Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-05, 15:03   #4111
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Co do tego czy mówić komukolwiek czy nie. Ja uważam, że to jest moja sprawa i nikomu nic do tego. Wie mój mąż, bo z nim ustalam wszystko i wie moja mama, ale tylko dlatego, że z jednym z moich maluchów będzie musiała przynajmniej tydzień posiedzieć. Gdyby nie to, nikomu bym nie mówiła. Gdy byłam w ciąży wszyscy mówili, że po porodzie schudnę, bo przy dzieciach się chudnie. STEK BZDUR. Schudłam, bo mniej jadłam, ale teraz jak widzę zazdrosny wzrok ludzi i pytanie co zrobiłam to z nieukrywaną satysfakcją mówię, że przy dzieciach się chudnie. Mąż powiedział, że jak kto zapyta o piersi to powiemy, że przy dzieciach tak urosły Albo razem z innymi będziemy się dziwić co to mogło się stać .
Mam tylko olbrzymią nadzieję, że wszystko się uda
Mąż nie może się doczekać
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 15:23   #4112
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Witam Was. Niedługo ędę miała zabieg powiększania. I tak z ciekawości zapytam, czy 520 allergan, anatomiczne będą ok? Mam C, ale po 2 ciążach i schudnięciu 18 kg. Boję się, żeby nie były ogromne. Mąż oczywiście chciałby jak największe Lekarz sam zaproponował 470 choć zupełnie poważnie rozważał 520 więc wzięłam tą górną wartość za cel. Jak myślicie będzie dobrze? To już za miesiąc. Pozdrawiam.

520cc fajny rozmiarekale moze wyjsc spore jezeli swoje piersi masz w rozmiarze C jakie masz wymiarki bo to tez wazne?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 15:27   #4113
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Witam Was. Niedługo ędę miała zabieg powiększania. I tak z ciekawości zapytam, czy 520 allergan, anatomiczne będą ok? Mam C, ale po 2 ciążach i schudnięciu 18 kg. Boję się, żeby nie były ogromne. Mąż oczywiście chciałby jak największe Lekarz sam zaproponował 470 choć zupełnie poważnie rozważał 520 więc wzięłam tą górną wartość za cel. Jak myślicie będzie dobrze? To już za miesiąc. Pozdrawiam.
Cytat:
Mąż nie może się doczekać
z tego co piszesz to wnioskuję, że piersi robisz bardziej dla męża niż dla siebie
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:11   #4114
horo_2
Zadomowienie

Moj tz wolal moje piersi po 1 operacji. Te sa dla niego za duze...ale on z tych nielicznych facetow gustujacych w nieduzych biustach.

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:29   #4115
anne001
Raczkowanie

mój mąż to samo. jak napomknęłam o kolejnej operacji w przyszłości, to powiedział że przysięga mi że tym razem się wyprowadzę, i sam mnie spakuje,jedno powiększenie przełknął bo nie miał wyjscia ale o drugiej nie ma mowy. liczę po cichu ze po drugiej ciąży mocno mi się nadwyrężą i przy poprawce zrobią się jakieś większe
Stary 2012-10-05, 16:42   #4116
olcikk_92
Raczkowanie

A ja musze sie am pochwalic , o ile to co powiem jest dobre. Dzisiaj po zajęciach zrobiłam sobie drzemkę i obudziłam się na...prawym boku :O ! Nic mnie nie bolało, lezałam normalnie, bylam w szkou,że mój organizm zrobił to sam, a jest przeciez 9 dni po operacji.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
A ile masz wzrostu i wagi? j aprzy 170cm i wadze 73 kg mam 450cc i to jest D, więc niewiem jak sprawy sie mają u ciebie

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Dziewczyny mam pytanko- czy jakbym chciała zdrowo schudnąć ok 8 kg i wyrobić talię to zaszkodzi coś taki spadek wagi cycuszkom nowym ?
Stary 2012-10-05, 16:44   #4117
anne001
Raczkowanie

mi lekarz mówił ze trzeba wagę w miarę utrzymywać najlepiej.
Stary 2012-10-05, 16:46   #4118
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paularetka Pokaż wiadomość
wrzuciłabym wyjściówkę ale sie wstydzeeee :p
CAŁUJE WAS mocno
a kogo się wstydzisz? Nas? Przecież my same miałyśmy niewyjściowe wyjściówki Wrzuć, wrzuć to będziesz mogła i nasze pooglądać

