|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Raczkowanie
|
Co do tego czy mówić komukolwiek czy nie. Ja uważam, że to jest moja sprawa i nikomu nic do tego. Wie mój mąż, bo z nim ustalam wszystko i wie moja mama, ale tylko dlatego, że z jednym z moich maluchów będzie musiała przynajmniej tydzień posiedzieć. Gdyby nie to, nikomu bym nie mówiła. Gdy byłam w ciąży wszyscy mówili, że po porodzie schudnę, bo przy dzieciach się chudnie. STEK BZDUR. Schudłam, bo mniej jadłam, ale teraz jak widzę zazdrosny wzrok ludzi i pytanie co zrobiłam to z nieukrywaną satysfakcją mówię, że przy dzieciach się chudnie
Albo razem z innymi będziemy się dziwić co to mogło się stać . Mam tylko olbrzymią nadzieję, że wszystko się uda ![]() Mąż nie może się doczekać |
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
520cc fajny rozmiarek ale moze wyjsc spore jezeli swoje piersi masz w rozmiarze C jakie masz wymiarki bo to tez wazne?
|
|
#4113 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
Moj tz wolal moje piersi po 1 operacji. Te sa dla niego za duze...ale on z tych nielicznych facetow gustujacych w nieduzych biustach.
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
mój mąż to samo. jak napomknęłam o kolejnej operacji w przyszłości, to powiedział że przysięga mi że tym razem się wyprowadzę, i sam mnie spakuje,jedno powiększenie przełknął bo nie miał wyjscia ale o drugiej nie ma mowy. liczę po cichu ze po drugiej ciąży mocno mi się nadwyrężą i przy poprawce zrobią się jakieś większe
|
#4116 | |
|
Raczkowanie
|
A ja musze sie am pochwalic , o ile to co powiem jest dobre. Dzisiaj po zajęciach zrobiłam sobie drzemkę i obudziłam się na...prawym boku :O ! Nic mnie nie bolało, lezałam normalnie, bylam w szkou,że mój organizm zrobił to sam, a jest przeciez 9 dni po operacji.
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Dziewczyny mam pytanko- czy jakbym chciała zdrowo schudnąć ok 8 kg i wyrobić talię to zaszkodzi coś taki spadek wagi cycuszkom nowym ?
|
|
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
mi lekarz mówił ze trzeba wagę w miarę utrzymywać najlepiej.
|
#4118 | |
|
Zadomowienie
|
a kogo się wstydzisz? Nas? Przecież my same miałyśmy niewyjściowe wyjściówki
Wrzuć, wrzuć to będziesz mogła i nasze pooglądać ![]() Cytat:
A pozostałe badanie - skoro masz tyle czasu to może przynajmniej część uda Ci się zrobić ze skierowanie od lekarza ogólnego. No strasznie dużo kasy...ja za wszystkie zapłaciłam ok. 100zł
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-05 o 17:23 |
|
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
olcik a mozesz juz tak spac? ja np przez 6tyg musialam spac na wznak ale wiem ze roznie lekarze zalecaja
![]() co do tego robienia dla facetow moj maz mi mowil ze zawsze mu sie podobaly silikonowe piersi bo takie jedrne wiec tez w jakis sposob cieszyl sie z mojej operacji ale oczywiscie widzial tez u mnie ogromny problem z rozebraniem sie na plazy,basenie,ubranie tez musialo byc ze tak powiem pasujace a teraz moge ubrac co chce, pojsc na basen gdzie wczesniej nie chodzilam i on sie z tego cieszy ze razem z tej op ze tak powiem skorzystalismy oczywisci e robilam to dla siebie ![]() a jeszcze jak mu sie podobaja to juz w ogole fajnie bo wiadomo nie wszyscy akceptuja silikony i wiecie co ja tam naiwna nie jestem jestesmy ze soba dlugo,akceptowal mnie ale nikt mi nie powie ze jemu sie moje piersi wczesniej podobaly bo ich po prostu nie byloo
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też bym wrzuciła ale też się wstydzę ja się sama siebie wstydzę jak w lustro patrzę ale wiecie co? teraz patrzę i mówię sobie "patrz się patrz, już niedługo" ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- u mnie to samo, niby mąż akceptował ale jak może facetowi podobać się męska klatka u kobiety?? wiadomo, że nie powie "idź zrób sobie cycki" bo nie chce sprawić przykrości..
