwe, żzeby pomimo cyklu 28 dniowego owulka wystąpiła po 12?? bo wedlug tych internetowych owulke mialam w piatek tamten ale mnie jajnik kuł mocno w środe...
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- wiesz ciężko nadrobić 2 wątki.... i nie zawsze sie ma na to czas. a powiedziec chyba nie boli??:P
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pół byłby to dzień 15, a był 13
Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2012-10-05 o 16:04 |
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
powiecie, że jestem głupia ale kusi mnie badanie beta hcg...
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zagubiłam. Który to twój dc? Kiedy spodziewasz się @
|
|
|
|
#4480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie nic mi nie dolega, oprócz kręgosłupa ale to musze dłużej pochodzić lub sprzątać ![]() Mdłości i te sprawy już przeszły, śluż mam biały więc jestem spokojna... a we wtorek do lekarza na wizyte ale nie wiem czy będę mieć USG ![]() Troche mi się pogorszyły wyniki tarczycy, także zwiększyłam dziś dawke euthyroxu. Dzięki że pytasz kiedy mialas owu że Twoim zdaniem za wcześnie na implantacje? Cytat:
![]() raz dziennie, zwykły czyli 75 mg
|
|||
|
|
|
#4481 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
My tu czekamy na 2 kreseczki![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki dziewczyny za troske Taka byłam przerażona w tej toalecie w pracy lało sie ze mnie jakby ktoś odkręcił kurek z wodą Martwie sie tym
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-05 o 16:11 |
|||||||||
|
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, ja póki co się żegnam, toż to mąż zaraz nadejdzie
![]() Buziaki!
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski,w końcu weekend
Iza- bidulka Kejthx- wracaj szybko do zdrówka pszczoua- ja bym uznała za pozytywny. Nuna- ja bym się nie sugerowała tymi kalendarzami w internecie, bo równie dobrze owulka może wystapić zaraz przed okresem( było tu u Nas kilka takich przypadków),do dokładnego określenia owulki jest potrzebna jakaś dodatkowa metoda... A co do zasad przyjęcia do klubu to trzeba się długo i często udzielać, musimy trochę o Tobie wiedzieć i przede wszystkim wszystkie klubowiczki muszą się zgodzić na przyjęcie nowej osoby do klubu, także na razie jeszcze przed Tobą dłuuuuuuuuuuuga droga ![]() A z Tobą betą to bym się wstrzymała bo nie wiele czasu zostało do Twojego testowania więc wytrzymasz ![]() Ja jestem dziś jakaś senna..., pogoda kiepska może dlatego. W ogóle to śniło mi się,ze dostałam @... więc rano pierwsze co zrobilam to poleciałam do toalety sprawdzić czy to faktycznie sen Na szczęście tak...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-10-05 o 16:17 |
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
22 dzień cyklu... beta hcg bym dopiero zrobila w pon dzyli 4 dni przed spodziewaną...@ na czwartek. Tylko na następny tydz mama ma imieniny i gosci i chce wiedziec, czy moge sie napic...
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Ta osoba jest w moich znajomych.Żeby dodać zdjęcie do klubu musze go wrzucic do albumu.Ona komentuje w albumie a jej wpis moze wyświetlać sie wklubie,ale ona nie ma do niego wstępu.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
IZa powinnaś iść do doktora....
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
ja już kurde fiksuje bo sie raz czuje tak raz tak a jakbym zobaczyla czarno na białym...
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się jeszcze wstrzymała przed badaniem i piciem w takim razie na wszelki wypadek. Zrób może lepiej test przed imieninami |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem,że łatwo się mówi ale czasami trzeba bo łatwo idzie sfiksować tym bardziej przy 1cs jak się ma wieeeelkie nadzieje.Wiem to po sobie, teraz z każdym cyklem a jest to już mój 3cs (mam nadzieję że ostatni) i podchodzę bardziej na luzie
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-10-05 o 16:26 |
|
|
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to i tak nie daje 100% pewności co do dnia owu. A i masz potwierdzoną tą owulkę w 13dc? Nie można być pewnym dnia owu nawet obserwując cykl, bo owu może nastąpić 2 dni przed albo po skoku tempki. Cytat:
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekaj cierpliwie![]() A co do lekarza,to co on mi pomoże?Już jest lepiej.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4492 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kurza twarz kobiety zostawić Was na pare godzin i 4 strony do nadrobienia??????
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Można się napić ponieważ na początku nawet jeśli dojdzie do zapłodnienia to maluszka odżywia ciałko żółte. Dopiero później wytwarza się łożysko,które łączy mame z dzieckiem i wtedy już trzeba uważać na to co się je i pije bo to przechodzi do maluszka![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wracaj szybciutko do zdrowia kochanaCytat:
Cytat:
![]() Już chciałam krzyczeć z radości ehehehe. No wydaje mi się ,że czas pukać się intensywnie ufff przeleciałam Was ![]() Zajrzę wieczorkiem
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-10-05 o 16:32 |
|||||||||
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam 100% pewności, ale myślę, że jakieś dobre 98%
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
A skoro tak to zaraz będą 2 fotki w klubie
![]() Właśnie tak sobie myślę - jutro mam z TŻ 8 lat razem i do tego będzie jutro owulka (wg testu) więc nie ma bata - teraz to musi się udać!
Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2012-10-05 o 16:52 |
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to musi się dziać i zadziać w takim razie ![]()
|
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah kochana to teraz Atak-Akcja-Reakcja i będzie dzidziol
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze prośbę do kobitek, które nie mają avatarka, zróbcie sobie jakieś, to wtedy łatwiej Was kojarzyć.
Dziękuję za uwagę.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuchy, zrobilam tesciora dzis rano. no i na pierwszy rzut oka nic nie bylo. ale nie przygladalam sie mu, tylko zerknelam. ale pozniej, ze jeszcze lezal w lazience(po paru godzinach) to mu sie przyjrzalam. i byl cien cienia cienia krechy, ktory wlasciwie nawet nie wiem kiedy sie pojawil
nuna musisz zaczac siebie obserwowac, bo takie schematy internetowe to w nosek mozna sobie wsadzic. |
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam jestem dobrej myśli bo zatestowałaś kilka dni przed terminem prawda??? Więc powtórz test w poniedziałek z rana jak ostatnio pisałaś
|
|
|
#4500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to teraz masz rozkminkę, który to Twój dc? ![]() Powtórz może test z rana? 3mam mocno kciuki i po cichu gratuluję :P
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

kwiatki na auto 

Zaraz nadrobię i poodpisuję a póki co mam pytanie do tych, które używają testów owu. Jak zinterpretować mój przed chwilą zrobiony? Dziś 13dc i myślę że jutro będzie owulka. Śluz i tempka na to wskazują a oto mój test? Pozytywny czy nie? Bo nie jestem pewna... Kreska testowa praktycznie zbliżona odcieniem do kontrolnej...
no nic..trzeba żyć dalej.

myslałam, że go ubije, co za foch był
się wygłupiał tylko
W sumie to nie wiem czemu aż tak bolało, nie był to pierwszy raz i czasami nawet w trakcie okresu depilowałam i TAK nie bolało...
My tu czekamy na 2 kreseczki