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Wyszło tyle, bo wszystko prywatnie a badań od zatrzęsienia. EKG, USG, cała ta krew, mocz, RTG, szczepienie... a ja słyszałam że badania nie mogą być starsze jak 3 m-ce... ? to może rzeczywiście się wstrzymam a póki co zrobię tylko szczepienie
ale fajnie zobaczyć się w tej wyliczance!!!
Dzięki
a dopytałaś czy w Twojej klinice wogóle jest potrzebne szczepienie od żółtaczki? Kiedyś była tu już rozmowa nt. tych szczepień i wyszło na to, że w prywatnych klinikach używają jednorazowego sprzętu i nie ma ryzyka zarażenia żółtaczką. Nie wiem czy we wszystkich.
A pozostałe badanie - skoro masz tyle czasu to może przynajmniej część uda Ci się zrobić ze skierowanie od lekarza ogólnego. No strasznie dużo kasy...ja za wszystkie zapłaciłam ok. 100zł

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-05 o 17:23
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:48   #4119
kasikkk87
Zadomowienie

olcik a mozesz juz tak spac? ja np przez 6tyg musialam spac na wznak ale wiem ze roznie lekarze zalecaja

co do tego robienia dla facetow moj maz mi mowil ze zawsze mu sie podobaly silikonowe piersi bo takie jedrnewiec tez w jakis sposob cieszyl sie z mojej operacjiale oczywiscie widzial tez u mnie ogromny problem z rozebraniem sie na plazy,basenie,ubranie tez musialo byc ze tak powiem pasujacea teraz moge ubrac co chce, pojsc na basen gdzie wczesniej nie chodzilam i on sie z tego cieszy ze razem z tej op ze tak powiem skorzystalismyoczywisci e robilam to dla siebie
a jeszcze jak mu sie podobaja to juz w ogole fajnie bo wiadomo nie wszyscy akceptuja silikony i wiecie co ja tam naiwna nie jestem jestesmy ze soba dlugo,akceptowal mnie ale nikt mi nie powie ze jemu sie moje piersi wczesniej podobaly bo ich po prostu nie byloo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:57   #4120
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a kogo się wstydzisz? Nas? Przecież my same miałyśmy niewyjściowe wyjściówki Wrzuć, wrzuć to będziesz mogła i nasze pooglądać

ja też bym wrzuciła ale też się wstydzę ja się sama siebie wstydzę jak w lustro patrzę ale wiecie co? teraz patrzę i mówię sobie "patrz się patrz, już niedługo"

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jestesmy ze soba dlugo,akceptowal mnie ale nikt mi nie powie ze jemu sie moje piersi wczesniej podobaly bo ich po prostu nie byloo
u mnie to samo, niby mąż akceptował ale jak może facetowi podobać się męska klatka u kobiety?? wiadomo, że nie powie "idź zrób sobie cycki" bo nie chce sprawić przykrości..

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 17:00   #4121
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
olcik a mozesz juz tak spac? ja np przez 6tyg musialam spac na wznak ale wiem ze roznie lekarze zalecaja

co do tego robienia dla facetow moj maz mi mowil ze zawsze mu sie podobaly silikonowe piersi bo takie jedrnewiec tez w jakis sposob cieszyl sie z mojej operacjiale oczywiscie widzial tez u mnie ogromny problem z rozebraniem sie na plazy,basenie,ubranie tez musialo byc ze tak powiem pasujacea teraz moge ubrac co chce, pojsc na basen gdzie wczesniej nie chodzilam i on sie z tego cieszy ze razem z tej op ze tak powiem skorzystalismyoczywisci e robilam to dla siebie
a jeszcze jak mu sie podobaja to juz w ogole fajnie bo wiadomo nie wszyscy akceptuja silikony i wiecie co ja tam naiwna nie jestem jestesmy ze soba dlugo,akceptowal mnie ale nikt mi nie powie ze jemu sie moje piersi wczesniej podobaly bo ich po prostu nie byloo
no to mój jest pod tym względem udany jak jeszcze w planach miałam operację i coś tam zagadywałam do niego o to to powiedział, że lubi duże... a potem mi oczy mydlił, że moje fajne, że nie warto robić bla bla bla
a teraz jak je powiększyłam, to mówi, że są super. a na moje: a mówiłeś, że nie chcesz żebym powiększyła, to mówi: tamte też były dobre.. i zawsze mu mówię: tak... dobre do śmiania się.... to już mi nic nie mówi

ale z tego co widzę to jest nimi zachwycony, a wcześniej też wspominał, że silikony be i inne takie
Stary 2012-10-05, 17:04   #4122
kasikkk87
Zadomowienie