|
|
#4121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak jeszcze w planach miałam operację i coś tam zagadywałam do niego o to to powiedział, że lubi duże... a potem mi oczy mydlił, że moje fajne, że nie warto robić bla bla bla ![]() a teraz jak je powiększyłam, to mówi, że są super. a na moje: a mówiłeś, że nie chcesz żebym powiększyła, to mówi: tamte też były dobre.. i zawsze mu mówię: tak... dobre do śmiania się.... to już mi nic nie mówi ![]() ale z tego co widzę to jest nimi zachwycony, a wcześniej też wspominał, że silikony be i inne takie
|
|
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
faceci sa strasznie przewidywalini
)))kłamcz uchy jedne![]() ![]() |
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
silikony blee, ale łapy same tam lecą
|
#4124 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4125 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Cytat:
Pani w sklepie cyckonoszowym i 3 zaufane-wieloletnie przyjaciółki, które mi pomagały po zabiegu. Ja z tego jakiejś tajemnicy robić nie zamierzałam ale też nie chodziłam i się nie chwaliłam bo i po co? A rodzina w sensie mama/siostry jeszcze po zabiegu mnie nie widziały, jutro spotkanko i jak się kapną i zapytają to powiem jak nie to nie Ich zdanie nie miałoby wpływu na moją decyzję a mama napewno by strasznie się denerwowała bo to przecież operacja - więc jej tego oszczędziłam
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-05 o 17:36 |
|||
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
kurde..wy tak nikomu ni mówicie ..a ja????mówię wszystkim
|
#4127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak sobie myślę a propos kościoła. czy operacje plastyczne nie są grzechem? bo w oczach kościoła to chyba jest okaleczanie się a to grzech ciężki nawet
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mówie nikomu, komu nie muszę. zawiść ludzka nie zna granic i przekonałam się już o tym nie raz
wiedzą 3 bliskie mi przyjaciólki,mąż jednej z nich, mój mąż i siostra z chłopakiem,i instruktorka fitness bo tez chciała mi krzywde zrobić to tyle. cała moja rodzina nie wie,reszta rodzeństwa też. aaaa zapomniała bym że kilka osób znajomych mojego męża ponieważ jego kumple spotkali nas na basenie a kilku z nich są z tych bliższych i wiedzieli mnie na tyle, aby wiedzieć że cycki były małe, więc po jakimś czasie jeden z nich nie wytrzymał i delikatnie mnie zapytał-czy Ja zawsze miałam takie piersi... heheh pewnie ze fajnie jest wykrzyczeć calemu światu ale po co prowokować glupich ludzi niektórych, żadna opinia i tak nie zmieniła by mojej decyzji a tak, niech sie domyslają,co tam ...