faceci sa strasznie przewidywalini)))kłamcz uchy jedne
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 17:15   #4123
anne001
Raczkowanie

silikony blee, ale łapy same tam lecą
Stary 2012-10-05, 17:23   #4124
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

u mnie to samo, niby mąż akceptował ale jak może facetowi podobać się męska klatka u kobiety?? wiadomo, że nie powie "idź zrób sobie cycki" bo nie chce sprawić przykrości..
ale wiesz... z drugiej strony "widziały gały co brały"
Stary 2012-10-05, 17:31   #4125
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marika74 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. Jestem tydzień po zabiegu, od paru dni siedzę i czytam wszystko co tylko uda mi się znaleźć. Mam dwie piłki!!! a miały być naturalne czy to się jeszcze samo zmieni w czasie gojenia?
nie martw się Narazie to widzisz opuchliznę, wszystko spięte, twardze i nienaturalne. Czasu trzeba więc spokojnie czekaj, mi z okrągłych nie wyszły piłki to Tobie z anatomów tym bardziej nie wyjdą

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
A tak z ciekawości. Jak to u Was było.. kto wiedział o operacji a komu absolutnie nie chciałyście mówić? U mnie, poza kilkoma osobami z pracy i koleżankami, wie mama, brat i bratowa, i mój mąż. Mój tata dowie sie chyba dopiero jak wrócę do domu po...
nawet nie chcę sobie wyobrażać jego miny
Cytat:
Napisane przez paularetka Pokaż wiadomość
ja chce to mega ukryc...wie moj facet, moja przyjaciółka ale jakos mam mieszane uczucia aby rodzinie powiedziec... dziewczyny piszcie co uwazacie... mowic/nie mowic? chyba powinnam prawda??
u mnie wiedział tylko mąż. Teraz wie jeszcze instruktorka jogi - ale to mus, żeby mi krzywdy nie zrobiła Pani w sklepie cyckonoszowym i 3 zaufane-wieloletnie przyjaciółki, które mi pomagały po zabiegu. Ja z tego jakiejś tajemnicy robić nie zamierzałam ale też nie chodziłam i się nie chwaliłam bo i po co? A rodzina w sensie mama/siostry jeszcze po zabiegu mnie nie widziały, jutro spotkanko i jak się kapną i zapytają to powiem jak nie to nie Ich zdanie nie miałoby wpływu na moją decyzję a mama napewno by strasznie się denerwowała bo to przecież operacja - więc jej tego oszczędziłam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-05 o 17:36
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 18:45   #4126
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka dziewczynki!

kurde..wy tak nikomu ni mówicie ..a ja????mówię wszystkimi polecam im...może jestem nienormalna...ale co mi tam...niech mówią co chcą!!!najważniejsze że ja czuję się dobrze w swoim ciele....i jest GIT
Stary 2012-10-05, 19:02   #4127
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka dziewczynki!

kurde..wy tak nikomu ni mówicie ..a ja????mówię wszystkimi polecam im...może jestem nienormalna...ale co mi tam...niech mówią co chcą!!!najważniejsze że ja czuję się dobrze w swoim ciele....i jest GIT
a to chyba zależy od otoczenia. bo jakby np. moja babcia się dowiedziała to by poszła do kościoła się modlić za mnie albo wydrapałaby mnie ze zdjęcia

a tak sobie myślę a propos kościoła. czy operacje plastyczne nie są grzechem? bo w oczach kościoła to chyba jest okaleczanie się a to grzech ciężki nawet
Stary 2012-10-05, 19:49   #4128
anne001
Raczkowanie

Ja nie mówie nikomu, komu nie muszę. zawiść ludzka nie zna granic i przekonałam się już o tym nie raz wiedzą 3 bliskie mi przyjaciólki,mąż jednej z nich, mój mąż i siostra z chłopakiem,i instruktorka fitness bo tez chciała mi krzywde zrobić to tyle. cała moja rodzina nie wie,reszta rodzeństwa też. aaaa zapomniała bym że kilka osób znajomych mojego męża ponieważ jego kumple spotkali nas na basenie a kilku z nich są z tych bliższych i wiedzieli mnie na tyle, aby wiedzieć że cycki były małe, więc po jakimś czasie jeden z nich nie wytrzymał i delikatnie mnie zapytał-czy Ja zawsze miałam takie piersi... heheh pewnie ze fajnie jest wykrzyczeć calemu światu ale po co prowokować glupich ludzi niektórych, żadna opinia i tak nie zmieniła by mojej decyzji a tak, niech sie domyslają,co tam ...
Stary 2012-10-05, 19:49   #4129
Saba08
Zadomowienie

Witajcie, trochę nie mam teraz czasu tu zaglądać, po weekendzie postaram się zmolestować męża do zrobienia fotek całej sylwetki, żeby potem było porównanie Dziękuję za wszystkie rady, ale w końcu zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że jeśli mam być zadowolona to max okrągłe 275. Nie będę już wkładać woreczków, ani kombinować, zdaję się na lekarza - chyba wie co robi Umówiłam termin operacji na listopad, ale nie chcę być w wyliczance, bo się przestraszę
Ja mówię tylko rodzicom, rodzeństwu i koleżance, która też ma implanty. Reszcie powiem tak jak Kasikkk87 - że dobry stanik. Horo gratulacje odwagi, ale to super pomysł jesli nie planuje się więcej dzieci - szkoda tylko, że tak trudno znaleźć lekarza, który by to zrobił.
Buziaki dla wszystkich!
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 19:52   #4130
olcikk_92
Raczkowanie

Cytat:
Sama jestem zaskoczona że bez problemów tak leże i nic mi nie jest. oczywiście nie bede tego wykorzystywać i w miarę możliwości nadal będę spac na plecach, ale miło że jest taka możliwośc jakby co

Od jutra zaczynam dietę, nowe piersi i -8kg to fajny komplet, także trzymajcie kciuki

A w pon zdejmują mi już szwy
Stary 2012-10-05, 20:36   #4131
tasha2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
a to chyba zależy od otoczenia. bo jakby np. moja babcia się dowiedziała to by poszła do kościoła się modlić za mnie albo wydrapałaby mnie ze zdjęcia

a tak sobie myślę a propos kościoła. czy operacje plastyczne nie są grzechem? bo w oczach kościoła to chyba jest okaleczanie się a to grzech ciężki nawet
No raczej ze grzech bo chyba sie pod proznosc klasyfikuje lub korekte po Bogu a tego w kosciele to pewnie nie lubia Haha juz sobie spowiedz wyobrazam: 'zrobilam silikony ale obiecuje szczera poprawe' (skrzetnie omijajac fraze ze 'szczerze zaluje' bo wtedy bedzie spowiedz nieszczera i chyba sie nazywa swietokradzka czy jakos tak haha Chirurdzy plastycy to pewnie tez od razu do piekla ida i to bez przystanku

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Ja nie mówie nikomu, komu nie muszę. zawiść ludzka nie zna granic i przekonałam się już o tym nie raz wiedzą 3 bliskie mi przyjaciólki,mąż jednej z nich, mój mąż i siostra z chłopakiem,i instruktorka fitness bo tez chciała mi krzywde zrobić to tyle. cała moja rodzina nie wie,reszta rodzeństwa też. aaaa zapomniała bym że kilka osób znajomych mojego męża ponieważ jego kumple spotkali nas na basenie a kilku z nich są z tych bliższych i wiedzieli mnie na tyle, aby wiedzieć że cycki były małe, więc po jakimś czasie jeden z nich nie wytrzymał i delikatnie mnie zapytał-czy Ja zawsze miałam takie piersi... heheh pewnie ze fajnie jest wykrzyczeć calemu światu ale po co prowokować glupich ludzi niektórych, żadna opinia i tak nie zmieniła by mojej decyzji a tak, niech sie domyslają,co tam ...
Masz racje, ja tak samo, tylko najblizsi i 2 najlepsze kolezanki i ich mezowie wiedza i sa dyskretni w tej kwestii a reszcie sie nie chwale. Postanowilam ze jak ktos wprost zapyta to odpowiem ze tak ale ludzie na ogol nie pytaja bo im glupio takie pytania zadawac

Edytowane przez tasha2
Czas edycji: 2012-10-05 o 20:39
tasha2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 21:04   #4132
katarzynka00
Zakorzenienie

hej dziewczynki
Oliwka pamietasz jeszcze o moim zaproszeniu? przypominam bo my chyba podobnych gabarytów a dziś dr zaproponowała w moim przypadku 475 okrągłe
Mam foty,mąż mi pstrykał,powstawiam jak się ogarnę
Praca,dzieci i po wejściu do domu nie wiem w co najpierw ręce włożyć
Horo to ja nawet nie wiedziałam że ty miałaś 2op.Za krótko z wami jestem.Napiszesz w dwóch słowach dlaczego?zmieniałaś na większe?
Acha,pytałam o większe,ale usłyszałam że może nie wejść taki duży,nawet wam nie powtórzę reszty, bo byłam w takim amoku jak się zobaczyłam w staniku pełnym cyca
No i na wizualizacji 3d skłaniałabym się do okrągłych

Olcik, ja dziś pytałam o wpływ na utrate wagi to powiedziała mi że najlepiej po schudnięciu kłaść się pod nóż,bo implant dobierany jest po aktualne wymiary/gabaryty i jak przyjdzie co do czego to jeszcze raz musiałabym się spotkać i dobrać rozmiar
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 21:14   #4133
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka dziewczynki!