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, trochę nie mam teraz czasu tu zaglądać, po weekendzie postaram się zmolestować męża do zrobienia fotek całej sylwetki, żeby potem było porównanie
Dziękuję za wszystkie rady, ale w końcu zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że jeśli mam być zadowolona to max okrągłe 275. Nie będę już wkładać woreczków, ani kombinować, zdaję się na lekarza - chyba wie co robi Umówiłam termin operacji na listopad, ale nie chcę być w wyliczance, bo się przestraszę Ja mówię tylko rodzicom, rodzeństwu i koleżance, która też ma implanty. Reszcie powiem tak jak Kasikkk87 - że dobry stanik. Horo gratulacje odwagi, ale to super pomysł jesli nie planuje się więcej dzieci - szkoda tylko, że tak trudno znaleźć lekarza, który by to zrobił. Buziaki dla wszystkich! |
|
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Od jutra zaczynam dietę, nowe piersi i -8kg to fajny komplet, także trzymajcie kciuki ![]() A w pon zdejmują mi już szwy
|
|
|
#4131 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo chyba sie pod proznosc klasyfikuje lub korekte po Bogu a tego w kosciele to pewnie nie lubia Haha juz sobie spowiedz wyobrazam: 'zrobilam silikony ale obiecuje szczera poprawe Chirurdzy plastycy to pewnie tez od razu do piekla ida i to bez przystanku![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
23.07.2012: 390 cc, Mentor CPG 323 Edytowane przez tasha2 Czas edycji: 2012-10-05 o 20:39 |
||
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Oliwka pamietasz jeszcze o moim zaproszeniu? przypominam bo my chyba podobnych gabarytów a dziś dr zaproponowała w moim przypadku 475 okrągłe Mam foty,mąż mi pstrykał,powstawiam jak się ogarnę Praca,dzieci i po wejściu do domu nie wiem w co najpierw ręce włożyć Horo to ja nawet nie wiedziałam że ty miałaś 2op.Za krótko z wami jestem.Napiszesz w dwóch słowach dlaczego?zmieniałaś na większe? Acha,pytałam o większe,ale usłyszałam że może nie wejść taki duży,nawet wam nie powtórzę reszty, bo byłam w takim amoku jak się zobaczyłam w staniku pełnym cyca No i na wizualizacji 3d skłaniałabym się do okrągłych Olcik, ja dziś pytałam o wpływ na utrate wagi to powiedziała mi że najlepiej po schudnięciu kłaść się pod nóż,bo implant dobierany jest po aktualne wymiary/gabaryty i jak przyjdzie co do czego to jeszcze raz musiałabym się spotkać i dobrać rozmiar
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buziaki klaudek
|
|
#4134 |
|
Zadomowienie
|
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
co tam w knajpce???
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie.
Moje wymiary 170 wzrost, 63 waga, pod biustem 82, biust 94. Biust robie i dla siebie (widzęjaki oklapnięty) i dla męża. Zresztą razem wszystko omawiamy, przerabiamy, ustalamy więc robiędla NAS
|
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie panie i ich piersiatka, proszę pokornie o przyjęcie do grona nowicjuszki jeszcze przed instalacja nowych cycusiow.podczytuje was od wątku n.7 i powiem szczerze ze mam Metalliki w głowie , Wy takie jesteście obcykane z tymi wymiarami, pomiarami itp ze za mi wstyd ze nic z tego nie kupuje. Czy mogę liczyć na kilka podpowiedzi i wskazówek?
|
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jedno pytanie, jak dodawać własne zdjęcia i gdzie ewentualnie można zobaczyć zdjęcia innych forumowiczek, szczególnie tych po zabiegu? Od niedawna jestem na forum i nijak nie wiem jak to robić. Pomóżcie
|
|
|
|
#4139 |
|
Zadomowienie
|
aaa ciulakes
ale ratujemy jak możemy,teraz dowożę żarełko na miejsce też do firm...chcę zmniejszyć knajpę by mieć mniejszy czynsz i jak to wypali to może w niej przeżyję..a jak nie to ją zamknę na 1000%do końca roku!!!ale nie mam siły się tym przejmować już będzie co będzie..a ja dam z siebie wszystko...aczkolwiek przy tym kryzysie..jest kapaaaaa totalna wszędzie!!a ty tam na wyspie odczuwasz ogólnoświatowy kryzyss finansowy czy lightowo???![]() aaa w ogóle to my mamy tyyyle planów..że jak wypalą to będzie się działo i będzie git!!!tylee że wszystko stoi w miejscu!!!
|
#4140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
No to w najlepszym momencie się ujawniłaś
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Albo razem z innymi będziemy się dziwić co to mogło się stać
. 

ale moze wyjsc spore jezeli swoje piersi masz w rozmiarze C

Wrzuć, wrzuć to będziesz mogła i nasze pooglądać 

jak się zobaczyłam w staniku pełnym cyca ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)