Ja tez wszystkim mowie i polecam Buziaki klaudek
Stary 2012-10-05, 21:22   #4134
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja tez wszystkim mowie i polecam Buziaki klaudek
ŻABUŚ:c mok:
Stary 2012-10-05, 21:54   #4135
zabulek1
Wtajemniczenie

co tam w knajpce???
Stary 2012-10-05, 22:11   #4136
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Witam ponownie.

Moje wymiary 170 wzrost, 63 waga, pod biustem 82, biust 94.
Biust robie i dla siebie (widzęjaki oklapnięty) i dla męża. Zresztą razem wszystko omawiamy, przerabiamy, ustalamy więc robiędla NAS
Stary 2012-10-05, 22:13   #4137
sofialu
Raczkowanie

Witam serdecznie wszystkie panie i ich piersiatka, proszę pokornie o przyjęcie do grona nowicjuszki jeszcze przed instalacja nowych cycusiow.podczytuje was od wątku n.7 i powiem szczerze ze mam Metalliki w głowie , Wy takie jesteście obcykane z tymi wymiarami, pomiarami itp ze za mi wstyd ze nic z tego nie kupuje. Czy mogę liczyć na kilka podpowiedzi i wskazówek?
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:14   #4138
Niezadowolencja
Raczkowanie

Mam jeszcze jedno pytanie, jak dodawać własne zdjęcia i gdzie ewentualnie można zobaczyć zdjęcia innych forumowiczek, szczególnie tych po zabiegu? Od niedawna jestem na forum i nijak nie wiem jak to robić. Pomóżcie
Stary 2012-10-05, 22:15   #4139
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
co tam w knajpce???
aaa ciulakesale ratujemy jak możemy,teraz dowożę żarełko na miejsce też do firm...chcę zmniejszyć knajpę by mieć mniejszy czynsz i jak to wypali to może w niej przeżyję..a jak nie to ją zamknę na 1000%do końca roku!!!ale nie mam siły się tym przejmować już będzie co będzie..a ja dam z siebie wszystko...aczkolwiek przy tym kryzysie..jest kapaaaaa totalna wszędzie!!a ty tam na wyspie odczuwasz ogólnoświatowy kryzyss finansowy czy lightowo???
aaa w ogóle to my mamy tyyyle planów..że jak wypalą to będzie się działo i będzie git!!!tylee że wszystko stoi w miejscu!!!czekam codziennie że coś się ruszy...a jak się ruszy to pójdzie jak domino..ogólnie mówię o interesach mojego tż też..to tak po krótce żabko kochanaprzyjedź do mnieto pogadamy!
Stary 2012-10-05, 22:21   #4140
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
w końcu zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że jeśli mam być zadowolona to max okrągłe 275. Nie będę już wkładać woreczków, ani kombinować, zdaję się na lekarza - chyba wie co robi
powkładaj, powkładaj ja dopiero po przymiarce woreczkowej "poczułam" co mnie kręci. Lepiej teraz poświęcić jeden wieczór i się pobawić woreczkami niż potem żałować, że się nie zrobiło wszystkiego co było możliwe. Jeśli to ma być 275 to też musi to być Twoja decyzja a nie na zasadzie "zdaje się na lekarza" no chyba, że jesteś pewna na 102% lub większy implant zagraża Twojemu zdrowiu, to faktycznie nie trać czasu na przymiarki

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez sofialu Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie panie i ich piersiatka, proszę pokornie o przyjęcie do grona nowicjuszki jeszcze przed instalacja nowych cycusiow.podczytuje was od wątku n.7 i powiem szczerze ze mam Metalliki w głowie , Wy takie jesteście obcykane z tymi wymiarami, pomiarami itp ze za mi wstyd ze nic z tego nie kupuje. Czy mogę liczyć na kilka podpowiedzi i wskazówek?
witaj No to w najlepszym momencie się ujawniłaś Lepiej przed, kiedy jeszcze coś możesz i pytaj śmiało, w miarę naszej wiedzy będziemy pomagać

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości